Jump to content

Εκλογές 2012

astrolabos

Recommended Posts

• Replies 4,1k
  • Created
  • Last Reply
ναι ρε μυραλις, καλο ειναι το χιουμορ :), το εχουν αναγκη τα βαζελια τουτη τη στιγμη, εχουν πολλα παρτυ να δουν πλεον τα ματια τους!!:p

LOOOOOOOOOOL +1

@winters σωστός φίλε...λίγο χιούμορ γιατί αυτό το πράγμα με την κρίση μας έχει γυρίσει το μάτι σε όλους και είμαστε σαν αυτό εδώ το emoticon :rant: ή αυτό :crazy_pilot:

υ.γ. Ίβκοβιτς για Πρωθυπουργός και Ομπραντοβιτς για υπουργός οικονομικών... (αν και εμείς το πήραμε με λιγότερα λεφτά οπότε μπορείς να αλλάξεις και τους ρόλους)

Ας θυμηθούμε τί επιπτωσεις εχει η πολιτικη που εχει ακολουθηθει μεχρι σημερα

- alfavita www.alfavita.gr

Αυτοκτονία με καραμπίνα στη μέση του δρόμου | κοινωνια | ethnos.gr

Στο ιδιόχειρο σημείωμα που άφησε, αναφέρει ότι είχε φτάσει σε οικονομικό αδιέξοδο, εφόσον και οι τραπεζικές καταθέσεις πρόκειται να φορολογηθούν...

δηλαδή για να καταλάβω, επειδή είχε καταθέσεις (αν είχε και ότι ποσό είχε) και αυτοκτόνησε γιατί νόμιζε ότι θα του πάρουν τα λεφτά, εμείς θα λέμε "καλά να πάθει";;;;

Ελπίζω να μην κατάλαβα καλά...

p.s. Για μένα ηθικοί αυτουργοί είναι τα κανάλια που μας έχουν κατατρομοκρατήσει...

Εμένα η είδηση μου είχε κάνει εντύπωση από την στιγμή που διάβασα "Κηφισιά". Στην Κηφισιά; Να έγραφε καμιά φτωχογειτονιά να το καταλάβω, αλλά στην Κηφισιά; Δηλαδή ο άνθρωπος αυτοκτόνησε από το άγχος μην βγει ο ΣΥΡΙΖΑ και φορολογήσει τις καταθέσεις; Τι να πεις πέρα από αυτό ακριβώς το σχόλιο, ότι φταίνε τα κανάλια, αλλά και τα κόμματα που μας έχουν τρομοκρατήσει; Κατά τα άλλα δεν υπάρχει πόλωση και δικομματισμός.

εμείς θα λέμε "καλά να πάθει";;;;

Ε ρε.... Την καλύτερη άποψη έχει ο ένας για τον άλλον εδώ μέσα. :tomato:

δεν έχει σημασία που ο άλλος χάνει την ζωή του....δεν παει να είναι από το Πέραμα, δεν πάει να είναι από την Εκάλη...είναι συνανθρωπός μας και αυτό είναι που μετράει...

Ο καθένας βρίσκει τους λόγους του για τους οποίους αποφασίζει να γίνει αυτόχειρας...

Εγώ βλέπω ότι μια από τα ίδια..απλά το ΠΑΣΟΚ άλλαξε και έγινε ΣΥΡΙΖΑ...απλά τα πράγματα...Σε μια δυο εκλογές ακόμα (αν δεν γίνει καμιά δικτατορία φασιστική ή κομμουνιστική) το ένα κόμμα θα παίρνει 40% και μετά από τέσσερα χρόνια θα άλλαζουν οι ρόλοι..τέτοιοι είμαστε εξάλλου (δεν έχει σημασια αν είναι ΝΔ-ΣΥΡΙΖΑ, ΠΑΣΟΚ-ΑΕ, δικομματισμό θα έχουμε πάντα ως διχασμένος λαός από το 1821 και έπειτα)

Ε ρε.... Την καλύτερη άποψη έχει ο ένας για τον άλλον εδώ μέσα. :tomato:

^^

όπως είπα... είμαστε διχασμένος λαός από το 1821 και έπειτα... Γ-Ε-Λ-Ο-Ι-Ο-Ι κανονικότατοι...

δεν έχει σημασία που ο άλλος χάνει την ζωή του....δεν παει να είναι από το Πέραμα, δεν πάει να είναι από την Εκάλη...είναι συνανθρωπός μας και αυτό είναι που μετράει...

Ο καθένας βρίσκει τους λόγους του για τους οποίους αποφασίζει να γίνει αυτόχειρας...

Μπορείς σε παρακαλώ να σταματήσεις ΤΩΡΑ να μου πουλάς πολιτισμό; Σε ποιο σημείο υπονόησα ότι δεν μετράει η ζωή του εν λόγω ανθρώπου;

Καταλαβαίνετε γιατί έβγαλα το avatar από αυτό εδώ το forum? Διότι ότι γράφεις εδώ πέρα μπορεί να χρησιμοποιηθεί εναντίον σου, δυστυχώς. Καθόμαστε και κατηγορούμε τον άλλον για το τι ψηφίζει ή τι υποστηρίζει ή αφήνουμε υπόνοιες για το ποιόν του προκειμένου να "πουλήσουμε πολιτισμό". Μακάρι να έχω άδικο και να πέφτω εγώ σε αυτή την παγίδα τώρα, αλλά φοβάμαι ότι δεν έχω άδικο.

Μπορείς σε παρακαλώ να σταματήσεις ΤΩΡΑ να μου πουλάς πολιτισμό; Σε ποιο σημείο υπονόησα ότι δεν μετράει η ζωή του εν λόγω ανθρώπου;

Καταλαβαίνετε γιατί έβγαλα το avatar από αυτό εδώ το forum? Διότι ότι γράφεις εδώ πέρα μπορεί να χρησιμοποιηθεί εναντίον σου, δυστυχώς. Καθόμαστε και κατηγορούμε τον άλλον για το τι ψηφίζει ή τι υποστηρίζει ή αφήνουμε υπόνοιες για το ποιόν του προκειμένου να "πουλήσουμε πολιτισμό". Μακάρι να έχω άδικο και να πέφτω εγώ σε αυτή την παγίδα τώρα, αλλά φοβάμαι ότι δεν έχω άδικο.

αδερφέ παρεξήση δεν σου πουλάω πολιτισμό...σχολιάζω ΜΟΝΟ το γεγονός ότι σου έκανε εντύπωση ότι η αυτοκτονία έγινε στην Κηφισιά. ΤΙΠΟΤΑ άλλο... no offence...

και συγγνώμη δεν είναι αυτός ο σκοπός μου...

by the way γούσταρα τρελά το avatar σου με τον Lucky Luke...

αδερφέ παρεξήση δεν σου πουλάω πολιτισμό...σχολιάζω ΜΟΝΟ το γεγονός ότι σου έκανε εντύπωση ότι η αυτοκτονία έγινε στην Κηφισιά. ΤΙΠΟΤΑ άλλο... no offence...

και συγγνώμη δεν είναι αυτός ο σκοπός μου...

by the way γούσταρα τρελά το avatar σου με τον Lucky Luke...

Πως ρε συ σχολιάζεις; Με το να με ρωτάς έμμεσα αν εννοούσα "καλά να πάθει"? ή με την παρακάτω φράση "δεν έχει σημασία που ο άλλος χάνει την ζωή του....δεν παει να είναι από το Πέραμα, δεν πάει να είναι από την Εκάλη...είναι συνανθρωπός μας και αυτό είναι που μετράει..." λες και εγώ δεν την συμμερίζομαι αυτή;

Το να κάτσεις να σχολιάσεις ένα γεγονός προσπαθώντας να το καταλάβεις, αντί να εκφράσεις τα μέγιστα και απόλυτα συναισθήματα σου, συναισθήματα που να ταυτίζονται με το ηθικά και κοινωνικά σωστό, είναι σαν να πηγαίνεις γυρεύοντας.

Πως ρε συ σχολιάζεις; Με το να με ρωτάς έμμεσα αν εννοούσα "καλά να πάθει"? ή με την παρακάτω φράση "δεν έχει σημασία που ο άλλος χάνει την ζωή του....δεν παει να είναι από το Πέραμα, δεν πάει να είναι από την Εκάλη...είναι συνανθρωπός μας και αυτό είναι που μετράει..." λες και εγώ δεν την συμμερίζομαι αυτή;

Το να κάτσεις να σχολιάσεις ένα γεγονός προσπαθώντας να το καταλάβεις, αντί να εκφράσεις τα μέγιστα και απόλυτα συναισθήματα σου, συναισθήματα που να ταυτίζονται με το ηθικά και κοινωνικά σωστό, είναι σαν να πηγαίνεις γυρεύοντας.

είπαμε δεν είναι αυτός ο σκοπός μου..είπα επίσης...ελπίζω να μην κατάλαβα καλά....

Sorry αν σε παρεξήγησα.

thats OK αδερφέ...αν κάποιος τα διαβάσει με συγκεκριμένο τρόπο, καταλαβαίνεις το νόημα όπως το λές εσύ..ότι σου πουλάω πνεύμα...

εγώ προείπα συγγνώμη...αλλά ξαναλέω για να είμαστε αγαπημένοι...

(σίγουρα φταίει το πως διαβάζει κανείς ένα γραπτό κείμενο και αλλιώς πως εκφράζεται με το λέγειν...άμα τα λέγαμε σε ένα καφέ δεν θα παρεξηγιόμασταν καθόλου...) :T:

Όλο μέλι γάλα είστε τώρα. Καλό. Καλλιεργείτε πνεύμα συνεργασιών. :p

αν είμασταν εγώ και ο [MENTION=188]yanni[/MENTION] θα κάναμε κυβέρνηση...εσύ θες το υπουργείο εργασίας;;; στον [MENTION=14120]narta[/MENTION] δίνουμε το οικονομικών...στον [MENTION=2868]Myralis[/MENTION] τι θα δώσουμε παιδιά;; :p

Αν έπαιρνα ποτέ υπουργείο, θα ήθελα είτε το Δημοσίας Τάξης για να βγάλω το άχτι μου στους μπάτσους και τους αναρχικούς, ή κάποια θέση/αρμοδιότητα που θα μου επέτρεπε να κάνω έλεγχο προσωπικού δυναμικού (και τι κάνει ο καθέ εργαζόμενος) σε ότι δημόσια υπηρεσία υπάρχει.

:offtopic2::offtopic2:

Πρώτη υπηρεσία θα ήταν εκεί που είχα πάει για να βγάλω δίπλωμα οδήγησης στην Κρήτη, θα έμπαινα μέσα με τσαμπουκα, και θα ρωτούσα τον καθένα /την καθεμία ποια είναι η δουλειά που έχουν να κάνουν. Όποιος/α ήταν για να μεταφέρει φακέλους, ή για να βάζει σφραγίδες, θα είχε έπαιρνε μετάταξη την επόμενη βδομάδα..

Ειδικά η υπηρεσία με τα διπλώματα είναι τραγική, είχε πάει κολλητός μου γιατί του το είχαν κλέψει, σε κάτι που ζητούσε του είπαν κάτι αηδίες σε φάση έλα σε έναν μήνα ή φέρε μας άλλα 2-3 χαρτιά, επεμβαίνουν 2-3 Κρητίκαροι μουστακαλήδες που είχε πίσω του, και πήρε ότι ήθελε σε 10 λεπτά..

Ναι, και τα 2 τα είχα σκεφτεί πριν χρόνια

Οι αναδημοσιεύσεις που κάνει το defencenet είναι μια χαρά, σε αντίθεση πολλές φορές με τα δικά του άρθρα..

DefenceNet - Ο Ραχόι και το δικό μας σκυλολόι

DefenceNet - Το σχολείο της δραχμής... είναι μια χαρά!

αν είμασταν εγώ και ο [MENTION=188]yanni[/MENTION] θα κάναμε κυβέρνηση...εσύ θες το υπουργείο εργασίας;;; στον [MENTION=14120]narta[/MENTION] δίνουμε το οικονομικών...στον [MENTION=2868]Myralis[/MENTION] τι θα δώσουμε παιδιά;; :p

Πατε καλα ρε, θετε να μου δωσετε το οικονομικων;

Θα βελαξουν ολα τα καλοπαιδα της Ελλαδος και δεν νομιζω να εχετε ορεξη να τρωτε στην μαπα Τρεμη + Πρετεντερη + Τζιγγερ + Πετρακη Κοκκαλη και σια να κλαιγονται επειδη απο 15.000.000 ευρω θα καθαριζουν 5.000.000 απο την φορολογια και το τσεκουρι που θα φανε... :hehe:

Δεν κανω εγω για τετοια :laughing:

Πρώτη υπηρεσία θα ήταν εκεί που είχα πάει για να βγάλω δίπλωμα οδήγησης στην Κρήτη, θα έμπαινα μέσα με τσαμπουκα, και θα ρωτούσα τον καθένα /την καθεμία ποια είναι η δουλειά που έχουν να κάνουν. Όποιος/α ήταν για να μεταφέρει φακέλους, ή για να βάζει σφραγίδες, θα είχε έπαιρνε μετάταξη την επόμενη βδομάδα..

Απλή ερώτηση. Αν κάποιος προσλήφθηκε για να μεταφέρει φακέλους και να βάζει σφραγίδες, ακόμα και να τον μεταθέσεις πόσο πιο χρήσιμος μπορεί να γίνει;

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.