k_ardu Απρίλιος 25, 2012 #221 Κοινοποίηση Απρίλιος 25, 2012 *******ααα Το μόνο που αξίζει στο βίντεο πάντως,εάν εννοείς αυτό που φαντάζομαι.:man_in_love: Αλλιώς έπρεπε να απαντήσει ο άλλος στην ερώτηση πού πας αλλά ας μην το πω καλύτερα μη φάμε καμία GTX680 Overbanned edition. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Chosen Απρίλιος 25, 2012 #222 Κοινοποίηση Απρίλιος 25, 2012 Δεν ήξερα που να το πρωτοβάλω αυτό... Μετά το κράξιμο που έφαγε (μαζί με μερικές φάπες από το κόμμα προφανώς) έσβυσε εντελώς το προφίλ του στο Facebook (στην αρχή άλλαξε το όνομα του απλώς, αλλά δεν ηταν αρκετό για να κρυφτεί). Link to comment Share on other sites More sharing options...
Γιωργος_Μ Απρίλιος 25, 2012 #223 Κοινοποίηση Απρίλιος 25, 2012 Να πω και εγω την αποψη μου : δεν μπορουμε να εμπιστευθουμε ατομα τα οποια προερχονται απο πασοκ/νδ και εφτιαξαν κομμα τωρα και πουλανε τρελιτσα. Τα πραγματικα @@ φαινονται οταν εχεις διπλα σου τον συντροφο/κλεφτη και τον καταγγελεις , και οχι να σιωπεις/καθιστασαι συνενοχος και μετα οταν δεις προοπτικη στα ψηφαλακια να κανεις δικο σου κομμα για να φτιαξεις μικρομαγαζο. Τωρα θα με ρωτησει καποιος τι να ψηφισουμε , εγω θα πω την κλασσικη ατακα πως αμα οι εκλογες μπορουσαν να αλλαξουν δραματικα τα πραγματα τοτε θα ηταν παρανομες. Ας αρχισει ο κοσμος να κατεβαινει και στους δρομους να γινονται κοινωνικες ζυμωσεις , και να μην γινεται συνενοχος στην τηλεοπτικη "δημοκρατια". Link to comment Share on other sites More sharing options...
Myralis Απρίλιος 25, 2012 #224 Κοινοποίηση Απρίλιος 25, 2012 Τωρα θα με ρωτησει καποιος τι να ψηφισουμε , εγω θα πω την κλασσικη ατακα πως αμα οι εκλογες μπορουσαν να αλλαξουν δραματικα τα πραγματα τοτε θα ηταν παρανομες. . Που σημαίνει τι? Δεν ψηφίζω και δεν συμμετέχω στο γλέντι τους? αυτό συμφωνούμε ολοι ότι είναι λάθος. Αν σκοπευεις να μην ψηφίσεις κανέναν επειδή δεν πείθεσαι από κανέναν, πήγαινε και ψηφισε το μικρότερο και ποιο άγνωστο κόμμα που θα βρεις. ΜΗΝ τους χαρίσεις ψήφο αποχής. Link to comment Share on other sites More sharing options...
HotPeanut Απρίλιος 25, 2012 #225 Κοινοποίηση Απρίλιος 25, 2012 in.gr - Επίσκεψη Καραμανλή στα κεντρικά γραφεία της ΝΔ στη Θεσσαλονίκη - Ειδήσεις - Ελλάδα Δείτε τις γλάστρες από πίσω. OMG. :wall::wall: Ποιο είναι αυτό το χέρι να το κόψω από τη ρίζα; Link to comment Share on other sites More sharing options...
Γιωργος_Μ Απρίλιος 25, 2012 #226 Κοινοποίηση Απρίλιος 25, 2012 Που σημαίνει τι? Δεν ψηφίζω και δεν συμμετέχω στο γλέντι τους? αυτό συμφωνούμε ολοι ότι είναι λάθος. Αν σκοπευεις να μην ψηφίσεις κανέναν επειδή δεν πείθεσαι από κανέναν, πήγαινε και ψηφισε το μικρότερο και ποιο άγνωστο κόμμα που θα βρεις. ΜΗΝ τους χαρίσεις ψήφο αποχής.Αυτο θα κανω , απλα αυτο που ηθελα να τονισω ειναι να μην επαναπαυεται ο κοσμος στις εκλογες , γιατι αυτο θελουν να μας κανουν να πιστεψουμε : οτι δημοκρατια ειναι να πηγαινεις μια φορα στα 4 χρονια να βαζεις ενα φακελο μεσα σε ενα κιβωτιο. Link to comment Share on other sites More sharing options...
makio Απρίλιος 25, 2012 #227 Κοινοποίηση Απρίλιος 25, 2012 Που σημαίνει τι? Δεν ψηφίζω και δεν συμμετέχω στο γλέντι τους? αυτό συμφωνούμε ολοι ότι είναι λάθος. Αν σκοπευεις να μην ψηφίσεις κανέναν επειδή δεν πείθεσαι από κανέναν, πήγαινε και ψηφισε το μικρότερο και ποιο άγνωστο κόμμα που θα βρεις. ΜΗΝ τους χαρίσεις ψήφο αποχής. συμφωνω με την αποψη εκτος απο ενα σημειο (το τονισμενο ).... δεν ειναι μονο το ακυρο ,η αποχη και το λευκο ,αλλα και το οριο του 3% ! δλδ οσα κοματα δεν συμπληρωσουν το 3% μενουν εκτος της προσμετρησης... (αν δεν κανω καποιο σοβαρο λαθος!) ψηφιζουμε συριζα ,καμμενο, κκε ή οποιον δειχνει να εχει 'ρευμα' τελως παντων με σκοπο την δυαλυση των ισοροπιων... για μενα οι εκλογες πρεπει να δωσουν μυνημα σε αυτια ΕΚΤΟΣ συνορων...κι ελπιζω με αναλογα αποτελεσματα απο τις γαλλικες εκλογες ,ισως κατι ξεκινησει ν αλλαζει.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Γιωργος_Μ Απρίλιος 25, 2012 #228 Κοινοποίηση Απρίλιος 25, 2012 συμφωνω με την αποψη εκτος απο ενα σημειο (το τονισμενο )....δεν ειναι μονο το ακυρο ,η αποχη και το λευκο ,αλλα και το οριο του 3% ! δλδ οσα κοματα δεν συμπληρωσουν το 3% μενουν εκτος της προσμετρησης... (αν δεν κανω καποιο σοβαρο λαθος!) ψηφιζουμε συριζα ,καμμενο, κκε ή οποιον δειχνει να εχει 'ρευμα' τελως παντων με σκοπο την δυαλυση των ισοροπιων... για μενα οι εκλογες πρεπει να δωσουν μυνημα σε αυτια ΕΚΤΟΣ συνορων...κι ελπιζω με αναλογα αποτελεσματα απο τις γαλλικες εκλογες ,ισως κατι ξεκινησει ν αλλαζει.. Κοιτα και αυτο που λες για μενα ειναι σωστο εν μερει , γιατι οκ στο οριο του 3% εχεις δικιο. Αλλα γιατι ρε φιλε να παω να ψηφισω το καθε κομματαρχη που μεχρι προτινως ητανε 10-20 χρονια σε νδ/πασοκ , η να παω να ψηφισω κομματα που τα βγαζει καθε τρεις και λιγο το mega των βαρδινογιαννη/μπομπολα/λαμπρακη επειδη ειναι νεροβραστα και δεν ακουμπανε το κατεστημενο ? Για μενα δεν εχει νοημα να ψηφισεις κομματα-δεκανικια και μετα να περιμενεις μια ελαχιστη διαφορα μετα τις εκλογες. Link to comment Share on other sites More sharing options...
makio Απρίλιος 25, 2012 #229 Κοινοποίηση Απρίλιος 25, 2012 Κοιτα και αυτο που λες για μενα ειναι σωστο εν μερει , γιατι οκ στο οριο του 3% εχεις δικιο.Αλλα γιατι ρε φιλε να παω να ψηφισω το καθε κομματαρχη που μεχρι προτινως ητανε 10-20 χρονια σε νδ/πασοκ ,η να παω να ψηφισω κομματα που τα βγαζει καθε τρεις και λιγο το mega των βαρδινογιαννη/μπομπολα/λαμπρακη επειδη ειναι νεροβραστα και δεν ακουμπανε το κατεστημενο ?Για μενα δεν εχει νοημα να ψηφισεις κομματα-δεκανικια και μετα να περιμενεις μια ελαχιστη διαφορα μετα τις εκλογες.ας υποθεσουμε οτι ο καμενος παιρνει ενα 20% ,αλλο ενα 20% ο τσιπρας ,20% και το κκε !!10% η χρυση αυγη και 10% ο κουβελης.......κανεναν τους δεν θεωρω ως ''καθαρο'' ή μη 'νεροβραστο' αλλα πες μου....ΤΙ θα κανουν στις 7 του μηνος?απλα τους εχουμε δυαλυσει το (στημενο) παζλ δεκαετιων !!τα ποσοστα μπορει να ειναι υπερβολικα ,αλλα πιστευω οτι βγαζει το νοημα που θελω να δωσω....edit> εκλογικος νομος Link to comment Share on other sites More sharing options...
Myralis Απρίλιος 25, 2012 #230 Κοινοποίηση Απρίλιος 25, 2012 συμφωνω με την αποψη εκτος απο ενα σημειο (το τονισμενο )....δεν ειναι μονο το ακυρο ,η αποχη και το λευκο ,αλλα και το οριο του 3% ! δλδ οσα κοματα δεν συμπληρωσουν το 3% μενουν εκτος της προσμετρησης... (αν δεν κανω καποιο σοβαρο λαθος!) ψηφιζουμε συριζα ,καμμενο, κκε ή οποιον δειχνει να εχει 'ρευμα' τελως παντων με σκοπο την δυαλυση των ισοροπιων... για μενα οι εκλογες πρεπει να δωσουν μυνημα σε αυτια ΕΚΤΟΣ συνορων...κι ελπιζω με αναλογα αποτελεσματα απο τις γαλλικες εκλογες ,ισως κατι ξεκινησει ν αλλαζει.. ΟΚ, ένα-ένα τα πράγματα. Εγώ, ο Myralis, ψηφίζω ΣΥΡΙΖΑ και σίγουρα προσπαθώ να φέρω ψήφους στον ΣΥΡΙΖΑ Όταν κάποιος (ο Γιώργος_Μ), μου δείχνει ότι δεν τον ενδιαφέρει κανένα από τα κόμματα, και σκατά στην ΝΔ/ΠΑΣΟΚ/Ανεξάρτητους Έλληνες και ότι θα απέχει -γιατί αυτό κατάλαβα από το πρώτο του μήνυμα- έχω 2 επιλογές. Είτε με ποστ εδώ (ή με προσωπικά ποστ) να προσπαθείσω να ψηφήσει ΣΥΡΙΖΑ, είτε να του πω αυτό που του είπα. "Σέβομαι τις απόψεις σου, αλλά η αποχή είναι κακό πράγμα, πήγαινε ξήφισε κάτι μικρό" Επειδή -αν και σε off-topic section- το φόρουμ παραμένει άσχετο με πολιτική (καθώς και για άλλους λόγους), δεν έχω καμία όρεξη να κάνω τόσο δυνατή προπαγάνδα για τον ΣΥΡΙΖΑ (1η επιλογή). Για τις ψήφους στα μικρά κόμματα, κάτω από το 3% δεν μπαίνουν στην Βουλή και δεν πέρνουν βουλευτές, ΑΛΛΑ μετρούντε στα αποτελέσματα, βέβαια στην τελική τα ποσοστά τους αν έχω καταλάβει καλά, μοιράζοντε σε όλα τα κόμματα που μπαίνουν στην βουλή. Οι κανονισμοί είναι λίγο περίεργοι για το πως πάνε οι έδρες, για αυτό θα ξανα-λινκάρω αυτό που τα εξηγεί πολύ καλά. Link to comment Share on other sites More sharing options...
deninho Απρίλιος 25, 2012 #231 Κοινοποίηση Απρίλιος 25, 2012 Ρε Myralis, επειδή ασχολείσαι με τα του ΣΥΡΙΖΑ, μπορείς να μου δείξεις κάπου το πρόγραμμα και τις θέσεις του; Πρόγραμμα εννοώ «θα κάνουμε αυτό και προσμένουμε εκείνο το αποτέλεσμα», όχι «δημόσια και δωρεάν υγεία/παιδεία για όλους», που το λένε όλοι Θέσεις, κυρίως για τα θέματα εξωτερικής πολιτικής (Σκόπια, Τουρκία, ΑΟΖ, Κύπρος) Link to comment Share on other sites More sharing options...
diodiastop666 Απρίλιος 25, 2012 #232 Κοινοποίηση Απρίλιος 25, 2012 ακομα κι αν ενα μικρο κομμα δεν μπει στη βουλη και παρει ενα αξιοπρεπες ποσοστο,στηνει βασεις για μελλοντικες αναμετρησεις... Link to comment Share on other sites More sharing options...
winters Απρίλιος 25, 2012 #233 Κοινοποίηση Απρίλιος 25, 2012 [ame=http://www.youtube.com/watch?v=mz4FRCzqJAw]Εκλογές 2012-Ψηφίστε Ένωση Κεντρώων - YouTube[/ame] Link to comment Share on other sites More sharing options...
GruntGR Απρίλιος 25, 2012 #234 Κοινοποίηση Απρίλιος 25, 2012 Δεν ήξερα που να το πρωτοβάλω αυτό... Μετά το κράξιμο που έφαγε (μαζί με μερικές φάπες από το κόμμα προφανώς) έσβυσε εντελώς το προφίλ του στο Facebook (στην αρχή άλλαξε το όνομα του απλώς, αλλά δεν ηταν αρκετό για να κρυφτεί). edit Ρε Myralis, επειδή ασχολείσαι με τα του ΣΥΡΙΖΑ, μπορείς να μου δείξεις κάπου το πρόγραμμα και τις θέσεις του; Πρόγραμμα εννοώ «θα κάνουμε αυτό και προσμένουμε εκείνο το αποτέλεσμα», όχι «δημόσια και δωρεάν υγεία/παιδεία για όλους», που το λένε όλοι Θέσεις, κυρίως για τα θέματα εξωτερικής πολιτικής (Σκόπια, Τουρκία, ΑΟΖ, Κύπρος) Μαζι με τα παραπανω θα ηθελα και μια απαντηση στο τι θα κανει τα 6 εκατομυρια που πηρε δανειο απτις τραπεζες με εγγυηση τις κρατικες επιχορηγησεις, ευχαριστω προκαταβολικα Link to comment Share on other sites More sharing options...
Hydra Απρίλιος 25, 2012 #235 Κοινοποίηση Απρίλιος 25, 2012 Είτε με ποστ εδώ (ή με προσωπικά ποστ) να προσπαθείσω να ψηφήσει ΣΥΡΙΖΑ, είτε να του πω αυτό που του είπα. "Σέβομαι τις απόψεις σου, αλλά η αποχή είναι κακό πράγμα, πήγαινε ξήφισε κάτι μικρό"OMG :suicide2: Link to comment Share on other sites More sharing options...
Myralis Απρίλιος 25, 2012 #236 Κοινοποίηση Απρίλιος 25, 2012 Ρε Myralis, επειδή ασχολείσαι με τα του ΣΥΡΙΖΑ, μπορείς να μου δείξεις κάπου το πρόγραμμα και τις θέσεις του; Πρόγραμμα εννοώ «θα κάνουμε αυτό και προσμένουμε εκείνο το αποτέλεσμα», όχι «δημόσια και δωρεάν υγεία/παιδεία για όλους», που το λένε όλοι Θέσεις, κυρίως για τα θέματα εξωτερικής πολιτικής (Σκόπια, Τουρκία, ΑΟΖ, Κύπρος) Η Γενική προεκλογική διακύρηξη του ΣΥΡΙΖΑ είναι αυτή, όπου λέει λίγα πράγματα για Εξωτερική Πολιτική, με google-search βρίσκεις και αυτό το οποίο δεν έχω ιδέα τι λέει και αν είναι έγκυρο. Το πρόγραμμα του ΣΥΡΙΖΑ στρέφεται γύρω από την Αντιμνημονιακή Πολιτική, έξοδο από την Κρίση και το πως θα βρουμε λεφτά και προσωπικά δεν ξέρω να σου απαντήσω συγκεκριμένα. Αν ήξερα να απαντήσω σε όλες τις πιθανές πολιτικές ερωτήσεις του thelab για τον ΣΥΡΙΖΑ θα ήμουν πολύ χαρούμενος, αλλά για αυτό είναι οι υποψήφιοι, τα άρθρα και η TV, όχι εγώ. OMG :suicide2: Τώρα αυτό το έκανες για τα ορθογραφικά ή για το ότι το ξέρετε. Πίστεψε με, αν ήθελα να προβάλω τον ΣΥΡΙΖΑ παντού και πάντα στο thelab δεν θα έμενα μόνο στο να λέω αυτά που λέω αλλά θα σας είχα πρίξει με κάθε εμφάνιση μελών του ΣΥΡΙΖΑ στην ΤV και με κάθε "θέση" , αφίσα, αφισάκι, φυλλάδιο κτλ μπορείς να φανταστείς. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Hydra Απρίλιος 25, 2012 #237 Κοινοποίηση Απρίλιος 25, 2012 Τώρα αυτό το έκανες για τα ορθογραφικά ή για το ότι το ξέρετε.Πίστεψε με, αν ήθελα να προβάλω τον ΣΥΡΙΖΑ παντού και πάντα στο thelab δεν θα έμενα μόνο στο να λέω αυτά που λέω αλλά θα σας είχα πρίξει με κάθε εμφάνιση μελών του ΣΥΡΙΖΑ στην ΤV και με κάθε "θέση" , αφίσα, αφισάκι, φυλλάδιο κτλ μπορείς να φανταστείς. Όχι για τα ορθογραφικά, για άλλον λόγο. Αυτό που λες, φίλε Myralis, δεν θα το έκανες γιατί θα έπεφταν όλοι πάνω σου και θα έτρωγες κράξιμο. Ποιός ξέρει αν το θέλεις... Απλώς αυτό με τα προσωπικά μηνύματα που λες ότι στέλνεις μου θύμισε τα κλασσικά κομματόσκυλα που στέλνουν προεκλογικά sms και mail. Μην το πάρεις άσχημα, έτσι κι αλλιώς συμφωνώ σε πολλά μαζί σου εδώ μέσα. Link to comment Share on other sites More sharing options...
l2phile Απρίλιος 25, 2012 #238 Κοινοποίηση Απρίλιος 25, 2012 Ρε Myralis, επειδή ασχολείσαι με τα του ΣΥΡΙΖΑ, μπορείς να μου δείξεις κάπου το πρόγραμμα και τις θέσεις του; Πρόγραμμα εννοώ «θα κάνουμε αυτό και προσμένουμε εκείνο το αποτέλεσμα», όχι «δημόσια και δωρεάν υγεία/παιδεία για όλους», που το λένε όλοι Θέσεις, κυρίως για τα θέματα εξωτερικής πολιτικής (Σκόπια, Τουρκία, ΑΟΖ, Κύπρος) Νομιμοποίηση όλων των λαθρομεταναστών (και αν δεν χωράμε όλοι εδώ, απέλαση Ελλήνων), κέρασμα ονόματος στα Σκόπια, κόψιμο δικαιωμάτων από Έλληνες και μοιρασιά απλόχερα στους λαθρομετανάστες, gay-pride κλπ. Αυτά είναι τα σημαντικά για το έθνος. Link to comment Share on other sites More sharing options...
vic Απρίλιος 25, 2012 #239 Κοινοποίηση Απρίλιος 25, 2012 Γιατί το gay-pride είναι αυτό που θα καταστρέψει την Ελλάδα. Link to comment Share on other sites More sharing options...
darien Απρίλιος 25, 2012 #240 Κοινοποίηση Απρίλιος 25, 2012 Ο υποψήφιος βουλευτής, τα κονδύλια της ΕΥΠ και οι διαψεύσεις - NEWS247 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.