Myralis Μάϊος 23, 2012 #2081 Κοινοποίηση Μάϊος 23, 2012 Κοίτα ρε Cool Άλεξη που απειλούν κόσμο μην σε ψηφίσει γιατί είσαι ΤΟΣΟ KEWL και ΜΑΜΑΤΟΣ και θα φέρεις αλλαγή στην Ελλάδα. Δεν φοβούντε την αλλαγή του Cool Alexis, φοβούντε για τα δικά τους οπίσθια χωρίς την κάλυψη και το ρευστό από ΠΑΣΟΚ-ΝΔ.site: left.gr OKΌσο αξιόπιστα και μη στρατευμένα είναι ταdefence-point.grcapital.gr Link to comment Share on other sites More sharing options...
LL_NEO Μάϊος 23, 2012 #2082 Κοινοποίηση Μάϊος 23, 2012 οι 1.5εκ άνεργοι που τωρα δεν πληρώνονται και δεν τους νοιαζει αν αυριο θα πληρώνονται σε ευρω ή δραχμηοι αλλο 1εκ εργαζόμενοι που τους εχουν με εκ περιπτροπης και μειωμένο ωράριο που δεν τους φτάνει να φανε. Πεινανε σε ευρω, ισως πεινασουν σε δραχμηοι υπολοιποι που εχουν μια δαμόκλειο σπάθη απο πανω τους - λεγε με απολυση, δεν εχουν φραγκο στην τράπεζα και χρωστανε απο το δάνειο που πηραν (και μεχρι πριν 2 χρονια πληρωναν επειδη δουλευαν 2 ατομα στο σπιτι και εβγαινε η δοση) και τωρα ειναι σε απόγνωση, ο ενας χωρις δουλειαΜε αυτά που γράφεις πως μπορώ να τους εκλάβω ως κάτι άλλο εκτός απο παρτάκηδες. Ξέρεις τι κατηγορία ανθρώπου μου περιγράφεις; Αυτούς που τους ψόφησε η κατσίκα, είναι μονά ζυγά χαμένοι και εύχονται να ψοφήσει η κατσίκα και του γείτονα. Δεν πιστεύω ότι ολοι οι συριζαίοι είναι έτσι αλλά η ομάδα ατόμων που περιγράφεις είναι ακριβώς έτσι.Προεδρός μας; Εχεις χασει κατι; Ή εγω; Δεν εχω προεδρο καρδια μου, ρεαλιστης ειμαι.Ρε πουλάκι μου ΣΥΡΙΖΑ δεν ψηφίζεις; Ο Αλαβάνος δεν ήταν ο πρωην προεδρος του κομματος σου; Αυτός δεν είχε βγει με ντουντουκα έξω απο τη ΓΑΔΑ για να υπερασπιστεί έναν κοινό εγκληματία;Απλα αν (απιθανο εως απιθανο) βρουνε τροπο να μας αναγκασουν να χρεοκοπισουμε εκτος ευρω, τοτε γυρνας δραχμη και ζεις. Ναι δυσκολα, θα πονεσει, θα τσουξει, θα γινει της πορνης αλλα θα ζησεις. Γιατι το ΧΕΙΡΙΣΤΟ αυτην την στιγμη ειναι να κατσεις στο ευρω, να εφαρμοσεις το παρον μνημονιο, να χρεοκοπισεις την κοινωνια (αυτο ηδη εγινε) να σε ξεβρακωσουν απο οτιδηποτε πολυτιμο εχεις (δημοσια περιουσια κοκ) και ΜΕΤΑ απο ολα αυτα να σου πουνε GTFO!Θα ζήσεις; Με τι; Με τις ανθρωπιστικές αποστολές του Ερυθρού σταυρού; Έχεις διαβάσει καμια πρόβλεψη για την εκτιμώμενη διολίσθηση της δραχμής σε περίπτωση εξόδου; Πλάκα πλάκα όποιος έχει στείλει τις καταθέσεις του έξω μάλλον πρέπει να ψηφίσει ΣΥΡΙΖΑ τελικά. Πεθαινουν ελληνες γμτ το κερατο μου, καταλαβετε το. Οι κωλοτραπεζες παιζουν short τις ζωες μας.... Οι κωλοτράπεζες δάνεισαν τη χώρα μας για να στήσει το πανηγυράκι των τελευταίων 40 ετώνΟσον αφορά το ευρωομόλογο το θεωρώ μια παπαριά καμαρωτή. Μπες στη θέση του Γερμανού και πες μου ποιο είναι το οφελός του απο συμμετοχή σε κάτι τέτοιο; Το πες και μόνος σου αυτός δανείζεται με 0%. Α και θυμησε μου με πόσο δανείζεται ο Ισπανός και με πόσο δανείζει εμάς λόγω του κακού Μνημονίου....Και μια γενική παρατήρηση για το "θα τους πιάσουμε απο τα @@" και θα κάνουν ότι θέλουμε ή ότι σχεδόν θέλουμε. Κάποιος να πει του Τσίπρα, ότι οι ταρζανιές πιάνουν στην Ελλάδα και κάνουν τον average joe να καραγουστάρει αλλά ενδεχόμενως να μην ισχύει το ίδιο και στο εξωτερικό. Η ******* που ξεστόμισε περι Ολαντρεου, έκανε άσχημη εντύπωση παντού. Τσίμπησε ένα άκυρο στο προγραμματισμένο του ραντεβού με τον πρόεδρο του Σοσιαλδημοκρατικού κόμματος της Γερμανίας (το κόμμα που θα αναλάβει του χρόνου όταν η Μαδαμ Μερκελ πάρει τον πούλο), του τα χωσαν και οι σοσιαλιστές στη γαλλία. Σε μια εποχή που όποιος και αν ανέβει θα χρειαστεί συμμαχίες δεν ξέρω σε τι αποσκοπεί η δηλωση του (εκτός απο το να τσιμπήσει κανα ψήφο παραπάνω)Προς ολους αυτους που ΔΕΝ υπερασπιζονται το μνημονιο αλλα μαλλον καταφερονται εναντια στα κομματα που το αρνουνται (Καμμενος/Τσιπρας/κλπ) με την αιτιολογια οτι "... κανεις απο αυτους δεν εχει λυση τι θα κανει μετα που θα πει το οχι... ολοι τους ειναι ασχετοι/απειροι/αναξιοι/whatever... θα μας καταστρεψουν για να κανουν το καμποσο κλπ κλπ"Αν αυτό το ποστ είχε στάμπα 2009 καταλαβαίνεις φυσικά ότι θα ήταν ένα αντιστοίχως καλό επιχείρημα για να ψηφίσει κανείς GAP έτσι; Και τότε αυτός έλεγε ότι λεφτά (ή εύκολες λύσεις) υπάρχουν και ο Κώτσος έλεγε ότι έρχεται φούτσα Link to comment Share on other sites More sharing options...
LL_NEO Μάϊος 23, 2012 #2083 Κοινοποίηση Μάϊος 23, 2012 Δεν φοβούντε την αλλαγή του Cool Alexis, φοβούντε για τα δικά τους οπίσθια χωρίς την κάλυψη και το ρευστό από ΠΑΣΟΚ-ΝΔ.Όσο αξιόπιστα και μη στρατευμένα είναι ταdefence-point.grcapital.grΜε εξαίρεση μια πρόβλεψη γενική για τον τραπεζικό τομεά του στυλ αν υλοποιηθεί το πρόγραμμα του Συριζα προβλέπονται απολύσεις και απώλεια καταθέσεων λόγω δραχμοποιήσης η όλη διαμαρτυρία μου ακούγεται τρελή φιδιά. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Myralis Μάϊος 24, 2012 #2084 Κοινοποίηση Μάϊος 24, 2012 Βελόπουλος για Σαμαρά: Μια φορά προδότης, άπαξ προδότης | NewsNowΣΤΗ ΝΔ ΠΡΟΣΧΩΡΗΣΑΝ ΒΕΛΟΠΟΥΛΟΣ-ΜΑΡΚΑΚΗΣ | NewsNowΝα γελάσω? Να κλάψω? Να πάρω καραμπίνα και να πυροβολήσω όποιον στηρίξει κολοτούμπες στιε εκλογές? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Galioni Μάϊος 24, 2012 #2085 Κοινοποίηση Μάϊος 24, 2012 Θα βάλουμε καμιά δημοσκόπηση στο lab ή είναι ακόμα νωρίς; Link to comment Share on other sites More sharing options...
astrolabos Μάϊος 24, 2012 Author #2086 Κοινοποίηση Μάϊος 24, 2012 Έχουν ανακοινωθεί οι συνδυασμοί που θα κατέβουν; Link to comment Share on other sites More sharing options...
narta Μάϊος 24, 2012 #2087 Κοινοποίηση Μάϊος 24, 2012 Με αυτά που γράφεις πως μπορώ να τους εκλάβω ως κάτι άλλο εκτός απο παρτάκηδες. Ξέρεις τι κατηγορία ανθρώπου μου περιγράφεις; Αυτούς που τους ψόφησε η κατσίκα, είναι μονά ζυγά χαμένοι και εύχονται να ψοφήσει η κατσίκα και του γείτονα. Δεν πιστεύω ότι ολοι οι συριζαίοι είναι έτσι αλλά η ομάδα ατόμων που περιγράφεις είναι ακριβώς έτσι. Δηλαδή αν πανω στην πεινα σου δεν υπολογίζεις τις καταθέσεις του δίπλα είσαι παρτάκιας; ok. Ρε πουλάκι μου ΣΥΡΙΖΑ δεν ψηφίζεις; Ο Αλαβάνος δεν ήταν ο πρωην προεδρος του κομματος σου; Αυτός δεν είχε βγει με ντουντουκα έξω απο τη ΓΑΔΑ για να υπερασπιστεί έναν κοινό εγκληματία; Nope δεν ψηφίζω Συριζα. Απλα αναλύω την πολιτικη κατάσταση Θα ζήσεις; Με τι; Με τις ανθρωπιστικές αποστολές του Ερυθρού σταυρού; Έχεις διαβάσει καμια πρόβλεψη για την εκτιμώμενη διολίσθηση της δραχμής σε περίπτωση εξόδου; Πλάκα πλάκα όποιος έχει στείλει τις καταθέσεις του έξω μάλλον πρέπει να ψηφίσει ΣΥΡΙΖΑ τελικά. Με οτι παραγει η ελληνικη οικονομιά και αντε κανα εισαγώμενο ροκφορ. Βεβαια χεστηκα για τα iPad, τις BMW και τα Λουις ο Βιτονης. Επισής εχεσθειν πατόκορφα αν κλεισει το μαγαζακι του ο Μπομπολας, ουτως ή αλλως με δανεικά μενει ανοιχτο. Οσον αφορά το ευρωομόλογο το θεωρώ μια παπαριά καμαρωτή. Μπες στη θέση του Γερμανού και πες μου ποιο είναι το οφελός του απο συμμετοχή σε κάτι τέτοιο; Το πες και μόνος σου αυτός δανείζεται με 0%. Α και θυμησε μου με πόσο δανείζεται ο Ισπανός και με πόσο δανείζει εμάς λόγω του κακού Μνημονίου.... Επειδη θα ψοφήσουμε εμεις και αυτοι θα παθουν γαγγραινα. Εκτος αν δεν εχεις γνωση πως δουλευει το διατραπεζικο συστημα και οι χρηματοοικονομικες σχεσεις εντος νομισματικης ενωσης. Και μια γενική παρατήρηση για το "θα τους πιάσουμε απο τα @@" και θα κάνουν ότι θέλουμε ή ότι σχεδόν θέλουμε. Κάποιος να πει του Τσίπρα, ότι οι ταρζανιές πιάνουν στην Ελλάδα και κάνουν τον average joe να καραγουστάρει αλλά ενδεχόμενως να μην ισχύει το ίδιο και στο εξωτερικό. Η ******* που ξεστόμισε περι Ολαντρεου, έκανε άσχημη εντύπωση παντού. Τσίμπησε ένα άκυρο στο προγραμματισμένο του ραντεβού με τον πρόεδρο του Σοσιαλδημοκρατικού κόμματος της Γερμανίας (το κόμμα που θα αναλάβει του χρόνου όταν η Μαδαμ Μερκελ πάρει τον πούλο), του τα χωσαν και οι σοσιαλιστές στη γαλλία. Σε μια εποχή που όποιος και αν ανέβει θα χρειαστεί συμμαχίες δεν ξέρω σε τι αποσκοπεί η δηλωση του (εκτός απο το να τσιμπήσει κανα ψήφο παραπάνω) Και για να τελειώνουμε με αυτην την @@ Μονο τα εδω καναλια το εκαναν MEGAλο θεμα. Ισως γιατι αν βγει ο cool Αlexis θα βαρεσουν κανονακια Link to comment Share on other sites More sharing options...
Galioni Μάϊος 24, 2012 #2088 Κοινοποίηση Μάϊος 24, 2012 Έχουν ανακοινωθεί οι συνδυασμοί που θα κατέβουν;Δεν το ξέρω. Μέχρι πότε μπορούν να γίνονται μετακινήσεις, γάμοι, κωλοτούμπες κτλ ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Alouvatar Μάϊος 24, 2012 #2089 Κοινοποίηση Μάϊος 24, 2012 ((i)) Indymedia :: Athens :: Newswire :: Ελεεινή απόπειρα προβοκάτσιας του ίντυ από φασίστες του facebook και βουλευτές Link to comment Share on other sites More sharing options...
LL_NEO Μάϊος 24, 2012 #2090 Κοινοποίηση Μάϊος 24, 2012 Δηλαδή αν πανω στην πεινα σου δεν υπολογίζεις τις καταθέσεις του δίπλα είσαι παρτάκιας; ok. Όπως ξαναείπα αν έχεις καταθέσεις, τις έχεις ήδη στείλει έξω και ως εκ τούτου τα συμφεροντά σου επιβάλλουν να βγει ο ΣΥΡΙΖΑ. Ξαναδιάβασε τι έγραψες. Πουθενα δε λες ότι αυτος που πεινάει θα ψηφίσει τσίπρα μπας και φάει. Αυτό που λες είναι ότι αυτός που πεινάει θα ψηφίσει τσίπρα και στα @@ αν πεινάσει και η υπόλοιπη ΕλλάδαNope δεν ψηφίζω Συριζα. Απλα αναλύω την πολιτικη κατάστασηΣου χω ένα καλύτερο. Εγώ ψηφίζω ΑΝΤΑΡΣΥΑ.Με οτι παραγει η ελληνικη οικονομιά και αντε κανα εισαγώμενο ροκφορ. Βεβαια χεστηκα για τα iPad, τις BMW και τα Λουις ο Βιτονης. Επισής εχεσθειν πατόκορφα αν κλεισει το μαγαζακι του ο Μπομπολας, ουτως ή αλλως με δανεικά μενει ανοιχτο.α) Και φαντάζομαι ότι θα εκτρέφουμε γαιδουράκια για τη μεταφορά των προιόντων; Πως θα αγοράζεις πετρέλεαιο; Α ξέχασα με διακρατικές συμφωνίες. Τη λύση θα δώσει το ξανθό γένος. Α ρε Λιακό ήσουν πολύ μπροστά τελικά.β) Μιας και αναφέρεσαι στο Μπόμπολα και στον κάθε Μπόμπαλα. Πόσους ανθρώπους απασχολεί; Αν κλείσει θα τους διορίσει και αυτους ο Αλέξης στο Δημόσιο. Protip. Οι εργαζόμενοι στο Μπόμπολα δεν είναι μόνο η Τρέμη και ο Τζίμας.Επειδη θα ψοφήσουμε εμεις και αυτοι θα παθουν γαγγραινα. Εκτος αν δεν εχεις γνωση πως δουλευει το διατραπεζικο συστημα και οι χρηματοοικονομικες σχεσεις εντος νομισματικης ενωσης.Μετά απο 5 χρόνια σε dealing room η αλήθεια είναι ότι είχα την εντύπωση ότι ο κάθε ένας ξεφορτώνεται ένα trade όταν ο πόνος πλέον είναι αβάσταχτος και η ελπίδα να γυρίσει ο τροχός εξαντλείται. Και η Ελλάδα αυτή τη στιγμή είναι ένα ΠΟΛΫ ΚΑΚΟ tradeΜονο τα εδω καναλια το εκαναν MEGAλο θεμα. Ισως γιατι αν βγει ο cool Αlexis θα βαρεσουν κανονακια Ρε πουλάκι μου έφαγε άκυρο στα μούτρα απο τον Γερμαναρά για αυτό το λόγο; Εκτός και αν νομίζεις ότι ο άλλος ήταν απασχολημένος στο να απλώνει τραχανα Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dolly Μάϊος 24, 2012 #2091 Κοινοποίηση Μάϊος 24, 2012 [MENTION=14120]narta[/MENTION]σου χρωστάω απο εχτές αγόρι απάντηση, δεν σε ξέχασα. ΔΕΝ ξέρω τι θα ψηφίσω, γιατί ειναι και λίγο μπρος γρεμός και πίσω ρέμα. Δεν θέλω τους 2 μεγάλους (μαλ@κες), δεν θέλω τον Αλάξη, και κοιτάω για κάτι που πάει πιο πολύ ιδεολογικά προς εμένα απο τα δεξιά (χωρίς το "άκρο" φυσικά). Δεν ξέρω ποσο ξεκάθαρο είναι. [MENTION=48]LL_NEO[/MENTION] το trade της ελλάδας ειναι παράξενο, γιατί η Ευρώπη το έχει "παντρευτεί" και δεν το κλείνει έτσι απλά, και το "θ" μας είναι ΓΤΠ. Link to comment Share on other sites More sharing options...
astrolabos Μάϊος 24, 2012 Author #2092 Κοινοποίηση Μάϊος 24, 2012 "θ"; Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dolly Μάϊος 24, 2012 #2093 Κοινοποίηση Μάϊος 24, 2012 Συγνώμη, Η "αξία του χρήματος, όπως περνάει ο χρόνος"Theta\Theta = -\frac{\partial V}{\partial \tau}Theta,[4] \Theta, measures the sensitivity of the value of the derivative to the passage of time (see Option time value): the "time decay."The mathematical result of the formula for theta (see below) is expressed in value per year. By convention, it is usual to divide the result by the number of days in a year, to arrive at the amount of money per share of the underlying that the option loses in one day. Theta is almost always negative for long calls and puts and positive for short (or written) calls and puts. An exception is a deep in-the-money European put. The total theta for a portfolio of options can be determined by summing the thetas for each individual position.The value of an option can be analysed into two parts: the intrinsic value and the time value. The intrinsic value is the amount of money you would gain if you exercised the option immediately, so a call with strike $50 on a stock with price $60 would have intrinsic value of $10, whereas the corresponding put would have zero intrinsic value. The time value is the value of having the option of waiting longer before deciding to exercise. Even a deeply out of the money put will be worth something, as there is some chance the stock price will fall below the strike before the expiry date. However, as time approaches maturity, there is less chance of this happening, so the time value of an option is decreasing with time. Thus if you are long an option you are short theta: your portfolio will lose value with the passage of time (all other factors held constant). Link to comment Share on other sites More sharing options...
narta Μάϊος 24, 2012 #2094 Κοινοποίηση Μάϊος 24, 2012 Όπως ξαναείπα αν έχεις καταθέσεις, τις έχεις ήδη στείλει έξω και ως εκ τούτου τα συμφεροντά σου επιβάλλουν να βγει ο ΣΥΡΙΖΑ. Ξαναδιάβασε τι έγραψες. Πουθενα δε λες ότι αυτος που πεινάει θα ψηφίσει τσίπρα μπας και φάει. Αυτό που λες είναι ότι αυτός που πεινάει θα ψηφίσει τσίπρα και στα @@ αν πεινάσει και η υπόλοιπη ΕλλάδαΑφου η υπολοιπη ελλαδα που τωρα ΔΕΝ πειναει τον γράφει στα @@ της, ποιος ειναι περισσοτερο παρτακιας, αυτος που θελει να ζηει ή αυτος που δεν νοιαζεται αν θα πεθάνει ο διπλα;Σου χω ένα καλύτερο. Εγώ ψηφίζω ΑΝΤΑΡΣΥΑ.Μπορει να σου φαινεται απιστευτο αλλα δεν ψηφισα ποτε αριστερα. ΠΟΤΕ. Τωρα απλα το σκεφτομαι και δεν ειμαι σε αυτους που πεινανεα) Και φαντάζομαι ότι θα εκτρέφουμε γαιδουράκια για τη μεταφορά των προιόντων; Πως θα αγοράζεις πετρέλεαιο; Α ξέχασα με διακρατικές συμφωνίες. Τη λύση θα δώσει το ξανθό γένος. Α ρε Λιακό ήσουν πολύ μπροστά τελικά.Ξεχασα, το πετρέλαιο το αγοράζει το κρατος και ολα μεταφέρονται απο τους δρόμους. Και το κυριότερο, τα αγαθα θα μεινουν σε τιμες ευρω. Ιδιως οι εγχωριες ντοματες, το εγχωριο κρεας. Επισης το κερδος δεν θα συμπιεστει... O wait.. καπως ετσι δεν λειτουργει η σταση πληρωμων;β) Μιας και αναφέρεσαι στο Μπόμπολα και στον κάθε Μπόμπαλα. Πόσους ανθρώπους απασχολεί; Αν κλείσει θα τους διορίσει και αυτους ο Αλέξης στο Δημόσιο. Protip. Οι εργαζόμενοι στο Μπόμπολα δεν είναι μόνο η Τρέμη και ο Τζίμας.Σαφως και απασχολει πολλους, το θεμα ειναι οτι πληρώνει μονο την Τρεμη, τον Τζιμα, τον Πρετεντερ και τους διοικητικους στον ΕΛΑΚΤΩΡ. Ρωτα κανα εργατη απο ποτε εχει να λαμβαινει...Μετά απο 5 χρόνια σε dealing room η αλήθεια είναι ότι είχα την εντύπωση ότι ο κάθε ένας ξεφορτώνεται ένα trade όταν ο πόνος πλέον είναι αβάσταχτος και η ελπίδα να γυρίσει ο τροχός εξαντλείται. Και η Ελλάδα αυτή τη στιγμή είναι ένα ΠΟΛΫ ΚΑΚΟ tradeΜετα απο 5 χρονια σε dealing room θα επρεπε να εχεις μάθει οτι αν βγεις και πουλησεις market και εχεις μεγαλο πακετακι, θα αρχισουν να πετανε και οι διπλανοι κομοδίνα και το κυριότερο οτι ενεργοποιούνται αυτοματες πωλησεις ελεω σπασιματος αντιστάσεων. Με απλα λογια, ντομινο. Για κοιτα μια τι εκανε η Lehman Brothers που ηταν μια χεσιά τράπεζα στο παγκοσμιο στερεωμα. Επισης μιας και εισαι/ησουν σε dealing room δεν μας εξηγεις μια πως θα το παρει ολο αυτο η Αμερικη που εχει τυπωσει 2,1 τρις δολαρια κυκλοφορουν νομισμα; Θα τυπώσει κι άλλα;Ρε πουλάκι μου έφαγε άκυρο στα μούτρα απο τον Γερμαναρά για αυτό το λόγο; Εκτός και αν νομίζεις ότι ο άλλος ήταν απασχολημένος στο να απλώνει τραχαναΕδω Σοσιαλιστές SPD προς Τσίπρα: Αθέτηση δεσμεύσεων θα «κόψει» τη χρηματοδότηση - sosialistes SPD pros tsipra athetisi desmefseon tha kopsei ti chrimatodotisi λεει οτι συναντηθηκαν. Ακυρο ειχε φαει απο τον Hollande μετα την εκλογη του τελευταιου σαν προεδρου της Γαλλίας. Link to comment Share on other sites More sharing options...
jiohkor3 Μάϊος 24, 2012 #2095 Κοινοποίηση Μάϊος 24, 2012 Το λεει ξεκαθαρα, Καμμενο, ΧΑ και λεβεντη θελει στη βουλη.Κον Μπεντίτ: Η Αριστερά λέει στους Έλληνες αν θέλουν να αυτοκτονήσουν με πιστόλι ή τσεκούρι - NEWS247 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Myralis Μάϊος 24, 2012 #2096 Κοινοποίηση Μάϊος 24, 2012 Το λεει ξεκαθαρα, Καμμενο, ΧΑ και λεβεντη θελει στη βουλη.Κον Μπεντίτ: Η Αριστερά λέει στους Έλληνες αν θέλουν να αυτοκτονήσουν με πιστόλι ή τσεκούρι - NEWS247Ξεκάθαρα? Ξεκάθαρο θα ήταν το "Nous voulons Kammenos, Chrisi Augi et Leventis au Parlement"Μέλος των Πράσινων της Γερμανίας και της Γαλλίας, συν-πρόεδρος της κοινοβουλευτικής ομάδας Πρασίνων στο Ευρωκοινοβούλιο με το κόμμα στο οποίο συμμετέχουν και οι δικοί μας Ο.Π., και με Αριστερο-Αναρχικό παρελθόν, πολύ πιθανότερο είναι να εννοεί τους δικούς μας Οικολόγους Πράσινους παρά τα κόμματα που παράθεσες.ΥΓ, Oh, here you are.. Ο Μπεντίτ τα έχει με το ΣΥΡΙΖΑ γιατί έμειναν εκτός οι Οικολόγοι-Πράσινοι | πολιτικη | ethnos.gr Link to comment Share on other sites More sharing options...
Myralis Μάϊος 24, 2012 #2097 Κοινοποίηση Μάϊος 24, 2012 enikos.gr - Εκλογές 2012: Πρώτος στο Επικρατείας ο ΠλεύρηςΕ ρε γλέντια.. Του έφυγε ο γιος, πήρε τον πατέρα.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
gio102004 Μάϊος 24, 2012 #2098 Κοινοποίηση Μάϊος 24, 2012 Όπως ξαναείπα αν έχεις καταθέσεις, τις έχεις ήδη στείλει έξω και ως εκ τούτου τα συμφεροντά σου επιβάλλουν να βγει ο ΣΥΡΙΖΑ. Ξαναδιάβασε τι έγραψες. Πουθενα δε λες ότι αυτος που πεινάει θα ψηφίσει τσίπρα μπας και φάει. Αυτό που λες είναι ότι αυτός που πεινάει θα ψηφίσει τσίπρα και στα @@ αν πεινάσει και η υπόλοιπη ΕλλάδαΣου χω ένα καλύτερο. Εγώ ψηφίζω ΑΝΤΑΡΣΥΑ.α) Και φαντάζομαι ότι θα εκτρέφουμε γαιδουράκια για τη μεταφορά των προιόντων; Πως θα αγοράζεις πετρέλεαιο; Α ξέχασα με διακρατικές συμφωνίες. Τη λύση θα δώσει το ξανθό γένος. Α ρε Λιακό ήσουν πολύ μπροστά τελικά.β) Μιας και αναφέρεσαι στο Μπόμπολα και στον κάθε Μπόμπαλα. Πόσους ανθρώπους απασχολεί; Αν κλείσει θα τους διορίσει και αυτους ο Αλέξης στο Δημόσιο. Protip. Οι εργαζόμενοι στο Μπόμπολα δεν είναι μόνο η Τρέμη και ο Τζίμας.Μετά απο 5 χρόνια σε dealing room η αλήθεια είναι ότι είχα την εντύπωση ότι ο κάθε ένας ξεφορτώνεται ένα trade όταν ο πόνος πλέον είναι αβάσταχτος και η ελπίδα να γυρίσει ο τροχός εξαντλείται. Και η Ελλάδα αυτή τη στιγμή είναι ένα ΠΟΛΫ ΚΑΚΟ tradeΡε πουλάκι μου έφαγε άκυρο στα μούτρα απο τον Γερμαναρά για αυτό το λόγο; Εκτός και αν νομίζεις ότι ο άλλος ήταν απασχολημένος στο να απλώνει τραχαναψηφιζεις ανταρσια?και εχεις γνωμη για τον τσιπρα και τις συμμαχιες που δεν κανει με τους ισχυρους σοσιαλιστες? εχεις αποψεις ακρως νεο φιλελευθερες αγορι μου (λαθος κομμα στηριζεις) βλεπω α) και β)...ετσι θα παμε μπροστα?μπορει να πειναμε αλλα εχουμε και αξιοπρεπεια ξερεις...και ειναι απαραιτητη προυποθεση για τον εργαζομαενο ειναι δικαιωμα του ξερεις... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Hydra Μάϊος 24, 2012 #2099 Κοινοποίηση Μάϊος 24, 2012 Πάμεεε, όλοι οι καλοί χωρούν!http://www.real.gr/DefaultArthro.aspx?page=arthro&id=148864&catID=11&utm_source=dlvr.it&utm_medium=facebookΞαφνικά όλοι θυμήθηκαν την Ελλάδα. Σας θυμίζει κάτι όλο αυτό; Μη σας μπαίνουν υποψίες ότι το κάνουν για να μας το χτυπάν μετά από 20 χρόνια όλοι: "Εγώ αγωνίσθηκα και φώναζα". Όχι καλέ.Εμένα μου θυμίζει 30 και κάτι χρόνια πριν. Αφιέρωση:του Φαίδρου Μπαρλά.Για να προλάβω τα κακά πνεύματα, δεν ήταν δεξιός. Το 1975 πέθανε, οπότε φανταστείτε πόσο μπροστά ήταν όταν το έγραψε αυτό. Εν Έτει 2000Όταν μεγάλωσε, έμαθεπως ο πατέρας τουήταν κι αυτός,«τη νύχτα εκείνη»,στο Πολυτεχνείο.Η θεία του η Λιλή,ο θείος του ο Μιχάλης,ήταν κι αυτοί,«τη νύχτα εκείνη»,στο Πολυτεχνείο.Όλοι οι γνωστοί του μπαμπά,όλες οι γνωστές της μαμάς,ήταν κι αυτοί,«τη νύχτα εκείνη»,στο Πολυτεχνείο…Τώρα, κάθε πρωί,καθώς κατηφορίζει την οδό Πατησίωνκι αντικρύζει την καγκελλόπορτατην κλεισμένη «εις μνήμην».στριφογυρίζει στο νου τουη ίδια απορία:«Πώς διάβολο χώρεσανόλοι αυτοί εδώ μέσα;…» Link to comment Share on other sites More sharing options...
astrolabos Μάϊος 24, 2012 Author #2100 Κοινοποίηση Μάϊος 24, 2012 ΣΥΡΙΖΑ κατά διαπλοκής: Το κράτος χάνει 500 εκατ. ευρώ από τα κανάλιαΕ ρε γλέντια! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.