raven_g20 Ιούνιος 7, 2012 #2821 Κοινοποίηση Ιούνιος 7, 2012 Λοιπον εγγονια του σταλιν, αγνοειτε τα οφθαλμοφανη και εχετε τυφλωθει απο τη μιζα καιτη δυνατοτητα αυριο μεθαυριο να μπειτε στο δημοσιο. Η κανελη υποστηριζει συριζα. Ξετυλιγεται το θεατρο του συστηματος. Ασχολειστε με ΧΑ. Το σχεδιο παει μια χαρα. Link to comment Share on other sites More sharing options...
cherryman Ιούνιος 7, 2012 #2822 Κοινοποίηση Ιούνιος 7, 2012 Λοιπον εγγονια του σταλιν, αγνοειτε τα οφθαλμοφανη και εχετε τυφλωθει απο τη μιζα καιτη δυνατοτητα αυριο μεθαυριο να μπειτε στο δημοσιο.Η κανελη υποστηριζει συριζα. Ξετυλιγεται το θεατρο του συστηματος. Ασχολειστε με ΧΑ.Το σχεδιο παει μια χαρα.Να υποθέσω δηλαδή πως έναν πολιτικό σου αντίπαλο, μπορείς να τον εξοντώσεις και βιολογικά για να μην τον έχεις ΠΟΛΙΤΙΚΟ ΑΝΤΙΠΑΛΟ. Αυτή είναι η λογική σου. Όχι πως κινδύνεψε κανενός η ζωή στον Παπαδάκη, αλλά χάριν υποθέσεως. Link to comment Share on other sites More sharing options...
GruntGR Ιούνιος 7, 2012 #2823 Κοινοποίηση Ιούνιος 7, 2012 Λοιπον εγγονια του σταλιν, αγνοειτε τα οφθαλμοφανη και εχετε τυφλωθει απο τη μιζα καιτη δυνατοτητα αυριο μεθαυριο να μπειτε στο δημοσιο.Η κανελη υποστηριζει συριζα. Ξετυλιγεται το θεατρο του συστηματος. Ασχολειστε με ΧΑ.Το σχεδιο παει μια χαρα.Ασε την πολιτικη στην ακρη, ο τυπος εκανε κατι ανανδρο και μαλιστα στον αερα, εβγαλε τα ματια του με τα ιδια του τα χερια και εγινε ρομπα πανελληνιως, αν τωρα εσυ πιστευεις οτι για να παμε κοντρα στο "σχεδιο" πρεπει να ψηφιζουμε κουνιστους που επειδη δεν ξερουν να παιζουν ξυλο, κανουν επιδειξη δυναμης αρχιζοντας στις μπατσες μια γυναικα τι να σου πω ? Ηθελα να ξερα, αμα αυτη που τις ετρωγε ητανε η κοπελα σου τι θα ελεγες.... Link to comment Share on other sites More sharing options...
hayabusa Ιούνιος 7, 2012 #2824 Κοινοποίηση Ιούνιος 7, 2012 Οχι προς θεου ασχολουνται ολοι, καλα κανουν. Αλλα η κανελη υποστηριξε το συριζακαι νευριασε που η χα την αγνοει και ηθελε λιγο να βγει προς τα εξω. Ξυλο; Την χαιδεψε στο προσωπο, μετα συνεχισε να ειναι στον αντ1 στην εκπομπη. Ηρεμηστε, δε χτυπησε η φιλη σας. :hehe: Να σου πω...Θα πεις κι άλλα; Να ξέρω αν ειναι να τα μαζέψω και να τα βάλω όλα μαζί στα ανέκδοτα για να μη φάω κάρτα από τον αστρολάβο για συνεχόμενα ποστ Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Ιούνιος 7, 2012 #2825 Κοινοποίηση Ιούνιος 7, 2012 Ξυλο; Την χαιδεψε στο προσωπο, μετα συνεχισε να ειναι στον αντ1 στην εκπομπη.Ηρεμηστε, δε χτυπησε η φιλη σας.Για μένα δεν πάει έτσι. Δεν θα γίνω αδιάφορος επειδή η Κανέλη δεν είναι προσωπική μου φίλη.Τον Κασιδιάρη να τον δω να δικάζεται. Τους επαγγελματίες καταστροφολόγους πολιτικούς να δω πότε θα αντικρύσουν την δικαιοσύνη. Link to comment Share on other sites More sharing options...
TifoziF1 Ιούνιος 7, 2012 #2826 Κοινοποίηση Ιούνιος 7, 2012 5 quotes under 3 minutes, a greek national record ! εσείς φταίτε που ασχολείστε Link to comment Share on other sites More sharing options...
jiohkor3 Ιούνιος 7, 2012 #2827 Κοινοποίηση Ιούνιος 7, 2012 Μα το λεω και κοροιδευουν, ενα 30% ψηφισαν ΧΑ για αυτον τον λογο,σε υβρη απαντανε με υβρη και στη βια με βια.Και πετανε πολυ νερο στους λασπολογους.Αυτο ακριβως εγινε και σημερα.ΕΠΙΣΗΣ Το ΚΚΕ απροκαλυπτα ΥΠΟΣΤΗΡΙΖΕΙ ΣΥΡΙΖΑ και κανεις δε λεει τιποτα!!!Συνεχιστε να quotaρετε τα ποστ μου....νομιζοντας οτι αντιδρατε στο συστημαα; duhh.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Tsakonas Ιούνιος 7, 2012 #2828 Κοινοποίηση Ιούνιος 7, 2012 Βλεπω τα σχολια τυπου "καλα της εκανε κλπ" κ σκεφτομαι...Αν 18 ιουνιου ο κασιδιαρης εχει τις ιδιες και παραπανω ψηφους με ο,τι πριν, θα πεσει τρελλο γελιο..δηλ κατι χιλιαδες ανθρωποι θα θελουν να μπατσισουν την κανελη... Link to comment Share on other sites More sharing options...
RootX Ιούνιος 7, 2012 #2829 Κοινοποίηση Ιούνιος 7, 2012 ΕΠΙΣΗΣ Το ΚΚΕ απροκαλυπτα ΥΠΟΣΤΗΡΙΖΕΙ ΣΥΡΙΖΑ και κανεις δε λεει τιποτα!!! Συνεχιστε να quotaρετε τα ποστ μου....νομιζοντας οτι αντιδρατε στο συστημαα; duhh.. Θα με αναγκάσεις να υπερασπιστώ το ΚΚΕ τώρα Εάν υποστήριζε ΣΥΡΙΖΑ θα ήταν τώρα συγκυβέρνηση αγαπητέ. Link to comment Share on other sites More sharing options...
tavliban Ιούνιος 7, 2012 #2830 Κοινοποίηση Ιούνιος 7, 2012 Λοιπον εγγονια του σταλιν, αγνοειτε τα οφθαλμοφανη και εχετε τυφλωθει απο τη μιζα καιτη δυνατοτητα αυριο μεθαυριο να μπειτε στο δημοσιο.Η κανελη υποστηριζει συριζα. Ξετυλιγεται το θεατρο του συστηματος. Ασχολειστε με ΧΑ.Το σχεδιο παει μια χαρα.ότι να ναι λες... δεν λέω ότι δεν τα ευχαριστήθηκα τα χαστούκια στην Κανέλλη (μου είναι αντιπαθής όπως και ο κομμουνισμός και ο φασισμός, ναζισμός)...αλλά δεν είναι αυτή συμπεριφορά...έτσι συμπεριφέρονται τα όρθια ζώα...ο μάγκας με cohones είναι αυτός που άμα σηκωνόταν η Κανέλλη και του πέταγε τα χαρτιά θα καθόταν και θα χαμογελούσε...έτσι η Κανέλλη θα γινόταν ρόμπα και όχι ο Κασιδιάρης. Link to comment Share on other sites More sharing options...
deninho Ιούνιος 7, 2012 #2831 Κοινοποίηση Ιούνιος 7, 2012 Λοιπον εγγονια του σταλιν, αγνοειτε τα οφθαλμοφανη και εχετε τυφλωθει απο τη μιζα καιτη δυνατοτητα αυριο μεθαυριο να μπειτε στο δημοσιο.Η κανελη υποστηριζει συριζα. Ξετυλιγεται το θεατρο του συστηματος. Ασχολειστε με ΧΑ.Το σχεδιο παει μια χαρα.Γελάει ο κόσμος, ο κόσμος γελάει. Συνέχισε να μας ψυχαγωγείς.εκδόθηκε ένταλμα σύλληψης του Κασιδιάρη..Ειδικά για τον Κασιδιάρη έπρεπε να εκδοθεί ένταλμα αντισύλληψης Link to comment Share on other sites More sharing options...
jpavly Ιούνιος 7, 2012 #2832 Κοινοποίηση Ιούνιος 7, 2012 Ας το παίξω λίγο λαϊκιστής.Η Κανέλη θα πάρει κι άλλους ψήφους γιατί πολέμησε το φασισμόΗ Δούρου το ίδιο γιατί έβγαλε το κακό πρόσωπο της ΧΑ στη φόραΟ Κασιδιάρης θα πάρει κι άλλους ψήφους γιατί επιτέλους κάποιος έπρεπε να αναλάβει δράδηΟ Παπαδάκης τρίβει τα χέρια του γιατί έχει το πιο hot θέμα του μήνα.WIN WIN WIN WIN Situation.Στην αντίπερα όχθη:- Δεν εκτελούνται συνταγές στα φαρμακεία- Στα νοσοκομεία δεν δίνουν φάρμακα και σε κάποια ακόμα και φαγητό- Η ανεργία καλά κρατεί- Η ρευστότητα είναι έτοιμη να πάψει- Η χώρα και οι πολίτες της καταρρέουνΑσχοληθείτε κι άλλο με τα ζώα και ξεχάστε τα πραγματικά προβλήματα. Μια χαρά. Link to comment Share on other sites More sharing options...
LL_NEO Ιούνιος 7, 2012 #2833 Κοινοποίηση Ιούνιος 7, 2012 Σα κομματόσκυλο της ΝΔ τρίβω τα χέρια μου.Σα φασιστόσκυλο βέβαια αναρωτιέμαι. Κάνει κάποια αντίδραση το νεράκι όταν εκτοξεύεται απο χέρι φασίστα; Γίνεται ας πουμε υδροχλωρικό οξύ; Και τι εννοώ.Πετάνε κάποιοι νερά στον Πάγκαλο που έχει παει έξω να φάει; χαχαχαχα καλά του έκαναν του παχύδερμουΠετάνε γιάουρτια στον Αδωνη και τη γυναίκα του; χαχαχαχαχα καλά του έκαναν του μπουμπούκουΠετάνε νερά χρυσαυγίτες στον Ευθυμίου; ουυυυυυυυυυυ φασίστες κοιτάχτε ποιους βάζουμε στη βουλήΠετάει τώρα ο Κασσιδιάρης νερό στη Δούρου (αν φόραγε ασπρο πουκάμισο btw θα την ψήφιζα και γω). ουυυυυυυυυυυ φασίστες κοιτάχτε ποιους βάζουμε στη βουλή, κρεμάλες στα φασισταριά τώρα. ban σε όσους τους ψήφισανΦαντάζομαι ότι μόνο εγώ βλέπω 2 μέτρα και 2 σταθμάκαι τώρα για το ξύλο. Χειροδίκησε πρώτα η Λιάνα και τις τρέσαρε 2 σφαλιάρες. Ας μη σήκωνε το χεράκι της. Μου τη δίνουν οι γυναίκες που πάνε να χωθούν και ύστερα λένε α ο άναδρος χτυπάει γυναίκα (που προς τιμήν της Λιάνας δεν άκουσα κάτι τέτοιο στο βίντεο)Και επιτέλους πόσο χειρότερα είναι 2 χαστούκια απο τη λεκτική βία. Προσπαθεί καθ'ολη τη διάρκεια του βίντεο να μιλήσει και ακούει για γερμανοτσολιάδες, φασίστες και μπηχτές για την αναβολή της δίκης του.Και τώρα σε κάτι άλλο.Σε ένα τέτοιο θέμα έχει σημασία νομίζω το μέγεθος μιας τέτοιας διαδήλωσης. Όταν αλλάζουν τα πάντα, πως να το κάνουμε, άλλο να έχεις έξω από την βουλή 20Κ κόσμο, και ειδικά αγρότες από την ΠΑΣΟΚομάνα Κρήτη, άλλο να έχεις 1.000.000.Στην πρώτη περίπτωση, μπορείς να κάνεις ότι θέλεις, αν και κατά την γνώμη μου οφείλεις τουλάχιστον να τους ακούσεις. Στην δευτερη περίπτωση οφείλεις να ξανασκεφτείς τι πας να κάνεις γενικά. 1.000.000 δεν σηκώνεται ευκολα από τον καναπέ του να κατέβει Σύνταγμα να διαδηλώσει, ειδικά μετά από τόση τρομοκρατία και μπατσοκρατία. Μιλάμε για το 1/4 του πληθυσμού της Αθήνας, μιλάμε για αριθμό περί του 16% των ψηφισάντων.3 μύρια κόσμου είχαν υπογράψει για τις ταυτότητες ζητώντας (πρόσεξε όχι άμεση αλλαγή του νόμου) αλλά δημοψήφισμα. Που ήταν τα κόμματα που τώρα κόπτονται για τη λαική κυριαρχία να ζητήσουν να γίνει αυτό; Link to comment Share on other sites More sharing options...
jiohkor3 Ιούνιος 7, 2012 #2834 Κοινοποίηση Ιούνιος 7, 2012 Τοσα quotes ποτε ξανα δεν ειχα. Να στε καλα παιδια.Επισης σχολια του στυλ: μας ψυχαγωγεις κτλπ δε μου αρεσουν. Προτεινω αφου κανετε που κανετε παραθεση πειτε κατι σοβαρο και οχι γελοιο. Link to comment Share on other sites More sharing options...
gio102004 Ιούνιος 7, 2012 #2835 Κοινοποίηση Ιούνιος 7, 2012 hint: το χρωμα της γραβατας καντε το μωβ,,. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Wizard! Ιούνιος 7, 2012 #2836 Κοινοποίηση Ιούνιος 7, 2012 Από το status φίλου στο Fb. Γνωρίζω το αληθές του γεγονότος, γιατί ήμασταν συμμαθητές και το είχαμε ζήσει Καταδικαστέα και άνανδρη η αντίδραση του θρασύδειλου Χ.Αυγήτη, μου φέρνει όμως στη μνήμη, τη μέρα που η αδελφή μου εξελέγη πρόεδρος 15μελούς στο σχολείο και μπήκε στο σπίτι κλαίγοντας απο το ξύλο που της έριξαν οι ΚΝίτες όταν επέστρεφε μόνη στο σπίτι.Είναι οι δυο όψεις του ίδιου νομίσματος. Επίσης μου τη δίνει που το ένταλμα σύλληψης βγήκε σε μερικά λεπτά, τη στιγμή που για άλλες περιπτώσεις μπορεί να πάρει μέρες, ή όσο χρειαστεί μέχρι να τη σκαπουλάρουν μερικοί... και τώρα για το ξύλο. Χειροδίκησε πρώτα η Λιάνα και τις τρέσαρε 2 σφαλιάρες. Ας μη σήκωνε το χεράκι της. Μου τη δίνουν οι γυναίκες που πάνε να χωθούν και ύστερα λένε α ο άναδρος χτυπάει γυναίκα (που προς τιμήν της Λιάνας δεν άκουσα κάτι τέτοιο στο βίντεο)Και επιτέλους πόσο χειρότερα είναι 2 χαστούκια απο τη λεκτική βία. Προσπαθεί καθ'ολη τη διάρκεια του βίντεο να μιλήσει και ακούει για γερμανοτσολιάδες, φασίστες και μπηχτές για την αναβολή της δίκης του. Link to comment Share on other sites More sharing options...
gio102004 Ιούνιος 7, 2012 #2837 Κοινοποίηση Ιούνιος 7, 2012 Σα κομματόσκυλο της ΝΔ τρίβω τα χέρια μου.Σα φασιστόσκυλο βέβαια αναρωτιέμαι. Κάνει κάποια αντίδραση το νεράκι όταν εκτοξεύεται απο χέρι φασίστα; Γίνεται ας πουμε υδροχλωρικό οξύ; Και τι εννοώ.Πετάνε κάποιοι νερά στον Πάγκαλο που έχει παει έξω να φάει; χαχαχαχα καλά του έκαναν του παχύδερμουΠετάνε γιάουρτια στον Αδωνη και τη γυναίκα του; χαχαχαχαχα καλά του έκαναν του μπουμπούκουΠετάνε νερά χρυσαυγίτες στον Ευθυμίου; ουυυυυυυυυυυ φασίστες κοιτάχτε ποιους βάζουμε στη βουλήΠετάει τώρα ο Κασσιδιάρης νερό στη Δούρου (αν φόραγε ασπρο πουκάμισο btw θα την ψήφιζα και γω). ουυυυυυυυυυυ φασίστες κοιτάχτε ποιους βάζουμε στη βουλή, κρεμάλες στα φασισταριά τώρα. ban σε όσους τους ψήφισανΦαντάζομαι ότι μόνο εγώ βλέπω 2 μέτρα και 2 σταθμάκαι τώρα για το ξύλο. Χειροδίκησε πρώτα η Λιάνα και τις τρέσαρε 2 σφαλιάρες. Ας μη σήκωνε το χεράκι της. Μου τη δίνουν οι γυναίκες που πάνε να χωθούν και ύστερα λένε α ο άναδρος χτυπάει γυναίκα (που προς τιμήν της Λιάνας δεν άκουσα κάτι τέτοιο στο βίντεο)Και επιτέλους πόσο χειρότερα είναι 2 χαστούκια απο τη λεκτική βία. Προσπαθεί καθ'ολη τη διάρκεια του βίντεο να μιλήσει και ακούει για γερμανοτσολιάδες, φασίστες και μπηχτές για την αναβολή της δίκης του.Και τώρα σε κάτι άλλο.3 μύρια κόσμου είχαν υπογράψει για τις ταυτότητες ζητώντας (πρόσεξε όχι άμεση αλλαγή του νόμου) αλλά δημοψήφισμα. Που ήταν τα κόμματα που τώρα κόπτονται για τη λαική κυριαρχία να ζητήσουν να γίνει αυτό;μιλησα για μπαν οχι για κρεμαλα.και το μπαν το πηρα πισω δημοσια να ξερεις γιατι μαυτο τον τροπο γινομαι και εγω φασιστας.ναι ημουν θυμωμενος.δεν ειπα ποτε ομως για κρεμαλα.κρεμαλα εχω ζητηει για ολους τους βουλευτες εδω και καιρο να τους κρεμασουμε αναλογικα με τον αριθνο τους που ειναι στο καθε κομμα με κληρωτιδα! Link to comment Share on other sites More sharing options...
tavliban Ιούνιος 7, 2012 #2838 Κοινοποίηση Ιούνιος 7, 2012 - Δεν εκτελούνται συνταγές στα φαρμακεία- Στα νοσοκομεία δεν δίνουν φάρμακα και σε κάποια ακόμα και φαγητό- Η ανεργία καλά κρατεί- Η ρευστότητα είναι έτοιμη να πάψει- Η χώρα και οι πολίτες της καταρρέουν.συμφωνώ και επαυξάνω...ειδικά για τις συνταγές στα φαρμακεία, καλά κάνουν και δεν τις εκτελούν καθώς οι φαρμακαποθηκες ζητάνε τα λεφτά τους, οι φαρμακοποιοί πήραν χτες το 44% των χρημάτων για τον Μάρτιο του 2012 από τον ΕΟΠΠΥ και τους χρωστάνε 8-9 μήνες από το 2011 (και το κράτος παρόλα αυτά ζητάει χρήματα για τον φόρο)τίποτα..πάμε γραμμή για κατάρρευση. με Τσίπρα ή Σαμαρά η βόμβα θα σκάσει. Link to comment Share on other sites More sharing options...
LL_NEO Ιούνιος 7, 2012 #2839 Κοινοποίηση Ιούνιος 7, 2012 μιλησα για μπαν οχι για κρεμαλα.και το μπαν το πηρα πισω δημοσια να ξερεις γιατι μαυτο τον τροπο γινομαι και εγω φασιστας.ναι ημουν θυμωμενος.δεν ειπα ποτε ομως για κρεμαλα.κρεμαλα εχω ζητηει για ολους τους βουλευτες εδω και καιρο να τους κρεμασουμε αναλογικα με τον αριθνο τους που ειναι στο καθε κομμα με κληρωτιδα!Και να μην το έχεις πει εσύ το έχουν πει κατα καιρούς άλλοιναι ημουν θυμωμενοςΑν λοιπόν ο θυμός είναι ελαφρυντικό για να ξεφέυγεις θα ήθελα να σε ρωτήσω πόσο ήρεμος σου φαίνεται ο Κασσιδιάρης στο εν λόγω βίντεο Link to comment Share on other sites More sharing options...
darthtony Ιούνιος 7, 2012 #2840 Κοινοποίηση Ιούνιος 7, 2012 Μα το λεω και κοροιδευουν, ενα 30% ψηφισαν ΧΑ για αυτον τον λογο,σε υβρη απαντανε με υβρη και στη βια με βια.Και πετανε πολυ νερο στους λασπολογους.Αυτο ακριβως εγινε και σημερα.ΕΠΙΣΗΣ Το ΚΚΕ απροκαλυπτα ΥΠΟΣΤΗΡΙΖΕΙ ΣΥΡΙΖΑ και κανεις δε λεει τιποτα!!!Συνεχιστε να quotaρετε τα ποστ μου....νομιζοντας οτι αντιδρατε στο συστημαα; duhh..Είσαι σοβαρός?Το οτι η κανέλλη αντέδρασε στα καραγκιζιλίκια του κασιδιάρη, δεν σημαίνει οτι το "ΚΚΕ απροκάλυπτα υποστηρίζει σύριζα".ελεικρινά δεν μπορώ να σκεφτώ πώς απο όλο το σκηνικό εσύ έμεινες σε αυτο!(να υποθέσω και ο παπαδάκης είναι σύριζα?) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.