astrolabos Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 19, 2012 #1 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 19, 2012 Στις 6 Μαΐου ψηφίζουμε για την ανάδειξη της νέας κυβέρνησης. Εσείς τι θα ψηφίσετε; Απλά δώστε την ψήφο σας, χωρίς προπαγάνδα και κάντε πολιτισμένη συζήτηση. Link to comment Share on other sites More sharing options...
greekfragma Απρίλιος 19, 2012 #2 Κοινοποίηση Απρίλιος 19, 2012 Έτσι για να αρχίσει καλά το thread... Δε θα ψηφίσω μιας και είμαι μακριά από τον τόπο που έχω τα εκλογικά μου δικαιώματα και πλέον δε μπορώ να τα μεταφέρω. φακ Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lakisss Απρίλιος 19, 2012 #3 Κοινοποίηση Απρίλιος 19, 2012 Κάνε pole, είναι πιο διακριτικό. Link to comment Share on other sites More sharing options...
astrolabos Απρίλιος 19, 2012 Author #4 Κοινοποίηση Απρίλιος 19, 2012 Αυτό έφτιαχνα τόση ώρα Τα κόμματα με τον αστερίσκο παίζονται αν θα κατέβουν. Link to comment Share on other sites More sharing options...
wrong method Απρίλιος 19, 2012 #5 Κοινοποίηση Απρίλιος 19, 2012 Κόμμα Ελλήνων Κυνηγών (Φύση-Κυνήγι-Παράδοση) τουλάχιστο να πάμε χορτάτοι ρε αδερφέ ψηφίζω αυτό κάτω από την αποχή Link to comment Share on other sites More sharing options...
papajim Απρίλιος 19, 2012 #6 Κοινοποίηση Απρίλιος 19, 2012 Αν και για πρώτη φορά έχω το δικαίωμα να ψηφίσω σε βουλευτικές εκλογές δε ξέρω αν θα ρίξω λευκό ή κάτι άλλο (αναποφάσιστος γαρ). Πρέπει να ρίξω λίγο διάβασμα πριν καταλήξω Το μόνο σίγουρο είναι πως θα πάω γιατί με την αποχή δε κερδίζω κάτι. PS. Όσοι θέλουν να απαντάνε ας απαντάνε σοβαρά γιατί κάποιοι ίσως να ενδιαφέρονται να ακούσουν κι άλλες απόψεις. Link to comment Share on other sites More sharing options...
jiohkor3 Απρίλιος 19, 2012 #7 Κοινοποίηση Απρίλιος 19, 2012 Απο τα προγραμματα που εχουν ανακοινωθει το μονοπου φαινεται να καλυπτει τα βασικα οικονομικα και λιγο απο το χαμενο μαμωτο της υποθεσης μοιαζει να ναι του καμμενου. μπατσοκ νδ λαος κκε συριζα δεν εχει καν νοημα να μπουν βουλη, ας μπουνε οσοι παραπανω μπορουν απο τους υπολοιπους. Link to comment Share on other sites More sharing options...
LevelOne Απρίλιος 19, 2012 #8 Κοινοποίηση Απρίλιος 19, 2012 Καμμένο εγω. Έχει το πιο λογικό προγραμμα που εχω διαβασει. Link to comment Share on other sites More sharing options...
gbak Απρίλιος 20, 2012 #9 Κοινοποίηση Απρίλιος 20, 2012 και γω Καμμενο,τον εχω παρακολουθησει και "δειχνει" οκ,προς θεου δλδ την μουρη του Σαμαρα ουτε να την βλεπω δεν θελω,κανει μπαμ οτι Ψευδεται.Γενικα οποιοσδήποτε πειραματισμος εκτος Νδ και Πασοκ,πιστευω σε καλο θα μας βγει. Link to comment Share on other sites More sharing options...
sstav Απρίλιος 20, 2012 #10 Κοινοποίηση Απρίλιος 20, 2012 Αν και για πρώτη φορά έχω το δικαίωμα να ψηφίσω σε βουλευτικές εκλογές δε ξέρω αν θα ρίξω λευκό ή κάτι άλλο (αναποφάσιστος γαρ). Πρέπει να ρίξω λίγο διάβασμα πριν καταλήξω Το μόνο σίγουρο είναι πως θα πάω γιατί με την αποχή δε κερδίζω κάτι. PS. Όσοι θέλουν να απαντάνε ας απαντάνε σοβαρά γιατί κάποιοι ίσως να ενδιαφέρονται να ακούσουν κι άλλες απόψεις. Προς θεού όχι λευκό/ακυρο...Κάνεις που κάνεις τον κόπο να πας για 1η φορά όπως λές ...αν θες να παίξεις στο παιχνίδι με τους κανόνες που έχουν ορίσει μην ρίξεις ακυρο/λευκό...ψηφισε κατι Link to comment Share on other sites More sharing options...
Tsakonas Απρίλιος 20, 2012 #11 Κοινοποίηση Απρίλιος 20, 2012 Για οσους θελουν να ψηφισουν λευκο/ακυρο/αποχηΟ εκλογικος νομος κατανεμει εδρες βασει ποσοστου επι ΕΓΚΥΡΩΝ ψηφοδελτιων .που σημαινει οτι100 ψηφοι - 10 εδρεςσεναριο 1:50 Τσακωνας 20 Ντολι 10 λευκα 10 ακυρα 10 πηγαν για καφεεγκυρα ψηφοδελτια=70εδρες τσακωνα=τα 5/7 των 10 εδρων (7εδρες νομιζω)εδρες Ντολι=τα 2/7 των 10 εδρων 3 εδρεςσεναριο 2οι 10 δεν πηγαν για καφε αλλα ψηφισαν Τσακωναοι 50 πηγαν για μπανιοοι 20 κοιμηθηκανοι 10 βλεπουν τζουλιαοι 10 ψηφισαν ακυροεγκυρα ψηφοδελτια=10εδρες τσακωνα=10/10 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Myralis Απρίλιος 20, 2012 #12 Κοινοποίηση Απρίλιος 20, 2012 ΣΥ.ΡΙΖ.Α. για πολλούς λόγους, αλλά αν τους πω ίσως να θεωρηθεί προπαγάνδα.[MENTION=400]astrolabos[/MENTION] Μήπως να βάλεις (με αστεράκι) και το ΕΠΑΜ με τον Παπαθεμελή. Link to comment Share on other sites More sharing options...
ARMAGEDDON Απρίλιος 20, 2012 #13 Κοινοποίηση Απρίλιος 20, 2012 λείπουν κόμματα edit my bad δεν μου κάνανε καλό οι μπύρες εχτές Link to comment Share on other sites More sharing options...
rafail1994 Απρίλιος 20, 2012 #14 Κοινοποίηση Απρίλιος 20, 2012 @astrolabos Μήπως να βάλεις (με αστεράκι) και το ΕΠΑΜ με τον Παπαθεμελή. Από όσο ξέρω θα κατέβουν κανονικά .Και εγώ πρώτη φορά ψηφίζω και είμαι ανάμεσα στον καμμενο και το επαμ . Link to comment Share on other sites More sharing options...
astrolabos Απρίλιος 20, 2012 Author #15 Κοινοποίηση Απρίλιος 20, 2012 ΣΥ.ΡΙΖ.Α. για πολλούς λόγους, αλλά αν τους πω ίσως να θεωρηθεί προπαγάνδα.[MENTION=400]astrolabos[/MENTION] Μήπως να βάλεις (με αστεράκι) και το ΕΠΑΜ με τον Παπαθεμελή.ΕΠΑΜ με Παπαθεμελή νομίζω είπαν ότι θα κατέβουν. Link to comment Share on other sites More sharing options...
jpavly Απρίλιος 20, 2012 #16 Κοινοποίηση Απρίλιος 20, 2012 Δεν έχω καταλήξει ακόμα, αλλά δεν αποκλείεται να ψηφίσω Πειρατές. Link to comment Share on other sites More sharing options...
ponaei8anasi Απρίλιος 20, 2012 #17 Κοινοποίηση Απρίλιος 20, 2012 Ότιδηποτε εκτος ΝΔ, Πασοκ, ΚΚΕ, Λαος και Συριζα εχει ελπιδα από μερους μου να τον ψηφισω...Τελος να συμφωνησω και εγω πως ουτε η αποχη ουτε το λευκο-ακυρο είναι λυση. Οι φετινες εκλογες πιστευω είναι από τις πιο σημαντικες.Sent from my BlackBerry 9700 using Tapatalk Link to comment Share on other sites More sharing options...
jiohkor3 Απρίλιος 20, 2012 #18 Κοινοποίηση Απρίλιος 20, 2012 Παιδες ποιος ψηφιζει ΝΔ. Δε θα τον κραξει κανεις, καλα δεν ειναι και σιγουρο, λιγη τεκμηριωση ομως ειναι σοβαρο θρεντε.Απο κουβεντα τωρα το πασχα σε ενα χωριουδακι ψηφισανε ηδη τα ψηφοδελτια τουςμε μπατσοκ καθως ελπιζουν οτι θα βολεψουν κοσμο, και οχι δεν ηταν μεγαλοι σε ηλικια,απλα ειχαν παιδια εκτος δημοσιου, συμβαινουν τραγικα πραγματα. Link to comment Share on other sites More sharing options...
SirDiman Απρίλιος 20, 2012 #19 Κοινοποίηση Απρίλιος 20, 2012 Λογικα Ανεξαρτητους Ελληνες σιγουρα οχι πασοκ, νδ και για κανενα π[MENTION=3015]@ΣΤ[/MENTION]η λογο κκε.... Link to comment Share on other sites More sharing options...
wesker Απρίλιος 20, 2012 #20 Κοινοποίηση Απρίλιος 20, 2012 Παιδες ποιος ψηφιζει ΝΔ. Δε θα τον κραξει κανεις, καλα δεν ειναι και σιγουρο, λιγη τεκμηριωση ομως ειναι σοβαρο θρεντε.Απο κουβεντα τωρα το πασχα σε ενα χωριουδακι ψηφισανε ηδη τα ψηφοδελτια τουςμε μπατσοκ καθως ελπιζουν οτι θα βολεψουν κοσμο, και οχι δεν ηταν μεγαλοι σε ηλικια,απλα ειχαν παιδια εκτος δημοσιου, συμβαινουν τραγικα πραγματα.Αυτούς πραγματικά τους λυπάμαι. Μετά όταν τα πράγματα γίνουν χειρότερα, θα ειναι μεγάλο θράσος να βγαίνουν και να κλαίγονται για μισθούς/συνταξεις κλπ. ΝΔ-ΠΑΣΟΚ τους χορτάσαμε τόσα χρόνια, είδαμε τα χαϊρια τους. Καμμένο δεν τον εμπιστευομαι, το να λες ωραία λόγια ευχαριστα στα αυτιά όσων σε ακούν ειναι εύκολο, αλλά δεν πιστευω οτι θα κάνει πράξη ούτε τα μισά απο όσα λέει. Παραείναι ωραία για να ειναι αληθινά. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.