Jump to content

Εκλογές 2012

astrolabos

Recommended Posts

• Replies 4,1k
  • Created
  • Last Reply
Τα διαβασα. Και δευτερη φορα. Και βλεπω οτι μεσα απο την εκλογίκευση: Αυτοι μας εφτασαν μεχρι εδω, αρα το οτι ξεσπασε ο Κασιδιαρης και εριξε μπουλφα, δεν το θεωρω και τοσο σημαντικο γιατι, αυτοι μας εφτσαν μεχρι εδω"

Και σου απανταω: Η Δουρου τον προσεβαλε επειδη ειπε οτι εκκρεμει δικη; Προσβολη ειναι οταν περιγραφεις ενα γεγονός; Γιατι της πεταξε το νερο; Δικαιολογημενο;

Η επειδη ο ουρακοτάγκος δεν καθησε να διαβασει οτι βαση του αρ. 62 του Συνταγματος δεν καλυπτεται απο την Βουλ. Ασυλια συνεπως, ΔΕΝ θα την γλυτωσει.

Εχεις καταλαβει οτι η συγκεκριμενη ομαδα, θεωρησε οτι βαση βουλευτικης ασυλιας, πριν απλα ηταν εγκληματιες και τωρα θα γινόταν/νουν εγκληματιες στο απυροβλητο;

Και για να μην ξεχνιομαστε

21,9% η ανεργια τον Μαρτιο.

Hint: Δεν δικαιολόγησα τον βουλευτή της ΧΑ

Νομίζω ότι φαίνονται οι θέσεις μου πάνω στο περιστατικό. Θέλω να θεωρώ αυτονόητο ότι ο καταδικασμός και στις δύο μεριές είναι δεδομένος.

δεν μπορω να καταλαβω αν ειναι τοσο ηλιθιος αυτος ο κασιδιαρης η τοσο ειλικρινης και εκδηλωνεται ετσι.

και για τους 3 πολιτικους βεβαια δουρου-κανελη-κασιδιαρη η εικονα ειναι γελοια, βριζονται σαν να μιλανε για παο-οσφπ...

οχι φυσικα πως με την επιθεση αυτη ο κασιδιαρης κατεστειλε καποια επιχειρηματολογια (δεν θεωρω επιχειρημα τους χαρακτηρισμους παλιοφασισταριο-παλιοκομμουνι κλπ)

αηδια για τα παντα.

αηδια για τη βια.

αηδια για τους δημοσιογραφους που τα κοβουν ραβουν στα μετρα τους.

αηδια για τους πολιτικους.

η δουρου ας πουμε αν προσεξετε το βιντεακι, προσπαθει να επιβληθει εναντι του κασιδιαρη επικαλουμενη τη δικαστικη του υποθεση..

αυτο δεν ειναι πο0υστια?

τοσα πραγματα εχει να πει αυτο βρηκε;

δεν ξερω αν σας το ειπα αλλα νιωθω αηδια.

Αυτόπτες μάρτυρες λένε ότι έφτασε στα γραφεία της ΧΑ μέσα σε πανηγυρικό κλίμα. Η αστυνομία ακόμα τον ψάχνει. Κάτι μου λέει ότι δεν θα τον βρουν μέχρι να περάσει το αυτόφωρο. Η δίκη μετά από 1-2 χρόνια.

off topic (quiz)! : [ame=http://www.youtube.com/watch?v=vKax7W_CWvQ]ΕΘΝΙΚΟΓΑΜΙΣΜΟΣ - YouTube[/ame]

1)αλλαξτε λιγο τα χρωματα στο κουστουμι

2)νεωτεριστε λιγο το προσωπο

3)βαλτε λιγα μαλλια με τζελ..

4)κρατηστε τη χροια της φωνης και το στυλ αναλλοιωτο

ποιον λαμπιτη σας θυμιζει?:OT:

υ.γ. ετσι για να ξεφυγουμε λιγο..

Καλά τι γέλιο έχω ρίξει σήμερα δεν περιγράφεται. Πάντα τέτοια τα παιδιά, μπράβο! Η αρένα της πολιτικής, ο στίβος της μάχης.

Προτείνω πάντως στον κ. Μιχαλολιάκο να μη στέλνει το φλωράκι το κασιδιάρη, να στείλει το άλλο το κτήνος που έχει με τη μουστάκα. Το δολοφόνο :hehe:

Χααχαχαα, σας το είπα: Ηλίας Κασιδιάρης: Θα κάνω μήνυση στην Κανέλλη, με χτύπησε πρώτη | On-news.gr

Να δείτε που θα μπλέξει το σκηνικό...

Βρήκαν πάντως πολύ καλό θέμα για να μας αποσπάσουν την προσοχή από τις επερχόμενες εκλογές...

Στα σχόλια του link του [MENTION=23]DJD[/MENTION]

"ΔΕΝ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΠΕΣΟΥΝ ΦΑΠΕΣ ΣΕ ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΦΤΑΙΝΕ? Η ΚΑΝΕΛΗ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΣ,ΜΕΡΟΣ ΤΟΥ ΚΥΚΛΩΜΑΤΟΣ.

ΑΣΕ ΠΟΥ ΕΙΧΕ ΝΑ ΤΗΝ ΑΚΟΥΜΠΗΣΕΙ ΑΝΤΡΑΣ ΑΠΟ ΟΤΑΝ ΒΑΦΤΙΣΤΗΚΕ . "

Η κανελη αν παει μεσα τοτε να παει και ο κασιδιαρης. Αν γινει σκηνικο και την πληρωσει

μονο ο ενας τοτε μιλαμε για πολυ καλοστημενο παιχνιδι.

Εννοείται, γυναίκα να βαράει άντρα με εφημερίδα; Too much hurt!

Εγώ θα είχα πονέσει πολύ πάντως... :suicide2:

Σεβασμός στη γυναίκα και τη μάνα μωρέ, ό,τι και να πιστεύετε...

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.