naxiand Μάϊος 28, 2012 #2281 Κοινοποίηση Μάϊος 28, 2012 στο γαπ δεν μετράνε τα αγγλικά γιατί είναι η μητρική του γλώσσα.... :-P στα ελληνικά πρέπει να κριθεί... φαγωθηκατε με τα αγγλικά του Τσίπρα... Ο ερντογαν μιλάει αγγλικά ;;; Sent from my Android Link to comment Share on other sites More sharing options...
naxiand Μάϊος 28, 2012 #2282 Κοινοποίηση Μάϊος 28, 2012 το βλέπω φέτος να γίνετε τις Ουκρανίας στην βουλή... ; ξέρει κανείς αν θα εκπέμπει και σε hd φέτος ;;;:-D [ame] [/ame]Sent from my Android Link to comment Share on other sites More sharing options...
Snips Μάϊος 28, 2012 #2283 Κοινοποίηση Μάϊος 28, 2012 [MENTION=14026]jiohkor3[/MENTION] Υπάρχει κάποιο όριο να σε σταματήσει; Έχεις ξεπεράσει ήδη πολλά με τόσον λαϊκισμό. Μα εναρμονισμένος με το πνεύμα τον εκλογών είναι. Που το κακό; Link to comment Share on other sites More sharing options...
Myralis Μάϊος 28, 2012 #2284 Κοινοποίηση Μάϊος 28, 2012 Καλά τα είπε ο [MENTION=400]astrolabos[/MENTION], αλλά εγώ το μόνο που έχω δει από την Ευρώπη είναι ότι δεν πληρώνω τελωνείο και πηγαίνω όπου θέλω (μακάρι να είχα λεφτά δηλαδή να μπορούσα) χωρίς διαβατήριο. Ούτε για τις παραβιάσεις FIR μάλωσε ποτέ την Τουρκία, ούτε για όταν έκαναν βόλτα στο Σούνιο. Μωρέ καλά τα είπε ο Αστρογατούλης, αλλά αυτό δεν σημαίνει ότι η Ευρώπη δεν θα έπρεπε να βοηθήσει. Διπλωματία και εξωτερική πολιτική θέλει. Αν σου πουλήσει ο άλλος κάτι σάπιο και εσύ το δεχτείς επειδή θα πάρει η γυναίκα σου ριχτάρια με 100.000 ευρώ με την μίζα, δεν σου φταίει κανείς. Εγώ δεν δέχτηκα τίποτα. Άλλοι το βουλώνανε τότε.. Ούτε εγώ είμαι κολλητός του Cool Αλέξη, αλλά θεωρώ ότι είναι pedophile. Sense? None Δεν έχεις πάει στρατό και φαντάζομαι αυτά που ακούς είναι από φίλους που έχουν πάει και έχουν πήξει σε κανένα ΓΕΣ. Και σε ΓΕΣ και σε ΝΟΟΥ, και στην Αττική, και στο Έβρο, και στην Χίο, και σε ένα σωρό άλλες περιοχές. Ψέματα είπα? Λάθος έκανα? Έτσι δεν είναι τα πράγματα? Τι έμαθες εσύ στον στρατό? Και αφού έχεις πειστεί ότι είναι το πιο αντιπαραγωγικό κομμάτι της Ελλάδος (πιστεύεις και για την αστυνομία/λιμενικό το ίδιο, όπως ο φίλος σου ο Πάγκαλος; ) πετάς και έναν εκσυγχρονισμό που άκουσες. Βασικά με βάζεις σε ωραίες ιδέες. Δεν λειτουργεί που δεν λειτουργεί σωστά, τον πληρώνουμε που τον πληρώνουμε τσάμπα, παραγωγικός δεν είναι, γιατί να μην έχει την τύχη των παρόμοιων "πληγών" της Ελλάδας? Μπορούμε να τον ιδιωτικοποιήσουμε!! Είπες και την εξυπνάδα για την εισβολή των Τούρκων από την πύλη. Γιατί εξυπνάδα? Γιατί να φυλάνε σκοπιές στην Αττική, με συνθήματα και παρασυνθήματα και τα σχετικά και μάλιστα στην κεντρική πύλη? Συναγερμός δεν παίζει? Το μόνο κόμμα, το οποίο μπαίνει και στην Βουλή, είναι δυστυχώς η Χρυσή Αυγή. Δυστυχώς γιατί και αυτήν την ψιλοφοβάμαι για τον ρόλο της. Θα ήθελες να μας παραθέσεις τις σκέψεις της για τον Στρατό? Α! και που θα βρει τα λεφτά για να το κάνει αυτό. Δεν ξέρω αν διάβασες το άρθρο, αλλά θα χαλάμε 0,3 του ΑΕΠ για αμυντικές δαπάνες...και πριν ήταν 1,5% (3,39% για την παιδεία το 2012). Θες και το 0,3 για καλύτερο hosting του indymedia; Αποκλείεται να ισχύει αυτός ο αριθμός. Κάτι θα κάνουνε και θα ανέβει σίγουρα, τόσα ανταλακτικά πρέπει να πάρουμε. Όσο για το Indymedia, που κολλάει αυτό? Με έχεις κόψει για Αναρχικό? Άλλο πράγμα ο ακτιβισμός κι άλλο η πολιτική. Αυτό που κρίνεται στις επόμενες εκλογές είναι η πολιτική. Και πολιτική χωρίς μια ρεαλιστική σοβαρή θέση για την άμυνα και την ασφάλεια της χώρας -και δη υπό τις παρούσες συνθήκες- είναι επικίνδυνη. Πολιτική δεν είναι να πετάμε λεφτά, αλλά να φροντίσουμε ώστε να μην χρειαστεί να μπούμε σε πόλεμο. Κανείς δεν θέλει πόλεμο και φυσικά έξοδα για αμυντικές δαπάνες, αλλά ζωώδη ένστικτα είχαμε, έχουμε και θα έχουμε. Όσο μπάφος και να καπνιστεί, αυτό δεν θα αλλάξει. Αν δεν θέλει, κάνει και καμιά αλλαγή της προκοπής για να μην τα δίνει τα λεφτά.. Αλλά που τέτοιο μυαλό.. Πραγματικά πιστευω ότι ο μόνος λόγος που δεν έχουν πάει ακόμα την θητεία στον έναν μήνα για να κάνουνε οικονομία είναι ότι θα ανέβουν οι αριθμοί ανεργίας. Α και μιας που το έφερε η κουβέντα όλες αυτές οι χώρες, βλαμένες είναι και δεν έχουν υποχρεωτική θητεία? Όχι ε? αυτές είναι επειδή δεν έχον Τουρκία δίπλα? Βλακείες.. ξαναπαραθέτω το τι είπε ο Αστρολάβος και κάποιος άλλος.. Βοήθεια από την Ευρώπη, αλλιώς τα ανοίγουμε και τους αφήνουμε να πάνε Ιταλία. Δεν βλέπω να λες ότι ψεύδεται για τις θέσεις σας. Αναφέρει αληθώς και όχι πετσοκομμένες τις δηλώσεις σας και απλά σχολιάζει. Σωστά; Δεν τις διάβασα όλες, μπορεί να είναι αληθείς, αλλά επίσης είναι .. παλιές. Η Ευρώπη πρέπει να μας πληρώσει. Η Ευρώπη να μας φυλάξει τα σύνορα.Μήπως το σπίτι μας πρέπει να το φυλάσσουμε εμείς και όχι οι γείτονές μας; Καλό θα ήταν να μας το φύλασσε τζάμπα, αλλά η Ευρώπη ΧΕΣΤΗΚΕ για τα σύνορά ΣΟΥ. Να πούμε τότε και εμείς "Χεστήκαμε για την Ευρώπη, άσε τους Πακιστανούς να κάνουν απόβαση στην Ιταλία"Να το φυλάξουμε το σπίτι μας ρε άνθρωπε, αλλά αν δεν έχεις λεφτά να ζήσεις, τι να τον κάνεις τον S300 και τα Abrams να σκουριάζει? Μέχρι να ανωρθώσουμε την οικονομία μας, Ευρώπη, βοήθα. Και η Παιδεία έχει κάποια προβλήματα. Άρα οι δάσκαλοι δεν πρέπει να πληρώνονται. Και η Υγεία έχει κάποια προβλήματα. Άρα οι γιατροί και νοσηλευτές δεν πρέπει να πληρώνονται. Ερρ what? Οι χώρες που παράθεσα πιο πάνω πως την παλευουν χωρίς υποχρεωτική στράτευση? Πράγματι δεν παράγουν τίποτα στο Στρατό. Επειδή είναι Στρατός και όχι Εργοστάσιο. Άρα είναι πηγάδι δίχως πάτο που ρίχνουμε χρήμα.. Σαπίλα ο Στρατός;;;; Χαχαχα!!! Για κοίτα προς την πολιτική λίγο γιατί έχεις στραβισμό. Για να εκσυγχρονιστεί ο Στρατός απαιτούνται λεφτά. Με κλανιές εκσυγχρονισμός δε γίνεται. Απαιτείτε Πολιτική Βούληση που δεν υπάρχει. Γιατί να συντηρούμε τόσες χιλιάδες άτομα στον στρατό? Αυτά δεν είναι χρήματα? Στο Στρατό ΥΠΗΡΕΤΕΙΣ. Δηλαδή κάνεις κάποιες Υπηρεσίες. Εκπαίδευση κάνεις στο Κέντρο. Στις Μονάδες υπηρετείς. Γιατί να το κάνω αυτό? τι προσφέρει σε εμένα ή την χώρα? Τούρκος δε θα μπει σε Στρατόπεδο της Αττικής. Ίσως γύφτοι και πακιστανοί να κλέψουν αντικείμενα πανάκριβα πληρωμένα από εσένα. Ίσως βλαμμένοι Αναρχικοί αντιμιλιταριστές να προκαλέσουν ζημιές και να τραβήξουν φωτογραφίες για να τις ανεβάσουν στο YouTube. Βάλε έναν σκοπό και έναν συναγερμό, κόψε τα συνθήματα και τα παρασυνθήματα λες και φυλάνε στρατόπεδο στα σύνορα εν καιρώ πολέμου, και είμαστε μια χαρά. Κανένα Κόμμα δε θα δώσει λεφτά στους συνταξιούχους. Κανένα κόμμα δε θα δώσει λεφτά σε κοινωνικές παροχές. Κανένα σε νοσοκομεία και σχολεία. ΚΑΝΕΝΑ ΣΤΟ ΣΤΡΑΤΟ (Ούτε η Χρυσή Αυγή). Οκ, ας χαλαρώσουμε τότε, τι το συζητάμε και χαλάμε τις καρδίες μας? Ξέρεις γιατί; Γιατί λεφτά δεν υπάρχουν. Ούτε οι Ευρωπαίοι θα σου τα δώσουν έτσι για να γουστάρεις. Θα σου τα δώσουν αν έχεις κι εσύ κάτι να τους δώσεις. Ακόμα και το κωλαράκι μας ίσως πιάσει κάτι. Πόσο μάλλον η ΠΑΤΡΙΔΑ ΜΑΣ. Την πατρίδα μας την έχουν ήδη πάρει, φρόντισαν άλλοι για αυτό καιρό τώρα.. Ειμαι ο μονος που ποσταρει τα πιο σοβαρα βιντεο του συριζα.Οι υποστηρικτες του απλα τρεχουν να καλυψουν τρυπες. Κοιταχτε εδω ηγετη: Πόσες φορές θα αναλυθεί το θέμα? Ξεμένεις από βίντεο και σχόλια και επανέρχεσαι στα παλιά? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Snips Μάϊος 28, 2012 #2285 Κοινοποίηση Μάϊος 28, 2012 ΡΕ μυραλις θα μας τρελάνεις επιτέλους; Τι σχέση έχει η ανάγκη ύπαρξης στρατού με την υποχρεωτική στράτευση κλαψονούνηδων; ΒΑΡΟΣ ειναι, και όχι πολυτέλεια... Τι σχέση έχει η ανάγκη ύπαρξης στρατού με τα πολιτικοποιημένα στρατόπεδα του λεκανοπεδίου; Έλα αποφασίστε τι θέλετε και πως το θέλετε επιτέλους. Link to comment Share on other sites More sharing options...
RootX Μάϊος 28, 2012 #2286 Κοινοποίηση Μάϊος 28, 2012 Εγώ το είπα, η κρίση είναι ευρωπαϊκή! Γι'αυτό το λόγο θα αφήσω τους ευρωπαίους να βγάλουν το φίδι από την τρύπαin.gr - Η Μέρκελ ετοιμάζει αντεπίθεση με σχέδιο έξι σημείων - Ειδήσεις - ΟικονομίαΠρος το παρών τάζω πως θα ακυρώσω το πρόγραμμα λιτότητας, θα αυξήσω τις συντάξεις και θα φορολογήσω τους πλούσιουςin.gr - Πρώτο βήμα η ακύρωση του προγράμματος λιτότητας, δηλώνει ο Αλ.Τσίπρας - Ειδήσεις - ΕλλάδαΜόνο μην γίνει καμία m.......a και με βγάλουνε γιατί τον ήπιαμε όλοι μαζί!Το παράδοξο ενός αριστερού ψηφοφόρου | Post | Protagon Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dem Μάϊος 28, 2012 #2287 Κοινοποίηση Μάϊος 28, 2012 In the meantime Έχω βαρεθεί πραγματικά να ακούω πως η μείωση της φορολογίας και η εργασιακές συνθήκες μεσαίωνα θα φέρουν επενδύσεις και ανάπτυξη στη Ελλάδα. Και με την αύξηση της φορολογίας θα αναγκάσουμε τους επιχειρηματίες μας να φύγουν. Ε ας φύγουν άμα θέλουν να μπουν άλλοι στη θέση τους. Πραγματικά έλεος 2-3 οικογένειες στη θεσσαλονικη και καμία 10αρια στην Αθήνα τα μασάνε τα πάντα όλα. Δεν υπάρχει οξυγόνο για μικρή μικρομεσαία επιχείρηση. Για όσους μένετε Ελλάδα έχετε δει να υπάρχει ελπίδα να κινηθεί κάτι προς ανάπτυξη με αυτη την λογική, κοροϊδευόμαστε μεταξύ μας ; Αφού και οι εταιρίες - επιχειρηματίες που είχαν και παραπανω κέρδη αυτα τα χρόνια πάλι μισθούς έκοβαν πάλι τα 8ωρα 6ωρα έκαναν που στην ουσία ήταν 8ωρα. Δεν πλήρωναν στο όνομα της κρίσης και αποσκοπούν στο άμεσο γρήγορο κέρδος και όχι να επεκτείνουν την επιχείρηση τους. Δεν υπάρχει περίπτωση αυτοί να δημιουργήσουν νέες θεσεις εργασίας να προσπαθήσουν να αναπτύξουν την επιχείρηση βοηθώντας και αυτούς που τους ταΐζουν με υπερκέρδη. Βρήκαμε παπά να κηδεψουμε πέντε έξι. Δεν γουστάρουν ; Να τσακιστούν και να φύγουν αντε γεια , θα μπουν άλλοι στη θέση τους έτσι κι αλλιώς ούτε φόρους πληρώνουν και τα κεφάλαια έξω τα έχουν και θεσεις δεν δημιουργούν, και τα έχουν ρημάξει όλα. Δεν χρειαζόμαστε ανανεωση μόνο στους πολιτικούς καινούριο αίμα χρειαζόμαστε και στη καρτελοελίτ που κάνουν ότι γουστάρουν στο τσιφλίκι τους. Καλη η δεξιά οικονομική πολιτική αλλα στην Ελλάδα δεν πιάνει, θέλει πολιτικούς με @@ όχι σκυλάκια που το μόνο που θέλουν είναι πως θα μπουν στην βουλή να τσιμπήσουν κανα ξεροκόμματο απο του τσιφλικάδες του χωριού.Βγαίνει ο χοντρος και λέει δεν πληρώνουν οι πλούσιοι στην Ελλάδα σιωπά ρε μεγάλε για νέο μας ο λες ; Τόσο καιρο το έκανες; Άσκησες καμία πίεση σε κανέναν ; Το μόνο που έκαναν ήταν πως θα κατέστρεφαν ότι είχε μείνει όρθιο στην Ελλάδα να έρθουν να το πάρουν τζάμπα οι Γερμανοί. Link to comment Share on other sites More sharing options...
ΓιαγκΤ Μάϊος 28, 2012 #2288 Κοινοποίηση Μάϊος 28, 2012 Μόνο μην γίνει καμία m.......a και με βγάλουνε γιατί τον ήπιαμε όλοι μαζί!Το παράδοξο ενός αριστερού ψηφοφόρου | Post | ProtagonΑριστερός και ψήφισε τον υπουργό του Μητσοτάκη!!Χειρότερη βλακεία δεν νομίζω να κατάφερνε να γράψει.Μνημονιακός νεοφιλελεύθερος που το παίζει αριστερός, ή απλά ανόητος Δυστυχώς άλλο είναι να παίζεις κείμενα άλλων και άλλο να γράφεις ο ίδιος Link to comment Share on other sites More sharing options...
RootX Μάϊος 28, 2012 #2289 Κοινοποίηση Μάϊος 28, 2012 Μνημονιακός νεοφιλελέυθερος που το παίζει αριστερός; Στον Αλεξάκη πρέπει να αναφέρεσαι Link to comment Share on other sites More sharing options...
ΓιαγκΤ Μάϊος 29, 2012 #2290 Κοινοποίηση Μάϊος 29, 2012 Μνημονιακός νεοφιλελέυθερος που το παίζει αριστερός; Στον Αλεξάκη πρέπει να αναφέρεσαι Ο Αλεξάκης είναι τα μοναδικά καινούρια ζάρια που αναγκάσθηκε να πιάσει ο κόσμος στα χέρια του, όταν κατάλαβε ότι έπαιζε με πειραγμένα και έχανε συνέχεια. Τίποτα δεν λέει που θα κάτσουν αυτά τα ζάρια . Όλα είναι πυθιακές μαντείες. αφού το άτομο δεν έχει δείγματα γραφής στην εξουσία. Υπάρχουν οι ίδιες πιθανότητες να κάτσουν άσοι , εξάρες. ή ενδιάμεσα νούμερα Link to comment Share on other sites More sharing options...
RootX Μάϊος 29, 2012 #2291 Κοινοποίηση Μάϊος 29, 2012 Εάν εξαιρέσεις τα πρόσφατα δείγματα λαϊκισμού(το σκονάκι λέει ότι δεν τραβάμε στις ηλικίες 55+, οπότε βγαίνω και τάζω αυξήσεις στις συντάξεις πχ) συμφωνώ μαζί σου όσο αφορά τον πρότερο έντιμο βίο.Από την άλλη όμως θεωρώ πως έχει μπερδέψει τα μπούτια του διότι βρέθηκε από την σιγουριά της αντιπολίτευσης στο κατώφλι της πρωθυπουργίας με ένα πρόγραμμα που φώναζε δραχμή μέχρι που συνειδητοποίησε ότι η πλειοψηφία του Ελ. λαού επιθυμεί παραμονή στο ευρώ.Το ότι δεν έχω να αντιπροτείνω καλύτερη λύση δεν σημαίνει ότι πρέπει να ταυτιστώ με το μη χείρον βέλτιστον. Όσο αφορά τα αγγλικά του btw, δεν θα με απασχολούσε το θέμα εάν δεν γελοιοποιούσε τον εαυτό του. Και ο erdogan(μιας και τον ανέφεραν αρκετοί) δεν μιλάει αγγλικά, γι'αυτό και τα video στο youtube έχουν υπότιτλους. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Jaco Μάϊος 29, 2012 #2292 Κοινοποίηση Μάϊος 29, 2012 Να σου πω την αλήθεια, δεδομένων των συνθηκών πραγματικά δεν με ενδιαφέρουν οι λεπτομέρειες των προγραμμάτων κανενός... Είπε μια ατάκα ο Καμμένος και ανεξάρτητα αν το εννοούσε ή όχι, την βρήκα σωστή... Είπε πως δεδομένων των συνθηκών έχει προτεραιότητα η διάσωση της χώρας και κατάργηση του δικομματισμού και οι λεπτομέρειες όσων αφορά την παιδεία κτλ θα λυθούν με τον καιρό και σε μια λογική βάση... Οπότε δεν με νοιάζει αν ο Τσίπρας ή ο Καμμένος ή όποιος άλλος έλεγε πέρυσι βλακείες, για να γίνει αρεστός κάπου ή να την "μπει" σε κάποιους... Με νοιάζει να έχει πραγματικά θέληση να δουλέψει για την χώρα και τον λαό και στην τελική ας μην είμαστε όλοι ικανοποιημένοι... Αν πχ μου έλεγες ότι θα χάσω άλλα 200-300 ευρώ από τον μισθό μου (αν είμαι υψηλόμισθος), αλλά ήξερα ότι σε 2 χρόνια θα έχεις αλλάξει τα πράγματα, τότε θα σε ψήφιζα, γιατί θα ήξερα ότι σε 2 χρόνια θα τα έπαιρνα πάλι πίσω...Από την άλλη όμως, δεν δέχομαι να μου πει το πασόκ ή η νδ ότι θα το κάνουν αυτό, γιατί απλά δεν το έκαναν δεκαετίες τώρα... Ας είναι όποιος άλλος θέλει... Link to comment Share on other sites More sharing options...
RootX Μάϊος 29, 2012 #2293 Κοινοποίηση Μάϊος 29, 2012 Μισό λεπτό, εάν δεν ανήκεις σε συγκεκριμένο πολιτικό χώρο και δεν ψηφίζεις συγκεκριμένο κόμμα γιατί "έτσι πρέπει", με τι κριτήρια επιλέγεις που θα ρίξεις την ψήφο σου;Προσωπικά επιλέγω με βάση το πρόγραμμα του κόμματος που αφορά στα καίρια ζητήματα που χρήζουν αντιμετώπισης, την εμπιστοσύνη που εμπνέουν τα στελέχη του και την συνοχή που δείχνουν ώστε να εφαρμόσουν το πρόγραμμα αυτό.Δυστυχώς, ο Τσίπρας και τα στελέχη του κόμματος που εκπροσωπεί, δεν με έχουν πείσει. Δεν με έχουν πείσει για το πως θα καταφέρουν να βγάλουν την χώρα από την κρίση με ταυτόχρονη παραμονή στο ευρώ. Δεν με έχουν πείσει για το πως θα αντιμετωπίσουν τα εγγενή προβλήματα που προκύπτουν από οικονομίες τύπου Ελλάδος και νομισμάτων τύπου ευρώ. Σαφώς και δεν θα είμαστε όλοι ικανοποιημένοι, κάτι τέτοιο θα ήταν παράδοξο. Προκειμένου όμως να συσπειρώσεις όσες περισσότερες κοινωνικές ομάδες μπορείς ώστε να τις πείσεις για την διάθεση και όρεξη σου για σκληρή δουλειά, θα πρέπει να τις προετοιμάσεις και για την επόμενη μέρα, μήνα, χρόνο, δεκαετία, μιας και όσο σωστή και σκληρή δουλειά γίνει, δεν θα σωθεί η χώρα σε ένα εξάμηνο.Αυτό λοιπόν δεν το κάνεις με το να τάζεις παροχές αριστερά και δεξιά, ούτε να φοβερίζεις τους ανθρώπους που μάζεψαν 10 δραχμές στην τράπεζα, διότι και τους μεν θα απογοητεύσεις και τους δε θα αναγκάσεις να προβούν σε ενέργειες να προστατεύσουν το κεφάλαιο τους. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Jaco Μάϊος 29, 2012 #2294 Κοινοποίηση Μάϊος 29, 2012 Φάνη τι πάει να πει πολιτικός χώρος...? Γιατί να πρέπει να ανήκεις κάπου συγκεκριμένα...? Πως μπορεί η ιδεολογία ενός ανθρώπου να συμφωνεί με οποιαδήποτε όρια τα οποία χαράζουν πολιτικά προγράμματα, δεν είναι συμβατό αυτό με την φύση μας γενικότερα... Δηλαδή γιατί να πρέπει να επιλέξω αν θα είμαι αριστερός ή δεξιός ή κάπου στην μέση....?Αυτό που με νοιάζει είναι καταρχήν να βγει ο κόσμος από την κατάσταση και όταν λέω κόσμος εννοώ κυρίως αυτούς που πραγματικά πεινάνε και τους νέους που βλέπουν δεν έχουν στον ήλιο μοίρα και μετά ας δούμε και τις λεπτομέρειες του καθενός... Σκέψου τώρα εμάς στα 24-25 που έβραζε το αίμα μας να κατακτήσουμε τον κόσμο, να βλέπουμε ότι δεν θα βρούμε ποτέ δουλειά και ότι είμαστε το χαλί που θα περάσουν από πάνω μας...Δεν με νοιάζει τι έλεγε ο σύριζας πέρυσι, τι έκανε ο Καμμένος το '90, τι ζημιά έκανε το ΚΚΕ στην Ελλάδα με τα συνδικάτα... Μπορεί κάποιος να ανατρέψει το σημερινό κλίμα ή έστω να βάλει τις βάσεις και τα θεμέλια για κάτι καλύτερο...? Αυτός μου κάνει... Δεν ξέρω ποιος θα είναι και ποιος μας δουλεύει, αλλά ξέρω από δεκαετή εμπειρία πως δεν θα είναι το πασόκ και η νδ... Ας κριθούμε τώρα όλοι λοιπόν και αυτοί και εμείς... Link to comment Share on other sites More sharing options...
RootX Μάϊος 29, 2012 #2295 Κοινοποίηση Μάϊος 29, 2012 Δεν είπα αυτό ωρέ, ότι πρέπει δλδ να ανήκεις κάπου. Είπα ότι εάν ανήκει(ς) στους κολλημένους, θα ψηφίσει(ς) το κόμμα σου βρέξει-χιονίσει οπότε δεν υπάρχει και λόγος να ψαχτούμε για τα κριτήρια.Εάν όμως δεν ανήκεις κάπου συγκεκριμένα(moi) τότε με τι κριτήρια ψηφίζεις; όπου και ανέλυσα τον δικό μου τρόπο σκέψης. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Jaco Μάϊος 29, 2012 #2296 Κοινοποίηση Μάϊος 29, 2012 A! Έλεγα μήπως, γιατί δεν τα σηκώνω εγώ αυτά, φίλος... Τα κριτήρια Φάνη για μας τους πολιτικά "ελεύθερους" είναι τα ίδια με τα οποία διαλέγει ο Tsak τις bitches του... Link to comment Share on other sites More sharing options...
dangar Μάϊος 29, 2012 #2297 Κοινοποίηση Μάϊος 29, 2012 Διαβάζοντας εδώ και εκεί έπεσε το μάτι μου εδώ - ΠαρέμβασηΕπίσης , έχοντας ακούσει απίστευτα πράματα από όλα τα κόμματα , περι ρίσκων με την Τουρκία , καταγγελίες μνημονίου (πολιτικές, εν μέρει , και γω δεν ξέρω τί άλλο ) , επαναδιαπραγματεύσεων κλπ , ας αντιληφθούμε τελικά ότι 1+1=2 . ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΚΑΖΑΚΗΣ: Η εκτίναξη του δημόσιου χρέους μετά το PSIΕυχολόγια , θεωρίες και π@π@ρολογίες χορτάσαμε , με το δια ταύτα τί γίνεται;Αναποφάσιστος , ακόμα. Link to comment Share on other sites More sharing options...
xdoc Μάϊος 29, 2012 #2298 Κοινοποίηση Μάϊος 29, 2012 βρε,βρε τα γαλλάκια μας προτείνουν λύσηΠιστεύω να ειναι προπαγάνδα και να μην ισχύσει αυτό γιατι τοτε θα μιλάμε για μεγάλη ξεφτίλα Link to comment Share on other sites More sharing options...
narta Μάϊος 29, 2012 #2299 Κοινοποίηση Μάϊος 29, 2012 Αυτό λοιπόν δεν το κάνεις με το να τάζεις παροχές αριστερά και δεξιά, ούτε να φοβερίζεις τους ανθρώπους που μάζεψαν 10 δραχμές στην τράπεζα, διότι και τους μεν θα απογοητεύσεις και τους δε θα αναγκάσεις να προβούν σε ενέργειες να προστατεύσουν το κεφάλαιο τους.Με ολο το θαρρος, αν νομιζεις οτι θα σε σωσουν οι 10 δραχμες που εχει ο μεσος ελληνας στην τράπεζα, σε περιπτωση που συνεχισθει αυτη η κατάσταση στην αγορα, απατάσε οικτρα. Αν δεν εχεις φαγητο (δουλεια, να κινειται το χρημα) το λίπος (καταθέσεις) καίγεται ΠΟΛΥ γρηγορα. Φαντασου ΠΑΣΟΚ ΝΔ στην εξουσια να σε τσακισουν με επιπλεον φορολογια και μετρα, η αγορα να βογκαει και αν μην σταυρωνεις "μεροκαματο" στις 10 μερες. Πιστευεις οτι τα 20.000€ (ξερω πολλα) που εχεις εσυ και εγω στην ακρη θα αντεξουν πολυ; 1 χρονο; Γιατι 2 χλωμο. Μετα τι; Βλεπουμε;Φάνη τι πάει να πει πολιτικός χώρος...? Γιατί να πρέπει να ανήκεις κάπου συγκεκριμένα...? Πως μπορεί η ιδεολογία ενός ανθρώπου να συμφωνεί με οποιαδήποτε όρια τα οποία χαράζουν πολιτικά προγράμματα, δεν είναι συμβατό αυτό με την φύση μας γενικότερα... Δηλαδή γιατί να πρέπει να επιλέξω αν θα είμαι αριστερός ή δεξιός ή κάπου στην μέση....?Αυτό που με νοιάζει είναι καταρχήν να βγει ο κόσμος από την κατάσταση και όταν λέω κόσμος εννοώ κυρίως αυτούς που πραγματικά πεινάνε και τους νέους που βλέπουν δεν έχουν στον ήλιο μοίρα και μετά ας δούμε και τις λεπτομέρειες του καθενός... Σκέψου τώρα εμάς στα 24-25 που έβραζε το αίμα μας να κατακτήσουμε τον κόσμο, να βλέπουμε ότι δεν θα βρούμε ποτέ δουλειά και ότι είμαστε το χαλί που θα περάσουν από πάνω μας...Δεν με νοιάζει τι έλεγε ο σύριζας πέρυσι, τι έκανε ο Καμμένος το '90, τι ζημιά έκανε το ΚΚΕ στην Ελλάδα με τα συνδικάτα... Μπορεί κάποιος να ανατρέψει το σημερινό κλίμα ή έστω να βάλει τις βάσεις και τα θεμέλια για κάτι καλύτερο...? Αυτός μου κάνει... Δεν ξέρω ποιος θα είναι και ποιος μας δουλεύει, αλλά ξέρω από δεκαετή εμπειρία πως δεν θα είναι το πασόκ και η νδ... Ας κριθούμε τώρα όλοι λοιπόν και αυτοί και εμείς...Το αυτο. Link to comment Share on other sites More sharing options...
narta Μάϊος 29, 2012 #2300 Κοινοποίηση Μάϊος 29, 2012 xasodikis: Ένα άλλο μνημόνιο είναι εφικτό Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.