fotme Ιούνιος 8, 2012 #3061 Κοινοποίηση Ιούνιος 8, 2012 Tζωρτζη, μεγιστε καφτη(με την καλη εννοια) των τουρμπομοτερ, πρπει να καταλαβεις οτι τα περι χαριτωμενιας οφειλονται στο γεγονος οτι σε συνθηκες υψηλης δημοσιοτητας η πραγματικη δικαιοσυνη δεν κρινει συμφωνα με τις αυτες καθαυτες πραξεις, αλλα βαση παραδειγματισμου στο ευρητερο κοινο... οποτε καλα κανει κ εκδιδει σε 10 λεπτα. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Τζώρτζης Ιούνιος 8, 2012 #3062 Κοινοποίηση Ιούνιος 8, 2012 [MENTION=23]DJD[/MENTION] πολύ χαριτωμένο, τα πεπραγμένα με τα προβοκάτσια έρχονται σε αντιπαράθεση, με μόνους χαμένους εμάς. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Tsakonas Ιούνιος 8, 2012 #3063 Κοινοποίηση Ιούνιος 8, 2012 Πως γινεται ανθρωπος ο οποιος (θα) ειναι κατηγορουμενος σε 2 υποθεσεις για ξυλοδαρμο, οπλοκατοχη και αλλα χαριτωμενα να μπορει να θετει υποψηφιοτητα για βουλευτης? Υπαρχει καποιο νομικο κενο, ή εγω δεν καταλαβαινω κατι?η αφαιρεση πολιτικων δικαιωματων ερχεται μονο ως συνεπεια καταδικαστικης αποφασης. Πριν δικαστεις ΔΕΝ υπαρχει αποφαση, απλα μια εκκρεμουσα ποινικη διωξη. Link to comment Share on other sites More sharing options...
naxiand Ιούνιος 8, 2012 #3064 Κοινοποίηση Ιούνιος 8, 2012 Πάντως όσοι θεωρησατε τον Παυλόπουλο σαολιν μοναχό έχετε δίκιο... στην ζουγκλα με ειδική κάμερα φαίνεται ότι σηκώνεται κανονικά και απέκρουσε τα 2 χτυπήματα προς την κανελλη:-D απλά η κάμερα του αντ1 δεν πρόλαβε να πιάσει μια τόσο γρήγορη κινηση:-P το μόνο που πρόλαβε ήταν η αποφυγή του νερού... τα υπόλοιπα ήταν flash Gordon ;-) Sent from my Android Link to comment Share on other sites More sharing options...
Hydra Ιούνιος 8, 2012 #3065 Κοινοποίηση Ιούνιος 8, 2012 η αφαιρεση πολιτικων δικαιωματων ερχεται μονο ως συνεπεια καταδικαστικης αποφασης. Πριν δικαστεις ΔΕΝ υπαρχει αποφαση, απλα μια εκκρεμουσα ποινικη διωξη.Όταν σε κυνηγάνε οι αρχές και εσύ κρύβεσαι αυτομάτως δεν μιλάμε για κάποιου είδους αδίκημα ή παρακώλυση της δικαοσύνης; Link to comment Share on other sites More sharing options...
fotme Ιούνιος 8, 2012 #3066 Κοινοποίηση Ιούνιος 8, 2012 δεν ψήφισα ποτέ ΧΑ και ούτε πρόκειται λόγο αντίθετης φιλοσοφίας.Γενικός είμαι ακομμάτιστος και αντίθετος σε οτιδήποτε τέτοιο.Με ενδιαφέρει μόνο το καλό της χώρας μου και τίποτα άλλο.Αυτό που περίμενα καιρό το έκανε ο Κασιδιάρης.Αν λοιπόν αντί για τον κασιδιάρη το είχε κάνει ο Γκλέτσος πάλι το ίδιο θα έλεγα.Δεν με νοιάζει ποιος το έκανε αλλά ότι το έκανε.όταν θα μου πάρουν το σπίτι και θα ζω σε παγκάκια και θα τρώω από τα σκουπίδια να τον χέσω τον πολιτισμό.Οσο θα ζεις με συμπιεσμενο θυμο μεσα σου, τοσο θα μεγαλωνει η αγανακτιση και θα ενθαρυνεται η βια... προσπαθησε να βρεις διεξοδους ανακουφισης (σκαστρα στη γλωσσα του Τζωρτζη)...επισης δεν ειναι σπανιο το φαινομενο, ατομα να ειναι πολυ ελαστικα στην καθημερινοτητα τους,αδικως θυματα για το συστιμικο κατεστημενο, τα οποια ειτε μπαινουν στην εξουσια κ γινονται πειθηνιοι (το σαλουτ του μιχαλολια στην ντοριτος), ειτε ξεσπουν σε πιο αδυναμα θυματα.. Η βια φερνει βια διοτι εχει περισσοτερο απο εναν αποδεκτες...αν θελουμε να γινουμε φιλλιπινες τι να πω....νομιζω ομως οτι κανεις απο εδω μεσα δεν το θελει...οποτε ας αφησουμε τα ξυλικια και ας κανουμε κατι ολοι μαζι γιαυτο. Link to comment Share on other sites More sharing options...
naxiand Ιούνιος 8, 2012 #3067 Κοινοποίηση Ιούνιος 8, 2012 Πως γινεται ανθρωπος ο οποιος (θα) ειναι κατηγορουμενος σε 2 υποθεσεις για ξυλοδαρμο, οπλοκατοχη και αλλα χαριτωμενα να μπορει να θετει υποψηφιοτητα για βουλευτης? Υπαρχει καποιο νομικο κενο, ή εγω δεν καταλαβαινω κατι? τον ίδιο νόμο που εκμετάλλευετε και ο Λοβέρδος και σια:-) Sent from my Android Link to comment Share on other sites More sharing options...
Τζώρτζης Ιούνιος 8, 2012 #3068 Κοινοποίηση Ιούνιος 8, 2012 [MENTION=27]RootX[/MENTION] Αν σας ανατριχιάζει το γεγονός της χειροδικίας σε αντίδραση, και περιμένετε κάθε 4 χρόνια να ψηφίσετε πάλι τους ίδιους με την ελπίδα ότι θα αλλάξουν τα πράγματα προς το καλύτερο και πως η απραγία και η στήριξη όλων των ενεργειών σας είναι μέσω της ψήφου παρακαλώ αναθεωρήστε. Αν θεωρείτε πως ο Κασιδιάρης πρέπει να παραδοθεί στο αυτόφωρο για να δικαστεί από το δίκαιο ελληνικό σύνταγμα απατάσθε πλάνην οικτρά.[MENTION=1243]fotme[/MENTION]Αγαπητέ ποντικαρά, στα τόσα αίσχη που έπρεπε/πρέπει η δικαιοσύνη να παραδειγματίσει κάθεται αγέρωχη και δειγματικά επιλέγει τις αγέρωχες πράξεις να στοχεύσει. Link to comment Share on other sites More sharing options...
narta Ιούνιος 8, 2012 #3069 Κοινοποίηση Ιούνιος 8, 2012 [MENTION=23]DJD[/MENTION] πολύ χαριτωμένο, τα πεπραγμένα με τα προβοκάτσια έρχονται σε αντιπαράθεση, με μόνους χαμένους εμάς.Οταν θα φας ξυλο επειδη αντεδρασες που ο φασιστας χουφτωσε την γυναικα/αδερφη/μανα σου, ελα να μιλησεις για προβοκατσια. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Τζώρτζης Ιούνιος 8, 2012 #3070 Κοινοποίηση Ιούνιος 8, 2012 Αυτές οι αναχρονιστικές αναγωγές είναι που με τρελαίνουν και μου ανεβάζουν τη λίμπιντο. Link to comment Share on other sites More sharing options...
RootX Ιούνιος 8, 2012 #3071 Κοινοποίηση Ιούνιος 8, 2012 [MENTION=27]RootX[/MENTION] Αν σας ανατριχιάζει το γεγονός της χειροδικίας σε αντίδραση, και περιμένετε κάθε 4 χρόνια να ψηφίσετε πάλι τους ίδιους με την ελπίδα ότι θα αλλάξουν τα πράγματα προς το καλύτερο και πως η απραγία και η στήριξη όλων των ενεργειών σας είναι μέσω της ψήφου παρακαλώ αναθεωρήστε. Αν θεωρείτε πως ο Κασιδιάρης πρέπει να παραδοθεί στο αυτόφωρο για να δικαστεί από το δίκαιο ελληνικό σύνταγμα απατάσθε πλάνην οικτρά. Ήταν τόσο ισχυρό το σοκ από την χειροδικία που δεν τελείωσα το πουλόβερ που έπλεκα Αν με το σας και τον πληθυντικό εννοείς το 93% που δεν ψήφισε ΧΑ, δεν ξέρω ποιος είναι ο απατημένος σε αυτή την περίπτωση. Link to comment Share on other sites More sharing options...
narta Ιούνιος 8, 2012 #3072 Κοινοποίηση Ιούνιος 8, 2012 ΤΟ ΒΗΜΑ - Ι. Βαρουφάκης: Οποιος έχει οικονομική κατάρτιση συμφωνεί με τον ΣΥΡΙΖΑ - πολιτικήOh lawl. ΣΥΡΙΖΑΙΟΣ ΚΑΙ ο Βαρουφακης!Το συγκεκριμενο οικονομολογο τον εκτιμω σαν επιστημονα επειδη εμαθε να εξηγει δυσκολα πραγματα με απλα λογια. Απο τους κορυφαιους κατα την αποψη μου. Link to comment Share on other sites More sharing options...
narta Ιούνιος 8, 2012 #3073 Κοινοποίηση Ιούνιος 8, 2012 Αυτές οι αναχρονιστικές αναγωγές είναι που με τρελαίνουν και μου ανεβάζουν τη λίμπιντο.Πετραδακι πετραδακι ξεκιναει. Οταν σου ερθει ο τσιμεντολιθος στην μουρη, θα αναρωτιεσαι, "γιατι ρε π***η μου;" Link to comment Share on other sites More sharing options...
colt3003 Ιούνιος 8, 2012 #3074 Κοινοποίηση Ιούνιος 8, 2012 Μιλάμε για τον ίδιο πολιτισμό που επιτρέπει δημοκρατικά σε όποιον επιθυμεί να φουντάρει από το μπαλκόνι του ή να αδειάσει τα μυαλά του ?Μήπως μιλάμε για τον πολιτισμό που επιτρέπει δημοκρατικά στον καρκινοπαθή να ψοφολογήσει όντας ανίκανος να βρει/αγοράσει τα φάρμακά του ??Τέλος μήπως μιλάμε για τον πολιτισμό που επιτρέπει στα πιτσιρίκια να λιποθυμάνε απο την πείνα, και κάποιοι να λένε πως είναι επειδή κάνουν δίαιτα ?? Η χώρα βρίσκεται ΗΔΗ σε ανθρωπιστική κρίση, και όλα τα ταμ ταμ μαζικής εξημέρωσης μιλάνε για πολιτισμό, και ως άλλες Αντουανέτες αναρωτιούνται γιατί ο λαός δεν τρώει παντεσπάνι αφού δεν βρίσκει πρόχειρο το ψωμί. Link to comment Share on other sites More sharing options...
gpl Ιούνιος 8, 2012 #3075 Κοινοποίηση Ιούνιος 8, 2012 Οσο θα ζεις με συμπιεσμενο θυμο μεσα σου, τοσο θα μεγαλωνει η αγανακτιση και θα ενθαρυνεται η βια... προσπαθησε να βρεις διεξοδους ανακουφισης (σκαστρα στη γλωσσα του Τζωρτζη)...επισης δεν ειναι σπανιο το φαινομενο, ατομα να ειναι πολυ ελαστικα στην καθημερινοτητα τους,αδικως θυματα για το συστιμικο κατεστημενο, τα οποια ειτε μπαινουν στην εξουσια κ γινονται πειθηνιοι (το σαλουτ του μιχαλολια στην ντοριτος), ειτε ξεσπουν σε πιο αδυναμα θυματα.. Η βια φερνει βια διοτι εχει περισσοτερο απο εναν αποδεκτες...αν θελουμε να γινουμε φιλλιπινες τι να πω....νομιζω ομως οτι κανεις απο εδω μεσα δεν το θελει...οποτε ας αφησουμε τα ξυλικια και ας κανουμε κατι ολοι μαζι γιαυτο.άσε τι γίνεται εδώ μέσα.Μιλάω ποιο πολύ για το τι θα γίνει στην πραγματικότητα.Η ΧΑ είναι δημιούργημα των υπολοίπων κομμάτων.Φαντάσου πόσο έχει αγανακτήσει ο κόσμος και ψήφισε ΧΑ.όταν ο άλλος χάνει το σπίτι του και διαλύετε η ζωή του, δεν έχει πολιτισμό.Είναι φυσικό.ΤΟ ΒΗΜΑ - Ι. Βαρουφάκης: Οποιος έχει οικονομική κατάρτιση συμφωνεί με τον ΣΥΡΙΖΑ - πολιτικήOh lawl. ΣΥΡΙΖΑΙΟΣ ΚΑΙ ο Βαρουφακης!Το συγκεκριμενο οικονομολογο τον εκτιμω σαν επιστημονα επειδη εμαθε να εξηγει δυσκολα πραγματα με απλα λογια. Απο τους κορυφαιους κατα την αποψη μου.Αυτό διάβαζα και εγώ μόλις τώρα.Μια χαρά τα λέει. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Τζώρτζης Ιούνιος 8, 2012 #3076 Κοινοποίηση Ιούνιος 8, 2012 Μάλιστα επικοδομητικές αντιδράσεις.FYI το ποσοστό συμμετοχής ήταν περί το 60% των ψηφοφόρων, αφαιρείς το 15% από αυτούς που είναι λαθρομετανάστες (δε νομίζω να ψήφισαν ΧΑ), βγάζεις και την κλεψιά που έπεσε στα εκλογικά κέντρα που δεν υπήρχε αντιπρόσωπος της ΧΑ (πάνω από το 60% αυτών) και βγαίνει το 7%. Link to comment Share on other sites More sharing options...
dellman Ιούνιος 8, 2012 #3077 Κοινοποίηση Ιούνιος 8, 2012 περι Βαρουφάκηπναι και πριν λίγες είχε βαθμολογήσει το οικονομικό πρόγραμμα του Σύριζα με 1 και 8 των Οικολόγωνλε κωλοτουμπ Link to comment Share on other sites More sharing options...
ea6gka Ιούνιος 8, 2012 #3078 Κοινοποίηση Ιούνιος 8, 2012 περι Βαρουφάκηπναι και πριν λίγες είχε βαθμολογήσει το οικονομικό πρόγραμμα του Σύριζα με 1 και 8 των Οικολόγων λε κωλοτουμπ με αριστα το μηδεν? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dem Ιούνιος 8, 2012 #3079 Κοινοποίηση Ιούνιος 8, 2012 Ενα πραγμα μονο θα πω για το αναμενο - θεμα χρονου χθεσινο ... Εκει στα γραφεια της νδ (συνεπάγεται και πασοκ) να μην τριβουν και πολυ τα χερια τους... Ετσι οπως το πανε τα μμε τους αντι να τους δωσουν ψηφους απο το πολυπόθητο 7% θα τους παρουν κι ολας... Εdit: και ενα 2ο σχολιο, Βουλιαζει η Ισπανια, επομενο βημα η Ελλαδα, παγκοσμια κριση, ανεργια 50%, κοσμος χωρις σπιτια...1-2-3 αντε 4 σχολια στα in δημοσιογραφικά site Σφαλιαρες καννελη-κασιδιαρη ..300 σχόλια απο κατω αντε και ενα τριτο η 60 φευγα γυναικα κανελη αν εμπαινε με ψυχολογια και δεν υπερτιμουσε τον αντιπαλο πιστευω τον ειχε τον περτιερη ψευτομποξερ και μαλιστα χωρις την βοηθεια του παλικαρα παυλοπουλου. Link to comment Share on other sites More sharing options...
yanni Ιούνιος 8, 2012 #3080 Κοινοποίηση Ιούνιος 8, 2012 Εγώ τα έγραψα ότι ο τύπος(Κασιδιάρης) ξέρει να πουλάει τον εαυτό του, στο ακροατήριο που μπορεί να πουλήσει αυτό που αντιπροσωπεύει. Μίλησα για πετυχημένο marketing και όλοι πέσαν να με φάνε διότι και καλά επικροτούσα ή άφηνα να εννοηθεί ότι ίσως επικροτούσα, την κίνησή του.Αφού λοιπόν κάνατε επίδειξη πολιτισμού απέναντι στην βαρβαρότητα μου, τώρα αρχίζετε και ανακαλύπτετε ότι ο τύπος ίσως να ήξερε τι έκανε.Δούρου, Κανέλλη και Κασιδιάρης θα σπάσουν τα κοντέρ στις επόμενες εκλογές. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.