Jump to content

Εκλογές 2012

astrolabos

Recommended Posts

• Replies 4,1k
  • Created
  • Last Reply
[MENTION=188]yanni[/MENTION] Και τι θα κάνει ο Συριζα; Να μπουν σε κυβέρνηση με Πασοκ/ΝΔ;

Θεωρώ ότι θα πρέπει να διερευνήσει το θέμα της συνεργασίας ακόμα και με ΝΔ/ΠΑΣΟΚ, να παρουσιάσει θέσεις και προτάσεις, να βάλει λίγο νερό στο κρασί του σε δευτερεύοντα έστω θέματα ώστε να μην φανεί στα μάτια του κόσμου ως άλλο ένα κόμμα που λατρεύει να είναι στην αντιπολίτευση. Αν καταφέρει να περάσει προς τα έξω την εικόνα του κόμματος που ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ δεν φοβάται να κυβερνήσει θα πάει καλά. Αν όμως αρχίσει να κλαίγεται ότι "οι άλλοι δεν με παίζουνε" προφανώς δεν με παίζουνε με τους δικούς μου αδιάλλακτους όρους, θα χάσει και θα χάσει πολύ.

Θεωρώ ότι θα πρέπει να διερευνήσει το θέμα της συνεργασίας, να παρουσιάσει θέσεις και προτάσεις, να βάλει λίγο νερό στο κρασί του σε δευτερεύοντα έστω θέματα ώστε να μην φανεί στα μάτια του κόσμου ως άλλο ένα κόμμα που λατρεύει να είναι στην αντιπολίτευση. Αν καταφέρει να περάσει προς τα έξω την εικόνα του κόμματος που ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ δεν φοβάται να κυβερνήσει θα πάει καλά. Αν όμως αρχίσει να κλαίγεται ότι "οι άλλοι δεν με παίζουνε" προφανώς δεν με παίζουνε με τους δικούς μου αδιάλλακτους όρους, θα χάσει και θα χάσει πολύ.

Μα δεν έχει επιλογές ρε συ. Δε μπορεί ο ΣΥΡΙΖΑ τώρα να αποφασίσει ότι θα κυβερνήσει. Το μπαλάκι είναι στην ΝΔ, το ΠΑΣΟΚ θα πάει μαζί τους και μένει να δούμε ποια άλλα λαμόγια θα πάνε από πίσω.

Εγω ακουγοντας τις δηλωσεις βλεπω τους παντες ετοιμους για κωλοτουμπες...

Μεγαλα λογια τυπου "ουτε νεκρος" και καπακι ατακες "αυριο ξεκιναει μεγαλη προσπαθεια για να τα βρουμε με τους δικους μας" με back vocals τους "μπαινουμε σε εποχη ακυβερνησιας και την Τεταρτη ερχεται η Τροικα..."

Newsbeast.gr | ΕΚΛΟΓΕΣ 2012 : Ζήτησαν από τους δημοσιογράφους να σηκωθούν όρθιοι για τον Μιχαλολιάκο

Να σας δω να βαράτε προσοχή όταν περνάει εσείς που τον ψηφίσατε. Κι αν δεν καθίσετε προσοχή θα φάτε καμιά μπατσούλα και θα ισιώσετε. Υπερβάλω; Υπομονή κι έρχεται.

αμα δεν δω αμονταριστο βιντεο

δεν πιστευω τιποτα πια

Τι ζώα στην επαρχία πλέον... Το σαράκι ΝΔ Πασοκ δε πρόκειται να ξεριζωθεί ποτέ; Τόσο βόδια πλέον. Πόσο πρέπει να μπει το αγγούρι; Καλά για ακροδεξιά τι να πούμε... Μιλάμε για κρετινισμούς...

[MENTION=23]DJD[/MENTION] Ναι κατά 99% αυτό θα γίνει. Απλά αν η καυτή πατάτα της δημιουργίας κυβέρνησης πέσει στα χέρια τους θα είναι βλάκες αν την πετάξουν με την μία χωρίς να κάνουν έστω μια τυπική προσπάθεια να την κρατήσουν. Αλλά ακόμα και αν δημιουργηθεί κυβέρνηση ΝΔ/ΠΑΣΟΚ ο ΣΥΡΙΖΑ θα πρέπει να φροντίσει να είναι στην επικαιρότητα κάνοντας ΡΕΑΛΙΣΤΙΚΕΣ προτάσεις προς τους υπόλοιπους και όχι προτάσεις τύπου "ελάτε πίσω μας". Πως θα το κάνουν δεν ξέρω, δεν είμαι πολιτικός, αλλά αν μπορούν να κάνουν κάτι τέτοιο θα πρέπει να το κυνηγήσουν.

Τι ζώα στην επαρχία πλέον... Το σαράκι ΝΔ Πασοκ δε πρόκειται να ξεριζωθεί ποτέ; Τόσο βόδια πλέον. Πόσο πρέπει να μπει το αγγούρι; Καλά για ακροδεξιά τι να πούμε... Μιλάμε για κρετινισμούς...

Αγρότης με lamborghini ψηφίζει ΝΔ-ΠΑΣΟΚ δαγκωτό.

Η μασαμπούκα από τις "ελεγχόμενες" επιδοτήσεις είναι το καλύτερο γλύκισμα.

Καλά δε χρειαζόμαστε και βίντεο για να ξέρουμε με τι ζώα έχουμε να κάνουμε...

ολοι ειναι ζωα τελικα απο οτι λετε εδω μεσα(τουλαχιστον οι περισσοτεροι)

δηλ αυτοι ψήφισαν μονο τα μικρουλικα κομματα?

είμαστε άξιοι της μοίρας μας

ολοι ειναι ζωα τελικα απο οτι λετε εδω μεσα(τουλαχιστον οι περισσοτεροι)

δηλ αυτοι ψήφισαν μονο τα μικρουλικα κομματα?

είμαστε άξιοι της μοίρας μας

Μα η ΧΑ τί είναι;...Δεν υπήρχε πουθενά. Αλλά σε μία αγανακτησμένη κοινωνία ανεβαίνει πάντα η ακροδεξια. Και τα τομάρια αυτά ναι είναι ζώα (όταν βγαίνεις σε προεκλογικές συγκεντρώσεις και λες να βγεις με g3 και m16 στα σύνορα και να σπείρεις νάρκες ναι είσαι ζώο και επικίνδυνος. Τα παλικάρια με τις μαύρες μπλούζες και τα λοστάρια στα χέρια όπως έπρεπε να πει ο Μιχαλολιακος)...

Ο Καμμένος δεν υπήρχε καν σαν κόμμα και σαν θέση. Είναι κάτι καινούριο (δεν τον ψήφισα). Υπάρχουν τόσες επιλογές.

Οπότε όταν πας και ψηφίζεις μετά από τόσο "σεξ" που έχεις φάει ξανά τα ίδια ναι είσαι ζώο. Εκτώς αν είσαι βολεμένος οπότε πάλι ζώο είσαι...

Κι ένα άλλο για την ΧΑ... Πως γίνεται να είσαι αντιμνημονιακός και τα πρωτοπαλίκαρά σου να είναι μαζί με τους μπάτσους και να δέρνουν όσους ήταν στις συγκεντρώσεις;...

Πως γίνεται να είσαι αντιμνημονιακός και τα πρωτοπαλίκαρά σου να είναι μαζί με τους μπάτσους και να δέρνουν όσους ήταν στις συγκεντρώσεις;...

Φαντάζομαι είναι τρόπος έκφρασης.

Φαντάζομαι είναι τρόπος έκφρασης.

Είναι τρόπος έκφρασης να δέρνουν γενικώς;

Και ναι είναι τρόπος έκφρασης δεν αναφέρομαι σε εσένα αν αυτό εννοείς... Νομίζω είναι προφανές...

Μα η ΧΑ τί είναι;...Δεν υπήρχε πουθενά. Αλλά σε μία αγανακτησμένη κοινωνία ανεβαίνει πάντα η ακροδεξια. Και τα τομάρια αυτά ναι είναι ζώα (όταν βγαίνεις σε προεκλογικές συγκεντρώσεις και λες να βγεις με g3 και m16 στα σύνορα και να σπείρεις νάρκες ναι είσαι ζώο και επικίνδυνος. Τα παλικάρια με τις μαύρες μπλούζες και τα λοστάρια στα χέρια όπως έπρεπε να πει ο Μιχαλολιακος)...

Ο Καμμένος δεν υπήρχε καν σαν κόμμα και σαν θέση. Είναι κάτι καινούριο (δεν τον ψήφισα). Υπάρχουν τόσες επιλογές.

Οπότε όταν πας και ψηφίζεις μετά από τόσο "σεξ" που έχεις φάει ξανά τα ίδια ναι είσαι ζώο. Εκτώς αν είσαι βολεμένος οπότε πάλι ζώο είσαι...

Κι ένα άλλο για την ΧΑ... Πως γίνεται να είσαι αντιμνημονιακός και τα πρωτοπαλίκαρά σου να είναι μαζί με τους μπάτσους και να δέρνουν όσους ήταν στις συγκεντρώσεις;...

Ο Καμμενος δεν ειναι κατι καινουριο. Ειναι μια αμοιβαδα που εκανε μιτωση. Οπως και ο κουβελης.

Η μονη διαφορα ειναι η αλλαγη στο ακροδεξιο μετωπο, οπου ο χερι χερι εφαγε τα μουτρα του και πηραν τη θεση του τα ορκ και θα παιρνουν και 5000 το μηνα.Καλοφαγωτα.

Το μονο αξιοσημειωτο ειναι οτι ο Τσιπρας ανεβηκε κατακορυφα, αυτο το στραβο γεματο μισος στομα σαν του Σταλονε πρεπει να ενθουσιαζει τα πληθη.

Εχω την "τυχη" εδω στο χωριο που ειμαι μπαλκονακι με λαπτοπ να εχω απεναντι μου το εκλογικο κεντρο η οπως αλλιως λεγετε της ΧΑ.

Παρτυ τα αγορια με τις μαυρες μπλουζες.

Βαρανε κορνες ολη την ωρα.

Σκαστε.

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.