Jump to content

Εκλογές 2012

astrolabos

Recommended Posts

• Replies 4,1k
  • Created
  • Last Reply
ημουν χθες με στελεχος ΠΟΛΥ μεγαλης εταιριας και με το που βλεπει γυρω στις ~11.00 το πρωι ανοδο τυπου 3.5% συμπερανε οτι εχει ηδη δρομολογηθει η λυση για το ελλαντα.

Αυτο μπορεις να το πεις ανετα σε αγορες με βαθος. Η Σοφοκλεους με τζιρους 100εκ οχι βαθος δεν εχει, ουτε καν επιφανιακη ταση δεν εχει.

Χθες βγηκαν αγοραστες οι μεγάλοι κωδικοι απο USA και διναν τονο σε τράπεζες για να φτιαξουν κλιμα. Μπορει σημερα να εχουμε και κουδουνισμα για εμφαση.

Είναι τράτζικ πάντως η κατάσταση. Στα κεντρικά μιας μικρότερης τράπεζας (που δεν θα την ονομάσω για την ώρα) τους "απειλούν" εν μέρη λέγοντας τους ότι αν δεν ψηφίσετε ΝΔ θα χάσουμε όλοι τις δουλειές μας την δευτέρα.

Δεύτερο περιστατικό που μου το είπε ο πατέρας μου στο σουπερ μάρκετ πιάνοντας συζήτηση με έναν στρατιωτικό. Του λέει μην ανησυχείς, αν βγει ο Συριζα έχουμε έτοιμες τις φρεγάτες να επέμβουν.

ΝΤΑ ΦΑΚ ο κόσμος δηλαδή; Dolby surround την έχουμε ακούσει μου φαίνεται.

Λοιπόν, για πείτε ρε παίδες, τι να κάνω την Κυριακή;

Να πάω να ψηφίσω με βαριά καρδιά επειδή πρέπει να ψηφίσω ή να μην ψηφίσω;

Nα ψηφίσεις Χ.Α αλλά πριν ρίξεις την ψήφο σου για διάβασε το παρακάτω (σχετικά με τον Ανεξάρτητο Έλληνα, δεν το έχω ξεχάσει, μαζεύω υλικό από ομιλίες / δηλώσεις και θα τις αναρτήσω , συγνώμη κιόλας αλλά εργάζομαι και μεγαλώνω έναν Έλλην 3,5 μηνών)

"Ο Χίτλερ και ο Ελληνισμός;

Εγώ ένα θα ρωτήσω αυτούς που υποστηρίζουν τον Χίτλερ, τους Ναζί και τις ιδεολογίες τους:

Τι έκανε ο Χίτλερ για την Ελλάδα με αποτέλεσμα να τον υποστηρίζετε με τόσο πάθος;;;

Μήπως από ναζιστική αγάπη τα κοκκαλιάρικα Ελληνόπουλα από την πείνα έτρεχαν από το φόβο τους να κρυφτούν από τους καλοταϊσμένους Γερμανούς;

Φαντάζομαι γνωρίζετε ότι τον καιρό της Γερμανικής κατοχής όλο το σιταρί αλλά και ότι ήταν άλλο ήταν αξίας το έστελναν στην Γερμανία, για να ταϊσουν τους Αρίους Γερμανούς, με αποτέλεσμα οι «βρώμικοι» Έλληνες να λιμοκτονούν;

Ναι, η ιδεολογία του Χίτλερ μπορεί να επηρεάστηκε από την Αρχαία Ελλάδα αλλά αυτό δεν σημαίνει ότι είναι σωστή (πολλοί βρίσκουν τάχα σχέσεις μεταξύ Αρχαίας Ελλάδας και Παγκοσμιοποίησης – να τους στηρίξουμε και αυτους; ).

Μπορεί να ήταν σωστή από πλευράς Γερμανών, αλλά από πλευράς Ελλήνων ειλικρινά δεν νομίζω. Και όπως πολύ σωστά είπε ο Morticious διαστρέβλωσαν ένα αγνό σύμβολο του Ελληνισμού, τον ΗΛΙΟ, με αποτέλεσμα στις μέρες μας να βλέπει ο κόσμος που δεν πολυκαταλαβαίνει τον Ήλιο σε αρχαία Ελληνικά αγγεία και μοτίβα και να μας λέει και ρατσιστές.

Και να μην ήταν μόνο αυτό, τον ονόμασαν και ...σβάστικα! Αυτό και αν είναι Ελληνικό! Και ακόμια μία πληροφορία σχετικά με το σύμβολο του Ήλιου. Σβάστικες βρέθηκαν εκτός από την Αρχαία Ελλάδα και στην Ινδία, στους Μεσοποτάμιους πολιτισμούς, όπως επίσης και στους Εβραίους! Μάλιστα κύριοι, βρέθηκαν σβάστικες σε αρχαία συναγωγή στην Ιορδανία, που προυπήρχαν κατά πολύ του «Εβραιοφάγου» Χίτλερ (και θα δεις σε λίγο γιατί σε εισαγωγικά).

Επίσης η λέξη Φασισμός προέρχεται από τη λατινική fasces, η οποία σημαίνει ένα δεμάτι ραβδιά δεμένα γύρω από έναν πέλεκυ και ήταν ρωμαϊκό σύμβολο – όχι Ελληνικό!"

Nα ψηφίσεις Χ.Α αλλά πριν ρίξεις την ψήφο σου για διάβασε το παρακάτω (σχετικά με τον Ανεξάρτητο Έλληνα, δεν το έχω ξεχάσει, μαζεύω υλικό από ομιλίες / δηλώσεις και θα τις αναρτήσω , συγνώμη κιόλας αλλά εργάζομαι και μεγαλώνω έναν Έλλην 3,5 μηνών)

Εγώ ένα θα ρωτήσω αυτούς που υποστηρίζουν τον Χίτλερ, τους Ναζί και τις ιδεολογίες τους:

Τι έκανε ο Χίτλερ για την Ελλάδα με αποτέλεσμα να τον υποστηρίζετε με τόσο πάθος;;;

Μήπως από ναζιστική αγάπη τα κοκκαλιάρικα Ελληνόπουλα από την πείνα έτρεχαν από το φόβο τους να κρυφτούν από τους καλοταϊσμένους Γερμανούς;

Φαντάζομαι γνωρίζετε ότι τον καιρό της Γερμανικής κατοχής όλο το σιταρί αλλά και ότι ήταν άλλο ήταν αξίας το έστελναν στην Γερμανία, για να ταϊσουν τους Αρίους Γερμανούς, με αποτέλεσμα οι «βρώμικοι» Έλληνες να λιμοκτονούν;

Ναι, η ιδεολογία του Χίτλερ μπορεί να επηρεάστηκε από την Αρχαία Ελλάδα αλλά αυτό δεν σημαίνει ότι είναι σωστή (πολλοί βρίσκουν τάχα σχέσεις μεταξύ Αρχαίας Ελλάδας και Παγκοσμιοποίησης – να τους στηρίξουμε και αυτους; ).

Μπορεί να ήταν σωστή από πλευράς Γερμανών, αλλά από πλευράς Ελλήνων ειλικρινά δεν νομίζω. Και όπως πολύ σωστά είπε ο Morticious διαστρέβλωσαν ένα αγνό σύμβολο του Ελληνισμού, τον ΗΛΙΟ, με αποτέλεσμα στις μέρες μας να βλέπει ο κόσμος που δεν πολυκαταλαβαίνει τον Ήλιο σε αρχαία Ελληνικά αγγεία και μοτίβα και να μας λέει και ρατσιστές.

Και να μην ήταν μόνο αυτό, τον ονόμασαν και ...σβάστικα! Αυτό και αν είναι Ελληνικό! Και ακόμια μία πληροφορία σχετικά με το σύμβολο του Ήλιου. Σβάστικες βρέθηκαν εκτός από την Αρχαία Ελλάδα και στην Ινδία, στους Μεσοποτάμιους πολιτισμούς, όπως επίσης και στους Εβραίους! Μάλιστα κύριοι, βρέθηκαν σβάστικες σε αρχαία συναγωγή στην Ιορδανία, που προυπήρχαν κατά πολύ του «Εβραιοφάγου» Χίτλερ (και θα δεις σε λίγο γιατί σε εισαγωγικά).

Επίσης η λέξη Φασισμός προέρχεται από τη λατινική fasces, η οποία σημαίνει ένα δεμάτι ραβδιά δεμένα γύρω από έναν πέλεκυ και ήταν ρωμαϊκό σύμβολο – όχι Ελληνικό!"

Δασκαλα την Δευτερα -Παιδια θα γραψετε σημερα μια εκθεση με θεμα "ΤΟ ΣΚΟΥΛΗΚΙ"

Dolly - (Το σκουληκι ειναι μακρυ υγρο, ζει στο χωμα, τρωει μηλα κλπ,γραφει την υπεργ@μ@τη εκθεση αριστα κλπ)

Δασκαλα -ΜΠΡΑΒΟ ΝΤΟΛΛΥ

Δασκαλα την Τριτη -Παιδια θα γραψετε σημερα μια εκθεση με θεμα "Ο ΘΕΟΔΩΡΟΣ ΚΟΛΟΚΟΤΡΩΝΗΣ"

DOLLY -"Ο Θεοδωρος Κολοκοτρωνης ηταν σωστος ανθρωπος. Αρα δεν ηταν σκουληκι. Το σκουληκι ειναι μακρυ, υγρο, ζει στο χωμα, τρωει μηλα κλπ"

Δασκαλα την Δευτερα -Παιδια θα γραψετε σημερα μια εκθεση με θεμα "ΤΟ ΣΚΟΥΛΗΚΙ"

Dolly - (Το σκουληκι ειναι μακρυ υγρο, ζει στο χωμα, τρωει μηλα κλπ,γραφει την υπεργ@μ@τη εκθεση αριστα κλπ)

Δασκαλα -ΜΠΡΑΒΟ ΝΤΟΛΛΥ

Δασκαλα την Τριτη -Παιδια θα γραψετε σημερα μια εκθεση με θεμα "Ο ΘΕΟΔΩΡΟΣ ΚΟΛΟΚΟΤΡΩΝΗΣ"

DOLLY -"Ο Θεοδωρος Κολοκοτρωνης ηταν σωστος ανθρωπος. Αρα δεν ηταν σκουληκι. Το σκουληκι ειναι μακρυ, υγρο, ζει στο χωμα, τρωει μηλα κλπ"

images?q=tbn:ANd9GcQClLSXLdXe9H4dVNsib5o97I2xoV5O7RKC6bncmwvgGPMnHHYa2A

Μπορεί να ήταν σωστή από πλευράς Γερμανών, αλλά από πλευράς Ελλήνων ειλικρινά δεν νομίζω.

Το αντεπιχείρημα σε αυτό είναι ότι μας κάναν ότι έκαναν επειδή αντισταθήκαμε.

Και όπως πολύ σωστά είπε ο Morticious διαστρέβλωσαν ένα αγνό σύμβολο του Ελληνισμού, τον ΗΛΙΟ, με αποτέλεσμα στις μέρες μας να βλέπει ο κόσμος που δεν πολυκαταλαβαίνει τον Ήλιο σε αρχαία Ελληνικά αγγεία και μοτίβα και να μας λέει και ρατσιστές.

Άλλο ναζισμός, που προέρχεται από την λέξι Nationalsozialismus το οποίο σημαίνει Εθνικοσοσιαλισμός. Οι φυλετικές απόψεις του εθνικοσοσιαλισμού είναι ρατσιστικές αλλά αποτελούν υποσύνολο του ρατσισμού, δεν υπάρχει ταυτοποίηση.

Ναι, γιατί ο φασισμός είναι η Ιταλική έκφραση του απολυταρχισμού. Επίσης είναι λάθος να εξομοιώνουμε τον φασισμό με τον εθνικοσοσιαλισμό, μιας και ενώ μπορεί να ανήκουν στον ίδιο χώρο είναι δύο πράγματα διακριτά και ξεχωριστά μεταξύ τους.

Το αντεπιχείρημα σε αυτό είναι ότι μας κάναν ότι έκαναν επειδή αντισταθήκαμε.

Άλλο ναζισμός, που προέρχεται από την λέξι Nationalsozialismus το οποίο σημαίνει Εθνικοσοσιαλισμός. Οι φυλετικές απόψεις του εθνικοσοσιαλισμού είναι ρατσιστικές αλλά αποτελούν υποσύνολο του ρατσισμού, δεν υπάρχει ταυτοποίηση.

Ναι, γιατί ο φασισμός είναι η Ιταλική έκφραση του απολυταρχισμού. Επίσης είναι λάθος να εξομοιώνουμε τον φασισμό με τον εθνικοσοσιαλισμό, μιας και ενώ μπορεί να ανήκουν στον ίδιο χώρο είναι δύο πράγματα διακριτά και ξεχωριστά μεταξύ τους.

Έχεις δίκιο, δεν έπρεπε να τους αντισταθούμε αλλά σαν καλοί Ραγιάδες να ανοίξουμε και τα πόδια μας:jester:

Διακριτά και ξεχωριστά με μόνο σκοπό την ανάδειξη υπεροχής μίας φυλής, μίας ομάδας ατόμων έναντι μίας άλλης.

Κι ενώ εμείς συζητάμε:

DefenceNet - Αίσχος: Μια μάνα στη φυλακή και οι μνημονιακοί ελεύθεροι...

Αυτο μπορεις να το πεις ανετα σε αγορες με βαθος. Η Σοφοκλεους με τζιρους 100εκ οχι βαθος δεν εχει, ουτε καν επιφανιακη ταση δεν εχει.

Χθες βγηκαν αγοραστες οι μεγάλοι κωδικοι απο USA και διναν τονο σε τράπεζες για να φτιαξουν κλιμα. Μπορει σημερα να εχουμε και κουδουνισμα για εμφαση.

Σιγα... Με 1.5 ευρω την Εθνικη κι εγω με το μηνιατικο μου, κανω "ζημια στο μαγαζι". :big_boss:

Έχεις δίκιο, δεν έπρεπε να τους αντισταθούμε αλλά σαν καλοί Ραγιάδες να ανοίξουμε και τα πόδια μας:jester:

Όπως είπε πρόσφατα και ο Μπούς τζούνιορ, ή είστε μαζί μας ή εναντίον μας. Ίδια λογική.

Διακριτά και ξεχωριστά με μόνο σκοπό την ανάδειξη υπεροχής μίας φυλής, μίας ομάδας ατόμων έναντι μίας άλλης

Στην ουσία είναι ένα απολυταρχικό καθεστώς με ιδιαίτερα χαρακτηριστικά.

Όπως είπε πρόσφατα και ο Μπούς τζούνιορ, ή είστε μαζί μας ή εναντίον μας. Ίδια λογική.

Στην ουσία είναι ένα απολυταρχικό καθεστώς με ιδιαίτερα χαρακτηριστικά.

Τελικά μάλλον πρέπει να πάμε με τα νερά τους αλλιώτικα τους βλέπω να βομβαρδίζουν την Ελλάδα σε στυλ Γιουγκοσλαβίας , κάτι θα βρουν σε σχέση με μειονότητες και άλλες τρίχες κατσαρές.

Εδώ ρώτησα κάποια κοπελίτσα εχθές, που ψήφισε Χ.Α και τώρα λέει να ψηφίσει ΣΥΡΙΖΑ, ποιος ήταν ο Σωκράτης και μου απάντησε "αυτό:Σωκράτης Μάλαμας - Βικιπαίδεια" και μας χαλάει που θα γίνουμε Γερμανικό προτεκτοράτο, δεν ξέρεις ίσως μάθουμε να μιλάμε και Αρχαία Ελληνικά,οι Τεύτονες τα διδάσκουν στα σχολεία τους ενώ εμείς αναγράφουμε για τον συνωστισμό στην Μικρά Ασία.

wut??????? αρχηγε μου μιλας σοβαρα? πηγες και δεν σου εδωσαν ψηφοδελτιο του κομματος που ηθελες? χαλαρα καταστρεφεται κοσμος αν μαθευτει αυτο...

αν ο δικαστικος αντιπροσωπος ειναι τοσο βοδι , το αναφερεις και σε αυτον και στον εφορο δικαστικων αντιπροσωπων (δικαστης ειδικα διορισμενος για αυτο στο τοπικο πρωτοδικειο)

ειδοποιεις αμεσα τον συνδυασμο σου παντως, κανονικα ο δικαστικος αντιπροσωπος πρεπει να το διαπιστωσει με το που παραλαμβανει εκλογικο υλικο και να ενημερωσει...

ζήτημα να μου είχαν δώσει 10 ψηφοδέλτια την πρώτη φορά.

in.gr - «Αντισταθείτε στον δημαγωγό» λένε οι γερμανικοί Financial Times εν όψει της κάλπης - Ειδήσεις - Κόσμος

no comment...επιεικώς απαράδεκτο άρθρο. Ο καθένας έχει ελεύθερη βούληση και ψηφίζει ότι θέλει. Μετά όμως να είναι έτοιμος για ότι προκύψει από την εκάστωτε κυβέρνηση.

δεν με ενδιαφέρει ο λόγος που γίνεται η παρέμβαση (αν ισχύει αυτό που λες γιατί δεν πιστεύω στις δημοσκοπήσεις, μυστικές ή φανερές).. Με ενδιαφέρει ότι γίνεται.

ένα πράγμα θα γίνει. Θα έχουμε αποτέλεσμα ανάλογο του Μάη. Τώρα ΝΔ ή ΣΥΡΙΖΑ πρώτοι θα είναι. Το αποτέλεσμα θα χρειάζεται να συμμαχήσει με διάφορους για να σχηματιστεί ότι κυβέρνηση σχηματιστεί.

Έχω ακούσει και κάποια σενάρια περί αυτοδυναμίας του ΣΥΡΙΖΑ αλλά πολύ αμφιβάλλω και νομίζω πως δεν πρόκειται...πολύ μκικρές οι πιθανότητες για οποιαδήποτε αυτοδυναμία..

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.