Xero Μάϊος 6, 2012 #1101 Κοινοποίηση Μάϊος 6, 2012 από 153 έπεσαν στους 151... http://ekloges.ypes.gr/v2012a/public/index.html#{%22cls%22:%22main%22,%22params Link to comment Share on other sites More sharing options...
Snips Μάϊος 6, 2012 #1102 Κοινοποίηση Μάϊος 6, 2012 Είσαι λάθος shadow.A. Για να συμβεί εδώ αυτό που λές θα πρέπει να έχει συμβεί γενικά στην Ευρώπη πιο πριν.Β. 60-70 χρόνια πίσω δεν ήξερε ο μέσος πολίτης μιας χώρας τι συμβαίνει σε μια άλλη γειτονική του ή μη. Τώρα όχι μόνο μπορεί να ξέρει, αλλά μπορεί να βρεθεί εκεί σε 1 ώρα.ΑΡΑ σήμερα έχεις ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΑ. Τώρα αν το προχωρήσεις και μου πεις, "θα σου κόψουν το internet, το τηλέφωνο κτλ κτλ". Καλύτερα να σταματήσουμε την συζήτηση. Λογικά μέχρι τότε δεν θα έχω καν να τα πληρώσω.Επαναλαμβάνω. Αν είναι να γίνει μια τόσο τεράστια άνοδος της ΧΑ (η όπως θα λέγεται στο μέλλον), θα συμβεί σαν συνέπεια πολιτικής που θα γίνει σε όλη την Ευρώπη. Πρώτα θα δούμε Λεπέν στο 50%, και μετά θα φορέσει ο Μιχαλιολιάκος στους μπράβους του λαμέ κουστούμια.Σαφώς και είναι (δεν βρίσκω λέξη) ------, να μην θυμάσαι ότι σε αυτή τη χώρα, δικοί σου άνθρωποι χάσαν την ζωή τους πολεμώντας τέτοια καθεστώτα πριν 60 χρόνια.Απορία όμως. Σκεφτείτε πόσο άραγε θα ήταν το ποσοστό της ΧΑ σήμερα, αν περιοριζόνταν στην Ελληνική σημαία, δεν είχε καμια μαυροκόκκινη, δεν είχε λογότυπο που να παρέπεμπε στην σβάστιγκα που θυμίζει άλλες εποχές, δεν έκανε παραπομπές στην χιτλερική γερμανία, και απλά να προωθούσε τις ιδέες- λύσεις για τα προβλήματα του σήμερα; Χωρίς να έχει σημασία αν μπορούν ή όχι να δώσουν όντως λύση. Διότι πές μου...ποιος διαφωνεί γενικά με αυτά που λέει σε αυτό το φυλλάδιο;http://xryshaygh.files.wordpress.com/2012/05/ceb3ceb9ceb1cf84ceaf_ceb8ceb1_cf88ceb7cf86ceafcf83cf89_cf87ceb1-1.jpgΜήπως, πάλι καλά να λέμε, που δεν έχουν καλούς συμβουλάτορες και image makers;Πάλι καλά που το 7% είναι μονοψήφιο; Link to comment Share on other sites More sharing options...
DJD Μάϊος 6, 2012 #1103 Κοινοποίηση Μάϊος 6, 2012 Όταν υπάρχει στην μέση ο φασισμός δεν υπάρχει γενίκευση αγαπητέ Snips. Ο φασισμός είναι στάση ζωής, όχι πολιτική ιδεολογία. Link to comment Share on other sites More sharing options...
mordred Μάϊος 7, 2012 #1104 Κοινοποίηση Μάϊος 7, 2012 Νασαι σίγουρος γι αυτό.... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Shadow Keeper Μάϊος 7, 2012 #1105 Κοινοποίηση Μάϊος 7, 2012 [MENTION=1143]Snips[/MENTION]Ωραία και; συμβαίνει πρώτα στην ευρώπη για χάριν συζήτησης, τι θα κάνεις θα το σταματήσεις εσύ τότε; θα έχεις την δύναμη να αλλάξεις γνώμη τότε; Η αλλαγή η οποία θα γίνεται θα είναι τόσο σταδιακή που δεν θα γνωρίζεις πραγματικά τι έχασες μέχρι να είναι αργά. Μια χαρά ξέραν οι άνθρωποι τι γίνονταν πριν 60-70 χρόνια, η ιστορία επαναλαμβάνεται ξανά και ξανά. Ραδιοφωνάκι, εφημεριδούλα.Μην ξεχνάς επίσης, ότι περισσότερη πληροφορία σήμερα και απο άπειρες και συχνά, μη διασταυρωμένες πληροφορίες, οδηγεί σε ακόμα πιο εύκολη χειραγώγηση της μάζας. Σε αυτό, τα φασιστικά καθεστώτα ήταν πάντα άρχοντες. Είναι τόσο μεγάλο το ρίσκο και σχεδόν ανύπαρκτα τα οφέλη, τόσο μικρή η εμπιστοσύνη σε ανθρώπους με παρόμοιες ιδεολογίες, που ακόμα και που κατανοώ πλήρως την άνοδο των υποστηρικτών τους λόγω των συνθηκών, νιώθω τεράστια απειλή, ειδικά αν αυτό συνδυαστεί με χειροτέρευση της τωρινής κατάστασης. Γιατί αν εξελιχθεί τέτοιο σενάριο, η καταστροφή μετά απο αυτό θα είναι ολοκληρωτική.Επίσης μιάς και βλέπω και το φυλλάδιο, πολλοί τα θέλουν αυτά που γράφει το φυλλάδιο, εγω δεν θέλω φασισμό μαζί με αυτά, γιατι με ΧΑ πάνε μαζί αυτά. Αν πάνε μαζί με φασισμό, προτιμώ να ψοφήσω χωρίς να έχω να φάω. Link to comment Share on other sites More sharing options...
ea6gka Μάϊος 7, 2012 #1106 Κοινοποίηση Μάϊος 7, 2012 Διότι πές μου...ποιος διαφωνεί γενικά με αυτά που λέει σε αυτό το φυλλάδιο;http://xryshaygh.files.wordpress.com/2012/05/ceb3ceb9ceb1cf84ceaf_ceb8ceb1_cf88ceb7cf86ceafcf83cf89_cf87ceb1-1.jpgΜήπως, πάλι καλά να λέμε, που δεν έχουν καλούς συμβουλάτορες και image makers;Πάλι καλά που το 7% είναι μονοψήφιο;τα 3 τελευταια + το ενα πιο πανω ειναι οτι ναναι. Να ξανασπειρουμε τα χωραφια μας? εχεις ξεφυγ...το ρεπορταζ που καλεσανε για 25 ευρω την ωρα για κλαδεμα στα ροδακινα πελλας-ημαθιας και πηγανε 28 Ελληνες και 4800 αλβανοι το ειδες? meanwhile στις καφετεριες ολοι αραχτοι με τη φραπεδια και μπουρδολογιες περι χρυσης αυγης κλπ, και πουσαι θελετε να διωξετε και τους μεταναστες? και ποιος θα τα μαζεψει, η μαρικα? Να κατασταλει το εγκλημα, να ξεβρωμισει ο τοπος διωχνοντας τους εργατικους ξενους και κρατωντας τα λαμογια ελληνες? η αντιφαση ειναι τοση μεγαλη που κανει ΜΠΑΜ...τρατζικ ρε παιθδι μου πως το λενε....καλα για τον ορυκτο πλουτο που αποδεδειγμενα εχει ο τοπος, το αποδεδειγμενα μου αρεσε πολυ, που ειναι οι χειροπιαστες αποδειψεις και κατα ποσο ειναι πλουσια τα κοιτασματα αυτα?Λοιπον η ανοδος της ΧΑ ειναι αποτελεσμα των καιρων, καποιοι πανε ακρα αριστερα και καποιοι ακρα δεξια, λογικο και ιστορικα επαναληψιμο. Το να λεμε η ΧΑ ειναι η λυση γιατι ΧΥΖ λογους ειναι αποδειξη ελλειψης παιδειας, το βασικοτερο προβλημα στην Ελλαδα Link to comment Share on other sites More sharing options...
sotiris Μάϊος 7, 2012 #1107 Κοινοποίηση Μάϊος 7, 2012 Εγέρθουτου Link to comment Share on other sites More sharing options...
Borg Μάϊος 7, 2012 #1108 Κοινοποίηση Μάϊος 7, 2012 Όταν υπάρχει στην μέση ο φασισμός δεν υπάρχει γενίκευση αγαπητέ Snips. Ο φασισμός είναι στάση ζωής, όχι πολιτική ιδεολογία.Φασισμός - Βικιπαίδειαπολιτική ιδεολογία το βλέπω εδώάλλο αν είναι κυρίως παράλογη η εγκληματική Link to comment Share on other sites More sharing options...
Κοπρίτης Μάϊος 7, 2012 #1109 Κοινοποίηση Μάϊος 7, 2012 στην "ευρήτερη οικογένειά" μου το ίδιο (ΧΑ 12% στην Κορινθία), τους φταίνε οι αλβανοί και πακιστανοί που τα παιδιά τους δεν έχουν δουλειά, ψήφιζαν Λάος από το ξεκίνημά του γιατί είναι "Ελληνες" αλλά τώρα βρήκαν το φως το αληθινό στην ΧΑ. Κοπρίτες του κερατά τεμπέληδες. Φίλησαν κατουρημένες ποδιές (για χρόνια) Πασόκων και ΝΔούλων και κατάφεραν να βάλουν τον ένα κοπρίτη στην πυροσβεστική. Τον άλλο κοπρίτη θέλουν να τον βάλουν στον δήμο. Τα αμπέλια τους τα έχουν δώσει "μισακά" να ρημάζουν γιατί δεν είναι αυτοί για τέτοιες "δουλειές". Οι αλβανοί και οι πακιστανοί τους φταίνε για τον κάλο που έχουν στο μυαλό. ηρθε η ωρα να αλλαξω username μου φαινεται περα απο την ακουσια απαξιωση, στο τελος θα με πανε μεσα ως διπλοθεσιτη on another note κουραγιο σε ολους τους νοήμονες συμπολιτες στα "Προσεχως" βλεπω να παιζει πολυ πιπιλα βουτηγμενη στο τρομολαγνικο μελι περι αδιεξοδου, τελους, καταστροφης και υστατης ευκαιριας σωτηριας... 3 εκατομμυρια απο εμας προφανως δεν βαρεθηκαν τη Κωλοτουμπατη στυλιζαρισμενη φρατζα του Σαμαρα, τη γεματη επαρση γουρουνοφατσα του Μπενυ, το απολιθωμένο χαμογελο (διχως υποσχεσεις αλλα μονο με αρνησεις) της Παπαρηγα και το γιαλαντζι φυρερ που στην αναμπουμπουλα χαιρεται Καλη βδομαδα και περαστικα μας. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Athens2004 Μάϊος 7, 2012 #1110 Κοινοποίηση Μάϊος 7, 2012 Εδω η Κρήτη μετα απο 3 χρόνια βιασμού παρέμεινε πράσινη λέμε ( ολοκληρη ) σε λεπτομέρειες θα αναλωνόμαστε ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
TifoziF1 Μάϊος 7, 2012 #1111 Κοινοποίηση Μάϊος 7, 2012 @Κοπρίτης Στα μέρη μου "κοπρίτες" λέμε τους τεμπέληδες Link to comment Share on other sites More sharing options...
SLN Μάϊος 7, 2012 #1112 Κοινοποίηση Μάϊος 7, 2012 Ναι αυτό είπε. Εγώ δε διαφωνώ στο γενικό πλαίσιο. Πάρε για παράδειγμα το υπουργείο παιδείας. Απαράδεκτο να αλλάζει υπουργός ανάλογα με την κάθε κυβέρνηση και δη να αλλάζει όλο το σύστημα παιδείας. Οι "τεχνοκράτες" σε αυτή την περίπτωση είναι άτομα σχετικά με την παιδεία. Έχει αναφέρει για παράδειγμα το Δασκαλάκη.Τώρα επειδή σε μία τέτοια περίπτωση, όπου μιλάμε για τεχνοκράτες, το Υπουργείο Οικονομίας (και το Υπουργείο Ανάπτυξης) είναι αυτό που μας ενδιαφέρει κατά κύριο λόγο. Ο Τζήμερος είπε πως στη συγκεκριμένη πολιτική σκηνή όπως αυτή διαμορφώθηκε μετά τις εκλογές θα ήταν καλύτερο να υπάρχουν τεχνοκράτες διότι (απ' ότι κατάλαβα εγώ από το σύνολο των λεγομένων του) δεν υπάρχουν πολιτικοί (ή κόμματα - αυτό και λόγω των εκλογικών συσχετισμών) που να αναλάβουν το έργο των μεταρρυθμίσεων και να "ξεβολέψουν" το σάπιο σύστημα που έτρεφε τόσα χρόνια ο δικομματισμός. Όχι στη γενικότερη περίπτωση που θα υπάρχουν πολιτικά πρόσωπα εκλεγμένα από το λαό που θα πραγματοποιήσουν τις απαραίτητες αλλαγές. Επίσης μην ξεχνάς ότι η κυβέρνηση Παπαδήμου δεν ήταν κυβέρνηση τεχνοκρατών. Ήταν μία κυβέρνηση με έναν πρωθυπουργό ανδρείκελο και τεράστιο (για τα ελληνικά δεδομένα) σώμα υπουργών και υφυπουργών (απλά για να ικανοποιήσουν και τα 3 συγκυβερνώντα κόμματα) με μόνο σκοπό τη συνέχιση της πολιτικής που ακολουθούσε μόνο του το ΠΑΣΟΚ. Ελα μην πεφτουμε στο παραμυθι οτι ο Μοντι κανει "καλο". Τα παραδειγματα ειναι παρα πολλα! Ουτε επειδη βαφτιζουμε τον τραπεζιτη "τεχνοκρατη" καναμε κατι. Λες, και πιστευω ΟΛΟΙ θελουμε, ο ανθρωπος που διοικει μια χωρα ή ενα χωρο (υπουργειο) να εχει σχεση με το αντικειμενο. ΣΥΜΦΩΝΟΥΜΕ π.χ. αν με βαλουνε εμενα Υπ Εθ Αμ... Σε 2 βδομαδες θα εχουν ερημωσει ολα τα στρατοπεδα απο ελλειψη κονδυλιων και σε 1 μηνα θα μας κανουν ντου απο παντου. Αλλο αυτο... και αλλο να μου κανεις (με αναγωγη) οτι η κυβερνηση παπα(ρο)δημου απετυχε γιατι επρεπε να κανει πιο σαρωτικες αλλαγες αλλα δεν την αφησαν οι γατζωμενοι συνδικαλιστες και παριες του συστηματος! Τα πραγματα ειναι απλα... ναι μεν θελουμε τεχνοκρατες ΠΑΝΤΟΥ. Το προβλημα ειναι οτι η λεξη τεχνοκρατης εχει δαιμονοποιηθει γιατι τεχνοκρατης σημαινει πλεον σε απλα ελληνικα, υπαλληλος του συστηματος/τραπεζιτης. Δυστυχως αδυνατω να βρω παραδειγμα σωστου τεχνοκρατισμου στην συγχρονη ευρωπη. Και πολυ περισσοτερο αδυνατω να βρω παραδειγμα σωστου τεχνοκρατισμου που συμβαδιζει με ανθρωπινο προσωπο προς τις παραγωγικες μαζες. Αλλο τεχνοκρατης=ξερω τι κανω κι αλλο τεχνοκρατης=ξερω πως να φερω τον οικονομικο ισολογισμο στα ισια του. Το πρωτο ειναι θεμιτο ενω το αλλο μπορει να επιτευχθει με ενα καρο τροπους ηθικους ή μη, απανθρωπους ή μη. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Snips Μάϊος 7, 2012 #1113 Κοινοποίηση Μάϊος 7, 2012 [MENTION=101]ea6gka[/MENTION]Καταλαβαίνεις τι γράφω νομίζω, και γιατί το γράφω.Μην μου λες "εχεις ξεφύγει" και "θελετε να διώξετε". Δεν διαφημίζω την ΧΑ αγαπητέ μου, ούτε την ψήφισα. Αν δεν μπορείς να καταλάβεις ΤΙ ΔΕΝ έχω ψηφίσει, καλύτερα να προσέχεις τι γράφεις.Άλλα για να σπαταλήσω ακόμα λίγο από τον χρόνο μου, σου απαντώ:Πόσοι νομίζεις είδαν το ρεπορτάζ που επικαλείσαι; Πόσοι απο αυτούς μάλιστα δεν έχουν προσωπική εμπειρία, αλλά έχουν άποψη; Διάβασες πουθενά στο φυλλάδιο για εργατικούς ή όχι Έλληνες; Για εργατικόυς ή όχι μετανάστες; Διάβασες πουθενα για νόμιμους μετανάστες; Για τον ορυκτό πλούτο τώρα, θυμάμαι μια εποχή που οι χαρδαβέλες ήταν γραφικοί. Ξαφνικά που γίνονται συζητήσεις επίσημα σε κανάλια σταμάτησαν και οι γραφικότητες και όλα. Κολλήσαμε στο πόσο πλούσια είναι τα κοιτάσματα τώρα. Kαι, υπάρχουν ή όχι, είναι κάτι που έχει φτάσει στα αυτιά του μέσου Έλληνα, και σαν διέξοδο από την κρίση μάλιστα; Ε;Λοιπόν, δώσε εσύ αυτό το φυλλάδιο στον μέσο Έλληνα της κρίσης, βγάλε τα χρυσαυγίτικα χρώματα και φανφάρες, και ΠΕΙΣΤΟΝ αν μπορείς ότι διαβάζει αρλούμπες. Το πιθανότερο είναι να σε περάσει για Πασοκτσή ή Νεοδημοκράτη, μνημονιακό δλδ και να σε φτύσει.....Γιαυτό λέω (αν ακόμα δεν το καταλάβεις)....ΠΑΛΙ καλά που οι της ΧΑ δεν προσέξαν λεπτομέρειες. Γιατί τότε δυστυχώς θα έπαιρναν πολύ περισσότερο. Εντάξει τώρα; Έβαλα και δυστυχώς για να γίνω σαφής.[MENTION=16431]Shadow[/MENTION] [MENTION=23]DJD[/MENTION]Επιμένω και επαναλαμβάνω αυτό που είπα σε προηγούμενο σχόλιο μου.Η άνοδος της οποιας ΧΑ και του όποιου άκρου, δεν οφείλεται σε δικές τους ενέργειες, αλλά στων δημοκρατικών (θεωρητικά) αντιπάλων. Αν συνεχίσουν στο ίδιο βιολί, τότε ναι μπορεί να δούμε άλλες καταστάσεις. Τετοια καθεστώτα τρέφονται από την απραξία των άλλων. Δεν είναι σε θέση τέτοιες παρατάξεις-ομάδες-κόμματα να ανεβαίνουν σε απήχηση αν όλα βαίνουν καλώς σε μία πολιτεία. Δεν έχουν νόημα ύπαρξης. Έξυπνοί ή βλάκες (ο λαός), κανείς δεν θα τους δώσει σημασία. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Γιωργος_Μ Μάϊος 7, 2012 #1114 Κοινοποίηση Μάϊος 7, 2012 Παντως στον ant1 εκει που λεγανε τα αποτελεσματα του κοινου exit poll καποια στιγμη βγαλανε καρτες :Σε ιδιωτικους, δημοσιους υπαλληλους , αυτοαπασχολουμενους και ανεργους τριτο κομμα νδ - πεμπτο κομμα πασοκ σε αγροτες , συνταξιουχους πρωτη νδ - δευτερο πασοκσε ηλικιες 18-54 τριτο κομμα νδ παλι και πεμπτο πασοκσε 55+ πρωτη νδ , δευτερο πασοκΗ αποχη στα αστικα κεντρα ητανε μικρη γυρω στο 25% , στην επαρχια ειχε μεγαλα ποσοστα 40-45%Αρα οσον αφορα τα κομματα εχουνε γινει μεγαλες αλλαγες σημερα.Βεβαια τωρα το τι θα γινει στο μελλον κανεις δεν το ξερει.κανω και ενα edit , εμενα μου την εχει σπασει πολυ το κκε , επαναστατες της πλακας που απο τη μια θεωρουνε ολους τους αλλους ρεφορμιστες και θελουνε να επιβαλλουν δικτατορια του "προλεταριατου" , απο την αλλην ξερουν να παιρνουν κρατικες επιδοτησεις , βουλευτικες αποζημιωσεις και να εφαρμοζουν πρωτοι τις μειωσεις μισθων και ελαστικοτητα εργασιας απο το μνημονιο στους εργαζομενους των επιχειρησεων τους. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Thrael Μάϊος 7, 2012 #1115 Κοινοποίηση Μάϊος 7, 2012 κανω και ενα edit , εμενα μου την εχει σπασει πολυ το κκε , επαναστατες της πλακας που απο τη μια θεωρουνε ολους τους αλλους ρεφορμιστες και θελουνε να επιβαλλουν δικτατορια του "προλεταριατου" , απο την αλλην ξερουν να παιρνουν κρατικες επιδοτησεις , βουλευτικες αποζημιωσεις και να εφαρμοζουν πρωτοι τις μειωσεις μισθων και ελαστικοτητα εργασιας απο το μνημονιο στους εργαζομενους των επιχειρησεων τους. Μη σε δουν και σα ρεβιζιονιστη δε λες; Link to comment Share on other sites More sharing options...
gio102004 Μάϊος 7, 2012 #1116 Κοινοποίηση Μάϊος 7, 2012 Μην ξεχναμε τον καταπτιστο εκλογικο νομο που δινει στην ΝΔ 50 εδρες μπονους! Συγχαρητηρια στον Συριζα ακομα και αν δεν τον ψηφισα. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Pokemon640 Μάϊος 7, 2012 #1117 Κοινοποίηση Μάϊος 7, 2012 Διότι πές μου...ποιος διαφωνεί γενικά με αυτά που λέει σε αυτό το φυλλάδιο;http://xryshaygh.files.wordpress.com/2012/05/ceb3ceb9ceb1cf84ceaf_ceb8ceb1_cf88ceb7cf86ceafcf83cf89_cf87ceb1-1.jpg Μήπως, πάλι καλά να λέμε, που δεν έχουν καλούς συμβουλάτορες και image makers; Πάλι καλά που το 7% είναι μονοψήφιο; Η σβάστικα έχει πάρα πολλές μορφές, είναι αρχαίο σύμβολο, και το ξέρουν πολλοί. Το γεγονός ότι το πήραν οι Γερμανοί και το μεταχειρίστηκαν άσχημα (γυρνώντας το 45 μοίρες) είναι άλλο θέμα. Ο Μαίανδρος που χρησιμοποιεί εδώ και πολλά χρόνια η χρυσή αυγή δεν είναι το ίδιο.Προσωπικά εμένα μου αρέσει, είναι το καλύτερο λογότυπο που έχω δει ποτέ στη ζωή μου σε κόμμα. Με τις ιδεολογίες τους και τα πιστεύω είμαι μαζί τους, αλλά διαφωνώ στο θέμα ότι θέλουν Ευρώ, εγώ ήθελα εθνικό νόμισμα να υποστηρίζαν. Ο Καζάκης δε τα πήγε καθόλου καλά, έστω 3% να είχε καλά θα ήταν αλλά δε το περίμενα τόσο κάτω ποια. Άμα τραβήξει 2ος γύρος θα συμβιβαστώ στο Ευρώ, και θα καταλίξω ΧΑ. Αφού ο λαός θέλει ευρώ και 1/1000 δραχμή δε βγαίνει διαφορετικά. Είμαι υπερήφανος πάντως που χρησιμοποιεί τον μαίανδρο, που είναι αρχαίο Ελληνικό σύμβολο συγχαρητήρια για την επιτυχία τους, και τους εύχομαι ολόψυχα καλή σταδιοδρομία, υπάρχει πολύς δρόμος μπροστά μας και ευελπιστώ να ξεβρομίσει ο τόπος επιτέλους! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Γιωργος_Μ Μάϊος 7, 2012 #1118 Κοινοποίηση Μάϊος 7, 2012 Η σβάστικα έχει πάρα πολλές μορφές, είναι αρχαίο σύμβολο, και το ξέρουν πολλοί. Το γεγονός ότι το πήραν οι Γερμανοί και το μεταχειρίστηκαν άσχημα (γυρνώντας το 45 μοίρες) είναι άλλο θέμα. Ο Μαίανδρος που χρησιμοποιεί εδώ και πολλά χρόνια η χρυσή αυγή δεν είναι το ίδιο.Προσωπικά εμένα μου αρέσει, είναι το καλύτερο λογότυπο που έχω δει ποτέ στη ζωή μου σε κόμμα. Με τις ιδεολογίες τους και τα πιστεύω είμαι μαζί τους, αλλά διαφωνώ στο θέμα ότι θέλουν Ευρώ, εγώ ήθελα εθνικό νόμισμα να υποστηρίζαν. Ο Καζάκης δε τα πήγε καθόλου καλά, έστω 3% να είχε καλά θα ήταν αλλά δε το περίμενα τόσο κάτω ποια. Άμα τραβήξει 2ος γύρος θα συμβιβαστώ στο Ευρώ, και θα καταλίξω ΧΑ. Αφού ο λαός θέλει ευρώ και 1/1000 δραχμή δε βγαίνει διαφορετικά. Είμαι υπερήφανος πάντως που χρησιμοποιεί τον μαίανδρο, που είναι αρχαίο Ελληνικό σύμβολο συγχαρητήρια για την επιτυχία τους, και τους εύχομαι ολόψυχα καλή σταδιοδρομία, υπάρχει πολύς δρόμος μπροστά μας και ευελπιστώ να ξεβρομίσει ο τόπος επιτέλους! Εχεις απολυτο δικιο, και ο χιτλερ ευρω ηθελε να κανει το '40 , αλλα οι φλωροι οι αντιδραστικοι λαοι θελανε ανεξαρτησια και οχι αναπτυξη και θεσεις απασχολησης, τι να πεις θα τους σωφρονισει ολους ο μιχαλιολακος τωρα. Link to comment Share on other sites More sharing options...
gio102004 Μάϊος 7, 2012 #1119 Κοινοποίηση Μάϊος 7, 2012 Η σβάστικα έχει πάρα πολλές μορφές, είναι αρχαίο σύμβολο, και το ξέρουν πολλοί. Το γεγονός ότι το πήραν οι Γερμανοί και το μεταχειρίστηκαν άσχημα (γυρνώντας το 45 μοίρες) είναι άλλο θέμα. Ο Μαίανδρος που χρησιμοποιεί εδώ και πολλά χρόνια η χρυσή αυγή δεν είναι το ίδιο.Προσωπικά εμένα μου αρέσει, είναι το καλύτερο λογότυπο που έχω δει ποτέ στη ζωή μου σε κόμμα. Με τις ιδεολογίες τους και τα πιστεύω είμαι μαζί τους, αλλά διαφωνώ στο θέμα ότι θέλουν Ευρώ, εγώ ήθελα εθνικό νόμισμα να υποστηρίζαν. Ο Καζάκης δε τα πήγε καθόλου καλά, έστω 3% να είχε καλά θα ήταν αλλά δε το περίμενα τόσο κάτω ποια. Άμα τραβήξει 2ος γύρος θα συμβιβαστώ στο Ευρώ, και θα καταλίξω ΧΑ. Αφού ο λαός θέλει ευρώ και 1/1000 δραχμή δε βγαίνει διαφορετικά. Είμαι υπερήφανος πάντως που χρησιμοποιεί τον μαίανδρο, που είναι αρχαίο Ελληνικό σύμβολο συγχαρητήρια για την επιτυχία τους, και τους εύχομαι ολόψυχα καλή σταδιοδρομία, υπάρχει πολύς δρόμος μπροστά μας και ευελπιστώ να ξεβρομίσει ο τόπος επιτέλους! η αποψη σου ειναι σεβαστη, δημοκρατια εχουμε (υποτιθεται), αλλα εισαι σιγουρος οτι ξερεις τι θεσεις εχει η ΧΑ γενκοτερα?τι πιστευει?δεν θα λεγα οτι πιστευει στην δημοκρατια και την ισοτητα.,,βεβαια αν η δημοκρατια για σενα ειναι αυτο το αχρηστο-πλοιτευμα που εχουμε που εξυπηρετει τα μεγαλα συμφεροντα και μεσω της αντιπροσωπευσης γιγαντωσε το πελατειακο κρατος,καλα κανεις και λες να "ξεβρομισει ο τοπος'' δεν εχει καμια σχεση με την πραγματικη δημοκρατια της ισονομιας και ισοπολιτειας που ονειρευομαστε.Η ΧΑ δεν ειναι κατι το διαφορετικο απο αυτους που κυβερνουν τοσα χρονια αυτον τον τοπο με την προσωπιδα της δημοκρατιας, αλλα μην τους ευχεσαι καλη σταδιοδρομια!μαθε πρωτα τι πρεσβευουν και σε τι πιστευουν και μην βιαζεσαι να πεις καλα λογια για αυτους.. υ.γ. : στα λέει αυτα ενας πολιτης που δεν πηγε να ψηφισει. για πολλους ειμαι ενας αχρηστος-αγνωμος πολιτης που δεν ξερει τι θελει η δεν τον ενδιαφερει. εγω πιστευω οτι ειμαι πρωτη δυναμη σε αυτη τη χωρα, αντιπροσωπευω ενα πολυ μεγαλο ποσοστο του ελληνικου λαου : την αποχη!την αποχη απο αυτο το καταπτιστο πολιτευμα-συστημα που υποτιθεται οτι ειναι δημοκρατια.η αντιπροσωπευση δεν με εκφραζει.με εκφραζει η ΑΜΕΣΗ δημοκρατια, με ψηφιση πακετων νομων κατευθειαν απο τους πολιτες, με κληρωτους βουλευτες, οχι κομματα, που νομοθετουν πακετα νομων και μας τα δινουν να τα ψηφισουμε αμεσα εμεις ολοι μαζι (με ηλεκτρονικο τροπο για παραδειγμα μεσω ειδικα διαμορφωμενων χωρων στους δημου μας, η απο τον υπολογοστη μας). θελω να παμε ενα βημα παραπερα και οχι πιο πισω οπως προτεινει η μπακογιαννη, που καταψηφιστηκε, και το βημα παραπερα δεν ειναι η διατηρηση αυτου του πολιτευματος κατ εμε. καποιοι θα πουν αυτος ειναι ονειροπολος, θελει μια ουτοπια....μα αν δεν ονειρυομαστε μια ουτοπια πως θα παμε παρακατω? Link to comment Share on other sites More sharing options...
ΓιαγκΤ Μάϊος 7, 2012 #1120 Κοινοποίηση Μάϊος 7, 2012 κανω και ενα edit , εμενα μου την εχει σπασει πολυ το κκε , επαναστατες της πλακας που απο τη μια θεωρουνε ολους τους αλλους ρεφορμιστες και θελουνε να επιβαλλουν δικτατορια του "προλεταριατου" , απο την αλλην ξερουν να παιρνουν κρατικες επιδοτησεις , βουλευτικες αποζημιωσεις και να εφαρμοζουν πρωτοι τις μειωσεις μισθων και ελαστικοτητα εργασιας απο το μνημονιο στους εργαζομενους των επιχειρησεων τους.Όλες οι επιχειρήσεις, όλα τα κόμματα, γενικά όλες οι ομάδες που θέλουν να επιτύχουν επιλέγουν για αρχηγό τους τον καλύτερο. Αυτόν που θα τραβήξει κόσμο.Το ΚΚΕ έχει εδώ και χρόνια την αδιάφορη Παπαρήγα . Ποιος αμφισβητεί ότι με μόνη αλλαγή την τοποθέτηση της Κανέλλη στη θέση της, το κόμμα θα πάρει 5-10 % επί πλέον;Δεν θέλουν όμως. Πριν αρκετά χρόνια όταν η Κανέλλη ήταν δεξιά, μαχόμενη σαν δημοσιογράφος για τα συμφέροντα της Ελλάδας, δέχτηκε απειλές ( όπως η ίδια είχε ομολογήσει ) από τους Αμερικανούς. Επίσης δεν έβρισκε δουλειά αλλά και κανένα κανάλι δεν την φιλοξενούσε για να εκφράσει τις απόψεις της. Ξαφνικά προσχώρησε στο ΚΚΕ και όλα εξομαλύνθηκαν. Δεν την ψέγω για αυτήν την συμφωνία. Προσπάθησε όσο ελάχιστοι και η ζωή είναι γλυκιά η ρημάδα για να την θυσιάσεις χωρίς αντίκρισμα.Όμως αυτό συμβάλει στην πεποίθηση μου ότι η ηγεσία του ΚΚΕ είναι αχυράνθρωποι ξένων συμφερόντων.Λυπάμαι μόνο τον απλό κομουνιστή που μάχεται στους δρόμους σπρώχνοντας τον Σισύφειο βράχο Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.