Hydra Απρίλιος 30, 2012 #421 Κοινοποίηση Απρίλιος 30, 2012 Ο Λεβέντης λέει απλώς ότι θα είχε να πει η κοινή λογική. Και ο Καρατζαφέρης έλεγε αλήθειες χρόνια πριν, θα τον ψηφίσετε; Σας βγάζει ηγετική προσωπικότητα αυτό το σακουλιασμένο πράμα; Αφήστε τον να πεθάνει στο Extra3 μωρε... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Galioni Απρίλιος 30, 2012 #422 Κοινοποίηση Απρίλιος 30, 2012 Οι Εκλογές 2012 στο Harvantics | SOCIAL MEDIA METRICS Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lakisss Απρίλιος 30, 2012 #423 Κοινοποίηση Απρίλιος 30, 2012 Όλους στις εκλογές θα τος πιάσουν... Σήμερα εκδίδεται στην Ελλάδα ο Μ. Ψωμιάδης Link to comment Share on other sites More sharing options...
Γιωργος_Μ Απρίλιος 30, 2012 #424 Κοινοποίηση Απρίλιος 30, 2012 Ο Λεβέντης λέει απλώς ότι θα είχε να πει η κοινή λογική. Και ο Καρατζαφέρης έλεγε αλήθειες χρόνια πριν, θα τον ψηφίσετε; Σας βγάζει ηγετική προσωπικότητα αυτό το σακουλιασμένο πράμα; Αφήστε τον να πεθάνει στο Extra3 μωρε...Εσυ συγκρινεις τωρα το χαιδεμενο του μητσοτακη που φτιαχνει κοινωνικα παντοπωλεια με την κρατικη χρηματοδοτηση των κομματων , αυτον που τον μονο που τολμησε να αναφερει ονομαστικα ειναι τον λατση επειδη δεν εχει καναλι να τον βγαλει, αυτον που για να παρει ενα ψηφαλακι απο ακροδεξιος γινεται ακροαριστερος στη στιγμη , και ενα ατομο που 20 χρονια λεει τα ιδια πραγματα και ειναι σταθερος στις αποψεις του.Και μην ξεχνας κατι , οι προσκυνημενοι φαινονται απο μακρια : για τον απλο λογο οτι απο το πρωι μεχρι το βραδυ τους παιζουνε τα διαπλεκομενα καναλια.Και οσο για τους ηγετες ειδαμε τους γερους καραμανλη και παπανδρεου τι καταφεραν ως "ηγετες".Edit κριμα 19 χρονων ατομο να πιστευεις οτι και οι αγραμματοι παπουδες μας, οτι θα κατεβει ο ηγετης σωτηρας απο το αλογο του και θα μας σωσει.Αυτη η καραμελα τελειωσε η πολιτικη δεν ειναι αποκλειστικοτητα των "επαγγελματιων" ανεπαγγελτων γιων και ανηψιων πολιτικων τζακιων. Link to comment Share on other sites More sharing options...
yanni Απρίλιος 30, 2012 #425 Κοινοποίηση Απρίλιος 30, 2012 Ο Λεβέντης λέει απλώς ότι θα είχε να πει η κοινή λογική. Και ο Καρατζαφέρης έλεγε αλήθειες χρόνια πριν, θα τον ψηφίσετε; Σας βγάζει ηγετική προσωπικότητα αυτό το σακουλιασμένο πράμα; Αφήστε τον να πεθάνει στο Extra3 μωρε...Χωρίς παρεξήγηση αλλά την Κυριακή δεν ψηφίζεις για τον Mr. Universe. Επιπλέον η εμφάνιση δεν παίζει τον πρώτο ρόλο. Δεν λέω, και λόγο εμφάνισης κανείς δεν τον παίρνει στα σοβαρά (me included). Αλλά αν ο Σαμαράς π.χ. μπροστά σε έναν που κλέβει του πει "40% δικά μου" και το "σακουλιασμένο πράμα" του πει "γαϊδούρι στον Κορυδαλλό", ε όσον να ναι καλύτερα αυτό το πράμα. Και να σου πω και κάτι ακόμα; Πριν 20 περίπου χρόνια ο Παναγιωτόπουλος ήταν ο Νο1 δημοσιογράφος και η εκπομπή του "Προφίλ" μια από τις ποιο πετυχημένες στην TV. Κάλεσε λοιπόν τον Λεβέντη στην εκπομπή του προς έκπληξη πολλών, αν όχι όλων. Αλλά ο στόχος του δεν ήταν να δώσει στον άνθρωπο ένα αξιοπρεπές βήμα να εκφραστεί. Ο στόχος του ήταν να τον ξεφτιλίσει μιας και ήταν μόδα τότε να κάνουν πλάκα στον Λεβέντη. Και πίτσες έφερε στο στούντιο και τσόντες πρόβαλε (χωρίς πλάκα). Το "σακουλιασμένο πράμα" αν θυμάμαι καλά κράτησε την υπομονή του ενώ ο Παναγιωτόπουλος καταστράφηκε ως δημοσιογράφος. Ο μέχρι εκείνη την στιγμή έγκυρος και υπόδειγμα δημοσιογράφος έδειξε το πόσο βόθρος ήταν πραγματικά. Ο γελοίος Λεβέντης αντίθετα κράτησε μια κάποια αξιοπρεπή στάση και ψυχραιμία (αν θυμάμαι καλά επαναλαμβάνω διότι πάνε και κοντά 20 χρόνια). Link to comment Share on other sites More sharing options...
konservas Απρίλιος 30, 2012 #426 Κοινοποίηση Απρίλιος 30, 2012 Δε ξέρω αν έχει ξαναγίνει η ερώτηση αλλά η Τζούλια με ποιό κόμμα κατεβαίνει; (Να τη βγάλουμε μπας και ξελαμπικάρουν εκεί μέσα και γλυτώσουμε εμείς ). Link to comment Share on other sites More sharing options...
gbak Απρίλιος 30, 2012 #427 Κοινοποίηση Απρίλιος 30, 2012 παντως αν αυτες οι δημοσκοπησεις ειναι ρεαλιστικες,παμε για μεγαλο γλεντι,θελω να δω τα μουτρα του σαμαρα και του χοντρου,την επομενη μερα Link to comment Share on other sites More sharing options...
GruntGR Απρίλιος 30, 2012 #428 Κοινοποίηση Απρίλιος 30, 2012 Δε ξέρω αν έχει ξαναγίνει η ερώτηση αλλά η Τζούλια με ποιό κόμμα κατεβαίνει;(Να τη βγάλουμε μπας και ξελαμπικάρουν εκεί μέσα και γλυτώσουμε εμείς ). Π.Α.Ν.Ο.: Το νέο κόμμα της Τζούλιας! | Τρομακτικό | www.tromaktiko.net Αν ειχε μεσα την αδερφη της θα μοιραζα φυλλαδια του κομμα-τος τζαμπα Μαλλον εχω ξεχασει με ποιο κεφαλι ψηφιζουν Link to comment Share on other sites More sharing options...
Hydra Απρίλιος 30, 2012 #429 Κοινοποίηση Απρίλιος 30, 2012 Edit κριμα 19 χρονων ατομο να πιστευεις οτι και οι αγραμματοι παπουδες μας, οτι θα κατεβει ο ηγετης σωτηρας απο το αλογο του και θα μας σωσει. Εγώ;; Πώς γίνεται να θυμάσαι πόσο χρονών είμαι και να μη θυμάσαι όλα αυτά που γράφω τελευταία!! Νομίζω βλέπεις φαντάσματα... [MENTION=188]yanni[/MENTION] Βρε δεν το είπα με βάση το αν είναι όμορφος ή όχι. Απλώς μιλάει όπως η κοινή λογική και ο κόσμος το κάνει τροιχιά, ήρωας κλπ, ενώ εμένα δε με πείθει ότι έχει ηγετικά προσόντα και πολλή φρονημάδα. Η κοινή λογική δεν είναι δύσκολη, όλοι ξέρουμε ότι πεινάμε, ότι μας κλέβουν κ.ά Τον Άδωνι πχ που δε συμφωνώ σε τίποτα μαζί του τον βρίσκω πιο έξυπνο και με πιο πολλά προσόντα. Link to comment Share on other sites More sharing options...
GruntGR Απρίλιος 30, 2012 #430 Κοινοποίηση Απρίλιος 30, 2012 Εγώ;; Πώς γίνεται να θυμάσαι πόσο χρονών είμαι και να μη θυμάσαι όλα αυτά που γράφω τελευταία!! Νομίζω βλέπεις φαντάσματα... Μαλλον θα θυμαται και τι εγραφες παλιοτερα, δεν ειναι ολοι με μνημη χρυσοψαρου σαν ολα αυτα τα προβατα που πανε ψηφιζουν τοσα χρονια http://www.thelab.gr/eidiseis/aneksartitoi-game-developers-i-peirateia-de-apotelei-70432-2.html#post1062714553 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Hydra Απρίλιος 30, 2012 #431 Κοινοποίηση Απρίλιος 30, 2012 Μαλλον θα θυμαται και τι εγραφες παλιοτερα, δεν ειναι ολοι με μνημη χρυσοψαρου σαν ολα αυτα τα προβατα που πανε ψηφιζουν τοσα χρονια http://www.thelab.gr/eidiseis/aneksartitoi-game-developers-i-peirateia-de-apotelei-70432-2.html#post1062714553 Καλά εσύ θυμάσαι τί γράφει ο καθένας πριν 3 χρόνια και το κάνεις search ανά πάσα στιγμή; Get a life bro. Δεν κατάλαβα που κολλάει η παραπομπή σου, πάντως πολυλογία σκέτη ήταν εκείνο το post. :hang3: Link to comment Share on other sites More sharing options...
DJD Απρίλιος 30, 2012 #432 Κοινοποίηση Απρίλιος 30, 2012 Μαλλον εχω ξεχασει με ποιο κεφαλι ψηφιζουν Με λουρί την βγάζουν βόλτα; Ούρτουυυυυ Link to comment Share on other sites More sharing options...
yanni Απρίλιος 30, 2012 #433 Κοινοποίηση Απρίλιος 30, 2012 [MENTION=188]yanni[/MENTION] Βρε δεν το είπα με βάση το αν είναι όμορφος ή όχι. Απλώς μιλάει όπως η κοινή λογική και ο κόσμος το κάνει τροιχιά, ήρωας κλπ, ενώ εμένα δε με πείθει ότι έχει ηγετικά προσόντα και πολλή φρονημάδα. Η κοινή λογική δεν είναι δύσκολη, όλοι ξέρουμε ότι πεινάμε, ότι μας κλέβουν κ.ά Τον Άδωνι πχ που δε συμφωνώ σε τίποτα μαζί του τον βρίσκω πιο έξυπνο και με πιο πολλά προσόντα. Αν έμοιαζε με τον Ρουβά και δεν τους ανεβοκατέβαζε γαϊδούρια αλλά είχε ποιο εκλεπτυσμένο λόγο, πολύ περισσότερο αν ήταν μέσα στην Βουλή, θα ανταγωνιζόταν τον Καμμένο τώρα. Ο Καρατζατούμπας ήταν τούμπας εξ αρχής "Είμαι ΝΔ μην το ξεχνάτε, αλλά δεν είμαι ΝΔ μην το ξεχνάτε". Έτσι πορεύτηκε από την αρχή, καμιά σχέση με τον Λεβέντη "Όλοι είναι γαϊδούρια". Ξέρεις γιατί του έδωσα σε αυτό εδώ το poll την ψήφο; (δεν ξέρω για το τι θα κάνω στις εκλογές). Διότι στο βιντεάκι από το 1997 έλεγε το εξής "Θα πτωχεύσουν την χώρα και όταν θα τους ζητάτε τον λόγο θα σας λένε ότι εσείς ερχόσασταν στα γραφεία μας και ζητάγατε να σας βολέψουμε" :wassat: και μετά στο καπάκι παίζει την δήλωση του Πάγκαλου και μένεις μακάκας Έλα ρε το βρήκα. Μιλάμε μένεις μακάκας χωρίς πλάκα [ame] [/ame] Link to comment Share on other sites More sharing options...
LevelOne Απρίλιος 30, 2012 #434 Κοινοποίηση Απρίλιος 30, 2012 I'd hit that. Link to comment Share on other sites More sharing options...
astrolabos Απρίλιος 30, 2012 Author #435 Κοινοποίηση Απρίλιος 30, 2012 Το Λεβέντη; Link to comment Share on other sites More sharing options...
deninho Απρίλιος 30, 2012 #436 Κοινοποίηση Απρίλιος 30, 2012 Τον Πάγκαλο Link to comment Share on other sites More sharing options...
SLN Απρίλιος 30, 2012 #437 Κοινοποίηση Απρίλιος 30, 2012 Σε λιγό καιρό, στα σχολεία. . . Σε λιγο καιρο στα παιχνιδαδικα Link to comment Share on other sites More sharing options...
Athens2004 Απρίλιος 30, 2012 #438 Κοινοποίηση Απρίλιος 30, 2012 Π.Α.Ν.Ο.: Το νέο κόμμα της Τζούλιας! | Τρομακτικό | www.tromaktiko.netΑν ειχε μεσα την αδερφη της θα μοιραζα φυλλαδια του κομμα-τος τζαμπα Μαλλον εχω ξεχασει με ποιο κεφαλι ψηφιζουν Σιγα το μπάζο ρε αυτοϊκανοποιούμενε, και ειναι και σπατουλαρισμένη κάργα . Ουτε για 15μελες στο σχολείο δεν την ψήφιζα. Link to comment Share on other sites More sharing options...
gbak Απρίλιος 30, 2012 #439 Κοινοποίηση Απρίλιος 30, 2012 Τρεις και ο... κούκος! [ame=http://www.youtube.com/watch?v=TYV7nOj9UbM&feature=g-user-u]Ευ. Βενιζέλος: Τι λείπει; Τι φταίει; - YouTube[/ame] Link to comment Share on other sites More sharing options...
jiohkor3 Απρίλιος 30, 2012 #440 Κοινοποίηση Απρίλιος 30, 2012 τραγικος ο φιλος. Αλλα ροδα ειναι η ζωη[ame=http://www.youtube.com/watch?v=bGbTDRzcxYs&feature=fvwrel]Συκοφαντία κατά του Πάνου Καμμένου - YouTube[/ame] Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.