Jump to content

Εκλογές 2012

astrolabos

Recommended Posts

Μετά από χρόνια πορείας στην νεολαία ΠΑΣΟΚ και έχοντας ψηφίσει μόνο ΠΑΣΟΚ από το 2007 και μετά, σήμερα ψήφισα Ένωση Κεντρώων. :)

Την συγκυβέρνηση ΝΔ-ΠΑΣΟΚ δυστυχώς δεν την γλιτώνουμε, ας ελπίσουμε να μην πάρουν 50% + 1 γιατί τότε δεν θα έχουμε δικαίωμα σαν λαός (γενικά) να διαμαρτυρόμαστε.

(Φυσικά και θα έχουμε αλλά καταλαβαίνετε τι εννοώ)

• Replies 4,1k
  • Created
  • Last Reply
Μετά από χρόνια πορείας στην νεολαία ΠΑΣΟΚ και έχοντας ψηφίσει μόνο ΠΑΣΟΚ από το 2007 και μετά, σήμερα ψήφισα Ένωση Κεντρώων. :)

Την συγκυβέρνηση ΝΔ-ΠΑΣΟΚ δυστυχώς δεν την γλιτώνουμε, ας ελπίσουμε να μην πάρουν 50% + 1 γιατί τότε δεν θα έχουμε δικαίωμα σαν λαός (γενικά) να διαμαρτυρόμαστε.

(Φυσικά και θα έχουμε αλλά καταλαβαίνετε τι εννοώ)

μου θυμίζει το ανέκδοτο της ξανθιάς όταν βάφει τα μαλλιά της, αλλά και αυτό πρόοδος είναι :hehe:

σωστή επιλογή :thank_you2: well done.

50% δεν παίρνουν ούτε με νοθεία. 26 και 16 θα πόνταρα για τα δύο αυτά κόμματα. Δεν θα έβαζα πάνω από 25% στην ΝΔ αλλά μου έκανε πολύ εντύπωση το τελευταίο σχόλιο περί Καραμανλή στο link του [MENTION=400]astrolabos[/MENTION] για την δεξίωση του Ψυχάρη.

Βάζουμε σταυρό, αν όχι είναι άκυρο;;
εγώ δεν έβαλα σταυρό, γιατί δεν ήξερα κάποιον μέσα στο ψηφοδέλτιο του "οχι". Στη ΧΑ λογικά θα ήταν Α' Αθήνας αυτοί οι 2 που ήθελα και δεν τους έβρισκα :slap:, αν μπει και το ΟΧΙ και η ΧΑ στη βουλή θα γίνει τρελό μάτς :hehe:

εγώ δεν έβαλα σταυρό, γιατί δεν ήξερα κάποιον μέσα στο ψηφοδέλτιο του "οχι". Στη ΧΑ λογικά θα ήταν Α' Αθήνας αυτοί οι 2 που ήθελα και δεν τους έβρισκα :slap:, αν μπει και το ΟΧΙ και η ΧΑ στη βουλή θα γίνει τρελό μάτς :hehe:

Δηλαδή δεν θεωρείται άκυρο αν δεν βάλεις σταυρό ε;

Δηλαδή δεν θεωρείται άκυρο αν δεν βάλεις σταυρό ε;

όχι απλά πάει υπερ του κόμματος +1 και αυτά τα +1 τα παίρνει αυτός που έχει περισσότερους σταυρούς !

ας μας διαφωτίσει κάποιος ποιο ειδικός

συγχωρέστε με αν κάνω λάθος και διορθώστε με όμως

η ΝΔ και το ΠΑΣΟΚ δεν ειναι που ψήφισαν το μνημόνιο και αποδέχθηκαν τους όρους που μεσα σε αυτούς ειναι και οτι θα ακολουθήσουν τυφλά τις εντολές του ΔΝΤ οποιο κώμα και αν βγει κλπ ?

οπότε με αυτους τους δυο ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΜΕ να κάνουμε βήμα , σωστά ? (ανεξαρτήτως το βήμα η αν θα ειναι σωστό η λάθος).

Αρα τα δυο αυτά κόμματα στην εξουσία ειναι εμπόδια στην οποιαδήποτε αλλαγή και κίνηση ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΗΣ σωτηρίας της χώρας μας , οποια και αν ειναι αυτή και εφόσον βρεθεί.

Οπότε αν ισχύουν τα παραπάνω ,αναρωτιέμαι και εγω ο χαζός , ΜΕ ΠΙΑ ΛΟΓΙΚΗ τους ψηφίζει κάποιος? βίτσιο ? καπρίτσιο ?

Δικαίωμα του καθενός τι θα ψηφίσει , δεν θα του πω εγω όμως ειναι το γαμώτο που λες μερικές φορές , δηλαδή οι 80φευγα παππούδες ΓΙΑΤΙ να έχουν δικαίωμα ψήφου ? εδώ οι περισσότεροι δεν ξέρουν σε ποιο έτος βρίσκονται ! και εφόσον είναι έτοιμοι να πεθάνουν (σύμφωνα με τον μέσο όρο ζωής της χώρας μας που ειναι 79-80 χρονών) πως αποφασίζουν το μέλλον μου ? αφου την επόμενη ώρα , μέρα , εβδομάδα , μηνα , χρόνο μπορεί να πεθάνει , σοβαρά τώρα δεν ειναι καθόλου λογικό.:confused::confused::confused:

αφου την επόμενη ώρα , μέρα , εβδομάδα , μηνα , χρόνο μπορεί να πεθάνει , σοβαρά τώρα δεν ειναι καθόλου λογικό.:confused::confused::confused:

Και εσύ " την επόμενη ώρα , μέρα , εβδομάδα , μηνα , χρόνο μπορεί να " ..... (δεν το γράφω) ....

και ο οποιοσδήποτε. Επιπλέον όταν θα φτάσεις στα 80 θα θέλεις να έχεις άποψη για το μέλλον των παιδιών σου ή των εγγονιών σου. Με ποια λογική να σου αφαιρέσουν αυτό το δικαίωμα;

Και εσύ " την επόμενη ώρα , μέρα , εβδομάδα , μηνα , χρόνο μπορεί να " ..... (δεν το γράφω) ....

και ο οποιοσδήποτε. Επιπλέον όταν θα φτάσεις στα 80 θα θέλεις να έχεις άποψη για το μέλλον των παιδιών σου ή των εγγονιών σου. Με ποια λογική να σου αφαιρέσουν αυτό το δικαίωμα;

μονο που αν πεθάνω εγω σήμερα αυριο θα είμαι η εξαίρεση , αυτοί ειναι ο κανόνας. Εξαίρεση για αυτές τις ηλικίες ειναι να ζήσουν παραπάνω κατάλαβες τι εννοώ?

αν φτάσω 80 χρονών και τα έχω κάνει $@^%!@ τότε δεν θελω να έχω δικαίωμα να έχω γνώμη , έχω δικαίωμα να το βουλώσω , ναι , έτσι ειναι οταν έχεις κάνει το ίδιο λάθος δεκάδες φορές για να καλοπεράσεις και την πληρώνουν τα παιδιά/εγγόνια σου.

όμως δεν είπα αυτό, αλλα οτι οι περισσότεροι ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ συναίσθηση τόπου και χρόνου , δεν ειναι καλά στα μυαλά τους πως το λένε. Μια υποχρεωτική εξέταση αξιολόγησης θα ήταν οτι πρέπει , αλλα θα μου πεις εδω τους αφήνουν ελεύθερους με τιμόνια και σκοτώνουν κόσμο , στην ψήφο θα κολλήσουμε?

αν θεωρείς οτι ενας 85-90 χρονών παππούς ειναι ικανός να αποφασίσει το μέλλον των παιδιών σου τοτε με για σου με χαρά σου, την άποψη μου λεω , δεν ειπα οτι ειναι σωστή.

edit : και να προσθέσω πως , οι ηλικιωμένοι ειναι πιο εύκολοι στόχοι στον τρόμο που προκαλούν τα ΜΜΕ και οι Πολιτικοί λέγοντας πως αν δεν ψηφίσετε τα δυο "μεγάλα" κόμματα θα κοπούν οι συντάξεις , θα πεινάσετε θα θα θα , γιατι ειναι ανήμποροι πλέον και σου λέει αν μας τα κόψει θα πεθάνουμε , δεν μπορούμε να δουλέψουμε δεν μπορούμε να φύγουμε μετανάστες , είμαστε στο έλεος της κάθε κυβέρνησης. Οπότε αρκούνται να φάνε μίση μερίδα φαγητό για να μην το χάσουν τελείως (οπως του έπεισαν οτι θα γίνει αν δεν συμμορφωθούν).

1. Υπάρχει περίπτωση να μην υπάρχει ψηφοδέλτιο ενός ή παραπάνω κόμματος σε κάποιο (αθηναϊκό) εκλογικό τμήμα;

2. Αν ναι, τι μπορούμε να κάνουμε;

1. Υπάρχει περίπτωση να μην υπάρχει ψηφοδέλτιο ενός ή παραπάνω κόμματος σε κάποιο (αθηναϊκό) εκλογικό τμήμα;

2.Αν ναι, τι μπορούμε να κάνουμε;

1. Απ ότι λένε έγινε ήδη.

2, καταγγελία στις αρμόδιες αρχές πιστεύω ειναι το πρώτο που θα πρέπει να γίνει. Εχει γίνει ήδη μια καταγγελία , αλήθεια τι γίνεται σε αυτές τις περιπτώσεις? μπορούν να ακυρώσουν τις εκλογές?

μονο που .....

Προσωπικά αν θα αφαιρούσα το δικαίωμα ψήφου σε κάποιους ανθρώπους αυτοί θα ήταν οι φοιτητές που είναι σε κάποια κομματική παράταξη. Διότι ένας 80χρονος μπορεί να ψηφίζει π.χ. ΠΑΣΟΚ από γεροντική άνοια, αλλά ένας 20χρονος που ψηφίζει ΠΑΣΟΚ επειδή έχει άμεσο προσωπικό συμφέρον είναι ποιο επικίνδυνος από τον 80χρονο και ενδέχεται να κοστίσει πολύ περισσότερο στο κράτος ή μάλλον στον φορολογούμενο πολίτη, μελλοντικά.

OMG TRAGIC.

Μπράβο Ευαγγελία , είσαι και εσύ καμένη ! αξίζεις να πας μπροστά! :hehe::hehe::hehe:

Ηταν ανάγκη αυτό το βίντεο ? πραγματικά δεν αντέχω στην σκέψη οτι υπάρχει κόσμος που θα το είδε σοβαρά και τον έπεισε να την ψηφίσει ..

προσπαθώ να θυμηθώ αν η μουσική ειναι απο τσόντα που έδειχνε παλιά στο alter οταν ημουν μικρός.:...:

Στη γιαγιά μου βάζω αμπάρες μην ψηφίσει τους π@π@ρες

Ο Παναγιώτης σε τρώει λάχανο!

[ame=http://www.youtube.com/watch?v=HDVc-qbKGaA]Κάνω Ηλεκτροσόκ στην Γιαγιά μπας και δεν ψηφίσει ΝΔ!! - YouTube[/ame]

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.