tavliban Μάϊος 23, 2012 #2041 Κοινοποίηση Μάϊος 23, 2012 Με άλλα λόγια οι παρτάκηδεςΚοιτα για κάποιον που όντως ξέρουμε ότι έκλεψε χρήματα ο πρωην προεδρος σας είχε κάνει μάζωξη έξω απο τη ΓΑΔΑ. Και αναφέρομαι στις διαμαρτυρίες για τη σύλληψη του γιου του Βούτσηποιοι παρτάκηδες (οι άνεργοι και οι φτωχοί??? lol&lmao) και για ποιον πρόεδρο μιλας;; και τι σχέση έχει με το ζητούμενο? Link to comment Share on other sites More sharing options...
narta Μάϊος 23, 2012 #2042 Κοινοποίηση Μάϊος 23, 2012 Κοιτα για κάποιον που όντως ξέρουμε ότι έκλεψε χρήματα ο πρωην προεδρος σας είχε κάνει μάζωξη έξω απο τη ΓΑΔΑ. Και αναφέρομαι στις διαμαρτυρίες για τη σύλληψη του γιου του ΒούτσηΠροεδρός μας; Εχεις χασει κατι; Ή εγω; Δεν εχω προεδρο καρδια μου, ρεαλιστης ειμαι.το ψάρι για μένα δεν βρωμάει από το κεφάλι...συγγνώμη αλλά κάποιοι τους ψήφισαν αυτούς τους αλήτες όλα αυτά τα χρόνια με την υπόσχεση ανταλάγματα...Δηλαδη αμα κυβερνησουν οι ιδιοι (που εκανα τα ρουσφέτια) θα καθαρισει κατι; Δηλαδη οι πολιτικοι ηταν αγνοι και τους διεφθειρε ο κοσμος; Ο Α.Παπανδρέου, ο Ακης, ο ΓΑΠ, ο Αλογοσκουφης, ο Λαλιώτης και γενικα οι εχοντες σκελετους στην ντουλαπα τους, ηταν αγνοι, καθαροι και τους διεφθειρε ο Σακης, ο Μακης και ο Μητσος που τους ψηφισαν; Αμ δεν καθαρίσει ο τοπος απο τα λαμόγια που δινουν τις εντολες, πως θα δοθει η εντολη καθαρισμου του συστηματος;Η κοτα ή το αυγο; Ξεκινας απο την κοτα, για να μην μπορει να κανει αυγα και μετα συνθλιβεις τα εναπομεινωντα αυγα. Link to comment Share on other sites More sharing options...
tavliban Μάϊος 23, 2012 #2043 Κοινοποίηση Μάϊος 23, 2012 Προεδρός μας; Εχεις χασει κατι; Ή εγω; Δεν εχω προεδρο καρδια μου, ρεαλιστης ειμαι.Δηλαδη αμα κυβερνησουν οι ιδιοι (που εκανα τα ρουσφέτια) θα καθαρισει κατι; Δηλαδη οι πολιτικοι ηταν αγνοι και τους διεφθειρε ο κοσμος; Ο Α.Παπανδρέου, ο Ακης, ο ΓΑΠ, ο Αλογοσκουφης, ο Λαλιώτης και γενικα οι εχοντες σκελετους στην ντουλαπα τους, ηταν αγνοι, καθαροι και τους διεφθειρε ο Σακης, ο Μακης και ο Μητσος που τους ψηφισαν; Αμ δεν καθαρίσει ο τοπος απο τα λαμόγια που δινουν τις εντολες, πως θα δοθει η εντολη καθαρισμου του συστηματος;Η κοτα ή το αυγο; Ξεκινας απο την κοτα, για να μην μπορει να κανει αυγα και μετα συνθλιβεις τα εναπομεινωντα αυγα.αυτό που λέω εγώ είναι ότι τόσα χρόνια το πρόβλημα της ελλάδας είναι νοοτροπίας&παιδείας...αρνείσαι ότι έλληνα(ρα)ς γουστάρει να του χαιδεύουν τα αυτιά δηλαδή; πως βγήκε ο ΓΑΠ προπερσι? θυμάσαι? ΛΕΦΤΑ ΥΠΑΡΧΟΥΝ είπε...και κάποιοι τον πίστεψαν...Για μένα λοιπόν σφάζεις και την κότα, και τα κοτοπουλάκια όπως λες... αλλά και τους υποστηρικτές τους αν "σφάξεις" μόνο δεν θα βγουν κυβέρνηση...τέλοσπάντων θεωρώ περισσότερο υπεύθυνους τους ψηφοφόρους παρά τους πολιτικούς... personal opinion φυσικά..είπαμε θέλουμε πολιτικό με cohones...όχι άλλο λαικισμό...μπούχτισα... Link to comment Share on other sites More sharing options...
narta Μάϊος 23, 2012 #2044 Κοινοποίηση Μάϊος 23, 2012 To ή αλλαζουμε είτε βουλιάζουμε ισχυει: σαν πολιτες ομως. Αλλαζεις την ηγεσία και αν κανει τα ιδια, βγαινεις στον δρόμο και τους ριχνεις. Τα κινηματα του Συνταγματος δεν ειχαν ουτε συνδικαλιστικη ουτε αλλη καθοδηγηση, ηταν απλη οργη. Και αυτη η οργη πρεπει να συνεχισει και να γινει απαιτηση αμεσου ελεγχου της κυβερνησης, να ΑΠΑΙΤΗΣΕΙ διαφανεια στα οικονομικα και στις ΣΟΒΑΡΕΣ αποφασεις ΜΟΝΟ με δημοψηφισμα. Το οτι περασε δανειακη συμβαση που σκλαβωσε ΟΛΟΥΣ τους ελληνες χωρις να ρωτηθουμε ηταν απλα φασισμος.Slightly off topicH Γερμανια ειναι διεθνης τοκογλυφος - officiallyhttp://www.ert.gr/mas-endiaferoun/item/7450-Reportaz-germanikhs-thleorashs-Ta-kerdh-ths-Germanias-apo-thn-krish-sthn-Ellada Link to comment Share on other sites More sharing options...
Myralis Μάϊος 23, 2012 #2045 Κοινοποίηση Μάϊος 23, 2012 Εχετε τρελαθει και νομίζετε οτι η δραχμη (αν και επιλέγω ΜΝΑ για λογους ιστορικους ) θα εινα το τελος μας.Θες να ξέρεις ποιος ψηφίζει εκτος ευρω; οι 1.5εκ άνεργοι που τωρα δεν πληρώνονται και δεν τους νοιαζει αν αυριο θα πληρώνονται σε ευρω ή δραχμη οι αλλο 1εκ εργαζόμενοι που τους εχουν με εκ περιπτροπης και μειωμένο ωράριο που δεν τους φτάνει να φανε. Πεινανε σε ευρω, ισως πεινασουν σε δραχμη οι υπολοιποι που εχουν μια δαμόκλειο σπάθη απο πανω τους - λεγε με απολυση, δεν εχουν φραγκο στην τράπεζα και χρωστανε απο το δάνειο που πηραν (και μεχρι πριν 2 χρονια πληρωναν επειδη δουλευαν 2 ατομα στο σπιτι και εβγαινε η δοση) και τωρα ειναι σε απόγνωση, ο ενας χωρις δουλεια Θες κιαλλα; Ο παππους που χθες επιασαν στο super market να κλεβει τροφιμα γιατι πεινουσε και δωσαμε ολοι ρεφενε να τα αγορασει ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΣΥΧΑΘΗΚΑΝ ΤΑ ΛΑΜΟΓΙΑ ΝΑ ΚΛΕΒΟΥΝ, ΝΑ ΛΗΣΤΕΥΟΥΝ, ΝΑ ΞΕΣΚΙΖΟΥΝ, ΝΑ ΜΑΣ ΠΗΔΑΝΕ ΤΗΝ ΑΞΙΟΠΡΕΠΕΙΑ ΣΑΝ ΠΟΛΙΤΕΣ ΚΑΙ ΧΩΡΑ ΚΑΙ ΑΚΟΜΑ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΠΙΣΩ ΑΠΟ ΤΑ ΣΙΔΕΡΑ Ή ΤΟ ΕΚΤΕΛΕΣΤΙΚΟ. αυτοι σου κανουν; Γράψε στον φίλο και ποιοι ψηφίζουν ΠΑΣΟΚ-ΝΔ-ΛΑΟΣ-ΔΥΣΗ και θα σου στήσω άγαλμα! Βέβαια τίποτα δεν θα του αλλάξει την γνώμη όπως λέει, αλλά το να διαβάζω εδώ ποιοι πιστευει ότι ψηφίζουν είναι ανούσιο. Link to comment Share on other sites More sharing options...
narta Μάϊος 23, 2012 #2046 Κοινοποίηση Μάϊος 23, 2012 Γράψε στον φίλο και ποιοι ψηφίζουν ΠΑΣΟΚ-ΝΔ-ΛΑΟΣ-ΔΥΣΗ και θα σου στήσω άγαλμα! Βέβαια τίποτα δεν θα του αλλάξει την γνώμη όπως λέει, αλλά το να διαβάζω εδώ ποιοι πιστευει ότι ψηφίζουν είναι ανούσιο.ΒΤW AN βγει ο Τσιπρας και δεν κανει σωστες κινησεις (ανθρωπιστικες/κοινωνικη ελαφρυνση) τοτε ειμαι ο πρωτος που θα πεταξει γιαουρτι/τσιμεντολιθο ξηγημενα. ΚΑι επισης πρεπει να καθαρισει το δημοσιο απο τα λαμογια, The hard way, κλεβεις εφυγες δημευση περιουσιας και στερηση συνταξιοδοτικων οφελειματων. Καθαριοτητα. Νοικοκυρεμα. Αν ξαναδω δημοσιο υπαλληλο σαν χθες που πηγα στην τοπικη ΔΕΥΑΚ και ειδα υπαλληλο να κοιμαται και αλλον ενα να facebook-ιζει ΕΝΩ ειχε πολιτες να εξυπηρετήσει και ελεγε ναι θα το κοιταξουμε θα αρχιζω να τσιριζω και να κατουραω υπολογιστες.Μπορει να ειναι η ελπιδα, αλλα πρεπει να αποδειχθει ανταξιος αλλιως ΜΑΥΡΟ φιδι που τον εφαγε! Link to comment Share on other sites More sharing options...
neuromancer Μάϊος 23, 2012 #2047 Κοινοποίηση Μάϊος 23, 2012 Ξεκινας απο την κοτα, για να μην μπορει να κανει αυγα και μετα συνθλιβεις τα εναπομεινωντα αυγα.I want to know where they are! (Vascez - Aliens) Link to comment Share on other sites More sharing options...
tavliban Μάϊος 23, 2012 #2048 Κοινοποίηση Μάϊος 23, 2012 To ή αλλαζουμε είτε βουλιάζουμε ισχυει: σαν πολιτες ομως. Αλλαζεις την ηγεσία και αν κανει τα ιδια, βγαινεις στον δρόμο και τους ριχνεις. Τα κινηματα του Συνταγματος δεν ειχαν ουτε συνδικαλιστικη ουτε αλλη καθοδηγηση, ηταν απλη οργη. Και αυτη η οργη πρεπει να συνεχισει και να γινει απαιτηση αμεσου ελεγχου της κυβερνησης, να ΑΠΑΙΤΗΣΕΙ διαφανεια στα οικονομικα και στις ΣΟΒΑΡΕΣ αποφασεις ΜΟΝΟ με δημοψηφισμα. Το οτι περασε δανειακη συμβαση που σκλαβωσε ΟΛΟΥΣ τους ελληνες χωρις να ρωτηθουμε ηταν απλα φασισμος.για αυτό και πρέπει να βγούμε από το μνημόνιο as soon as possible...δυστυχώς όμως αυτό δεν μπορεί να γίνει και άμεσα που κάποιοι λένε...όσο υπάρχει νόμος περί ευθύνης υπουργών (που τους προστατεύει),άσυλο για τους βουλευτές και όσο υπάρχει μονιμότητα στο Δ.Τ. δεν προκειται να αλλάξει τπτ...Αν αλλάξει η ηγεσία που λες και κάνει τα ίδια...την κάτσαμε την βάρκα...είμαι από αυτούς που πιστεύουν ότι με δραχμή θα υποφέρουμε για μεγάλο διάστημα (αν και τεχνικά/πολιτικά είναι αδύνατο να τυπώσουμε/αλλάξουμε νόμισμα σε δραχμές για να καλύψουμε ανάγκες)..αν τελικά περάσουμε σε δραχμή, πρέπει πρώτα να έχουμε ΚΕΡΔΗ στην οικονομία και οι εξαγωγές να είναι περισσότερες των εισαγωγών..εκεί είμαι μέσα, να γυρίσουμε στην δραχμή...τώρα άμεσα το ξεχνάμε...διαφωνώ με το δημοψήφισμα (όχι σε όλα τα επίπεδα βέβαια) και θα σου πω γιατί...πιστεύω ΑΚΡΑΔΑΝΤΑ ότι ο μέσος έλληνας ψηφοφόρος δεν μπορεί να σχηματίσει άποψη αν κάτι τον συμφέρει ή όχι...π.χ. για το δημοψήφισμα που έλεγε ο ΓΑΠ (αν ουσιαστικά θέλουμε euro ή όχι), οι περισσότεροι μάλλον θα πούνε ότι θέλουν...Αν όμως τους πεις για το μνημόνιο θα πούνε ΟΧΙ σαν τον Μεταξά για τον πολύ απλό λόγο ότι το εφαρμόζουν μόνο με ΦΟΡΟΕΙΣΠΡΑΚΤΙΚΑ μέσα..δηλαδή ότι θέλουν να μην γίνει καμία μεταρύθμιση στην οικονομία...δυστυχώς εδώ που φτάσαμε η παραμονή μας στο ευρώ και η εξυγίανση της οικονομίας μας, πιστεύω ότι περνάει από το μνημόνιο (το οποίο έχω πει δεν είναι μέτρα αλλά στόχοι, τα μέτρα τα αποφάσισαν τα "ξεφτέρια" μας).. όπως έχω πεί σε παλαιότερο ποστ το μνημόνιο μπορούσε να το είχε αποφύγει η χώρα, αλλά έπρεπε από το 2001 και μετά να προχωρήσει σε πολλές μεταρυθμίσεις που συνδικάτα και πολιτική ανευθυνότητα δεν άφησαν να προχωρήσουν..(μηχανογράφηση δημοσίου, προώθηση/διευκόλυνση επιχειρηματικότητας, κατάργηση μονιμότητας, απελευθέρωση επαγγελμάτων κλπ κλπ)..ακόμα και το 2009 αν είχε κάνει τα απαραίτητα ίσως το γλυτώναμε όλο αυτό το τερατούργημα... Link to comment Share on other sites More sharing options...
tavliban Μάϊος 23, 2012 #2049 Κοινοποίηση Μάϊος 23, 2012 Γράψε στον φίλο και ποιοι ψηφίζουν ΠΑΣΟΚ-ΝΔ-ΛΑΟΣ-ΔΥΣΗ και θα σου στήσω άγαλμα! Βέβαια τίποτα δεν θα του αλλάξει την γνώμη όπως λέει, αλλά το να διαβάζω εδώ ποιοι πιστευει ότι ψηφίζουν είναι ανούσιο. δεν χρειάζεται να μου πει ΚΑΝΕΙΣ ποιος ψηφίζει αυτά τα κόμματα...λίγο πολύ γνωστά είναι..πάντως δεν τα ψηφίζω εγώ...τουλάχιστον εγώ δεν ψηφίζω/σα κωλοτούμπες ή αγράμματους όπως τον Τσίπρα... ΒΤW AN βγει ο Τσιπρας και δεν κανει σωστες κινησεις (ανθρωπιστικες/κοινωνικη ελαφρυνση) τοτε ειμαι ο πρωτος που θα πεταξει γιαουρτι/τσιμεντολιθο ξηγημενα. ΚΑι επισης πρεπει να καθαρισει το δημοσιο απο τα λαμογια, The hard way, κλεβεις εφυγες δημευση περιουσιας και στερηση συνταξιοδοτικων οφελειματων. Καθαριοτητα. Νοικοκυρεμα. Αν ξαναδω δημοσιο υπαλληλο σαν χθες που πηγα στην τοπικη ΔΕΥΑΚ και ειδα υπαλληλο να κοιμαται και αλλον ενα να facebook-ιζει ΕΝΩ ειχε πολιτες να εξυπηρετήσει και ελεγε ναι θα το κοιταξουμε θα αρχιζω να τσιριζω και να κατουραω υπολογιστες.Μπορει να ειναι η ελπιδα, αλλα πρεπει να αποδειχθει ανταξιος αλλιως ΜΑΥΡΟ φιδι που τον εφαγε! συμφωνώ και επαυξάνω και με όποιον βγει τελοσπάντων...+1000000 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Myralis Μάϊος 23, 2012 #2050 Κοινοποίηση Μάϊος 23, 2012 [MENTION=14120]narta[/MENTION] Δεν διαφωνούμε, το δημόσιο είναι σάπιο, πρέπει να εξυγιανθεί, (οκ, ξύλινος λόγος, αλλά σας παρακαλώ το νόημα κοιτάξτε) ξεκινώντας από την κορυφή. Η πολιτική των γνωστών 2 κομμάτων κατάντησε έτσι το δημόσιο.Ας φύγουν πρώτα αυτοί, ας αναδιαμορφώσουμε μετά όλο το δημόσιο, με τις απαραίτητες μετατάξεις όπου χρειάζοντε (όχι ρε άνθρωπε, αν έβγαλες σχολή γεωλόγων, και κάθεσαι στο υπουργείο πολιτιμσού και κοπανάς μια σφραγίδα όλη μέρα επειδή ψήφισες ΠΑΣΟΚ πριν 10 χρόνια, ήρθε η ώρα να σε σηκώσουμε από το γραφείο σου, να σε πετάξουμε στο αντίστοιχο υπουργείο, και να κάνεις ΔΟΥΛΕΙΑ!), να κάνουμε και τις απαραίτητες προσλήψεις, (ώπα ώπα, μην πυροβολείτε, διαβάστε πρώτα, όχι, να μην προσλάβουμε 20 κομματόσκυλα να κοπροσκυλιάζουν! Να βάλουμε όμως 10 γιατρούς σε ένα νοσοκομείο που δεν προλαβαίνουν ούτε με 12ωρα και να βάλουμε 3 δασκάλους σε ένα σχολείο αν υπάρχουν 30 μαθητές ανα τμήμα.) Να φτιάξουμε και τους ελεγχτικούς μηχανισμούς που δεν υπάρχουν για να βλέπουν ποιος δουλευει και ποιος ξύνεται, και αν με την πρώτη κύρωση, ο άλλος δεν συμμορφωθεί και συνεχίσει να μην κάνει τίποτα, ΝΑΙ να πεταχτεί έξω.Όλα αυτά όμως, ακόμα και 50% να πάρει ο ΣΥΡΙΖΑ, δεν θα γίνουν σε μια μέρα, έτσι? Είναι κατάσταση που ευδοκιμεί στην Ελλάδα 30+ χρόνια..Αν δεν γίνουν όλα αυτά όμως σε ένα ευλογο διάστημα, ή αν ακόμη χειρότερα ξαναγίνουν κομματικές προσλήψεις κτλ, ΜΑΥΡΟ.[MENTION=22080]tavliban[/MENTION]Συγνώμη, το έθεσα λάθος, με εκνευρισε αρκετά αυτό που είπες για τους ψηφοφόρους του ΣΥΡΙΖΑ γιατί σίγουρα δεν ανήκω σε τέτοια κατηγορία υπανθρώπων, και δεν πιστευω ότι επειδή ίσως ένας να το κάνει, υπάρχουν παραπάνω από άλλους 100 που το κάνουν.Ο (κάφρικος) αντίλογος είναι, "Και εγώ πιστευω ότι όσοι ψηφίζουν Τζήμερο, Στέφανο Μάνο και άλλους μνημονιακούς, θα ήθελαν να ψηφίσουν ΠΑΣΟΚ-ΝΔ, αλλά ντρέποντε, και στην ουσία θέλουν Μνημόνιο, ΞΕΡΟΥΝ ότι αν συνεχίσουμε με οποιοδήποτε Μνημόνιο θα καταστραφούμε σαν χώρα, και το κάνουν γιατί έχουν επενδύσει στην καταστροφή της χώρας.Έχουν 1.000.000 ευρώ ήδη έξω, και με το που καταρευσουμε θα εμφανιστούν και θα αγοράσουν τα φιλέτα της χώρας πάμφθηνα. Πολύ πιο λογικό μου φαίνεται, το θεωρώ πολύ πιθανό, και πολύ περισσότεροι άνθρωποι σκέφτοντε έτσι. Link to comment Share on other sites More sharing options...
tavliban Μάϊος 23, 2012 #2051 Κοινοποίηση Μάϊος 23, 2012 @narta Δεν διαφωνούμε, το δημόσιο είναι σάπιο, πρέπει να εξυγιανθεί, (οκ, ξύλινος λόγος, αλλά σας παρακαλώ το νόημα κοιτάξτε) ξεκινώντας από την κορυφή. Η πολιτική των γνωστών 2 κομμάτων κατάντησε έτσι το δημόσιο.Ας φύγουν πρώτα αυτοί, ας αναδιαμορφώσουμε μετά όλο το δημόσιο, με τις απαραίτητες μετατάξεις όπου χρειάζοντε (όχι ρε άνθρωπε, αν έβγαλες σχολή γεωλόγων, και κάθεσαι στο υπουργείο πολιτιμσού και κοπανάς μια σφραγίδα όλη μέρα επειδή ψήφισες ΠΑΣΟΚ πριν 10 χρόνια, ήρθε η ώρα να σε σηκώσουμε από το γραφείο σου, να σε πετάξουμε στο αντίστοιχο υπουργείο, και να κάνεις ΔΟΥΛΕΙΑ!), να κάνουμε και τις απαραίτητες προσλήψεις, (ώπα ώπα, μην πυροβολείτε, διαβάστε πρώτα, όχι, να μην προσλάβουμε 20 κομματόσκυλα να κοπροσκυλιάζουν! Να βάλουμε όμως 10 γιατρούς σε ένα νοσοκομείο που δεν προλαβαίνουν ούτε με 12ωρα και να βάλουμε 3 δασκάλους σε ένα σχολείο αν υπάρχουν 30 μαθητές ανα τμήμα.) Να φτιάξουμε και τους ελεγχτικούς μηχανισμούς που δεν υπάρχουν για να βλέπουν ποιος δουλευει και ποιος ξύνεται, και αν με την πρώτη κύρωση, ο άλλος δεν συμμορφωθεί και συνεχίσει να μην κάνει τίποτα, ΝΑΙ να πεταχτεί έξω.Όλα αυτά όμως, ακόμα και 50% να πάρει ο ΣΥΡΙΖΑ, δεν θα γίνουν σε μια μέρα, έτσι? Είναι κατάσταση που ευδοκιμεί στην Ελλάδα 30+ χρόνια..Αν δεν γίνουν όλα αυτά όμως σε ένα ευλογο διάστημα, ή αν ακόμη χειρότερα ξαναγίνουν κομματικές προσλήψεις κτλ, ΜΑΥΡΟ.@tavlibanΣυγνώμη, το έθεσα λάθος, με εκνευρισε αρκετά αυτό που είπες για τους ψηφοφόρους του ΣΥΡΙΖΑ γιατί σίγουρα δεν ανήκω σε τέτοια κατηγορία υπανθρώπων, και δεν πιστευω ότι επειδή ίσως ένας να το κάνει, υπάρχουν παραπάνω από άλλους 100 που το κάνουν.Ο (κάφρικος) αντίλογος είναι, "Και εγώ πιστευω ότι όσοι ψηφίζουν Τζήμερο, Στέφανο Μάνο και άλλους μνημονιακούς, θα ήθελαν να ψηφίσουν ΠΑΣΟΚ-ΝΔ, αλλά ντρέποντε, και στην ουσία θέλουν Μνημόνιο, ΞΕΡΟΥΝ ότι αν συνεχίσουμε με οποιοδήποτε Μνημόνιο θα καταστραφούμε σαν χώρα, και το κάνουν γιατί έχουν επενδύσει στην καταστροφή της χώρας.Έχουν 1.000.000 ευρώ ήδη έξω, και με το που καταρευσουμε θα εμφανιστούν και θα αγοράσουν τα φιλέτα της χώρας πάμφθηνα. Πολύ πιο λογικό μου φαίνεται, το θεωρώ πολύ πιθανό, και πολύ περισσότεροι άνθρωποι σκέφτοντε έτσι.ναι ρε [MENTION=2868]Myralis[/MENTION] μην προσβάλλεσαι...αν προσβλήθηκες συγγνώμη, δεν εννοούσα φυσικά αυτό που κατάλαβες...άμα ήταν έτσι θα σου έστελνα ένα πμ και θα βριζόμασταν όλη μέρα και θα τρώγαμε ban στο τέλος...έλεος... εσύ έχεις μια ιδεολογία και πολιτική άποψη την οποία στηρίζεις...(λάθος κατά εμένα σε κάποια σημεία αλλά νταξ, κουβέντα να γίνεται)... εγώ έχω πρόβλημα με αυτούς που μόνο και μόνο από αντίδραση ή βλακεία ή οτιδήποτε άλλο ψηφίζουν κάτι για να πάει η χώρα κατα διαόλου ή γιατί νομίζουν ότι θα μείνει το "κατεστημένο"...Νομίζεις οτί εγώ δεν θα γούσταρα Τσίπρα αν κάνει όλα τα παραπάνω? εδώ λέει να βάλει άλλους 100.000 που αυτή τη στιγμή δεν χρειάζονται...οι βουλευετές του λένε αμέτρητες βλακείες και δεν τους έχει βάλει χέρι...βγαίνει στο CNN και λέει mandam Merkel και "to the hell"...δηλαδή δεν τον θεωρώ σοβαρό καθώς έχει μείνει στην πολιτική του 15μελούς και του Λυκείου...με λίγα λόγια πιστεύω (ας με βγάλει ψεύτη θα είμαι ο ΠΡΩΤΟΣ που θα το παραδεχτεί) ότι θα κάνει τα ίδια με τους προηγούμενους... αυτό που λες εσύ χρειάζεται και ένα καλό ξεκαθάρισμα κατά την δικιά μου άποψη, ειδικά σε αυτούς που μπήκαν με βύσμα (άντε να το αποδείξεις όμως)... Link to comment Share on other sites More sharing options...
neuromancer Μάϊος 23, 2012 #2052 Κοινοποίηση Μάϊος 23, 2012 Θα βγει ο Τσίπρας και στον πανικό του βουνού που έπεσε στο κεφάλι του θα μαζέψει "σχετικούς" συμβουλάτορες παλαιάς κοπής για να τον βοηθήσουν και τελικά θα τα κάνει όπως θα τα έκαναν και οι δεινόσαυροι που θέλουμε να ξεφορτωθούμε! (το είδα όνειρο) Link to comment Share on other sites More sharing options...
tavliban Μάϊος 23, 2012 #2053 Κοινοποίηση Μάϊος 23, 2012 [MENTION=2868]Myralis[/MENTION] για το δεύτερο σκέλος της απάντησής μου προσωπικά δεν πιστεύω ότι άμα ακολουθήσουμε τους στόχους του μνημονίου ότι θα καταρρεύσει η χώρα (αυτό δεν με κάνει μνημονιακό κατά την γνώμη μου, δεν είμαι μαζόχα, απλά το θεωρώ αναγκαίο κακό εδώ που φτάσαμε)... όπως έχω πει πρέπει να πάρουν κάποια μέτρα πίσω (για τα εργασιακά φερ ειπείν), να μειώσουν την φορολογία που μας έχουν πηδή..ι, να προσελκύσουν και κανέναν ξένο να βάλει τα λεφτά του (λέγοντας ότι θα φορολογήσεις τον τζίρο μιας επιχείρησης 1% όχι δεν τους προσελκύεις, τους τρομοκρατείς κιόλας)...πρέπει να γίνουν ιδιωτικοποιήσεις (εγώ λέω σχεδόν παντού, αλλά ΑΣ ΞΕΚΙΝΗΣΟΥΜΕ ΑΠΟ ΚΑΠΟΥ επιτέλους), αν δούμε ότι δεν χρειάζονται άλλες σταματάμε εκεί...σημείωση: κυκλοφορεί και αφίσα του ΣΥΡΙΖΑ που λέει να κρατικοποιήσουν την Ολυμπιακή...1: αληθεύει; (Myralis τα φώτα σου...)2: Υπάρχουν λεφτά να την ξαναπάρει το κράτος; δεν νομίζω Τάκη3: Χρειάζεται; Όχι φυσικά, αν είναι να κάνουν ρουσφέτια όπως παλιά να μου λείπει το βύσσινο... Link to comment Share on other sites More sharing options...
vic Μάϊος 23, 2012 #2054 Κοινοποίηση Μάϊος 23, 2012 ΒΤW AN βγει ο Τσιπρας και δεν κανει σωστες κινησεις (ανθρωπιστικες/κοινωνικη ελαφρυνση) τοτε ειμαι ο πρωτος που θα πεταξει γιαουρτι/τσιμεντολιθο ξηγημενα. ΚΑι επισης πρεπει να καθαρισει το δημοσιο απο τα λαμογια, The hard way, κλεβεις εφυγες δημευση περιουσιας και στερηση συνταξιοδοτικων οφελειματων. Καθαριοτητα. Νοικοκυρεμα. Αν ξαναδω δημοσιο υπαλληλο σαν χθες που πηγα στην τοπικη ΔΕΥΑΚ και ειδα υπαλληλο να κοιμαται και αλλον ενα να facebook-ιζει ΕΝΩ ειχε πολιτες να εξυπηρετήσει και ελεγε ναι θα το κοιταξουμε θα αρχιζω να τσιριζω και να κατουραω υπολογιστες.Μπορει να ειναι η ελπιδα, αλλα πρεπει να αποδειχθει ανταξιος αλλιως ΜΑΥΡΟ φιδι που τον εφαγε!Συμφωνώ με αυτά που λέει ο tavliban στην παράθεση που πόσταρα παρακάτω. Δε με πείθει ο Τσίπρας ότι θα αναλάβει αυτές τις μεταρρυθμίσεις. Από τη στιγμή που βγαίνει και μιλάει για 100.000 προσλήψεις στο δημόσιο, πιο πολύ μου κάνει για συνέχιση του ίδιου κατεστημένου παρά για την εκ βάθρων αλλαγή του. Για παράδειγμα θα κάνει μηχανογράφηση στο δημόσιο; Γιατί άπαξ και κάνει χιλιάδες υπάλληλοι που είτε κάθονται είτε το μόνο που κάνουν είναι να μετακινούν φακέλους καθίστανται άχρηστοι. Νομίζεις οτί εγώ δεν θα γούσταρα Τσίπρα αν κάνει όλα τα παραπάνω? εδώ λέει να βάλει άλλους 100.000 που αυτή τη στιγμή δεν χρειάζονται...οι βουλευετές του λένε αμέτρητες βλακείες και δεν τους έχει βάλει χέρι...βγαίνει στο CNN και λέει mandam Merkel και "to the hell"...δηλαδή δεν τον θεωρώ σοβαρό καθώς έχει μείνει στην πολιτική του 15μελούς και του Λυκείου... Link to comment Share on other sites More sharing options...
l2phile Μάϊος 23, 2012 #2055 Κοινοποίηση Μάϊος 23, 2012 Ε ρε γλέντια...Ιδού οι περίφημες «συνιστώσες» δυνάμεις του ΣΥΡΙΖΑ | Defence-point.gr+http://www.kathimerini.gr/4dcgi/_w_articles_kathpolitics_1_22/05/2012_443267Ολα τα παραπάνω -ό,τι παρατίθεται εντός εισαγωγικών- προέρχονται από το πρόγραμμα του ΣΥΡΙΖΑ. Ωστόσο, υπάρχει ένα προβληματάκι του οποίου η αντιμετώπιση δεν προβλέπεται: Οτι σε έναν κόσμο όπως τον ονειρεύονται ο ΣΥΡΙΖΑ και οι συνιστώσες τους πολύ σύντομα η Χρυσή Αυγή θα είναι πρώτο κόμμα... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Myralis Μάϊος 23, 2012 #2056 Κοινοποίηση Μάϊος 23, 2012 Ε ρε γλέντια...Ιδού οι περίφημες «συνιστώσες» δυνάμεις του ΣΥΡΙΖΑ | Defence-point.grΠερίμενα ένα τέτοιο ποστ για να απαντήσω για τις "αντιευρωπαϊκές" θέσεις τις ΚΟΕ.Για μια άλλη Ελλάδα σε μια άλλη ΕυρώπηΌσο δύσκολο και να σας είναι, διαβάστε το να ξεκαθαρίσετε μερικά πράγματα.Και ένα σχόλιο για το:οι εκπρόσωποι των συνιστωσών θα αποδεχτούν τη μετατροπή του ΣΥΡΙΖΑ σε κόμμα, χάριν του εκλογικού νόμου, διατηρώντας όμως την πολιτική τους αυτονομία αλλά και τη χρηματοδότηση που εξασφαλίζουν από τη συμμετοχή τους στον πολιτικό σχηματισμό.Ο ΣΥΡΙΖΑ έχει πει πολλές φορές ότι είναι υπέρ της απλής αναλογικής στο κοινοβούλιο, αυτό που ισχύει όμως τώρα είναι νόμος, να βγει και να πει τι ακριβώς σε περίπτωση που βγει πρώτος?"ΟΚ, είμαι πρώτο κόμμα, πάρτε κόσμε τις 50 έδρες?" , δεν μπορεί να το κάνει αυτό ή να πει "Απαπα! δεν το ήξερα, οκ, είμαι πρώτο κόμμα, αλλά άσε το δευτερο κόμμα να έχει περισότερες έδρες από εμένα" ?Με τις πέτρες θα τον πάρουν.Το κάνει αυτό, παίρνει τις έδρες, και μετά αλλάζει και τον νόμο (που θα ισχύσει όχι για τις επόμενες, αλλά μεθεπόμενες εκλογές).Τέλος, τα χρήματα έτσι και αλλιώς τα μοίραζαν στις συνιστώσες, με κάποια λογική που δεν γνωρίζω.[MENTION=22080]tavliban[/MENTION]Δεν ξέρω τίποτα για την Ολυμπιακή. Link to comment Share on other sites More sharing options...
l2phile Μάϊος 23, 2012 #2057 Κοινοποίηση Μάϊος 23, 2012 Το διαβάσαμε και ξεκαθαρίσαμε με σιγουριά πλέον."Με βάση τα παραπάνω, το ότι εδώ και αρκετό καιρό το σύνθημα για έξοδο από την ευρωζώνη δεν είναι πλέον στις προτεραιότητες και τις άμεσες διεκδικήσεις της ΚΟΕ είναι γνωστό." Link to comment Share on other sites More sharing options...
narta Μάϊος 23, 2012 #2058 Κοινοποίηση Μάϊος 23, 2012 Συμφωνώ με αυτά που λέει ο tavliban στην παράθεση που πόσταρα παρακάτω. Δε με πείθει ο Τσίπρας ότι θα αναλάβει αυτές τις μεταρρυθμίσεις. Από τη στιγμή που βγαίνει και μιλάει για 100.000 προσλήψεις στο δημόσιο, πιο πολύ μου κάνει για συνέχιση του ίδιου κατεστημένου παρά για την εκ βάθρων αλλαγή του. Για παράδειγμα θα κάνει μηχανογράφηση στο δημόσιο; Γιατί άπαξ και κάνει χιλιάδες υπάλληλοι που είτε κάθονται είτε το μόνο που κάνουν είναι να μετακινούν φακέλους καθίστανται άχρηστοι. Που το έκανε αυτο απο την 1/4/2012 εως σημερα; Αυτο ειναι απο προεκλογικο προγραμμα του 2009 ή 2007 δεν θυμάμαι ακριβως. Καλη η καραμελα, αλλα στην μεση εχει σκατο αν δεν την ψαχνεις πολυ. Πριν μεταφέρετε κάτι, ψαχτε το αν ισχύει. On another note μεταφέρω χωρις διασταύρωση αλλα εχει πολλες πιθανοτητες να ισχυει: Σύμφωνα με ανακοίνωση του ΣΥΡΙΖΑ: με οργανωμένες συναντήσεις στελεχών της Τράπεζας EUROBANK, μεταφέρεται η άμεση απειλή στους εργαζόμενους, ότι αν ψηφίσουν τον ΣΥΡΙΖΑ, θα κλείσει η τράπεζα και θα χάσουν τη δουλειά τους.Τους καλούν, δε, να ενημερώνουν τους πελάτες για τον κίνδυνο να χαθούν οι καταθέσεις τους από την εφαρμογή της πολιτικής του ΣΥΡΙΖΑ, αν τον ψηφίσουν και σχηματισθεί Κυβέρνηση της Αριστεράς. Δεν πρόκειται για ζήτημα πολιτικής διαφοράς, πρόκειται για πρωτοφανή και ποινικά κολάσιμη ενέργεια της διοίκησης της τράπεζας ή οποία τροφοτοδεί κλίμα πανικού και καταστροφολογίας σε ένα τόσο ευαίσθητο τομέα, όπως είναι αυτός των τραπεζών, με ανυπολόγιστες συνέπειες. Επίσης ειχαμε το πρώτο αίμα μεταξυ Μπομπολα (MEGA channele) και Συριζαίου Τι εχουμε να δουμε ακομα ρε πστ μου;;; Τελικα το σκατοπαιδο ο Αλέξης αναδεύει τον βαλτο και βγαινει πολυ μποχα. [MENTION=2868]Myralis[/MENTION] να του πειτε να μην πεσει μεσα, θα γινει σκατο και αυτος Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dolly Μάϊος 23, 2012 #2059 Κοινοποίηση Μάϊος 23, 2012 Δηλαδη Narta,Εσυ νομίζεις πως ο Τσιπρας θα μας βγάλει απο την κρίση, ΠΩΣ?Και νομίζεις πως το να γυρισουμε ΤΩΡΑ στην δραχμή, δεν θα βλάψει τίποτα και κανένα?ΔΕΝ ειμαι ειρωνικός, ρωτάω για να πάρω μια ιδέα. (διαφωνώ και θα εξηγήσω, απλά θέλω να καταλάβω) Link to comment Share on other sites More sharing options...
narta Μάϊος 23, 2012 #2060 Κοινοποίηση Μάϊος 23, 2012 Δηλαδη Narta,Εσυ νομίζεις πως ο Τσιπρας θα μας βγάλει απο την κρίση, ΠΩΣ?Και νομίζεις πως το να γυρισουμε ΤΩΡΑ στην δραχμή, δεν θα βλάψει τίποτα και κανένα?ΔΕΝ ειμαι ειρωνικός, ρωτάω για να πάρω μια ιδέα. (διαφωνώ και θα εξηγήσω, απλά θέλω να καταλάβω)Δεν υποστηριζω την επιστροφη στην δραχμη, ξεκαθαρα. Ετσι οπως ειμαστε ειναι η χειροτερη δυνατη επιλογη. Υποστηριζω ομως, σαν καλος σκατοδιεθνολόγος, οτι η απειλη χρεοκοπιας εντος ευρω (μιας και δεν υπαρχει εναλλακτικη να σε διωξουν/φυγεις - και μην ακουτε τις παπατζες που πιπιλανε ΔΕΝ γινεται αν φυγουμε απο το εουρο) είναι οτι καλυτερο εχουμε για να γινει αλλαγη στους ΟΡΟΥΣ της δανειακης συμβασης και τον εφαρμοστικων νομων προς το κοινωνικα δικαιο/ελαστικοτερο. Απλα αν (απιθανο εως απιθανο) βρουνε τροπο να μας αναγκασουν να χρεοκοπισουμε εκτος ευρω, τοτε γυρνας δραχμη και ζεις. Ναι δυσκολα, θα πονεσει, θα τσουξει, θα γινει της πορνης αλλα θα ζησεις. Γιατι το ΧΕΙΡΙΣΤΟ αυτην την στιγμη ειναι να κατσεις στο ευρω, να εφαρμοσεις το παρον μνημονιο, να χρεοκοπισεις την κοινωνια (αυτο ηδη εγινε) να σε ξεβρακωσουν απο οτιδηποτε πολυτιμο εχεις (δημοσια περιουσια κοκ) και ΜΕΤΑ απο ολα αυτα να σου πουνε GTFO!Edit: Και ο Τσπρας και ο καθε Τσιπρας δεν μπορει να βγαλει μονο την Ελλάδα απο την κριση. Η κριση ειναι κριση πολιτικη πρωτα απ' ολα. Αν η ΕΕ θελει να ζησει θα πρεπει να μετασχηματισθει σε συνομοσπονδια κρατων με καταλληλες ροες πορων απο τις ισχυροτερες στις πιο αδυνατες χωρες και το χρεος να γινει χρεος της ΕΕ οχι χρεος των επι μερους κρατων. Ενα πρωτο βημα ειναι η εκδοση ευρομολογου και η απαγόρευση (ναι ξερω φασιστικο) της λειτουργίας οικων αξιολόγησης Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.