Jump to content

Εκλογές 2012

astrolabos

Recommended Posts

[MENTION=14026]jiohkor3[/MENTION] Στα γράφει ο Hydra. Εγώ προσωπικά δεν μπορώ να δω στα σοβαρά το πρόγραμμα μιας παράταξης η οποία υμνεί τον σφαγιαστή των λαών της Ευρώπης, ανάμεσά τους και τους Έλληνες. Εσύ μπορεί να τον χαρακτηρίζεις τρελό. Αυτοί τον βλέπουν ως ήρωα.

Κάτι ακόμα. Έχουν περάσει μόλις 70 χρόνια. Οι άνθρωποι που έχασαν συγγενείς τους τότε κυκλοφορούν δίπλα μας. Μου φαίνεται πραγματικά υπερβολικό να ξεχνάμε τόσο γρήγορα.

Υ.Γ. Μόνο με ένα πράγμα συμφωνώ με τον Στάλιν που εσύ ανέφερες. Με αυτό που είπε. "Ο θάνατος ενός ανθρώπου είναι τραγωδία. Η εξόντωση εκατομμυρίων είναι στατιστική." Ο θάνατος ενός ανθρώπου στο Σύνταγμα λόγω της κατάστασης που είναι σήμερα η χώρα αντιμετωπίστηκε ορθώς ως τραγωδία. Άραγε μισό εκατ. Έλληνες στον Β' παγκόσμιο πόλεμο είναι στατιστική; και άρα δεν αποτελεί "πολιτικό επιχείρημα";

• Replies 4,1k
  • Created
  • Last Reply

φιλε yanni αυτα που λεω ειναι απλα μια αποψη ενος εθνικιστη.

Σε ολα εχω πει οτι εχουν ολοι δικιο γιατι απο τη μερια του ο καθενας τα βλεπει.

Εμενα η μερια μου ειναι οτι δε γουσταρουν τον χιτλερ τι εκανε στους ελληνες μεσω μουσολινι, γιατι οκ οι ιταλοι δεν εχουν λιγοτερο φταιξιμο, αλλα με το τι ξεκινησε ο χιτλερ ως ιδεα.

Μετα πολυ απλα τρελαθηκε και τα εκανε ολα ποπο.ευγενικα να το πω.

Αλλα γιατι για την τωρα πατριδα να μην υπαρχει η αποψη οτι πρωτα να δινουμε δουλεια στους ελληνες αλλα στους παρανομους;

Γιατι να εχουν περιθαλψη οι ξενοι αλλά η γιαγια στο χωριο να φοβαται πως αν παθει κατι

πολυ πιθανο να ναι και το τελευταιο που θα παθει.

Αν της πεις της γιαγιας οτι η ΧΑ θα ασχοληθει με τη παρτη της θα νιωσει μεσα της μια ευτυχια, αλλα εμας δε μας νοιαζουν αυτοι. Ειναι ΗΔΗ πεθαμενοι για μας.

Πηγαινε πες τους να ψηφισουν συριζα και να νομιμοποιησουν ξενους και

τουρκικες μειονοτητες και ΠΑΡΑΧΩΡΗΣΗ ΣΤΟΥΣ ΓΕΡΜΑΝΟΥΣ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΕΔΑΦΟΥΣ.

Ξερω παππουδες που εχουν την καραμπινα ετοιμη και αν τους το πει καποιος θα τον φανε ζωντανο.

Μενουμε στην εικονα είναι ΤΡΑΓΙΚΟ.

Αυτοι που γουσταρουν μια ιδεα και θα πολεμαγαν τον γερμανο, ειναι χειροτεροι συμφωνα με την τηλεοραση και μερικα αριστερα κεφάλια απο αυτους που ΕΧΟΥΝ ΣΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΤΟΥΣ ΤΗΝ ΠΑΡΑΧΩΡΗΣΗ!

Το παρακανα ειπα πολλα, το υπολοιπα μεσω της βουλης πρωτα ο θεος απο την ιδια τη ΧΑ

Σε μένα απευθύνεσαι;

Ναι. Όταν κρίνεις ένα πολιτικό κόμμα το κρίνεις για τις θέσεις του.

Και έστω ότι θες να το θέσεις στο ιστορικό επίπεδο για να καταδείξεις τα δεινά που έχουν επιφέρει οι εφαρμοστές μιας συγκεκριμένης ιδεολογίας στην χώρα μας. Γιατί δε λές πόσους φάγανε και οι Σοβιετόφιλοι και Αμερικανόφιλοι αδελφοί μας; Πόσοι έπεσαν στην Κορέα, στο Βιετνάμ, στη Κύπρο; Αυτοί δε μετράνε;

Μέσα στις θέσεις τους δεν είναι ότι υποστηρίζουν ξεκάθαρα το ζευγάρι εθνικισμού-ναζισμού; Έξω από τις θέσεις τους είναι; Αντίστοιχα και το ΚΚΕ που μέσα στις θέσεις του είναι η σταλινική κομμουνιστικοποίηση της χώρας.

[MENTION=188]yanni[/MENTION] [MENTION=10676]Hydra[/MENTION] μην το κουράζετε, δεν πρόκειται να συννενοηθείτε με τον Χρυσαυγίτη.

Η πραγματική πολιτική του σκέψει ξεκινάει και τελοιώνει σε 1 πρόταση.

"Δεν γουστάρω τους ξένους γιατί με πείσανε ότι φταίνε αυτοί, η Χ.Α. λέει ανοιχτά ότι θα τους διώξει, άρα στηρίζω Χ.Α."

Όλα τα άλλα περί Εθνικισμού, Φασισμού, Χίλτερ, Ναζισμού, σβάστιγγες, Heil Hitler, θανάτων πριν 70 χρόνια, Στάλιν, κτλ κτλ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΚΑΜΙΑ ΣΗΜΑΣΙΑ.

Χρειάστηκα πολλές σελίδες για να το πιάσω, αλλά το κατάλαβα... Όλα τα άλλα είναι απλά για να γίνεται συζήτηση χωρίς περιεχόμενο και ουσία, ότι και να πείτε το θέμα θα πάει κάπου αλλού, ότι και να λινκάρετε δεν θα του αλλάξουν τα μυαλά και δεν θα αλλάξει απόψεις.

Εδώ 42% των Ελλήνων που ψήφισαν το 2009, το έριξαν στον τύπο που είπε "Λεφτά Υπάρχουν", σας κάνει εντύπωση που κάποιοι άνθρωποι ακόμα και τώρα δεν παίρνουν από λόγια?

Το επόμενο σχόλιο μπορεί να προκαλέσει flame

Όχι αλήθεια, σε μερικό κόσμο δεν θα αρέσει

Α, ώστε επιμένεις ε?

Κάποιος μπορεί να το πει και trolling

Καλά, αφού επομένεις

Λίγα λόγια για τον Στάλιν ε..

Λίγα λόγια για τον άνθρωπο που ΠΑΤΗΣΕ τον Ναζισμό και διέλυσε τον Χίτλερ, μπορεί οι πρακτικές του να ήταν ανορθόδοξες (σε καιρό πολέμου!) αλλά αυτός είναι ο λόγος που δεν μας λένε Hanz ή Fritz τώρα..

Αλλα γιατι για την τωρα πατριδα να μην υπαρχει η αποψη οτι πρωτα να δινουμε δουλεια στους ελληνες αλλα στους παρανομους;

Γιατι να εχουν περιθαλψη οι ξενοι αλλά η γιαγια στο χωριο να φοβαται πως αν παθει κατι

πολυ πιθανο να ναι και το τελευταιο που θα παθει.

Γιατί υπάρχει κάτι στις δημοκρατικές κοινωνίες που λέγεται ισονομία.

και ΠΑΡΑΧΩΡΗΣΗ ΣΤΟΥΣ ΓΕΡΜΑΝΟΥΣ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΕΔΑΦΟΥΣ.

και μερικα αριστερα κεφάλια απο αυτους που ΕΧΟΥΝ ΣΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΤΟΥΣ ΤΗΝ ΠΑΡΑΧΩΡΗΣΗ!

Επειδή πολλά λες, φυσικά όλα ατεκμηρίωτα, μπορείς να μου εξηγήσεις πώς προκύπτει το παραπάνω;

μυραλισ και darien Την λενε Μερκελ και μεσω κομμουνισμου μας παιρνει τη γη τωρα χωρις να σε κανει να ιδρωσεις πολεμωντας την.

https://xryshaygh.wordpress.com/2012/03/09/%CE%B7-%CE%BA%CE%B1%CE%BB%CE%AE-%CE%BC%CF%80%CE%BF%CE%BB%CF%83%CE%B5%CE%B2%CE%AF%CE%BA%CE%B1-%CE%AC%CE%BD%CE%B3%CE%BA%CE%B5%CE%BB%CE%B1-%CE%BC%CE%AD%CF%81%CE%BA%CE%B5%CE%BB/

Ε????

Τι σχέση έχει η Μέρκελ, με τον Κομμουνισμό και τον ΣΥΡΙΖΑ και πως θα μας πάρει την χώρα μέσω αυτού?

Πραγματικά, τι παίρνεις και δεν μας δίνεις?

[MENTION=14026]jiohkor3[/MENTION] Κοίτα προσωπικά ποτέ δεν κοιτάω ταμπέλες. Άλλωστε οι πολιτικοί αλλάζουν απόψεις και κόμματα όπως οι ποδοσφαιριστές ομάδες. Δεν με ενδιαφέρει η ταμπέλα εθνικιστής, ούτε η ταμπέλα σοσιαλιστής, φιλελεύθερος, κομμουνιστής. Με ενδιαφέρει ο άνθρωπος.

Από τα υπόλοιπα τι να σχολιάζω; Αποδίδεις στον συνομιλητή σου πράγματα τα οποία αυτός ουδέποτε έγραψε ή υποστήριξε. Ούτε είπα ότι είμαι κομμουνιστής, ούτε είπα ότι είμαι Σύριζα, ούτε θέλω να νομιμοποιηθεί η μισή Αφρική και η μισή Ασία, ούτε θεωρώ πεθαμένη τη γιαγιά, ούτε να χαρίσουμε Ελληνικό έδαφος.

Φοβάμαι ότι τα γράφεις ποιο πολύ για να τα διαβάσεις μετά εσύ παρά για να απαντήσεις σε μένα ή τον [MENTION=10676]Hydra[/MENTION].

Αυτά :)

[MENTION=188]yanni[/MENTION] [MENTION=10676]Hydra[/MENTION] μην το κουράζετε, δεν πρόκειται να συννενοηθείτε με τον Χρυσαυγίτη.

Η πραγματική πολιτική του σκέψει ξεκινάει και τελοιώνει σε 1 πρόταση.

"Δεν γουστάρω τους ξένους γιατί με πείσανε ότι φταίνε αυτοί, η Χ.Α. λέει ανοιχτά ότι θα τους διώξει, άρα στηρίζω Χ.Α."

Όλα τα άλλα περί Εθνικισμού, Φασισμού, Χίλτερ, Ναζισμού, σβάστιγγες, Heil Hitler, θανάτων πριν 70 χρόνια, Στάλιν, κτλ κτλ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΚΑΜΙΑ ΣΗΜΑΣΙΑ.

Χρειάστηκα πολλές σελίδες για να το πιάσω, αλλά το κατάλαβα... Όλα τα άλλα είναι απλά για να γίνεται συζήτηση χωρίς περιεχόμενο και ουσία, ότι και να πείτε το θέμα θα πάει κάπου αλλού, ότι και να λινκάρετε δεν θα του αλλάξουν τα μυαλά και δεν θα αλλάξει απόψεις.

Εδώ 42% των Ελλήνων που ψήφισαν το 2009, το έριξαν στον τύπο που είπε "Λεφτά Υπάρχουν", σας κάνει εντύπωση που κάποιοι άνθρωποι ακόμα και τώρα δεν παίρνουν από λόγια?

Το επόμενο σχόλιο μπορεί να προκαλέσει flame

Όχι αλήθεια, σε μερικό κόσμο δεν θα αρέσει

Α, ώστε επιμένεις ε?

Κάποιος μπορεί να το πει και trolling

Καλά, αφού επομένεις

Λίγα λόγια για τον Στάλιν ε..

Λίγα λόγια για τον άνθρωπο που ΠΑΤΗΣΕ τον Ναζισμό και διέλυσε τον Χίτλερ, μπορεί οι πρακτικές του να ήταν ανορθόδοξες (σε καιρό πολέμου!) αλλά αυτός είναι ο λόγος που δεν μας λένε Hanz ή Fritz τώρα..

Μαζί με το ναζισμό πάτησε και μερικά εκατομμύρια συμπατριωτών και συντρόφων του που τους έστειλε στη Σιβηρία να κόβουν παγάκια με το στόμα σε σχήμα σφυροδρέπανου

:p

Το νοημα είναι ένα και όποιος θελει να δει την αληθεια και το γεγονος το βλεπει.

Αλλα περα απο τις ταμπελες το πιο κακο ειναι η λασπη που πεφτει.

Παραπληροφορηση και ημιμαθεια σε ολο της το μεγαλειο.

Εδω εχουμε κομμουνιστες με ταμπελες γιατι πραγματικα κομμουνιστες δε ξερουν την ιδεολογια τους και την ιστορια τους.

Προσωπικα δεν επιτιθεμαι φυσικα,μη τα παιρνεις ετσι. Ουδετερα. Εθνικιστικα ισως, αλλα ουδετερα.

ΕΔΙΤ

τους εδωσαν χρονο, δειτε μερικοι γιατι χρειαζεται ενα φροντιστηριο

[ame]www.youtube.com/watch?v=JMDIFYEfRZU[/ame]

Ακόμα δε με πείθεις για το πώς με εξυπηρετεί ή με ευνοεί η παραπληροφόρηση και η λάσπη που μάλλον λες ότι ασκώ. Δε ξέρω για άλλους, προσωπικώς δεν είμαι ούτε κομμουνιστής, ούτε εθνικιστής, ούτε δεξιός, ούτε αριστερός, ούτε κεντρόος, ούτε σοσιαλιστής, ούτε αναρχικός ούτε πατριώτης. Γενικά, δεν έχω κανένα συμφέρον να σου κάνω πόλεμο. :hang3:

Καλά κρασιά.. Θες να δούμε και πόσοι ήταν στο ΚΚΕ και τώρα είναι προδότες της χώρας? Ανδρουλάκης και Πάγκαλος για αρχή..

Το τώρα κοιτάμε, ούτε στο ΚΚ Γερμανίας είναι, ούτε σαν Κομ*****στρια (lol, καταλάβατε γιατί τα ***) μιλάει, ούτε λέει κάτι για Κομμουνισμό.

Α. Και φυσικά, το ότι λέει το άρθρο δεν σημαίνει ούτε ότι αυτή είναι η Μέρκελ, ούτε ότι φοράει τέτοια στολή, ούτε ότι η κονκάρδα είναι αυτή που έχει δίπλα.

Και πέρα από όλα αυτά, δεν απάντησες στο βασικό, ΤΙ ΣΕ ΚΑΝΕΙ ΝΑ ΠΙΣΤΕΥΕΙΣ ΟΤΙ Ο ΣΥΡΙΖΑ Η ΤΟ ΚΚΕ, Η ΟΠΟΙΑΔΗΠΟΤΕ ΣΟΒΑΡΗ Η ΑΡΙΣΤΕΡΗ ΔΥΝΑΜΗ ΘΑ ΠΟΥΛΗΣΕΙ ΤΗΝ ΧΩΡΑ ΣΤΗΝ ΜΕΡΚΕΛ ΠΟΥ ΤΩΡΑ ΚΑΤΑΚΡΙΝΕΙ.????

Η Χρυσή Αυγή μου φαίνεται σαν κακόγουστο αστείο το λιγότερο. Η ειρωνεία; Λάτρεις του μεγαλύτερου ευεργέτη του παγκόσμιου εχθρού που υποτίθεται πως πολεμάνε(αρκεί να δει κανείς τις συνέπειες του Β'Π).

Είναι εθνικιστές λένε. Άλλοι δηλώνουν κομμουνιστές, άλλοι δηλώνουν φιλελεύθεροι, άλλοι σοσιαλιστές, αλλά κανένας δεν δηλώνει ορθολογιστής.

Σχετικό με τη ΧΑ. Απλά αναρωτηθείτε. Γιατί κανένα μέσο ενημέρωσης δεν ασχολείται με την αποδόμηση των θέσεων του ΚΚΕ, αλλά έχουν ολόκληρα αφιερώματα για τη Χρυσή Αυγή που ανεβαίνει τώρα τελευταία και δεν συνιστα πραγματική απειλή. Αναρωτηθείτε επιτέλους ποιός ο ρόλος του ΚΚΕ με το παγιωμένο ποσοστό του στη Βουλή.

Αναρωτηθείτε επιτέλους ποιός ο ρόλος του ΚΚΕ με το παγιωμένο ποσοστό του στη Βουλή.

Ευκολακι: Να βελαζει σαν αγελαδα που βιαζουν οι 7 νανοι και η χιονατη τον ελληνικο λαο, για χαρη του τελευταιου, μασώντας νωχελικα ολες τις κομματικες επιχορηγησεις και βελαζωντας παραπανω αν δεν χωσουν ΚΑΙ δικους τους ανθρωπους σε διαφορες θεσεις.

Edit: Τωρα ειδα τα προηγουμενα. Ειμαι ανεκτικος τυπος γενικα. Δεν με νοιαζει αν ο διπλα χτενιζει τις @@τριχες του σε κοινη θεα, δικες τους ειναι. ΑΛΛΑ ειλικρινα, τους καθαρους, πορωμένους, ανεγκεφαλους χρυσαυγιτες/εθνικιστες or whatevah τους αποκαλουν την σημερον ημερα, θελω να τπυς μαζεψουμε ολους σε ενα μερος και να τους χεσουμε ολοι μαζι μεχρι να πνιγουνε στο σκατο, κυριολεκτικα. Ξερω gore σκηνη, αλλα εχει φαει πολυ ξυλο ο μη-αριστερος πατερας μου με το ετσι θελω απο κατι τετοιους υπανθρωπους για να τους ανεχτω.

Ριξτε μια καρτα, την αξιζω

Οσοι εχουν ορεξη ας δουνε το βιντεακι, ας λυθουν μερικων οι

αποριες στη λασπη και το ψεμμα. Παραπληροφορηση και ψεμμα.

Αν ειναι να πληγωθει ο εγωισμος καποιων τοτε ας μη το δουν.

Μερκελ το χει αποδειξει τον ιμπεριαλισμο που εκροσωπει.

μολις δειτε το πρωτο βιντεακι του γενικου γραμματεα της ΧΑ

για τα ψεμματα που κυκλοφορουν και πολλοι εδω μεσα υποστηριζουν

δειτε και αυτο

[ame=http://www.youtube.com/watch?v=XIsSZp4x_9U]ΣΥΡΙΖΑ , ΕΝΑ ΕΠΙΚΙΝΔΥΝΟ ΚΟΜΜΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ! - YouTube[/ame]

Και έστω ότι θες να το θέσεις στο ιστορικό επίπεδο για να καταδείξεις τα δεινά που έχουν επιφέρει οι εφαρμοστές μιας συγκεκριμένης ιδεολογίας στην χώρα μας. Γιατί δε λές πόσους φάγανε και οι Σοβιετόφιλοι και Αμερικανόφιλοι αδελφοί μας; Πόσοι έπεσαν στην Κορέα, στο Βιετνάμ, στη Κύπρο; Αυτοί δε μετράνε;

Μάλιστα. Μπράβο. Οπότε ψάχνουμε να βρούμε άλλοθι στα τεκταινόμενα των άλλων πλευρών; Σύνηθες. Έδωσα άλλοθι στους άλλους; Είπα ότι ορθά ο Στάλιν έστειλε δεν ξέρω και εγώ πόσους στην Σιβηρία ή μήπως είπα ότι 1 εκατ. Βιετναμέζοι δεν είχαν ψυχή;

Αλλά για πες μου, ποιο άλλο κόμμα νιώθει υπερήφανο για κάποιον ο οποίος είναι υπεύθυνος για χιλιάδες θανάτους και που κολλάει αυτό το κόμμα με μένα;

Με το να ψάχνεις να βρεις ισοδύναμα κακά και να δημιουργείς εντυπώσεις για τον άλλον μην περιμένεις να στηρίξεις τις απόψεις σου.

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.