darien Μάϊος 2, 2012 #581 Κοινοποίηση Μάϊος 2, 2012 Συγνώμη, αλλά από που προκύπτει ότι η ΧΑ είναι νόμιμη; Έχει ασχοληθεί κανείς (σε κάποιο βαθμό) με το παρελθόν της; Ή την ανακαλύψαμε ένα μήνα πριν της εκλογές; Link to comment Share on other sites More sharing options...
DJD Μάϊος 2, 2012 #582 Κοινοποίηση Μάϊος 2, 2012 Δε μπορώ να καταλάβω γιατί αναλώνουμε τόσες σελίδες στο να αποδείξουμε τον ελέφαντα που κρύβεται στο δωμάτιο. Είναι καθαρά φασιστική, εθνιστική, φιλοχουντική και φιλοναζιστική οργάνωση, τι προσπαθούμε να κρύψουμε δηλαδή; Link to comment Share on other sites More sharing options...
narta Μάϊος 2, 2012 #583 Κοινοποίηση Μάϊος 2, 2012 Δε μπορώ να καταλάβω γιατί αναλώνουμε τόσες σελίδες στο να αποδείξουμε τον ελέφαντα που κρύβεται στο δωμάτιο. Είναι καθαρά φασιστική, εθνιστική, φιλοχουντική και φιλοναζιστική οργάνωση, τι προσπαθούμε να κρύψουμε δηλαδή;Γιατί αν δεν καταλάβουν μερικοί ποιος διεκδικεί την ψήφο τους θα έχουμε θέμα μελλοντικά. Αντώνη το γεγονός ότι ο Μιχαλολιακος δήλωσε κάτι, ενώ στην φωτογραφία που παρέθεσα εξυμνεί τον 2ο τι ταξη Ναζιστη του 3ου Ράιχ, νομίζω είναι αρκετό για να πειστεί ένας άνθρωπος με ακόμα και μισό εγκέφαλο τι είναι και δεν είναι η συγκεκριμένη οργάνωση. Όχι ναζιστες στην βουλή, θα σηκωθούν τα κόκαλα των παππούδων μας να μας ξυλοφορτώσουν... Sent from my ADR6425LVW using Tapatalk 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
astrolabos Μάϊος 2, 2012 Author #584 Κοινοποίηση Μάϊος 2, 2012 σχολιάζουμε λίγο τα προγράμματα των κομμάτων μπας και βγάλουμε κανα μαργαριτάρι και δούμε τι θα ψηφίσουμε μεθαύριο; Link to comment Share on other sites More sharing options...
SLN Μάϊος 2, 2012 #585 Κοινοποίηση Μάϊος 2, 2012 ακριβώς αυτό. Βλέπω στο FB βολεμένους να λένε κάτω η ΧΑ κλπ, φασίστες κλπ. (παιδιά που ποτέ δεν χρειάστηκε να αγχωθούν όχι για τα προς το ζην, αλλά για το παντεσπάνι). Και βλέπω παιδιά λιγότερο μορφωμένα και με χειρότερη οικονομική κατάσταση με 'άλλα' βιώματα να λένε ΧΑ rulez. Προσωπικά όντως τη θεωρώ απεχθή τη ΧΑ. Αλλά πιστεύω ότι πλέον, όπως έχει διαμορφωθεί η πολιτική κατάσταση στας Ευρώπας, χρειάζεται ένα -νέο- πέπλο να πλανάται από πάνω της. Τώρα αν γίνει μαμακία και το πέπλο πάρει δύναμη, την κάτσαμε τη βάρκα, αλλά αυτό ας το σκεφτούν τα τσιράκια, γιατί πρώτα αυτά θα θάψει το πέπλο. To προβλημα μου δεν ειναι οτι μορφωμενοι (ας γελασω με την παρτη σου ) ή οι μη μορφωμενοι υποστηριζουν την ΧΑ. Το προβλημα ειναι οτι μορφωμενοι (και μη μορφωμενοι) ανθρωποι δεν μπορουν να καταλαβουν οτι για το καθε προβλημα υπαρχουν παραπανω απο μια λυσεις. Ολες με διαφορετικο βαθμο αποτελεσματικοτητας. Δεν με πειραζει να βγει καποιος να πει οτι το να διωξεις/σκοτωσεις/κλπ/ τους (λαθρο)μεταναστες ειναι η λυση σε αυτο, αυτο και αυτο το κοινωνικο-πολιτικο-εργασιακο-οικονομικο προβλημα της χωρας. Αλλα μου τη δινει να το να καθεσαι να μου τσαμπουνας (ειδικα εσυ ο μορφωμενος) οτι ειναι Η ΜΟΝΑΔΙΚΗ λυση στο προβλημα. Ειναι απλα μια λυση.... και μαλιστα η """"""ευκολοτερη""""" Σε πολλα εισαγωγικα γιατι προφανως και ΔΕΝ ειναι.... Ειναι σιγουρα αυτη που εχουμε μαθει ολοι να κοιταμε. Η προφανεστερη, αλλα δυστυχως το Occam's razor δεν παιζει να εφαρμοζεται εδω. Σε ενοχλει κατι? Διωξτο. Λογικο-αποτελεσματικο-to the point Αρα λοιπον μπορουμε να συμφωνησουμε, επισης, ΟΛΟΙ (οι μορφωμενοι κιολας) οτι η καλυτερη λυση για να αυξηθουν τα εσοδα του κρατους και να βγουμε απο την κριση ειναι να αυξησουμε τους φορους! Δυστυχως δεν βλεπω αλλη λυση.... Ξηλωθειτε! Τωρα αν μου το πας σε πρακτικα ζητηματα "μα η ΧΑ ειναι η μοναδικη που εχει σχεδιο για την (λαθρο)μεταναστευση" και "ολοι οι αλλοι το θεωρουν taboo και το μονο που ξερουν ειναι να βγαζουν φωτογραφιες απο 10 πρεζακια ιεροδουλες στην τπροεκλογικα για να δειξουνε οτι κατι κανανε..." μπορω καλλιστα να σου πω οτι α) ποσες δεκαετιες πρεπει να περασουν για να σταματησεις να πιστευεις στις προεκλογικες εξαγγελιες? β) σε ενδιαφερει αποκλειστικα και μονο η λαθρομεταναστευση? Αν οχι θεωρω οτι οι θεσεις της ΧΑ στα θεματα ΠΛΗΝ λαθρομεταναστευσης ειναι το ιδιο ισχυρες με τις θεσεις για την λαθρομεταναστευση ολων των υπολοιπων κομματων. Κοινως αν στις 7 Μαιου ολες οι εξαγγελιες των κυβερνωντων κομματων, μαγικα, γινουν πραγματικοτητα, να προσευχεσαι οτι αφου θα ξεβρωμισει επιτελους ο τοπος απο τους ξενους, οτι θα λυθουν και ολα τα υπολοιπα προβληματα μας γιατι πλανο και σχεδιο (ολοκληρωμενο) για τα υπολοιπα προβληματα της Ελλαδος εχει πιο καλο το... Catastroika και δεν πολιτευεται και ο Χ"στεφανου να παω να ψηφισω αντι για πειρατες... Link to comment Share on other sites More sharing options...
yanni Μάϊος 2, 2012 #586 Κοινοποίηση Μάϊος 2, 2012 Μπορεί κάποιος να μου βρει ένα πρόγραμμα κόμματος που να μην λέει μέσα ορθά πράγματα ή να μην υπόσχεται ευχάριστα πράγματα;Μπορεί κάποιος να μου υπενθυμίσει σε τι ποσοστό αυτά τα προγράμματα τηρούνται μετά το "Παραλάβαμε Χάος";Πόσα προγράμματα αποδεικνύονται ευχάριστα ψέματα;Υ.Γ. 35 χρόνια τώρα ο κόσμος (βολεμένος και μη) δικαιολογεί την ψήφο του με βάση την τάδε εξαγγελία του τάδε προέδρου ή την τάδε υπόσχεση στο πρόγραμμα του τάδε κόμματος. Για πρώτη φορά ο κόσμο αρχίζει και ψάχνεται πάνω στο ποιος είναι αυτός που υπόσχεται τι και όχι μόνο το τι υπόσχεται. Link to comment Share on other sites More sharing options...
tragikos Μάϊος 2, 2012 #587 Κοινοποίηση Μάϊος 2, 2012 παιδιά η παιδεία είναι πολυτέλεια να το ξέρετεΗ παιδεία είναι πολυτέλεια - YouTubeΠόσο εύκολο είναι να απομονώνεις εκφράσεις και να τις μεταφράσεις όπως θέλεις έτσι; Link to comment Share on other sites More sharing options...
konservas Μάϊος 2, 2012 #588 Κοινοποίηση Μάϊος 2, 2012 ΤΟ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΝΕΑΣ ΤΑΞΗΣ ΠΡΟΕΙΔΟΠΟΙΕΙ: Όσοι έχουν έρθει σε οπτικοακουστική επαφή με τη παρακάτω εικονιζόμενη ,υπάρχει σοβαρός κίνδυνος να έχουν μολυνθεί ιδεολογικά. Παρακαλώ επικοινωνήστε με τις κατά τόπους αρχές! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Γιωργος_Μ Μάϊος 2, 2012 #589 Κοινοποίηση Μάϊος 2, 2012 Μ'αρεσει που στο λαμπη αφηνουνε και ακουγονται ολες οι αποψεις , αλλα με το ζορι να μας πεισουνε οι φασιστες οτι δεν εχουνε πολιτικη ιδεολογια και απλα ειναι υπερπατριωτες.Τεσπα πλησιαζει η ωρα που οπου θα ανοιγετε γραφεια , θα χτιζεται η εισοδος κανονικα με τουβλα , με σας μεσα. Link to comment Share on other sites More sharing options...
o polonos Μάϊος 2, 2012 #590 Κοινοποίηση Μάϊος 2, 2012 Φιλε Αντωνη σε εχω για εντιμο και αντικειμενικο ανθρωπο. Γιατι τελευταια προσπαθεις να κοψεις τις αποψεις περι της ΧΑ ? Αν ελεγε ο κοσμος οτι το ΠΑΣΟΚ κ ΝΔ ειναι κλεφτες θα σε πειραζε εξισου το ιδιο ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
LL_NEO Μάϊος 2, 2012 #591 Κοινοποίηση Μάϊος 2, 2012 Τεσπα πλησιαζει η ωρα που οπου θα ανοιγετε γραφεια , θα χτιζεται η εισοδος κανονικα με τουβλα , με σας μεσα.Έτσι. Έτσι. Μπράβο. Να δείξουμε στους φασιστες τι εστί βερύκοκο.Oh wait Link to comment Share on other sites More sharing options...
ΓιαγκΤ Μάϊος 2, 2012 #592 Κοινοποίηση Μάϊος 2, 2012 Γιατί δε μου απαντάς: αν δεν υπάρχει διαθέσιμη αυστηρή νταντά, θα προσλάμβανες έναν δολοφόνο να φροντίσει το παιδί σου;Άστοχο το παράδειγμα σου.Να στο κάνω εύστοχο : Αν η καθοδηγούμενη από το αφεντικό σου νταντά, μεγάλωνε το παιδί σου με πρόθεση να τον καταστήσει υποτελή δούλο, θα διακινδύνευες να την αλλάξεις με έναν ανεξάρτητο και ελεύθερο δολοφόνο; Δυσκολεύει η απόφαση εε; Link to comment Share on other sites More sharing options...
astrolabos Μάϊος 2, 2012 Author #593 Κοινοποίηση Μάϊος 2, 2012 Φιλε Αντωνη σε εχω για εντιμο και αντικειμενικο ανθρωπο. Γιατι τελευταια προσπαθεις να κοψεις τις αποψεις περι της ΧΑ ? Αν ελεγε ο κοσμος οτι το ΠΑΣΟΚ κ ΝΔ ειναι κλεφτες θα σε πειραζε εξισου το ιδιο ?Να σου πω τι με πειράζει; Που δεν ασχολούμαστε με το τι λέει το κάθε κόμμα πριν από τις εκλογές. Αντί να καθόμαστε να συζητάμε γιατί να ψηφίσουμε κάποιο κόμμα (πχ, ο Χ λέει θα κάνει αυτό) καθόμαστε και τρωγόμαστε γιατί δεν πρέπει να ψηφίσουμε Καμμένο, ΧΑ, ΣΥΡΙΖΑ, ΚΚΕ, ΠΑΣΟΚ, ΝΔ. Αλήθεια, έχετε διαβάσει τα προγράμματα των προγραμμάτων; Ξέρετε γιατί θα ρίξετε αυτό που θα ρίξετε την Κυριακή; Θα έχουμε πάλι τυφλή ψήφο όπως το 2009 και θα τραβάμε τα μαλλιά μας μετά; Αυτά έχω στο μυαλό μου και όχι αν του Συριζα είναι μπαχαλάκηδες και της ΧΑ δολοφόνοι. Link to comment Share on other sites More sharing options...
narta Μάϊος 2, 2012 #594 Κοινοποίηση Μάϊος 2, 2012 Άστοχο το παράδειγμα σου.Να στο κάνω εύστοχο : Αν η καθοδηγούμενη από το αφεντικό σου νταντά, μεγάλωνε το παιδί σου με πρόθεση να τον καταστήσει υποτελή δούλο, θα διακινδύνευες να την αλλάξεις με έναν ανεξάρτητο και ελεύθερο δολοφόνο; Δυσκολεύει η απόφαση εε;Θα προτιμούσα και απο τους δυο, τον χασικλη των 70s, τουτεστιν Καμμενο/Πειρατικο κομμα/Οικολόγοι πράσινοι Link to comment Share on other sites More sharing options...
sotiris Μάϊος 2, 2012 #595 Κοινοποίηση Μάϊος 2, 2012 To προβλημα μου δεν ειναι οτι μορφωμενοι (ας γελασω με την παρτη σου ) ή οι μη μορφωμενοι υποστηριζουν την ΧΑ.Το προβλημα ειναι οτι μορφωμενοι (και μη μορφωμενοι) ανθρωποι δεν μπορουν να καταλαβουν οτι για το καθε προβλημα υπαρχουν παραπανω απο μια λυσεις. Ολες με διαφορετικο βαθμο αποτελεσματικοτητας. Δεν με πειραζει να βγει καποιος να πει οτι το να διωξεις/σκοτωσεις/κλπ/ τους (λαθρο)μεταναστες ειναι η λυση σε αυτο, αυτο και αυτο το κοινωνικο-πολιτικο-εργασιακο-οικονομικο προβλημα της χωρας. Αλλα μου τη δινει να το να καθεσαι να μου τσαμπουνας (ειδικα εσυ ο μορφωμενος) οτι ειναι Η ΜΟΝΑΔΙΚΗ λυση στο προβλημα. Ειναι απλα μια λυση.... και μαλιστα η """"""ευκολοτερη""""" Σε πολλα εισαγωγικα γιατι προφανως και ΔΕΝ ειναι.... Ειναι σιγουρα αυτη που εχουμε μαθει ολοι να κοιταμε. Η προφανεστερη, αλλα δυστυχως το Occam's razor δεν παιζει να εφαρμοζεται εδω. Σε ενοχλει κατι? Διωξτο. Λογικο-αποτελεσματικο-to the point Αρα λοιπον μπορουμε να συμφωνησουμε, επισης, ΟΛΟΙ (οι μορφωμενοι κιολας) οτι η καλυτερη λυση για να αυξηθουν τα εσοδα του κρατους και να βγουμε απο την κριση ειναι να αυξησουμε τους φορους! Δυστυχως δεν βλεπω αλλη λυση.... Ξηλωθειτε! Τωρα αν μου το πας σε πρακτικα ζητηματα "μα η ΧΑ ειναι η μοναδικη που εχει σχεδιο για την (λαθρο)μεταναστευση" και "ολοι οι αλλοι το θεωρουν taboo και το μονο που ξερουν ειναι να βγαζουν φωτογραφιες απο 10 πρεζακια ιεροδουλες στην τπροεκλογικα για να δειξουνε οτι κατι κανανε..." μπορω καλλιστα να σου πω οτι α) ποσες δεκαετιες πρεπει να περασουν για να σταματησεις να πιστευεις στις προεκλογικες εξαγγελιες? β) σε ενδιαφερει αποκλειστικα και μονο η λαθρομεταναστευση? Αν οχι θεωρω οτι οι θεσεις της ΧΑ στα θεματα ΠΛΗΝ λαθρομεταναστευσης ειναι το ιδιο ισχυρες με τις θεσεις για την λαθρομεταναστευση ολων των υπολοιπων κομματων. Κοινως αν στις 7 Μαιου ολες οι εξαγγελιες των κυβερνωντων κομματων, μαγικα, γινουν πραγματικοτητα, να προσευχεσαι οτι αφου θα ξεβρωμισει επιτελους ο τοπος απο τους ξενους, οτι θα λυθουν και ολα τα υπολοιπα προβληματα μας γιατι πλανο και σχεδιο (ολοκληρωμενο) για τα υπολοιπα προβληματα της Ελλαδος εχει πιο καλο το... Catastroika και δεν πολιτευεται και ο Χ"στεφανου να παω να ψηφισω αντι για πειρατες... Δεν λέει κανεις ότι είναι η μοναδική λύση. Είναι σίγουρα η πιο γρηγορη. Δηλαδή με ένα 'καλό' ποσοστό ΧΑ, θα γίνουν σίγουρα πράγματα στο θέμα. (κλάδεμα!). Και ναι, για μένα, είναι #1 το μεταναστευτικό, το έχω δηλώσει άλλωστε, και η αναβάθμιση του κέντρου τις Αθηνας. Μου αρέσει η Αθηνα και δεν μπορώ να βλέπω τα πάντα ρημαδιασμένα. Έκατσαν και έκαναν ολυμπιάδα, και αντί να αναμορφώσουν το ιστορικό κέντρο, αναμόρφωσαν το σχοινιά. E, ΧΑ μέχρι να στρώσουν. Επίσης: 1. Δεν ψηφίζω (σίγουρη λύση γιατί έτσι δεν θα αισθάνομαι προδομένος ). 2. Και να ήθελα να ψηφίσω, δεν μπορώ (που φέτο παίζει και να πήγαινα να ρίξω μια πειρατές!). Link to comment Share on other sites More sharing options...
jiohkor3 Μάϊος 2, 2012 #596 Κοινοποίηση Μάϊος 2, 2012 Α ξεχασα, επειδη στο λαμπ ενας αντμιν λεει οτι ειναι φασιστες και εχει λάιξ απο κατω,στηριζοντας οτι ειναι δολοφονοι μαλλον θα ισχυει.Η αντικειμενικοτητα είναι σε level: RELIGIOUS!Παιδες βρειτε κατι αλλο να ασχοληθειτε, με λασπη δε χτιζεις τιποτα.Πειτε για το τι καλα τα λενε τα αριστερα ανθελληνικα κομματα,οχι τιποτε αλλο, μαρεσει να υποστηριζω τη ΧΑ με επιχειρηματα :fun:Καμια 10αρια quotes και mentions δειχνει οτι ενοχλειται κοσμος!Πειτε για καμμενο που παιρνει πολλα ποσοστα και ειναι πρωην ΝΔ και αφηστε τη ΧΑ! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Hydra Μάϊος 2, 2012 #597 Κοινοποίηση Μάϊος 2, 2012 μαρεσει να υποστηριζω τη ΧΑ με επιχειρηματα Μη συζητάς... Καμια 10αρια quotes και mentions δειχνει οτι ενοχλειται κοσμος! Εμένα με ενοχλούν τα post σου κάθε τρεις και λίγο, τα οποία δεν έχουν σχέση με τη συζήτηση που γίνεται στα προηγούμενα post άμεσα και απλά λες τα ίδια και τα ίδια: "λάσπη μπλα μπλα..." ... σαν να σε προγραμμάτισε ο Μιχαλολιάκος να τα ανανεώνεις κάθε 20 λεπτά. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Chosen Μάϊος 2, 2012 #598 Κοινοποίηση Μάϊος 2, 2012 Α ξεχασα, επειδη στο λαμπ ενας αντμιν λεει οτι ειναι φασιστες και εχει λάιξ απο κατω,στηριζοντας οτι ειναι δολοφονοι μαλλον θα ισχυει.Η αντικειμενικοτητα είναι σε level: RELIGIOUS!Το ότι είμαι αντμίν σε πείραξε; Αν δηλαδή τις φωτογραφίες των χρυσαυγητών που χαιρετάνε με Ναζιστικό χαιρετισμό ή που πλέκουν το εγκώμιο των αξιωματικών των SS, τις ποστάρανε απλά μέλη τι θα έλεγες;Ναι, εμένα περίμενε η Ελλάδα για να καταλάβει ότι οι χρυσαυγήτες είναι Ναζιστές. Τσάκαλος!Να υποθέσω ότι θεωρείς τους συμφορουμήτες σου πρόβατα που περιμένουν έναν αντμίν να τους υποδείξει τους Ναζιστές, ε;Ας ρωτήσω άλλη μια φορά, με την ελπίδα να ξεπεράσεις τον φόβο σου και να μου απαντήσεις: ζει κανένας παππούς ή καμιά γιαγιά σου; Αν ναι, τους είπες ότι θεωρείς τους Ναζί λύση για τα προβλήματα της Ελλάδας; Link to comment Share on other sites More sharing options...
ARMAGEDDON Μάϊος 2, 2012 #599 Κοινοποίηση Μάϊος 2, 2012 με ναζιστικό χαιρετισμό χαιρετάει και η Παπαρήγα !!!θα μας τρελάνετε τώρα , έχει υποθεί σε πιο παλιό ποστ αλλά επειδή εγώ το παρατήρησα όλοι με γράψατε ! Link to comment Share on other sites More sharing options...
o polonos Μάϊος 2, 2012 #600 Κοινοποίηση Μάϊος 2, 2012 Ας ρωτήσω άλλη μια φορά, με την ελπίδα να ξεπεράσεις τον φόβο σου και να μου απαντήσεις: ζει κανένας παππούς ή καμιά γιαγιά σου; Αν ναι, τους είπες ότι θεωρείς τους Ναζί λύση για τα προβλήματα της Ελλάδας;Ωπα κατσε κατσε, καλα τα λες αλλα εδω λεμε να τους παρουμε τις ταυτοτητες μη τυχον πανε και ριξουν ψηφο. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.