naxiand Ιούνιος 13, 2012 #3421 Κοινοποίηση Ιούνιος 13, 2012 Απλή ερώτηση. Αν κάποιος προσλήφθηκε για να μεταφέρει φακέλους και να βάζει σφραγίδες, ακόμα και να τον μεταθέσεις πόσο πιο χρήσιμος μπορεί να γίνει;Γιατί φταει και αυτός που τον έβαλε. Ας τον μεταταξουν στην καθαριότητα ή οπού αλλού δεν χρειαζετε εξιδικευση... αν αρνηθεί τότε ας φύγει...Sent from my LG-P990 using Tapatalk 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
DJD Ιούνιος 13, 2012 #3422 Κοινοποίηση Ιούνιος 13, 2012 Εμ.. δεν ήταν τόσο ήσυχοι οι έλληνες..Οι μετανάστες-εγκληματίες (που ήταν Έλληνες). | ΜΙΚΡΟΠΡΑΓΜΑΤΑ | LiFO Link to comment Share on other sites More sharing options...
colt3003 Ιούνιος 13, 2012 #3423 Κοινοποίηση Ιούνιος 13, 2012 οι Έλληνες είναι μια απειλή για τον αμερικανό εργάτη, ακριβώς όπως και οι Γιαπωνέζοι, οι Ιταλοί και οι άλλοι παρόμοιοι…Πιστοί στις επιταγές του Μαρξ περί μετακίνησης εργατικού δυναμικού από άλλες χώρες, βλέπω ήταν οι Αμερικάνοι... Link to comment Share on other sites More sharing options...
z3et Ιούνιος 13, 2012 #3424 Κοινοποίηση Ιούνιος 13, 2012 Τρόικα: Υπογραφή Τσίπρα για εκταμίευση της επόμενης δόσηςΧιχιχιχιχι Link to comment Share on other sites More sharing options...
Galioni Ιούνιος 13, 2012 #3425 Κοινοποίηση Ιούνιος 13, 2012 Τρόικα: Υπογραφή Τσίπρα για εκταμίευση της επόμενης δόσηςΧιχιχιχιχιΑξίζει σημειωθεί πάντως ότι στη διακαναλική συνέντευξη Τύπου την Τρίτη, ο επικεφαλής του ΣΥΡΙΖΑ ξεκαθάρισε ότι "εάν δεν μας δώσουν την δόση θα τους καταγγείλουμε για εκβιασμό"....και τότε θα ζητήσουν συγνώμη και θα τη δώσουν. Link to comment Share on other sites More sharing options...
astrolabos Ιούνιος 13, 2012 Author #3426 Κοινοποίηση Ιούνιος 13, 2012 Δε το περίμενες; Link to comment Share on other sites More sharing options...
Myralis Ιούνιος 13, 2012 #3427 Κοινοποίηση Ιούνιος 13, 2012 Τους Ι.Υ. τους ανέφερα γιατί μερικές σελίδες πριν θίχτηκε το θέμα απολύσεων τους σε περίπτωση που φύγουν οι μεγαλοεφοπλιστές.Γιατί να επιζητάτε τόσο πολύ τις απολύσεις των Δ.Υ. και να τρομάζετε όταν ακούτε για απολύσεις Ι.Υ.? Αυτή η έχθρα είναι υπευθυνη για πολλά σε αυτή την χώρα αλλά αρνείστε να το καταλάβετε και συνεχίζετε να στάζετε δηλητήριο για τους Δ.Υ. .Αυτό που πιστευω όμως, είναι ότι όσο ρουσφετολογικά-πελατειακά λειτουργεί το δημόσιο, άλλο τόσο με τον ίδιο τρόπο λειτουργούν και κάποιοι ιδιώτες που αναλαμβάνουν μεγάλα έργα από το δημόσιο.Κοινώς, υπόσχονταν σε ΠΑΣΟΚ-ΝΔ τις ψήφους των εργαζόμενων τους, και αναλάμβαναν μετά τα έργα του δημοσίου. Αποτέλεσμα? Ιδιωτικός τομέας μεν, αλλά χρηματοδοτούμενος ΠΕΛΑΤΕΙΑΚΑ από το δημόσιο. Σαπίλα σε όλο της το μεγαλείο και εθελοτυφλεία από τους Ι.Υ.Οι Ι.Υ. είναι αυτοί που στηρίζουν την δημόσια μηχανή, γιατί να απολυθούν δηλαδή; Στο κάτω κάτω ήδη από το 8% (δεν θυμάμαι) που ήταν η ανεργία το 09, αυξήθηκε στο 22-23% από απολύσεις Ι.Υ. και κλείσιμο ιδιωτικών εταιρειών. Αν θέλουμε να πάει η ανεργία στο 40% και να κρατήσουμε τους 700-800 χιλιάδες Δ.Υ που υπάρχουν, ε ας πάει...Δεν θέλω να απολυθεί κανείς, Ι.Υ. ή Δ.Υ., παρά μόνο αν δεν κάνει την οποιαδήποτε δουλειά του. Δεν είπα να απολύθουν οι Ι.Υ., απλά έδειξα ότι έχετε double standards για τις απολύσεις ρουσφετολογικών προσλήψεων.Η αστυνομία δεν πρέπει να μην οπλοφορεί κατά την διάρκεια πορειών..Η γνώμη μου είναι ότι θα έπρεπε να επεμβαίνει(με βία συνήθως) και να τους μπαγλαρώσει όλους αυτούς που κάνουν επεισόδια σε ένα στρατόπεδο και να τους δέρνουν από το πρωί ως το απόγευμα κάθε μέρα...(ξέρω σκληρό αλλά μόνο έτσι θα μάθουν). Θα μου πείτε μερικοί ότι πρόκειται για κρυφό σώμα τις αστυνομίας...Μπορεί δεν ξέρω, αν υπάρχει να μπαγλαρώσουν και δέρνουν όλη μέρα αυτόν που το έφτιαξε...Αν οπλοφορούν, δεν θέλει πολύ για να γίνει η στραβή. Είτε να πυροβολήσουν αδιακρίτως, είτε να του πάρουν το όπλο.Καλά, το να μπαγλαρώνει αυτούς που προκαλούν τα επεισόδια είναι αίτημα όλων εδώ και 20-30 χρόνια, αλλά για να μην το έχουν κάνει ως τώρα με βάζει σε υποψίες. Και παρακαλώ να μην ακούσω αηδίες τύπου "Δεν υπάρχουν αρκετά ΜΑΤ", "Δεν γίνεται", γιατί και αρκετοί αστυνομικοί υπάρχουν και γίνεται, πολιτική βούληση δεν υπάρχει. Φυσικά θα διαφωνήσω στην ποινή.. Χρηματικό πρόστιμο για ότι έσπασαν και φυλακή χωρίς αναστολές και λακαμίες αρκεί.Φέρνεις ομάδα από το εξωτερικό, της δίνεις το πλαίσιο λειτουργίας του κάθε δημόσιου οργανισμού και το έργο να αξιολογήσει τους υπαλλήλους και να αναδιοργανώσει τις υπηρεσίες. Δεν εμπιστεύομαι κανένα ιθαγενή που θα έχει οριστεί από ΣΥΡΙΖΑ/ΝΔ/ΠΑΣΟΚ για αυτή τη δουλειά. Δυστυχώς.Κάποιος κακοντρεχής θα έλεγε ότι αυτό είναι εκχώρηση δημόσιας περιουσίας σε ξένα κεφάλαια, κάποιος άλλος θα έλεγε ότι μπορεί να βρει πολλές τρύπες σε αυτό το σύστημα, ενώ κάποιος τρίτος θα έλεγε, γιατί να δώσουμε λεφτά σε ξένους και να μην τα δώσουμε σε Έλληνες?Θερμή παράκληση [MENTION=1167]colt3003[/MENTION] , αν μπορείς, quotare σαν άνθρωπος για να μπορούμε να σε quotάρουμε σαν άνθρωποι.με την αδράνεια του κράτους και την ανικανότητα να αστυνομεύσει τα σύνορά του σε συνδυασμό με την απουσία πολιτικής βούλησης της Ε.Ε. όλοι έχουν ήδη αρκετά χρόνια στην Ελλάδα. Ακόμα και αυτοί που δεν θέλουν να μείνουν εδώ.Διαφωνώ, δεν έχουν όλοι αρκετά χρόνια, όσο για αδράνεια και ανικανότητα, δεν ευθύνεται κανείς άλλος από ΝΔ-ΠΑΣΟΚ για αυτό, ε αυτοί είναι ανίκανοι να φτιάξουν το θέμα ότι και να λένε προεκλογικά, όλα τα άλλα κόμματα, αξίζουν μια ευκαιρεία εκεί.Η τρίπλα όλων των εποχών. Δηλαδή πόσο εργάζεται ?? θεωρείται εργαζόμενος αυτός που δουλεύει 1 φόρα το μήνα ίσα για τα προσχήματα και το υπόλοιπο διάστημα αδρανεί ? (βλ. θεωρία. ''απασχόλησης)Εργάζεται χρόνια ώστε αν και ανασφάλιστος και χωρίς επιδόματα ανεργίας κτλ βγάζει όσα χρειάζεται για να συντηρεί σπίτι. Απλό δεν είναι? Πως ζει αν δουλευει μία φορά τον μήνα?Σχετικά με αυτούς που πληρούν τις παραπάνω προϋποθέσεις αλλά δεν επιθυμούν την παραμονή τους, τι θα γίνει θα πάρουν και αυτοί χαρτιά ?Θα πάρουν τα χαρτιά για να φύγουν υποθέτω.Μπίνγκο !! Ανοίξαμε και σας περιμένουμε !! όλοι χωράμε !!Να λοιπόν σε ποιον αναφερόταν ο Σαμαράς. Δεν καταλαβαίνεις από προυποθέσεις έτσι?Εφόσον ζει κάποιος εδώ σε καθεστώς νομιμότητας, και εργαζόμενος, 4 θετικά συμβαίνουν1) Δεν αποτελεί κίνδυνο για την κοινωνία (βγάζει χρήματα, δεν κλέβει)2) Αν είναι νόμιμος, οφείλει να φορολογηθεί -> έσοδα για το κράτος!3) Λογικά κάνει δουλειές που ο Έλληνας δεν κάνει (ή δεν κάνει με τόσα χρήματα), άρα βοηθάει στην ανάπτυξη (ή βοηθάει τον Έλληνα να μάθει να δουλευει σκληρότερα αντί με τον καφέ στο χέρι.. ) ΑΝ ΚΑΙ, αν είναι να φέρει εδώ την οικογένεια του και να την συντηρήσει, πόσα λίγα θα παίρνει πια?4) Αν είναι εδώ η οικογένεια του, τα λεφτά δεν θα πηγαίνουν έξω αλλά θα καταναλώνοντε εντός της χώρας!ΕΔΙΤ:Τρόικα: Υπογραφή Τσίπρα για εκταμίευση της επόμενης δόσηςΧιχιχιχιχιΛίίίίγο παραπλανητικός ο τίτλος ε? Link to comment Share on other sites More sharing options...
tavliban Ιούνιος 13, 2012 #3428 Κοινοποίηση Ιούνιος 13, 2012 Δεν θέλω να απολυθεί κανείς, Ι.Υ. ή Δ.Υ., παρά μόνο αν δεν κάνει την οποιαδήποτε δουλειά του. Δεν είπα να απολύθουν οι Ι.Υ., απλά έδειξα ότι έχετε double standards για τις απολύσεις ρουσφετολογικών προσλήψεων.Και εγώ δεν ΓΟΥΣΤΑΡΩ να χάνει ο άλλος την δουλειά του. Αλλά στον Ι.Υ. αν δεν αποδίδεις παίρνεις αποζημίωση και φεύγεις. Το ίδιο πρέπει να ισχύει και στον Δ.Τ.Συγγνώμη αλλά εχώ 1 standard όταν θέλω να απολύονται Δ.Υ. και να έχουν τα ίδια δικαιώματα με τους Ι.Υ.. Βέβαια η μονιμότητα ένα πράγμα εξυπηρετεί. Ότι δεν θα μπορεί κάθε κόμμα να ξηλώνει και βάζει κάθε 4 χρόνια τους δικούς του. Εδώ κάθε 4 χρόνια βάζουν και άλλους.Το 2πλο στανταρ που λες ισχύει αυτή την στιγμή λόγο ότι οι Δ.Υ. είναι ΜΟΝΙΜΟΙ και εμείς δεν είμαστε. Συνεπώς δεν υπάρχει ΙΣΟΤΗΤΑ στα εργασιακά μας δικαιώματα. Ούτε έχουμε τα ανάλογα επιδόματα ούτε τίποτα. Για αυτό λοιπόν μην ακούσω κανέναν Δ.Υ. να λέει ότι αδικείτε (προς το παρών). Μόνιμοτητα απολαμβάνεις ρε φίλε... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Hydra Ιούνιος 13, 2012 #3429 Κοινοποίηση Ιούνιος 13, 2012 Για αυτό λοιπόν μην ακούσω κανέναν Δ.Υ. να λέει ότι αδικείτε (προς το παρών). Μόνιμοτητα απολαμβάνεις ρε φίλε...Και αυτό σημαίνει ότι δεν πρέπει να μιλάει που παίρνει 700 ευρώ ας πούμε;Σιγά το προνόμιο, με 700 ευρώ και εσύ είσαι μόνιμος στον Ι.Τ. Εφόσον δηλαδή δεν κοστίζεις και τόσο στο αφεντικό.Το ξέρεις ότι με το ενιαίο μισθολόγιο άτομα ακόμη και με 10-12 έτη υπηρεσίας παίρνουν 700; Link to comment Share on other sites More sharing options...
tavliban Ιούνιος 13, 2012 #3430 Κοινοποίηση Ιούνιος 13, 2012 Και αυτό σημαίνει ότι δεν πρέπει να μιλάει που παίρνει 700 ευρώ ας πούμε;Σιγά το προνόμιο, με 700 ευρώ και εσύ είσαι μόνιμος στον Ι.Τ. Εφόσον δηλαδή δεν κοστίζεις και τόσο στο αφεντικό.και γ@μώ τα προνόμια είναι...εμένα με διώχνουν στα 50ήντα μου (και τυχερός θα είμαι) και μετά άντε να βρω δουλειά...Δεν υπάρχει κάτι πιο γ@μάτο από το να μην μπορούν να σε απολύσουν...ότι θες κάνεις.700 ευρώ;;; Μερικοί στον Ι.Τ. παίρνουν και 400... Ο Δ.Υ. πρέπει να πληρώνεται αντίστοιχα του μισθού του ιδιωτικού καθως από τους φόρους που πληρώνει ο Ι.Υ. βγαίνει ο μισθός του...Sorry αλλά οι Δ.Υ. που είχαν μισθό 1500 (τυχαίο το νούμερο) και πήγαν και χτίσαν σπίτια, πήγαν διακοπές κλπ να διαπραγματευτούν με τις τράπεζές τους...και όχι να ελπίζουν να τους διαγραφούν τα χρέη και κάποιοι που πάσχισαν για να βάλουν μια μνα στην τράπεζα να χάσουν τα λεφτά τους για αυτούς. (και πολλούς άλλους)Είμαι σκληρός ναι, αλλά thats is my totally honest opinion.. If you do not like it..fine... Link to comment Share on other sites More sharing options...
colt3003 Ιούνιος 13, 2012 #3431 Κοινοποίηση Ιούνιος 13, 2012 Διαφωνώ, δεν έχουν όλοι αρκετά χρόνια, όσο για αδράνεια και ανικανότητα, δεν ευθύνεται κανείς άλλος από ΝΔ-ΠΑΣΟΚ για αυτό, ε αυτοί είναι ανίκανοι να φτιάξουν το θέμα ότι και να λένε προεκλογικά, όλα τα άλλα κόμματα, αξίζουν μια ευκαιρεία εκεί.κανένας δε λέει να μη δοθεί μια ευκαιρία. Το πρόβλημα βρίσκεται όταν στον χρόνο που τους δίνεται για την παρουσίαση θέσεων, δεν λένε τίποτα για την ταμπακιέρα (πως θα τους σταματήσουν) αλλά πως θα περνάνε αυτοί καλά και εμείς χειρότερα. Ξαναερωτώ: Είναι δίκαιο να ζητάμε για αυτούς που δεν έχουν συνεισφέρει τίποτα, παροχές που καλά καλά δεν είμαστε σε θέση να απολαύσουμε εμείς?? (βλ. νοσοκομεία)Εργάζεται χρόνια ώστε αν και ανασφάλιστος και χωρίς επιδόματα ανεργίας κτλ βγάζει όσα χρειάζεται για να συντηρεί σπίτι. Απλό δεν είναι? Πως ζει αν δουλευει μία φορά τον μήνα?Κλοπή, επαιτεία, μαύρη εργασία. Με όποια σειρά θες. Θες και κάτι άλλο?? Άμα του πεις πως ''οκ εγώ θα σε ασφαλίσω, οπότε θα πληρώνεις ασφαλιστικές εισφορές, φόρο, και χαράτσια, αλλά ο μισθός σου θα μείνει ακριβώς ίδιος γιατί με τόσα εγώ -ο εργοδότης- είμαι ανταγωνιστικός'' τι πιστεύεις αλήθεια ? θα τρέξει να κάνει αίτηση στο ΙΚΑ ?? Κατά τα άλλα κάνουμε πως δε βλέπουμε το 1++ μύριο άνεργους αλλά μιλάμε για τους τρίτους λες και τους υπέγραψε κανένας συμβόλαιο ότι άμα τη αφίξει τους στην Ελλάδα τους περιμένει δουλειά, και γυναίκες. Τίποτα άλλο ??Να λοιπόν σε ποιον αναφερόταν ο Σαμαράς. Δεν καταλαβαίνεις από προυποθέσεις έτσι?Εφόσον ζει κάποιος εδώ σε καθεστώς νομιμότητας, και εργαζόμενος, 4 θετικά συμβαίνουν1) Δεν αποτελεί κίνδυνο για την κοινωνία (βγάζει χρήματα, δεν κλέβει)2) Αν είναι νόμιμος, οφείλει να φορολογηθεί -> έσοδα για το κράτος!3) Λογικά κάνει δουλειές που ο Έλληνας δεν κάνει (ή δεν κάνει με τόσα χρήματα), άρα βοηθάει στην ανάπτυξη (ή βοηθάει τον Έλληνα να μάθει να δουλευει σκληρότερα αντί με τον καφέ στο χέρι.. ) ΑΝ ΚΑΙ, αν είναι να φέρει εδώ την οικογένεια του και να την συντηρήσει, πόσα λίγα θα παίρνει πια?4) Αν είναι εδώ η οικογένεια του, τα λεφτά δεν θα πηγαίνουν έξω αλλά θα καταναλώνοντε εντός της χώρας!Μια χαρά καταλαβαίνω από προϋποθέσεις. Καταλαβαίνω επίσης πως ειδικά κάτι τέτοιοι μηχανισμοί ανέκαθεν δεν λειτουργούσαν στη χώρα. Και εδώ αντί να δω προτάσεις βλέπω πάλι ευχολόγια.1. Δεδομένων των εργασιών που βρίσκουν (όσες είναι αυτές) και των απολαβών που έχουν πάλι θα οδηγηθούν στην παρανομία για συμπλήρωμα2. Αν πάνε να τον φορολογήσουν για τα ψιχία που του δίνουν, Αν δεν κάνει ''επανάσταση'', θα λακίσει3. Ποτέ δεν ήμουν υπέρ εργασιών που είναι βαριές για τους Έλληνες αλλά ελαφρές για άλλους. το θεωρώ μέγιστο δείγμα φυγοπονίας. Επιπλέον παλαιότερα πώς γίνονταν αυτές οι ''βαριές'' δουλειές ? θεωρείς πρόοδο να γεμίσουμε με ''τρυφερά πόδια'' ?4. Στους Αλβανούς που τα έχουν βγάλει ήδη έξω, το είπες αυτό ??Εδώ διψάει η αυλή μας για δουλειές και εμείς ασχολούμαστε για τα εργασιακά δικαιώματα των ξένων. Link to comment Share on other sites More sharing options...
z3et Ιούνιος 13, 2012 #3432 Κοινοποίηση Ιούνιος 13, 2012 tromaktiko: Κι άλλο κρούσμα με εργοδότη που απειλεί με μη καταβολή μισθών αν δεν εκλεγεί η ΝΔ Link to comment Share on other sites More sharing options...
Hydra Ιούνιος 13, 2012 #3433 Κοινοποίηση Ιούνιος 13, 2012 Sorry αλλά οι Δ.Υ. που είχαν μισθό 1500 (τυχαίο το νούμερο) και πήγαν και χτίσαν σπίτια, πήγαν διακοπές κλπ να διαπραγματευτούν με τις τράπεζές τους...και όχι να ελπίζουν να τους διαγραφούν τα χρέη και κάποιοι που πάσχισαν για να βάλουν μια μνα στην τράπεζα να χάσουν τα λεφτά τους για αυτούς. (και πολλούς άλλους)Κοίτα δεν είναι ακριβώς έτσι. Όπως δεν είναι και λογική το "εγώ παίρνω 400, αυτός 700". Αν και για τους δυο σας δεν επαρκούν για τα αναγκαία, οι διαφορές είναι μικρές. Τι 400, τι 700, τετραμελή οικογένεια δε συντηρείς επί παραδείγματι! Οπότε αυτό να είναι το μέτρο μας, δηλαδή πώς θα μπορούμε όλοι να ζούμε αξιοπρεπώς μέσω της δουλειάς. Σε καταλαβαίνω, υπάρχουν κάποια + που θα ήθελες κι εσύ. Κι εγώ ψάχνοντας δουλειά, θα μπορούσα να είχα πάει σε έναν δύο που βρήκα φέτος, αλλά έχω την απαίτηση να παίρνω ένσημα. Δεν θέλω να την πατήσω όπως οι γονείς μας, που δούλευαν ανασφάλιστα και τώρα άντε γειά... (προς το παρόν με τα λίγα..)Σχετικά με τη μονιμότητα είμαι υπέρ της κατάργησής της σε πολλούς τομείς του δημοσίου. Link to comment Share on other sites More sharing options...
tavliban Ιούνιος 13, 2012 #3434 Κοινοποίηση Ιούνιος 13, 2012 Κοίτα δεν είναι ακριβώς έτσι. Όπως δεν είναι και λογική το "εγώ παίρνω 400, αυτός 700". Αν και για τους δυο σας δεν επαρκούν για τα αναγκαία, οι διαφορές είναι μικρές. Τι 400, τι 700, τετραμελή οικογένεια δε συντηρείς επί παραδείγματι! Οπότε αυτό να είναι το μέτρο μας, δηλαδή πώς θα μπορούμε όλοι να ζούμε αξιοπρεπώς μέσω της δουλειάς. Σε καταλαβαίνω, υπάρχουν κάποια + που θα ήθελες κι εσύ. Κι εγώ ψάχνοντας δουλειά, θα μπορούσα να είχα πάει σε έναν δύο που βρήκα φέτος, αλλά έχω την απαίτηση να παίρνω ένσημα. Δεν θέλω να την πατήσω όπως οι γονείς μας, που δούλευαν ανασφάλιστα και τώρα άντε γειά... (προς το παρόν με τα λίγα..)Σχετικά με τη μονιμότητα είμαι υπέρ της κατάργησής της σε πολλούς τομείς του δημοσίου.αυτό το καταλαβαίνω...αυτόν που πήγε να σε προσλάβει χωρίς ένσημα τον πας επιθεώρηση εργασίας να τον ξεκ.....ν...Κοίτα αυτό που πρέπει να γίνει είναι να μην έχουν μονιμότητα οι Δ.Υ.. Μόνο έτσι θα λειτουργήσει η μηχανή. Για να μπορέσει να ζήσει μια οικογένεια όντως πρέπει να έχουν τουλάχιστον 1600-1800 (αν δεν έχουν ενοίκιο)...και χωρίς να μπορούν να αγοράσουν τπτ...απλά για να φάνε.Συνεπώς το κράτος πρέπει να κυνηγήσει τα καρτέλ των supermarket και προμηθευτών ώστε να αγοράζουμε τα προιοντα κοντά στην τιμή που τους τα πουλάει ο παραγωγός (μια κοπέλα που ξέρω δουλεύει στην λαχαναγορά και τα νπεριθώρια κέρδους των μαυραγοριτών εκεί είναι τρελά). Επίσης πρέπει να ανοιχτεί το συντομότερο το επάγγελμα των φορτηγατζήδων ώστε να μειωθούν η τιμές μεταφοράς. Δεν έχει άδικο που η Lagarde λέει ότι η εγχώρια τομάτα είναι πιο ακριβή της Ολλανδικής, επειδή τα κόστη μεταφοράς είναι στην Ελλάδα μεγάλα.Έτσι θα περισσέψουν κάποια χρήματα στην ελληνική οικογένεια, θα υπάρχει ανάπτυξη και θα δημιουργηθούν δουλειές. Σιγά σιγά με την ενίσχυση του Ι.Τ. και ΜΟΝΟ θα αυξηθούν οι μισθοί και στον Δ.Τ.στα όνειρά μου ομως... Link to comment Share on other sites More sharing options...
fotme Ιούνιος 13, 2012 #3435 Κοινοποίηση Ιούνιος 13, 2012 δεν έχει σημασία που ο άλλος χάνει την ζωή του....δεν παει να είναι από το Πέραμα, δεν πάει να είναι από την Εκάλη...είναι συνανθρωπός μας και αυτό είναι που μετράει...Ο καθένας βρίσκει τους λόγους του για τους οποίους αποφασίζει να γίνει αυτόχειρας...Εγώ βλέπω ότι μια από τα ίδια..απλά το ΠΑΣΟΚ άλλαξε και έγινε ΣΥΡΙΖΑ...απλά τα πράγματα...Σε μια δυο εκλογές ακόμα (αν δεν γίνει καμιά δικτατορία φασιστική ή κομμουνιστική) το ένα κόμμα θα παίρνει 40% και μετά από τέσσερα χρόνια θα άλλαζουν οι ρόλοι..τέτοιοι είμαστε εξάλλου (δεν έχει σημασια αν είναι ΝΔ-ΣΥΡΙΖΑ, ΠΑΣΟΚ-ΑΕ, δικομματισμό θα έχουμε πάντα ως διχασμένος λαός από το 1821 και έπειτα)^^όπως είπα... είμαστε διχασμένος λαός από το 1821 και έπειτα... Γ-Ε-Λ-Ο-Ι-Ο-Ι κανονικότατοι...PS. τα likε και την απολυτη συμφωνια με το ποστ αυτο, δεν την συσχετιζω με την οποια πολωση μας(εδιτ>σας) εδω, απλως το ποστ αυτο με βρισκει απολυτως συμφωνω! never said better! Link to comment Share on other sites More sharing options...
fotme Ιούνιος 13, 2012 #3436 Κοινοποίηση Ιούνιος 13, 2012 Η Δημ.Αρ [MENTION=2868]Myralis[/MENTION] ,εσυ που γνωριζεις τα παρασκηνιακα, τι λεει?..με απλα λογια, για απλους πολιτες, τι λεει? με ποιοιυς θα συνεργαστει, τι ρολο θελει οικουμενικο-καρεκλατο ή μεταρυθμιστικο? Link to comment Share on other sites More sharing options...
tavliban Ιούνιος 13, 2012 #3437 Κοινοποίηση Ιούνιος 13, 2012 Λαφαζάνης: Θα αντέξουμε και διακοπή χρηματοδότησης - Capital.grΜόνο για το σχόλιο του κ. Λαφαζάνη, αν το είπε αυτό γιατί προσωπικά δεν τον άκουσα, απλά δεν ξέρει τι λέει. Όσο για τον Κικίλια, καλύτερα να ασχολιόταν μόνο με το basket. Πολύ συμπαθής μπασκετμπολίστας. Από πολιτικός...Man to man Σαμαρά-Τσίπρα, πόλεμος κρυφών δημοσκοπήσεων - Capital.grη τρομοκρατία μάλλον πέρασε...και τέλοςΣαμαράς: Η Ευρώπη θα δεχθεί τροποποιήσεις στο μνημόνιο - Capital.grδεν σε πιστεύω πανίβλ...α Σαμαρά...edit:διάβασα αυτό εδώ.http://news247.gr/eidiseis/politiki/politiki-krisi/troika_ypografh_tsipra_gia_ektamieysh_ths_epomenhs_doshs.1814503.htmlκαι λεω το εξής...αν τολμήσουν και ζητήσουν υπογραφή από τον Τσίπρα, μα τον Θεό να πάνε να γ@...ούν και να πάμε στην μνα... Θα κάθομαστε τώρα 10 μύρια και θα βασιζόμαστε στην υπογραφή του προέδρου του 15μελούς;;;;; Link to comment Share on other sites More sharing options...
narta Ιούνιος 13, 2012 #3438 Κοινοποίηση Ιούνιος 13, 2012 In other news Στην Αγροτικη κανουν παρτυ Link to comment Share on other sites More sharing options...
tavliban Ιούνιος 13, 2012 #3439 Κοινοποίηση Ιούνιος 13, 2012 In other news δυστυχώς δεν είναι αστείο...τα πληρώνουμε εσύ και εγώ..και είμαι 100000000% σίγουρος ότι θα κάνουν την δουλειά όπως ο Πανιώνιος στο ποδόσφαιρο (επί Μπέου). Θα κυρήξουν πτώχευση, θα μηδενιστεί το χρέος τν κομμάτων (και θα περάσει σαν δημόσιο χρέος) και μετά θα δημιουργηθεί η Νέα Νέα δημοκρατία και θα υπάρξει reboot...πίτσες μπλε... Link to comment Share on other sites More sharing options...
naxiand Ιούνιος 13, 2012 #3440 Κοινοποίηση Ιούνιος 13, 2012 Και πως θα τα πληρώσουν ;μνημόνιο τώρα στα κόμματα περικοπές Μέτα τάξεις και απολύσεις για να τα πληρώσουν.... Sent from my LG-P990 using Tapatalk 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.