Typhonios Ιούνιος 17, 2012 #3861 Κοινοποίηση Ιούνιος 17, 2012 Και ξεκίνησαν οι κωλο-τούμπες:DefenceNet - ΔΗΜΑΡ: Όχι «κόκκινη γραμμή» η συμμετοχή του δεύτερου στην κυβέρνηση Link to comment Share on other sites More sharing options...
Borg Ιούνιος 17, 2012 #3862 Κοινοποίηση Ιούνιος 17, 2012 DefenceNet - Πρώτη δήλωση Α.Σαμαρά: "Θα σεβαστούμε το Μνημόνιο, τις υπογραφές & τις δεσμεύσεις μας"!θα φάω τα άντερα μουτέλος Link to comment Share on other sites More sharing options...
Typhonios Ιούνιος 17, 2012 #3863 Κοινοποίηση Ιούνιος 17, 2012 θα φάω τα άντερα μουτέλοςΕμείς θα φάμε τα έντερα μας αλλά κοίτα τι παίζει από πίσω:NewsIt.gr: Άνοδος το ευρώ έναντι του δολαρίου μετά τα αποτελέσματα των εκλογώνΜιλάμε ότι κάναμε τα golden boyz πλουσιότερα. Link to comment Share on other sites More sharing options...
narta Ιούνιος 17, 2012 #3864 Κοινοποίηση Ιούνιος 17, 2012 Και οι ευρωπαιοι ξεκίνησαν να βάζουν das kapoten Το Eurogroup αναμένει τον ταχύτατο σχηματισμό της νέας κυβέρνησης, από την οποία προσμένει την άμεση εφαρμογή του προγράμματος λιτότητας και των μεταρρυθμίσεων\Εdit: Για οποιον δεν κατάλαβε σε απλα Γερμανικα-> Mein poutsen, das kolen.- Link to comment Share on other sites More sharing options...
Typhonios Ιούνιος 17, 2012 #3865 Κοινοποίηση Ιούνιος 17, 2012 Απάντηση από τον Σα(χλα)μάρα, α ρε ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΑΡΑ ΜΟΥ!!!!Του το βούλωσε , ευγενικά και σωστά:[ame=http://www.youtube.com/watch?v=8lkW0elQUCg]Πιτσαρία Αντώνης Σαμαράς - YouTube[/ame]Γελάει και φωνάζει ο ^^@&^:[ame=http://www.youtube.com/watch?v=kmkTvrOzCzc&feature=related]ο ΒΕΝΙΖΕΛΟΣ ουρλιάζει και είναι εκτός εαυτού ! - YouTube[/ame] Link to comment Share on other sites More sharing options...
DJD Ιούνιος 17, 2012 #3866 Κοινοποίηση Ιούνιος 17, 2012 Πανηγυρίζει η ΝΔ που ήρθαν πρωτοιΠανηγυρίζει το ΠΑΣΟΚ που δεν διαλύθηκε.Πανηγυρίζει ο ΣΥΡΙΖΑ που πηρε μεγάλο ποσοστό.Πανηγυρίζει κι η ΧΑ που κράτησε το ποσοστό της.Όλοι νικητές εκτος της πραγματικότητας. Link to comment Share on other sites More sharing options...
jiohkor3 Ιούνιος 17, 2012 #3867 Κοινοποίηση Ιούνιος 17, 2012 Ναρτουλη ουτε πρωτο το συριτζα ουτε εκτος βουλης η ΧΑ. Μαλλον δεν εισαι πολυ καλος για συμβουλος! Link to comment Share on other sites More sharing options...
narta Ιούνιος 17, 2012 #3868 Κοινοποίηση Ιούνιος 17, 2012 Ναρτουλη ουτε πρωτο το συριτζα ουτε εκτος βουλης η ΧΑ.Μαλλον δεν εισαι πολυ καλος για συμβουλος! Τωρα βαζω την γατα μου να κλαιει... Link to comment Share on other sites More sharing options...
spresv Ιούνιος 17, 2012 #3869 Κοινοποίηση Ιούνιος 17, 2012 ΜΠΡΑΒΟ ΠΑΙΔΙΑ! ΔΕ ΒΓΑΛΑΜΕ ΤΟΝ ΤΣΙΠΡΑ!! Βεβαια απο αυριο βιτσα π@@τσα και στενα παπ@υτσα, αλλα δε πειραζει! Thank God we dodged that bullet! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dem Ιούνιος 17, 2012 #3870 Κοινοποίηση Ιούνιος 17, 2012 Πάντως παρ όλο την προπαγάνδα και αηδιαστικη παρέμβαση απο τα ελληνικά ΜΜΕ. ( η προπαγάνδα εκτός ελλαδας δεν με απασχολεί )Το μεγαλυτερο ποσοστο του ενεργού λαού κάτω των 60 χρόνων ΔΕΝ ψηφισε υπέρ των βιαστών του. Δηλαδή τι περιμένατε; Τι δεν καταλαβαίνετε όταν λέμε για την δύναμη των ΜΜΕ;Τι δηλώσεις περιμένατε απο το σαμαρα; Δεν ξέραμε ποιος είναι ; Τι νομίζατε ; ότι μέσω αυτών των απειλών καλωδιωμενοι στην τηλεόραση 60αρηδες θα ψήφιζαν κατα του μνημονίου;Νομίζετε ότι δεν ξέρουν ποιο είναι το όριο της αποχαυνωσης του μέσου ανθρώπου; Εδώ σφαχτηκαν λαοί κάτω απο το φόβο θρησκειών, θα άλλαζε το σύμπαν επειδή απλα βιάζουν τον έλληνα ; Δεν σας καταλαβαίνω. Link to comment Share on other sites More sharing options...
jiohkor3 Ιούνιος 17, 2012 #3871 Κοινοποίηση Ιούνιος 17, 2012 Ω κατι γελια ο τσιπρας στις πρωτες δηλωσεις, παλι καλα θα μαι στη γωνιτσα μου να φωναζω χωρις να με ενοχλει κανεις.Παλι ΝΔ τα καστανα απο τη φωτια...Αντιπολιτευση μονο απο ΧΑ. Ανικανοι του τσιριζα και του κκε. Link to comment Share on other sites More sharing options...
astrolabos Ιούνιος 17, 2012 Author #3872 Κοινοποίηση Ιούνιος 17, 2012 Γίνεσαι γραφικός πρόσεχε. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lakisss Ιούνιος 17, 2012 #3873 Κοινοποίηση Ιούνιος 17, 2012 Θέλω να πω κάτι για την ιστορία που μου έκανε μεγάλη εντύπωση, και το άκουσα την Παρασκευή από δικηγόρο δικαστικό αντιπρόσωπο.Μου είπε ότι στην επαρχία έπεσε σε αρκετά τμήματα σχετικά πετσόκομα στα ψηφοδέλτια της ΧΑ.Συγκεκριμένα στην επαρχία η ΧΑ δεν έχει προφανώς ακόμα μηχανισμό, οπότε στις καταμετρήσεις δεν υπήρχαν αντιπρόσωποι της.Κοινή συναινέση με τους υπολοίπους στην αίθουσα ,δικαστικοί αντιπρόσωποι έβγαζαν άκυρα μερικά ψηφοδέλτια της ΧΑ.Αυτό του το είπαν συνάδελφοι του που το έκαναν. Link to comment Share on other sites More sharing options...
yanni Ιούνιος 17, 2012 #3874 Κοινοποίηση Ιούνιος 17, 2012 Πανηγυρίζει η ΝΔ που ήρθαν πρωτοιΠανηγυρίζει το ΠΑΣΟΚ που δεν διαλύθηκε. Πανηγυρίζει ο ΣΥΡΙΖΑ που πηρε μεγάλο ποσοστό. Πανηγυρίζει η ΧΑ που κράτησε το ποσοστό της. Πανηγυρίζει η ΔΗΜΑΡ που κράτησε το ποσοστό της. Πανηγυρίζει και το ΚΚΕ που δεν βγήκε πρώτο. Όλοι νικητές εκτος της πραγματικότητας. fixed Link to comment Share on other sites More sharing options...
jiohkor3 Ιούνιος 17, 2012 #3875 Κοινοποίηση Ιούνιος 17, 2012 Αρνητικά απάντησε στο προσκλητήριο Σαμαρά, ο Αλέξης Τσίπρας. Η στάση του ΠΑΣΟΚ θα κρίνει τον σχηματισμό κυβέρνησης^Tι γραφικος λες αστρολαβος. Πλακα κανεις; Link to comment Share on other sites More sharing options...
fotme Ιούνιος 17, 2012 #3876 Κοινοποίηση Ιούνιος 17, 2012 Τωρα βαζω την γατα μου να κλαιει...βαζω κ εγω το τραγουδι αφου μιλησες για ψιψινες μωλε [ame=http://www.youtube.com/watch?v=VBdSqk78nHw]Tom Jones - What's New Pussycat - YouTube[/ame] Link to comment Share on other sites More sharing options...
HotPeanut Ιούνιος 17, 2012 #3877 Κοινοποίηση Ιούνιος 17, 2012 Πάμε για τρίτες εκλογές; Link to comment Share on other sites More sharing options...
astrolabos Ιούνιος 17, 2012 Author #3878 Κοινοποίηση Ιούνιος 17, 2012 Tι γραφικος λες αστρολαβος. Πλακα κανεις;Άκουσες τις δηλώσεις Μιχαλολιάκου; Και τις δύο; Πανηγύριζε που έμεινε στα ίδια ποσοστά. Το μόνο που είπε για το μνημόνιο ήταν μόνο μια κουβέντα. Όλο για το πόσο μαμάτη είναι η ΧΑ και τι ωραία την έφερε στους δημοσιογράφους που λέγαν μηδέν Χρυσή Αυγή. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Typhonios Ιούνιος 17, 2012 #3879 Κοινοποίηση Ιούνιος 17, 2012 Ω κατι γελια ο τσιπρας στις πρωτες δηλωσεις, παλι καλα θα μαι στη γωνιτσα μου να φωναζω χωρις να με ενοχλει κανεις.Παλι ΝΔ τα καστανα απο τη φωτια...Αντιπολιτευση μονο απο ΧΑ. Ανικανοι του τσιριζα και του κκε.[ame=http://www.youtube.com/watch?v=MG-jHGtrxOk]ΣΑΜΑΡΑΣ "ΔΕΝ ΥΠΟΓΡΑΦΩ" - YouTube[/ame] Link to comment Share on other sites More sharing options...
Typhonios Ιούνιος 17, 2012 #3880 Κοινοποίηση Ιούνιος 17, 2012 Αρνητικά απάντησε στο προσκλητήριο Σαμαρά, ο Αλέξης Τσίπρας. Η στάση του ΠΑΣΟΚ θα κρίνει τον σχηματισμό κυβέρνησης^Tι γραφικος λες αστρολαβος. Πλακα κανεις;[ame=http://www.youtube.com/watch?v=b1PuVrSCa94&feature=related]ΑΔΩΝΙΣ ΓΙΑ ΣΑΜΑΡΑ ΠΟΛΥ ΓΕΛΙΟ - YouTube[/ame] Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.