ΓιαγκΤ Ιούνιος 8, 2012 #3041 Κοινοποίηση Ιούνιος 8, 2012 παρενθεση..στιγμιοτυπο απο διαλογο κασιδιαρη κανελλη πριν την σφαλιαραΚασιδιαρης : Γιατι το ΠΑΜΕ ειχε τα ΚΝΑΤ και προστατευε την βουλη στις πορειες κλπ(απαντηση Κανελλη) : γιατι ρε ,ηθελες να μπεις πελατης στο @ρδελο?αναρωτιεμαι κανεις δεν την σχολιασε αυτην την στιχομυθια?Μακάρι να είχαμε τον τρόπο να φτιάξουμε ένα στρατό κοπιάροντας την Λιάνα Κανελη. Θα ήταν το καλύτερο για την πατρίδα.Μακάρι να μην βρεθεί ποτέ στο δρόμο μου. Δεν θα μπορούσα να αντέξω ένα τόσο επαρμένο και χυδαίο άτομο Link to comment Share on other sites More sharing options...
narta Ιούνιος 8, 2012 #3042 Κοινοποίηση Ιούνιος 8, 2012 [MENTION=14026]jiohkor3[/MENTION]Εχεις προθεση να κανεις πολιτικη κουβεντα οπως δήλωσες; Μπορει να μην σε πειθω για το γνησιο του ενδιαφέροντος αλλα πιστεψε με υπαρχει. Αλλα δεν εχω δει προγραμμα, παρα μονο δηλωσεις σπασμωδικες απο τις οποιες δεν εβγαλα συμπερασμα. Μιας και ασχολησε δεν μου απαντας στα παραπανω ερωτηματα που εθεσα;Ποιο το οικονομικο προγραμμα της Χ.Α. με απλα λογια. 1, 2, 3; Επιστροφη στην δραχμη ή οχι; Στο ΝΑΤΟ θα συνεχισει η χωρα να ειναι μέλος; Ποια η μεταναστευτικη πολιτικη, εννοώντας, πως θα γινεται η υποδοχη μεταναστων; Θα μπορει πχ ο κινεζος να ερθει για επισκεψη;Ποια η πολιτικη της παραταξης σε σχεση με την θητεια στον στρατό; Ποια η πολιτικη σε σχεση, ας πουμε, με τους αντιρρησίες συνειδησης;Αν τεθει θεμα μη αναγνωρισης της ΑΟΖ απο την γειτονα Τουρκια, πως σκοπευει η παραταξη σας να το διαχειριστει; ΘΑ γινει επεκταση των θαλασσιων συνορων στα 12 ν.μιλια και σε περιπτωση απειλης πολεμου, υποστηρίζει η παραταξη σας την εμπλοκη της χωρας σε ενα τετοιο γεγονος; Link to comment Share on other sites More sharing options...
Myralis Ιούνιος 8, 2012 #3043 Κοινοποίηση Ιούνιος 8, 2012 Τι απο οτι εχω πει με κανει ναζι; Όλος σου ο οπαδισμός για την Χ.Α. σε κάνει τόσο ναζιστή, όσο με κάνει ΚΚΕ, Αριστεριστή και Αναρχικό (μαζί όλα αυτά) κτλ η σύγκριση σου εδώ: θα του την πεσουν ολα τα κομμουνια απο οποιον χωρο και αν ερχονται. Ειδες το πιο πανω βιντεακι που ποσταριστικε.Ορμαν σα τα ορκ ομαδες ομαδες κανουν ντου σε οποιον σταμπαρουν. Ρουφιανευουν στο ιντιμιντια. Τρωνε μολοτοφ τα γραφεια και βομβες. Επισης δεν αποδειχθηκε τιποτα σημερα, ο Κασιδιαρης αντιμετωπισε ΠΡΟΣΩΠΙΚΗ ΕΠΙΘΕΣΗ. Διαφωνώ τόσο στο ότι δέχτηκε σοβαρή προσωπική επίθεση (μια προσωπική ερώτηση, "αν πήρε αναβολή", δεν συνιστά επίθεση), όσο στον τρόπο που αντέδρασε, αν σε πρόσβαλαν, πρόσβαλε τους, μην τους αρχίσεις στις μπουνιές, και πριν πεις το παραμύθι για το ότι τον άρχισε η Κανέλη, η δύναμη που δέχτηκε από την Κανέλη, είναι όση δέχομαι εγώ αν έχει κόσμο το Μετρό και δεν χωράμε, δεν τους πλακώνω στις σφαλιάρες όμως. Αυτα που λες ειναι στον διαλογο. Ειδες πολυ διαλογο εσυ στον αντ1 το πρωι; Αυτό που λέω είναι για εδώ, στο thelab.gr. Που είναι τα επιχειρήματα σου? Ποια ελλειψη επιχειρηματων; Ειδες να του απανταει κανεις με επιχειρημα; 500 χρονια πισω θα παει η χα το κρατος; , ναι είναι επιχείρημα για τις απόψεις της Χ.Α., παρόμοια φρασεολογία έχει ξαναχρησιμοποιήσει ο ΣΥΡΙΖΑ, και έχει χρησιμοποιηθεί εναντίον του, ξύλο δεν έχει πέσει. Όταν όμως το μπουγέλο και το ξύλο έρχεται ΑΝΤΙ για κάποιο επιχείρημα (πχ "Δεν θα πάει 500 χρόνια την χώρα πίσω γιατί ......") σημαίνει ότι ΔΕΝ υπάρχει το επιχείρημα, άρα.. ας ρίξουμε ξύλο γιατί δεν έχουμε τι να πούμε. Επιχειρημα; Σοβαρη απαντηση που; Σε γελοιο ερωτημα; Σε γελοίο ερώτημα απαντάς "Κύριοι είναι γελοίο το ερώτημα σας γιατί .... ", δεν αρχίζεις το ξύλο.. Έτσι μου έμαθαν εμένα. Και ποια ειναι η αντιθετη αποψη σου που ειπωθηκε σημερα. Σήμερα? καμία, το ότι διαφωνώ με την Χ.Α. σε όλα δεν είναι αρκετό ή γνωστό εδώ? Δεν χρειάζεται να πάω σε Χρυσαυγίτη να τους πω τις απόψεις μου, μακρυμάλλη να με δουν, με κόκκινο μπλουζάκι, την έβαψα, αν έχω και κανά φυλλάδιο του ΣΥΡΙΖΑ.. κλάφτε με.. Δεν έχω φάει ξύλο ακόμα, άλλοι έχουν φάει, επειδή είχαν τζίβες, ή σκουλαρίκια κτλ.... Και ξαναρωτάω, αν εμένα με δείρουν γιατί είμαι στον ΣΥΡΙΖΑ και τόλμησα να περάσω από κοντά τους, δεν δείχνει έλλειξη επιχειρημάτων? Το ότι δέρνουν κάποιον επειδή έχει διαφορετική γνώμη, το είδαμε. Για ξεκαθαρισε λιγο το πεδιο να σου πω. Εκτος αν εχεις προσωπικη διαφορετικη αποψη για το δικαστηριο του, μηπως εισαι ο συριζαιος που τον ρουφιανεψε; Ναι το βρήκες, εγώ είμαι, πάνω σε αυτό, ο Κασιδιάρης θα μας πει ποιοι είναι οι ρουφιάνοι ΣΥΡΙΖΑιοι ή το κρατάει για τον εαυτό του? Link to comment Share on other sites More sharing options...
GruntGR Ιούνιος 8, 2012 #3044 Κοινοποίηση Ιούνιος 8, 2012 [ame=http://www.youtube.com/watch?v=1wzuLLayBDk]PART 1 Profil Basilhs Leventis 1994 - YouTube[/ame] Ηθελα να ξερα αν ητανε στην θεση του λεβεντη το ενοπλο I4 ( εχει και πρασινο μπερε τρομαρα του :S) πως θα αντιδρουσε, εδω ορκιστικε στο συνταγμα και τωρα μαζευει Αστερακια σαν το σερβο μεταναστη απτο GTA 4, τουλαχιστον ο Ακης πχ εκατσε και τον πιασανε ( γιατι ξερει οτι σε 6 μηνες ~ θα βγει οπως ο Εφραιμ ) Ο Λεβεντης btw καταγεται ΚΑΙ αυτος απο Μεσσηνια, δεν ειναι ολοι εκει κατω Σαμαραδες - Παυλοπουλοι - βολεψιαρηδες ok ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
naxiand Ιούνιος 8, 2012 #3045 Κοινοποίηση Ιούνιος 8, 2012 μπες μέσα στο πολυτεχνιο με μια μπλουζα με μεγάλη στάμπα την ελληνική σημαία αν τολμας... :-D 1)που εν δυνάμη ισχύει, αν δω ξυρισμένα κεφάλια, στοχάδια και ελληνικές σημαίες αλλάζω δρόμο, μακρυμάλλης είμαι, αν είμαι με τα πόδια, είμαι στόχος να φάω ξύλο. 5)Ποιος γλύφει τους Αριστερούς? Ποιος γλύφει εμένα? Ποιοι είναι όλοι φιλοαριστεροί, ποιοι γουστάρουν δημόσιο? Όλα από την κλάβα σου τα κατεβάζεις, ΔΩΣΕ ΑΠΟΔΕΙΞΕΙΣ, ΔΩΣΕ ΑΡΙΘΜΟΥΣ! Απάντησε στην ερώτηση μου. Sent from my Android Link to comment Share on other sites More sharing options...
Τζώρτζης Ιούνιος 8, 2012 #3046 Κοινοποίηση Ιούνιος 8, 2012 [MENTION=21046]naxiand[/MENTION] μπαίνω καθημερινά αλλά δε ξέρω φοβούνται μην δεν περάσουν το μάθημα τα παιδιά.Αλήθεια γιατί σβήστηκε το προφιλ του Κασιδιάρη από το facebook; Μη μου πείτε πως ζούμε σε χούντα θα σας μαλώσω. Link to comment Share on other sites More sharing options...
RootX Ιούνιος 8, 2012 #3047 Κοινοποίηση Ιούνιος 8, 2012 Αλήθεια γιατί σβήστηκε το προφιλ του Κασιδιάρη από το facebook; Μη μου πείτε πως ζούμε σε χούντα θα σας μαλώσω. Αλήθεια, γιατί κρύβεται από την δικαιοσύνη; Μην μου πεις πως το κάνει επειδή είναι αθώος, θα σε μαλώσω Το προφίλ του μπορεί να το έκανε disable, λες να στράβωσε ο Mark και να τον μπάναρε; Link to comment Share on other sites More sharing options...
Tsakonas Ιούνιος 8, 2012 #3048 Κοινοποίηση Ιούνιος 8, 2012 Αλήθεια, γιατί κρύβεται από την δικαιοσύνη; Μην μου πεις πως το κάνει επειδή είναι αθώος, θα σε μαλώσω Το προφίλ του μπορεί να το έκανε disable, λες να στράβωσε ο Mark και να τον μπάναρε; μεχρι και στον χατζηνικολαου στον real σημερα το πρωι ακουσα μηνυματα ακροατων του στυλ "μεγαλη γλωσσα ειχαν η κανελλη και η δουρου" ... βαζω στοιχημα οτι ολη αυτη η υποθεση θα τον ευνοησει στο τελος... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Τζώρτζης Ιούνιος 8, 2012 #3049 Κοινοποίηση Ιούνιος 8, 2012 [MENTION=27]RootX[/MENTION]:Αν πιστεύεις πως είναι ένοχος, μάλωσέ με. Link to comment Share on other sites More sharing options...
narta Ιούνιος 8, 2012 #3050 Κοινοποίηση Ιούνιος 8, 2012 μεχρι και στον χατζηνικολαου στον real σημερα το πρωι ακουσα μηνυματα ακροατων του στυλ "μεγαλη γλωσσα ειχαν η κανελλη και η δουρου" ...βαζω στοιχημα οτι ολη αυτη η υποθεση θα τον ευνοησει στο τελος...Είναι πολλοι οι κομπλεξικοι που οταν δεν μπορουν να πεισουν προβαινουν σε χρηση βιας, λεκτικης ή σωματικης. Τωρα εχουν προσβαση και στο Internet και ανακαλυψαν και το twitter. Link to comment Share on other sites More sharing options...
RootX Ιούνιος 8, 2012 #3051 Κοινοποίηση Ιούνιος 8, 2012 Υποψήφιος βουλευτής που κρύβεται μέχρι να παρέλθει το αυτόφωρο, δεν αξίζει την ψήφο μου, τελεία και παύλα ασχέτως πεποιθήσεων.Τώρα για το ένοχος/αθώος, δικαστής δεν είμαι. Στα δικά μου μάτια, θα έπρεπε να σταματήσει, πριν τα χαστούκια, όταν δίστασε για κάτι δέκατα. Link to comment Share on other sites More sharing options...
spresv Ιούνιος 8, 2012 #3052 Κοινοποίηση Ιούνιος 8, 2012 Πως γινεται ανθρωπος ο οποιος (θα) ειναι κατηγορουμενος σε 2 υποθεσεις για ξυλοδαρμο, οπλοκατοχη και αλλα χαριτωμενα να μπορει να θετει υποψηφιοτητα για βουλευτης? Υπαρχει καποιο νομικο κενο, ή εγω δεν καταλαβαινω κατι? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Τζώρτζης Ιούνιος 8, 2012 #3053 Κοινοποίηση Ιούνιος 8, 2012 Ενώ υπόλοιποι που κρύβονται και πρωτοστατούν στη μη έκδοση αυτοφώρων (βλ. κατάπτυστους νόμους) αξίζουν τη ψήφο μας. Οι οποίοι όχι για χειροδικία, για προδοσία και αφάνιση τους έθνους θα έπρεπε να καταδικαστούν/κρεμαστούν.Η κίνηση θα ήταν κατακριτέα ως μεμονωμένη πράξη, η αντίδραση στις δράσεις που δέχτηκε ήταν ανθρώπινη και ειλικρινής (μη ξεχνάμε και το παιχνίδι εντυπωσιασμού που παίζεται στα ΜΜΕ, που η les πήγε να το εκμεταλλευτεί, νομίζοντας στο απυρόβλητο λόγω του φύλου της, ενώ προηγουμένως η προδότρια μίλαγε για τους λαθρομετανάστες ως Έλληνες εργάτες). Link to comment Share on other sites More sharing options...
jiohkor3 Ιούνιος 8, 2012 #3054 Κοινοποίηση Ιούνιος 8, 2012 Σωτηρης Πουλικογιαννης.Αν βρειτε τον λογο που ειναι/ηταν αυτος υποψηφιος βλεπουμε.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
gpl Ιούνιος 8, 2012 #3055 Κοινοποίηση Ιούνιος 8, 2012 Εννοείτε πως θα τον ευνοήσει.όλη η Ελλάδα έλεγε κρεμάλα και ξύλο στους κλέφτες.Ο κόσμος έχει αγανακτήσει και δεν αντέχει άλλο.Βαρέθηκε να είναι πολιτισμένος όταν αυτά τα κοπρόσκυλα παίρνουν 10.000 ευρώ το μήνα χωρίς να κάνουν τίποτα και ο απλός ο εργαζόμενος προσπαθεί να ζήσει με 500 ευρώ και ένα σωρό φόρους.Πάνω από το 50% των Ελλήνων ζουν στο όριο της φτώχειας και τώρα καλούμαστε να πληρώσουμε τα κερατά μας στην εφορία με μηδενικό εισόδημα.Τώρα που θα δει ο κόσμος την εφορία να του παίρνει και τα βρακιά θα πει '' ρε δεν μαμιέστε, πάρτε κασιδιάρη να σας τσουβαλιάσει ''. τελείωσε ο πολιτισμός μας.Και λίγες της έριξε της ντεμεκ επαναστάτριας. Link to comment Share on other sites More sharing options...
fotme Ιούνιος 8, 2012 #3056 Κοινοποίηση Ιούνιος 8, 2012 Εννοείτε πως θα τον ευνοήσει.όλη η Ελλάδα έλεγε κρεμάλα και ξύλο στους κλέφτες.Ο κόσμος έχει αγανακτήσει και δεν αντέχει άλλο.Βαρέθηκε να είναι πολιτισμένος όταν αυτά τα κοπρόσκυλα παίρνουν 10.000 ευρώ το μήνα χωρίς να κάνουν τίποτα και ο απλός ο εργαζόμενος προσπαθεί να ζήσει με 500 ευρώ και ένα σωρό φόρους.Πάνω από το 50% των Ελλήνων ζουν στο όριο της φτώχειας και τώρα καλούμαστε να πληρώσουμε τα κερατά μας στην εφορία με μηδενικό εισόδημα.Τώρα που θα δει ο κόσμος την εφορία να του παίρνει και τα βρακιά θα πει '' ρε δεν μαμιέστε, πάρτε κασιδιάρη να σας τσουβαλιάσει ''. τελείωσε ο πολιτισμός μας.Και λίγες της έριξε της ντεμεκ επαναστάτριας.αυτα που λετε(/λενε οι ψηφοροι) ναι μεν εχουν βαση, ειναι ομως απολιτιστα και χανεται το υπαρκτο δικιο σας.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Τζώρτζης Ιούνιος 8, 2012 #3057 Κοινοποίηση Ιούνιος 8, 2012 Να και ένα χαριτωμένο που είδα: Link to comment Share on other sites More sharing options...
DJD Ιούνιος 8, 2012 #3058 Κοινοποίηση Ιούνιος 8, 2012 Πάρε κι άλλο ένα χαριτωμένο να χαίρεσαι: Link to comment Share on other sites More sharing options...
RootX Ιούνιος 8, 2012 #3059 Κοινοποίηση Ιούνιος 8, 2012 Ενώ υπόλοιποι που κρύβονται και πρωτοστατούν στη μη έκδοση αυτοφώρων (βλ. κατάπτυστους νόμους) αξίζουν τη ψήφο μας. Οι οποίοι όχι για χειροδικία, για προδοσία και αφάνιση τους έθνους θα έπρεπε να καταδικαστούν/κρεμαστούν.Ζεις σε μία δημοκρατική κοινωνία και κάθε 4 χρόνια καλείσαι με την ψήφο σου να αλλάξεις αυτά που θεωρείς κακώς κείμενα. Ψήφισε αυτούς που πιστεύεις ότι θα βάλουν φυλακή όσους θεωρείς ότι κρύβονται και πρωτοστατούν στη μη έκδοση αυτόφωρων. Το πως θα το καταφέρεις με ένα κόμμα του οποίου ο εκπρόσωπος τύπου κρύβεται μέχρι να παρέλθει το αυτόφωρο, μου είναι ασύλληπτο(no pun intended).Η κίνηση θα ήταν κατακριτέα ως μεμονωμένη πράξη, η αντίδραση στις δράσεις που δέχτηκε ήταν ανθρώπινη και ειλικρινής (μη ξεχνάμε και το παιχνίδι εντυπωσιασμού που παίζεται στα ΜΜΕ, που η les πήγε να το εκμεταλλευτεί, νομίζοντας στο απυρόβλητο λόγω του φύλου της, ενώ προηγουμένως η προδότρια μίλαγε για τους λαθρομετανάστες ως Έλληνες εργάτες).Το παιχνίδι των ΜΜΕ το παίζει μια χαρά ο Κασιδιάρης. Δες τις εκπομπές στις οποίες έχει συμμετάσχει σε πάνελ και πες μου σε τι διαφέρει από τους υπόλοιπους καραγκιόζηδες όσο αφορά τον τρόπο έκφρασης.Ανθρώπινη και ειλικρινής αντίδραση; σε τι; στην ερώτηση προς υποψήφιο βουλευτή σχετικά με δίκη που εκκρεμεί(και είναι κατηγορούμενος - από πότε είναι προσωπικό θέμα btw, υποψήφιος βουλευτής είσαι god damn it) ή στα χαστούκια που ακολούθησαν την απώθηση του με εφημερίδα; Δεν υποστηρίζω την Κανέλλη ή την Δούρου, στο ίδιο άθλιο πνεύμα μιλάγανε, όπως και ο Κασιδιάρης. Link to comment Share on other sites More sharing options...
gpl Ιούνιος 8, 2012 #3060 Κοινοποίηση Ιούνιος 8, 2012 αυτα που λετε(/λενε οι ψηφοροι) ναι μεν εχουν βαση, ειναι ομως απολιτιστα και χανεται το υπαρκτο δικιο σας..δεν ψήφισα ποτέ ΧΑ και ούτε πρόκειται λόγο αντίθετης φιλοσοφίας.Γενικός είμαι ακομμάτιστος και αντίθετος σε οτιδήποτε τέτοιο.Με ενδιαφέρει μόνο το καλό της χώρας μου και τίποτα άλλο.Αυτό που περίμενα καιρό το έκανε ο Κασιδιάρης.Αν λοιπόν αντί για τον κασιδιάρη το είχε κάνει ο Γκλέτσος πάλι το ίδιο θα έλεγα.Δεν με νοιάζει ποιος το έκανε αλλά ότι το έκανε.όταν θα μου πάρουν το σπίτι και θα ζω σε παγκάκια και θα τρώω από τα σκουπίδια να τον χέσω τον πολιτισμό. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.