Jump to content

Εκλογές 2012

astrolabos

Recommended Posts

• Replies 4,1k
  • Created
  • Last Reply

Καλά καψης τρέμη έχουν ξεπεράσει κάθε όριο. Είναι πιο φανατικοί απο τους εκπροσώπους τύπου νδσοκ.

Edit : Εννοώ πλέον δεν κάνουν καν προσπάθεια να κρυφτούν.

Αν βγει ο τσιπρας και όλα τέλεια να του πανε, όλες οι συγκυρίες να του κάτσουν, να πέσει στα πόδια του η μερκελ και να παρακαλεί λέμε τώρα, θα τον ρίξουν οι εκπρόσωποι τύπου του νδσοκ σε ένα μήνα.

Και οι χειρότεροι να είναι ο τσιπρας - καμμενος δεν έχει ξαναγίνει αυτο το πράγμα ποτέ.

Τώρα σε κατινίστικους χαρακτηρισμούς και μ,,,κίες τι να απαντήσεις. Μίλησε και ο Τσακωνας και σεβασμός.

Όταν σου λέει πως στηρίζει τη πολιτική του Ραχόι (διάσωση και ενίσχυση τραπεζών, ανά 3εις μήνες έλεγχος της Μαδρίτης από τους υπαλλήλους της Τρόικας) η οποία πολιτική του εξευτελίζει τους Ισπανούς αλλά με άλλο όνομα όχι το κακό, το μακρυά από εμάς Μνημόνιο, τότε τι να σας πω. Άλλαξε ο Μανωλιός και έβαλε τα ρούχα του αλλιώς.

Ο καριόλ@ η Μερκελ και ο σημαδεμέν0ς ο Σοιμπλε δεν συζητούν καν για αναδιαπραγμάτευση και ανακουφιστικά μέτρα, τα μέτρα των 11.6δις€ θα παρθούν μετά τη Κυριακή. Και θα πάει το παιδαρέλι ο Τσίπρας (που είναι και ένθερμος υποστηρικτής του γάμου των ομοφυλοφίλων btw) να πει όχι εμείς θα κάνουμε όπως οι Ισπανοί, δηλ αλλάχτε φωσφοριζέ καπότα και ελάτε.

Εγώ ενημερωσα και αμαρτία ουκ έχω.

υπάρχει περίπτωση να βρω ψηφοδέλτιο από πειρατές?θέλω να πάω οργανωμένος αυτή την φορά γιατί πάλι δεν θα μου δώσουν.

Σε περίπτωση που δεν μου δώσουν ή δεν έχουν τι γίνεται?

υπάρχει περίπτωση να βρω ψηφοδέλτιο από πειρατές?θέλω να πάω οργανωμένος αυτή την φορά γιατί πάλι δεν θα μου δώσουν.

Σε περίπτωση που δεν μου δώσουν ή δεν έχουν τι γίνεται?

Βγαίνεις από το παραβάν και ζητάς δευτερο πάκο με ψηφοδέλτια, αν και πάλι δεν έχει μέσα, ξαναβγαίνεις και λες στον/στην δικαστικό αντιπρόσωπο ότι πάλι δεν έχει. Αν δεν έχει γενικά χαρτιά, πρέπει να του/της το πεις, και θα σου γράψει σε λευκό το όνομα του συνδιασμού, θα βάλει τζίφρες και θα βάλεις αυτό..

Βγαίνεις από το παραβάν και ζητάς δευτερο πάκο με ψηφοδέλτια, αν και πάλι δεν έχει μέσα, ξαναβγαίνεις και λες στον/στην δικαστικό αντιπρόσωπο ότι πάλι δεν έχει. Αν δεν έχει γενικά χαρτιά, πρέπει να του/της το πεις, και θα σου γράψει σε λευκό το όνομα του συνδιασμού, θα βάλει τζίφρες και θα βάλεις αυτό..

ok ευχαριστώ.

μιας και ακουσα σε συζητησεις για συγκρισεις μεταξυ αρχηγων,

περα απο την ευθυτητα της ΧΑ λεει και ο καμμενος καποια πραγματα

εξωσυστημικα. Αν θελει ο ελληνικος λαος ας ψηφισει ατομα που δινουν ΞΕΚΑΘΑΡΑ το λογο τους και την ΥΠΟΓΡΑΦΗ τους

σε οτι ειναι να κανουν, γιατι αν βγει καποιος και αρχισει κωλοτουμπες ,

μη λενε : ποπο νεος παπανδρεου μας βρηκε.

Μιας και η ΧΑ δε θα βγει Πρωτο κομμα δυστυχως, οι πολλοι τουλαχιστον ας ψηφισουν

εναν που να βαζει την υπογραφη του και οχι μισολογα.

[ame=http://www.youtube.com/watch?v=N_Jt4GeLF6E&feature=share]Π ΚΑΜΜΕΝΟΣ ΣΧΕΔΙΟ ΠΑΡΑΔΩΣΗΣ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ ΣΤΟΥ ΝΕΟΤΑΞΙΤΕΣ ΤΡΑΠΕΖΙΤΕΣ - YouTube[/ame]

Τώρα σε κατινίστικους χαρακτηρισμούς και μ,,,κίες τι να απαντήσεις. Μίλησε και ο Τσακωνας και σεβασμός.

Όταν σου λέει πως στηρίζει τη πολιτική του Ραχόι (διάσωση και ενίσχυση τραπεζών, ανά 3εις μήνες έλεγχος της Μαδρίτης από τους υπαλλήλους της Τρόικας) η οποία πολιτική του εξευτελίζει τους Ισπανούς αλλά με άλλο όνομα όχι το κακό, το μακρυά από εμάς Μνημόνιο, τότε τι να σας πω. Άλλαξε ο Μανωλιός και έβαλε τα ρούχα του αλλιώς.

Ο καριόλ@ η Μερκελ και ο σημαδεμέν0ς ο Σοιμπλε δεν συζητούν καν για αναδιαπραγμάτευση και ανακουφιστικά μέτρα, τα μέτρα των 11.6δις€ θα παρθούν μετά τη Κυριακή. Και θα πάει το παιδαρέλι ο Τσίπρας (που είναι και ένθερμος υποστηρικτής του γάμου των ομοφυλοφίλων btw) να πει όχι εμείς θα κάνουμε όπως οι Ισπανοί, δηλ αλλάχτε φωσφοριζέ καπότα και ελάτε.

Εγώ ενημερωσα και αμαρτία ουκ έχω.

Αλλαγές πρέπει να γίνουν. Απλά όχι με αυτόν τον τρόπο που γίνονται τώρα. Προσωπικά μιλώντας, αν ο Τσιπρας δεν κάνει τίποτα και την δει Παπανδρέου δώσε και σωσε θέλω να φύγει την επόμενη μέρα. Μνημονιο θέλω, αλλά όχι τόσο υπάρχον που έχει σκίσει την κοινωνία και την έφτασε στην εξαθλίωση

Sent from my HTC Vigor using Tapatalk 2

Πάντως αν κάποιοι έχουν στο μυαλό τους ότι θα το κάνουμε όπως οι Ισπανοί , αν ξυπνήσουν γιατί in.gr - Υποβάθμιση της Ισπανίας και της Κύπρου από τη Moody’s - Ειδήσεις - Οικονομία

Πάντως αν κάποιοι έχουν στο μυαλό τους ότι θα το κάνουμε όπως οι Ισπανοί , αν ξυπνήσουν γιατί in.gr - Υποβάθμιση της Ισπανίας και της Κύπρου από τη Moody’s - Ειδήσεις - Οικονομία

Δεν κινδυνευουμε, δεν πάει πιο κάτω για εμάς :tomato:

[MENTION=2502]Galioni[/MENTION]

ΤΟ ΒΗΜΑ - Αλ. Τσίπρας: «Αν μας πουν σε όλα όχι θέλουν το τέλος του ευρώ» - Συλλογές - Εκλογές 2012

σε ερώτηση για το αν είναι έτοιμος να βάλει υπογραφή αποδοχής στα αιτήματα των εταίρων, ήταν σαφής: «Οι δικοί μας αγωνιστές δεν υπέγραψαν στα ξερονήσια και με ρωτάτε αν θα υπογράψω;»

Τρεις μέρες πρίν τις εκλογές δίνει συνέντευξη ο Πρόεδρος της Γαλλίας με σαφείς αναφορές στο τί πρεπει να γίνει στην Ελλάδα. Ποιά άλλη ωμη παρεμβαση πρέπει να γίνει στις δημοκρατικες εκλογες για να καταλαβουμε και οτι καιγονται και οτι εχει παρει φωτια ο κωλος τους;

Υ.Γ. Το γεγονός οτι η συνέντευξη δόθηκε στο MEGA και οχι πχ στην ΕΤ1 ή την ΝΕΤ δεν το σχολιάζω καν... :hehe:

Ναι , τελικά βρήκαμε το πάτο του βαρελιού. ( ή όχι;;;;;):wall:

Οχι. Οχι ακομα. Εχει πιο κατω, αλλα το θεμα ειναι, βγάζεις καποιον που δείχνει οτι μπορει να πει εως εδω ή αυτους που μεχρι τώρα λενε παει και πιο κατω;

Προσωπικα το ειπα και το ξαναλεω, θα ηθελα συγκυβερνηση Τσιπρα - Καμμένου. Ο ενας να παει σαν το προσωπο που δεν εχει εξαρτήσεις και βαρη απο το παρελθόν και να ζηταει τα αυτονόητα για τους Ελληνες στην ΕΕ, αλλα να εχει και τον "μεγαλυτερο" να μην τα κανει ρδελο με εξ. πολιτκη και μεταναστευτικο.

Ενώ εσύ σίγουρα είσαι κάποιος διεθνούς φήμης οικονομολόγος και ξέρεις καλύτερα.. Η ίδια αηδία που υπάρχει στο ποδόσφαιρο (ΟΛΟΙ ξέρουν καλύτερο ποδόσφαιρο από τον προπονητή της ομάδας), και στο .. πέταγμα χαρταετού (ΟΛΟΙ ξέρουνε να πετάνε χαρταετό καλύτερα από τον διπλανό τους), υπάρχει και στην πολιτική.

δεν είμαι οικονομολόγος...αλλά είναι προφανές ότι άμα μας κόψουν τα λεφτά από την δανειακή σύμβαση, όχι συντάξεις και μισθούς δεν θα μπορεί να πληρώσει το κράτος...αυτό φαίνεται στο ότι δεν πληρώνουν φαρμακοποιούς, νοσοκομεία κλπ. Απορώ πως εσύ δεν το καταλαβαίνεις αυτό.

Δεν λέει αυτό το άρθρο.. Αλλά δεν περιμένω και κάτι διαφορετικό από "Capital.gr"

Αυτό δεν το διάβασες? I guess not... Αρα δεν έβγαλα ΕΓΩ κάποιο συμπέρασμα.

"Τα στελέχη της διοχετεύουν «αποκλειστικές πληροφορίες» ότι η μάχη Ν.Δ.-ΣΥΡΙΖΑ δεν είναι πλέον ντέρμπι διότι «έχει κλειδώσει» η επικράτηση της Ν.Δ.και μάλιστα με μεγάλη διαφορά.

Πηγή:Capital.gr

"

Ε όχι και πανίβλακα τον αυριανό (σύμφωνα με το προηγούμενο άρθρο όπως το μετέφρασες εσύ) πρωθυπουργό.

Άκουσε με λίγο προσεκτικά, ο Τσίπρας, είναι πρόεδρος κόμματος πλέον, και όχι πρόεδρος 15 μελούς. Η υποτίμηση του αντιπάλου σου, δεν θα προσφέρει τίποτα σε εσένα. Τώρα, δεν είμαι Τροϊκανός να ξέρω, αλλά αν ήμουν θα έβλεπα τα εξής.

Ο ένας πρόεδρος κόμματος παραιτήθηκε οπότε έχασα μια υπογραφή, ο άλλος που ανέλαβε, δεν κατάφερε να κρατήσει τα μπόσικα, ήδη έχουμε 2 υπογραφές, που πλέον από Πρωθυπουργία που ήταν, είναι πλέον το 13% της κοινωνίας, άρα, δεν είναι αξιόπιστα.

Ο άλλος πρόεδρος κόμματος, που πλέον διεκδικεί την Πρωθυπουργία, έχει ρίξει μια φορά την κυβέρνηση, είχε άλλο κόμμα που δεν κατάφερε τίποτα, και το μόνο που κατάφερε, ήταν να διαχειριστεί μια πιτσαρία πριν πολλά χρόνια σε μία άλλη χώρα. Πήρε το κόμμα της αντιπολίτευσης από το 30% και κατάφερε να το πάει στο ... 19%.. Δεν έχει πολύ αξιοπιστία.

Έχει και τον Τσίπρα, που από πρόεδρος 15μελούς, έγινε αρχηγός κόμματος του <5%, και το πήγε στο 16%! Ε σόρρυ αλλά εκεί θα πόνταρε ο κάθε νοήμων άνθρωπος..

Τέλος έχει και άλλους 5-6 προέδρους, που δεν κατάφεραν να πείσουν κόσμο, και που δεν κατάφεραν να περάσουν το 3%.

Τέρμα τα ψέματα, ούτε οι κρυφές δημοσκοπήσεις είναι αξιόπιστες πλέον. 18 Ιουνίου, ή συνεχίζουμε στα ίδια των τελευταίων 35+ ετών, ή κάνουμε προσπάθεια να αλλάξουμε. Κάθε ψήφος έχει νόημα.

Ο νοών νοείτω..

Δεν είναι αντίπαλός μου ο Τσίπρας (καθώς δεν υποστηρίζω ΝΔ), επίσης ο Σαμαράς και ο Τσίπρας είναι να παίξουν τον πρωταγωνιστικό ρόλο στο dumb and dumber - Dumb & Dumber (1994) - IMDb (και ο νοών νοείτω).

Ο Τσίπρας μόνο για πρόεδρος 15μελούς κάνει και για ακροβάτης σε τσίρκο..Μας έχει τρελάνει με τις κωλοτούμπες του και τις ανοησίες που λέει. Επίσης του αποδίδω τεράστια ευθύνη που αφήνει τον Γλέζο και όποιον άλλο γελοίο να λένε βλακείες (υποχρεωτικό δάνειο κλπ) αντί να τους κλείσει το στόμα.

Ο ΓΑΠ (άλλο φυντάνι) κατάφερε να πάει το ΠΑΣΟΚ στο 43% και να κάνει αυτοδυναμία το 2009 λέγοντας πως "Λεφτά υπάρχουν". Τώρα ο κάθε μέσος νοήμων ψηφοφόρος του ΠΑΣΟΚ που πήγε να ψηφίσει ΣΥΡΙΖΑ φαίνεται από αυτό εδώ το βίντεο... (no offence)

[ame=http://www.youtube.com/watch?v=zykafTuIMKo]Top 20 Pasok Voters Countdown (Final) - YouTube[/ame]

Αυτό που θέλω να πω είναι ότι όταν λαικίζεις, και τάζεις ότι δεν θα απολύσεις κανέναν, ότι θα μειώσεις φόρους, θα αυξήσεις ή επαναφέρεις μισθούς στα επίπεδα του 09 κλπ κλπ, είναι πολύ λογικό να αυξήσεις τα ποσοστά του κόμματός σου, όταν ειδικά το ΠΑΣΟΚ στα 2 χρόνια που κυβέρνησε τα έκανα σκ@τ@ και απόσκ@τ@...Δεν έκανε κάτι μαγικό.

Για μένα οι νοήμοντες ΠΑΣΟΚοι πήγανε και ψηφίσανε ΔΗΜΑΡ...πιο ρεαλιστικά είναι αυτά που λέει η ΔΗΜΑΡ από αυτά του ΣΥΡΙΖΑ.

Σε ακούω και σε διαβάζω προσεκτικά...αλλά ο Τσίπρας είναι ότι χειρότερο μπορεί να υπάρξει σε πρωθυπουργός, ας μείνει στα σχολεία και τα 15μελή...(αντέ μπορεί η Παπαρήγα και ο Μιχαλολιάκος αλλά σε σύγκριση με τους 2 επικρατέστερους μιλάμε)...Ο δεύτερος χειρότερος είναι ο Σαμαράς (με πολύ μικρή διαφορά)...Ο Μπένι το απέδειξε ήδη πόσο μπορεί...

Εγώ είμαι μη νοήμων δηλαδή, που στο αυτί μου δεν ακούγονται καλές οι παροχολογίες του Τσίπρα και του Σαμαρά, και όποια πλάνα έχουν για την επιδιόρθωση της χώρας στο σύνολό της; Δηλαδή για να είμαι νοήμων, πρέπει να πιστεύω τα μαγικά που λένε αυτοί οι δύο; ΔΕΝ ΤΟΥΣ ΠΙΣΤΕΥΩ ΡΕ ΛΕΜΕ!!! :p Για αυτό και δεν θα πάρουν την ψήφο μου.

Γιατί όλα αυτά που λένε εσένα δεν σου θυμίζουν τις προεκλογίκες εκστρατείες του παρελθόντος; Εμένα μου τις θυμίζουν. :bad: Αλλά όποιος είναι ειλικρινής (Μάνος Τζήμερος π.χ. που λένε να απολυθούν 150.000 Δ.Υ.) θα πάρει τα @@...(λογικό στην Ελλάδα του κρατισμού.)

Το ΣΥΡΙΖΑ είναι η συνέχεια του ΠΑΣΟΚ και βίδωσε το καλά στο μυαλό σου...Άρα είτε βγει ΠΑΣΟΚ είτε βγει ΝΔ, πάλι θα συνεχίσουμε με τα ίδια σκ@τ@ που πορευόμαστε 30 χρόνια τώρα...

Δεν διαφωνώ ότι όποια δημοσκόπηση είναι μη αξιόπιστη. Το άρθρο τα ανάφερα σαν πηγή ενημέρωσης και τπτ άλλο. Επισύναψψε αντίστοιχη.. Τα χουμε πει αυτά..

συμφωνώ...στην Αμερική τα κόμματα χρηματοδοτούνται από τους πετρελαιάδες...

Αν ειναι ανοιχτες οι χρηματοδοτησεις (ξερουμε ποιος δινει ποσα) δεν εχω θεμα.

Ακούγοντας λοιπόν για λίγη ώρα (μετά δεν τον άντεξα) τον Αλέξη εχθές ήρθε αυτό στο μυαλό μου ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΚΑΖΑΚΗΣ: Οι εκβιασμοί των ευρωκρατών γίνονται όλο και πιο αδίστακτοι που εν μέρει επιβεβαιώνεται από αυτό Φεύγουν και εταιρικά κεφάλαια και αυτό Νέο μαξιλάρι 5 δισ. για τις τράπεζες.

Τώρα όσο αφορά τον πάτο του βαρελιού , διαβάζοντας κανείς αυτά Die Zeit: «Δεν αποκλείεται σύντομα και τρίτο πακέτο στήριξης για την Ελλάδα» ο οποιοσδήποτε μπορεί να αντιληφθεί ότι ακόμα αναζητήται (ο πάτος).

Α, και κάτι σχετικό με τη δυνατότητα διαπραγμάτευσης μνημονίων και συναφών - Συμπονώ τον απλό Έλληνα πολίτη, λέει ο Σόιμπλε

Η τελευταία φράση του άρθρου τα λέει όλα. Καλημέρα σας.

Α, και κάτι σχετικό με τη δυνατότητα διαπραγμάτευσης μνημονίων και συναφών - Συμπονώ τον απλό Έλληνα πολίτη, λέει ο Σόιμπλε

Η τελευταία φράση του άρθρου τα λέει όλα. Καλημέρα σας.

Ναι αλλα ξέχασε το "οποιος χρωστάει μπορει να αποφασίσει να μην πληρωσει", γιατι μπερδευτηκε και νομιζει οτι η Ελλάδα ειναι εταιρια και μπορει να ερθει να κανει κατασχεση.

Η Γερμανια φαινεται οτι δεν εχει παρει χαμπαρι οτι μιλαμε για διακρατικα χρεη και οχι για ΝΠΙΔ.:sarcastic:

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.