Jump to content

Εκλογές 2012

astrolabos

Recommended Posts

• Replies 4,1k
  • Created
  • Last Reply

α να πω επειδή ακούγονται πολλά για αύριο !

όσοι έχουν αποφασίσει να ψηφίσουν την Χ.Α

ΝΑ ΠΡΟΣΕΞΟΥΝ ΤΟ ΣΤΑΥΡΟ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΣΩΣΤΟΣ ΟΠΩΣ ΚΑΙ ΤΟ ΨΗΦΟΔΕΛΤΙΟ ΝΑ ΜΗΝ ΕΧΕΙ ΚΑΠΟΙΟ ΣΗΜΑΔΙ !

αυτά ....

Γιατί βγάζεις τον Ανδρέα απ'εξω... ο αρχιμάστορας της όλης κατάστασης, ο δημαγωγός;;;

αν το λες σε εμένα, δεν τον βγάζω απ'έξω. Απλώς παραποιώ το σύνθημα που δονούσε την ατμόσφαιρα στις προηγούμενες προεκλογικές περιόδους, «Ανδρέα σήκω για να δεις το παιδί της αλλαγής» (τον γαπ)

Το δικαίωμα ψήφου στους αλλοδαπούς [ΠΡΟΣΟΧΗ - ΔΙΑΔΩΣΤΕ ΤΟ]

Αυτό εδώ ισχύει; [MENTION=5299]Tsakonas[/MENTION]

Σκάει ο Σαμαράς στην κεντρική πλατεία της Καλαμάτας σήμερα. Στριμωγμένοι σε ένα μικρό χώρο το πολύ 20 άτομα, και η κάμερα της ΕΡΤ να τραβάει πλάνα του "πλήθους" που μαζεύτηκε να ακούσει τον μεγάλο ηγέτη:hehe:

Δεν έχω ιδέα τι θα κάνουν, αλλά αφού δίνουν μέχρι και ώρα, ελπίζω να είναι κάτι καλό.

Το περιεργο δεν ηταν οτι πεταχτηκαν απο το στεκι τους 5-7 Χρυσαυγητες και "δημοκρατικα" μας απαγορεψαν να βαλουμε αφισες εκει κοντα. Περιεργο ηταν οτι το στεκι τους ηταν ο συνδεσμος του Ολυμπιακου στην Ηλιουπολη.

Καθόλου περίεργο και εντελώς αναμενόμενο!

Άρα ψηφίστε ΠΑΣΟΚ-ΝΔ, ψηφίστε ηρεμία;

Νομίζω ότι η ΑΟΖ έχει μπει στις εξαγγελίες όλων των κομμάτων. Ωστόσο δεν νομίζω να την ανακηρύξουν οπότε η ηρεμία είναι εξασφαλισμένη.

αν το λες σε εμένα, δεν τον βγάζω απ'έξω. Απλώς παραποιώ το σύνθημα που δονούσε την ατμόσφαιρα στις προηγούμενες προεκλογικές περιόδους, «Ανδρέα σήκω για να δεις το παιδί της αλλαγής» (τον γαπ)

Το δικαίωμα ψήφου στους αλλοδαπούς [ΠΡΟΣΟΧΗ - ΔΙΑΔΩΣΤΕ ΤΟ]

Αυτό εδώ ισχύει; [MENTION=5299]Tsakonas[/MENTION]

Ναι ,το έγγραφο αυτό είναι γνησιο

Ναι ,το έγγραφο αυτό είναι γνησιο

Πρακτικά τι μπορώ να κάνω εγώ? Είμαι εκλογικός αντιπρόσωπος, και έστω ότι βλέπω μια παρέα μαυριδερών τύπων που ελληνοποιήθηκαν προχθές από το ΠΑΣΟΚ να πάνε να ψηφίσουν, τι γίνεται?

Πρακτικά τι μπορώ να κάνω εγώ? Είμαι εκλογικός αντιπρόσωπος, και έστω ότι βλέπω μια παρέα μαυριδερών τύπων που ελληνοποιήθηκαν προχθές από το ΠΑΣΟΚ να πάνε να ψηφίσουν, τι γίνεται?

φωνάζεις την ΧΑ , να τους μαζέψει και μετά ρίχνεις το φταίξιμο στην ΧΑ :baby: :hehe:

Σε κάθε περίπτωση ένσταση,η οποία ΠΡΕΠΕΙ να καταχωρηθεί εγγράφως στα πρακτικά της εφορευτικής επιτροπής...ωστόσο για να" περπατήσει" η ένσταση θα πρέπει να έχουν εκδοθεί οι αποφάσεις ανάκλησης της ιθαγενειας

- "Λαέ των Αθηνών σας ευχαριστώ από τα βάθη της καρδιάς μου για αυτή τη μεγαλειώδη συγκέντρωση!!"

- "الباسوك هنا، الولايات المتحدة ممكن! "

O μοναδικος λογος που θαυμαζω τους (επαγγελματιες) πολιτικους ειναι που μπορουν να κρατησουν την σοβαροτητα τους και να λενε αυτα που λενε χωρις να γελανε/κλαινε... :bye:

α να πω επειδή ακούγονται πολλά για αύριο !

όσοι έχουν αποφασίσει να ψηφίσουν την Χ.Α

ΝΑ ΠΡΟΣΕΞΟΥΝ ΤΟ ΣΤΑΥΡΟ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΣΩΣΤΟΣ ΟΠΩΣ ΚΑΙ ΤΟ ΨΗΦΟΔΕΛΤΙΟ ΝΑ ΜΗΝ ΕΧΕΙ ΚΑΠΟΙΟ ΣΗΜΑΔΙ !

αυτά ....

Αγκυλωτος δηλαδη? :p

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.