narta Ιούνιος 6, 2012 #2661 Κοινοποίηση Ιούνιος 6, 2012 Η αυτοκρατορία αντεπιτίθεται... ή προσπαθει δηλαδή γιατί το σκατό έχει φτάσει κάλτσα Διαδώστε το οπου μπορείτε https://twitter.com/KostasVaxevanis/status/210379825607741442 Link to comment Share on other sites More sharing options...
yanni Ιούνιος 6, 2012 #2662 Κοινοποίηση Ιούνιος 6, 2012 Φίλε μου επειδή είδα το refer από την ιστοσελίδα και το σχόλιο σου, έχω να σου πω πως δεν έχω κατασκευάσει τίποτα, ούτε εκπροσοπώ κανένα κόμμα. Το εξηγώ και εκει πέρα, τα έγγραφα δεν είναι δικά μου, αλλά επειδή είμαι από μεσσηνία, ξέρω ονόματα από εκει μέσα που καυχιόντουσαν που είχαν κονέ με τον αντωνάκη. Εαν δεν είναι απόδειξη αυτό τι είναι; Δείχτε τα σε γνωστούς σας από μεσσηνία και πάω στοίχημα πως θα βρείτε όσα ΝΔκομματόσκυλα ξέρετε μέσα.Εάν έχεις και άλλες απορίες ρώτα με. Προσπαθώ να διαδώσω εδώ και ενα μήνα που βρήκα αυτά τα έγγραφα και δεν τα έχω καταφέρει, γι'αυτό θα παρακαλούσα όλους να το προωθήσουν.Μέσα σε 23' από το post σε ένα τεχνολογικό forum και όχι π.χ. κάποιο πολιτικό, πρόλαβες να το βρεις, να το διαβάσεις , να αποφασίσεις να κάνεις λογαριασμό στο lab και να το σχολιάσεις; Πρέπει να είναι παγκόσμιο ρεκόρ.Εν έτη 2012 το να πέφτει κάποιος από τα σύννεφα μπροστά σε τέτοια στοιχεία είναι το λιγότερο υποκριτικό πάντως.Ρουσφέτια πάντα γίνονταν και πάντα θα γίνονται και συνεχώς καταγγέλλονταν, καταγγέλλονται και θα καταγγέλλονται. Από τους οπαδούς του κόμματος που εκτέθηκε θα ψάχνονται πιθανώς δικαιολογίες, από όλους τους άλλους θα παρουσιάζεται ως η απόδειξη όλων όσων λέγανε. Στο τέλος μένουμε όλως τυχαίως στην καταγγελία και όπως σε ένα ποδοσφαιρικό παιχνίδι που "πάει πέρασε", απλά κατοχυρώνουμε κάποιους πόντους στον νικητή του αγώνα και συνεχίζουμε το πρωτάθλημα με στόχο το τρόπαιο. Το Ελληνικό πολιτικό σύστημα αυτό ήταν, αυτό είναι, αυτό θα συνεχίσει να είναι.Όσο για κομματόσκυλα, πάντα υπήρχαν και πάντα θα υπάρχουν. Και όχι μόνο μπλε. Υπήρχαν και πράσινα μέχρι πρόσφατα, αλλά οι κανόνες του δικομματισμού απαιτούν να μην ασχολείται κανείς με αυτούς που κατέλαβαν την τρίτη θέση και κάτω. Υπήρχαν και υπάρχουν και διαφορετικών χρωμάτων κομματόσκυλα βέβαια που επειδή τόσο καιρό ήταν μέσα στο σπιτάκι τους και δεν ακουγόταν το γαύγισμά τους, τώρα που βγήκαν νιαουρίζουν προσπαθώντας να μας πείσουν ότι είναι γατάκια.Και η ζωή συνεχίζεται και δεν αλλάζει απολύτως τίποτα σε αυτή τη χώρα.Το μπλε κείμενο είναι απλά μερικές σκέψεις δικές μου και δεν απευθύνονται σε σένα, σκέψεις που τις έχω ξανά εκφράσει και στο παρελθόν με αποτέλεσμα να έχω γίνει ιδιαίτερα αντιπαθής. Link to comment Share on other sites More sharing options...
rousfetologos Ιούνιος 6, 2012 #2663 Κοινοποίηση Ιούνιος 6, 2012 Δεν διαφωνώ. Απλά δεν καταλαβαίνω γιατί η πλήρης άρνηση. Αμφισβήτηση; Σαφώς να υπάρξει. Να κάνετε αυτό που είπα, να το δείξετε σε γνωστούς από τη Μεσσηνία. Αν όχι στα ρουσφέτια, στο επισκεπτήριο θα υπάρχει σίγουρα κάποιος που να ξέρετε. Δηλαδή και εγώ στο επισκεπτήριο βρήκα άτομο από το χωριό μου που είναι βαμμένο μπλέ κομματόσκυλο. Ε, από τότε δεν το αμφισβητώ πλέον και προσπαθώ να το διαδώσω. Σιχαίνομαι οποιοδήποτε είδος αναξιοκρατίας είτε είναι μπλέ είτε είνε πράσινη είτε είναι σύριζα είτε είναι x/y. Και αφού βρήκα ένα έγγραφο που είμαι σίγουρος οτι ισχύει, προσπαθώ να το διαδώσω και να πείσω για την αυθεντικότητά του. Που είναι το κακό; Έτσι και αλλιώς δεν το βλέπω να βγαίνει ποτέ στη δημοσιότητα... μακάρι αλλά δεν. Δεν θα το'θελες; Link to comment Share on other sites More sharing options...
yanni Ιούνιος 6, 2012 #2664 Κοινοποίηση Ιούνιος 6, 2012 Σε ποιο σημείο βλέπεις την πλήρη άρνηση; Είμαι απολύτως βέβαιος για την αυθεντικότητά του και αν αυτό είναι πλαστό θα υπάρχει κάποιο αντίστοιχο αυθεντικό σε κάποιο γραφείο. Μην κάνετε το λάθος να διαβάζετε τα σχόλια κάποιου έχοντας βγάλει συμπέρασμα για το τι αντιπροσωπεύει. Στο τέλος δεν θα διαβάσετε τα σχολιά του αλλά τις δικές σας σκέψεις. Link to comment Share on other sites More sharing options...
rousfetologos Ιούνιος 6, 2012 #2665 Κοινοποίηση Ιούνιος 6, 2012 my bad. Link to comment Share on other sites More sharing options...
ARMAGEDDON Ιούνιος 6, 2012 #2666 Κοινοποίηση Ιούνιος 6, 2012 ακούστε τι θα γίνει θα βγει ο Συριζα με τα τσαρούχια θα εφαρμόσει μπουρδες και σε 4 μήνες θα διαλυθεί !οπως και θα φύγει ο Σαμαράς από την ΝΔ ΠΑΣΟΚ δεν το συζητάμε θα πάρουν τα βουνά γιατί θα έχουν συγχωνευτεί με τον Συριζατα ξαναλέμε σε 4 μήνες που θα έχουμε εκλογές Link to comment Share on other sites More sharing options...
narta Ιούνιος 6, 2012 #2667 Κοινοποίηση Ιούνιος 6, 2012 Η αυτοκρατορία αντεπιτίθεται... ή προσπαθει δηλαδή γιατί το σκατό έχει φτάσει κάλτσα Διαδώστε το οπου μπορείτε https://twitter.com/KostasVaxevanis/status/210379825607741442 ΔΙΕΣΗ 101.3 Αρνούνται να παίξουν πληρωμένη διαφήμιση του HOT DOC Link to comment Share on other sites More sharing options...
ΓιαγκΤ Ιούνιος 6, 2012 #2668 Κοινοποίηση Ιούνιος 6, 2012 [ame=http://www.youtube.com/watch?v=R9-ZtIz0uAs]ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΠΛΕΥΡΗΣ VS ΚΑΣΙΔΙΑΡΗ - YouTube[/ame] Link to comment Share on other sites More sharing options...
sstav Ιούνιος 6, 2012 #2669 Κοινοποίηση Ιούνιος 6, 2012 το ότι ο Σαμαράς είχε διορίσει όλη την Μεσσηνία στο Μουσείο της Ακρόπολης το είχαν κάνει βούκινο στις εκλογές το 2009.... οι "δικοί μας" καλαματιανοί δεν το ήξεραν;;; Link to comment Share on other sites More sharing options...
z3et Ιούνιος 6, 2012 #2670 Κοινοποίηση Ιούνιος 6, 2012 Link to comment Share on other sites More sharing options...
giogio Ιούνιος 6, 2012 #2671 Κοινοποίηση Ιούνιος 6, 2012 Ε-ε-ε-έρχεται κ θα σαρώσει Link to comment Share on other sites More sharing options...
ThorLite Ιούνιος 6, 2012 #2672 Κοινοποίηση Ιούνιος 6, 2012 [ame=http://www.youtube.com/watch?v=bLP1F40Pb7g]Ο Αντώνης κύριε, δεν είναι? - YouTube[/ame] Link to comment Share on other sites More sharing options...
ARMAGEDDON Ιούνιος 6, 2012 #2673 Κοινοποίηση Ιούνιος 6, 2012 Πότε θα το καταλάβετε edit ΜΑΚΑΒΡΙΟ Graphic Video: Muslims Slaughter Convert to Christianity in Tunisia :: Middle East Forum Link to comment Share on other sites More sharing options...
narta Ιούνιος 6, 2012 #2674 Κοινοποίηση Ιούνιος 6, 2012 Πότε θα το καταλάβετε edit ΜΑΚΑΒΡΙΟ Graphic Video: Muslims Slaughter Convert to Christianity in Tunisia :: Middle East ForumΤί ειναι αυτό και τί σχέση εχει με το θέμα; Link to comment Share on other sites More sharing options...
giogio Ιούνιος 6, 2012 #2675 Κοινοποίηση Ιούνιος 6, 2012 Τι είναι το ΔΝΤ; "Νομίζω ότι το ΔΝΤ μοιάζει με ένα κοπάδι άλογα", λεει μια πιτσιρίκα. "Το ΔΝΤ είναι ένας δορυφόρος ο οποίος έπεσε στο φεγγάρι", λέει ένας πιτσιρίκος. "Το ΔΝΤ είναι μια χώρα όπου είναι τα πάνω - κάτω", λέει ένας άλλος. Ενα άλλο κοριτσάκι δείχνει μια ζωγραφιά. "Αυτό είναι το ΔΝΤ και έχει βγάλει βόλτα τον σκύλο του", λεει. "Το ΔΝΤ είναι ένα μέρος που έχει πολλά ζώα", λεει με νάζι ένας μικρούλης. Και τότε ακούγεται ο εκφωνητής. "Θα κάνουμε τα παιδιά σας και τα παιδιά των παιδιών σας να μην έχουν ιδέα τι είναι ΔΝΤ. Αυτό που χρειαζόμαστε δεν είναι άλλα δάνεια, αλλά επενδύσεις. Ξέρουμε τι χρειαζόμαστε. " Και τότε μπαίνει στο πλάνο η Κριστίνα Κίρσνερ... [ame] [/ame] Link to comment Share on other sites More sharing options...
ARMAGEDDON Ιούνιος 6, 2012 #2676 Κοινοποίηση Ιούνιος 6, 2012 Τί ειναι αυτό και τί σχέση εχει με το θέμα;βασικά έμπλεξα τα tabs πήγαινε για τις ειδήσεις :daisy: Link to comment Share on other sites More sharing options...
astrolabos Ιούνιος 6, 2012 Author #2677 Κοινοποίηση Ιούνιος 6, 2012 Από το enikos.gr.Λέει ο Σαμαράς σε μία που τον ρώτησε γιατί δεν άκουγαν τον κόσμο που φώναζε απέξω από τη βουλή όταν ψήφιζαν το μνημόνιο:"Από ό,τι φαίνεται έχουμε διαφορετική αντίληψη για το τι είναι λαϊκή κυριαρχία. Η λαϊκή κυριαρχία βγαίνει από την κάλπη"Καλός είναι αυτός. Νομίζει ότι του δίνουμε λευκή επιταγή να κάνει ότι γουστάρει. Ούτε προεκλογικές δεσμεύσεις, ούτε τίποτα... Link to comment Share on other sites More sharing options...
performer Ιούνιος 6, 2012 #2678 Κοινοποίηση Ιούνιος 6, 2012 Από το enikos.gr.Λέει ο Σαμαράς σε μία που τον ρώτησε γιατί δεν άκουγαν τον κόσμο που φώναζε απέξω από τη βουλή όταν ψήφιζαν το μνημόνιο:"Από ό,τι φαίνεται έχουμε διαφορετική αντίληψη για το τι είναι λαϊκή κυριαρχία. Η λαϊκή κυριαρχία βγαίνει από την κάλπη"Καλός είναι αυτός. Νομίζει ότι του δίνουμε λευκή επιταγή να κάνει ότι γουστάρει. Ούτε προεκλογικές δεσμεύσεις, ούτε τίποτα...δανείζομαι το ποστ σου για fb Link to comment Share on other sites More sharing options...
gpl Ιούνιος 6, 2012 #2679 Κοινοποίηση Ιούνιος 6, 2012 ο πλεύρης είναι ο πολιτισμένος και ο άλλος ο μάου μάου.τον κατηγορεί κιόλας.ε ναι αυτοί δεν είχαν το βουλευτικό άσυλο να κάνουν ότι τους καπνίσει, να κλέβουν τον κοσμάκη, να τον βαράνε (ματ κλπ) και να μην τους κάνουν τίποτα. όσο και να διαφωνώ με ΧΑ, όταν θα έχουν αντιπαράθεση με λαμόγια βουλευτές και δημοσιογράφους, θα έχουν πάντα δίκιο. κατηγορούμε τους χρυσαυγίτες που δέρνουν μετανάστες παράνομους.Ε ναι.Που πας κύριέ μου και βαράς παράνομους μετανάστες.Για να είσαι νόμιμος και ωραίος στείλει τα ματ και δεν τρέχει τίποτα. Link to comment Share on other sites More sharing options...
jiohkor3 Ιούνιος 6, 2012 #2680 Κοινοποίηση Ιούνιος 6, 2012 καλυτερα μη δειτε το μιχαλολιακο στη νετ αν δε το βλεπετε τωρα.Θα πληγωθουν πολλοι καθως λεει αληθειες...ΕντιτΕχει αμφιβολιες ο πολιτης στη νετ για τη φυλη του, μαλλον τουρκοσπορος μου κανει εμενα, δεν ακουγε καλες ιστοριες απο τη γιαγια του...Επισης κανουν συγκριση ιστορικων δεδομενων με μυθικων ιστοριων. Μαλιστα... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.