Xero Μάϊος 6, 2012 #941 Κοινοποίηση Μάϊος 6, 2012 δεν ξέρω , εγώ απλά μεταφέρω τι λένε στο μέγκα Link to comment Share on other sites More sharing options...
Arxagelos Μάϊος 6, 2012 #942 Κοινοποίηση Μάϊος 6, 2012 Τα λαμόγια του δικομματισμού πως έχουν κόψει και ράψει τον εκλογικό νόμο, άκου εκεί 50 έδρες μπόνους στο πρώτο κόμμα. Link to comment Share on other sites More sharing options...
HotPeanut Μάϊος 6, 2012 #943 Κοινοποίηση Μάϊος 6, 2012 Πλακάκια θα τα κάνουν νδ-πασοκ ακούγεται...:bye: Link to comment Share on other sites More sharing options...
billpeppas Μάϊος 6, 2012 #944 Κοινοποίηση Μάϊος 6, 2012 Συγχαρητήρια σε όλους και όλες που ψήφισαν ΠΑΣΟΚ και ΝΔ.Μεγάλα μυαλά, μεγάλο ήθος, πολύς προβληματισμός. Link to comment Share on other sites More sharing options...
darien Μάϊος 6, 2012 #945 Κοινοποίηση Μάϊος 6, 2012 ο σαμαρας έλεγε αυτοδυναμία ή εκλογές, τώρα η νδ φυσικά δεν θέλει ξανά εκλογές κυβέρνηση αν βγει, θα βγει με νδ-πασοκ + λαος ή καμμένος... αλλιώς εκλογές. κυβέρνηση αριστεράς δεν παίζει. Link to comment Share on other sites More sharing options...
ponaei8anasi Μάϊος 6, 2012 #946 Κοινοποίηση Μάϊος 6, 2012 και το αλλο περιεργο...ακουγοταν αυτες τις μερες οτι πρεπει να αποφυγουμε το 37% απο πασοκ-νδ μαζι γτ βγαζουν κυβερνηση 151 βουλευτες εστω και οριακα...αν τα προσθεσεις τα exit poll τωρα τι αριθμο βγαζουμε????οεο?:wall: Link to comment Share on other sites More sharing options...
sstav Μάϊος 6, 2012 #947 Κοινοποίηση Μάϊος 6, 2012 το θέμα έχει να κάνει με το άθροισμα των ποσοστών των κομμάτων που δεν μπαίνουν στην βουλή....Όσο μεγαλύτερο είναι τόσο μικρότερο ποσοστό χρειάζονται ΠΑΣΟΚ ΚΑΙ ΝΔ για την συγκυβέρνηση (151 έδρες)...Που και πάλι το κατά πως φαίνεται θα είναι εξαιρετικά εύθραστη... Link to comment Share on other sites More sharing options...
sstav Μάϊος 6, 2012 #948 Κοινοποίηση Μάϊος 6, 2012 επίσης με την Β Αθήνας που μπαίνει αργά στο παιχνίδι των καταμετρηθέντων εκλογικών τμημάτων εκτιμώ το αρχικό ποσοστό για το ΣΥΡΙΖΑ που θα δώσει το ΥΠΕΣ να αυξάνεται... Link to comment Share on other sites More sharing options...
TifoziF1 Μάϊος 6, 2012 #949 Κοινοποίηση Μάϊος 6, 2012 Πλακάκια θα τα κάνουν νδ-πασοκ ακούγεται...:bye:μακάρι, έτσι το πασοκ στις επόμενες εκλογές θα πάρει 12% και η ΝΔ 5%. Έτσι στις επόμενες θα δούμε Τσίπρα ή Καμμένο πρωθυπουργό. Link to comment Share on other sites More sharing options...
TifoziF1 Μάϊος 6, 2012 #950 Κοινοποίηση Μάϊος 6, 2012 Το λυπηρό ? Συμμετοχή 55-58%, 4 στους 10 δεν πήγε καν να ψηφίσει. Γιατί, ρε παιδιά, εδώ που φτάσαμε ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
YDinopoulos Μάϊος 6, 2012 #951 Κοινοποίηση Μάϊος 6, 2012 Ξεφτιλα τελειως. Εχω αρκετους που δεν πηγαν. Αν τους ακουσω την επομενη 4ετια να παραπονιουνται θα τους αρχισω στα χοντρα καντηλια! Link to comment Share on other sites More sharing options...
FANISTELROOY Μάϊος 6, 2012 #952 Κοινοποίηση Μάϊος 6, 2012 Εγω με την αδερφη μου δεν πηγαμε γιατι θελαμε 160€ και οι δυο πηγαινελα κ ειμαστε ανεργοι.Sent from my HTC HD2 using Tapatalk Link to comment Share on other sites More sharing options...
TifoziF1 Μάϊος 6, 2012 #953 Κοινοποίηση Μάϊος 6, 2012 Καταλαβαίνω την θέση σου αλλά δεν σε δικαιολογώ. Γιατί δεν μετέφερες τα εκλογικά σου δικαιώματα ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
SLN Μάϊος 6, 2012 #954 Κοινοποίηση Μάϊος 6, 2012 Για ποιο λογο λετε μονο το ΠΑΣΟΚ+ΝΔ = 37% = 151 εδρες?? Δηλαδη πιστευετε οτι δεν ισχυει συγκυβερνηση τυπου ΠΑΣΟΚ+ΝΔ+ Ντορα+Κουβελης+Καμμενος+ αλλοι πουλημενοι... Για μενα οι μοναδικοι που δεν μπαινουνε σε φαση συγκυβερνησης ειναι ΧΑ+ΚΚΕ Ολα τα υπολοιπα κομματα οπως τα βλεπω κανουνε κρα! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Xero Μάϊος 6, 2012 #955 Κοινοποίηση Μάϊος 6, 2012 τα άτομα που ήθελαν πολλά λεφτά για να πάνε οκ το δέχομαι..αλλά αυτούς που δεν πήγαν γιατί βαριόντουσαν, ή για την καραμέλα" ε όχι και να ψηφίσουμε το ίδιο θα είναι " πραγματικά θέλω να τους βαρέσω. Link to comment Share on other sites More sharing options...
astrolabos Μάϊος 6, 2012 Author #956 Κοινοποίηση Μάϊος 6, 2012 Εγω με την αδερφη μου δεν πηγαμε γιατι θελαμε 160€ και οι δυο πηγαινελα κ ειμαστε ανεργοι.Sent from my HTC HD2 using TapatalkΜε την έκπτωση 30% που έχει εξαγγελθεί; Link to comment Share on other sites More sharing options...
jax7480 Μάϊος 6, 2012 #957 Κοινοποίηση Μάϊος 6, 2012 Κι εγώ δεν πήγα δυστυχώς. Όπως δεν πήγα και εφορευτική επιτροπή. Είμαι στην Αθήνα λόγω προβλήματος υγείας της γυναίκας μου και είναι οι μόνες εκλογές που πραγματικά ήθελα να πάω να ψηφίσω και οι καταστάσεις δεν το επέτρεψαν. Link to comment Share on other sites More sharing options...
papatsonis Μάϊος 6, 2012 #958 Κοινοποίηση Μάϊος 6, 2012 Και στο χωριό σήμερα, βαραγαν μύγες κανονικά στο εκλογικό κέντρο... Sent from my U8800 using Tapatalk Link to comment Share on other sites More sharing options...
SirDiman Μάϊος 6, 2012 #959 Κοινοποίηση Μάϊος 6, 2012 Εγω με την αδερφη μου δεν πηγαμε γιατι θελαμε 160€ και οι δυο πηγαινελα κ ειμαστε ανεργοι.Sent from my HTC HD2 using Tapatalkδωρεαν εισητηριο εδωσαν σε εμας στο γραφειο της νδ που ρωτησα καμπινα κιολας Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dem Μάϊος 6, 2012 #960 Κοινοποίηση Μάϊος 6, 2012 Για ποιο λογο λετε μονο το ΠΑΣΟΚ+ΝΔ = 37% = 151 εδρες??Δηλαδη πιστευετε οτι δεν ισχυει συγκυβερνηση τυπου ΠΑΣΟΚ+ΝΔ+ Ντορα+Κουβελης+Καμμενος+ αλλοι πουλημενοι... Για μενα οι μοναδικοι που δεν μπαινουνε σε φαση συγκυβερνησης ειναι ΧΑ+ΚΚΕ Ολα τα υπολοιπα κομματα οπως τα βλεπω κανουνε κρα! Αυτο ήταν 100% σίγουρο. Ο Ελληνας πολίτης πάντως είναι μεγάλο ζομπι και καθυστερημένος. Η υπάρχουν πολυ περισσότεροι βολεμένοι απ αυτούς που πίστευα οπότε είναι και πουλημενος. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.