Wizard! Μάϊος 7, 2012 #1141 Κοινοποίηση Μάϊος 7, 2012 Σε λίγο η γυναίκα σου δε θα χρειάζεται να πηγαίνει στην τράπεζα οπότε μην ανησυχείς. Θα είσαι τόσο φτωχός όσο ο μετανάστης. Κι εσύ θα βρίζεις τους μετανάστες που σε κάνανε φτωχό....Δεν τους κατηγόρησα ποτέ για την οικονομική κατάντια. Ακόμα και ο ρόλος που έπαιξαν εκεί, ήταν μικρός και προκλήθηκε από τα μικρά μυαλά των δικών μας, προκειμένου να γλιτώσουν 5€ στο μεροκάματο. Σίγουρα όμως, τους κατηγορώ για την παρανομία, την αδιαφορία και το φόβο που προκαλούν σε μεγάλες ομάδες συνανθρώπων μας.Ξέρεις γιατί η ΧΑ πήρε τόσο μεγάλα ποσοστά στον Αγ. Παντελεήμονα; Γιατί τους παρέχει δωρεάν προστασία. Παίρνει ο παππούς τηλέφωνο και πάει χα/γίτης και τον συνοδεύει στην τράπεζα να εισπράξει τη σύνταξη. Τους καλεί η έγκυος και τη βοηθάνε να μεταφέρει τα ψώνια, ή διώχνουν τους μετανάστες που έχουν στρώσει τραπεζάκια και πουλάνε λαθραία στην είσοδο του πάρκιν της, αγνοώντας το γεγονός ότι είναι έγκυος και δυσκολεύεται. (μιλάω για περιστατικά που γνωρίζω προσωπικά)Αυτή προστασία, που θα έπρεπε να την παρέχει το κράτος, διώχνοντας τους χιλιάδες παράνομους (και όχι τους 100-200 που πήγε στην Αμυγδαλέζα και τους ταΐζει με catering), ή έστω η αστυνομία, αφού δε μπορείς να είσαι 100% σίγουρος ότι δε θα περάσουν τα σύνορα μερικοί. Αντ'αυτού, η αστυνομία κόπτεται να προστατέψει τις τράπεζες και τα σπίτια των βουλευτών μη φάνε κανένα γιαούρτι. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Snips Μάϊος 7, 2012 #1142 Κοινοποίηση Μάϊος 7, 2012 Α. Ποιο είναι το πέρασμα των μεταναστών προς την Ευρώπη;Β. Σε αυτό το πέρασμα υπάρχουν νόμοι για το μεταναστευτικό; Εφαρμόζονται;Γ. Ποιος όπλισε αυτούς στο να ψηφήσουν ΧΑ; Στα καλάβρυτα και στο Δϋστομο Έεεεεεει...http://www.newsit.gr/default.php?pname=Article&art_id=138175&catid=3Ποιος; Η ΧΑ;Οι αυτοί που δεν φρόντισαν ΠΟΤΕ να τους μάθουν ΤΙ, ΠΩΣ, και ΓΙΑΤΙ ΈΓΙΝΕ;Αυτή η ψευτο-κουλτουριάρικη ελλειπής ΠΑΙΔΕΙΑ, για χάριν της ειρήνης ντεμέκ!, αυτός ο φόβος μην μάθει ο κόσμος την αλήθεια, μην μάθει ο κόσμος ότι αδικήθηκαν οι Έλληνες, ότι πολέμησαν οι Έλληνες και πάρουν τα πάνω τους, που οδήγησε;; Φοβόταν τα κέντρα αποφάσεων μην αρχίζει ο Έλληνας να γίνεται πατριώτης; Πως να γίνει μωρέ αφού δεν γνωρίζει; Τι φοβόμασταν; Εθνικισμό;;Ε ας φάμε τώρα εθνικισμό με την ευλογία της ΑΝΟΗΤΗΣ παγκοσμιοποίησης... Link to comment Share on other sites More sharing options...
fotme Μάϊος 7, 2012 #1143 Κοινοποίηση Μάϊος 7, 2012 αυτα που λεει δεν ειναι κατηγορηματικα, ομως η γλωσσα του σωματος λεει τα περισσοτερα..εδιτ> Σνιπσ σεβαστη η γνωμη σου, μην αναφερεσαι ομως σε παρακαλω παραπολυ για Καλαβρυτα, Δυστομο κλπ.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
diodiastop666 Μάϊος 7, 2012 #1144 Κοινοποίηση Μάϊος 7, 2012 Μάαααιστα... γνωστή καραμέλα.προφανώς σου διαφεύγει ότι ο μεγαλύτερος όγκος αυτών που εισέρχονται λάθρα στη χώρα μας είναι:ΑλγερινοιΜαροκινοιΤυνήσιοιΛυβιοιΑιγύπτιοιΜπαγκλαντεσιανοίπακιστανοίΣομαλοίΝηγιριανοίΙνδοίΚινέζοιΣε ποιά απο τις παραπάνω χώρες έχει στρατιωτική παρουσία ή χώρα μας ?? Σε ποια απο τις παραπάνω χώρες υπάρχει πόλεμος (ώστε να υφίσταται θέμα ατόμων που κινδυνεύουν) ?? Αν θες να πείς σωστά το παραμύθι, θα πρέπει να αναγνωρίσεις τις ευθύνες των ευρωπαίων αποικιοκρατών. Αυτοί θα πρέπει να λουστούν τις συνέπειες της πολιτικής της αφαίμαξης του πλούτου των παραπάνω χωρών. Αλλά σου φτιάξανε το Δουβλίνο ΙΙ, σου σκαρώσανε και μια ντουζίνα ΜΚΟ που και καλά κόπτωνται για την προστασία του ανθρώπου (που δεν τους είδα ποτε να φωνάζουν για τους Έλληνες που ψαχνουν στα σκουπίδια για φαί -μάλλον δεν είναι άνθρωποι-) και τώρα σε καλούνε να βγάλεις εσύ σα χώρα τη μπουγάδα. Δίκαιο ??εσυ ξερεις οτι οι μισοι παρανομοι μεταναστες ειναι αφγανοι?αλλα οτι και να ειναι,απο τη στιγμη που εισβαλλεις σε καποια χωρα γιατι εισαι δυσαρεστημενος οταν το κανουν και στη δικη σου? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Snips Μάϊος 7, 2012 #1145 Κοινοποίηση Μάϊος 7, 2012 εδιτ> Σνιπσ σεβαστη η γνωμη σου, μην αναφερεσαι ομως σε παρακαλω παραπολυ για Καλαβρυτα, Δυστομο κλπ..Δεν κατάλαβα, για εξήγησε μου τον λόγο της απαγόρευσης; Link to comment Share on other sites More sharing options...
fotme Μάϊος 7, 2012 #1146 Κοινοποίηση Μάϊος 7, 2012 εδω φτασαμε, να σφαγιαζονται χιλιαδες επι χιλιαδων για να εχουμε λοκο να κλ@νουμε..κ να ψαχνουμε λυση στη βια.. Αναθεμα μας οσοι πιστευουμε στους ανθρωπους της χωρας τουτης, θα συνεχισουμε ομως! Link to comment Share on other sites More sharing options...
TifoziF1 Μάϊος 7, 2012 #1147 Κοινοποίηση Μάϊος 7, 2012 Total FAIL οι εκλογές...Αυτό που δεν μπορώ να αφήσω ασχολίαστο είναι το θέμα της χα... Ρε κόσμε, ότι να 'ναι, τόσο απελπισμένος είσαι που αυτοπυροβολείσαι...?Χαίρομαι τουλάχιστον που είναι τόσο κάφροι και από το πρώτο δευτερόλεπτο έδειξαν την ποιότητά τους... Ας τα βλέπουν αυτοί που τους ψήφισαν...Επίτρεψέ μου να διαφωνίσω, ΝΔ+Πασοκ 31% αντί για 74% το 2009 (μέσα σε 2.5 χρόνια έτσι ?)21 βουλευτές ΧΑ στην βουλή ευτυχώς για να μάθει ο κόσμος τι κουμάσια είναι γιατι αν έβγαιναν 6-7 βουλευτές τα πράγματα θα ήταν "πιο μαζεμένα και πιο ελεγχόμενα".Το ΚΚΕ 8% από 6% ουσιαστηκά είναι ο μεγάλος χαμένος, Αλεκούλα ας πρόσεχες, θα μπορούσες μαζί με την υπόλοιπη αριστερά να είσαι κυβέρνηση αλλά εσύ γέλαγες και θες "επανάσταση" , σε ένα μηνα θα πάρεις δεν θα πάρεις 4-5%Νεο θέμα προς αντμίνς "Χρεοκοπία του ΠασΟκ" μιας και τώρα που θα βγεί για τα καλά έξω από τα πράγματα να δώς πως θα ξεπληρώσει αυτά που χρωστά. Link to comment Share on other sites More sharing options...
ea6gka Μάϊος 7, 2012 #1148 Κοινοποίηση Μάϊος 7, 2012 @ea6gkaΚαταλαβαίνεις τι γράφω νομίζω, και γιατί το γράφω.Μην μου λες "εχεις ξεφύγει" και "θελετε να διώξετε". Δεν διαφημίζω την ΧΑ αγαπητέ μου, ούτε την ψήφισα. Αν δεν μπορείς να καταλάβεις ΤΙ ΔΕΝ έχω ψηφίσει, καλύτερα να προσέχεις τι γράφεις.Άλλα για να σπαταλήσω ακόμα λίγο από τον χρόνο μου, σου απαντώ:Πόσοι νομίζεις είδαν το ρεπορτάζ που επικαλείσαι; Πόσοι απο αυτούς μάλιστα δεν έχουν προσωπική εμπειρία, αλλά έχουν άποψη; Διάβασες πουθενά στο φυλλάδιο για εργατικούς ή όχι Έλληνες; Για εργατικόυς ή όχι μετανάστες; Διάβασες πουθενα για νόμιμους μετανάστες; Για τον ορυκτό πλούτο τώρα, θυμάμαι μια εποχή που οι χαρδαβέλες ήταν γραφικοί. Ξαφνικά που γίνονται συζητήσεις επίσημα σε κανάλια σταμάτησαν και οι γραφικότητες και όλα. Κολλήσαμε στο πόσο πλούσια είναι τα κοιτάσματα τώρα. Kαι, υπάρχουν ή όχι, είναι κάτι που έχει φτάσει στα αυτιά του μέσου Έλληνα, και σαν διέξοδο από την κρίση μάλιστα; Ε;Λοιπόν, δώσε εσύ αυτό το φυλλάδιο στον μέσο Έλληνα της κρίσης, βγάλε τα χρυσαυγίτικα χρώματα και φανφάρες, και ΠΕΙΣΤΟΝ αν μπορείς ότι διαβάζει αρλούμπες. Το πιθανότερο είναι να σε περάσει για Πασοκτσή ή Νεοδημοκράτη, μνημονιακό δλδ και να σε φτύσει.....Γιαυτό λέω (αν ακόμα δεν το καταλάβεις)....ΠΑΛΙ καλά που οι της ΧΑ δεν προσέξαν λεπτομέρειες. Γιατί τότε δυστυχώς θα έπαιρναν πολύ περισσότερο. Εντάξει τώρα; Έβαλα και δυστυχώς για να γίνω σαφής.@Shadow @DJDΕπιμένω και επαναλαμβάνω αυτό που είπα σε προηγούμενο σχόλιο μου.Η άνοδος της οποιας ΧΑ και του όποιου άκρου, δεν οφείλεται σε δικές τους ενέργειες, αλλά στων δημοκρατικών (θεωρητικά) αντιπάλων. Αν συνεχίσουν στο ίδιο βιολί, τότε ναι μπορεί να δούμε άλλες καταστάσεις. Τετοια καθεστώτα τρέφονται από την απραξία των άλλων. Δεν είναι σε θέση τέτοιες παρατάξεις-ομάδες-κόμματα να ανεβαίνουν σε απήχηση αν όλα βαίνουν καλώς σε μία πολιτεία. Δεν έχουν νόημα ύπαρξης. Έξυπνοί ή βλάκες (ο λαός), κανείς δεν θα τους δώσει σημασία.το εχεις ξεφυγ πηγαινε σε αυτους που συνταξανε το ποστερ αυτο, τωρα το να σε βλεπω να αμυνεσαι υπερ της επιλογης της ΧΑ και ταυτοχρονα να λες δεν το εριξα δεν ξερω, δεν μπορω να ξερω τι εκανες απλα οταν δημοσια την υπερασπιζεσαι λογικο δεν ειναι να υποθεσω οτι ισως το εριξες εκει? αλλα μην γινει θεμα, εχουμε δημοκρατια και δεν χρεαζεται απολογιτικος λογος ή να μου εξηγεις τι εκανες και πως. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Wizard! Μάϊος 7, 2012 #1149 Κοινοποίηση Μάϊος 7, 2012 And on a lighter note... Link to comment Share on other sites More sharing options...
colt3003 Μάϊος 7, 2012 #1150 Κοινοποίηση Μάϊος 7, 2012 εσυ ξερεις οτι οι μισοι παρανομοι μεταναστες ειναι αφγανοι?αλλα οτι και να ειναι,απο τη στιγμη που εισβαλλεις σε καποια χωρα γιατι εισαι δυσαρεστημενος οταν το κανουν και στη δικη σου?σίγουρα !!σου έχω νέα όμως:http://diversity.commedia.net.gr/files/statistics/statistika_dedomena_gia_metanastes_sthn_ellada.pdfαν δεν αντέξεις να το διαβάσεις όλο κοίτα στη σελίδα 15. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Snips Μάϊος 7, 2012 #1151 Κοινοποίηση Μάϊος 7, 2012 το εχεις ξεφυγ πηγαινε σε αυτους που συνταξανε το ποστερ αυτο, τωρα το να σε βλεπω να αμυνεσαι υπερ της επιλογης της ΧΑ και ταυτοχρονα να λες δεν το εριξα δεν ξερω, δεν μπορω να ξερω τι εκανες απλα οταν δημοσια την υπερασπιζεσαι λογικο δεν ειναι να υποθεσω οτι ισως το εριξες εκει? αλλα μην γινει θεμα, εχουμε δημοκρατια και δεν χρεαζεται απολογιτικος λογος ή να μου εξηγεις τι εκανες και πως.Υπερασπίζομαι; Απολογητικός λόγος; Τότε να θεωρήσωότι και η Κανέλλη και ο Λαζόπουλος, ΧΑ ψήφισαν.Το "ανάλυση/σχολιασμός ενός εκλογικού αποτελέσματος" σου πέρασε απο το μυαλό; Να στο πιο λαικά πάλι γιατί ακόμα βλέπω υπάρχει δυσκολία κατανόησης..."λέω την γνώμη μου σχετικά με το πως και γιατί φτάσαμε η ΧΑ να πάρει τόσο υψηλό ποσοστό".Τέλος πάντων, όπως είπες δημοκρατία έχουμε....ο καθένας έχει την κρίση του. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dem Μάϊος 7, 2012 #1152 Κοινοποίηση Μάϊος 7, 2012 Το ναι στην Ευρωπη ναι στο μνημονιο προβληθηκεΤο ναι στην Ευρωπη οχι στο μνημονιο προβληθηκεΤο οχι στην Ευρωπη οχι στο μνημονιο προβληθηκεΤωρα αρχισε να πλασαρεται εντεχνως το ναι στην Ευρωπη, διαπραγματευση στους ορους (εδω γελάμε, δεν υπαρχει κανενας πολιτικος που να εχει το συμφερον, το θαρος και την ικανοτητα να διαπραγματευτει για οτιδηποτε προς οφελος του τοπου,εν ζωη, εστω και με λαθος τροπο)δλδ να χαμε να λεγαμε, μπας και παρουμε καμια εδρα παραπανω στις επομενες κτλ.Το ναι στην Ευρωπη ναι στο μνημονιο(με διαπραγματευση ή οχι) αλλα να το πληρωσει, το τεραστιο ποσοστο, οπως αποδειχθηκε στις εκολγες, των υπερβολεμενων που επεσε με τα μουτρα στα λεφτα, απροκαλυπτα των προηγουμενων χρονων, δεν υποφερεται λεμε....και δεν παιζει πουθενα. Νεο θέμα προς αντμίνς "Χρεοκοπία του ΠασΟκ" μιας και τώρα που θα βγεί για τα καλά έξω από τα πράγματα να δώς πως θα ξεπληρώσει αυτά που χρωστά.εμενα γιατι μου βρωμαει κατι στην χρεωκοπια του πασοκ? Ήταν οντως 100% αυθορμητη συνηδητη επιλογη λαου (πολυ αισιδοδοξο αυτο)ή συνελαβαν και αλλα απο μεσα...ααα και κατι αλλο.. απο εδω και περα, ομως, δεν θα ασχοληθουμε περεταιρω και με τους υπολοιπους δεκαδες τσοχατζοπουλουςκατι ειναι και αυτο. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Galioni Μάϊος 7, 2012 #1153 Κοινοποίηση Μάϊος 7, 2012 Πάντως το ποσοστό των Ελλήνων που γνωρίζει τις θέσεις του κόμματος που ψήφισε πρέπει να είναι πολύ περιορισμένο. Οι περισσότεροι ψηφίσαν με το συναίσθημα και όχι με το μυαλό. Οπότε μάλλον με το συναίσθημα θα έρθει κι ο έρωτας (ο παραφύση) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Wizard! Μάϊος 7, 2012 #1154 Κοινοποίηση Μάϊος 7, 2012 Και μετά σας κάνουν εντύπωση τα ποσοστά της ΧΑΑποθέωσαν τον 49χρονο που σκότωσε διαρρήκτη! | On-news.gr Link to comment Share on other sites More sharing options...
diodiastop666 Μάϊος 7, 2012 #1155 Κοινοποίηση Μάϊος 7, 2012 σίγουρα !!σου έχω νέα όμως: http://diversity.commedia.net.gr/files/statistics/statistika_dedomena_gia_metanastes_sthn_ellada.pdf αν δεν αντέξεις να το διαβάσεις όλο κοίτα στη σελίδα 15. στη σελιδα 15 γραφει για νομιμους με αδειες παραμονης.εγω σου πα για τους παρανομους. για κοιτα εδω. κι εγω θελω να φυγουν,αλλα θεωρω τραγικα απαραδεκτο την ωρα που προσπαθουμε να τους διωξουμε να εχουμε στρατο στη χωρα τους. Link to comment Share on other sites More sharing options...
neuromancer Μάϊος 7, 2012 #1156 Κοινοποίηση Μάϊος 7, 2012 Εδώ συμπαρίστανται στον Τσοχατζόπουλο... Κρητικοί έστειλαν ανθότυρο και αντικριστό στον Άκη Τσοχατζόπουλο - NEWS247what is "αντικριστό"? Έχει σχέση με τις "παντρεμένες σαρδέλες" ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Wizard! Μάϊος 7, 2012 #1157 Κοινοποίηση Μάϊος 7, 2012 στη σελιδα 15 γραφει για νομιμους με αδειες παραμονης.εγω σου πα για τους παρανομους. για κοιτα εδω. Λυπάμαι που θα σε στεναχωρήσω, αλλά το διάγραμμα είναι εντελώς λάθος Οι 9/10 από αυτούς που συλλαμβάνονται, δεν έχουν χαρτιά. Οι δικαιολογίες είναι διάφορες (τα έχασα, μου τα έκλεψαν, με κυνηγούσε η πολιτεία, κάηκαν στον πόλεμο, κλπ). Ο απώτερος σκοπός να γίνουν δεκτοί ως πρόσφυγες. Για να το πετύχουν αυτό, δηλώνουν χώρα προέλευσης κάποια που βρίσκεται σε πόλεμο (Αφγανιστάν, helloooo?) Κατά αυτόν τον τρόπο είναι πολύ εύκολο να λάβουν ασυλία... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Xero Μάϊος 7, 2012 #1158 Κοινοποίηση Μάϊος 7, 2012 ο πρόεδρος της ΧΑ, σε ομιλία στην κρύα βρύση είπε ότι τους νόμιμους μετανάστες δεν θα τους κάνει τίποτα(όχι ότι μπορεί κι ολας)...Εγώ πραγματικά δεν μπορώ να καταλάβω την επαρχία....και τους 55+......δηλαδή σας βιάζουν,σας κάνουν, σας ράνουν, και συνεχίζετε να τους ψηφίζετε????? Ρε πάμε καλά??? ¨Οπως είπε χτες ένα παλικάρι, πολλές "ακριτικές" περιοχές το κέντρο τους έχει γραμμένους μέχρι έναν μήνα πριν τις εκλογές...και αυτοί τι αντίδραση κάνουν >??? ΝΔ δαγκωτό...ε τώρα άμα πω ότι μας αξίζουν αυτοί οι πολιτκοί θα έχω λάθος? Link to comment Share on other sites More sharing options...
diodiastop666 Μάϊος 7, 2012 #1159 Κοινοποίηση Μάϊος 7, 2012 Λυπάμαι που θα σε στεναχωρήσω, αλλά το διάγραμμα είναι εντελώς λάθος Οι 9/10 από αυτούς που συλλαμβάνονται, δεν έχουν χαρτιά. Οι δικαιολογίες είναι διάφορες (τα έχασα, μου τα έκλεψαν, με κυνηγούσε η πολιτεία, κάηκαν στον πόλεμο, κλπ). Ο απώτερος σκοπός να γίνουν δεκτοί ως πρόσφυγες. Για να το πετύχουν αυτό, δηλώνουν χώρα προέλευσης κάποια που βρίσκεται σε πόλεμο (Αφγανιστάν, helloooo?) Κατά αυτόν τον τρόπο είναι πολύ εύκολο να λάβουν ασυλία... απο την αστυνομια ειναι το διαγραμμα.αν εχεις καποια πιο εγκυρα στοιχεια δειξε... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Wizard! Μάϊος 7, 2012 #1160 Κοινοποίηση Μάϊος 7, 2012 απο την αστυνομια ειναι το διαγραμμα.αν εχεις καποια πιο εγκυρα στοιχεια δειξε... Δεν είναι θέμα εγκυρότητας. Σου είπα απλά πως προκύπτουν τα στοιχεία της αστυνομίας Ο τρόπος συλλογής τους είναι ήδη μη έγκυρος. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.