Jump to content

Εκλογές 2012

astrolabos

Recommended Posts

• Replies 4,1k
  • Created
  • Last Reply

Λιγο να καταλαβω το νοημα που ψηφισε καποιος σημερα......

Να πω οτι απο πασοκ που ψηφιζες να πας νδ γτ εχεις την ψευδαισθηση ο αντωνακης θα μας σωσει να πω παει στο δι@ολο...

Να δωσεις την ψηφο στον συριζα και στην ΧΑ απο αντιδραση στους δυο μεγαλους να παει και αυτο στο δι@ολο

Αλλα μετα απο τοσα που εχουν γινει με ποια λογικη πας και ψηφιζεις πασοκ???13-17%

wtf δηλαδη...Τι πινουν και δεν μας δινουν

πω ρε φίλε .. 20% η ΝΔ ε? ...

τι να πω γμτ , δηλαδή οτι νανε πραγματικά.

Σε περίπτωση που δεν πάρει το 1ο κόμμα 30% πάμε σε επαναληπτικές η οχι ? γιατι αν πάει ΝΔ-Σύριζα επαναληπτικές το κόβω να βγαίνει Σύριζα , εκτος αν οι Πασόκοι πάνε και ψηφίσουν ΝΔ , κάτι που δεν θα έβγαζε νόημα , αν και θα μου πείτε βγάζει και αυτό που γίνετε τώρα νόημα?.....:confused::confused::confused::confused::confused:

πω ρε φίλε .. 20% η ΝΔ ε? ...

τι να πω γμτ , δηλαδή οτι νανε πραγματικά.

Σε περίπτωση που δεν πάρει το 1ο κόμμα 30% πάμε σε επαναληπτικές η οχι ? γιατι αν πάει ΝΔ-Σύριζα επαναληπτικές το κόβω να βγαίνει Σύριζα , εκτος αν οι Πασόκοι πάνε και ψηφίσουν ΝΔ , κάτι που δεν θα έβγαζε νόημα , αν και θα μου πείτε βγάζει και αυτό που γίνετε τώρα νόημα?.....:confused::confused::confused::confused::confused:

Αν επαληθευθούν τα νούμερα των exit polls στις σημερινές εκλογές και επαναληφθούν τα νούμερα σε μελλοντικές, τότε το ΠΑΣΟΚ και η ΔΗΜΑΡ θα εξαφανισθούν, το ΚΚΕ θα μείνει εκεί που χρόνια επιλέγει να είναι, ο ΣΥΡΙΖΑ θα γίνει το νέο ΠΑΣΟΚ και μελλοντικά θα εκφράζει τον κεντροαριστερό χώρο.

στις ειδήσεις λένε δεν θα γίνουν επαναληπτικές , γιατί δεν θέλει η νδ..άρα συγκυβέρνηση? ή γίνεται κάτι άλλο? δεν τα έχω ψάξει πολύ αυτά

στις ειδήσεις λένε δεν θα γίνουν επαναληπτικές , γιατί δεν θέλει η νδ..άρα συγκυβέρνηση? ή γίνεται κάτι άλλο? δεν τα έχω ψάξει πολύ αυτά
για να κυβερνήσεις θέλεις 151 έδρες. Στο χέρι της Ν.Δ. είναι ?

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.