Jump to content

Εκλογές 2012

astrolabos

Recommended Posts

Τι σχέση έχουν όλα αυτά που λες με τον αγράμματο καράφλα που γκάριζε σα να ήταν SS το Μπουχενβαλτν? Με τέτοια "κορίτσια" θα το διορθώσεις το πρόβλημα?

Ακόμη ενας ξύπνιος βοσκός, ακόμη ένα κοπάδι πρόβατα!

• Replies 4,1k
  • Created
  • Last Reply
Θα σου πω μόνο το εξής: Απαίτησε από τα παπαγαλάκια του κίτρινου τύπου να σηκωθούν και στα παπαγαλάκια διατάζεις. Εδώ παίρνουν διαταγές από τον σόιμπλε το χαμένο κορμί και τους ομοίους του.

Κάνει το ίδιο λάθος με το ΚΚΕ. Εμφανίζει δημόσια το αποτέλεσμα μιας εσωτερικής διεργασίας με αποτέλεσμα να μην γίνονται κατανοητά τα κίνητρα με τα οποία ενεργεί και να φαίνεται ότι ενεργεί ακούσια. Και πάλι, αν θες να ζητάς σεβασμό, πρέπει και εσύ με τη σειρά σου να σέβεσαι τον συνομιλητή σου όποιος και να είναι αυτός και επιμένω ότι με αυτή τη κίνησή η ΧΑ έδωσε τροφή στους εχθρούς της και αν γινόντουσαν οι εκλογές αύριο θα βρισκόταν με -2% χαλαρά.

Aν δεν κανω τραγικα λαθος... ο παπαρας ο Τζημερος μολις ειπε στο Σκαι οτι "ρεαλιστικα" το μονο πραγμα που θα σωσει την Ελλαδα ειναι μια κυβερνηση τεχνοκρατων τυπου Μοντι" *

Ε ρε ΧΑ που μας/τους χρειαζεται...

*αν καποιος το εβλεπε (γιατι απλα το ακουγα και μολις ακουσα το Μοντι πεταχτηκε το αυτι μου) και μου το διαψευσει αναιρω το "παπαρας" :p

Θα σου πω μόνο το εξής: Απαίτησε από τα παπαγαλάκια του κίτρινου τύπου να σηκωθούν και στα παπαγαλάκια διατάζεις. Εδώ παίρνουν διαταγές από τον σόιμπλε το χαμένο κορμί και τους ομοίους του.

Ειλικρινά πες μου μόνο αυτό. Είναι φασισμός να διατηρήσεις την ύπαρξη και τη πορεία της χώρας και της φυλής σου όταν βιάζεται καθημερινα τα τελευταία χρόνια από συμμορία ανθελλήνων; Όταν οι μετανάστες πολιτογραφούνται Έλληνες και θα πάρουν τη θέση των 200000 ΔΥ που θα απολυθούν;;; Θα γ@μ@νε και θα δέρνουμε μέσα στα ελληνικά υπυργεία μας που θα γίνουν και πρακτικά πλέον (αν και έχουν ήδη γίνει από τα γερμανόσκυλα) μπουρδέλ@ του σόιμπλε. Γιατί αυτοί που δήθεν κυβερνούν του κατέβασαν τα βρακιά τους δηλώνοντας και έμπρακτα ότι είναι υπάλληλοι της goldmen sucks. Δε σε ενόχλησε το θέαμα του ανθρώπου που σκότωσαν οι κωλ0μετανάστες στον Άγιο Παντελεήμονα όταν πήγαινε τη γυναίκα του στο μαιευτήριο να φέρει στο κόσμο το παιδί τους; Να φέρει στο κόσμο έναν νέο Έλληνα στην υπεργερασμένη ελληνική κοινωνία μας; Έχεις πάρει χαμπάρι ότι το κέντρο της Αθήνας είναι άλλο κράτος και όχι ελληνικό; Έχεις πάρει χαμπάρι το παιχνίδι που παίζεται της κατάκτησης της χώρας μας με όλο αυτό το συρφετό των μεταναστών που σκοπό έχει με τη τρομοκρατία που ασκούν στους κατοίκους, κυρίως του κέντρου των Αθηνών, και με τις επιδοτήσεις που ασύστολα τους δίνει το κυβερνών σύστημα, τα οποία χρήματα στερεί από τους ΈΛΛΗΝΕΣ υπήκοους; Αυτό ξέρεις τι αποτέλεσμα έχει; Να μας κάνει όλους τους ΈΛΛΗΝΕΣ επαναλαμβάνω να ψάξουμε σε άλλες χώρες να βρούμε ψωμί, η χώρα μας να μείνει στους μετανάστες και από εκεί και πέρα να μπούνε αμερικάνοι, γερμανοί και λοιπά και να σφετεριστούν τον πολύ μεγάλο εδαφικό και γεωγραφικό μας πλούτο!!!!

Και πάνω από όλα αγαπητέ υπάρχει ποσόστοση την οποία δέχομαι και σέβομαι. Την είδες εσύ πουθενά να ακολουθείται; Όπως λένε και στο χωριό μου στη Κηφισιά, πρώτα τρώει ψωμί ο νοικοκύρης και αφού έχει το μοιράζεται και με το ξένο. Εσένα άμα σου περισσεύει μοιράσου το αλλά όχι με μετανάστη, έχεις πολλούς συμπατριώτες σου πεινασμένους... Αν τους καλύψεις όλους δώσε και στο ξένο, της ποσόστοσης επαναλαμβάνω.

Αυτά και καληνύχτα ΈΛΛΗΝΕΣ.

Πραγματικά αυτό με τους μετανάστες έχει γίνει τρελή καραμέλα. Όσο περνούσαμε καλά τους είχαμε για τις χαμαλοδουλειές μας που δεν θέλαμε να κάνουμε εμείς... Τώρα που οι χαμαλαδουλείες δεν είναι και τόσο άσχημες (στη κατάσταση που μας φέρανε οι πολιτισμένοι ευρωπαίοι) φταίνε οι μετανάστες που τις έχουν πάρει. Δε μας φέρανε οι μετανάστες στη κατάσταση αυτή. Οι τρομοκράτες και εγκληματίες που σουλατσάρουν στα υπουργεία και στη χώρα και θα σου την πάρουν είναι ευρωπαίοι και τραπεζίτες όχι οι πακιστανοί που σου πήραν την δουλειά από το φανάρι πλένοντας σου το τζάμι...

Με ενόχλησε το περιστατικό όπως θα με ενοχλούσε κάθε έγκλημα σε οποιονδήποτε άνθρωπο ανεξαρτήτου χώρας χρώματος και εθνικότητας... Όπως με ενοχλησε αυτό το γεγονός με ενοχλοπύν ακι οι καθημερινοί ξυλοδαρμοί φτωχών μεταναστών από φασιστόμουτρα.

Όπως λες με την ποσόστοση. Σε ενοχλεί που πλέον δεν έχεις να δώσεις στο μετανάστη... Και βρίζεις τον μετανάστη και όχι αυτόν που σε έφτασε σε αυτό το σημείο...

Προσωπικά έχω υπάρξει μετανάστης (οι γονείς μου) στη Γερμανία για αρκετά χρόνια... Εκεί έχουν τον πολιτισμό να έχουν Ελληνικό σχολείο μέσα το Γερμανικό που εκεί δουλεύανε σαν δάσκαλοι οι γονείς μου... Κάνε μια ανάθεση στην Ελληνική πραγματικότητα και θα καταλάβεις τη διαφορά διαχείρησης μεταναστών.

Φυσικά δε διαφωνώ να γίνει ελεγχόμενη η είσοδος των μεταναστών αλλά αυτό από το να τους κρεμάσουμε έχει μεγάλη διαφορά.

Και η εικόνα ενός αούγκανου στρατόκαβλου να φωνάζει σε οποιονδήποτε είναι τουλάχιστον γελοία

Φερτε πίσω τον Παπαδήμο, τουλάχιστον αυτόν δεν τον ψήφισε κανείς. :hehe:

this... I like! Θα ρίξω τσίπρα δαγκωτό και περιμένω να δω τους αγωνιστές της κόκκινης αριστεράς... και τους αγωνιστές του Κουβέλη.
Τι σχέση έχουν όλα αυτά που λες με τον αγράμματο καράφλα που γκάριζε σα να ήταν SS το Μπουχενβαλτν? Με τέτοια "κορίτσια" θα το διορθώσεις το πρόβλημα?

Ακόμη ενας ξύπνιος βοσκός, ακόμη ένα κοπάδι πρόβατα!

Αυτό ακριβώς φίλε μου ειναι το λάθος των κομμάτων που τα χώναν στην ΧΑ, και το λάθος των καναλιών που δεν της έδωσαν βήμα.. όπως όφειλαν ..δημοκρατικά. ;) "Τι; Ο ΜπενοΣαμαράς κατηγορεί την ΧΑ;;; Αυτήν θα ψηφίσω για να μάθουν αυτοί.."

Αν όλοι αυτοί οι ψηφοφόροι που ψήφισαν ΧΑ, γνώριζαν ποιοι είναι οι υποψήφιοι, ίσως και να μην ψήφιζαν. Σίγουρα κάποιοι δεν θα άλλαζαν γνώμη.

Δυστυχώς δεν είναι η σχέση όλων με την ενημέρωση -πληοροφορία, αυτή που θα έπρεπε να είναι.

Όταν φτάνεις στην κάλπη και λες..."θέλω να αντιδράσω" αλλά "δεν μου κάνει ο Νδ, δεν μου κάνει ο Πσκ, δεν μου κάνει ο άτριχος ο τσίπρας που είναι υπέρ των λαθρομεταναστών με τον τρόπο του, δεν θέλω κολωτούμπα, δεν είμαι κομμούνι, δεν γουστάρω Οικογόλους γιατί λένε για Μακεδονική γλώσσα, δεν θέλω κόμματα που δημιουργήθηκαν από τέως-ΝΔπασόκους, δεν ΓΝΩΡΙΖΩ ότι κατεβαίνει πάλι ο ΛΕΒΕΝΤΗΣ...(δυστυχώς το ξαναείπαμε), ε δεν ρίχνω στην ΧΑ να δούμε τι θα γίνει;

Αυτά αν όλα έγιναν αθώα...

Υπάρχει και η θεωρία συνομωσίας (Ω ναι, από αυτές που επαληθεύονται πολλές τώρα τελευταία ;), ότι η ΧΑ, με τους όποιους υποψήφιους, έπρεπε να μπει βγει δυνατή. Δεν συμβαίνει σε όλη την Ευρώπη; Εδώ γιατί να συμβεί το αντίθετο; Την Ευρώπη δεν "κυνηγάμε" να πιάσουμε;;;; Μήπως πρέπει στην Ευρώπη η άκρα δεξιά να "εδραιωθεί" αυτήν την εποχή;;

Και τι έγινε στο κάτω κάτω στα εντός συνόρων;

Μιλάνε όλοι για την ΧΑ, και τα προβλήματα του κοσμάκη θα παραμείνουν άλυταααααα...

Βασικά το γεγονμός ότι μπήκαν στη βουλή έχει ένα θετικό. Πριν ήταν ένα τσούρμο ανώνυμων αούγκανων που ταλαντευόταν με την νομιμότητα. Τώρα πλέον δεν είναι ανώνυμοι και θα δει ο κόσμος με τι κουφιοξυρισμενοκεφαλάκιδες έχει να κάνει.

Aν δεν κανω τραγικα λαθος... ο παπαρας ο Τζημερος μολις ειπε στο Σκαι οτι "ρεαλιστικα" το μονο πραγμα που θα σωσει την Ελλαδα ειναι μια κυβερνηση τεχνοκρατων τυπου Μοντι" *

*αν καποιος το εβλεπε (γιατι απλα το ακουγα και μολις ακουσα το Μοντι πεταχτηκε το αυτι μου) και μου το διαψευσει αναιρω το "παπαρας" :p

δεν κανεις λαθος το ακουσα και εγω. ειναι παπαρας μη πω τιποτε αλλο και λιγα λες. ο κυριος αυτος (παπαρας κυριοσ) θελει να κυβερνησει αυτο που ηταν και πριν!το παρανομο συνεχιζει να θελει. ΠΟΣΟ ******* ΕΙΝΑΙ?

[MENTION=1891]Τζώρτζης[/MENTION]

Εγώ σου λέω ότι κάνουν όλα αυτά που λες. Μετά οι έλληνες θα ..... και θα δέρνουμε όπως λές, χωρίς πακιστανούς, θα κάνουμε ότι θα γουστάρουμε, θα λέμε να πάνε να ******* όλοι οι ευρωπαίοι, πακιστανοί και όποιοι γουστάρουμε κλπ.

Άκου μια ιστορία λοιπόν.

Αφου γίνει αυτό μετα από μερικά χρόνια, θα έχεις ΧΑ με γερό ποσοστό, μετα θα αρχίσουν τα παιχνιδάκια. Στην αρχή θα σου κόψει λίγες ελευθερίες, μετα λίγο περισσότερες, μετα θα σου λέει τι χρώμα σώβρακο να φοράς μέσα στο σπίτι σου. Αφού φτάσει εκεί θα διαφθείρεται ολοένα και περισσότερο μέχρι να ξεπεράσει σε διαφθορά το Πασόκ - ΝΔ και στο τέλος θα αποτελειώσει οτιδήποτε απέμεινε στην χώρα, αποφασίζοντας και διατάζοντας σε όλους να χορεύουν στο ρυθμό τους.

Τότε αντί να σε βιάζει ο ξένος θα σε βιάζει ο συμπατριώτης σου, είμαι σίγουρος ότι το προτιμάς. (εγω για παράδειγμα προτιμάω να μην με βιάζει κανείς)

Πως ξέρω ότι η παραπάνω ιστορία θα βγεί αληθινή αν τους δωσείς και άλλη δύναμη;

ΌΛΑ τα κόμματα φασιστικής νοοτροπίας εκεί κατέληξαν, ΟΛΑ δεν υπάρχει εξαίρεση στην ιστορία. Τότε θα πάρεις πρέφα ότι θυσιάσες όλες τις ελευθερίες σου (όσες απέμειναν) για την ψευδαίσθηση της ελευθερίας σου.:baby:

Υπάρχει και άλλο ένα μικρό πρόβλημα, όταν βλέπω το έμβλημα τους μου έρχεται να ξεράσω, ξέρεις γιατί; Γιατί κάτω απο αυτό το έμβλημα, από παρόμοιους ανθρώπους, πριν 60 χρόνια, με την μόνη διαφορά την εθνικότητα, ΕΚΤΕΛΕΣΑΝ ΤΟΥΣ ΠΑΠΟΥΔΕΣ ΚΑΙ ΠΡΟΠΑΠΠΟΥΣ ΜΟΥ στην πατρίδα μου. Ξέρω πολύ καλά που οδηγεί ο δρόμος αυτός, για την ακρίβεια έχω την παιδεία απο τα 12 μου να το διακρίνω.

Θες να βγώ αληθινός; παρότρυνε και άλλους και εγώ εκεί θα είμαι στην μιζέρια σου, αλλά όχι στο πλευρό σου.

Υ.Γ Τσέκαρε λίγο την ιστορία, πχ πως ανέβηκε στην εξουσία ο Hitler-ακος και που οδήγησε τους φίλους του, τους συμπατριώτες του μέσα σε μια 10ετία.

Come again??? Ξεχασα τα μαθηματικα μου???

110 η ΝΔ και 42 ο Μπεννυ Χιλ... Μια χαρουλα.... "Για το καλο της πατριδας, για να μπορεσουμε τον αλλο μηνα να πληρωσουμε συνταξεις, για να μην παμε σε ατακτη χρεωκοπια..."

Και υποψην οτι θα ειναι με αυξημενη συσπειρωση οι 151 γιατι βλεπουνε οι μεν (μπλε) τι τραβηξαν οι κακομοιροι οι δε (πρασινοι)... που βρεθηκαν ξαφνικα απο αεργοι ---> αΝεργοι :p

υ.γ. Κοντευω να κατουρηθω απο την χαρα μου αν τυχον εμεινε εκτος η σκροφα η Διαμαντοπουλου!!!

spss & αναγωγή του 35% καταμέτρησης της Αθήνας/Αττικής/Θεσσαλονίκης έναντί του +75% καταμέτρησης της υπόλοιπης Ελλάδας

Το κάνω quote μόνο και μόνο γιατί έχω την εντύπωση όταν δεν έκαναν ένα κλικ μερικοί.

Όλοι πρέπει, για να καταλάβουμε με τί έχουμε να κάνουμε. Κάτι για Νταχάου, φούρνους για εβραίους και χιτλερικά βλέπω, αν κάνω λάθος και ρίχνω λάπση να με συγχωρέσει η ορθολογικά σκεπτόμενη Χρυσαυγίτικη μερίδα.

Mixaloliakos-totenkopf.jpg

arthro-kasidiari-sm.jpg

Karefyllakis-Mein-Kampf.jpg

Vlamakis-Dachau.jpg

Vlamakis-Fournos.jpg

Vlamakis-Hitler.jpg

12,21% των κατοίκων στο χωριό μου και το διπλανό (κοινό εκλογικό κέντρο) ψήφισαν χρυσή αυγή. 100% των κατοίκων σε αυτά τα δύο χωριά έχουν Πακιστανούς για να κάνουν δουλειές στα χωράφια, και είχαν Αλβανούς στις οικοδομές τους.
στην "ευρήτερη οικογένειά" μου το ίδιο (ΧΑ 12% στην Κορινθία), τους φταίνε οι αλβανοί και πακιστανοί που τα παιδιά τους δεν έχουν δουλειά, ψήφιζαν Λάος από το ξεκίνημά του γιατί είναι "Ελληνες" αλλά τώρα βρήκαν το φως το αληθινό στην ΧΑ. Κοπρίτες του κερατά τεμπέληδες. Φίλησαν κατουρημένες ποδιές (για χρόνια) Πασόκων και ΝΔούλων και κατάφεραν να βάλουν τον ένα κοπρίτη στην πυροσβεστική. Τον άλλο κοπρίτη θέλουν να τον βάλουν στον δήμο. Τα αμπέλια τους τα έχουν δώσει "μισακά" να ρημάζουν γιατί δεν είναι αυτοί για τέτοιες "δουλειές". Οι αλβανοί και οι πακιστανοί τους φταίνε για τον κάλο που έχουν στο μυαλό.

Ναι αυτό είπε. Εγώ δε διαφωνώ στο γενικό πλαίσιο. Πάρε για παράδειγμα το υπουργείο παιδείας. Απαράδεκτο να αλλάζει υπουργός ανάλογα με την κάθε κυβέρνηση και δη να αλλάζει όλο το σύστημα παιδείας. Οι "τεχνοκράτες" σε αυτή την περίπτωση είναι άτομα σχετικά με την παιδεία. Έχει αναφέρει για παράδειγμα το Δασκαλάκη.

Τώρα επειδή σε μία τέτοια περίπτωση, όπου μιλάμε για τεχνοκράτες, το Υπουργείο Οικονομίας (και το Υπουργείο Ανάπτυξης) είναι αυτό που μας ενδιαφέρει κατά κύριο λόγο. Ο Τζήμερος είπε πως στη συγκεκριμένη πολιτική σκηνή όπως αυτή διαμορφώθηκε μετά τις εκλογές θα ήταν καλύτερο να υπάρχουν τεχνοκράτες διότι (απ' ότι κατάλαβα εγώ από το σύνολο των λεγομένων του) δεν υπάρχουν πολιτικοί (ή κόμματα - αυτό και λόγω των εκλογικών συσχετισμών) που να αναλάβουν το έργο των μεταρρυθμίσεων και να "ξεβολέψουν" το σάπιο σύστημα που έτρεφε τόσα χρόνια ο δικομματισμός. Όχι στη γενικότερη περίπτωση που θα υπάρχουν πολιτικά πρόσωπα εκλεγμένα από το λαό που θα πραγματοποιήσουν τις απαραίτητες αλλαγές.

Επίσης μην ξεχνάς ότι η κυβέρνηση Παπαδήμου δεν ήταν κυβέρνηση τεχνοκρατών. Ήταν μία κυβέρνηση με έναν πρωθυπουργό ανδρείκελο και τεράστιο (για τα ελληνικά δεδομένα) σώμα υπουργών και υφυπουργών (απλά για να ικανοποιήσουν και τα 3 συγκυβερνώντα κόμματα) με μόνο σκοπό τη συνέχιση της πολιτικής που ακολουθούσε μόνο του το ΠΑΣΟΚ.

Δεν ισχύει ότι άπαξ και πούμε τεχνοκρατών εννοούμε το ανώτατο στέλεχος της Goldman Sachs. Και κάποια στιγμή πρέπει τα υπουργεία να τα αναλαμβάνουν άτομα που γνωρίζουν το αντικείμενο. Προφανώς αναφέρομαι κατά κύριο λόγο σε εκλεγμένα άτομα (αν έχουν τις απαραίτητες ικανότητες).

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.