RootX Μάϊος 29, 2012 #2301 Κοινοποίηση Μάϊος 29, 2012 Με ολο το θαρρος, αν νομιζεις οτι θα σε σωσουν οι 10 δραχμες που εχει ο μεσος ελληνας στην τράπεζα, σε περιπτωση που συνεχισθει αυτη η κατάσταση στην αγορα, απατάσε οικτρα. Αν δεν εχεις φαγητο (δουλεια, να κινειται το χρημα) το λίπος (καταθέσεις) καίγεται ΠΟΛΥ γρηγορα. Φαντασου ΠΑΣΟΚ ΝΔ στην εξουσια να σε τσακισουν με επιπλεον φορολογια και μετρα, η αγορα να βογκαει και αν μην σταυρωνεις "μεροκαματο" στις 10 μερες. Πιστευεις οτι τα 20.000€ (ξερω πολλα) που εχεις εσυ και εγω στην ακρη θα αντεξουν πολυ; 1 χρονο; Γιατι 2 χλωμο. Μετα τι; Βλεπουμε; Τα 20Κ που λες, όσοι τα έχουν, δεν τα έβγαλαν με τον ίδιο τρόπο, ούτε τα έχουν για τον ίδιο σκοπό. Εάν κέρδιζα 20Κ στο λόττο πχ και ερχόταν η πολιτεία και μου τα φορολογούσε με 50%, θα έβριζα από μέσα μου μεν από την άλλη θα πέταγα την σκούφια μου διότι βρέθηκα με 10Κ που μέχρι εχθές δεν είχα. Κάποιος άλλος μπορεί να δούλευε σαν τον σκύλο προκειμένου να ξεκινήσει μία επιχείρηση, να αγοράσει σπίτι ή δεν ξέρω κι εγώ τι άλλο και η πιθανότητα να του βάλουν χέρι στα χρήματά του(με τρόπο που δεν έχει προηγούμενο) τον πανικοβάλει. Ο τρόπος(και νομίζω ότι έχει μεγάλη σημασία) με τον οποίο έγινε νύξη για τις καταθέσεις φοβάμαι πως θα έχει το αντίθετο αποτέλεσμα - άλλος θα ψαχτεί να τα μεταφέρει έξω, άλλος επειδή δεν βλέπει φως να τα πάρει και να κάνει μία νέα αρχή κάπου αλλού, κ.α. Όσοι έχουν χρήματα στην άκρη δεν σημαίνει απαραίτητα ότι δεν έχουν και δουλειά, μπορεί να τα βγάζουν πέρα κουτσά στραβά και από εκεί που ξόρκιζαν το μνημόνιο να αρχίσουν να βλέπουν με άλλο μάτι τον συνδυασμό που λες. Ταπεινή άποψη τα παραπάνω ε Άμα διαφωνείτε να πάρετε ένα να σας περάσει Link to comment Share on other sites More sharing options...
Wizard! Μάϊος 29, 2012 #2302 Κοινοποίηση Μάϊος 29, 2012 Ο τρόπος(και νομίζω ότι έχει μεγάλη σημασία) με τον οποίο έγινε νύξη για τις καταθέσειςΑκριβώς αυτό. Τα φερέφωνα του ΠΑΝΔΟΚ, φροντίζουν να μας κάνουν μια πολύ καλή πλύση εγκεφάλου ότι μόνο αυτοί μπορούν να μας σώσουν και ότι το Μνημόνιο όπως είναι τώρα, είναι μονόδρομος. Link to comment Share on other sites More sharing options...
tavliban Μάϊος 29, 2012 #2303 Κοινοποίηση Μάϊος 29, 2012 μπορεί κάποιος να μου εξηγήσει γιατί να ψηφίσω ΣΥΡΙΖΑ όταν εισρέουν τύποι σαν τον Φωτόπουλο (συνδικαλ-η-στες);;;συνεπώς Δ.Υ. ψηφίζουν ΣΥΡΙΖΑ και αυτοί που πιστεύουν στα ψέματα και τους λαικισμούς του... (κατά μεγάλο ποσοστό)edit: όλα τα γκάλοπ σε έναhttp://www.gazzetta.gr/sites/default/files/imagecache/original_max/article/2012_05/gallop29-5_0.jpg Link to comment Share on other sites More sharing options...
RootX Μάϊος 29, 2012 #2304 Κοινοποίηση Μάϊος 29, 2012 ^^ Δεν νομίζω να έχει επιβεβαιωθεί κάτι τέτοιο - εντάξει, τον τρελό σου συλλογισμό δεν τον συζητάω Link to comment Share on other sites More sharing options...
tavliban Μάϊος 29, 2012 #2305 Κοινοποίηση Μάϊος 29, 2012 ^^Δεν νομίζω να έχει επιβεβαιωθεί κάτι τέτοιο - εντάξει, τον τρελό σου συλλογισμό δεν τον συζητάω Ο Φωτόπουλος του βαθέος ΠΑΣΟΚ στον ΣΥΡΙΖΑ | ANTINEWS δεν είμαι τρελός...ανήσυχος είμαι με τους επικίνδυνους... Link to comment Share on other sites More sharing options...
narta Μάϊος 29, 2012 #2306 Κοινοποίηση Μάϊος 29, 2012 Τα 20Κ που λες, όσοι τα έχουν, δεν τα έβγαλαν με τον ίδιο τρόπο, ούτε τα έχουν για τον ίδιο σκοπό.Εάν κέρδιζα 20Κ στο λόττο πχ και ερχόταν η πολιτεία και μου τα φορολογούσε με 50%, θα έβριζα από μέσα μου μεν από την άλλη θα πέταγα την σκούφια μου διότι βρέθηκα με 10Κ που μέχρι εχθές δεν είχα. Κάποιος άλλος μπορεί να δούλευε σαν τον σκύλο προκειμένου να ξεκινήσει μία επιχείρηση, να αγοράσει σπίτι ή δεν ξέρω κι εγώ τι άλλο και η πιθανότητα να του βάλουν χέρι στα χρήματά του(με τρόπο που δεν έχει προηγούμενο) τον πανικοβάλει. Ο τρόπος(και νομίζω ότι έχει μεγάλη σημασία) με τον οποίο έγινε νύξη για τις καταθέσεις φοβάμαι πως θα έχει το αντίθετο αποτέλεσμα - άλλος θα ψαχτεί να τα μεταφέρει έξω, άλλος επειδή δεν βλέπει φως να τα πάρει και να κάνει μία νέα αρχή κάπου αλλού, κ.α. Όσοι έχουν χρήματα στην άκρη δεν σημαίνει απαραίτητα ότι δεν έχουν και δουλειά, μπορεί να τα βγάζουν πέρα κουτσά στραβά και από εκεί που ξόρκιζαν το μνημόνιο να αρχίσουν να βλέπουν με άλλο μάτι τον συνδυασμό που λες. Ταπεινή άποψη τα παραπάνω ε Άμα διαφωνείτε να πάρετε ένα να σας περάσει Δεκτος, αλλα το 95% των μισθωτών που εχουν φαει το αγγουρι δεν εχουν 20Κ. Αυτοι που εχουν συνηθως ειναι ελευθεροι επαγγελματιες. Ελευθερος επαγγελματίας=ζω απο την αγορα. Αρα αν η αγορα εχει τιναξει πεταλα, αρχιζω και τρωω απο τα ετοιμα. Πραγματικο παράδειγμα: Ελαιοχρωματιστης με 60Κ στην ακρη ψηφιζε δαγκωτο μνημονιο (ΠΑΣΟΚ) μεχρι πριν ενα χρονο. Θα μας κανει καλο, θα αλλαξουν τα πραγματα θα δεις. Εχει να βαλει φορμα εργασίας 8 μηνες και οταν εβαλε στο μεσοδιάστημα εφαγε φεσι και βγηκε ζημιωμένος. Του εμειναν 40Κ και την τελευταια φορα που τον βρηκα γυρισε και μου ειπε "ρε συ, τί στο διαολο θα γινει με τους *μπιπ*; Τοσο καιρο δεν εχουμε δει ασπρη μερα και η αγορα εχει στεγνωσει. Τουλαχιστον ο μικρος (aka Τσιπρας) εχει @@ και λεει κατι διαφορετικο. Εκει θα το ριξω" Πως ξαφνικα ο πρασινοφρουρος αλλαξε; Τον αλλαξε το γεγονος οτι εχει στεγνωσει η αγορα και τα ετοιμα σιγα σιγα τελιωνουν (εστειλε και το 2ο παιδι για σπουδες και η αιμοραγία θα συνεχιστει στο προσεχες μελλον) Ποσο θα αντεξουν αυτα που του εμειναν αμα κανει αλλους 5-6 μηνες να πιασει εστω μεροκαματα; Αν δεν κουνηθει η αγορα, το παιχνιδι ειναι τελειωμενο. Για να κουνηθει η αγορα θελει τραπεζικο δανεισμο. Οι τραπεζες χθες πηρανε 18δις, τα οποια θα πανε που; ΠΟΥΘΕΝΑ κοντα σε χρηματοδοτησεις. Πανε να καλυψουν τρυπες θαλασσοδανειων και λοιπων @@ριων. Τα περιφημα 50δις του Βενιζελου, κανεις δεν εγγυαται οτι θα πεσουν στην αγορα. Για να γινει αυτο πρεπει να μπει χερι στις τράπεζες, πραγμα το οποιο ακουστηκε μονο απο τον cool Αλεξη. Οι αλλοι δυο σφυρίζουν αδιάφορα. Εχει δωσει το κράτος τα τελευταια 3 χρόνια 28+18=46δις στις τράπεζες και ακομα κανουν κουμάντο τα ιδια λαμογια. Καιρος να αλλαξει αυτο δεν νομίζεις; Οσον αφορα την νυξη περι "χρησης" των καταθέσεων για ανπτυξη, εγω το ερμηνευω, με βαση το παπραπανω (ελεγχος στις τράπεζες) οτι θα κατευθυνθούν στοχευμενα οι χορηγησεις σε επενδυτικες πρωτοβουλίες και οχι σε θαλασσοδάνεια εις ευαγη ιδρυματα τυπου Νησος ΔΟΛ, Προτεκτοράτο Τηλετυπος κοκ. Link to comment Share on other sites More sharing options...
RootX Μάϊος 29, 2012 #2307 Κοινοποίηση Μάϊος 29, 2012 tavliban, προσωπικά κρατάω μικρό καλάθι σε τέτοιες ειδήσεις ειδικά από σελίδες που δεν έχω ξανακούσει/διαβάσει.Δεν σε είπα τρελό, μην μου παρεξηγηθείς :flower: Link to comment Share on other sites More sharing options...
tavliban Μάϊος 29, 2012 #2308 Κοινοποίηση Μάϊος 29, 2012 tavliban, προσωπικά κρατάω μικρό καλάθι σε τέτοιες ειδήσεις ειδικά από σελίδες που δεν έχω ξανακούσει/διαβάσει.Δεν σε είπα τρελό, μην μου παρεξηγηθείς :flower:ναι ρε ρίζαΧ...(στο κάτω κάτω λίγη τρέλα όλοι την κουβαλάμε :crazy_pilot:) και στο capital.gr το γράφει και στο theinsider.gr το γράφει, όπου θες το γράφει πατριώτη.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
narta Μάϊος 29, 2012 #2309 Κοινοποίηση Μάϊος 29, 2012 μπορεί κάποιος να μου εξηγήσει γιατί να ψηφίσω ΣΥΡΙΖΑ όταν εισρέουν τύποι σαν τον Φωτόπουλο (συνδικαλ-η-στες);;;συνεπώς Δ.Υ. ψηφίζουν ΣΥΡΙΖΑ και αυτοί που πιστεύουν στα ψέματα και τους λαικισμούς του... (κατά μεγάλο ποσοστό) edit: όλα τα γκάλοπ σε ένα http://www.gazzetta.gr/sites/default/files/imagecache/original_max/article/2012_05/gallop29-5_0.jpg Ο Φωτόπουλος του βαθέος ΠΑΣΟΚ στον ΣΥΡΙΖΑ | ANTINEWSδεν είμαι τρελός...ανήσυχος είμαι με τους επικίνδυνους... Αρχική διαρροή απο εφημεριδα Αλαφούζου. Do the math. Link to comment Share on other sites More sharing options...
tavliban Μάϊος 29, 2012 #2310 Κοινοποίηση Μάϊος 29, 2012 Αρχική διαρροή απο εφημεριδα Αλαφούζου. Do the math. μπορεί αλλά όσο οι "άλλοι" διαρέουν ψέματα άλλο τόσο μπορεί να λέει ο Παπαδημούλης... επίσης υπάρχει μια παροιμία που λέει...όπου υπάρχει πολύ καπνός υπάρχει και φωτιά... Link to comment Share on other sites More sharing options...
narta Μάϊος 29, 2012 #2311 Κοινοποίηση Μάϊος 29, 2012 μπορεί αλλά όσο οι "άλλοι" διαρέουν ψέματα άλλο τόσο μπορεί να λέει ο Παπαδημούλης...επίσης υπάρχει μια παροιμία που λέει...όπου υπάρχει πολύ καπνός υπάρχει και φωτιά... Στην συγκεκριμενη περιπτωση η φωτια ειναι στον κωλο των μεγαλων μεσων μαζικης ενημερωσης. Εχει παρει φωτια ο κωλος τους ενα πράγμα. Link to comment Share on other sites More sharing options...
jiohkor3 Μάϊος 29, 2012 #2312 Κοινοποίηση Μάϊος 29, 2012 ειχε καιρο να βγει,οποιος δε προλαβε, εδω:www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=XSE1IiXdNZk Link to comment Share on other sites More sharing options...
tavliban Μάϊος 29, 2012 #2313 Κοινοποίηση Μάϊος 29, 2012 Στην συγκεκριμενη περιπτωση η φωτια ειναι στον κωλο των μεγαλων μεσων μαζικης ενημερωσης. Εχει παρει φωτια ο κωλος τους ενα πράγμα. indeed...από τα μπαντζάκια έφτασε στον anus.... anyway... ΑΝ ισχύει πάντως μιλάμε για μεγάλη καραγκιοζιά, εδώ λέμε ότι πρέπει να πολεμιστεί ο συνδικαλισμός (που έχει ΤΕΡΑΣΤΙΟ μερίδιο ευθύνης για τα σημερινά χάλια)...και ο επικίνδυνος βγαίνει φωτό με τον Φωτόπουλο (άσχετα σε πια πορεία είναι και σε πιο έτος)... εγώ το πιστεύω πάντως για να πω την αλήθεια...έστω ότι έχει γίνει ανεπίσημα... Link to comment Share on other sites More sharing options...
narta Μάϊος 29, 2012 #2314 Κοινοποίηση Μάϊος 29, 2012 indeed...από τα μπαντζάκια έφτασε στον anus.... anyway...ΑΝ ισχύει πάντως μιλάμε για μεγάλη καραγκιοζιά, εδώ λέμε ότι πρέπει να πολεμιστεί ο συνδικαλισμός (που έχει ΤΕΡΑΣΤΙΟ μερίδιο ευθύνης για τα σημερινά χάλια)...και ο επικίνδυνος βγαίνει φωτό με τον Φωτόπουλο (άσχετα σε πια πορεία είναι και σε πιο έτος)...εγώ το πιστεύω πάντως για να πω την αλήθεια...έστω ότι έχει γίνει ανεπίσημα...αν έκαναν και τέτοιο πάω να πάρω γιαουρτια και αυγά. Άμα πει κανένας [MENTION=2868]Myralis[/MENTION] τίποτα θα φύγει και προς τα εκεί γιαούρτι. Ξηγημενα πράματα. Sent from my ADR6425LVW Link to comment Share on other sites More sharing options...
tavliban Μάϊος 29, 2012 #2315 Κοινοποίηση Μάϊος 29, 2012 ...γιαουρτια και αυγά...γιαούρτια total 1% ή πλήρη;για τα αυγά κλούβια φαντάζομαι... Link to comment Share on other sites More sharing options...
dangar Μάϊος 29, 2012 #2316 Κοινοποίηση Μάϊος 29, 2012 Κροκάλα θέλουν αυτοί όχι αυγά και γιαούρτια. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Myralis Μάϊος 29, 2012 #2317 Κοινοποίηση Μάϊος 29, 2012 Άμα πει κανένας Myralis τίποτα θα φύγει και προς τα εκεί γιαούρτι. Ξηγημενα πράματα. Από πότε είμαι υπευθυνος για ότι κάνει/πει ο Τσίπρας?Τα μισα δημοσιευματα στο νετ λένε ότι είπε ο Tavliban, τα άλλα μισά λένε ότι είπε ο Παπαδημούλης.Προσωπική μου άποψη παραμένει ότι δεν γουστάρω αρχι-πασόκους σε "θέσεις" του ΣΥΡΙΖΑ, βεβαια, ας ψηφίσουν ότι θέλουν.. Και όχι, γνώμη μου ήταν ότι ο Κουρουμπλής δεν έπρεπε να πάρει σταυρούς, να όμως που βγήκε δευτερος...Υ.Γ. Ανακοινώθηκαν τα ψηφοδέλτια του ΣΥΡΙΖΑ σήμερα νομίζω, δεν τα βρήκα, αλλά άκουγα την είδηση στο ράδιο, έλεγε η δημοσιογράφος ότι δεν υπάρχει κάποια ιδιαίτερη έκπληξη και είναι αντίστοιχα με τους σταυρούς που πήραν. Link to comment Share on other sites More sharing options...
narta Μάϊος 29, 2012 #2318 Κοινοποίηση Μάϊος 29, 2012 γιαούρτια total 1% ή πλήρη;για τα αυγά κλούβια φαντάζομαι... Προβειο ληγμένο. Από πότε είμαι υπευθυνος για ότι κάνει/πει ο Τσίπρας?Τα μισα δημοσιευματα στο νετ λένε ότι είπε ο Tavliban, τα άλλα μισά λένε ότι είπε ο Παπαδημούλης. Προσωπική μου άποψη παραμένει ότι δεν γουστάρω αρχι-πασόκους σε "θέσεις" του ΣΥΡΙΖΑ, βεβαια, ας ψηφίσουν ότι θέλουν.. Και όχι, γνώμη μου ήταν ότι ο Κουρουμπλής δεν έπρεπε να πάρει σταυρούς, να όμως που βγήκε δευτερος... Υ.Γ. Ανακοινώθηκαν τα ψηφοδέλτια του ΣΥΡΙΖΑ σήμερα νομίζω, δεν τα βρήκα, αλλά άκουγα την είδηση στο ράδιο, έλεγε η δημοσιογράφος ότι δεν υπάρχει κάποια ιδιαίτερη έκπληξη και είναι αντίστοιχα με τους σταυρούς που πήραν. Ειπα AN ισχύει ΚΑΙ το υποστηρίξεις ΡΕ! Link to comment Share on other sites More sharing options...
jiohkor3 Μάϊος 29, 2012 #2319 Κοινοποίηση Μάϊος 29, 2012 Η συνεντευξη του λεωνιδα κυρκου, που με δικη του θελησηδημοσιευτηκε μετα το θανατο του λεει πολλα για τον τροπο σκεψηςτων πασοκων νδκρατων και συνασπισμενων ή μη κομμουνιστων.Γενικα καταλαβαινεις οτι εφοσον δεν υπαρχουν ατομα να υποστηριξουν τις ιδεες,πρεπει να βρουμε καινουργιες λυσεις.Ολοι πανε για τη θεση,το λεμε το ξαναλεμε,αλλα αναλωνομαστε στα ιδια αντι να βρουμε καινα μαθουμε κατι νεο. Αν αυτο το κατι πολυ διαφορετικο και ρηξικελευθο στις πρωτες εκλογες ηταν η ΧΑ,τοτε θα πρεπει να αναθεωρησουν το τι θελει ο λαος.Αν απο την αλλη δε θεωρειτε οτι χρειαζεται κατι κατι νεο ο λαος,και παμε παλι σε γνωστες τακτικες δικομματισμου,τοτε η ΧΑ θα ναι το μονο διαφορετικομεσα στη βουλη. Και οι αποψεις που εκφραζουν τον λαο αυτη τη στιγμη δεν ειναι οι λαικισμοι του συριζα.Δεν ειναι αυτος ο τροπος ο ψευτονταηλιδικος του αλεξακη, που δε με απασχολει κιολαςποσες γλωσσες μιλαει, αλλα το πως απευθυνεται στον ελληνικο λαο. Οι νταηλιδικες εκφρασεις πρεπει να μετουσιωνονται σε πραξεις.Αυτο το οποιο θα πρεπε να πουν το λεει με ηρεμο τροπο ο καμμενος: θα δικαστουν ολοι! κτλπ,αλλα το λεει οπως πρεπει να το λεει η ΧΑ:[ame=http://www.youtube.com/watch?v=Vt-3vfYZzSQ]ΚΑΣΙΔΙΑΡΗΣ:''ΘΑ ΠΕΣΟΥΝ ΤΑ ΕΔΡΑΝΑ ΣΤΑ ΚΕΦΑΛΙΑ ΤΟΥΣ'' - YouTube[/ame] Link to comment Share on other sites More sharing options...
narta Μάϊος 29, 2012 #2320 Κοινοποίηση Μάϊος 29, 2012 ειχε καιρο να βγει,οποιος δε προλαβε, εδω:Ο Πάνος Καμμένος στη ΝΕΤ 29/5/2012 - YouTube Μια χαρα τα λεει. Μερικοι λενε οτι απλα γαυγίζει. Καλυτερα τετοιο σκυλι να γαυγίζει παρα τα λυσασμενα αυγοπουλα γιατι θα παθουμε και τιποτα... Edit on another note http://www.real.gr/DefaultArthro.aspx?page=arthro&id=149710&catID=1 πιο καραγκιοζης πεθαινεις. Ακομα δεν εδεσε η συμφωνια με τον Μανο και φαινεται ο παλιός μαθαινει στον νεο το κολπο του εντυπωσιασμου των μαζων. :sick: Edit 2: Ενδιαφέρον τουλάχιστον, αποκαλυπτικο επισης για το ποσο βολεμενοι ειναι οι ψηφοφόροι των κομματων. Το γενικο συμπερασμα που εγω εξάγω ειναι οτι η ανοχη των ελληνων εφτασε στο τελος. Πιο περα δεν παει. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.