Dr.Paneas Ιούνιος 17, 2012 #3721 Κοινοποίηση Ιούνιος 17, 2012 Ε για να φυγεις απο ελλαδα και οσοι φευγουν, το ειπακαι στο διπλα θεμα που ειχε ανοιξει,ειναι ατομα που εχουν λεφτα.EPIC FAIL DUDE790 Ευρώ ο πατερας μου από αυτόν τον μήνα λόγω περικοπών 15%.και 750 Ευρώ η μάνα μου.Αν θεωρείς λεφτάδες μία οικογένεια που βγάζει 1500 Ευρώ το μήνα, με 2 παιδιά + νοίκι, είσαι βαθιά νυχτωμένος. Link to comment Share on other sites More sharing options...
jiohkor3 Ιούνιος 17, 2012 #3722 Κοινοποίηση Ιούνιος 17, 2012 EPIC FAIL DUDE790 Ευρώ ο πατερας μου από αυτόν τον μήνα λόγω περικοπών 15%.και 750 Ευρώ η μάνα μου.Αν θεωρείς λεφτάδες μία οικογένεια που βγάζει 1500 Ευρώ το μήνα, με 2 παιδιά + νοίκι, είσαι βαθιά νυχτωμένος.Με καποια λεφτα θα φυγεις εξω και δε με νοιαζει καν ποσα παιρνεις, μη το κανεις προσωπικο.Δικα σου δεν ειναι και δεν τα εβγαλες εσυ. Αρα καποιος στα δινει. dude. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Myralis Ιούνιος 17, 2012 #3723 Κοινοποίηση Ιούνιος 17, 2012 Ενώ πρέπει τα ξυλιάρια να έχουν κόκκινη σημαία και να ανεβοκατεβαίνουν σε κεφάλια συνανθρώπων μας ε;Οχι βεβαια, τα στυλιαρια δεν πρεπει να ανεβοκατεβαινουν σε κεφαλια γενικα, η διαφορα σιναι οτι το κομμα που υποστηριζει ο l2phile το κανει απροκαλυπτα, το κομμα που υποστηριζω δεν το κανει. Και πριν αρχησετε για τους "κουκουλοφορους του Συριζα", ωρις στοιχεια δεν δεχομαι τιποτα.. Η αναπαραγωγη των λογιων του Αδωνη και του Πρετεντερη δεν ειναι στοιχεια. Link to comment Share on other sites More sharing options...
fotme Ιούνιος 17, 2012 #3724 Κοινοποίηση Ιούνιος 17, 2012 στοιχεια δεν υπαρχουν αλλα θα κοπουν δια ροπαλου αν κ εφοσον υπαρξουν, βασικα θα καταρευσει μεσα σε μια στιγμη ο "αλτρουισμος" τους συριζα.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
DJD Ιούνιος 17, 2012 #3725 Κοινοποίηση Ιούνιος 17, 2012 "Χειρότερο από το να μιλούν άσχημα για σένα είναι να μη μιλούν καθόλου για σένα."Oscar WildeΠαίζει να είσαι ο μεγαλύτερος διαφημιστής της ΧΑ εδώ μέσαΔιαφωνώ αλλά οκ, τουλάχιστον έχω την συνείδηση μου καθαρή! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dr.Paneas Ιούνιος 17, 2012 #3726 Κοινοποίηση Ιούνιος 17, 2012 Με καποια λεφτα θα φυγεις εξω και δε με νοιαζει καν ποσα παιρνεις, μη το κανεις προσωπικο.Δικα σου δεν ειναι και δεν τα εβγαλες εσυ. Αρα καποιος στα δινει. dude.Εγώ μιλάω για μένα, δεν ξέρω τι κάνουν οι άλλοι αν και όντως πιστεύω αυτό που λες, ότι σίγουρα έχουν ενίσχυση από το σπίτι. Εμένα το σπίτι δεν μπορεί να μου δώσει τέτοιο support. Δουλεύω και σπουδάζω ταυτόχρονα και τα βάζω στην άκρη για αυτόν τον σκοπό. Όταν μαζέψω ένα σεβαστό ποσό θα δοκιμάσω την τύχη μου έξω και ελπίζω όλα να πάνε καλά. Θα δείξει. Link to comment Share on other sites More sharing options...
fotme Ιούνιος 17, 2012 #3727 Κοινοποίηση Ιούνιος 17, 2012 sorry για το λικε johnrtrl3, νομιζα οτι ητανε dislike, ζαλιστικα απτο φως σου! :flower: Link to comment Share on other sites More sharing options...
fotme Ιούνιος 17, 2012 #3728 Κοινοποίηση Ιούνιος 17, 2012 Εγώ μιλάω για μένα, δεν ξέρω τι κάνουν οι άλλοι αν και όντως πιστεύω αυτό που λες, ότι σίγουρα έχουν ενίσχυση από το σπίτι. Εμένα το σπίτι δεν μπορεί να μου δώσει τέτοιο support. Δουλεύω και σπουδάζω ταυτόχρονα και τα βάζω στην άκρη για αυτόν τον σκοπό. Όταν μαζέψω ένα σεβαστό ποσό θα δοκιμάσω την τύχη μου έξω και ελπίζω όλα να πάνε καλά. Θα δείξει.Οταν τελειωσεις με το καλο, θα δεις τι παιζει εδω κ αν βλεπεις οτι εχεις κανει εμετο με τα οσα βλεπεις (incl εδω), την κανεις...αλλα πρωτα δες εδω... Link to comment Share on other sites More sharing options...
darien Ιούνιος 17, 2012 #3729 Κοινοποίηση Ιούνιος 17, 2012 μιας που πιάσαμε τις σημαίες...http://www.parapolitika.gr/Portals/0/AuthorsImages/2012/6/KASIDIARIS_KKE.jpg Link to comment Share on other sites More sharing options...
l2phile Ιούνιος 17, 2012 #3730 Κοινοποίηση Ιούνιος 17, 2012 Χαχαχα. Αυτός που κατεβάζει και καίει σημαίες της πατρίδος του, φωνάζει όταν καίνε των ξένων. Link to comment Share on other sites More sharing options...
cherryman Ιούνιος 17, 2012 #3731 Κοινοποίηση Ιούνιος 17, 2012 Το ΚΚΕ στο filename που κολλάει ακριβώς; Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Ιούνιος 17, 2012 #3732 Κοινοποίηση Ιούνιος 17, 2012 Με καποια λεφτα θα φυγεις εξω και δε με νοιαζει καν ποσα παιρνεις, μη το κανεις προσωπικο.Δικα σου δεν ειναι και δεν τα εβγαλες εσυ. Αρα καποιος στα δινει. dude.Εγώ να ρωτήσω τι μας νοιάζει αν κάποιος μεταναστεύσει με την κληρονομιά των δικών του ή απλά αυξάνεται δραματικά η προσωπική του αξία αν μετακομίσει πχ αγγλία μόνο με ένα πορτοφόλι κέρματα? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Hydra Ιούνιος 17, 2012 #3733 Κοινοποίηση Ιούνιος 17, 2012 Α καλά... δεν καταλαβαίνω γιατί ασχολείστε με τις σημαίες;;;; Link to comment Share on other sites More sharing options...
l2phile Ιούνιος 17, 2012 #3734 Κοινοποίηση Ιούνιος 17, 2012 Έλα ντε. Λες και συμβολίζει τίποτα; (η δικιά μας...γιατί των ξένων πρέπει να την σεβόμαστε) Link to comment Share on other sites More sharing options...
darien Ιούνιος 17, 2012 #3735 Κοινοποίηση Ιούνιος 17, 2012 εμένα προσωπικά δεν με ενδιαφέρει καθόλου αν καίγεται μια σημαίαείναι αστείο όμως ότι εσείς που κλαίγεστε για την ελληνική σημαία δεν έχετε πρόβλημα όταν καίγονται αλλονών. Link to comment Share on other sites More sharing options...
jiohkor3 Ιούνιος 17, 2012 #3736 Κοινοποίηση Ιούνιος 17, 2012 Δινουμε ορκο στη σημαια στη στρατιωτικη θητεια οπως και: Η Εθνική σημαία αποτελεί κρατικό σύμβολο που θεωρείται το πιο σεβαστό σε ένα κράτος και προστατεύεται από τη κείμενη ανά Χώρα νομοθεσία.Η Εθνικη σημαια.Για τη δικη μου δε κλαιγομαι, υπαρχουν αλλες αντιδρασεις. Link to comment Share on other sites More sharing options...
deninho Ιούνιος 17, 2012 #3737 Κοινοποίηση Ιούνιος 17, 2012 Αυτή που καίγεται στη φωτογραφία, πάντως, δεν είναι σημασία κράτους. Αυτή που κρατάει κάτω από τη μεγάλη του, είναι. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Hydra Ιούνιος 17, 2012 #3738 Κοινοποίηση Ιούνιος 17, 2012 εμένα προσωπικά δεν με ενδιαφέρει καθόλου αν καίγεται μια σημαίαείναι αστείο όμως ότι εσείς που κλαίγεστε για την ελληνική σημαία δεν έχετε πρόβλημα όταν καίγονται αλλονών.Βασικά, άντε γιατί τα θέλετε και "εσείς" (οι αναρχιστές), πρόβλημα με την ελληνική έχετε, με την μαυροκόκκινη και τα ένα σωρό σύμ-βο-λα... Α, αστέρια κλπ δεν σας κάνουν κολλημένους. Τους εαυτούς σας κοροϊδεύετε. Όπως και με το να καίτε κατά καιρούς την ελληνική. Προσωπικώς δεν μου λέει τίποτα καμμία σημαία, αλλά καίγοντάς την: 1)δίνω σημασία και αυτοκοροϊδεύομαι 2)είμαι φασίστας. Απλά μην ασχολείστε με τις σημαίες ρε παιδιά, αύριο δε ξέρουμε τί θα μας έρθει και πλακώνεστε για ένα πανί. :X: Link to comment Share on other sites More sharing options...
Cuore Sportivo Ιούνιος 17, 2012 #3739 Κοινοποίηση Ιούνιος 17, 2012 Έκτακτο σχέδιο για πιθανά επεισόδια.Πόση τρομοκρατία πια; Link to comment Share on other sites More sharing options...
l2phile Ιούνιος 17, 2012 #3740 Κοινοποίηση Ιούνιος 17, 2012 Γιατί ρε συ; Εγώ αν δεν βγει αυτοδύναμη κυβέρνηση εώς τα μεσάνυχτα, θα αρχίσω με την μία τις ληστείες. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.