astrolabos Ιούνιος 8, 2012 Author #3081 Κοινοποίηση Ιούνιος 8, 2012 Αν είχαμε σταυρό Link to comment Share on other sites More sharing options...
yanni Ιούνιος 8, 2012 #3082 Κοινοποίηση Ιούνιος 8, 2012 Σωστά. Το ξέχασα αυτό :red: Link to comment Share on other sites More sharing options...
naxiand Ιούνιος 8, 2012 #3083 Κοινοποίηση Ιούνιος 8, 2012 Μα φυσικά ήξερε τι έκανε ο κασιδιαρης, όπως και η κανελλη και η δουρου... Sent from my Android Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dem Ιούνιος 8, 2012 #3084 Κοινοποίηση Ιούνιος 8, 2012 Εγώ τα έγραψα ότι ο τύπος(Κασιδιάρης) ξέρει να πουλάει τον εαυτό του, στο ακροατήριο που μπορεί να πουλήσει αυτό που αντιπροσωπεύει. Μίλησα για πετυχημένο marketing και όλοι πέσαν να με φάνε διότι και καλά επικροτούσα ή άφηνα να εννοηθεί ότι ίσως επικροτούσα, την κίνησή του.Αφού λοιπόν κάνατε επίδειξη πολιτισμού απέναντι στην βαρβαρότητα μου, τώρα αρχίζετε και ανακαλύπτετε ότι ο τύπος ίσως να ήξερε τι έκανε. Δούρου, Κανέλλη και Κασιδιάρης θα σπάσουν τα κοντέρ στις επόμενες εκλογές. γνώρισα ατομο ανω των 35 ιδιωτικό υπάλληλο καλοπροαίρετο και πολυ τίμιο εκ πρώτης όψης φυσικα που μου ειπε στο τελος της συντομης κουβεντας οτι παιζει να μην ψηφισει χα παλι γιατι εχει την υποψία πλεον οτι οι της χα ειναι λιγο αμόρφωτοι και ισως και φασίστες. Link to comment Share on other sites More sharing options...
LL_NEO Ιούνιος 8, 2012 #3085 Κοινοποίηση Ιούνιος 8, 2012 ΤΟ ΒΗΜΑ - Ι. Βαρουφάκης: Οποιος έχει οικονομική κατάρτιση συμφωνεί με τον ΣΥΡΙΖΑ - πολιτικήOh lawl. ΣΥΡΙΖΑΙΟΣ ΚΑΙ ο Βαρουφακης!Το συγκεκριμενο οικονομολογο τον εκτιμω σαν επιστημονα επειδη εμαθε να εξηγει δυσκολα πραγματα με απλα λογια. Απο τους κορυφαιους κατα την αποψη μου.Ωχ Θεέ μου καταστραφήκαμε. Για να τα λεει αυτά παει να πει οτι το αφεντικό του (Σόρος) ποντάρει στη δραχμή. Δεν την γλυτώνουμε επομένως Link to comment Share on other sites More sharing options...
sotiris Ιούνιος 8, 2012 #3086 Κοινοποίηση Ιούνιος 8, 2012 Ρε δεν αφήνεις τα σάπια?Δεν ήταν εκεί το θέμα, και ποιος σου μίλησε για Stalin, Lenin και (ποιος είναι ο Λεωνίδας του Δαβίδ?)?Ο ΣΥΡΙΖΑ έχει κομμουνιστικές συνιστώσες, κάποιοι αρέσκοντε να τις αποκαλούν Μαοϊκές και Σταλινικές, ε καμία από αυτές, δεν προτείνει hardcore Κομμουνισμό με καμία ατομική περιουσία και τα σχετικά. Ο ΣΥΡΙΖΑ γενικά, δεν αυτοαποκαλείται Κομμουνιστικό κόμμα. Κοινώς όλα λάσπη.Που κολλάνε τα περί ΠΑΣΟΚων στον ΣΥΡΙΖΑ τώρα? Πουθενά, απλά να πεις τα δικά σου..Καταρχήν να είσαι πιο ευπρεπής όταν αναφέρεσαι σε κάποιον άλλον που δεν γνωρίζεις.Η χρήση λόγου σαν το δικό σου μου θυμίζει τα ενδοπανεπιστημιακά φαινόμενα του "ρε φίλε έλα να τα πούμε" της αριστεράς επιπέδου κασιδιάρη, που ό,τι δεν της αρέσει το καίει ή το βρίζει ή -ακόμη καλύτερα- το χτίζει.Από κει και πέρα, έχεις 2 προβλήματα:1. Πώς ορίζεις την ριζοσπαστική αριστερά: αν η ριζοσπαστική αριστερά είναι δεξιότερη του ΚΚΕ (καθεστηκυία τάξη της αριστεράς) τότε δεν είναι ριζοσπαστική, είναι κεντροαριστερά (που αυτό είναι ο σύριζα απλά το κρύβει γι' αυτό και οι hardcore έχουν πάει στην ανταρσύα).2. Εθελοτυφλείς αν πιστεύεις ότι το κοινό του ΣΥΡΙΖΑ (το 14% που αναμένεται να πάει 25-30%) είναι όλοι καταπιεσμένοι αριστεροί που επιτέλους ο ΣΥΡΙΖΑ τους έδωσε το δικαίωμα να εκδηλωθούνε. Οι καταπιεσμένοι είναι το 3-4% που ΨΗΦΙΖΑΜΕ ΣΥΡΙΖΑ όταν οι άλλοι ψήφιζαν ΠΑΣΟΚ και ΝΔ. Το υπόλοιπο 14-4 = 10% ή 29% - 4% = 25% είναι πρώην ΠΑΣΟΚ που απλά έχουν δει ότι ο ΣΥΡΙΖΑ:α) λέει όχι στο μνημόνιοβ) θέλει να κυβερνήσει (εν αντιθέσει με άλλες δυνάμεις της αριστεράς που ονειρεύονται σοβιέτ)Τέλος, δεν είναι ανάγκη να απαντάς σε όλα τα postς που αφορούν το ΣΥΡΙΖΑ, εκτός αν είσαι ο εκπρόσωπος τύπου του κόμματος στο thelab.gr ή/και σε άλλα φόρα. Έχεις καταντήσει βαρετός γιατί επαναλαμβάνεσαι. my2c. Link to comment Share on other sites More sharing options...
tavliban Ιούνιος 8, 2012 #3087 Κοινοποίηση Ιούνιος 8, 2012 αυτο κυκλοφοράει στο δίκτυο αυτή τη στιγμή[ame=http://www.youtube.com/watch?v=wATIhFIsT3M&feature=player_embedded]PARTA SYRIZA.mp4 - YouTube[/ame]προφανώς αφορά τους νέους. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Xero Ιούνιος 8, 2012 #3088 Κοινοποίηση Ιούνιος 8, 2012 πιο βλακεία πεθαίνεις αυτό το video Link to comment Share on other sites More sharing options...
Hydra Ιούνιος 8, 2012 #3089 Κοινοποίηση Ιούνιος 8, 2012 Οι καταπιεσμένοι είναι το 3-4% που ΨΗΦΙΖΑΜΕ ΣΥΡΙΖΑ όταν οι άλλοι ψήφιζαν ΠΑΣΟΚ και ΝΔ. Το υπόλοιπο 14-4 = 10% ή 29% - 4% = 25% είναι πρώην ΠΑΣΟΚ που απλά έχουν δει ότι ο ΣΥΡΙΖΑΙσχύει. Όλο μου το σόι ήταν ΠΑΣΟΚοι και ΝΔ, τώρα όλοι ψήφισαν και θα ξαναψηφίσουν ΣΥΡΙΖΑ, εκτός από λίγους που έδωσαν ψήφο στον Καμμένο. Φίλοι, επίσης, με δεξιές κλίσεις ψήφισαν ΣΥΡΙΖΑ. Φίλοι, αναρχικοί, ψήφισαν ΣΥΡΙΖΑ. (εδώ γελάμε βέβαια, όχι πως αν ψήφιζαν ΑΝΤΑΡΣΥΑ θα είχαν άφεση αμαρτιών από εμένα) Σίγουρα ο ΣΥΡΙΖΑ θα γίνει νέο ΠΑΣΟΚ σε λίγα χρόνια. Και τί ΠΑΣΟΚ, τί ΝΔ... όλοι ίδιοι τενεκέδες είναι. Link to comment Share on other sites More sharing options...
tavliban Ιούνιος 8, 2012 #3090 Κοινοποίηση Ιούνιος 8, 2012 πιο βλακεία πεθαίνεις αυτό το videoδεν τα πιάνω τα ελληνικά σου, αλλά αν εννοείς ότι είναι βλακεία το βίντεο, ναι είναι... Link to comment Share on other sites More sharing options...
yanni Ιούνιος 8, 2012 #3091 Κοινοποίηση Ιούνιος 8, 2012 ΣΥΡΙΖΑ: "Επαναδιαπραγμάτευση χωρίς ρήξη" Έτσι, στη χθεσινή συγκέντρωση του ΣΥΡΙΖΑ στη Σπάρτη, έκανε λόγο για «επιλεκτική και μερική αναδιαπραγμάτευση» της δανειακής σύμβασης, σε συνεργασία – όπως είπε – με τους εταίρους και δίχως αυτό να ερμηνεύεται ως ρήξη με την Ευρώπη, ενώ επέμεινε στην αποσύνδεση της εξαγγελίας του ΣΥΡΙΖΑ περί ακύρωσης του Μνημονίου με την παραμονή της χώρας στην Ευρωζώνη. Real.gr - Επικαιρότητα - Α. Τσίπρας: «Το Μνημόνιο ή το ακυρώνεις ή το εφαρμόζεις»Εμείς και το Μνημόνιο θα ακυρώσουμε και τους δυσμενείς όρους της δανειακής σύμβασης θα επαναδιαπραγματευτούμε. Από πότε η επιλεκτική και μερική επαναδιαπραγμάτευση συνιστά ρήξη; Στις πόσες μοίρες είμαστε; Στις 60? 70? 80? Έχω μπερδευτεί διότι με κάθε δήλωση η γωνία φαίνεται να μεταβάλλεται.Όταν φτάσουμε στις 180, προφανώς μετά τις 17 του μήνα, πείτε μου. Link to comment Share on other sites More sharing options...
ThorLite Ιούνιος 8, 2012 #3092 Κοινοποίηση Ιούνιος 8, 2012 [ame=http://www.youtube.com/watch?v=r5tEeVmKp44]Έχω μνήμη, δεν είμαι χρυσόψαρο! Δεν θα με δουλεύει η ΝΔ! - YouTube[/ame] Link to comment Share on other sites More sharing options...
Xero Ιούνιος 8, 2012 #3093 Κοινοποίηση Ιούνιος 8, 2012 δεν τα πιάνω τα ελληνικά σου, αλλά αν εννοείς ότι είναι βλακεία το βίντεο, ναι είναι... είναι η γλώσσα που χρησημοποιύμε εμείς οι νεολαίοι Link to comment Share on other sites More sharing options...
alej Ιούνιος 8, 2012 #3094 Κοινοποίηση Ιούνιος 8, 2012 Αφού αρχίσαμε τα αστεία... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Myralis Ιούνιος 8, 2012 #3095 Κοινοποίηση Ιούνιος 8, 2012 Καταρχήν να είσαι πιο ευπρεπής όταν αναφέρεσαι σε κάποιον άλλον που δεν γνωρίζεις.Η χρήση λόγου σαν το δικό σου μου θυμίζει τα ενδοπανεπιστημιακά φαινόμενα του "ρε φίλε έλα να τα πούμε" της αριστεράς επιπέδου κασιδιάρη, που ό,τι δεν της αρέσει το καίει ή το βρίζει ή -ακόμη καλύτερα- το χτίζει.Αν δεν είσαι έτοιμος να δεχθείς αντεπίθεση "χαμηλού επιπέδου", μην επιτίθεσαι με άλλα λόγια να αγαπιόμαστε περί Στάλιν και Λένιν όταν δεν κολλάνε απλά πουθενά.Από κει και πέρα, έχεις 2 προβλήματα:1. Πώς ορίζεις την ριζοσπαστική αριστερά: αν η ριζοσπαστική αριστερά είναι δεξιότερη του ΚΚΕ (καθεστηκυία τάξη της αριστεράς) τότε δεν είναι ριζοσπαστική, είναι κεντροαριστερά (που αυτό είναι ο σύριζα απλά το κρύβει γι' αυτό και οι hardcore έχουν πάει στην ανταρσύα).Θεωρούμε το ΚΚΕ, ένα Κομμουνιστικό κόμμα όπως αυτοπριοσδιορίζεται, σωστά? Προσθέτοντας της συνιστώσες του ΣΥΡΙΖΑ (άλλες είναι Κομμουνιστικές, άλλες Αριστερές, άλλες κάπου εκεί), τότε η συνισταμένη, σίγουρα είναι "δεξιότερη" του ΚΚΕ. Αυτό όμως δεν σημαίνει "Κεντροαριστερά", δεδομένου ότι καμία συνιστώσα δεν είναι Κεντρώα.Η συνισταμένη είναι Αριστερά λοιπόν. Τώρα τα περί ριζοσπαστικής, αντικαπιταλιστικής, αντιφασιστικής, κομμουνιστικής, οικολογικής, ανανεωτικής κτλ Αριστεράς ποτέ δεν τα κατάλαβα καλά και ποτέ δεν έκατσα να σκάσω σε επιχειρήματα του τύπου "ΑΑΑ!! δεν είσαι αντικαπιταλιστική Αριστερά γιατί δεν λες κάτι για το κεφάλαιο" και "ΑΑΑ! δεν είσαι ριζοσπάστης γιατί το Αριστερόμετρο "γράφει" 67,8 ενώ η ταρίφα είναι 70,2 για να θεωρείσαι ριζοσπαστική Αριστερά".Για την Ανταρσύα, δεν θα σου πω εγώ τι είναι, ας μας πούνε οι Αντάρσυοι. Αλλά μετά θα θέλω και απάντηση περί πραγματικότητας αυτών που λένε, καθώς και του προγράμματος της.2. Εθελοτυφλείς αν πιστεύεις ότι το κοινό του ΣΥΡΙΖΑ (το 14% που αναμένεται να πάει 25-30%) είναι όλοι καταπιεσμένοι αριστεροί που επιτέλους ο ΣΥΡΙΖΑ τους έδωσε το δικαίωμα να εκδηλωθούνε. Οι καταπιεσμένοι είναι το 3-4% που ΨΗΦΙΖΑΜΕ ΣΥΡΙΖΑ όταν οι άλλοι ψήφιζαν ΠΑΣΟΚ και ΝΔ. Το υπόλοιπο 14-4 = 10% ή 29% - 4% = 25% είναι πρώην ΠΑΣΟΚ που απλά έχουν δει ότι ο ΣΥΡΙΖΑ:α) λέει όχι στο μνημόνιοβ) θέλει να κυβερνήσει (εν αντιθέσει με άλλες δυνάμεις της αριστεράς που ονειρεύονται σοβιέτ)Δεν εθελοτυφλώ καθόλου. Αλλά δεν θεωρώ και το 10% ή 25% είναι μόνο πρώην ΠΑΣΟΚ, μην τρελαθούμε.Είναι και πρώην ΠΑΣΟΚ, και πρώην ΝΔ, και πρώην ΚΚΕ, και πρώην Ανταρσύα και πρώην αποχή, και πρώην ότι θες, και πρώην ανήλικα που δεν ψήφιζαν..Και έχουν δει ότι ο ΣΥΡΙΖΑ λέει ότι στο μνημόνιο, θέλει να κυβερνήσει, και είναι διαφορετικός από τους άλλους.Δεν το βγάζω από το μυαλό μου, η GPO το είπε, εκτός αν καταλαβαίνω λάθος το το 58,6% των ψηφοφόρων του ΣΥ.ΡΙΖ.Α τον ψήφισε ως διαμαρτυρία εναντίον του πολιτικού συστήματος, το 28,2% για την θέση του περί καταγγελίας του Μνημονίου και το 6,5% για τον σχηματισμό κυβέρνησης της αριστεράς..Τέλος, δεν είναι ανάγκη να απαντάς σε όλα τα postς που αφορούν το ΣΥΡΙΖΑ, εκτός αν είσαι ο εκπρόσωπος τύπου του κόμματος στο thelab.gr ή/και σε άλλα φόρα. Έχεις καταντήσει βαρετός γιατί επαναλαμβάνεσαι. my2c.Δεν είμαι εκπρόσωπος τύπου, και αποδέχομαι ότι σε κάνω να βαριέσαι, έχεις ιδέα όμως πόσες φορές έχω ακούσει τα περί Στάλιν και Λένιν κτλ για τον ΣΥΡΙΖΑ? αυτά να μην προκαλέσουν την αποδικιμασία μου?Τόσα σχόλια έχουν ειπωθεί τόσες και τόσες φορές, αλλά πάλι εγώ είμαι ο βαρετός έτσι?Τεσπά, υπόσχομαι τόσο σε εσένα όσο και στους υπόλοιπους Like-ηστές σου ότι θα ηρεμήσω. Link to comment Share on other sites More sharing options...
SLN Ιούνιος 8, 2012 #3096 Κοινοποίηση Ιούνιος 8, 2012 Αυτος ο Καραμερος τι μερος του λογου ειναι?ΓΙΩΡΓΟΣ ΚΑΡΑΜΕΡΟΣ: Θερμό επεισόδιο με τον Κασιδιάρη και την παρέα του | tsantiri Link to comment Share on other sites More sharing options...
johnysb Ιούνιος 8, 2012 #3097 Κοινοποίηση Ιούνιος 8, 2012 Ποσους εχει δειρει τελικα ο κασιδιαρης? καθε μερα πεταγονται 2-3 καινουρια "θυματα". Link to comment Share on other sites More sharing options...
Tsakonas Ιούνιος 8, 2012 #3098 Κοινοποίηση Ιούνιος 8, 2012 Όταν σε κυνηγάνε οι αρχές και εσύ κρύβεσαι αυτομάτως δεν μιλάμε για κάποιου είδους αδίκημα ή παρακώλυση της δικαοσύνης;Οχι, μεχρι κι ο νομος αναγνωριζει στον κυνηγημενο το δικαιωμα να κρυφτει και στον κατηγορουμενο το δικαιωμα να πει ψεμμα για να αθωωθει... Link to comment Share on other sites More sharing options...
konservas Ιούνιος 8, 2012 #3099 Κοινοποίηση Ιούνιος 8, 2012 παρενθεση..στιγμιοτυπο απο διαλογο κασιδιαρη κανελλη πριν την σφαλιαρα Κασιδιαρης : Γιατι το ΠΑΜΕ ειχε τα ΚΝΑΤ και προστατευε την βουλη στις πορειες κλπ (απαντηση Κανελλη) : γιατι ρε ,ηθελες να μπεις πελατης στο @ρδελο? αναρωτιεμαι κανεις δεν την σχολιασε αυτην την στιχομυθια? Η δουλειά δεν είν' ντροπή Link to comment Share on other sites More sharing options...
Hydra Ιούνιος 8, 2012 #3100 Κοινοποίηση Ιούνιος 8, 2012 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.