Petrossortep Απρίλιος 27, 2012 #341 Κοινοποίηση Απρίλιος 27, 2012 πολιτικός χάρτης :: πολιτικό τέστΣε ποιον χώρο είσαι πιο κοντά; « www.olympia.grΈνα τεστ που υποτίθεται ότι σε βοηθάει να καταλάβεις σε ποιό χώρο ανήκεις πολιτικά με βάση τις προεκλογικές θέσεις των κομμάτων. Link to comment Share on other sites More sharing options...
jiohkor3 Απρίλιος 27, 2012 #342 Κοινοποίηση Απρίλιος 27, 2012 Δεν ακουστηκε πουθενα.Για ομιλια σε 50 ατομα, φωναξε τη μιση δυναμη της γαδαAποδοκιμασίες πολιτών εις βάρος του Χρυσοχοΐδη στον Αγ.Δημήτριο (VIDEO) Link to comment Share on other sites More sharing options...
ΓιαγκΤ Απρίλιος 28, 2012 #343 Κοινοποίηση Απρίλιος 28, 2012 {ΞΑΝΑ-ΕΔΙΤ @ ΓιαγκΤ σέβεσαι και τις προσωπικές εκτιμήσεις του ειλικρινούς ή όχι Πανελήνιου Σοσαλιστικού Κινήματος ή έχεις καταλάβει ότι δεν είναι πολύ Σοσιαλιστές οι τύποι?Επίσης, η ιδέα τις Άρειας Φυλής, σαν ιδεολογικά βασιζόμενη στη φυλετική ιδέα (για τον Ναζισμό από το ποστ του Αστρολάβου), δεν σημαίνει ότι πιστευουν ότι οι Γερμανοί είναι η Άρια Φυλή! Όπως δεν νομίζω ότι οι Νεοναζι της Αμερικής όπως τους αποτύπωσε το "American History X" πίστευαν ότι οι Γερμανοί είναι η Άρια Φυλή!Οι Ναζί πιστευουν ότι οι ίδιοι είναι η Άρια Φυλή, φυλετικά δηλαδή καλύτερη και ανώτεροι από τους υπόλοιπους.Πες μου σε παρακαλώ με το χέρι στην καρδιά ότι πιστευεις ότι δεν το παει προς τα εκεί η Χ.Α. όταν μιλάει για Αρχαίο Ελληνικό Πολιτισμό, Αρχαία Ελάδα που έδωσε τα φώτα της σε όλους τους άλλους και τους εκβαρβάρησε, είχαμε Σωκράτη όταν οι άλλοι πήδαγαν από κλαδί σε κλαδί κτλ κτλ.. Εξού και ο μαίανδρος που ανοιχτά και αθώα υποστηρίζουν ότι είναι μόνο γιατί.. τιμάνε τους προγόνους τους (ή ότι λένε τελος πάντων, δεν το έχω ψάξει)Το κατά πόσο είναι και αυτοί και εμείς (και εγώ) απόγονοι των Αθηναίων του Χρυσού Αιώνα του Περικλή δεν το ξέρει κανείς, και όπως είπα και σε παλιοτερο ποστ, ΚΑΝΕΙΣ δεν μπορεί να το ξέρει.Έλεος με τα παραμύθια, Η Χρυσή Αυγή δεν είναι φασιστική ή νεο-ναζιστική οργάνωση είναι απλά εθνικιστική.. (απλά ο εθνικισμός κατά Χ.Α. έχει μικρές διαφορές με τον φασισμό - ναζισμό)Δεν χαιρετάνε ναζιστικά, χαιρετάνε τον θεό Απόλλωνα, γιατί οποιοσδήποτε χαιρετά στην ΧΑ, κρατάει και ένα μοιρογνωμόνιο.. (αλήθεια χαιρετισμός κατά 82,5 μοίρες τι είναι?)-------------------------------Δεν θα κουραστώ να επαναλαμβάνω ότι για μένα στόχος είναι τα δυο κόμματα που λυμαίνονταν την χώρα με τα μικρά κόμματα δεκανίκια τους.Δεν υπάρχει περίπτωση ποτέ η ΧΑ να αποκτήσει ποσοστό εξουσίας και επειδή δεν είμαι κολλημένος με κάποιο κόμμα θεωρώ θετικό ότι αφαιρεί ψήφους από την ΝΔΓενικά είμαι αντίθετος στην εκτόξευση λάσπης ακόμα και σε εχθρό μου, οπότε οι αυθαίρετες σβάστικες που αναφέρεις εσύ και οι φωτογραφίες ( που μπορεί να είναι κατασκευασμένες) με προ 25ετιας άρθρα που ποστάρει ο ιππεύς καλάμου κομιστής της αλήθειας με ενοχλούν---Δυστυχώς οι Αρίοι ήσαν μεγαλόσωμοι ξανθοί. Επιστημονικές έρευνες έχουν καταλήξει ότι πρόκειται για γερμανικό φύλο Εμάς δεν μας συμφέρει αυτό, οπότε .... Δεν γνωρίζω για σένα, εγώ και ξανθός είμαι και μεγαλόσωμος. Link to comment Share on other sites More sharing options...
kadmos Απρίλιος 28, 2012 #344 Κοινοποίηση Απρίλιος 28, 2012 Νιωθω οτι με καλυπτουν οι θεσεις της Δημιουργιας Ξανα.Οι θέσεις μας Link to comment Share on other sites More sharing options...
Γιωργος_Μ Απρίλιος 28, 2012 #345 Κοινοποίηση Απρίλιος 28, 2012 ελευθερια είναι η πιο παρεξηγημενη εκφραση και σηκωνει θρεντ με 3χιλιαδες απαντησεις και πρωτο νουμερο στα ποστ τσακωναC με απειρα λαικς.Οποιος την επικαλειται στην σημερινη εποχη, καπου υπαρχει καποιος αλλος να τουαποδειξει οτι δεν ισχυει και μετα θα γινει ενα infinite loop κατηγοριων.Σχοινι για κρεμαλες αντιστοιχα στους αναρχοαριστεροκομμουνιστες. Ειδες, δε βγαινει κανειςπανω απο τον αλλον κυριε δημοκρατικε ελευθεριομαχε Γιωργο Μ.Πρωτον οπως εννοειται σημερα η δημοκρατια απο τη κυριαρχη ιδεολογια , ουτε αυτο ειμαι.Δευτερον το σχολιο μου προφανως αναφερεται και σε οσους ονειρευονται σταλινικες χουντες. Link to comment Share on other sites More sharing options...
l2phile Απρίλιος 28, 2012 #346 Κοινοποίηση Απρίλιος 28, 2012 Νιωθω οτι με καλυπτουν οι θεσεις της Δημιουργιας Ξανα.Οι θέσεις μαςΣοβαροί φαίνονται. Δεν τους ήξερα καν. Link to comment Share on other sites More sharing options...
vic Απρίλιος 28, 2012 #347 Κοινοποίηση Απρίλιος 28, 2012 Αυτό που φαίνεται ενδιαφέρον με τη Δημιουργία Ξανά είναι ότι έχουν αρκετά λεπτομερείς προτάσεις σε αρκετά ζητήματα και δεν περιορίζονται σε γενικόλογες θέσεις περί ανέμων και υδάτων. Link to comment Share on other sites More sharing options...
yanni Απρίλιος 28, 2012 #348 Κοινοποίηση Απρίλιος 28, 2012 πολιτικός χάρτης :: πολιτικό τέστΣε ποιον χώρο είσαι πιο κοντά; « www.olympia.grΈνα τεστ που υποτίθεται ότι σε βοηθάει να καταλάβεις σε ποιό χώρο ανήκεις πολιτικά με βάση τις προεκλογικές θέσεις των κομμάτων.Are you f$# kidding me?Θα κάτσω να απαντήσω σε ένα κάρο ερωτήσεις για να μου πει ΚΑΠΟΙΟΣ ΑΛΛΟΣ τι να πάω να ψηφίσω?(η αντίδραση μου είναι στην ίδια την ύπαρξη του link όχι σε σένα) Link to comment Share on other sites More sharing options...
l2phile Απρίλιος 28, 2012 #349 Κοινοποίηση Απρίλιος 28, 2012 Βασικά δεν σου λέει ΚΑΠΟΙΟΣ ΑΛΛΟΣ τι να πας να ψηφίσεις. Το τι πραγματικά θα έπρεπε να ψηφίσεις, σύμφωνα με αυτά που προτιμάς, σου βγάζει.Δηλαδή εγώ μπορεί να θέλω ΛΑΟΣ επειδή είπε κάτι εντυπωσιακό ο κωλοτούμπας, αλλά οι απόψεις μου να συμβαδίζουν με το Σύριζα (φτου φτου φτου) και να πάει τζάμπα η ψήφος μου. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Myralis Απρίλιος 28, 2012 #350 Κοινοποίηση Απρίλιος 28, 2012 enikos.gr - Ο Στάθης στον eniko: Ψηφίζονται κρυπτόμενοι ή: όταν βγει στο φως η «Χρυσή Αυγή», θα καεί... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Hydra Απρίλιος 28, 2012 #351 Κοινοποίηση Απρίλιος 28, 2012 πολιτικός χάρτης :: πολιτικό τέστΣε ποιον χώρο είσαι πιο κοντά; « www.olympia.grΈνα τεστ που υποτίθεται ότι σε βοηθάει να καταλάβεις σε ποιό χώρο ανήκεις πολιτικά με βάση τις προεκλογικές θέσεις των κομμάτων.Καθόλου δεν με παραξανεύει, αφού οι Έλληνες πολίτες είναι bots κανονικά!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
yanni Απρίλιος 28, 2012 #352 Κοινοποίηση Απρίλιος 28, 2012 Βασικά δεν σου λέει ΚΑΠΟΙΟΣ ΑΛΛΟΣ τι να πας να ψηφίσεις. Το τι πραγματικά θα έπρεπε να ψηφίσεις, σύμφωνα με αυτά που προτιμάς, σου βγάζει.Δηλαδή εγώ μπορεί να θέλω ΛΑΟΣ επειδή είπε κάτι εντυπωσιακό ο κωλοτούμπας, αλλά οι απόψεις μου να συμβαδίζουν με το Σύριζα (φτου φτου φτου) και να πάει τζάμπα η ψήφος μου.Ειλικρινά εμπιστεύεσαι κάτι που έχει κατασκευάσει/προγραμματίσει κάποιος άλλος; ΟΚ...Και κάνε και ένα εξπλαίαν στο bold. Link to comment Share on other sites More sharing options...
l2phile Απρίλιος 28, 2012 #353 Κοινοποίηση Απρίλιος 28, 2012 ΑΝ είναι ένα από τα 2 τεστ που έχω κάνει, απλά σε πετάει κάπου στον χάρτη. Στην ιδανική θέση που θα ήθελες να είναι το κόμμα σου.Δεν το βρίσκω τόσο ύποπτο. Κάνε το τεστ με κραυγαλέες απαντήσεις και θα δεις.Επίσης, δεν σε αναγκάζει να ψηφίσεις και το αποτέλεσμα. Link to comment Share on other sites More sharing options...
colt3003 Απρίλιος 28, 2012 #354 Κοινοποίηση Απρίλιος 28, 2012 έξω απ'τα δόντια και με αρκετές δυσάρεστες αλήθειες[ame=http://www.youtube.com/watch?v=XNCLxO6hCTs]VASILLIS LEVENTIS ERT - YouTube[/ame] Link to comment Share on other sites More sharing options...
darien Απρίλιος 28, 2012 #355 Κοινοποίηση Απρίλιος 28, 2012 σικέ το τεστ, όσες φορές και να το κάνω με βγάζει ακροαριστερό. Link to comment Share on other sites More sharing options...
astrolabos Απρίλιος 28, 2012 Author #356 Κοινοποίηση Απρίλιος 28, 2012 μα γιατί; Link to comment Share on other sites More sharing options...
spresv Απρίλιος 28, 2012 #357 Κοινοποίηση Απρίλιος 28, 2012 Συζητηση προ ολιγου με τον πατερα μου, ετων 54, εργαζομενος στον ΟΑΕΔ, ουδολως βολεμενος ή λαμογιαρης, τουναντιον. -Πατερα, τι θα ψηφισεις?-Βενιζελο.-Ειναι ενα προβλημα αυτο...-Γιατι?-Τιποτα, αστο... Link to comment Share on other sites More sharing options...
diodiastop666 Απρίλιος 28, 2012 #358 Κοινοποίηση Απρίλιος 28, 2012 [ame=http://www.youtube.com/watch?v=by4t_f6q1Ds&feature=colike]Εκλογές 2012 - Το 10λέπτο του κινήματος ΔΕΝ ΠΛΗΡΩΝΩ - YouTube[/ame] Link to comment Share on other sites More sharing options...
Petrossortep Απρίλιος 28, 2012 #359 Κοινοποίηση Απρίλιος 28, 2012 μα γιατί; Και μένα το ίδιο με βγαζει. Ακροαριστερό με ολίγη από κέντρο και χριστιανοδημοκρατία. Τέλος. Εφεξής θα κυκλοφορώ με κουκούλα. ΕΔΙΤ: +1 στα διόδια stop για την υπεράσπιση του αυτονόητου, την "δωρεάν" απόλαυση ήδη πληρωμένων αγαθών. Όχι για όλες τους τις θέσεις πάντως που ορισμένες τείνουν προς το ΚΚΕ. Link to comment Share on other sites More sharing options...
SirDiman Απρίλιος 28, 2012 #360 Κοινοποίηση Απρίλιος 28, 2012 Τελικα πηγα στα γραφεία της ΝΔ (ηταν το ποιο βολικο ) και μου είπαν οτι θα δώσουνε δωρεάν εισιτήρια. (γλυτωσα το 50αρικο :dance3:) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.