Jump to content

Εκλογές 2012

astrolabos

Recommended Posts

[MENTION=23]DJD[/MENTION] να σου πω την αληθεια οταν εβλεπα τα ψηφοδελτια πισω απτο παραβαν το ξεχωρισα του Λεβεντη, για την αυθεντικοτητα του, ομως τετοιες τρολ συμπεριφορες δεν θα κανουν καλο τετοια περιοδο, μονο γραφικους θα μας πουν... :)

• Replies 4,1k
  • Created
  • Last Reply

Σε αυτό το ειρωνικό tempo όμως, λυπάμαι, αλλά συνεχίζεις μόνος σου.

Τα πράγματα είναι απλά και εξηγούνται στην 3η σειρα που έγραψα.

Τα παιχνιδάκια ας τα αποφύγουμε, ναι;

δεν μπορω να κατααβω σε ποιον αναφερεσαι, απανταω μιας κ ειμαι ο τελευταιος που εγραψα, δεν εχω καποια ειρωνια, μιλαω κανονικα, μαλιστα καθησυχαζω τον yanni που στεναχωριεται που δεν καταλαβε τι γραφω..

Και δεν παιζω κανενα παιχνιδακι Snips, μιλαω Πολυ σοβαρα!

Απο τα αποτελέσματα και την αποχή μαλλον περισσότερη αποψη εχουν οι του εξωτερικού παρα οι κάτοικοι. Ειναι παρολογο αυτο που λες, δε ρίχνουν μαύρη πέτρα όσοι φεύγουν για να μην εχουν λογο. Δε λεω να εχει λογο ο 3ης γενιάς ελληνοαμερικανός αλλα εγω θελω τα παιδια και τα εγγόνια μου να μεγαλώσουν στην ελλαδα, γιατι να μην εχω αποψη δηλαδη;

Αν θες να συμμετέχεις στην διαμόρφωση της Ελλάδας, έλα ψήφισε. Δεν σου είπε κανείς να μην έρθεις. Ή πήγαινε στην πρεσβεία με το διαβατήριό σου ή την ταυτότητά σου να ψηφίσεις. Μιας και είσαι Έλληνας πολίτης, έχεις το δικαίωμα της ψήφου.

Αυτό που θέλουν να κάνουν είναι να ψηφίζουν οι ομογενείς, aka 2η και 3η γενιά. Δεν μιλάει για την πρώτη γενιά τους μετανάστες ή όσους φύγαν με σκοπό να γυρίσουν.

Απ ο,τι φαίνεται,μια κυβέρνηση υπέρ του μνημονίου θα κληθεί να κυβερνήσει μια χώρα κατα του μνημονίου.

Σωστότατος

Δεν είναι κατα του μνημονίου η χώρα. Τουλάχιστον στην πράξη.

Είμαστε υπέρ και είχαμε έχουμε και θα έχουμε κυβερνήσεις που μας αξίζουν.

Σε αυτό το ειρωνικό tempo όμως, λυπάμαι, αλλά συνεχίζεις μόνος σου.

Τα πράγματα είναι απλά και εξηγούνται στην 3η σειρα που έγραψα.

Τα παιχνιδάκια ας τα αποφύγουμε, ναι;

Ευχαρίστως, αλλα κόψε κι εσυ το δασκαλιστικο τρίτο προσωπο και θα τα παμε μια χαρα.

Αν θες να συμμετέχεις στην διαμόρφωση της Ελλάδας, έλα ψήφισε. Δεν σου είπε κανείς να μην έρθεις. Ή πήγαινε στην πρεσβεία με το διαβατήριό σου ή την ταυτότητά σου να ψηφίσεις. Μιας και είσαι Έλληνας πολίτης, έχεις το δικαίωμα της ψήφου.

Αυτό που θέλουν να κάνουν είναι να ψηφίζουν οι ομογενείς, aka 2η και 3η γενιά. Δεν μιλάει για την πρώτη γενιά τους μετανάστες ή όσους φύγαν με σκοπό να γυρίσουν.

Δεν μπορείς να ψηφίσεις στην πρεσβεία παρά μόνο στις ευρωεκλογές.

Στις εθνικές πρέπει να έρθεις ελλάδα.

Και πες ξέχνα τα λεφτά, όλα για την ελλαδάρα και τον αλέξις, αλλά προσωπικά δεν έχω χρόνο αυτό το διάστημα για να πάρω άδεια ούτε είμαι διατεθιμένος να έρθω σάββατο και να φύγω κυριακή για να ψηφίσω.

(+ τα εισητήρια πάνε κάνα 300-400 ευρω - τελικά τα θυμάσαι!).

Πρωτη επισημη δηλωση Σαμαρα, η λεξη επαναδιαπραγματευση δεν ακουστηκε ουτε μια φορα. Τυχαιο; Μακαρι, γιατι αλλιως δεν τον βλεπω να το παιζει πρωθυπουργος για πολυ.

DefenceNet - Πρώτη δήλωση Α.Σαμαρά: "Θα σεβαστούμε το Μνημόνιο, τις υπογραφές & τις δεσμεύσεις μας"!

Έλα σου λέω, τώρα να βλέπω γερόντια να ψοφάνε από την πείνα και μεσήλικες να ωρύονται ημίγυμνοι στους δρόμους.

Ραγιάδες μία φορά, ραγιάδες για πάντα!

Υ.Γ. Έρχονται και τα φοροσημειώματα, ειλικρινά μην ακούσω κανένα γέρο να λέει "Δεν έχω να πληρώσω, τι μου έκανε ο Σαμαράς και ο π***υστης τον ψήφισα" γιατί θα ψάχνει για νέα μασέλα.

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.