Jump to content

Εκλογές 2012

astrolabos

Recommended Posts

:bad::bad::bad::bad:

edit : εκανα πολλαπλο flag γιατι το συγκεκριμενο βιντεο σχετιζεται με κακομεταχειριση ζωων - πρωωθει την τρομοκρατια - αυτοκτονια ή αυτοτραυματισμος - παρενοχληση - παραπλανητικο κειμενο - απατη - κακοποιηση παιδιου :p

Μονο για καταστροφη δημοσιας υπηρεσιας δεν το κατηγορησες δηλαδη... :p

edit τωρα το ειδα...

Και υπόψιν αυτο το 7% η χ.α το πήρε χωρίς κομματικό μηχανισμό , και με αρκετό μποϋκοτάζ ( σε πολλά εκλογικά κέντρα που ξέρω αυτοπροσώπως δεν δίνανε τα ψηφοδέλτια της οι δημοκράτες σας )

καλα ρε Τομ μην κλαψεις κιολας για την εκλογικη αδικια και το βρωμικο παιχνιδι που παιχτηκε στις πλατες του λαικου συνδεσμου...

Και σε αλλα εκλογικα κεντρα που ηταν κολλητη μου εκλογικος αντιπρόσωπος σκαγανε νταμαρια (που δηλωναν στρατιωτικοι) και απαιτουσανε (με χρηση λεκτικης βιας-sic-) να ψηφισουνε χωρις (στρατιωτικη) ταυτοτητα... αραγε ποιο κομμα???

Στο συγκεκριμενο τμημα που ηταν η κολλητη μου με βυσμα την κολλητη της θηλυκή Τσακονιτσα για δικαστικο, δεν περασε η μαγκια... Σε ποσα αραγε αλλα, να εκαναν το ιδιο τα λεβεντοπαιδα την ιδια μερα...

• Replies 4,1k
  • Created
  • Last Reply

μαθηματα οικονομικων κανουν στο δημοτικο η γεωγραφια??

Απο wiki ..

Ten countries (Bulgaria, the Czech Republic, Denmark, Hungary, Latvia, Lithuania, Poland, Romania, Sweden, and the United Kingdom) are EU members but do not use the euro

Αυτες κυριε??Γιατι?

Μονο για καταστροφη δημοσιας υπηρεσιας δεν το κατηγορησες δηλαδη... :p

edit τωρα το ειδα...

καλα ρε Τομ μην κλαψεις κιολας για την εκλογικη αδικια και το βρωμικο παιχνιδι που παιχτηκε στις πλατες του λαικου συνδεσμου...

Και σε αλλα εκλογικα κεντρα που ηταν κολλητη μου εκλογικος αντιπρόσωπος σκαγανε νταμαρια (που δηλωναν στρατιωτικοι) και απαιτουσανε (με χρηση λεκτικης βιας-sic-) να ψηφισουνε χωρις (στρατιωτικη) ταυτοτητα... αραγε ποιο κομμα???

Στο συγκεκριμενο τμημα που ηταν η κολλητη μου με βυσμα την κολλητη της θηλυκή Τσακονιτσα για δικαστικο, δεν περασε η μαγκια... Σε ποσα αραγε αλλα, να εκαναν το ιδιο τα λεβεντοπαιδα την ιδια μερα...

Οχι θα κλάψω , δεν θα μου πεις εσυ τι θα κάνω !!! οποτε θελω θα κλαίω ρε :hehe:

Κοιτα μαλακίτσες γίνονται συχνα πυκνα απο και προς ολες τις πλευρες λιγο πολυ , πχ αυτη ειναι η μανα μου ειναι 80 ετων εχει χασει την ταυτοτητα κλπ . Αλλα το να μην δίνεις τα ψηφοδέλτια ενός κόμματος απο αλλαζονία και χαζοβιολισμό ειναι αλλο ετσι ?

Σχετικα με τις Εκλογες και τις χρεοκοπιες και με τα παντα-ολα, οι φιλοι πανω απ τ' αυλακι μαλλον θα το νιωσουν πρωτοι...

ΕΥΑΘ: Επανέρχεται η Suez | επιχειρησεις | v2.imerisia.gr

Περα απο διλληματα ευρα/δραχμες/ομολογα/ταλαντα...

Οποιος ψηφιζει ιδιωτικοποιήσεις-"εκσυγχρονισμους" θεωρειται υπολογος...

Οχι θα κλάψω , δεν θα μου πεις εσυ τι θα κάνω !!! οποτε θελω θα κλαίω ρε :hehe:

Κοιτα μαλακίτσες γίνονται συχνα πυκνα απο και προς ολες τις πλευρες λιγο πολυ , πχ αυτη ειναι η μανα μου ειναι 80 ετων εχει χασει την ταυτοτητα κλπ . Αλλα το να μην δίνεις τα ψηφοδέλτια ενός κόμματος απο αλλαζονία και χαζοβιολισμό ειναι αλλο ετσι ?

ο κλασικος ο π@π@ρας που τον καλεσανε με το ζορι να κανει εφορευτικη αλλα βαριεται ,και απο βαρεμαρα δινει αλλα αντ αλλων ψηφοδελτια.

Δεν νομίζω τάκη , τα δίνανε ολα τα ψηφοδέλτια εκτός της Χ.Α ισως με την σκέψη οτι και καλα σιγα μην το καταλάβουν τωρα οτι λειπουν οι ''φασίστες'' η γιατι να τα δώσουμε ποιος θα τους ψηφίσει ??? οταν σκάσανε οι ντουλάπες ομως σφυρίζανε ανέμελα.

Δεν νομίζω τάκη , τα δίνανε ολα τα ψηφοδέλτια εκτός της Χ.Α ισως με την σκέψη οτι και καλα σιγα μην το καταλάβουν τωρα οτι λειπουν οι ''φασίστες'' η γιατι να τα δώσουμε ποιος θα τους ψηφίσει ??? οταν σκάσανε οι ντουλάπες ομως σφυρίζανε ανέμελα.

Ε ναι, και ξανά

ο κλασικος ο π@π@ρας που τον καλεσανε με το ζορι να κανει εφορευτικη αλλα βαριεται ,και απο βαρεμαρα δινει αλλα αντ αλλων ψηφοδελτια.

"αλλα αντ αλλων" δεν σημάινει ότι δεν το έκανε συνηδητά, σημαίνει ότι έκανε λακαμία και "who cares αν δεν την βάλω"

Επίτηδες ή όχι, για οποιονδήποτε λόγο, ήταν σίγουρα ανευθυνο. (Εκτός αν δεν υπάρχουν τα ψηφοδέλτια, βλέπε Βεργή, Παναθηναϊκό και κάτι ξέμπαρκους υποψήφιους που δεν είχαν καν όνομα στο κόμμα τους. Νομίζω εκεί φταίει το κόμμα)

Δυσκολευομαι να το πιστεψω. Στα εκλογικα κεντρα υπαρχουν αντιπροσωποι των κομματων ,τι διαλο τοσο βοδια ηταν οι εκλογικοι αντιπροσωποι πουχε στειλει η Χ.Α. και δεν καναν τιποτα (ενσταση κλπ) η βαριοταν να στειλει η Χ.Α. αντιπροσωπο?

Δυσκολευομαι να το πιστεψω. Στα εκλογικα κεντρα υπαρχουν αντιπροσωποι των κομματων ,τι διαλο τοσο βοδια ηταν οι εκλογικοι αντιπροσωποι πουχε στειλει η Χ.Α. και δεν καναν τιποτα (ενσταση κλπ) η βαριοταν να στειλει η Χ.Α. αντιπροσωπο?

Η Χ.Α. δεν έχει τον κομματικό μηχανισμό για να το κάνει αυτό, βασικά, μόνο το ΚΚΕ στέλνει απλά ΠΑΝΤΟΥ, και όταν λέω παντού, εννοώ ότι συνήθως στέλνει σε όλα τα τμήματα κάθε σχολείου, μαζί με αναπληρωματικούς!

ΝΔ-ΠΑΣΟΚ φέτος είχε πολύ λιγότερους αντιπροσώπους, (και η ΠΑΣΟΚα που μάζευε τα συγκεντρωτικά σε εμάς, την είχαν χώσει τελευταία στιγμή και ήταν ζώο), ο ΣΥΡΙΖΑ σκορποχώρι τελοίως, 3-4 άτομα ότι να'ναι για 10 τμήματα.

Η Χ.Α. νομίζω στέλνει .. δειγματοληπτικά, 2-3 άτομα, κάνουν μια βόλτα από όλα τα τμήματα ενός σχολείου, κοιτάνε 1-2 πάκα με ψηφοδέλτια σε κάθε τμήμα, και φευγουν από το σχολείο να πάνε σε άλλο.

:hehe: τοσο νωρις ?!!

Ε μα για αυτο τον λεω λυκογατακι ντυμενο προβατο. Οι σωστοι λυκοι διαχειριζονται πολυ καλυτερα

την προβατισια στολη.

το μονο που προλαβε να προσφερει ηταν αυτη η γελοια ανοιχτη επιστολη στη Μερκελ επειδή καποιος του ειπε για το word of mouth, αλλα δεν προλαβε να του πει για την διαχειριση ανθρωπινων πορων και τον ξεμπροστιασαν οι δικοι του.

cut copy paste και θα ηταν πρωτη μουρη στο μπιλντ.ντε μονο για τα αρνητικα που εγραψε

τελειως αχρειαστα την δεδομενη στιγμη, να μη πω στοχευεμνα, για την Ελλαδα που τοσο υποφερει απο την μαφια που δεν αφηνει την υγεια που εκφραζει ο ιδιος να ανπτυχθει, να συγκινησουμε και Ελληνες, μου εγραφε και επιστολες ο αγαθος δημοκρατικος ευρωπαικος πολιτης.

που αυτος οχι μονο ηθελε να κανει αρπαχτή, αλλα θα κερδοσκοπισει και μεσω καταρρευσης της χωρας του.

Του πεσε η μασκα στο δρομο του λαμογιου wannabe αρχιμαφιοζου.

Ο της πλακας μανιπιουλειτορ που πηγε να εκμεταλλευτει την τελματικη κατασταση του κοσμου

ουστ πουστ. και πολυ ασχοληθηκαμε.

Έλεος έστω και σπορέλαιος αν γίνεται.

Το μόνο αξιοθαύμαστο στην όλη περίπτωση είναι ότι όχι καθησε το παλικάρι και έφτιαξε καμια 50αρια doc files και κότσαρε και λίγο απο wordart. Μπράβο αφοσίωση

ΥΓ Ναι έχει κάνει ρουσφέτια ο Αντώνης. Και πολλά. Αλλά τώρα να μου βγαίνει το πρωην βαθύ ΠΑΣΟΚ και νυν τΣυριζα με word docs ε είναι πολύ.

Φίλε μου επειδή είδα το refer από την ιστοσελίδα και το σχόλιο σου, έχω να σου πω πως δεν έχω κατασκευάσει τίποτα, ούτε εκπροσοπώ κανένα κόμμα. Το εξηγώ και εκει πέρα, τα έγγραφα δεν είναι δικά μου, αλλά επειδή είμαι από μεσσηνία, ξέρω ονόματα από εκει μέσα που καυχιόντουσαν που είχαν κονέ με τον αντωνάκη. Εαν δεν είναι απόδειξη αυτό τι είναι; Δείχτε τα σε γνωστούς σας από μεσσηνία και πάω στοίχημα πως θα βρείτε όσα ΝΔκομματόσκυλα ξέρετε μέσα.

Εάν έχεις και άλλες απορίες ρώτα με. Προσπαθώ να διαδώσω εδώ και ενα μήνα που βρήκα αυτά τα έγγραφα και δεν τα έχω καταφέρει, γι'αυτό θα παρακαλούσα όλους να το προωθήσουν.

Τα metadata πάντως είναι προσεγμένα - καλή δουλειά.

Χτυπήματα κάτω από τη ζώνη.... Άντε και φωτός με γερμανούς των SS προσεχώς, ala μητσοτακ. Ποιο βαθύ πασόκ και ποια αβυσαλέα ΝΔ... Φόρτωμα στο βαπόρι θέλουν όλοι οι τεμπέληδες (πολιτικοί και μη) και άδειασμα στα βαθιά!

Γιατί όμως έκρυψες τα ονόματα?

Έλεος έστω και σπορέλαιος αν γίνεται.

Το μόνο αξιοθαύμαστο στην όλη περίπτωση είναι ότι όχι καθησε το παλικάρι και έφτιαξε καμια 50αρια doc files και κότσαρε και λίγο απο wordart. Μπράβο αφοσίωση

ΥΓ Ναι έχει κάνει ρουσφέτια ο Αντώνης. Και πολλά. Αλλά τώρα να μου βγαίνει το πρωην βαθύ ΠΑΣΟΚ και νυν τΣυριζα με word docs ε είναι πολύ.

Μην τους ακούς, λάσπη.

Τα ονόματα τα έκρυψα στην εικόνα που ανέβασα στο ίντερνετ για να μην την ρίξουν. Εάν θέλουν κατεβάζουν τα αρχεία και βλέπουν. Εξ'άλλου εάν κάποιος είναι από το χωριό της, τότε ΜΕΡΟΠΗ από Σπερχογεία, ε, δεν νομίζω να υπάρχει δεύτερη. Και γιατι σκοπός μου είναι να μαθευτεί οτι ο σαμαράς είναι ρουσφετάκιας, με έγγραφα, παρά τα ονόματα όσων ρουσφετιάστηκαν. Εάν αφαιρούσα και εκεί τα ονόματα θα πείραζα τα έγγραφα, πράγμα που δεν θέλω να κάνω, γιατι εάν είναι αυθεντικά τότε το metadata θα είναι σωστό με ημερομηνίες, προγράμματα που χρησιμοποιήθηκαν etc., δεν ξέρω πως ακριβώς λειτουργεί αυτό.

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.