Jump to content

Εκλογές 2012

astrolabos

Recommended Posts

• Replies 4,1k
  • Created
  • Last Reply

Απο αυτα που βλεπω.. Κακα νεα. Οι γεροι αφεθηκαν ξεκλειδωτοι και οι ρωσοποντιοι θελουν επιδοματα.

Εδώ πέρα άνοιξε η κάλπη από κάτω και πέφτουν ψηφοδέλτια, τα οποία όσα πέφτουν τα ξαναβάζουμε μέσα. Έλεος!

πάρτε τα παπάκια μου κόμματα :thank_you2:

ψήφισα και εγώ

Περίμενε ρε ανυπόμονε, το βραδάκι ετοιμάσου θα ακουσθεί το "ηχηρό μήνυμα". :fun: :jump:

Πήγα και ψήφισα πρωί πρωί

δυο πράγματα μου έκαναν εντύπωση

1. Υπήρχε μονο μια νεαρή αστυνομικός και όχι 4-5 που ήταν τις προηγούμενες φορές και έκοβαν βόλτες

2. Το παραβάν δεν έκλεινε καλά και αναγκαζόσουν να βάλεις πλάτη για να μην φαίνεται φόρα παρτίδα τι ψηφίζεις.

άντε να δουμε τι τσίρκο μεντράνο θα παίξει με το αποτέλεσμα. Αν και φαντάζομαι πως όλοι ξέρουμε

Πήγα και ψήφισα πρωί πρωί

δυο πράγματα μου έκαναν εντύπωση

1. Υπήρχε μονο μια νεαρή αστυνομικός και όχι 4-5 που ήταν τις προηγούμενες φορές και έκοβαν βόλτες

2. Το παραβάν δεν έκλεινε καλά και αναγκαζόσουν να βάλεις πλάτη για να μην φαίνεται φόρα παρτίδα τι ψηφίζεις.

1. Δεν τους πλήρωσαν τα εκλογικά επιδόματα φέτος και αυτούς τους λίγους που θα έχουν, θα πάρουν κανένα 100άρι μόνο.

2. Δεν έχεις ανάγκη, έχεις πλάτες ντουλάπες.

Ψήφισα κι εγώ. Οι γέροι όντως αφέθηκαν ξεκλείδωτοι. Το αποτέλεσμα θα μας συναρπάσει...

πραγματικά όποιος ψηφίσει 2 κομματισμό πάλι (δικαίωμα του), μη μου έρθει το καλοκαίρι και λέει τους π0υστηδες τους έτσι τους αλλιώς.. είναι άξιος της μοίρας του και μετά να βγάλει το σκασμό. ΝΑ ΤΟ ΒΟΥΛΩΣΕΙ!

Πριν λιγο την εριξα και εγω την ψηφο... Μου περασε για λιγο το πρωι η λυση σαλαμακι/τυρακι(copyrights at πανουσης) αλλα ξανασκεφτηκα ότι είναι οι πιο σημαντικες εκλογες οι σημερινες..στο κατεβασμα πετυχα την κατσελη πριν κανει δηλωσεις και διαφοροι την χειροκροταγανε και την αγκαλιαζανε... Πολύ μνημη χρυσοψαρου εχουμε ρε γμτ.. Πριν λιγο καιρο ψηφιζανε με χερια-ποδια ένα μνημονιο το οποιο δεν ειχαν καν διαβασει και ο κοσμος τους εφτυνε ενω τωρα που εχουν δικα τους κομματα ο κοσμος τους βλεπει ως σωτηρες..(Βλ.καμμενο,ντορουλα,κατσελη-καστανιδη)

Sent from my BlackBerry 9700 using Tapatalk

πραγματικά όποιος ψηφίσει 2 κομματισμό πάλι (δικαίωμα του), μη μου έρθει το καλοκαίρι και λέει τους π0υστηδες τους έτσι τους αλλιώς.. είναι άξιος της μοίρας του και μετά να βγάλει το σκασμό. ΝΑ ΤΟ ΒΟΥΛΩΣΕΙ!

στην θάλασσα κατευθείαν και πνίξιμο !!!

Laki είπαμε τα αυγά ! για εκδίκηση και μόνο

Στις προηγουμενες εκλογες πεθανε η μανα του Κωστακη

Σε αυτες πεθανε η γυναικα του Μητσοτακη

Λετε να ξεβρωμισει ο τοπος αμα κανουμε 5-6 επαναλειπτικες ? Εγω ειμαι μεσα παντως :p

Τυφλα ναχει το death note :D

Πήγα και δεν βρήκα το κόμμα που ήθελα.Προφανώς λόγο του ότι δεν έχουν υποψήφιο εδώ?Δεν ξέρω.Φυσικά πήραν τα παπάκια οι λοιποί.

Την έριξα κι εγώ. Ελπίζω και εύχομαι να μην πάρουν ούτε 30% και οι δύο "μεγάλοι" μαζί. Αλλιώς είμαστε άξιοι της μοίρας που θα επέλθει.

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.