Snips Μάϊος 23, 2012 #2061 Κοινοποίηση Μάϊος 23, 2012 Πραγματικά MYRALIS. Στις 17 Ιούνη, δεν ξέρω τι θα ψηφίσω... Τον Τσίπρα ή εσένα....; Έ βρε αγόρι μου...άσε να πει ο κόσμος και τίποτα κακό για το κόμμα σου. Κάτι απο αυτά θα ισχύει... -------------------------- [ame] [/ame]Ήρθε ήρθε... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dolly Μάϊος 23, 2012 #2062 Κοινοποίηση Μάϊος 23, 2012 Το Ευρο-ομολογο ειναι μακράν ότι καλύτερο αλλα δεν θα το κάνουν όσο ακόμα μπορουν να μας αρμέξουν δυστηχώς. Link to comment Share on other sites More sharing options...
jiohkor3 Μάϊος 23, 2012 #2063 Κοινοποίηση Μάϊος 23, 2012 Το οτι υποστηριζουν μερικοι το συριζα με τη λογικη "δεν εχει κλεψει ακομη" ειναι τραγικο!Εννοειται ηγετες δεν εχουμε, ουτε προτεινω κατι, αλλα οχι και για ηγετης το παιδι του εργολαβου της χουντας...Καμμενο ολοι λεμε που εχει προτασεις, αν κανει κωλοτουμπα και αυτος παμε γιαπολεμο! Link to comment Share on other sites More sharing options...
narta Μάϊος 23, 2012 #2064 Κοινοποίηση Μάϊος 23, 2012 Το Ευρο-ομολογο ειναι μακράν ότι καλύτερο αλλα δεν θα το κάνουν όσο ακόμα μπορουν να μας αρμέξουν δυστηχώς. Θα το κάνουν λιαν συντομως ομως γιατι οι τραπεζες στην Ισπανια, πως να το θεσω κομψα, κλανουν μεντες; Και το EFSF δεν εχει σαλιο (αναλογης εκτασης) Αν δε παρουν μυρωδια τίποτα bank run στο Σπανιολα, και τραβηξουν χαλακι aka ομολογα δημοσιο/ιδιωτικο απο το γειτονα μακαρονοφάγο, θα κλασει στο γελοιο ο καθε πικραμενος ανεργος σε ολη στην Ευρωπη! Το οτι υποστηριζουν μερικοι το συριζα με τη λογικη "δεν εχει κλεψει ακομη" ειναι τραγικο!Εννοειται ηγετες δεν εχουμε, ουτε προτεινω κατι, αλλα οχι και για ηγετης το παιδι του εργολαβου της χουντας...Καμμενο ολοι λεμε που εχει προτασεις, αν κανει κωλοτουμπα και αυτος παμε για πολεμο! Αποδειξεις επι τουτου εχεις; Επισημες ή τουλαχιστον απο αξιοπιστη/αντικειμενικη πηγη. Το www.katsaplias.gr δεν πιάνεται. Link to comment Share on other sites More sharing options...
jiohkor3 Μάϊος 23, 2012 #2065 Κοινοποίηση Μάϊος 23, 2012 Βρες εσυ το αντιθετο γιατι προσωπικα δε προλαβαινω...:magic: Link to comment Share on other sites More sharing options...
narta Μάϊος 23, 2012 #2066 Κοινοποίηση Μάϊος 23, 2012 Βρες εσυ το αντιθετο γιατι προσωπικα δε προλαβαινω...:magic: Καταλαβα, παλι στις πιρουέτες το εριξες. Προσοχη στην προσγείωση, εχει Καίαδα και αμα δεν εισαι εγερθητως την εκατσες Link to comment Share on other sites More sharing options...
vic Μάϊος 23, 2012 #2067 Κοινοποίηση Μάϊος 23, 2012 Βρες εσυ το αντιθετο γιατι προσωπικα δε προλαβαινω...:magic:Semper necessitas probandi incumbit ei qui agit.Burden of proof - Wikipedia, the free encyclopedia Link to comment Share on other sites More sharing options...
narta Μάϊος 23, 2012 #2068 Κοινοποίηση Μάϊος 23, 2012 Το διαβασα μου αρεσε:ο Βενιζέλος, ο Σαμαράς, οι κομματικοί τους στρατοί, οι στόκοι κάθε πολιτικοϊδεολογικού χώρου, υπάρχει περίπτωση να με πείσουν για κάτι. Αν συνεχίσουν όλοι μαζί να την πέφτουν στον Τσίπρα, να δείχνουν τόσο έντονα την ενόχλησή τους για την ύπαρξή του, να επιμένουν στις προβοκάτσιες εναντίον του, μπορεί να με πείσουν να πάω να τον ψηφίσω.Κι αν το κάνω εγώ, σημαίνει ότι θα έχουν πείσει και άλλους να το κάνουν. Όχι επειδή μας αρέσει ο ΣΥΡΙΖΑ, αλλά επειδή μας αρέσουν τα τσογλάνια που ρίχνουν κλωτσιές στα σάπια. Δε θέλει και πολύ να γυρίσει το μυαλό του ανθρώπου, ειδικά όταν τον εκνευρίζουν εκείνοι που σιχαίνεται.souce Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dolly Μάϊος 23, 2012 #2069 Κοινοποίηση Μάϊος 23, 2012 Δεν έχω καμία ορεξη να τους ψηφίσω, (και δεν το έκανα) και τίποτα τέτοιο. να πεθάνουν και τα 2 μεγάλα κόμματα.Το πρόβλημα μου ειναι πως δεν βλέπω βιώσιμη λύση απο τον Αλεξάκη... δηλαδή ΔΕΝ τον βλέπω σαν εναλλακτική. Α και καλό θα ήταν να μάθει και κανένα Αγγλικό (για να πω την κακία το ξέρω). Link to comment Share on other sites More sharing options...
narta Μάϊος 23, 2012 #2070 Κοινοποίηση Μάϊος 23, 2012 Δεν έχω καμία ορεξη να τους ψηφίσω, (και δεν το έκανα) και τίποτα τέτοιο. να πεθάνουν και τα 2 μεγάλα κόμματα.Το πρόβλημα μου ειναι πως δεν βλέπω βιώσιμη λύση απο τον Αλεξάκη... δηλαδή ΔΕΝ τον βλέπω σαν εναλλακτική. Α και καλό θα ήταν να μάθει και κανένα Αγγλικό (για να πω την κακία το ξέρω).Στην παρουσα κατάσταση τί βλεπεις ως βιώσιμο σχεδιο με βαση τις επιλογες που εχουμε; Link to comment Share on other sites More sharing options...
jiohkor3 Μάϊος 23, 2012 #2071 Κοινοποίηση Μάϊος 23, 2012 Μολις βρεθουν τα στοιχεια θα τα βαλω μην αγχωνεστε. Το οτι ειναι κρυμμενα καλαδε σημαινει οτι θα μεινουν για πολυ. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Tsakonas Μάϊος 23, 2012 #2072 Κοινοποίηση Μάϊος 23, 2012 Πρωτοφανής εκλογική παρέμβαση της Eurobank ενάντια στο ΣΥΡΙΖΑ | Left.grαν αυτο αληθευει ΕξΑπάτηση εκλογέων Αρθρο 162. Οποιος με ψευδείς ειδήσεις ή συκοφαντικές διαδόσεις που ανάγονται στο πρόσωπο κάποιου υποψηφίου ή με άλλο τρόπο εξαπατά εκλογέα είτε για να μην ασκήσει το εκλογικό του δικαίωμα, είτε για να μεταβάλει το εκλογικό του φρόνημα σε κάποια από τις εκλογές που αναφέρονται στο άρθρο 161 τιμωρείται με Φυλάκιση μέχρι δύο ετών και με χρηματική ποινή. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Myralis Μάϊος 23, 2012 #2073 Κοινοποίηση Μάϊος 23, 2012 Μολις βρεθουν τα στοιχεια θα τα βαλω μην αγχωνεστε. Το οτι ειναι κρυμμενα καλαδε σημαινει οτι θα μεινουν για πολυ.Κάποιος κακοηθής θα έλεγε ότι τα προηγούμενα σου λόγια τότε ήταν λάσπη..Γιατί χωρίς στοιχεία, μόνο σαν λάσπη θα το ονόμαζε αυτός ο κακοηθής.. Λάσπη λάσπη κάτι θα μείνει δεν μπορεί..Κάποιος άλλος το ξεκίνησε, το έγραψε, κάποιοι το πίστεψαν και το αναπαράγουν, αλλά αυτό δεν σημαίνει ότι δεν είναι λάσπη έτσι?Τεσπά..Συγνώμη [MENTION=1143]Snips[/MENTION] αν εκνευρίζω κόσμο (πραγματικά το λέω), ξέρω ότι δεν θα πείσω κανέναν εδώ μέσα από αυτούς που συμμετέχουν, αλλά το να διαβάζει και να ξαναδιαβάζει κάποιος εδώ τόσες φορές αρνητικά σχόλια, βασιζόμενο σε ψέματα και λάσπη θα έκανε οποιονδήποτε να αντιδράσει και να απαντήσει.Δεν με πείραξε τόσο το ότι ο l2phile λίνκαρε κάτι που κάνει τις συνιστώσες να μοιάζουν με ανομοιογενή νεχιλίμ από τον γαλαξία της Ανδρομέδας, αλλά το ότι παλιότερα είχε λινκάρει κάτι αντίστοιχο ο jiohkor3, και περιμένω πολύ πόλεμο τις ερχόμενες ημέρες για τις συνιστώσες.Όταν μάλιστα είμαι μέλος της συνιστώσας που τρώει τα περισσότερα βέλη, ε ναι, θα απαντήσω.EDIT:Περί εργολάβου της Χούντας, ακόμα και να ισχύει (και ορκίζομαι σε ότι έχω ιερό ότι δεν ξέρω κάτι), ο Τσίπρας γεννήθηκε 4 μέρες αφότου.. έπεσε η Χούντα! Δεν μπορώ να καταλάβω τι σχέση μπορεί να έχουν οι .. εργολαβίες του πατέρα του με τα δικά του Πιστευω που διαμορφώθηκαν σε μια τελοίως διαφορετική κοινωνία. Link to comment Share on other sites More sharing options...
tavliban Μάϊος 23, 2012 #2074 Κοινοποίηση Μάϊος 23, 2012 @Myralis βασικά το είχα δει στην τηλεόραση και κρατούσε ένας νεοδημοκράτης (ξέρω μλκς) μια αφίσα που έδειχνε ένα παιδάκι μέσα σε ένα αεροπλάνο με φόντο το σήμα της ολυμπιακής, έλεγε ΣΥΡΙΖΑ από κάτω και ανέφερε κάτι για κρατικοποίηση της Ολυμπιακής. Στο άλλο παράθυρο ήταν ο Χουντής και δεν αρνήθηκε την ύπαρξή του, ούτε αρνήθηκε αυτή την πολιτικήέλπιζα ότι θα είχες εικόνα...έψαξα στο internet δεν την βρήκα πουθενά..ελπίζω να μην μπουν στην διαδικασία καν να το σκεφτούν.@narta το ότι δεν λένε για προσλήψεις από 1/4/2012 (πρωταπριλιά) δεν σημαίνει ότι δεν τις υποστηρίζουνε ή ότι όλο αυτό το διαστημα που γα......στε όλοι μαζί λαικίζουνε ασύστολα για να προσελκύσουνε ψήφους... Όσο για τον εκβιασμό που υποστηρίζεις ναι μεν συμφωνώ αλλά..νομίζω πως είμαστε ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ ΜΙΚΡΟΙ, και δεν μπορούμε να επηρεάσουμε την οικονομία της ευρώπης, αν θεωρείς ότι μπορούμε να πάρουμε μπάλα τους PIΙS, άντε πες και πετύχαμε. Ξέρεις όμως τι επίσης θα πετύχουμε; Να θέλει οοοοοοοοοοοολη η ευρώπη (και εννοούμε όλη) να μας μπιπ το κάγκελο. Θα ακούνε για έλληνες και θα λένε ότι μπορείς να φανταστείς. Θα μου πεις στα @@ σου, αλλά αυτό θα έχει τρελό αντικτυπο στην αγορά, στον τουρισμό, στην φήμη μας ως λαός... με πιάνεις φαντάζομαι...Εγώ πιστεύω πως πρέπει να πάμε με τα νερά των ευρωπαίων, να εκμεταλλευτούμε την αλλαγή πολιτικής (ώστε να εκμεταλλευτούμε και το ευρωομόλογο), να γυρίσουμε σε ανάπτυξη και θετικούς προυπολογισμούς και έπειτα βλέπουμε για δραχμές, μνες whatevah... Link to comment Share on other sites More sharing options...
yanni Μάϊος 23, 2012 #2075 Κοινοποίηση Μάϊος 23, 2012 Πρωτοφανής εκλογική παρέμβαση της Eurobank ενάντια στο ΣΥΡΙΖΑ | Left.grαν αυτο αληθευειΝομίζω ότι στην περίπτωση της Eurobank δεν είναι αποκλειστικά εκλογική παρέμβαση, αλλά μάλλον πιθανό σενάριο. Αν δεν κάνω λάθος έχουν τόσα πολλά ομόλογα και είναι σε τέτοια οικονομική κατάσταση που θα πάνε για φούντο αν ο Τσίπρας βγει και κρατικοποιήσει καμιά Εθνική και καμιά Alpha και κλείσει τις υπόλοιπες. Και δεν νομίζω να είναι και επίσημη κίνηση της Eurobank. Μάλλον κάποια στελέχη διαχέουν τον δικό τους φόβο στους υπαλλήλους τους. Link to comment Share on other sites More sharing options...
narta Μάϊος 23, 2012 #2076 Κοινοποίηση Μάϊος 23, 2012 @narta το ότι δεν λένε για προσλήψεις από 1/4/2012 (πρωταπριλιά) δεν σημαίνει ότι δεν τις υποστηρίζουνε ή ότι όλο αυτό το διαστημα που γα......στε όλοι μαζί λαικίζουνε ασύστολα για να προσελκύσουνε ψήφους... Όσο για τον εκβιασμό που υποστηρίζεις ναι μεν συμφωνώ αλλά..νομίζω πως είμαστε ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ ΜΙΚΡΟΙ, και δεν μπορούμε να επηρεάσουμε την οικονομία της ευρώπης, αν θεωρείς ότι μπορούμε να πάρουμε μπάλα τους PIΙS, άντε πες και πετύχαμε. Ξέρεις όμως τι επίσης θα πετύχουμε; Να θέλει οοοοοοοοοοοολη η ευρώπη (και εννοούμε όλη) να μας μπιπ το κάγκελο. Θα ακούνε για έλληνες και θα λένε ότι μπορείς να φανταστείς. Θα μου πεις στα @@ σου, αλλά αυτό θα έχει τρελό αντικτυπο στην αγορά, στον τουρισμό, στην φήμη μας ως λαός... με πιάνεις φαντάζομαι...Εγώ πιστεύω πως πρέπει να πάμε με τα νερά των ευρωπαίων, να εκμεταλλευτούμε την αλλαγή πολιτικής (ώστε να εκμεταλλευτούμε και το ευρωομόλογο), να γυρίσουμε σε ανάπτυξη και θετικούς προυπολογισμούς και έπειτα βλέπουμε για δραχμές, μνες whatevah...Νομιζω εχεις ιδέα ποσο "μπλεγμενα" ειναι τα χρηματοοικονομικα στην Ευρωπη και στον κοσμο ολο. Αν μετα απο 2 ετη που φτιαχνουν προστασίες και firewall και ξεφορτωνονται ομολογα και σημερα γαλλικη εφημερίδα αναφέρει οτι εξοδος της Ελλάδας θα στοιχησει στις Γαλλικες τράπεζες 19,8εκδις €, απλα μπορώ να φανταστω ποσο θα κοστισει στις ΗΔΗ πληγωμένες Ισπανικες τραπεζες και κατ' επεκταση στις Πορτογαλικες. Κοιτα διπλα στους Ιταλους 2,1 τρις € δημοσιο και ιδιωτικο (επιχειρηματικο) εξωτερικο χρέος. ειμαστε ΜΙΚΡΟΙ; ΝΑΙ. Η ζημία ομως θα ειναι μεγαλη. Η Lehman Brothers ηταν ΠΟΛΥ μικροτερη και εκανε ηλεκτροσοκ στην υφήλιο το 2008. Στις διεθνεις σχέσεις η απειλη χρησης βιας ειναι ενα πολυ καλο οπλο και πολλες φορες πιάνει. Δεν ειπε καποιος οτι θα σβηστουν μονοκονδυλια οτι υπογραφτηκε μεχρι τωρα αλλα να αλλαξουν οι οροι (τουλαχιστον οσον αφορα το κοινωνικο/προνοιακο κομματι)Πεθαινουν ελληνες γμτ το κερατο μου, καταλαβετε το. Οι κωλοτραπεζες παιζουν short τις ζωες μας.... :bye:Edit: Η Γερμανια σημερα δανειστηκε με επιτοκιο 0% για 2 χρόνια. Εμας μας δανειζει με επιτοκιο. Link to comment Share on other sites More sharing options...
narta Μάϊος 23, 2012 #2077 Κοινοποίηση Μάϊος 23, 2012 "Η δήλωση σας ηταν σαφής. Σκληρή αλλα σαφής" @0:23[ame=http://www.youtube.com/watch?v=AbYqj0IYQpQ]Enikos.gr ΒΕΝΙΖΕΛΟΣ ΧΑΜΗΛΟΦΩΝΑ ΓΙΑ ΤΟΝ ΤΣΙΠΡΑ MEGA 23.05.2012.flv - YouTube[/ame]Και αυτος τάζει επαναδιαπραγμάτευση φυσικα αν εκλεγεί. Πως; Δίνωτνας πρωτα κ@λο και μετα θα διαπραγματευτει αν θα μπει 1m ή 1.01m; Τί σφουγκοκωλάριους έχουμε εδω ρε gay μου; Link to comment Share on other sites More sharing options...
l2phile Μάϊος 23, 2012 #2078 Κοινοποίηση Μάϊος 23, 2012 Πρωτοφανής εκλογική παρέμβαση της Eurobank ενάντια στο ΣΥΡΙΖΑ | Left.grαν αυτο αληθευειΚαι που θα το μάθει το bowz; Έχουν εκλογικό κέντρο μέσα στην eurobank;Κοίτα ρε Cool Άλεξη που απειλούν κόσμο μην σε ψηφίσει γιατί είσαι ΤΟΣΟ KEWL και ΜΑΜΑΤΟΣ και θα φέρεις αλλαγή στην Ελλάδα. site: left.gr OK Link to comment Share on other sites More sharing options...
ARMAGEDDON Μάϊος 23, 2012 #2079 Κοινοποίηση Μάϊος 23, 2012 [ame] [/ame] Link to comment Share on other sites More sharing options...
SLN Μάϊος 23, 2012 #2080 Κοινοποίηση Μάϊος 23, 2012 Προς ολους αυτους που ΔΕΝ υπερασπιζονται το μνημονιο αλλα μαλλον καταφερονται εναντια στα κομματα που το αρνουνται (Καμμενος/Τσιπρας/κλπ) με την αιτιολογια οτι "... κανεις απο αυτους δεν εχει λυση τι θα κανει μετα που θα πει το οχι... ολοι τους ειναι ασχετοι/απειροι/αναξιοι/whatever... θα μας καταστρεψουν για να κανουν το καμποσο κλπ κλπ"Η αλλη οδος τι σας υποσχεται και την ακολουθειτε??Ωραια λετε δεν θα ψηφισω τον π.χ. Τσιπρα/Καμμενο γιατι μετα που θα βγει και να πει οχι (που θελω κι εγω αλλα ντρεπομαι να το πω) μετα δεν εχει ολοκληρωμενο σχεδιο.Δηλαδη το ολοκληρωμενο σχεδιο που σας προσφερουνε οι αλλοι (του "ΝΑΙ ΣΕ ΟΛΑ") ποιο ειναι και σας εχουν πεισει?? Οτι θα συνεχισουμε να δανειζομαστε για να... ξεχρεωσουμε?? Και αυτο το λετε καλο??? Για ποιον? Για ποσο?Οτι θα επιπλευσουμε ακομα 2-3 χρονακια σε "ελεγχομενη χρεωκοπια" (οτι διαολο κι αν σημαινει αυτο) πριν τι??? Πριν αρχισει η ... αναπτυξη??? LAWL... πριν αρχισουν οι εξωτερικες επενδυσεις??? Πριν αρχισουν οι τραπεζες να ξαναδανειζουν?? Τι ειναι αυτο το ελπιδοφορο που περιμενετε να βγει απο το μνημονιο και το στηριζετε? Ή μαλλον καλυτερα τι ειναι αυτο το τοσο συγκεκριμενο που ταζουν και εξηγουν καλα οι αλλοι και "λειπει" απο το "νταξει μωρε... ας πουμε τωρα ΟΧΙ και βλεπουμε τι θα μας ξημερωσει" οπλοστασιο των "αντι-μνημονιακων?Εγω το μονο που βλεπω ειναι τον Βαγγελα, να λεει αναπτυξη το 2013... (χωρις στοιχεια...). Αν ειναι να παρω ενα τηλ τον Αλεξη και τον Πανο και τους αλλους να τους πω να λενε "αναπτυξη το 4ο τριμηνο του 2012" ετσι για να βγουμε κι ενα τριμηνο μπροστα και να εφησυχασει ο κοσμος... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.