jiohkor3 Ιούνιος 8, 2012 #3101 Κοινοποίηση Ιούνιος 8, 2012 Συριζα. Καποιοι αγνοουν, οσοι θελουν ας δουν. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Tsoureki Ιούνιος 8, 2012 #3102 Κοινοποίηση Ιούνιος 8, 2012 Ποσους εχει δειρει τελικα ο κασιδιαρης? καθε μερα πεταγονται 2-3 καινουρια "θυματα". Link to comment Share on other sites More sharing options...
ΓιαγκΤ Ιούνιος 8, 2012 #3103 Κοινοποίηση Ιούνιος 8, 2012 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Hydra Ιούνιος 8, 2012 #3104 Κοινοποίηση Ιούνιος 8, 2012 Δε μιλάω καν.Ξυπνήστε ρε ! ____ Το Πρώτο Ελεύθερο Δημοκρατικό Μπλογκ της Χώρας: Αυτός είναι ο ΣΥΡΙΖΑ;Καλεί Έλληνες να δολοφονήσουν Έλληνες!!!Ευχαριστώ συμφορουμίτη για τις πληροφορίες σχετικά με αυτό το πρόσωπο. Δεν είναι υποψήφιος με τον ΣΥΡΙΖΑ, οπότε το "ανακαλώ".Θέλει γιατρό ο τύπος. Link to comment Share on other sites More sharing options...
cherryman Ιούνιος 8, 2012 #3105 Κοινοποίηση Ιούνιος 8, 2012 Συριζα.Καποιοι αγνοουν, οσοι θελουν ας δουν. [MENTION=5299]Tsakonas[/MENTION] Πως το κόβεις το βιντεάκι; Στέκει σαν αποδεικτικό στοιχείο ή μάλλον, σε πείθει; Link to comment Share on other sites More sharing options...
RootX Ιούνιος 8, 2012 #3106 Κοινοποίηση Ιούνιος 8, 2012 Στις πόσες μοίρες είμαστε; Στις 60? 70? 80? Έχω μπερδευτεί διότι με κάθε δήλωση η γωνία φαίνεται να μεταβάλλεται.Όταν φτάσουμε στις 180, προφανώς μετά τις 17 του μήνα, πείτε μου.Γιατί το λες αυτό; άλλο το μνημόνιο άλλο οι δανειακες συμβάσεις. Ακύρωση του μνημονίου και επαναδιαπραγμάτευση των δανειακων συμβάσεων δεν λέει ή κάτι δεν καταλαβαίνω; Link to comment Share on other sites More sharing options...
ea6gka Ιούνιος 8, 2012 #3107 Κοινοποίηση Ιούνιος 8, 2012 Link to comment Share on other sites More sharing options...
narta Ιούνιος 8, 2012 #3108 Κοινοποίηση Ιούνιος 8, 2012 Συριζα.Καποιοι αγνοουν, οσοι θελουν ας δουν. Απο που τεκμηριώνεται οτι ηταν Συριζα; Επειδη το λεει ο αντικειμενικος εαυτος σου; Υ.Γ. Στα ερωτηματα που εθεσα μπορεις να απαντησεις; Link to comment Share on other sites More sharing options...
tragikos Ιούνιος 8, 2012 #3109 Κοινοποίηση Ιούνιος 8, 2012 H γκρίζα πολιτική διαφήμιση του ΒΗΜΑ fm:Ανεξάρτητοι ΕλληνεςΣΥΡΙΖΑΧρυσή ΑυγήΛ.Α.Ο.Σ.ΠαΣοΚΝΔ Link to comment Share on other sites More sharing options...
ea6gka Ιούνιος 8, 2012 #3110 Κοινοποίηση Ιούνιος 8, 2012 τωρα συγγνωμη φταιω εγω που τα κοπαναω εδω>?[ame=http://www.youtube.com/watch?v=JSfS45mjrU0]Μπλοφάρουν μωρούλι... - YouTube[/ame]ε δε τα θελει ο πωπως τους? τι γελοιοτητες ειναι αυτες? Link to comment Share on other sites More sharing options...
yanni Ιούνιος 8, 2012 #3111 Κοινοποίηση Ιούνιος 8, 2012 Γιατί το λες αυτό; άλλο το μνημόνιο άλλο οι δανειακες συμβάσεις. Ακύρωση του μνημονίου και επαναδιαπραγμάτευση των δανειακων συμβάσεων δεν λέει ή κάτι δεν καταλαβαίνω;Άλλο το μνημόνιο άλλο οι δανειακές συμβάσεις; Όταν όμως το λέει ο παρακάτω γιατί όλοι του λένε "Υπέγραψες το μνημόνιο"; [ame=http://www.youtube.com/watch?v=pun7fKCQT2U]Real gr Α Σαμαράς υπέγραψα τροποποίηση του μνημονίου - YouTube[/ame]Και δεν είναι ότι αδικείται ο καημένος ο Σαμαράς, απλά έχω την εντύπωση ότι συνεχίζουμε ως λαός να μην κοιτάμε τι λέει κάποιος, αλλά ποιος είναι αυτός που το λέει. Τώρα μπορεί εγώ να τα έχω καταλάβει λάθος.Μνημόνιο και δανειακή σύμβαση δεν είναι ανεξάρτητα. Ναι, μπορείς μετά τις εκλογές να πάρεις το μνημόνιο να το βαφτίσεις αλλιώς, "Εθνικό σχέδιο υπερανάπτυξης και εκτόξευσης της οικονομίας στον 7ο ουρανό" π.χ. και να το παρουσιάσεις κάπως διαφορετικά μετά από μερικές αλλαγές. Πάλι όμως μνημόνιο θα είναι. Άλλωστε μιλάει για επαναδιαπραγμάτευση χωρίς ρήξη. Με επαναδιαπραγμάτευση χωρίς ρήξη δεν μπορείς να περιμένεις κάτι ριζικά διαφορετικό από αυτό που σου έχουν ήδη επιβάλλει.Προσωπικά δεν θα με χάλαγε να το στρίψει λίγο προς Κουβέλη μεριά ο Τσίπρας, δηλαδή για σταδιακή αποδέσμευση από το μνημόνιο. Άλλωστε ίσως να χρειαστεί αυτή η στροφή, ώστε να δημιουργηθεί αριστερή κυβέρνηση και ίσως αυτό ακριβώς να προετοιμάζει. Απλά θα το χρεώσει στον Κουβέλη!!!Κλείνω με ένα ανέκδοτο:Κουλούρης: «Βλέπω πολύ θετικά τον Αλέξη Τσίπρα» | iefimerida.gr Link to comment Share on other sites More sharing options...
jiohkor3 Ιούνιος 8, 2012 #3112 Κοινοποίηση Ιούνιος 8, 2012 ναρτουλη ειπαμε, εισαι για το διπλα θεμα της χρεοκοπιας.Αστο αυτο με το θεμα που εχει να κανει με τους τραμπουκους τους φιλους σου.[ame=http://www.youtube.com/watch?v=KEKzUDcA8PU]Στέλεχος ΣΥΡΙΖΑ οργανώνει ανταρτοπόλεμο - YouTube[/ame] Link to comment Share on other sites More sharing options...
Myralis Ιούνιος 8, 2012 #3113 Κοινοποίηση Ιούνιος 8, 2012 Ρε καλέ μου, ρε χρυσέ μου, δουλευεις σε βάλτους και ρίχνεις τόση λάσπη? Συριζα.Καποιοι αγνοουν, οσοι θελουν ας δουν. Πες μας λοιπόν εδώ που κολλάει ο ΣΥΡΙΖΑ, γιατί απαντησούλα δεν είδα ούτε σε αυτό ούτε στα άλλα που σε ρώτησε ο Νάρτα. Αν δεν κολλάει, γιατί τον αναφέρεις? Να η είδηση που αναφέρεις, εδώ, και εδώ και εδώ και το βίντεο σου εδώ. (Όλα από Google Search "επεισόδια Πάντειος") Όλα λένε για αναρχικούς, για ακροδεξιούς, για εθνικιστές και Χρυσαυγήτες, και εσύ, με Γκεπελικές τακτικές, μας δείχνεις ένα βιντεάκι που λέει την μισή αλήθεια από την Κυρα Κατίνα της γειτονιάς... ναρτουλη ειπαμε, εισαι για το διπλα θεμα της χρεοκοπιας. Δεν θα του πεις εσύ για που είναι, έτσι? Αστο αυτο με το θεμα που εχει να κανει με τους τραμπουκους τους φιλους σου. Άλλος τραμπουκίζει, δέρνει και φυγοδικεί... Στέλεχος ΣΥΡΙΖΑ οργανώνει ανταρτοπόλεμο - YouTube Για τον λακαμά του βίντεο. Εμφανίστηκε ο Τσίπρας στην εκπομπή (του?), whatever, αν είχες κάνει ένα Google Search θα έβρισκες μερικά πραγματάκια. Άσχετα από τα τραγικά που λέει και αυτοδηλώνεται ως υποψήφιος ΣΥΡΙΖΑ, ο τύπος ήταν πριν στο ΕΠΑΜ του Καζάκη.. όπου διαγράφτηκε. Αλλά και στον ΣΥΡΙΖΑ,, αν κατάλαβα καλά, είχε μπει στα ψηφοδέλτια που πρωτοανακοινώθηκαν, μετά κατάλαβαν τι ακριβώς παίζει, και τον πέταξαν. εδώ είναι τα τελικά ψηφοδέλτια των προϊγούμενων εκλογών, και εδώ των επόμενων. Δεν ήταν το όνομα του σε κανένα. Το βιντεάκι που έχει πάρει φωτιά, αν το βρεις από αλλού όπως [ame=http://www.youtube.com/watch?v=tLdUsANz1W4&feature=player_embedded]εδώ[/ame] θα δεις ότι είναι 6 μήνες παλιό.. Όλη η ιστοριά με την δημοσιοποίηση του ονόματος του και με το βιντεάκι ξεκίνησε σήμερα... Οκ, λίγο μυαλό θέλει να δείτε που αποσκοπούν και τι συνέβη. Προφανώς δεν είναι/ηταν υποψήφιος του ΣΥΡΙΖΑ, προφανώς δεν είναι στέλεχος του ΣΥΡΙΖΑ, καληνύχτα. Sorry Sotiris. Link to comment Share on other sites More sharing options...
LL_NEO Ιούνιος 9, 2012 #3114 Κοινοποίηση Ιούνιος 9, 2012 ΟΝΝΕΔ: Ο Αλέξης, το μωρούλι και το πάρτα ΣΥΡΙΖΑ - NEWS247Αν και θεωρώ ότι όλες οι νεολαίες απαρτίζονται απο ραμουλιμέντα, τι να πω, πλάκα είχαν Link to comment Share on other sites More sharing options...
Hydra Ιούνιος 9, 2012 #3115 Κοινοποίηση Ιούνιος 9, 2012 Μου κάνει εντύπωσει στις συνιστώσες του ΣΥΡΙΖΑ, που μόλις κοιτούσα ότι υπάρχουν ΑΚΟΑ (Ανανεωτική Κομμουνιστική και Οικολογική Αριστερά) μαζί με ΔΗΚΙ (Δημοκρατικό Κοινωνικό Κίνημα - Σοσιαλιστική Αριστερά)Δεν υπάρχει κάπου εδώ μια αντίφαση σε θέματα κεντρικής γραμμής; Link to comment Share on other sites More sharing options...
yanni Ιούνιος 9, 2012 #3116 Κοινοποίηση Ιούνιος 9, 2012 Μου κάνει εντύπωσει στις συνιστώσες του ΣΥΡΙΖΑ, που μόλις κοιτούσα ότι υπάρχουν ΑΚΟΑ (Ανανεωτική Κομμουνιστική και Οικολογική Αριστερά) μαζί με ΔΗΚΙ (Δημοκρατικό Κοινωνικό Κίνημα - Σοσιαλιστική Αριστερά)Δεν υπάρχει κάπου εδώ μια αντίφαση σε θέματα κεντρικής γραμμής;"Μάζευε κι ας είν' και ρόγες" Link to comment Share on other sites More sharing options...
narta Ιούνιος 9, 2012 #3117 Κοινοποίηση Ιούνιος 9, 2012 ναρτουλη ειπαμε, εισαι για το διπλα θεμα της χρεοκοπιας.Αστο αυτο με το θεμα που εχει να κανει με τους τραμπουκους τους φιλους σου.Στέλεχος ΣΥΡΙΖΑ οργανώνει ανταρτοπόλεμο - YouTube Αυτό είναι διαταγή, ω μεγα ακολουθε του μαυριδερου αρειου στρατηγου; Να ξέρω που να την καταχωρίσω στο αριστερό ή το δεξί... On another note, όσον αφορά τα πολιτικά τεκτενομενα, τα σποτ της ΟΝΝΕΔ είναι απελπιστικά εμετικά λες και έχουν βαλθεί να χάσουν τις εκλογές.. Sent from my HTC Vigor using Tapatalk 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
narta Ιούνιος 9, 2012 #3118 Κοινοποίηση Ιούνιος 9, 2012 Μου κάνει εντύπωσει στις συνιστώσες του ΣΥΡΙΖΑ, που μόλις κοιτούσα ότι υπάρχουν ΑΚΟΑ (Ανανεωτική Κομμουνιστική και Οικολογική Αριστερά) μαζί με ΔΗΚΙ (Δημοκρατικό Κοινωνικό Κίνημα - Σοσιαλιστική Αριστερά)Δεν υπάρχει κάπου εδώ μια αντίφαση σε θέματα κεντρικής γραμμής;Κοίτα και το ΠΑΣΟΚ είναι σοσιαλιστικο στον τίτλο αλλά βάση της κυβερνητικής πολιτικής του μάλλον παρακλάδι του ΣΕΒ το λες. Sent from my HTC Vigor using Tapatalk 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
jiohkor3 Ιούνιος 9, 2012 #3119 Κοινοποίηση Ιούνιος 9, 2012 Αυτό είναι διαταγή, ω μεγα ακολουθε του μαυριδερου αρειου στρατηγου; Να ξέρω που να την καταχωρίσω στο αριστερό ή το δεξί... On another note, όσον αφορά τα πολιτικά τεκτενομενα, τα σποτ της ΟΝΝΕΔ είναι απελπιστικά εμετικά λες και έχουν βαλθεί να χάσουν τις εκλογές.. όχι οχι, εισαι ελευθερος , δημοκρατια εχουμε, ειδικα εντος του φορουμ.Το βιντεακι λεει πολλα ειδικα σε οποιον ξερει πως οργανωνονται οι του συριζα.Τοπικα, ειδικα εδω αθηνα εχουνε πλεον ομαδες. Ομαδα συγκεντρωσης, ομαδα προωθησης, ομαδα αφισοκολλησης και ειναι μερικες ομαδες με τυπους με μακρυα μαλλια κονταρια και κρανη.Καποιο ρολο θα παιζουν και αυτοι...λογικα ολο και καποιος θα ξερει σε τι βοηθανε αυτες οι ομαδες ε μυραλις; Γιατι ασχοληθηκες με τον χρονο του βιδεου αλλαδεν ασχοληθηκες με το τι λεει ε; Κριμα... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Hydra Ιούνιος 9, 2012 #3120 Κοινοποίηση Ιούνιος 9, 2012 Ρήτορά μου εσύ! Χαρακτηριστικό γνώρισμα των ακροδεξιών που θαυμάζουν τους αρχαίους Έλληνες είναι ότι κατέχουν καλώς την ρητορική!Εμφάνιση Κασιδιάρη με γραπτή ανακοίνωση - Θα μεταβεί στην Εισαγγελία για μηνύσεις ~ Hellenic News Today Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.