Jump to content

Εκλογές 2012

astrolabos

Recommended Posts

αχαχΑΧΑΧΑΧΧααχΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧχαχΧΑΑΧΑΧΑΧΑΧαχαχΑΧΑΧΑΧΑΧ ΕΛΕΟΣ ΑΧΑΧΑΧΑ..τώρα στα σοβαρά . Επειδή πολλοί λέτε "όταν βαράνε πολίτες δεν σας νοιάζει?" κλπ κλπ και τα 2 πειράζουν..και μπροστά στις κάμερες και πίσω από τις κάμερες. το ένα δεν αναιρεί όμως το άλλο . Οπότε μην προσπαθείτε να εκμηδενίσετε το γεγονός της Καννέλης(που δεν την πάω μια ) λέγοντας ότι όταν συμβαίνουν σε απλούς πολίτες κάνουμε τα στραβά μάτια.. αμαν.

• Replies 4,1k
  • Created
  • Last Reply
αχαχΑΧΑΧΑΧΧααχΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧχαχΧΑΑΧΑΧΑΧΑΧαχαχΑΧΑΧΑΧΑΧ ΕΛΕΟΣ ΑΧΑΧΑΧΑ..τώρα στα σοβαρά . Επειδή πολλοί λέτε "όταν βαράνε πολίτες δεν σας νοιάζει?" κλπ κλπ και τα 2 πειράζουν..και μπροστά στις κάμερες και πίσω από τις κάμερες. το ένα δεν αναιρεί όμως το άλλο . Οπότε μην προσπαθείτε να εκμηδενίσετε το γεγονός της Καννέλης(που δεν την πάω μια ) λέγοντας ότι όταν συμβαίνουν σε απλούς πολίτες κάνουμε τα στραβά μάτια.. αμαν.

Ακριβώς αυτό. Όλα τα κακά να τα καταδικάζουμε. :T:

Όποιος και να είναι θύμα/θύτης, ό,τι και να πιστεύουμε εμείς.

Βρήκαν βέβαια όλοι οι έγκριτοι δημοσιογράφοι ΠΡΩΤΟ θέμα να απασχολούν τον κόσμο μέχρι τις εκλογές. Και αν μπει η ΧΑ στην βουλή, και πολύ μετά από τις εκλογές.

Σταμάτησαν και οι καρκινοπαθείς, σταμάτησαν οι αυτοκτονίες, σταμάτησαν τα εκκαθαριστικά της εφορίας, σταμάτησε η ανεργία.

Ας ασχοληθεί η δικαιοσύνη. Τέλος.

Βούτυρο βρε τους ήρθε, βούτυρο.

Αυτό αλήθεια, αν και δεν ακούγεται πολύ, με πείραξε λίγο. Τρεις - τέσσερις άνδρες ( ; ) και όταν τη χτυπούσε ο άλλος καθόντουσαν έτσι απλώς; Τόσο ατσαλάκωτους τους κάνει το σύστημα;

Δεν είχαν την προσωπική τους ασφάλεια κοντά τους οπότε τι περιμένεις να κάνουν; Εδώ περιμένουν από την προσωπική τους ασφάλεια να πάει να κάνει τα ψώνια, να τους ανοίξει την πόρτα, να τους στρώσει το κρεβατάκι, να τους σιδερώσει το σακάκι, από άλλους υπαλλήλους να τους διαλέξουν τα ρούχα, τα εσώρουχα, να τους γράψουν τον λόγο. Και εσύ θέλεις να έχει αστραπιαία αντίδραση; :p

Πέραν του ότι εδώ υπάρχει όλο το video και ο καθένας μπορεί να κρίνει τι έχει συμβεί, το πιό ενδιαφέρον κομμάτι φυσικά, είναι τα σχόλια από κάτω.

[ame=http://www.youtube.com/watch?v=j2NgLUa_gCM]ΚΑΣΙΔΙΑΡΗΣ ΧΕΙΡΟΤΟΝΕΙ ΚΑΝΕΛΛΗ! ΟΛΟ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ - YouTube[/ame]

Όταν τα ΜΑΤ βάραγαν συνταξιούχους/χες δεν είδα τέτοια ευθιξία.

Χμμ περιεργο...

Μηπως ησουνε κι εσυ σαν τον Χριστοδουλο κλεισμενος και διαβαζες τα μαθηματα σου εκεινη την εποχη???

Μηπως διαβαζες μονο elas.gr γιατι ολο το υπολοιπο ιντερνετ ειχε βουηξει...

Απο την αλλη βεβαια καλα κανεις και συγκρινεις τον ΜΑΤατζη που βαραει συνταξιουχους με τον "κυρ-Ηλια τον βουλευτη" που χτυπαει γυναικες. Στο ιδιο εγκεφαλικο μηκος κυματος κινουνται.

Στην τελικη εναν τετοιον ανθρωπο θελω να με εκπροσωπεί στη βουλη και σαν κρατος γενικα.

Δεν θελω καναν χλεχλε ψευτο κουλτουριαρη, υπουλο που οταν τον κοροιδευουνε, τον ζοριζουνε και τον τσιγγλανε θα πηγαινει cool + trendy σπιτι του και θα ετοιμαζει το σχεδιο που θα τους καρφοκωλ@$%σει την επομενη μερα...

Θελω τον αντρα τον σωστο τον προστυχο για βουλευτη, που σε βαραει κι ας μην εχεις κανει τιποτα, ετσι προληπτικα!!

Αυτη/οι ειναι η/οι πολιτικη/οι του μελλοντος!

Μην δινετε σημασια... του Συριζα ειναι ο γιατρος

Το ψυχογράφημα του Κασιδιάρη! Τι λένε ειδικοί επιστήμονες

Την πραξη καταδικαζουμε οχι το ποιος βαρεσε ποιον, ουτε ειμαστε εγγονια του σταλιν ουτε comma-dogs σαν καποιους αλλους ( *γκουχ *γκουχ )

Τι μπουρδες ειναι αυτες τωρα ? Ποιος ειπε οτι μας ενοχλησε που εφαγε ξυλο η κανελλη αλλα οταν τις τρωει μια διαδηλωτρια πχ απο ΜΑΤατζη δεν μας νοιαζει καθολου ? Καταδικαστεα ειναι και τα 2, το οτι η Δικαιοσυνη λειτουργει επιλεκτικα ειναι προβλημα τους Κρατους οχι δικο μας, αλλο Πατριδα αλλο Κρατος, capice ?

Τι σαχλαμαρες πατε και βγαζετε απτο μυαλο σας ? Το νερο στα δικα σας μουτρα σας επρεπε να το ριξει ο Κασιδιαρης, ΞΥΠΝΑΤΕ !

http://a7.sphotos.ak.fbcdn.net/hphotos-ak-ash4/428314_3043323892788_1541211846_n.jpg

Για αυτην εδω ποιος νοιαστηκε???βρηκαμε την Κανελλη τωρα επειδη ειναι βουλυτινα...καποτε ο αειμνηστος Βαγγελης Γιαννοπουλος την ειχε πει ''ΠΑΤΣΑΒΟΥΡΑ''ποσο δικιο ειχε!!!!

ΠΟΛΛΟΙ!!

Όπως και για τον ρεπόρτερ που έμεινε κουφός, όπως και για όσους φάγανε ξύλο από τα ΜΑΤ.

Υπάρχουν 3 βασικές διαφορές, και αυτό πάει και στον τύπο που ρωτάει γιατί κανείς δεν είπε κάτι για τους συνταξιούχους που τρώγανε ξύλο από τα ΜΑΤ.

1) Τα ΜΑΤ δεν κατεβαίνουν για Βουλευτές.

2) Τα ΜΑΤ την ώρα των επεισοδίων, δεν έχουμε όνομα, δεν έχουν αριθμό , δεν έχουν διακριτικά και προφανώς δεν στα λένε. Δεν έχεις κάποιον να του κάνεις μύνηση.

3) Οι κινήσεις και τα λόγια των ΜΑΤ και του κόσμου, δεν φαίνοντε / ακούγοντε καθαρά σε καμία κάμερα.

Αποτέλεσμα των 2-3, αρνούντε τα πάντα και δεν μπορείς να κάνεις τίποτα.

(Προφανώς δεν το υποστηρίζω)

---------------

[MENTION=48]LL_NEO[/MENTION]

Πες μου ΕΝΑΝ λόγο, για τον οποίο θεωρείς, ότι το να (μην) / αναγράφεται το θρήσκευμα στην ταυτότητα, θα έκανε εσένα ή οποιονδήποτε άλλο να ζήσει καλύτερα με οποιονδήποτε τρόπο.

Η πως το κράτος θα λειτουργήσει καλύτερα με το να (μην) / αναγράφεται το θρήσκευμα στην ταυτότητα.

Whats the difference??

Το θέμα είναι τελοίως ανούσιο, και δεν υπήρχε λόγος να αναλωθεί η Αριστερά σε αυτό το θέμα. Πόσο μάλλον να δαπανηθούν άπειρα χρήματα για να γίνει το δημοψήφισμα.

Στην τελική, θες άνθρωπε μου να δηλώσεις τι είσαι? Βάλε το στην υπογραφή σου, όπως κάποιος είχε προσθέσει ένα Χ.Ο. στην υπογραφή του και είχε καλέσει τα κανάλια να το δείξει.

Problem solved.

---------------

Για όσους μιλάνε περί ευθύνης κομμάτων που δεν κυβέρνησαν ποτέ και δεν έκανα τίποτα.

Σε μια πρόταση, "Κάνετε λάθος, για όλα τα κακά και στραβά που έχουν συμβεί, για ότι λακαμία έχει ψηφιστεί έχουν μιλήσει και μιλάνε και από το βήμα της Βουλής και αλλού, αλλά εφόσον δεν είχαν πλειοψηφία, δεν μπορούσαν ποτέ να περάσουν τίποτα, καμία "δίωξη" βουλευτή, κανένα δικαστήριο υπουργού"

Ενημέρωσαν τους πολίτες, έκαναν το χρέος τους, η απάντηση των πολιτών ήταν, είτε να μην τους ακούσουν όταν μίλαγαν, είτε να κοιτάνε την θεσούλα που τους έταξαν οι άλλοι, είτε γενικά να φοράνε παρωπίδες και να ξαναψηφίσουν ΝΔ-ΠΑΣΟΚ.

Εγώ λοιπόν σου απαντάω ότι δεν έφταιγαν τα μικρότερα κόμματα, αλλά οι πολίτες, εσύ, η μητέρα σου και ο πατέρας σου που δεν τους άκουγαν.

-----------------

Καταδικάστε όσο θέλετε, αλλά δεν κερδίζετε κάτι, δείτε λίγο και σε άλλα μπλογκς/σελίδες τι λένε. Σε ένα βλαχοειδησεογραφικό που μπήκε εδώ, πολλοί σχολίαζαν με μπράβο και με "να αγιάσει το χέρι του". Πολλοί υποστηρίζουν ότι η Κανέλη επιτέθηκε πρώτη (αν αυτό ήταν επίθεση, πρέπει να πλακώσω στις σφαλιάρες όποιον με αγκίξει στο μετρό!!!). Άλλοι λένε, καλά έκανε και έριξε και το νερό στην "απλυτη" αριστερή, και καλά έκανε και έδειρε την κομ*****στρια.

Ο άλλος έλεγε ότι τώρα θα ψηφίσει Χ.Α. ενώ πριν είχε ψηφίσει Ν.Δ. ...

Εν τέλη, εγώ βλέπω να κερδίζει ψήφους με αυτή την κίνηση.

-----------------

Δικό μου σχόλιο, η Δούρου δεν ήταν μετανάστρια, απλά διαφωνεί με τον Κασιδιάρη, το ίδιο και η Κανέλη.. Και να πως από την βία "στους λαθρομετανάστες μόνο", περάσαμε στην βία εναντίον όσως έχουν διαφορετικές απόψεις..

Τόσο ευκολα, τόσο αναίμακτα, με πανυγηρισμούς και χαρές... Διαφωνώ μαζί σου, άρα μπορώ να σε πλακώσω στο ξύλο.

----------------

ΕΔΙΤ:

Sorry για την ειρωνεία, αλλά προσωπικά θεωρώ ότι το εννοείς περισσότερο στα σοβαρά από όσο στα αστεία.

Κάνεις λάθος, στα αστεία το είπα, ίσως και λίγο για να τους προβοκάρω. Νόημα είχε να μιλήσουν αυτοί που τους ψήφησαν, να γίνει συζήτηση και να παρατεθούν επιχηρήματα. Με το ban, δεν θα γινόταν αυτό.

Αυτό λέω. Εγώ μιλάω γενικά για κάθε πάνελ με κάθε συνονθύλευμα πολιτικών, εσύ θίχτηκες διότι νομίζεις ότι μιλάμε για την Δούρου. Αντικειμενικότητα. Άμα σου αρέσουν οι μονόλογοι στα πάνελ και οι διαγωνισμοί φωνής με γεια σου με χαρά σου. Εμένα δεν μου αρέσουν. Μου φέρνουν πονοκέφαλο, τους θεωρώ ντροπή.

Γιακουμάτος. Που τον πέτυχες. Στα διαφημιστικά χαρτάκια που πετάει στα πεζοδρόμια έχει φωτογραφία του από όταν ο Μπάγεβιτς ήταν ποδοσφαιριστής. Να δείχνει νέος, φρέσκος και καθαρός. Βάλε και τον γλοιώδη Παναγιοτώπουλο μέσα μαζί με κάτι Ντόρες, Σουφλιάδες, Παυλόπουλους να φτιάξουμε μια σούπα σκέτο.... βούρκο.

Αλλά σου λέω. Έχεις φανατιστεί τόσο πολύ που δεν ξέρεις τι λες. Η Δούρου με πείραξε; Άντε γεια.....

Μα το είδα ότι μιλάς γενικά για όλους, αλλά ΤΩΡΑ το ανέφερες με την Δούρου. Ήταν αντικειμενικό να θέσεις το θέμα τώρα? Δηλαδή από όλο το περιστατικό, δίνεις ποσοστό σημασίαα σε αυτό? Αν ναι, μάλλον χάνεις το δάσος.

Ο Γιακουμάτος και ο Παυλόπουλος είναι ο πρώτοι που θυμάμαι να κάνουν έντονα αυτό το πράγμα και να μην αφήνουν κανέναν να μιλήσει.

Το ότι επικεντρώνουμε στον ποιο βίαιο δεν σημαίνει ότι οι δύο κυρίες θα πρέπει να παρουσιάζονται ως ήρωες. Δεν είναι.

Βέβαια και δεν είναι.

Ποιο πάνω δικαιολόγησες την λεκτική βία, που όταν εμπλέκονται άνθρωποι που δεν ελέγχουν τα νεύρα τους καταλήγει σε σωματική βία, διότι ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ Ο ΣΥΡΙΖΑ ΤΣΥΡΙΖΕΙ ΤΟΣΟ ΔΥΝΑΤΑ ΟΣΟ ΚΑΙ ΟΙ ΑΛΛΟΙ. Κάνω λάθος;

Δεν δικαιολογώ την βία, παρά μόνο αν είναι αντίδραση σε κάποια αναλόγου μεγέθους δράση.

Τι σχέση έχει το ότι ο ΣΥΡΙΖΑ μια φορά φώναξε παραπάνω?

Σε πάω μονότερμα, σε ειρωνεύομαι και σου επιτίθεμαι διότι πολύ απλά σε σέβομαι. Κουφό το ξέρω. Αλλά αν δεν σε σεβόμουν τότε απλά θα σε αγνοούσα. Σου λέω όμως και αυτό το μήνυμα θέλω να σου περάσω, ότι έχεις φανατιστεί υπερβολικά και πρέπει να βγάλεις τα κομματικά γυαλιά για να μην καταλήξεις αυτό που βρίζεις.

Αφού με σέβεσαι, 'νταξυ.. περασμένα ξεχασμένα.

Αν ήμουν φανατισμένος, δεν θα έψαχνα την λογική σε τόσα και τόσα θέματα, δεν θα έψαχνα αποδείξεις, και θα έγραφα μηνύματα του στυλ "Ψηφίστε ΣΥΡΙΖΑ γιατί μαμάει και θα τα φτιάξει όλα"

Όχι όμως, ο ΣΥΡΙΖΑ έχει ένα σωρό αδυναμίες, (προφανώς δεν τις γράφω), αλλά αντιδράω σε αυτά που γράφουν άλλοι, γιατί καταφέρνουν ΠΑΝΤΑ να μην βρίσκουν τις αδυναμίες του αλλά να πετάνε λάσπη και ψέματα. Ανησυχώ για την επόμενη μέρα όσο και εσύ, με την διαφορά ότι θα το παλέψω.

----------------

Να πάμε σιγά σιγά πίσω στο θέμα μας?

Έλα ρε Σόλωνα τώρα. Βγήκαν τάχιστα οι επιστήμονες για μας γνωστοποιήσουν το ψυχικό προφίλ του κάθε κασιδιάρη....Επιστήμονας που τσουβαλιάζει και "βγήκαν οι θέσεις μιας παράταξης" λόγω της συμπεριφοράς του Κασιδιάρη,....ε..δεν είναι και δείγμα σοβαρής επιστημονικής άποψης. Υποτίθεται ένας ψυχολόγος-ψυχίατρος αναλύει τον ασθενή που είναι απέναντι του.

Και να στέκει, ξέρεις τι συμπέρασμα βγαίνει; Ότι πήρε πολύ λίγες ψήφους στον πρώτο γύρο.

Διότι αυτά που περιγράφει το άρθρο μάλλον αρμόζουν στα 4/5 του λαού αυτή αυτή στιγμή. Όλοι είναι στην τσίτα. Το βλέπεις παντού...Στο μόνο που συμφωνώ είναι ότι προφανώς δεν τον ένοιαζαν οι συνέπειες. Προφανώς ο τύπος δεν μπορεί να κρατήσει τα νεύρα του, όταν τον φέρουν στο αμην.

Όλους τους υπόλοιπους, προφανώς και μας νοιάζουν, και γι αυτό φρενάρουμε, πριν τα κάνουμε λίμπα ή τουλουμιάσουμε τις κυρίες με τις ατέρμονες κωλάρες, όταν μας στέλνουν για 50η φορά στην Α,Β,Γ δημόσια υπηρεσία, για να βγάλουμε ΕΝΑ κωλόχαρτο.

Να μην αναφέρω δε το πόσο πιο ωμή και απάνθρωπη βία αποτελεί η οδηγική συμπεριφορά του Έλληνα. Είτε είναι οδηγός, είτε κατασκευαστής δρόμων. Αυτό δεν το δείχνει η τηλεόραση. Και ναι...δεν έχει σχέση με το θέμα.

Πραγματικά, τα σοβαρά θέματα είναι άλλα. Μην παρασυρόμαστε από γελοίους που εκμεταλλεύονται άλλους γελοίους..

YΓ. Ξαναείδα το video. Έχω μια απορία. Τελικά από τις λέξεις, "φασισταριό", "παλιοκομόυνι", "νούμερο", "πουσταριό" ποια μπορείς να χρησιμοποιείς ελεύθερα και ποια διώκεται ποινικά από το νόμο;..............

Πες μου ΕΝΑΝ λόγο, για τον οποίο θεωρείς, ότι το να (μην) / αναγράφεται το θρήσκευμα στην ταυτότητα, θα έκανε εσένα ή οποιονδήποτε άλλο να ζήσει καλύτερα με οποιονδήποτε τρόπο.

Η πως το κράτος θα λειτουργήσει καλύτερα με το να (μην) / αναγράφεται το θρήσκευμα στην ταυτότητα.

Whats the difference??

Το θέμα είναι τελοίως ανούσιο, και δεν υπήρχε λόγος να αναλωθεί η Αριστερά σε αυτό το θέμα. Πόσο μάλλον να δαπανηθούν άπειρα χρήματα για να γίνει το δημοψήφισμα.

Στην τελική, θες άνθρωπε μου να δηλώσεις τι είσαι? Βάλε το στην υπογραφή σου, όπως κάποιος είχε προσθέσει ένα Χ.Ο. στην υπογραφή του και είχε καλέσει τα κανάλια να το δείξει.

Problem solved.

Ρε πουλάκι μου άσε τη φύση του προβλήματος. Στην τελική ούτε εγώ πήγα να υπογράψω. Εδώ μιλάμε για λαική βούληση. Μίλησες για ένα εκατομμύριο συμπολίτες μας και εγώ σου έφερα παράδειγμα με τρια εκατομμύρια συμπιλίτες μας (μετρημένα έτσι?). 3 μύρια θεώρησαν ότι το ζήτημα ήταν σημαντικό και ήθελαν να ερωτηθούν αμεσα. Που ήταν η αίσθηση λαικής κυριαρχίας τότε;

Ρε πουλάκι μου άσε τη φύση του προβλήματος. Στην τελική ούτε εγώ πήγα να υπογράψω. Εδώ μιλάμε για λαική βούληση. Μίλησες για ένα εκατομμύριο συμπολίτες μας και εγώ σου έφερα παράδειγμα με τρια εκατομμύρια συμπιλίτες μας (μετρημένα έτσι?). 3 μύρια θεώρησαν ότι το ζήτημα ήταν σημαντικό και ήθελαν να ερωτηθούν αμεσα. Που ήταν η αίσθηση λαικής κυριαρχίας τότε;

Επέτρεψε μου προσωπικά, να αμφιβάλλω ότι τρία εκατομμύρια ήξεραν τι ακριβώς τι υπέγραφαν και ήθελαν να ερωτηθούν άμεσα, μάλλον απλά δεν ήθελαν να καούν στην κόλαση.

Δεν ειναι θέμα Λαικής Κυριαρχίας το αν θα γράφεται το θρήσκευμα στην ταυτότητα, σε μία ΜΗ θεοκρατούμενη κοινωνία.

Κυριαρχία πάνω σε ΤΙ? είναι αυτό?

Δικό μου σχόλιο, η Δούρου δεν ήταν μετανάστρια, απλά διαφωνεί με τον Κασιδιάρη, το ίδιο και η Κανέλη.. Και να πως από την βία "στους λαθρομετανάστες μόνο", περάσαμε στην βία εναντίον όσως έχουν διαφορετικές απόψεις..

Τόσο ευκολα, τόσο αναίμακτα, με πανυγηρισμούς και χαρές... Διαφωνώ μαζί σου, άρα μπορώ να σε πλακώσω στο ξύλο.

QFT

Κάνεις λάθος, στα αστεία το είπα, ίσως και λίγο για να τους προβοκάρω. Νόημα είχε να μιλήσουν αυτοί που τους ψήφησαν, να γίνει συζήτηση και να παρατεθούν επιχηρήματα. Με το ban, δεν θα γινόταν αυτό.

Επιβαρύνεις ένα ήδη αρνητικό κλίμα προς την άλλη πλευρά με τέτοιο σχόλιο. Τους ξεκαθαρίζεις ότι το παρόν thread δεν είναι για αυτούς. Άποψή μου.

Μα το είδα ότι μιλάς γενικά για όλους, αλλά ΤΩΡΑ το ανέφερες με την Δούρου. Ήταν αντικειμενικό να θέσεις το θέμα τώρα? Δηλαδή από όλο το περιστατικό, δίνεις ποσοστό σημασίαα σε αυτό? Αν ναι, μάλλον χάνεις το δάσος.

Όταν βγαίνει μια ανακοίνωση η οποία αφήνει υπόνοιες προς κάποιο κόμμα, κάποια ομάδα, κάποιον οργανισμό, κάποιον άνθρωπο ξέρεις ποια είναι η ποιο κλασική φράση που χρησιμοποιείται στην απάντηση;

"Και γιατί βγήκε αυτό το πράγμα τώρα; Γιατί επιλέχτηκε αυτή η χρονική στιγμή; Ποιους εξυπηρετεί; Είναι φανερό ότι η επιλογή αυτής της χρονικής στιγμής δεν είναι τυχαία και αποτελεί σημαντική ένδειξη ότι είναι κατευθυνόμενη".

Τα ίδια που ακούω από πολιτικούς μου γράφεις εσύ τώρα. Γιατί τώρα; Γιατί πάντα τα σχολιάζω αυτά αρνητικά. Απλά δεν κρατάω αρχείο. Όταν κάποιος λέει ότι έχει σιχαθεί αυτή τη κατάσταση 20 χρόνια τώρα, εννοεί 20 χρόνια τώρα. Δεν του άρεσε μέχρι σήμερα το πρωί. Σχολιάζω την συμπεριφορά όλων και εσύ κολλάς στην Δούρου. Μετά μου λες ότι δεν βλέπω το δάσος. Όταν προσπαθείς με τόση επιμονή να παρουσιάσεις ως ύποπτη την συμπεριφορά του άλλου, κάνε ένα βήμα πίσω και ξανά σκέψου το. Εγώ στο ξαναλέω. Βγάλε τα κομματικά γυαλιά.

Δεν δικαιολογώ την βία, παρά μόνο αν είναι αντίδραση σε κάποια αναλόγου μεγέθους δράση.

Εγώ θα ψάξω τους λόγους που οδηγήθηκε μια κατάσταση σε βίαιη αντίδραση, σε βαθμό που μου καταλογίζεται πολύ συχνά ότι την δικαιολογώ. Στην πραγματικότητα δεν δικαιολογώ καμιά βίαιη συμπεριφορά εκτός από πολύ extreme καταστάσεις (σου βάζει ο άλλος το μαχαίρι στο λαιμό π.χ.).

Τι σχέση έχει το ότι ο ΣΥΡΙΖΑ μια φορά φώναξε παραπάνω?

Άντε πάλι με τον ΣΥΡΙΖΑ. Δεν με ενδιαφέρει που φώναξε ο ΣΥΡΙΖΑ. Εδώ παλιά λέγαμε πόσο σωστά φώναζε ο Αλαβάνος. Φώναζε ο Καρατζαφέρης στην Βουλή. Φώναζε και ο Αλαβάνος. Έβγαινε μετά η Παπαρήγα και σε έπαιρνε ο ύπνος. Τώρα νομίζεις ξεκίνησε να φωνάζει ο ΣΥΡΙΖΑ? Με τον Αλαβάνο άρχισε να φαίνεται.

Αφού με σέβεσαι, 'νταξυ.. περασμένα ξεχασμένα.

Αν ήμουν φανατισμένος, δεν θα έψαχνα την λογική σε τόσα και τόσα θέματα, δεν θα έψαχνα αποδείξεις, και θα έγραφα μηνύματα του στυλ "Ψηφίστε ΣΥΡΙΖΑ γιατί μαμάει και θα τα φτιάξει όλα"

Όχι όμως, ο ΣΥΡΙΖΑ έχει ένα σωρό αδυναμίες, (προφανώς δεν τις γράφω), αλλά αντιδράω σε αυτά που γράφουν άλλοι, γιατί καταφέρνουν ΠΑΝΤΑ να μην βρίσκουν τις αδυναμίες του αλλά να πετάνε λάσπη και ψέματα. Ανησυχώ για την επόμενη μέρα όσο και εσύ, με την διαφορά ότι θα το παλέψω.

Κοίτα, δεν είναι όλα λάσπη. Αν ότι αρνητικό γράφεται για τον ΣΥΡΙΖΑ το βλέπεις αυτομάτως ως λάσπη ίσως να έχω ένα μικρό δίκιο. Δεν νομίζεις;

:daisy:

Πέραν του ότι εδώ υπάρχει όλο το video και ο καθένας μπορεί να κρίνει τι έχει συμβεί, το πιό ενδιαφέρον κομμάτι φυσικά, είναι τα σχόλια από κάτω.

ΚΑΣΙΔΙΑΡΗΣ ΧΕΙΡΟΤΟΝΕΙ ΚΑΝΕΛΛΗ! ΟΛΟ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ - YouTube

Εχει δικαιο για τα ΚΝΑΤ, εχει δικαιο για τη συνεργασια με την αστυνομια.

(καθε φορα που εφευγε το ΠΑΜΕ ξεκινουσε το γλεντι)

Εχει δικαιο για τους πακιστανους στη ομαδα περιφρουρησης του ΠΑΜΕ

Εχει δικαιο οτι ειναι επαναστατες 10.00 με 14.00μμ

Και τα εχασε ολα αυτα οταν το επαιξε Rocky Balboa

Επέτρεψε μου προσωπικά, να αμφιβάλλω ότι τρία εκατομμύρια ήξεραν τι ακριβώς τι υπέγραφαν και ήθελαν να ερωτηθούν άμεσα, μάλλον απλά δεν ήθελαν να καούν στην κόλαση.

Δεν ειναι θέμα Λαικής Κυριαρχίας το αν θα γράφεται το θρήσκευμα στην ταυτότητα, σε μία ΜΗ θεοκρατούμενη κοινωνία.

Κυριαρχία πάνω σε ΤΙ? είναι αυτό?

Κάνεις λάθος. Δεν μπορείς να υποτιμάς την νοημοσύνη 3 εκατ. ανθρώπων, ούτε να υποτιμάς την δική τους επιλογή επειδή εσένα προσωπικά σου φαίνεται λάθος ή αστεία ή φόβος ή άγνοια.

Μην δινετε σημασια... του Συριζα ειναι ο γιατρος

Το ψυχογράφημα του Κασιδιάρη! Τι λένε ειδικοί επιστήμονες

Εχω κανει κι εγω το ψυχογραφημα του Σουρα οταν σε μια περιπτωση παιδεραστιας προφανως ανελυσε και καθορισε το προφιλ του θυματος και του θυτη. Οταν του ζητηθηκε αν μπορει να βοηθησει το παιδι, αυτος αποκριθηκε "Βεβαιως, ΑΝ μου ζητηθει απο το κρατος".

Οσο για τους αντρες που παρισταντο στην εκπομπη του Παπαδακη, ο Δελατολλας ισχυριζεται πως μολις χαθηκε η εικονα αυτος κι ο παρουσιαστης επιασαν τον Κασιδιαρη και δεχθηκαν κι αυτοι επιθεση... Οψομεθα.

To ~7% ειναι γλυκισμα. Δρυος πεσουσης παν κομμα ξυλευεται. Ερασιτεχνες πολιτικοι που προσπαθησαν να παιξουν με τους ορους του δημοκρατικου συστηματος χωρις το καταλληλο υποβαθρο. Ενα κομμα που τελικα απεδειξε οτι παραμενει Οργανωση.

Παραγκα του Κοκκαλη παντου....Γιατι διακοψανε το παιχνιδι ενω ηταν η ΧΑ μπροστα στα σημεια ? Ο Δελατολας φαινεται καθαρα οτι σφυριζει 3 βολες, γιατι δεν εκτελεσθηκαν ποτε ? Τα παρκε εισαντε γιοματα νερα...δεν επρεπε να σκουπιστει και να συνεχιστει κανονικα ο τελικος ? Ποσα βγαλανε απο το στοιχημα ? 14 αποδοση ειχε Κανελλη πρωτη Κασιδιαρης Δευτερος

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.