gpl Μάϊος 7, 2012 #1161 Κοινοποίηση Μάϊος 7, 2012 Στην επαρχία η κατάσταση ακόμα είναι μια χαρά.Ειδικά στα χωριά (εκεί πήρε το ποσοστό το μεγάλο η νδ) δεν έχουν καταλάβει ακόμα την κρίση καλά όπως στην αθήνα ή σε μεγάλα αστικά κέντρα.κόσμος αγράμματος, που δεν ξέρουν να γράψουν ούτε το όνομά τους, τρέχουν σαν τρελοί από το πρωί να πάνε να ψηφίσουν.Αν τους ρωτήσει κάποιος για ποιο λόγο ψήφισαν κάτι δεν ξέρουν.Ακόμα και νέος κόσμος πάει τυφλά να ψηφίσει τα 2 μεγάλα κόμματα.Μιλάμε για μια κατάσταση αρρωστημένη.Αυτούς όμως που δεν καταλαβαίνω είναι αυτούς που κάνουν αποχή.Με ποιο τρόπο θα αλλάξει κάτι αν δεν πας να ψηφίσεις?ουσιαστικά τους λες κάντε με ότι θέλετε.Βάλτε όποιον θέλετε. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Wizard! Μάϊος 7, 2012 #1162 Κοινοποίηση Μάϊος 7, 2012 Που να το φανταστώ...; Link to comment Share on other sites More sharing options...
Galioni Μάϊος 7, 2012 #1163 Κοινοποίηση Μάϊος 7, 2012 Για την αποχή πιστεύω ότι οι περισσότεροι είχαν οικονομικό ή άλλο πρόβλημα και δεν πήγαν. Λίγοι ήταν αυτοί που συνειδητά απήχαν. Φίλος μου που τελικά πήγε αυθημερόν Τήνο για να ψηφίσει, ρώτησε αν μπορεί να μεταφέρει τα εκλογικά του δικαιώματα και του είπαν ότι έπρεπε να το κάνει από το Φεβρουάριο. Φυσικά το Φεβρουάριο δεν ξέραμε για εκλογές αλλά αυτά είναι λεπτομέρειες. Link to comment Share on other sites More sharing options...
fotme Μάϊος 7, 2012 #1164 Κοινοποίηση Μάϊος 7, 2012 Ελυτη, για να γυρισει ο ηλιος θελει δουλεια πολυ! Εδω εφτασε η Ελλαδα τον 21ο αιωνα, να ψηφιζει τετοιους βουλευτες, δεν φταινε ομως αυτοι, εμεις φταιμε που δωσαμε τετοια φωνη.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Hydra Μάϊος 7, 2012 #1165 Κοινοποίηση Μάϊος 7, 2012 Αυτός είναι το μπουμπούκι που φώναζε εγέρθητι και εγέρθητι... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lakisss Μάϊος 7, 2012 #1166 Κοινοποίηση Μάϊος 7, 2012 Ποιος είναι ο κύριος? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Hydra Μάϊος 7, 2012 #1167 Κοινοποίηση Μάϊος 7, 2012 Ποιος είναι ο κύριος?Γιώργος Γερμενής, ΧΑ. Link to comment Share on other sites More sharing options...
fotme Μάϊος 7, 2012 #1168 Κοινοποίηση Μάϊος 7, 2012 βουλευτης ΒΆθηνων man.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
ea6gka Μάϊος 7, 2012 #1169 Κοινοποίηση Μάϊος 7, 2012 Στην επαρχία η κατάσταση ακόμα είναι μια χαρά.Ειδικά στα χωριά (εκεί πήρε το ποσοστό το μεγάλο η νδ) δεν έχουν καταλάβει ακόμα την κρίση καλά όπως στην αθήνα ή σε μεγάλα αστικά κέντρα.κόσμος αγράμματος, που δεν ξέρουν να γράψουν ούτε το όνομά τους, τρέχουν σαν τρελοί από το πρωί να πάνε να ψηφίσουν.Αν τους ρωτήσει κάποιος για ποιο λόγο ψήφισαν κάτι δεν ξέρουν.Ακόμα και νέος κόσμος πάει τυφλά να ψηφίσει τα 2 μεγάλα κόμματα.Μιλάμε για μια κατάσταση αρρωστημένη.Αυτούς όμως που δεν καταλαβαίνω είναι αυτούς που κάνουν αποχή.Με ποιο τρόπο θα αλλάξει κάτι αν δεν πας να ψηφίσεις?ουσιαστικά τους λες κάντε με ότι θέλετε.Βάλτε όποιον θέλετε.Δεν ξερω στα Τρικαλα, αλλα στην επαρχια που μενω εγω μονο ετσι δεν ειναι. Μηπως εχεις κανα κομπλεξ κατωτεροτητας με την πρωτευουσα? Link to comment Share on other sites More sharing options...
yanni Μάϊος 7, 2012 #1170 Κοινοποίηση Μάϊος 7, 2012 Ελυτη, για να γυρισει ο ηλιος θελει δουλεια πολυ! Εδω εφτασε η Ελλαδα τον 21ο αιωνα, να ψηφιζει τετοιους βουλευτες, δεν φταινε ομως αυτοι, εμεις φταιμε που δωσαμε τετοια φωνη.. Ναι αλλά έχει πρόγραμμα. Δεν έχει πρόγραμμα; Έχει πρόγραμμα. Και αφού έχει πρόγραμμα τα άλλα είναι λασπολογίες και πάρε και εσύ ένα εισιτήριο επιβίβασης στο τρένο της λασπολογίας όπως πήρα παλιότερα και εγώ και άλλα τέτοια ωραία άκυρα και φέξε μου και γλίστρησα λογικές. Κλείνουμε τα μάτια μας και μας διαβάζουνε το ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ. Δεν κοιτάμε ΠΟΙΟΙ διαβάζουν το πρόγραμμα απλά ψηφίζουμε με βάση το ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ. :baby::baby::baby: Link to comment Share on other sites More sharing options...
mordred Μάϊος 7, 2012 #1171 Κοινοποίηση Μάϊος 7, 2012 Δεν τους κατηγόρησα ποτέ για την οικονομική κατάντια. Ακόμα και ο ρόλος που έπαιξαν εκεί, ήταν μικρός και προκλήθηκε από τα μικρά μυαλά των δικών μας, προκειμένου να γλιτώσουν 5€ στο μεροκάματο. Σίγουρα όμως, τους κατηγορώ για την παρανομία, την αδιαφορία και το φόβο που προκαλούν σε μεγάλες ομάδες συνανθρώπων μας.Ξέρεις γιατί η ΧΑ πήρε τόσο μεγάλα ποσοστά στον Αγ. Παντελεήμονα; Γιατί τους παρέχει δωρεάν προστασία. Παίρνει ο παππούς τηλέφωνο και πάει χα/γίτης και τον συνοδεύει στην τράπεζα να εισπράξει τη σύνταξη. Τους καλεί η έγκυος και τη βοηθάνε να μεταφέρει τα ψώνια, ή διώχνουν τους μετανάστες που έχουν στρώσει τραπεζάκια και πουλάνε λαθραία στην είσοδο του πάρκιν της, αγνοώντας το γεγονός ότι είναι έγκυος και δυσκολεύεται. (μιλάω για περιστατικά που γνωρίζω προσωπικά)Αυτή προστασία, που θα έπρεπε να την παρέχει το κράτος, διώχνοντας τους χιλιάδες παράνομους (και όχι τους 100-200 που πήγε στην Αμυγδαλέζα και τους ταΐζει με catering), ή έστω η αστυνομία, αφού δε μπορείς να είσαι 100% σίγουρος ότι δε θα περάσουν τα σύνορα μερικοί. Αντ'αυτού, η αστυνομία κόπτεται να προστατέψει τις τράπεζες και τα σπίτια των βουλευτών μη φάνε κανένα γιαούρτι.Δε θέλω να δικαιολογήσω κανέναν.Τα περιστατικά που λες τα θεωρείς σοβαρά; Πραγματικά... Δηλαδή πήγε ο παππούς και ψήφισε ΧΑ επειδή τον πάνε αγκαζέ να πάρει τη σύνταξη; Αυτό τον έννοιαξε το ότι δε θα έχει να πάρει σύνταξη να τον πηγαίνουν αγκαζέ δε τον πείραξε. Τους ψηφίζουν δηλαδή για τα θελήματα; Φοβερό το έργο των χρυσαυγητών. Να τους βάλουμε στο καπή να ξεσκατίζουν γέρους... Θα ήθελα να δω πως θα τον πηγαίνανε τον παππού αν τους έλεγε παιδιά εγώ είμαι αριστερός. Με καδρόνια θα τον πηγαίνανε. Το πρόβλημα είναι οι πακιστανοί που έχουν την πραμάτια τους στο τραπεζομάντιλο και εμποδίζουν το κόσμο να περπατήσει (τι σκατάνθρωποι πραγματικά) πραγματικά πολύ βαθύ και σοβαρό πρόβλημα. Κι εμένα κάθε πρωί με χαιρετάει ένας πακιστανός στο φανάρι. Πραγματικά πιο χαμογελάστό και πιο ευγενικό άνθρωπο δεν πρέπει να έχω γνωρίσει... Όλοι που περνάνε κάθε πρωί τον χαιρετάνε και του μιλάνε πάρουν δε πάρουν χαρτομάντιλα του δίνουν και αυτός δεν δέχεται... Δε θα πω όμως να ένας πακιστανός είναι έτσι όλοι είναι έτσι (όπως κάνεις εσύ και τα τσουβαλιάζεις όλα). Προσωπικά το γεγονός λοιπόν να φτάσει να τρώει ξύλο ένας τέτοιος άνθρωπος (έστω και αν είναι μοναδικός που δεν είναι) από χουντόσκυλα επειδή η μοίρα τον έφερε να είναι φτωχός πακιστανός και να βγάζει λεφτά για να φάει σου πουλάει χαρτομάντηλα (τη δουλειά που σου έκλεψε ο αλήτης) είναι θλιβερό όπως και να το κάνουμε. Για δες...Μετανάστες έχασαν τη ζωή τους για να βοηθήσουν ζευγάρι ηλικιωμένων - ΕλλάδαΑυτοί οι πακιστανοί είναι αποβράσματα τελείως...Δολοφονική επίθεση κατά μεταναστών στην Κόρινθο - κυριακάτικο σχολείο μεταναστώνΝα τα χουντόσκυλα...Το θεάρεστο έργο των χουντόσκυλων το είδαμε βέβαια και στις πορείες που ήταν αγκαζέ με τους μπάτσους (μάλλον θα τους βοηθούσαν για να πάρουν την σύνταξη) και ξυλοφορτώνανε τον κόσμο...Και το γεγονός ότι κάποιος ναζιστής να είναι blackματελάς δε με ενοχλεί... Έχω φίλους που είναι κομμουνιστές και blackμεταλάδες... Δε λεει κάτι... Link to comment Share on other sites More sharing options...
fotme Μάϊος 7, 2012 #1172 Κοινοποίηση Μάϊος 7, 2012 απο αισθητικης/πνευματικης μερια και μονο, πειτε μου τι σχεση εχει αυτο με το ανωτερω..[ame=http://www.youtube.com/watch?v=L12DXp1ZXS8&feature=related]ΤΗΣ ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗΣ ΗΛΙΕ ΝΟΗΤΕ 1977 ΑΞΙΟΝ ΕΣΤΙ.wmv - YouTube[/ame] Link to comment Share on other sites More sharing options...
DJD Μάϊος 7, 2012 #1173 Κοινοποίηση Μάϊος 7, 2012 Είναι τραγικό να αποποιούμαστε πάλι των ευθυνών για την ψήφο μας. "Αυτοί μας έφεραν εκεί". Τι θα πει αυτό; Όχι ρε φίλε, εσύ κι ο κάθε εσύ φταις που με τις ψήφους σου μας έφερες εδώ τόσα χρόνια. Πότε δηλαδή θα αποκτήσουμε ενοχές; Αλλά μια ζωή "οι άλλοι φταίνε". Όσο ντροπή είναι που τα δύο κόμματα συγκέντρωσαν τέτοιο ποσοστό άλλη τόση ντροπή είναι που μπήκαν και τα ορκ μέσα, οι "αμόλυντοι" έλληνες. Αυτοί ντροπιάζουν την λέξη Έλληνας που έχει χαθεί εδώ και πολλά χρόνια. Δε φταίνε ΑΥΤΟΙ πλέον, φταις εσύ, ο κάθε εσύ και o κάθε εγώ. Link to comment Share on other sites More sharing options...
astrolabos Μάϊος 7, 2012 Author #1174 Κοινοποίηση Μάϊος 7, 2012 Ναι αλλά έχει πρόγραμμα. Δεν έχει πρόγραμμα; Έχει πρόγραμμα. Και αφού έχει πρόγραμμα τα άλλα είναι λασπολογίες και πάρε και εσύ ένα εισιτήριο επιβίβασης στο τρένο της λασπολογίας όπως πήρα παλιότερα και εγώ και άλλα τέτοια ωραία άκυρα και φέξε μου και γλίστρησα λογικές. Κλείνουμε τα μάτια μας και μας διαβάζουνε το ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ. Δεν κοιτάμε ΠΟΙΟΙ διαβάζουν το πρόγραμμα απλά ψηφίζουμε με βάση το ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ. :baby::baby::baby:Εσύ ψηφίζεις σύμφωνα με το πόσο ευγενικοί είναι κάποιοι ε; Γιατί τα τελευταία χρόνια ΠΑΣΟΚ και ΝΔ ήταν πρότυπα του savoir vivre. Το πρώτο δείγμα γραφής που έδωσε η ΧΑ δε μου άρεσε και το κατέκρινα. Και πιστεύω ότι όλοι το κάναν αυτό, μιας και θέλω να πιστεύω ότι ο υγιής σκεπτόμενος πολίτης αποφασίζει με βάση του τι εξαγγέλλει το κάθε κόμμα και με βάση των πεπραγμένων του. Link to comment Share on other sites More sharing options...
ea6gka Μάϊος 7, 2012 #1175 Κοινοποίηση Μάϊος 7, 2012 Το "ανάλυση/σχολιασμός ενός εκλογικού αποτελέσματος" σου πέρασε απο το μυαλό; Να στο πιο λαικά πάλι γιατί ακόμα βλέπω υπάρχει δυσκολία κατανόησης..."λέω την γνώμη μου σχετικά με το πως και γιατί φτάσαμε η ΧΑ να πάρει τόσο υψηλό ποσοστό".Τέλος πάντων, όπως είπες δημοκρατία έχουμε....ο καθένας έχει την κρίση του.http://www.thelab.gr/1063253182-post1002.html Link to comment Share on other sites More sharing options...
Wizard! Μάϊος 7, 2012 #1176 Κοινοποίηση Μάϊος 7, 2012 Δε θέλω να δικαιολογήσω κανέναν.Τα περιστατικά που λες τα θεωρείς σοβαρά; Πραγματικά... Δηλαδή πήγε ο παππούς και ψήφισε ΧΑ επειδή τον πάνε αγκαζέ να πάρει τη σύνταξη;Επειδή βγαίνουμε εκτός θέματος, αλλά κι επειδή όλες οι απαντήσεις σου είναι εδώ, διάβασε και μετά κάνε edit το σχόλιό σου. Link to comment Share on other sites More sharing options...
gpl Μάϊος 7, 2012 #1177 Κοινοποίηση Μάϊος 7, 2012 Δεν ξερω στα Τρικαλα, αλλα στην επαρχια που μενω εγω μονο ετσι δεν ειναι. Μηπως εχεις κανα κομπλεξ κατωτεροτητας με την πρωτευουσα?υπάρχει ανεργία και δυσκολίες κλπ αλλά ο κόσμος δεν πεινάει ακόμα.προς το παρόν ο κόσμος στην επαρχία δεν το καταλαβαίνει τόσο όσο στην αθήνα.Το παίρνουν πολύ στο φλου.έλα μωρέ δεν βαριέσαι.Στα χωριά ειδικά δεν το καταλαβαίνουν καν.γκρινιάζουν λίγο αλλά μέχρι εκεί.Με την αθήνα δεν έχω κανένα κόμπλεξ.Απλά στην αθήνα για να ζήσεις πρέπει κάθε μέρα να πληρώνεις το οτιδήποτε.Στην επαρχία δεν ισχύει αυτό. Link to comment Share on other sites More sharing options...
ea6gka Μάϊος 7, 2012 #1178 Κοινοποίηση Μάϊος 7, 2012 υπάρχει ανεργία και δυσκολίες κλπ αλλά ο κόσμος δεν πεινάει ακόμα.προς το παρόν ο κόσμος στην επαρχία δεν το καταλαβαίνει τόσο όσο στην αθήνα.Το παίρνουν πολύ στο φλου.έλα μωρέ δεν βαριέσαι.Στα χωριά ειδικά δεν το καταλαβαίνουν καν.γκρινιάζουν λίγο αλλά μέχρι εκεί.Με την αθήνα δεν έχω κανένα κόμπλεξ.Απλά στην αθήνα για να ζήσεις πρέπει κάθε μέρα να πληρώνεις το οτιδήποτε.Στην επαρχία δεν ισχύει αυτό.γιατι, τι δεν πληρωνεις στην επαρχια? Link to comment Share on other sites More sharing options...
yanni Μάϊος 7, 2012 #1179 Κοινοποίηση Μάϊος 7, 2012 Εσύ ψηφίζεις σύμφωνα με το πόσο ευγενικοί είναι κάποιοι ε; Γιατί τα τελευταία χρόνια ΠΑΣΟΚ και ΝΔ ήταν πρότυπα του savoir vivre. Το πρώτο δείγμα γραφής που έδωσε η ΧΑ δε μου άρεσε και το κατέκρινα. Και πιστεύω ότι όλοι το κάναν αυτό, μιας και θέλω να πιστεύω ότι ο υγιής σκεπτόμενος πολίτης αποφασίζει με βάση του τι εξαγγέλλει το κάθε κόμμα και με βάση των πεπραγμένων του.Εσύ κοίτα να έχεις το δακτυλάκι στο πληκτρολόγιο έτοιμο να χαρακτηρίσεις τον άλλον λασπολόγο με την μία και τις δικαιολογίες κράτα τες για τον εαυτό σου. Δεν ψηφίζουν όλοι με τον δικό σου ορθολογικό αλάνθαστο τρόπο. Δηλαδή αν κάτσω να παίξω το ίδιο παιχνίδι τώρα με σένα τι να σε ρωτήσω; Ποια ήταν η τελευταία φορά που πρόγραμμα κόμματος έγραφε πραγματικά τι θα κάνουν μετά τις εκλογές; Δεν έχει ουσία. Απλά τους χαρακτηρισμούς πρώτα να τους σκέφτεσαι και μετά να τους εκτοξεύεις. Link to comment Share on other sites More sharing options...
ΓιαγκΤ Μάϊος 7, 2012 #1180 Κοινοποίηση Μάϊος 7, 2012 Ελυτη, για να γυρισει ο ηλιος θελει δουλεια πολυ! Εδω εφτασε η Ελλαδα τον 21ο αιωνα, να ψηφιζει τετοιους βουλευτες, δεν φταινε ομως αυτοι, εμεις φταιμε που δωσαμε τετοια φωνη.. Αναφέρεσαι στη φωνή αλλά δείχνεις εξωτερική εμφάνιση Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.