Jump to content

Εκλογές 2012

astrolabos

Recommended Posts

Οπότε προτείνεις να παραμείνουμε νομοταγείς και ηθικά σωστοί και εφόσον τεκμηριωμένα με πηδήξουν να κάνω μήνυση και να περιμένω την Ελληνική δικαιοσύνη/παραφροσύνη να με δικαιώσει.

Δεν προτεινω κατι. Σου λεω πως το βλεπω εγω. Και γι' αυτο αναφερω οτι οι επιλογες ειναι δυο. Αν επιλεξεις την αυτοδικία και τον νομο της ζουγκλας, μην παραπονεθεις οταν ο Χ Κασιδιαρης/Αμπντουλαχ/Καυλοπετρινακης ανακηρύξει το σπιτι σου, εξοχικο του και ερθει με το δικανο, μαζι με καμια 10αρια φιλαρακια του να το παρει.

"Ειτε θες μια κοινωνια με νομους και αρχες, ειτε ζουγκλα. Δικαιωμα σου τι θα επιλέξεις," Δηλαδή είσαι τόσο ρομαντικός που ακόμα διαχωρίζεις τα δύο; Κοινωνία και ζούγκλα; WTF ζούμε στον ίδιο πλανήτη;

Ζουμε σε ζουγκλα δηλαδη;

Φιλε μου, δεν εχεις δει ζουγκλα. 1 εβδομάδα downtown NY θα σε κανει να αλλαξεις οπτικη γωνια.

• Replies 4,1k
  • Created
  • Last Reply
Δεν προτεινω κατι. Σου λεω πως το βλεπω εγω. Και γι' αυτο αναφερω οτι οι επιλογες ειναι δυο. Αν επιλεξεις την αυτοδικία και τον νομο της ζουγκλας, μην παραπονεθεις οταν ο Χ Κασιδιαρης/Αμπντουλαχ/Καυλοπετρινακης ανακηρύξει το σπιτι σου, εξοχικο του και ερθει με το δικανο, μαζι με καμια 10αρια φιλαρακια του να το παρει.

Ενώ αν έρθει με κουστούμι και εισαγγελέα είμαστε οκ.

Ζούμε σε ζουγκλα δηλαδη;

Φιλε μου, δεν εχεις δει ζουγκλα. 1 εβδομάδα downtown NY θα σε κανει να αλλαξεις οπτικη γωνια.

Τι να σπω ρε μαν. Εγώ βλέπεις είμαι βλάχος από την κάτω ραχούλα και δεν έχω δεί τας νέας ιόρκας. Άσε που λογικά μοιάζουμε σαν λαός,φιλοσοφία,παιδεία,οικογένεια καρμπόν με τους κινέζους, αμερικάνους,αφρικανούς αφού όλοι παιδιά του Κυρίου είμαστε.

Ενώ αν έρθει με κουστούμι και εισαγγελέα είμαστε οκ.

Εξηγησε το, γιατι δεν ειπια απογευματινο καφε ακομα και ρεταρω.

Τι να σπω ρε μαν. Εγώ βλέπεις είμαι βλάχος από την κάτω ραχούλα και δεν έχω δεί τας νέας ιόρκας. Άσε που λογικά μοιάζουμε σαν λαός,φιλοσοφία,παιδεία,οικογένεια καρμπόν με τους κινέζους, αμερικάνους,αφρικανούς αφού όλοι παιδιά του Κυρίου είμαστε.

Εισαι λιγοτερο βλαχος απο εμενα, εχω copyright λογο εντοποιοτητας :hehe: Πηγα (με πηγαν για την ακριβεια) και ειδα σποραδικα τι σημαινει ζουγκλα. Ενας φιλος δημοσιογραφος, πηγε Βραζιλια στις φαβελες για ρεπορταζ. Εκει ειναι ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ζουγκλα. Δεν εβγαιναν απο το βανακι και ειδει παιδια να παιζουν διπλα απο πτωματα.

Αλλα το ζητουμενο ειναι ενα: επιλεγεις να γινει δικαστης μονο σου; Δικάιωμα σου (αν και παρανομεις). Εχει συνεπειες βεβαια, αν το κανει και ο απεναντι και ο διπλα κοκ.

Προσωπικα επιλεγω τον δρομο της λιγοτερης δυνατης χρησης βιας. Την δικαιολογω μονο σε περιπτωση αμυνας για την ζωη σου/οικογενειας.

Επιθετικα ομως; No.

Ο μυραλις αν και ολο διαφωνουμε κανει συζητηση

Μην με υπερασπίζεσαι, άσχετα αν διαφωνούμε, θα μας βγάλουν αδέλφια.

Παει η κανελη να υπερασπιστει την συριζαια. Το βλεπω και αδυνατω να καταλαβω

ποσο συστημικοι εχουν γινει οι αριστεροι. Αδερφακια μεχρι το τελος.

Τώρα δεν θα πω σε τι διαφωνεί (δυστυχώς) το ΚΚΕ με τον ΣΥΡΙΖΑ για να κάνω prove το επιχείρημα μου. Τηλεόραση αν έχετε ανοίξει τον τελευταίο μήνα έχετε σίγουρα πετύχει την Αλέκα να χώνει στον ΣΥΡΙΖΑ.

Ποιο το οικονομικο προγραμμα της Χ.Α. με απλα λογια. 1, 2, 3; Επιστροφη στην δραχμη ή οχι; Στο ΝΑΤΟ θα συνεχισει η χωρα να ειναι μέλος; Ποια η μεταναστευτικη πολιτικη, εννοώντας, πως θα γινεται η υποδοχη μεταναστων; Θα μπορει πχ ο κινεζος να ερθει για επισκεψη; Ποια η πολιτικη της παραταξης σε σχεση με την θητεια στον στρατό; Ποια η πολιτικη σε σχεση, ας πουμε, με τους αντιρρησίες συνειδησης; Αν τεθει θεμα μη αναγνωρισης της ΑΟΖ απο την γειτονα Τουρκια, πως σκοπευει η παραταξη σας να το διαχειριστει; ΘΑ γινει επεκταση των θαλασσιων συνορων στα 12 ν.μιλια και σε περιπτωση απειλης πολεμου, υποστηρίζει η παραταξη σας την εμπλοκη της χωρας σε ενα τετοιο γεγονος;

Ρωτάς κι εσύ κάτι πράγματα! Λες και οι άλλοι που έχουν πρόγραμμα θα το εφαρμόσουν. Αν ξέρεις τις ερωτήσεις (σαν αυτές που κάνεις/-ουν) κάθεσε και γράφεις τις απαντήσεις και παρλαπιπιάζεις τα κανάλια που ρωτάνε και ξαναρωτάνε τα ίδια και τα ίδια. Μέχρι και ο Κασιδιάρης μπορεί να το κάνει.

ΟΡΑΜΑ για αυτή τη ρημάδα χώρα έχει κανένας?

Από προγράμματα (που διαρκούν όσο ένα δελτίο ειδήσεων) χορτάσαμε!

Εξηγησε το, γιατι δεν ειπια απογευματινο καφε ακομα και ρεταρω.

Χρώστα ένα μήνα στο ΤΕΒΕ και θα θα σου έρθει η απάντηση μόνη της ;)

..Την δικαιολογω μονο σε περιπτωση αμυνας για την ζωη σου/οικογενειας. Επιθετικα ομως; No.

Έχεις δει να διαχωρίζεται κάπως από την Ελληνική νομοθεσία; (Δεν χρειάζεται να απαντήσεις)

Ένα θα πω και θα κλείσω εδώ γιατί εδώ παίζει το γνωστό ρητό με το arguing @ teh internets.

Δυστυχώς καθημερινά επιβεβαιώνονται τα λεγόμενα ενός αγράμματου γέροντα που είχε πει ότι υπάρχουν πλέον φοβερά μορφωμένα άτομα με μηδενική παιδεία. Over & Out.

Χρώστα ένα μήνα στο ΤΕΒΕ και θα θα σου έρθει η απάντηση μόνη της ;)

Xρωστάει το boss 3 διμηνα. Δεν ειδα εισαγγελέα ή δικηγόρο.

Έχεις δει να διαχωρίζεται κάπως από την Ελληνική νομοθεσία; (Δεν χρειάζεται να απαντήσεις)

Δυστυχως ΟΧΙ

Ένα θα πω και θα κλείσω εδώ γιατί εδώ παίζει το γνωστό ρητό με το arguing @ teh internets.

Δυστυχώς καθημερινά επιβεβαιώνονται τα λεγόμενα ενός αγράμματου γέροντα που είχε πει ότι υπάρχουν πλέον φοβερά μορφωμένα άτομα με μηδενική παιδεία. Over & Out.

Σαφως, γιατι η παιδεία σε κανει πανω απ' ολα ΑΝΘΡΩΠΟ.

Μιλάνε όλοι μιλάει κι ο μέγιστος προδότης, NewsIt.gr: Παπανδρέου για Κασιδιάρη: Η καταγγελία και η καταδίκη δεν αρκούν

Τι σουρεάλ χώρα είναι αυτή ρε, τι θα γίνει..

Ειναι ελλάδα ακομα αυτος ή την εχει κανει;

Ερώτηση: θυμάστε εκείνες τις μεγαλειώδεις περσινές συγκεντρώσεις στο Σύνταγμα και στις πλατείες όλης της χώρας;

Μόνο εγώ απορρώ πώς δεν γίνονται τώρα; Τώρα, μα τώρα!

Δεν είναι ο τύπος μου και δε θα πήγαινα, όμως μου επιβεβαιώνει πολλά από τότε που βαρέθηκα τους Αγανακτισμένους.

Επέτρεψε μου προσωπικά, να αμφιβάλλω ότι τρία εκατομμύρια ήξεραν τι ακριβώς τι υπέγραφαν και ήθελαν να ερωτηθούν άμεσα, μάλλον απλά δεν ήθελαν να καούν στην κόλαση.

Μάλιστα. Σαν να λέμε κρίνουμε αν η άποψη της λαικής κυριαρχίας μας ταιριάζει, μας γουστάρει, πάει ασορτί με την κουλτούρα μας βρε αδερφέ και αν όχι τότε νταξ μωρε δεν τρέχει και τπτ.

Ναι ο Τατσοπουλος εδειρε πολυ κοσμο, οι μισοι ακομα νοσηλευονται.

Τι πάει να πει αυτό; Χειροδίκησε; Ναι ή όχι; Που είναι η αυτέπαγγελτη διαδικασία με την οποία δικαιολογεί ο νάρτα το γεγονός ότι τσακ μπαμ είχαμε ένταλμα σύλληψης;

Όλα τα προσαρμόζουμε όπως μας συμφέρει. Βασικά, δε συμφέρει εμάς στην πραγματικότητα, άλλοι τα τρώνε, αλλά ας πάμε στο διαταύτα.

[MENTION=48]LL_NEO[/MENTION] Άλλο να κοιτάς επίμονα απ' τα 5 εκατοστά νευριασμένος το συνομιλητή σου και να τον προκαλείς (βλ. Τατσόπουλος), άλλο να χτυπάς μια γυναίκα με σφαλιάρες/μπουνιές/τί ήταν και άλλο να δίνεις μια ξυλιά στον πωπό ενός 8χρονου. Αν όλα ήταν τα ίδια θα είχε συλληφθεί ο κάθε γονιός ως ισάξιος της άνανδρης και πραγματικής βίας του Κασιδιάρη. Γιατί ούτε η μικρή "ξυλιά" στον πωπό του 8χρονου είναι πραγματική βία ούτε μια σφαλιάρα που θα φάω απ' την πρώην.

Συν τοις άλλοις, η ενέργειά του συνοδεύεται και από άλλα. Όπως, το ότι εγώ αν δε συμφωνώ με τα πιστεύω του, θα πρέπει να σκάσω ή να τις φάω.

Υ.Γ: Δε συμπαθώ κανέναν τους. Θεωρώ την Δούρου ηλίθια, τον Τατσόπουλο ψευτοκουλτουριάρη-ψευτοεπαναστάτη, την Κανέλλη λαϊκίστρια και τον Κασιδιάρη μαϊμού.

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.