Jump to content

Εκλογές 2012

astrolabos

Recommended Posts

• Replies 4,1k
  • Created
  • Last Reply
οκ, απάντα μου τώρα.

Δηλαδή μπήκες μέσα μας είπες λασπολόγους θα σου δώσουμε και εξηγήσεις; Και τώρα θα μας βγεις και από πάνω δηλαδή χωρίς ουσιαστικά να έχεις γράψει απολύτως τίποτα το ουσιώδες.

Δεν περίμενα ποτέ ότι συζήτηση μαζί σου θα ήταν τέτοιο χάσιμο χρόνου. :getlost:

Με συγχωρείς, βγαίνεις και κρίνεις τη Χρυσή Αυγή από πόσους σκότωσαν οι Γερμανοί και κατηγορείς ότι εγώ δεν έχω γράψει κάτι ουσιώδες; Το ΠΑΣΟΚ από τι θα το κρίνεις; Από πόσες μπόμπες ερίξαν οι Αμερικάνοι στη Σερβία;

Σου ζητάω κάτι πολύ απλό και ακόμα δεν το έχω λάβει. Επιχειρήματα πάνω στις θέσεις της Χρυσής Αυγής. Τόσο δύσκολο είναι;

Με συγχωρείς, βγαίνεις και κρίνεις τη Χρυσή Αυγή από πόσους σκότωσαν οι Γερμανοί και κατηγορείς ότι εγώ δεν έχω γράψει κάτι ουσιώδες; Το ΠΑΣΟΚ από τι θα το κρίνεις; Από πόσες μπόμπες ερίξαν οι Αμερικάνοι στη Σερβία;

Σου ζητάω κάτι πολύ απλό και ακόμα δεν το έχω λάβει. Επιχειρήματα πάνω στις θέσεις της Χρυσής Αυγής. Τόσο δύσκολο είναι;

Really? Αυτό είπα; Εντάξει όχι απλά κάνεις ότι δεν καταλαβαίνεις, αλλά αγνοείς ακόμα κι αυτά που έγραψα στα αμέσως προηγούμενα posts.

Εσύ μπορεί να έχεις όρεξη για παιχνίδι, να θέλεις να με παρουσιάσεις με το ζόρι λάθος, να θέλεις να αλλάξεις την ουσία αυτών που έγραψα - και δεν θα ξανά γράψω, αλλά εγώ έχω βαρεθεί τέτοιου είδους "διαλόγους" εδώ και χρόνια.

Συνέχισε τον μονόλογό σου.

World War II casualties - Wikipedia, the free encyclopedia

Country Greece

Total population 1/1/1939 7,222,000

Military deaths 20,000 to 35,100

Civilian deaths due to military activity and crimes against humanity 300,000 to 770,000

Total deaths 320,000 to 805,100

Deaths as % of 1939 population (4.44 to 11.1)

Και με τα δύο χέρια ψήφισέ τους. :nothing:

Σε αυτο πανω στο λεει το οποιο με τη σειρα σου το λες εσυ σε μενα ενω δεν αποτελει επιχειρημα.

και εχει και "λάικ" απο τον Ηydra.

Και ολα αυτα γιατι; Γιατι εχουν πιστεψει ολοι, οτι υπαρχει ναζιστικο κινημα στην ελλαδα.

Οπως παντου στην ευρωπη αυτη τη στιγμη, ανεβαινουν τα εθνικιστικα κινηματα.

Στην μαμα ρωσια επισης απο καιρο ειχε αναθερμανθει το εθνικιστικο αλλα πολυ ακραίο,

νεο-ναζιστικο κινημα και ειχε δειξει και ντοκυμανταιρ ο εξάντας με τίτλο Λευκοί Λύκοι.

παιδιά η παιδεία είναι πολυτέλεια να το ξέρετε

Η παιδεία είναι πολυτέλεια - YouTube

να σαι καλά μόλις αποφάσισα τι θα ψηφίσω !!!

καμένος = fail ρε φίλε είσουν ΝΔ και έβγαλες λεφτά να πας τα κ@λ:pπαιδά σου σε ιδιωτικά σχολεία .

άτομο που δεν έχει σπουδάσει στα ελληνικά Πανεπιστήμια + τα παιδιά του είναι σε ιδιωτικό δεν έχουν δικαίωμα να μιλάνε για την παιδεία .

ααα Σεπτέμβρη λογικά θα συνεχίσουμε τις καλοκαιρινές διακοπές

την παιδεια δε μπορεις να την πειραξεις ευκολα με ενα προγραμμα σε μια μερα.

κουτό να τον ρωτανε, ειναι τεραστιος τομεας και πολυ σοβαρος.

Πολυ σιγα και με σταδιακα βηματα μπορεις μονο να σιγουρεψεις την ομαλοτητα.

Απλα ψαχνουν να βρουνε τροπο να του βγαλουν το ονομα λαθος,

δειτε μονο με τι επιθεση πεφτουν σα τα σκυλια πανω του επειδη ανεβαινουν τα

ποσοστα του.

Δειτε εδω τι ισχυε μεχρι τωρα, και ξαφνικα θυμηθηκαμε την παιδεια και τι εχει σχεδιασει ο καμμενος.

13 | blog.gr

Σε αυτο πανω στο λεει το οποιο με τη σειρα σου το λες εσυ σε μενα ενω δεν αποτελει επιχειρημα.

και εχει και "λάικ" απο τον Ηydra.

Και ολα αυτα γιατι; Γιατι εχουν πιστεψει ολοι, οτι υπαρχει ναζιστικο κινημα στην ελλαδα.

Οπως παντου στην ευρωπη αυτη τη στιγμη, ανεβαινουν τα εθνικιστικα κινηματα.

Στην μαμα ρωσια επισης απο καιρο ειχε αναθερμανθει το εθνικιστικο αλλα πολυ ακραίο,

νεο-ναζιστικο κινημα και ειχε δειξει και ντοκυμανταιρ ο εξάντας με τίτλο Λευκοί Λύκοι.

[MENTION=14026]jiohkor3[/MENTION] Μόνο αυτό το post σου έγραψα; Έχω εξηγήσει την άποψή μου πριν από αυτό το ποστ στο άσχετο και στην εξήγησα και με τα επόμενα ποστς που έγραψα. Να υποθέσω ότι και εσύ έχεις επιλεκτική μνήμη; Μας ζητάς να δούμε 47' video και ταυτόχρονα αδιαφορείς για 10 γραμμές κείμενο που σου γράφουμε.

Τώρα εθνικιστικό κίνημα με σημαία που θυμίζει αγκυλωτό σταυρό και ύμνοι υπέρ του Χίτλερ παρεξηγούνται εύκολα δεν νομίζεις; ή καβάλησα το τραίνο;

όλα αλλάζουν αρκεί να το θέλεις :T:

ξεκινάς από το μηδέν τα κλείνεις όλα(για ένα τρίμηνο) και ξεκινάς από το μηδέν στην παιδεία

και πιο κομμα που θα ψηφησεις θα αλλαξει τη παιδεια? δε το λεω ειρωνικα απλα να ξερουμε

και πιο κομμα που θα ψηφησεις θα αλλαξει τη παιδεια? δε το λεω ειρωνικα απλα να ξερουμε

θα γράψω τον εαυτό μου πάνω σε ένα λευκό χαρτί και θα το ρίξω μέσα :p

μα θέλεις να σου πω τώρα κάτι που είναι προσωπικό δεδομένο, μπορεί και να αλλάξω γνώμη :p

κανέναν διορισμό έχουμε ??? και ψηφίζω

Μικρή συμμετοχή στις συγκεντρώσεις για την εργατική Πρωτομαγιά - NEWS247

Σε δήλωσή της η ΓΓ του ΚΚΕ Αλέκα Παπαρήγα υποστηρίζει: "Στις 7 του Μάη το ΚΚΕ θα βρίσκεται εκεί που ανήκει: Μέσα στη λαϊκή πλειοψηφία. Οποιαδήποτε κυβέρνηση σχηματιστεί, λόγου χάρη μια αντιμνημονιακή κυβέρνηση, το μόνο που θα πετύχει είναι να σπείρει την απογοήτευση και το θυμό στο λαό. Ούτε μήνα δεν θα 'κρατήσουν οι χοροί' από τη νίκη της. Θα ξεσκεπαστεί. Γι’ αυτό και το ΚΚΕ θα είναι απέναντί της. Αυτό το ΚΚΕ χρειάζεται ο λαός".

Αποκαλύπτεται και άλλη μία φορά ο ρόλος του ΚΚΕ. Στηρίζει τα 2 μεγάλα κόμματα και εμποδίζει την είσοδο των άλλων.

Μικρή συμμετοχή στις συγκεντρώσεις για την εργατική Πρωτομαγιά - NEWS247

Σε δήλωσή της η ΓΓ του ΚΚΕ Αλέκα Παπαρήγα υποστηρίζει: "Στις 7 του Μάη το ΚΚΕ θα βρίσκεται εκεί που ανήκει: Μέσα στη λαϊκή πλειοψηφία. Οποιαδήποτε κυβέρνηση σχηματιστεί, λόγου χάρη μια αντιμνημονιακή κυβέρνηση, το μόνο που θα πετύχει είναι να σπείρει την απογοήτευση και το θυμό στο λαό. Ούτε μήνα δεν θα 'κρατήσουν οι χοροί' από τη νίκη της. Θα ξεσκεπαστεί. Γι’ αυτό και το ΚΚΕ θα είναι απέναντί της. Αυτό το ΚΚΕ χρειάζεται ο λαός".

Αποκαλύπτεται και άλλη μία φορά ο ρόλος του ΚΚΕ. Στηρίζει τα 2 μεγάλα κόμματα και εμποδίζει την είσοδο των άλλων.

είπαμε τα προστατεύει (βλ σύνταγμα)

Διαβάζω διαβάζω..... ας πω και εγώ

Κατ' αρχήν θεωρώ πως η ψήφος δεν ''βάφει'' κανένα. Αν ίσχυε κάτι τέτοιο αυτή τη στιγμή θα έπρεπε να αναζητάμε συνένοχους ανάμεσα στους ψηφοφόρους του Άκη και λοιπών σκανδαλοποιών.

Προσωπικά δεν ομιλώ για λογαριασμό κανενός είδους κόμματος, νεολαίας, κινήματος, συμμαχίας ή ότι άλλο. Δεν είμαι ''παντρεμένος'' με κανένα απο δαυτούς γιαυτό και έχω αλλάξει επιλογή, ακούγοντας πολιτικά προγράμματα, αλλά και ξαναλλάζοντας όταν αυτά αποδυκνείονταν ψευδή. Διαφωνώ με τη λογική: ''ψηφίζεις ΚΚΕ άρα είσαι κουμούνι (συνήθως αγνωόντας τι εστί κομμουνισμός και κατα πόσο ταιριάζει τελικά στη χώρα μας) ή ψηφίζεις ΧΑ άρα είσαι φασίσταριο έτοιμο για ασβεστόλακο (επίσης αγνωόντας τι εστί φασισμός και επίσης κατά πόσον έχει εφαρμογή στη χώρα μας)''

Σε όλα τα παραπάνω υπάρχει και μια τρίτη λογική αυτών που θα ψηφίσουν έτσι: Η λογική ενός κόμματος - ελεγκτή, ή αλλιώς αντιπολίτευση. Υπάρχει κόσμος που οδηγείται στις παραπάνω λύσεις ψάχνωντας το κόμμα - σκύλο που θα φυλάει τον έχωντα την κουτάλα απο το να κάνει ότι του αρέσει. Επιπλέον αυτό το κόμμα - κόμματα θα πρέπει να έχει να προτείνει εναλλακτικές λύσεις στα τρέχοντα προβλήματα, στα οποία οι προτάσεις των κυβερνώντων δεν είναι επαρκείς.

Αυτό το οποίο συμβαίνει αυτές τις μέρες, και στη χώρα μας, δεν προκλήθηκε απο τύχη, ούτε ξαφνικά μεταμορφώθηκαν όλοι σε νοσταλγούς λές και κάποιος μας ψέκασε. Η άνοδος της ΧΑ όπως και στη Γαλλία πιστεύω πως έχει να κάνει με απλή φυσική. Είναι η αντίδραση, στη δράση αυτών που λαμβάνουν χώρα στην Ευρώπη. Είναι δικό τους έργο, και ας μην (κάνουν πως δεν) το ξέρουν. Επίσης είναι ενθαρυντικό πως φοβούνται, και το ομολογούν. κάτι τέτοιο ίσως και να κλονίσει την πεποίθησή τους ότι ως ευρωπαική ένωση βαδίζουμε σωστά.

Όσον αφορα τα της χώρας μας, νομίζω πως είναι καιρός να παραδεχτούμε πως τα παραδοσιακά κόμματα αντιπολίτευσης όπως αρέσκονται να αυτοαποκαλούνται, έχουν χάσει απο καιρό τη δυνατότητα να εκφέρουν ένα λόγο που θα κάνει τους κυβερνώντες να ''προβληματιστούν''. Δεν είναι δυνατό να μίλάνε για ''αγώνα για την κοινωνικοποίηση των μέσων παραγωγής'' και κανένας να μην τους παίρνει στα σοβαρά. Είναι φανερό πως αυτός που θα κυβερνήσει την Δευτέρα χρήζει πιο ''πειστικών'' επιχειρημάτων. Και αφού τη φοβούνται την ΧΑ, γιατί όχι ?

οσο πάει καίγεται ο καμμενος

πάντως ειμαι σίγουρος πως την τελευταία στιγμή πολλά (και καλά) πρώην φαν κλαμπ κάποιων κομμάτων, θα το ξανά ψηφίσουν τα γνωστά και απαράλλαχτα

Οσοι εχουν ορεξη ας δουνε το βιντεακι, ας λυθουν μερικων οι

αποριες στη λασπη και το ψεμμα. Παραπληροφορηση και ψεμμα.

Αν ειναι να πληγωθει ο εγωισμος καποιων τοτε ας μη το δουν.

μολις δειτε το πρωτο βιντεακι του γενικου γραμματεα της ΧΑ

για τα ψεμματα που κυκλοφορουν και πολλοι εδω μεσα υποστηριζουν

δειτε και αυτο

Λάσπη, ψέματα, πάλι λάσπη και ότι να'ναι σχόλια είναι το βιντεάκι σου jiohkor3...

1) Άσχετα από το πότε έγινε upload ακόμα έχει τον Αλαβάνο για αρχηγό? Είναι λίγο παλιό, αλλά μικρή σημασία έχει.

2) Πρώτη θέση του ΣΥΡΙΖΑ που παρουσιάζει, νομίζω ότι έτσι την έχει διατυπώσει, αλλά το να θεωρεί αυτός που έφτιαξε το βίντεο ότι 70.000.000 Τούρκοι θα έρθουν στην Ελλάδα είναι τουλάχιστον ηλίθιο.. Άλλη όρεξη δεν είχαν οι Τούρκοι να έρθουν εδώ. Είναι 10.000.000 Έλληνες στην Γερμανία ή στην Αγγλία? Όλη η Ρουμανία και όλη η Βουλγαρία μήπως ήρθε στην Ελλάδα και δεν το πήραμε χαμπάρι?

3) Μετά παρουσιάζει 2 βιντεάκια με κάτι ομιλίες στα Τούρκικα, τούρκικα δεν ξέρω, σήμα του ΣΥΡΙΖΑ δεν βλέπω, θα μπορούσε να λένε οτιδήποτε (αλλά έχω Τούρκο γνωστό και θα προσπαθήσω να δω τι λένε, ακόμα και στα σημεία που η μουσική πάει αρκετά ψηλά και κρύβει τις ομιλίες.

4) Μετά πάλι άλλη ομιλία, δεν ακούγεται τι λέει ο ομιλιτής, δεν βλέπω διακριτικά του ΣΥΡΙΖΑ, κάποιος αρχίζει και φωνάζει από πάνω.. Δεν μου λέει κάτι, θα μπορούσε κάλλιστα να είναι ΟΤΙΔΗΠΟΤΕ.

5) Για το μεταναστευτικό, πάλι ΛΑΣΠΗ.. Η θέση που παρουσιάστηκε στο βίντεο είναι η μισή αλήθεια, και δεν τους αφορά όλους (σαν την διαφήμιση της Wind), αφορά τους μετανάστες που βρίσκοντε χρόνια στην Ελλάδα, και εργάζοντε χρόνια. Ο ΣΥΡΙΖΑ είχε αναδείξει το πρόβλημα, έρχοντε μετανάστες σε μικρή ηλικία, μαθαίνουν Ελληνικά σε Ελληνικά σχολεία, και μετά πάνε να τους διώξουν στις χώρες τους, με τις οποιές δεν έχουν καμία επαφή πλέον, ακόμα και σε μετανάστες δευτερης γενιάς. (γεννήθηκαν εδώ, μεγάλωσαν εδώ κτλ).

Για τους υπόλοιπους μετανάστες ο ΣΥΡΙΖΑ εντοπίζει το πρόβλημα στην συνθήκη του Δουβλίνο 2 και λέει ότι πρέπει να αποσυρθεί από εκεί η υπογραφή μας...

6) Για το κομμάτι με την Οικολογική Παρέμβαση, πρόκειται για οργάνωση που πλέον δεν υπάρχει (πάει, πέθανε, πάπαλα, dead, καπούτ), και sorry, αλλά δεν θα δικαιολογήσω εγώ την αφίσα που έβγαλαν 2 άγνωστοι σε εμένα άνθρωποι και υπεγραψαν σαν ΣΥΝΙΣΤΩΣΑ του ΣΥΡΙΖΑ, όχι σαν επίσημος ΣΥΡΙΖΑ (ποτέ δεν απαγόρευσε ο ΣΥΡΙΖΑ στις συνιστώσες του να λένε την άποψη τους). Ούτε είμαι έξπερτ στα της ΠΓΜΔ. Ο ΣΥΡΙΖΑ λέει ότι κάθε χώρα έχει δικαίωμα να αυτοπροσδιορίσει το όνομα της με ταυτόχρονο γεωγραφικό προσδιορισμό. Δεν βλέπω κακό σε αυτό αν ο προσδιορισμός είναι αυτός που ισχύει τώρα.

-------------

Αλλά αφού μπαίνουμε στο τρυπάκι πάλι, απαντησέ μας jiohkor3, ποιους γουστάρεις να δείρει η Χ.Α.? Με ποια κριτήρια θα πρέπει να επιλέξουν ποιους θα δείρουν?

Το ότι θα δείρουν είναι σίγουρο.. (Άιμα, Τιμή, Χρυσή Αυγή λέτε..)

ΤΟ ΒΗΜΑ - Το ΚΚΕ αποκαθιστά Ζαχαριάδη-Στάλιν - πολιτική

Δεν είναι το θέμα μας αυτό. Πρέπει να εξετάζουμε το πρόγραμμα των κομμάτων και να κρίνουμε. Μην το κάνουμε σαν τις γιαγιάδες που ψηφίζαν ΠΑΣΟΚ το 2009 επειδή πρόεδρος είναι ο γιός του Ανδρέα Παπανδρέου...

ΤΟ ΒΗΜΑ lol

Η εφημερίδα της αντικειμενικότητας.

Μια παρατήρηση. Πέρα από τον τίτλο του άρθρου, το όνομα "Στάλιν" δεν εμφανίζεται πουθενά αλλού μέσα στο άρθρο.

ΤΟ ΒΗΜΑ lol

Η εφημερίδα της αντικειμενικότητας.

Μια παρατήρηση. Πέρα από τον τίτλο του άρθρου, το όνομα "Στάλιν" δεν εμφανίζεται πουθενά αλλού μέσα στο άρθρο.

Οκ. Τσίμπα τότε: ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ : Ο σκοπός της επίθεσης στον Ι. Β. Στάλιν

Έτσι, όχι από το Β(λ)ήμα, τάχα μου αποκατάσταση του Στάλιν.

Το ΚΚΕ υπερασπίζεται την περίοδο που Γ.Γ. του ΚΚΣΕ ήταν ο Στάλιν και ηγέτης της ΕΣΣΔ και όχι ακριβώς τον ίδιο τον Στάλιν, για τις κατακτήσεις που γνώρισε το ανθρώπινο γένος σε επίπεδο εργασιακών δικαιωμάτων, υγείας, παιδείας κλπ κλπ κλπ. Λάθη γίνανε όπως και το ΚΚΕ έχει αναγνωρίσει και έχει μελετήσει σε διάφορους τομείς. Υπάρχουν ντοκουμέντα από το ΚΚΕ για όλα αυτά και όποιος ενδιαφέρεται άνετα θα τα βρει είτε στο site του Ριζοσπάστη, είτε στο site του ΚΚΕ.

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.