sotiris Ιούνιος 17, 2012 #3741 Κοινοποίηση Ιούνιος 17, 2012 Με καποια λεφτα θα φυγεις εξω και δε με νοιαζει καν ποσα παιρνεις, μη το κανεις προσωπικο.Δικα σου δεν ειναι και δεν τα εβγαλες εσυ. Αρα καποιος στα δινει. dude.Είσαι τελείως ηλίθιος?Δηλαδή αν κάποιος βρει δουλειά έξω το κάνει με τα λεφτά των γονιών του?Ξεκαβάλα λίγο ρε έλληνα, ο πολύ ελληνισμός σού χει κάνει το μυαλό κιμά. Link to comment Share on other sites More sharing options...
jiohkor3 Ιούνιος 17, 2012 #3742 Κοινοποίηση Ιούνιος 17, 2012 Αντικειμενικοτατε sotiris μαλλον δεν εχεις δουλεψει ποτε σου και αρπαχτηκες, ηρεμησε, μη τρελενεσαι και βριζεις. Γιατι μου κανεις επιθεση;Μηπως θες να πας στο διπλα θεμα γιατι βρηκες οριζοντιο δοκαρι. Link to comment Share on other sites More sharing options...
vic Ιούνιος 17, 2012 #3743 Κοινοποίηση Ιούνιος 17, 2012 Ε, αν είναι δυνατόν. Πρώτα λες ότι όσοι πάνε εξωτερικό έχουν λεφτά (το οποίο ξεκάθαρα το βγάζεις από το μυαλό σου) και μετά κάνεις την επική αναδίπλωση αφού ο Paneas σου απαντάει ότι κάτι τέτοιο απέχει παρασάγγας. Σοβαρότις μηδέν. Link to comment Share on other sites More sharing options...
jiohkor3 Ιούνιος 17, 2012 #3744 Κοινοποίηση Ιούνιος 17, 2012 Οσοι πανε εξωτερικο εχουν λεφτα για να πανε. Καπου τα βρισκουν. Η μηπωςτα δανεια που θα παρεις στα δινουν χωρις να βαλεις υποθηκη τιποτα;Και ποια αναδιπλωση εκανα γιατι δε τη βλεπω καπου.Η δικαιολογησε μου τα λεφτα που θα χαλασεις εκει και στα εισητηρια πως θα βγουνε. : ) Link to comment Share on other sites More sharing options...
narta Ιούνιος 17, 2012 #3745 Κοινοποίηση Ιούνιος 17, 2012 Δινουμε ορκο στη σημαια στη στρατιωτικη θητεια οπως και: Η Εθνική σημαία αποτελεί κρατικό σύμβολο που θεωρείται το πιο σεβαστό σε ένα κράτος και προστατεύεται από τη κείμενη ανά Χώρα νομοθεσία.Η Εθνικη σημαια.Για τη δικη μου δε κλαιγομαι, υπαρχουν αλλες αντιδρασεις.Την σημαια, οι υπερασπιστες της, την κανανε κουρέλι που προστατευει το κονταρι του τραμπουκισμού τους. Αν την σεβονταν θα αφηναν τα κονταρια ακαλυπτα.Αυτα βεβαια θα γινόταν αν οι εθνικόφρονες ηρωες, ειχαν @@. Αλλα @@ εθνικοφρονες ειναι. Link to comment Share on other sites More sharing options...
sotiris Ιούνιος 17, 2012 #3746 Κοινοποίηση Ιούνιος 17, 2012 Οσοι πανε εξωτερικο εχουν λεφτα για να πανε. Καπου τα βρισκουν. Η μηπωςτα δανεια που θα παρεις στα δινουν χωρις να βαλεις υποθηκη τιποτα;Και ποια αναδιπλωση εκανα γιατι δε τη βλεπω καπου.Η δικαιολογησε μου τα λεφτα που θα χαλασεις εκει και στα εισητηρια πως θα βγουνε. : )Αποκλείεται δηλαδή να στα πληρώσει η εταιρία σου τα έξοδα?Αποκλείεται να σου δώσει προκαταβολή κάποιο μέρος του μισθού μπροστά για να καλύψεις τα άμεσα έξοδά σου?Λες ασυναρτησίες.Άλλο το όποιος πάει έξω για σπουδές κλπ. κλπ. ναι παίζει να πηγαίνει με τα λεφτά των γονιών του ΑΝ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΥΠΟΤΡΟΦΙΑ, άλλο να λες ότι όποιος πάει έξω το κάνει με υποστήριξη - είναι παιδί της μαμάς - φύγαν οι λούγκρες και μείναν ελλάδα μόνο τα 'σερνικά.Σε λίγο θα μας πεις ότι όσοι πήγαιναν αμερική αυστραλία γερμανία κλπ. το 20 και το 60 ήταν ΛΕΦΤΑΔΕΣ και πήγαιναν για τουρισμό!ΗΜΑΡΤΟΝ. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Athens2004 Ιούνιος 17, 2012 #3747 Κοινοποίηση Ιούνιος 17, 2012 Παω στο χωριό το μεσημεράκι να ψηφίσω μου δίνει μόνο το ψηφοδέλτιο της χρυσής αυγής αυτός που τα ετοίμαζε !!!! ( τον ήξερα βέβαια και απλά με πείραζε ) οποτε είπα να τον τρολλάρω και εγώ λίγο απαντώντας του οχι δώστα όλα εκτός του σύριζα . Σημείωση η Δικαστικός ήταν για πολύ αγάπη <3 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Hydra Ιούνιος 17, 2012 #3748 Κοινοποίηση Ιούνιος 17, 2012 Πω ρε [MENTION=14026]jiohkor3[/MENTION] !!Ο ξαδερφός μου πήγε Γερμανία άφραγκος να κάνει λάτζες σε εστιατόριο και μένει σε έναν φίλο σε γκαρσονιέρα. Οι γονείς του ζουν με 500 ευρώ απ' τη θεία μου.Τί μας αραδιάζεις εδώ πέρα;;;; Link to comment Share on other sites More sharing options...
jiohkor3 Ιούνιος 17, 2012 #3749 Κοινοποίηση Ιούνιος 17, 2012 Μπορεις να γενικευσεις κιαλλο αλλα μαλλον εισαι θυμωμενος οποτε δε μπορεις να κανεις συζητηση. Δεν ειναι τιποτα, αν ξαναδεις αυτα που λες ηρεμος ισως καταλαβεις.Οποιος φευγει εξω για σπουδες ναι εχει λεφτα, και οποιος φευγει για δουλεια εξω ΔΕΝ ΓΙΝΕΤΑΙ να του πληρωνει η εταιρεια του τα εξοδα γιατι αυτο παει να πει οτι ΕΧΕΙ δουλεια.ποιος λεει τις ασυναρτησιες ηθελα να ξερα...Τεσπα ειδικευτε και γενικευτε για να ξεχωρισει αυτο που λετε απο το δικο μου, τουλαχιστον ετσι ειμαστε ολοι σωστοι. Link to comment Share on other sites More sharing options...
fotme Ιούνιος 17, 2012 #3750 Κοινοποίηση Ιούνιος 17, 2012 ειναι αληθεια οτι πλεον υπαρχουν διδακτρα στα πανεπιστημια uk, χρειαζεται να εχεις μια μικρη ανεση... Αλλα ως επαγγελματιας, καλλιστα βρισκεις δουλεια και εισαι βιωσιμος χωρις να εισαι η φλοριερα της μαμας και του πληκτρολογιου οπως λες.εδιτ>κ πλζ αν ειναι να βαλεις πολλα extra σε τοσο online thρead, καντο edit διοτι αλλιως αλλαζεις το νοημα του ποστ σου... υποτσεσαι? Link to comment Share on other sites More sharing options...
aggelopas Ιούνιος 17, 2012 #3751 Κοινοποίηση Ιούνιος 17, 2012 ενα μονο εισητιριο για αγγλια ποσο εχει ρε παιδια? 70€? 1000€? 3000€?επισης τοσο καιρο στην ελλαδα τζαμια πλεναν οσοι δουλευαν? δεν εβαλαν στην ακρη 3 χιλιαρικα να μπορουν περασουν το επομενο εξαμηνο χωρις δουλεια η να πανε εξωτερικο?στην τελικη δανειζεσαι και απο θειους,ανιψια,ενεχυροδανειστιρια,τοκογλυφους.τι αφριδιες διαβαζω? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Xero Ιούνιος 17, 2012 #3752 Κοινοποίηση Ιούνιος 17, 2012 jio δεν χρειάζετε να έχεις λεφτά..παίζει και η υποτροφία για τις σπουδές! + οτι σε πολλά πανεπστημία σε αμερική και γαλλία που ξέρω, μπορείς να κάνεις summer jobs που δίνουν πολύ καλά λεφτά και εμπειρία!(βέβαια δεν θα κάνεις διακοπές αλλά anyway) Για να πάρεις υποτροφία ,έστω και ας μην είναι 100%, από οτι ξερω αρκεί να έχεις βαθμούς καλούς , όχι λεφτά. για την δουλειά δεν ξέρω ,αλλά θα αρκεστώ στα παραδείγματα που δίνουν τα παιδιά εδώ μέσα.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
JaguarOne Ιούνιος 17, 2012 #3753 Κοινοποίηση Ιούνιος 17, 2012 Με καποια λεφτα θα φυγεις εξω και δε με νοιαζει καν ποσα παιρνεις, μη το κανεις προσωπικο.Δικα σου δεν ειναι και δεν τα εβγαλες εσυ. Αρα καποιος στα δινει. dude.μάλιστα οπότε αν μαζευτούν κάποια λεφτά από θείους θείες 2 φίλους και το ενίοτε 2000 που μπορεί να έχεις για backup στην τράπεζα είσαι λεφτάς. Πολύ χαίρομαι για το πως αντιλαμβάνεται η ΧΑ τους απλούς πολίτες. Τα ισοπεδώνουμε όλα τώρα ώστε να μην μας πούνε ψεύτες μετά..... Link to comment Share on other sites More sharing options...
narta Ιούνιος 17, 2012 #3754 Κοινοποίηση Ιούνιος 17, 2012 Μπορεις να γενικευσεις κιαλλο αλλα μαλλον εισαι θυμωμενος οποτε δε μπορεις να κανεις συζητηση. Δεν ειναι τιποτα, αν ξαναδεις αυτα που λες ηρεμος ισως καταλαβεις.Οποιος φευγει εξω για σπουδες ναι εχει λεφτα, και οποιος φευγει για δουλεια εξω ΔΕΝ ΓΙΝΕΤΑΙ να του πληρωνει η εταιρεια του τα εξοδα γιατι αυτο παει να πει οτι ΕΧΕΙ δουλεια.ποιος λεει τις ασυναρτησιες ηθελα να ξερα...Τεσπα ειδικευτε και γενικευτε για να ξεχωρισει αυτο που λετε απο το δικο μου, τουλαχιστον ετσι ειμαστε ολοι σωστοι.Δεν ειναι ολοι αποτυχημενοι γονοι πλουσιων οικογενειών και δεν εχουν ολοι IQ μπατσου δεκαετιας του '70. Υπαρχουν υποτροφίες και δουλεια.Οσοσ για τις εταιριες, υπαρχουν μερικες που σε πληρωνουν για να πας για συνεντευξη και μετα σου προσφέρουν μισθολογικο πακετο με διαμονη και εξοδα καλυμενα. Link to comment Share on other sites More sharing options...
jiohkor3 Ιούνιος 17, 2012 #3755 Κοινοποίηση Ιούνιος 17, 2012 η αντικειμενικοτητα του λαμπη σε ολο της το μεγαλειο.απο που ξεκινησε που πηγε και πως βγαλαμε συμπερασμα για τη ΧΑ.και μετα μας φταιει το μεγκα. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Hydra Ιούνιος 17, 2012 #3756 Κοινοποίηση Ιούνιος 17, 2012 Θα μας δαίρνουν και γιατί έχουμε κάτι ψίχουλα να πάμε στο εξωτερικό. χαχα Link to comment Share on other sites More sharing options...
theo_mich Ιούνιος 17, 2012 #3757 Κοινοποίηση Ιούνιος 17, 2012 η αντικειμενικοτητα του λαμπη σε ολο της το μεγαλειο.απο που ξεκινησε που πηγε και πως βγαλαμε συμπερασμα για τη ΧΑ.και μετα μας φταιει το μεγκα.Οι πνευματικές ικανότητες των ψηφοφόρων της ΧΑ σε όλο τους το μεγαλείο. Link to comment Share on other sites More sharing options...
JaguarOne Ιούνιος 17, 2012 #3758 Κοινοποίηση Ιούνιος 17, 2012 ....και οποιος φευγει για δουλεια εξω ΔΕΝ ΓΙΝΕΤΑΙ να του πληρωνει η εταιρεια του τα εξοδα γιατι αυτο παει να πει οτι ΕΧΕΙ δουλεια.ποιος λεει τις ασυναρτησιες ηθελα να ξερα...Τεσπα ειδικευτε και γενικευτε για να ξεχωρισει αυτο που λετε απο το δικο μου, τουλαχιστον ετσι ειμαστε ολοι σωστοι.ξέρω περίπτωση νεοπροσληφθέντα σε αυστραλέζικη εταιρεία που του πλήρωσε εισιτήρια + 2 μηνιάτικα μπροστά. Και δεν είναι "περίπτωση", απλά κάποιες κοινωνίες σέβονται περισσότερο τον εργαζόμενο-πολίτη Link to comment Share on other sites More sharing options...
cherryman Ιούνιος 17, 2012 #3759 Κοινοποίηση Ιούνιος 17, 2012 Και όλοι αυτοί οι μετανάστες που έρχονται στην Ελλάδα και γενικώς δηλαδή οι μετανάστες όπου γης, που πληρώνουν κάποιους για να τους μπάσουν στη χώρα, λεφτάδες είναι αφού βρήκαν λεφτά να τους τα δώσουν; Link to comment Share on other sites More sharing options...
jiohkor3 Ιούνιος 17, 2012 #3760 Κοινοποίηση Ιούνιος 17, 2012 χαχαχα..γενικευεται-ε κιαλλο, προσπαθηστε παραπανω κατι θα βρειτε! πειτε και για τον αναδρομο ερμη αφου λετε που λετε οτι να ναι Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.