Jump to content

Εκλογές 2012

astrolabos

Recommended Posts

Α μην χαλιέσαι. Εδώ έχει ζητηθεί να γίνουν μπαν όσοι έριξαν ψήφο σε ΝΔ / ΠΑΣΟΚ στο poll. Όχι στις εκλογές αλλά στο poll του lab!

Και μια ερώτηση σε όλους που εξεγέρθηκαν.

Για πέστε μου, πόσο μπροστά έχουμε πάει μέχρι τώρα με τους "πολιτισμένους" εκλεγμένους αντιπροσώπους μας σε τηλεοπτικά πάνελ όπου ο καθένας προσπαθεί να διακόψει τον άλλον, να ακουστεί μόνο ο δικός του μονόλογος, να σπαταληθεί ο χρόνος της εκπομπής στην αυθεντία του, να απαξιώσει τον άλλον, να τον αγνοεί επιδεικτικά ή να γελάει με τα επιχειρήματά του και μάλιστα να γελάει δυνατά όταν τα επιχειρήματα αυτά έχουν όντως βάση;

Η βία στα τηλεοπτικά πάνελ είναι καθημερινή και μάλιστα σε πολλές περιπτώσεις συμμετέχουν και οι δημοσιογράφοι. Αλήθεια, πρέπει να δείτε σφαλιάρες για να την αναγνωρίσετε;

OK, μόλις γύρισα σπίτι, δεν έχω διαβάσει περισσότερο από αυτό, αλλά εφόσον το πρώτο σχόλιο είναι για εμένα και το δευτερο το λες για δευτερη φορά, θα σχολιάσω.

Το πρώτο το είχα πει για πλάκα, έπρεπε να βάλω 4-5 smileys εκεί για να το καταλάβεις?

Άλλοι το κατάλαβαν... στην τελική, ποιος είμαι εγώ που θα κρίνω ποιος θα φάει ban.

Ας μιλούσαν οι τύποι / τύπισσες να διαμαρτυρηθούν και θα εξηγούσα.

(Αναφέρομαι στις πρώτες εκλογές, κανείς δεν βγήκε τότε να πει ότι θα ψήφιζε νδ-πασοκ)

Όσο για το ότι μίλησε η Δούρου πάνω από τον Κασιδιάρη, καλά τώρα σε πείραξε αυτό? Τώρα βρήκες να το σχολιάσεις? Ποιο επιχείρημα του Κασιδιάρη είχε βάση? Το να μιλάει ο ένας πάνω στον άλλον, να τον αγνοει επιδεικτικά ή να γελάει κτλ κτλ, γίνεται στην ελληνική TV από πολιτικούς τα τελευταία 20 χρόνια, και στο 95% των περιπτώσεων ήταν μεταξύ ΠΑΣΟΚ-ΝΔ, ενώ τώρα ήταν η πρώτη φορά που μιλούσε πιο δυνατά η τύπισα του ΣΥΡΙΖΑ, γιατί σε όσες εκπομπές έχω δεν με ΣΥΡΙΖΑιο/α τον τελευταίο μήνα, πάντα τον/α ΣΥΡΙΖΑιο/α κόβουν, καλύπτουν, δεν αφήνουν να μιλήσει κτλ.

Κατακριταίο, ξαναλέω, όποιος και να το κάνει (και κακά το ψέματα είναι ευθύνη του συντονιστή της εκπομπής), αλλά σήμερα βρήκες να το σχολιάσεις? Για την Δούρου? Τόσα χρόνια που ο ΣΥΡΙΖΑ δεν ακουγόταν τίποτα? Τόσα χρόνια που κάτι γουρουνόφατσες όπως ο Γιακουμάτος και ο Παυλόπουλος μιλάνε με ηλίθια σχόλια ΠΑΝΤΑ πάνω στον άλλον για να μην μιλήσει δεν είπες τίποτα?

Όσο για το γεγονός, αυτό καθ'αυτό, μην μου πείτε ότι ψάχνετε για ελαφρυντικά ρε παιδιά, σοβαρευτείτε.. Τι πάει να πει τον πρόσβαλε η Δούρου? Τον ρώτησε αν πήρε αναβολή, που είναι η προσβολή? Τι πάει να πει "η Κανέλη τον χτύπησε πρώτη"? πάμε καλά, χτύπημα ήταν αυτό?

Δεν υπάρχει καλά να πάθει, δεν υπάρχει της άξιζε. Όχι μόνο επειδή ήταν η Κανέλη του ΚΚΕ, που δεν κυβέρνησε ποτέ και έχει μηδενικά μερίδια ευθύνης, αλλά και γιατί η βία δεν είναι λύση.

Το θέμα είναι ότι κάποιοι εδώ επιβραβευουν αυτή την κίνηση, κάποιοι πατάνε και like σε αυτό.. Αν πραγματικά πιστευετε ότι η βία είναι η λύση στο πρόβλημα, και στο συγκεκριμένο, αλλά και γενικά στα προβλήματα που υπάρχουν, τότε (1) είστε τραμπούκοι! (2) να ξέρετε ότι η βία φέρνει βία, και κανείς δεν θα σας λυπηθεί αν σκέφτεστε έτσι. Τέρμα.

• Replies 4,1k
  • Created
  • Last Reply
Και να μην το έχεις πει εσύ το έχουν πει κατα καιρούς άλλοι

Αν λοιπόν ο θυμός είναι ελαφρυντικό για να ξεφέυγεις θα ήθελα να σε ρωτήσω πόσο ήρεμος σου φαίνεται ο Κασσιδιάρης στο εν λόγω βίντεο

γιατι ποτε ηταν ηρεμος ο κασιδιαρης?ο ανθρωπος δεν ειναι καλα.φαινοταν απο ολες μα ολες τις εμφανισεις του.μιλουσε με πολυ παραλογο τροπο, σε οποιον δημοσιογραφο ηταν απεναντι του. το παιδι θελει καθοδηγηση και θλιβομαι για αυτον γιατι ειναι συνομηλικος και συναδελφος...μη μεβαχεις στην ιδια μοιρα με αυτον.αν ζητουσε συγνωμη οκ...εγω πηρα πισω την κουβεντα που ειπα.αυτος οχι μονο συγνωμη δεν ειπε οχι μονο δεν πηρε πισω αυτα που εκανε...αλλα ειναι μια κοτα λυρατη και κρυβεται να γλυτωσει το αυτοφορο....μη με συγκρινεις ματια μου...

edit: ''κομματοσκυλο της δεξιας'' αν σε ελεγα θα την φαω....δεν παει να πει ομως τι δεν εισαι ε?ουτε παει να πει οτι σε βριζω..

Επισης σχολια του στυλ: μας ψυχαγωγεις κτλπ δε μου αρεσουν. Προτεινω

αφου κανετε που κανετε παραθεση πειτε κατι σοβαρο και οχι γελοιο.

failure_facewall.jpg

Οτι δινεις παιρνεις ρε μαν, η συμπεριφορα σου μου θυμιζει χαζογκομενες που βγαινουν εξω φοροντας φουστες-ζωνες και οταν τις κογιοναρουν στον δρομο αυτες κλαιγονται - γκρινιαζουν - λενε μεσα τους " τι διαολο ρε φουστη ? μαλακομαγνητη εχω ? "

Απεδειξε οτι εισαι σοβαρος ο ιδιος και βλεπουμε.

Δε θα σχολιάσω τις απόψεις και το λόγο του καθενός, απλά θα πω το εξής.

Όταν τα ΜΑΤ βάραγαν συνταξιούχους/χες δεν είδα τέτοια ευθιξία. Μήπως ο κόμπος στο χτένι δεν είχε φτάσει ακόμα ή χτυπήθηκε ο κατάλληλος άνθρωπος στη κατάλληλη ώρα; Μήπως αυτή η πράξη βίας μας συγκλόνισε ενώ δεν μας συγκλονίζουν ότι συμβαίνει γύρω μας;

Γινόμαστε καλύτεροι άνθρωποι συζητώντας απλά ή πράττοντας;

Ας μείνουμε στα σκατά που μας έχουν σκίσει τόσα χρόνια και να μη στηρίξουμε κάποιους που στο φινάλε δεν έχουν βρωμίσει τη χώρα, δεν έχουν φάει λεφτά μας, έχουν αντιδράσει και φωνάζουν για εμάς (τους Έλληνες), έχουν σπηλωθεί από τον κάθε πουλημένο/ανθέλληνα/επίορκο και από τα παπαγαλάκια τους, που αναμασούν και νομίζουν πως έχουν και άποψη επί παντός επιστητού, για αυτά τους τα πιστεύω και που προσωπικά δίνουν ελπίδα για το μέλλον μου, των παιδιών μου και των Ελλήνων.

ΑΝ αλλάξουν και δείξουν πρόσωπο ανθελληνικό τότε ναι θα είμαι αντιδιαμετρικά αντίθετος (δε το νομίζω αλλά η εξουσία έχει πολλές σειρήνες).

Ως τότε ας κοιτάξουμε το σωστό για τη πατρίδας μας ως Έλληνες.

Κλείνοντας, κατά βάθος πιστεύω πως όλοι οι Έλληνες αυτή τη περιόδο ΧΑ θέλουν να ψηφίσουν.

μιλησα για μπαν οχι για κρεμαλα.και το μπαν το πηρα πισω δημοσια να ξερεις γιατι μαυτο τον τροπο γινομαι και εγω φασιστας.ναι ημουν θυμωμενος.δεν ειπα ποτε ομως για κρεμαλα.κρεμαλα εχω ζητηει για ολους τους βουλευτες εδω και καιρο να τους κρεμασουμε αναλογικα με τον αριθνο τους που ειναι στο καθε κομμα με κληρωτιδα!

Κρεμάλα και για την Κανέλλη; Βουλευτής είναι αν και γυναίκα.

Πάντως ως πολίτης θα ήθελα να πλακώσω στο ξύλο γυναίκες και άντρες βουλευτές που κατέστρεψαν την χώρα, ανεξαιρέτως. Από πότε η γυναίκα εγκληματίας έχει ελαφρυντικό το ότι είναι γυναίκα; Δεν θα το έκανα όμως διότι δεν είναι το στυλ μου, αλλά τους χρειάζεται το ξύλο. Ο Κασιδιάρης αντέδρασε με βάση το πως θα ανέμενε κάποιος να αντιδράσει, αν και την πήγε λίγο μακριά την βαλίτσα. Βάζω στοίχημα ότι θα άκουσε (και από εδώ μέσα?) πολλά θετικά σχόλια για το κράξιμο που έριξε στον Καψή και αυτό ίσως να ήταν ο λόγος που δεν συγκράτησε τον εαυτό του. Όταν χαιρόμαστε για κάτι που έχουμε κάνει και μας έχουν επικροτήσει, οι δικοί μας έστω, είναι πολύ πιθανό να πάμε ένα βήμα ποιο πέρα την επόμενη φορά που θα μας δοθεί η ευκαιρία, αλλά... μπορεί το 21 να κερδίζει, το 22 όμως καίγεται.

Δεν ξέρω αν από την όλη φάση θα κερδίσει η ΧΑ ή τα άλλα κόμματα (ΝΔ,ΛΑΟΣ,Ανεξάρτητοι,ΠΑΣΟΚ). Ξέρω ότι πολλοί σχολιάσαμε, πολλοί ειρωνευθήκανε εδώ μέσα διαφορετικές απόψεις, πολλοί γράψανε ιδιαίτερα αρνητικά σχόλια για άλλους, πολλοί φορέσανε με το ζόρι ταμπέλες σε άλλους απλά για να νιώσουν ανώτερου πολιτισμού οι ίδιοι.

Υπερβολικά περισσότεροι από όσοι γράφουν σε πολλά άλλα ποιο σοβαρά θέματα και με πολύ ποιο άκομψο τρόπο από ότι σχολιάζονται άλλα σοβαρότερα θέματα.

Ε σε κάθε κρίση το αποτέλεσμα είναι εμφύλιος στην κοινωνία, δεν είναι κάτι καινούριο αυτό. Εγώ θα σταθώ λίγο σε αυτό

Η Κανέλλη (ή ο συριζα ή η δημαρ ή ...) σε τι φταίει; Ούτε κυβέρνησαν, ούτε πέρασαν νόμο, ούτε έκαναν καμιά κωλοτούμπα στους ψηφοφόρους τους.

όταν μου λέει η πρόεδρος του συλλογου γονέων και κηδεμόνων της περιοχής μου (που είναι ΚΚΕ) ότι δεν είναι δουλειά της να κάνει την δουλειά του κράτους και ότι θα εμποδίσει κάθε προσπάθεια για το αντίθετο, ναι, μια χαρά φταίει

Κρεμάλα και για την Κανέλλη; Βουλευτής είναι αν και γυναίκα.

Πάντως ως πολίτης θα ήθελα να πλακώσω στο ξύλο γυναίκες και άντρες βουλευτές που κατέστρεψαν την χώρα, ανεξαιρέτως. Από πότε η γυναίκα εγκληματίας έχει ελαφρυντικό το ότι είναι γυναίκα; Δεν θα το έκανα όμως διότι δεν είναι το στυλ μου, αλλά τους χρειάζεται το ξύλο. Ο Κασιδιάρης αντέδρασε με βάση το πως θα ανέμενε κάποιος να αντιδράσει, αν και την πήγε λίγο μακριά την βαλίτσα. Βάζω στοίχημα ότι θα άκουσε (και από εδώ μέσα?) πολλά θετικά σχόλια για το κράξιμο που έριξε στον Καψή και αυτό ίσως να ήταν ο λόγος που δεν συγκράτησε τον εαυτό του. Όταν χαιρόμαστε για κάτι που έχουμε κάνει και μας έχουν επικροτήσει, οι δικοί μας έστω, είναι πολύ πιθανό να πάμε ένα βήμα ποιο πέρα την επόμενη φορά που θα μας δοθεί η ευκαιρία, αλλά... μπορεί το 21 να κερδίζει, το 22 όμως καίγεται.

Δεν ξέρω αν από την όλη φάση θα κερδίσει η ΧΑ ή τα άλλα κόμματα (ΝΔ,ΛΑΟΣ,Ανεξάρτητοι,ΠΑΣΟΚ). Ξέρω ότι πολλοί σχολιάσαμε, πολλοί ειρωνευθήκανε εδώ μέσα διαφορετικές απόψεις, πολλοί γράψανε ιδιαίτερα αρνητικά σχόλια για άλλους, πολλοί φορέσανε με το ζόρι ταμπέλες σε άλλους απλά για να νιώσουν ανώτερου πολιτισμού οι ίδιοι.

Υπερβολικά περισσότεροι από όσοι γράφουν σε πολλά άλλα ποιο σοβαρά θέματα και με πολύ ποιο άκομψο τρόπο από ότι σχολιάζονται άλλα σοβαρότερα θέματα.

ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ κρεμαλα....αναλογικα με τον αριθμο των βουλευτων τους....ας πουμε οτι θα κρεμασουμε το 20% των βουλευτων..με κληρωση για να μαστε δικαιοι...η τελοσπαντων ενα ποσοστο ικανο ετσι ωστε να κρεμαστει ενας τουλαχιστον βουλευτης απο το μικροτερο κομμα.και ειχα πει πως υπαρχει μια περιπτωση βουλευτη που δεν ηθελα κληρωτιδα :ntora μπακογιαννη...ειχα πει τοτε..

υ.γ.:ξεχασες τα κομματοσκυλλα εδω μεσα που συνεχιζουν το παιχνιδι τους....

και μετα εβριζε η κανελλη εν αγνοια της οσο την ειχαν στον αερα, βρωμοκαναλο-α, βαινουμε ταχεως για χωρα της μεσης ανατολης-λατινικης υποσαχαριας αφρικης κοκ.

Αναποδα ξαδερφε...

Αμερικη γιναμε... Jerry Springer καθαρα το σκηνικο...

http://a7.sphotos.ak.fbcdn.net/hphotos-ak-ash4/428314_3043323892788_1541211846_n.jpg

Για αυτην εδω ποιος νοιαστηκε???βρηκαμε την Κανελλη τωρα επειδη ειναι βουλυτινα...καποτε ο αειμνηστος Βαγγελης Γιαννοπουλος την ειχε πει ''ΠΑΤΣΑΒΟΥΡΑ''ποσο δικιο ειχε!!!!

Κατακριτεο 100% το γεγονος.

Αλλα τωρα μας ενοιαξε επειδη εγινε μπροστα στις καμερες.

Τοσο ξυλο που πεφτει στο δρομο σε πορειες απο μπατσους/ΧΑ ,υπνο βαθυ οι περισσοτεροι.

Αυτο δεν το βλεπουμε τι μας νοιαζει..:wall:

OK, μόλις γύρισα σπίτι, δεν έχω διαβάσει περισσότερο από αυτό, αλλά εφόσον το πρώτο σχόλιο είναι για εμένα και το δευτερο το λες για δευτερη φορά, θα σχολιάσω.

Το πρώτο το είχα πει για πλάκα, έπρεπε να βάλω 4-5 smileys εκεί για να το καταλάβεις?

Άλλοι το κατάλαβαν... στην τελική, ποιος είμαι εγώ που θα κρίνω ποιος θα φάει ban.

Ας μιλούσαν οι τύποι / τύπισσες να διαμαρτυρηθούν και θα εξηγούσα.

(Αναφέρομαι στις πρώτες εκλογές, κανείς δεν βγήκε τότε να πει ότι θα ψήφιζε νδ-πασοκ)

Ω μα και εγώ χιουμοριστικά το λέω. Κάτσε. Τι βλέπω; Α! εσύ είσαι που κρύβεσαι πίσω από το δακτυλάκι σου;

Sorry για την ειρωνεία, αλλά προσωπικά θεωρώ ότι το εννοείς περισσότερο στα σοβαρά από όσο στα αστεία. Ο φανατισμός δεν είναι μονοπώλιο των μπλε και πράσινων κομματόσκυλων(όχι δεν σε λέω κομματόσκυλο απλά λέω ότι κάποιος μπορεί να είναι φανατισμένος ακόμα και όταν δεν είναι κομματόσκυλο, ακόμα και όταν δεν είναι μπλε/πράσινος).

Αν κάνω λάθος, κάνω λάθος. Not the first time. All the time.

Όσο για το ότι μίλησε η Δούρου

Αυτό λέω. Εγώ μιλάω γενικά για κάθε πάνελ με κάθε συνονθύλευμα πολιτικών, εσύ θίχτηκες διότι νομίζεις ότι μιλάμε για την Δούρου. Αντικειμενικότητα. Άμα σου αρέσουν οι μονόλογοι στα πάνελ και οι διαγωνισμοί φωνής με γεια σου με χαρά σου. Εμένα δεν μου αρέσουν. Μου φέρνουν πονοκέφαλο, τους θεωρώ ντροπή.

πάνω από τον Κασιδιάρη, καλά τώρα σε πείραξε αυτό? Τώρα βρήκες να το σχολιάσεις? Ποιο επιχείρημα του Κασιδιάρη είχε βάση? Το να μιλάει ο ένας πάνω στον άλλον, να τον αγνοει επιδεικτικά ή να γελάει κτλ κτλ, γίνεται στην ελληνική TV από πολιτικούς τα τελευταία 20 χρόνια, και στο 95% των περιπτώσεων ήταν μεταξύ ΠΑΣΟΚ-ΝΔ, ενώ τώρα ήταν η πρώτη φορά που μιλούσε πιο δυνατά η τύπισα του ΣΥΡΙΖΑ,γιατί σε όσες εκπομπές έχω δεν με ΣΥΡΙΖΑιο/α τον τελευταίο μήνα, πάντα τον/α ΣΥΡΙΖΑιο/α κόβουν, καλύπτουν, δεν αφήνουν να μιλήσει κτλ.

ΑΧΑΧΑΧΑ.... Αύριο θα έρθεις και θα μου πεις "30 χρόνια σε π_δούσε ΝΔ/ΠΑΣΟΚ και τώρα που σε π_δάει ο ΣΥΡΙΖΑ, τώρα βρήκες να φωνάξεις;" Μιλάμε είστε σε έκσταση οι ΣΥΡΙΖΑΙοι. Η πιθανή σας νίκη σας έχει μεθύσει κανονικά. Δεν θέλω άλλα 20 χρόνια τραγέλαφου στην TV. Εσύ θέλεις διότι τώρα ο ΣΥΡΙΖΑ μπορεί και φωνάζει το ίδιο ή και ποιο πολύ από τους άλλους. Όλα αλλάζουνε και όλα τα ίδια μένουν. Και θα έπρεπε να χαίρεσαι που πέφτουν όλοι ν φάνε τους συριζούους στα κανάλια διότι αυτό πλέον δείχνει ότι και τους υπολογίζουν και τους φοβίζουν. Εγώ άμα έβλεπα το κόμμα μου πρώτο και όλους τους άλλους να έχουν λυσσάξει θα έτριβα τα χέρια μου.

Κατακριταίο, ξαναλέω, όποιος και να το κάνει (και κακά το ψέματα είναι ευθύνη του συντονιστή της εκπομπής), αλλά σήμερα βρήκες να το σχολιάσεις? Για την Δούρου? Τόσα χρόνια που ο ΣΥΡΙΖΑ δεν ακουγόταν τίποτα? Τόσα χρόνια που κάτι γουρουνόφατσες όπως ο Γιακουμάτος και ο Παυλόπουλος μιλάνε με ηλίθια σχόλια ΠΑΝΤΑ πάνω στον άλλον για να μην μιλήσει δεν είπες τίποτα?

Να ξανά σχολιάσω; Το ίδιο φάντασμα που βλέπεις στην παραπάνω παράγραφο, το ίδιο φάντασμα βλέπεις και εδώ. Γιακουμάτος. Που τον πέτυχες. Στα διαφημιστικά χαρτάκια που πετάει στα πεζοδρόμια έχει φωτογραφία του από όταν ο Μπάγεβιτς ήταν ποδοσφαιριστής. Να δείχνει νέος, φρέσκος και καθαρός. Βάλε και τον γλοιώδη Παναγιοτώπουλο μέσα μαζί με κάτι Ντόρες, Σουφλιάδες, Παυλόπουλους να φτιάξουμε μια σούπα σκέτο.... βούρκο.

Αλλά σου λέω. Έχεις φανατιστεί τόσο πολύ που δεν ξέρεις τι λες. Η Δούρου με πείραξε; Άντε γεια.....

Όσο για το γεγονός, αυτό καθ'αυτό, μην μου πείτε ότι ψάχνετε για ελαφρυντικά ρε παιδιά, σοβαρευτείτε.. Τι πάει να πει τον πρόσβαλε η Δούρου? Τον ρώτησε αν πήρε αναβολή, που είναι η προσβολή? Τι πάει να πει "η Κανέλη τον χτύπησε πρώτη"? πάμε καλά, χτύπημα ήταν αυτό?

Δεν υπάρχει καλά να πάθει, δεν υπάρχει της άξιζε. Όχι μόνο επειδή ήταν η Κανέλη του ΚΚΕ, που δεν κυβέρνησε ποτέ και έχει μηδενικά μερίδια ευθύνης, αλλά και γιατί η βία δεν είναι λύση.

Άντε πάλι με την Δούρου. Ερωτευμένος είσαι; Στο τραπέζι του διαλόγου όλα αυτά είναι κατακριτέα. Η Δούρου έχει κάθε δικαίωμα να ρωτήσει κάποιον που θέλει την ψήφο του Ελληνικού λαού αν είναι υπόδικος, αλλά δεν τον αγνοείς επιδεικτικά ουρλιάζοντας. Η Κανέλλη κακώς κάνει την κίνηση να του πετάξει την εφημερίδα. Η κίνηση είναι ακίνδυνη αλλά κατακριτέα. Ο Κασιδιάρης χάνει την υπομονή του και βγαίνει εντελώς off side. Άμα την πετύχαινε ποιο γεμάτα και την έστελνε με διάσειση στο νοσοκομείο τι νομίζει ότι θα κατάφερνε; Γενικά αυτό δεν είναι τραπέζι διαλόγου. Είναι ρινγκ και σε αυτό φταίνε όλοι. Το ότι επικεντρώνουμε στον ποιο βίαιο δεν σημαίνει ότι οι δύο κυρίες θα πρέπει να παρουσιάζονται ως ήρωες. Δεν είναι.

Το θέμα είναι ότι κάποιοι εδώ επιβραβευουν αυτή την κίνηση, κάποιοι πατάνε και like σε αυτό.. Αν πραγματικά πιστευετε ότι η βία είναι η λύση στο πρόβλημα, και στο συγκεκριμένο, αλλά και γενικά στα προβλήματα που υπάρχουν, τότε (1) είστε τραμπούκοι! (2) να ξέρετε ότι η βία φέρνει βία, και κανείς δεν θα σας λυπηθεί αν σκέφτεστε έτσι. Τέρμα.

ΒΑΝ σε όσους βάλανε like :p

Ποιο πάνω δικαιολόγησες την λεκτική βία, που όταν εμπλέκονται άνθρωποι που δεν ελέγχουν τα νεύρα τους καταλήγει σε σωματική βία, διότι ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ Ο ΣΥΡΙΖΑ ΤΣΥΡΙΖΕΙ ΤΟΣΟ ΔΥΝΑΤΑ ΟΣΟ ΚΑΙ ΟΙ ΑΛΛΟΙ. Κάνω λάθος;

Σε πάω μονότερμα, σε ειρωνεύομαι και σου επιτίθεμαι διότι πολύ απλά σε σέβομαι. Κουφό το ξέρω. Αλλά αν δεν σε σεβόμουν τότε απλά θα σε αγνοούσα. Σου λέω όμως και αυτό το μήνυμα θέλω να σου περάσω, με άκομψο τρόπο διότι η ευγένεια σε εκλογική περίοδο πάει συνήθως χαμένη, ότι έχεις φανατιστεί υπερβολικά και πρέπει να βγάλεις τα κομματικά γυαλιά για να μην καταλήξεις αυτό που βρίζεις.

πιτσιρίκος | Δήλωση Προκόπη Παυλόπουλου

«Δεν σηκώθηκα από την καρέκλα μου όταν ο Κασιδιάρης επιτέθηκε με μπουνιές στην Λιάνα Κανέλλη, γιατί δεν μπορώ να ελέγξω τη δύναμή μου και φοβήθηκα πως, αν σηκωνόμουν όρθιος, θα τον σκότωνα»

XA00AXXA0XA0XA0XA0A0

«Δεν σηκώθηκα από την καρέκλα μου όταν ο Κασιδιάρης επιτέθηκε με μπουνιές στην Λιάνα Κανέλλη, γιατί δεν μπορώ να ελέγξω τη δύναμή μου και φοβήθηκα πως, αν σηκωνόμουν όρθιος, θα τον σκότωνα»

XA00AXXA0XA0XA0XA0A0

Λυπαμαι που ειναι απο τα μερη μου ο κυριος..

κανονική χούντα vs τωρινή χούντα = 1 στα σημεία.

Και ο προβατοποιημένος ελληνικός λαός τσακώνετε για άλλη μια φορά για το ποιος είναι χειρότερος.

έτσι όπως πάμε ούτε σε 1000 χρόνια δεν μπαίνουμε στον ίσιο δρόμο.

XA00AXXA0XA0XA0XA0A0

Αυτό αλήθεια, αν και δεν ακούγεται πολύ, με πείραξε λίγο. Τρεις - τέσσερις άνδρες ( ; ) και όταν τη χτυπούσε ο άλλος καθόντουσαν έτσι απλώς; Τόσο ατσαλάκωτους τους κάνει το σύστημα;

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.