Jump to content

Εκλογές 2012

astrolabos

Recommended Posts

Ε για να φυγεις απο ελλαδα και οσοι φευγουν, το ειπα

και στο διπλα θεμα που ειχε ανοιξει,ειναι ατομα που εχουν λεφτα.

EPIC FAIL DUDE

790 Ευρώ ο πατερας μου από αυτόν τον μήνα λόγω περικοπών 15%.

και 750 Ευρώ η μάνα μου.

Αν θεωρείς λεφτάδες μία οικογένεια που βγάζει 1500 Ευρώ το μήνα, με 2 παιδιά + νοίκι, είσαι βαθιά νυχτωμένος.

• Replies 4,1k
  • Created
  • Last Reply
EPIC FAIL DUDE

790 Ευρώ ο πατερας μου από αυτόν τον μήνα λόγω περικοπών 15%.

και 750 Ευρώ η μάνα μου.

Αν θεωρείς λεφτάδες μία οικογένεια που βγάζει 1500 Ευρώ το μήνα, με 2 παιδιά + νοίκι, είσαι βαθιά νυχτωμένος.

Με καποια λεφτα θα φυγεις εξω και δε με νοιαζει καν ποσα παιρνεις, μη το κανεις προσωπικο.

Δικα σου δεν ειναι και δεν τα εβγαλες εσυ. Αρα καποιος στα δινει. dude.

Ενώ πρέπει τα ξυλιάρια να έχουν κόκκινη σημαία και να ανεβοκατεβαίνουν σε κεφάλια συνανθρώπων μας ε;

Οχι βεβαια, τα στυλιαρια δεν πρεπει να ανεβοκατεβαινουν σε κεφαλια γενικα, η διαφορα σιναι οτι το κομμα που υποστηριζει ο l2phile το κανει απροκαλυπτα, το κομμα που υποστηριζω δεν το κανει. Και πριν αρχησετε για τους "κουκουλοφορους του Συριζα", ωρις στοιχεια δεν δεχομαι τιποτα.. Η αναπαραγωγη των λογιων του Αδωνη και του Πρετεντερη δεν ειναι στοιχεια.

"Χειρότερο από το να μιλούν άσχημα για σένα είναι να μη μιλούν καθόλου για σένα."

Oscar Wilde

Παίζει να είσαι ο μεγαλύτερος διαφημιστής της ΧΑ εδώ μέσα

Διαφωνώ αλλά οκ, τουλάχιστον έχω την συνείδηση μου καθαρή!

Με καποια λεφτα θα φυγεις εξω και δε με νοιαζει καν ποσα παιρνεις, μη το κανεις προσωπικο.

Εγώ μιλάω για μένα, δεν ξέρω τι κάνουν οι άλλοι αν και όντως πιστεύω αυτό που λες, ότι σίγουρα έχουν ενίσχυση από το σπίτι. Εμένα το σπίτι δεν μπορεί να μου δώσει τέτοιο support. Δουλεύω και σπουδάζω ταυτόχρονα και τα βάζω στην άκρη για αυτόν τον σκοπό. Όταν μαζέψω ένα σεβαστό ποσό θα δοκιμάσω την τύχη μου έξω και ελπίζω όλα να πάνε καλά. Θα δείξει.

Εγώ μιλάω για μένα, δεν ξέρω τι κάνουν οι άλλοι αν και όντως πιστεύω αυτό που λες, ότι σίγουρα έχουν ενίσχυση από το σπίτι. Εμένα το σπίτι δεν μπορεί να μου δώσει τέτοιο support. Δουλεύω και σπουδάζω ταυτόχρονα και τα βάζω στην άκρη για αυτόν τον σκοπό. Όταν μαζέψω ένα σεβαστό ποσό θα δοκιμάσω την τύχη μου έξω και ελπίζω όλα να πάνε καλά. Θα δείξει.

Οταν τελειωσεις με το καλο, θα δεις τι παιζει εδω κ αν βλεπεις οτι εχεις κανει εμετο με τα οσα βλεπεις (incl εδω), την κανεις...αλλα πρωτα δες εδω...

Εγώ να ρωτήσω τι μας νοιάζει αν κάποιος μεταναστεύσει με την κληρονομιά των δικών του ή απλά αυξάνεται δραματικά η προσωπική του αξία αν μετακομίσει πχ αγγλία μόνο με ένα πορτοφόλι κέρματα?

εμένα προσωπικά δεν με ενδιαφέρει καθόλου αν καίγεται μια σημαία

είναι αστείο όμως ότι εσείς που κλαίγεστε για την ελληνική σημαία δεν έχετε πρόβλημα όταν καίγονται αλλονών.

Δινουμε ορκο στη σημαια στη στρατιωτικη θητεια οπως και:

Η Εθνική σημαία αποτελεί κρατικό σύμβολο που θεωρείται το πιο σεβαστό σε ένα κράτος και προστατεύεται από τη κείμενη ανά Χώρα νομοθεσία.

Η Εθνικη σημαια.

Για τη δικη μου δε κλαιγομαι, υπαρχουν αλλες αντιδρασεις.

εμένα προσωπικά δεν με ενδιαφέρει καθόλου αν καίγεται μια σημαία

είναι αστείο όμως ότι εσείς που κλαίγεστε για την ελληνική σημαία δεν έχετε πρόβλημα όταν καίγονται αλλονών.

Βασικά, άντε γιατί τα θέλετε και "εσείς" (οι αναρχιστές), πρόβλημα με την ελληνική έχετε, με την μαυροκόκκινη και τα ένα σωρό σύμ-βο-λα... Α, αστέρια κλπ δεν σας κάνουν κολλημένους. Τους εαυτούς σας κοροϊδεύετε. Όπως και με το να καίτε κατά καιρούς την ελληνική. Προσωπικώς δεν μου λέει τίποτα καμμία σημαία, αλλά καίγοντάς την: 1)δίνω σημασία και αυτοκοροϊδεύομαι 2)είμαι φασίστας.

Απλά μην ασχολείστε με τις σημαίες ρε παιδιά, αύριο δε ξέρουμε τί θα μας έρθει και πλακώνεστε για ένα πανί. :X:

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.