Typhonios Ιούνιος 14, 2012 #3521 Κοινοποίηση Ιούνιος 14, 2012 Γκαγκά;Κοιτάς το σημείο και χάνεσαι στο νόημα.Το θέμα είναι Εκλογές 2012. Οι νεοέλληνες - άτοπο (εκτός και αν δεν είσαι, έχεις τρόπο εξολόθρευσής τους ώστε να μη ξαναψηφίσουν για μια υγιή κοινωνία μετά των εκλογών... Επίσης μήπως υπήρχε πρόσφορο έδαφος για αυτά που περιγράφεις; Το ψάρι βρωμάει από το κεφάλι. Και όσοι ήταν το κεφάλι ακόμα κολυμπούν στα δικά μας τα νερά. Τώρα περί αγγουριού δε θα πάρω, καλοφάγωτο, θα προσπαθήσω για ένα καλύτερο μέλλον για μένα, την οικογένεια και τα παιδιά μου. Όχι ότι θα αλλάξουν και πολλά αν δεν υπάρχει ένωση για το κοινό καλό των Ελλήνων, εκεί παίζεται το παιχνίδι). Περί ξένιου Δία - ποσόστωση το έχω αναφέρει πολλάκις. Περί Τσίπ(ρ)α και ομοφυλοφίλους - wikilink & faglink (δε το σχολίασα το ανέφερα, μήπως χτύπησα ομό-φλεβα; ).Μάλλον η ομό-φλεβα (sic!) χτυπάει μέσα σε εσένα και φοβάσαι να το αποδεχτείς (λέω εγώ).Εσύ συνεχίζεις να ,ελπίζεις για τα παιδιά σου (αμφιβάλλω εάν έχεις, αλλιώτικα δεν θα απαντούσες έτσι), το μέλλον σου σε μία καλύτερη Ελλάδα, η οποία στην παρούσα φάση δεν υπάρχει.Καλά κάνεις αλλά πέρα από το ακριβό σου αυτοκίνητο και την macho Νεο-Ελληνική σου πραγματικότητα , υπάρχουν και συμ-πολίτες σου οι οποίοι ελπίζουν σε πνευματική ανάσταση και παλεύουν καθημερινά να κάνουν τον τόπο αυτό ,ξανά ,δημιουργικό.Αλλά τι σου λέω τώρα...ε??Σχετικά με την ομοφοβία , να το κοιτάξεις, κατάλοιπα καταπιεσμένης προσωπικότητας (ίσως) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Tsakonas Ιούνιος 14, 2012 #3522 Κοινοποίηση Ιούνιος 14, 2012 Μάλλον η ομό-φλεβα (sic!) χτυπάει μέσα σε εσένα και φοβάσαι να το αποδεχτείς (λέω εγώ).Εσύ συνεχίζεις να ,ελπίζεις για τα παιδιά σου (αμφιβάλλω εάν έχεις, αλλιώτικα δεν θα απαντούσες έτσι), το μέλλον σου σε μία καλύτερη Ελλάδα, η οποία στην παρούσα φάση δεν υπάρχει.Καλά κάνεις αλλά πέρα από το ακριβό σου αυτοκίνητο και την macho Νεο-Ελληνική σου πραγματικότητα , υπάρχουν και συμ-πολίτες σου οι οποίοι ελπίζουν σε πνευματική ανάσταση και παλεύουν καθημερινά να κάνουν τον τόπο αυτό ,ξανά ,δημιουργικό. Αλλά τι σου λέω τώρα...ε??Σχετικά με την ομοφοβία , να το κοιτάξεις, κατάλοιπα καταπιεσμένης προσωπικότητας (ίσως)γιατι αρχηγε μου το αυτοκινητο ειναι macho νεοελληνικη πραγματικοτητα και αποκλειει κατ'εσε καποιος να σκεπτεται υγιως? Μηπως πρεπει να σου απολογηθει κανεις για το που ξοδευει τα λεφτα που βγαζει με τον κοπο του? Μηπως εσυ εισαι μεσα στην μεταναστολαγνεια σου φωτισμενος και εχεις αναστηθει πνευματικα? Μηπως τα αντικειμενα αφαιρουν απο καποιον το δικαιωμα λογου και ερχεσαι εσυ να μας χυσεις (φως)? Σχετικα με το μεσσιανικο σύνδρομο, να το κοιταξεις, καταλοιπα μαζοποιημενης λογικης (?) ισως.... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Τζώρτζης Ιούνιος 14, 2012 #3523 Κοινοποίηση Ιούνιος 14, 2012 Πάλι εκτός θέματος το ειλικρινές παραλήρημά σου.Μόνο μη πέσω στο ψυχίατρό σου, θα χαθεί τελείως η υπόθεση :giveup: Link to comment Share on other sites More sharing options...
Typhonios Ιούνιος 14, 2012 #3524 Κοινοποίηση Ιούνιος 14, 2012 γιατι αρχηγε μου το αυτοκινητο ειναι macho νεοελληνικη πραγματικοτητα και αποκλειει κατ'εσε καποιος να σκεπτεται υγιως? Μηπως πρεπει να σου απολογηθει κανεις για το που ξοδευει τα λεφτα που βγαζει με τον κοπο του? Μηπως εσυ εισαι μεσα στην μεταναστολαγνεια σου φωτισμενος και εχεις αναστηθει πνευματικα? Μηπως τα αντικειμενα αφαιρουν απο καποιον το δικαιωμα λογου και ερχεσαι εσυ να μας χυσεις (φως)? Σχετικα με το μεσσιανικο σύνδρομο, να το κοιταξεις, καταλοιπα μαζοποιημενης λογικης (?) ισως....Aνέφερα ότι πρέπει να απολογηθεί κάποιος / κάποια , επειδή έχει ακριβό αυτοκίνητο ή του αρέσει να μοστράρει το νέο του Iphone ?Ανεξαρτήτως φυσικά εάν έχει "ξεζουμίσει" Έλληνες και Μετανάστες στο χείριστο επιτρεπτό εργασιάκό επίπεδο."Όποιος έχει την μύγα, μυγιάζεται".Σε τι θεωρείσαι ανώτερος από τον Μετανάστη?????? Δεν είσαι μέρος της Αρχαίας Ελληνικής Ιστορίας , ούτε θα γίνεις, αποδέξου το και κάνε τσάρκα με το πειραγμένο Ibiza σου.Σχετικά με την Πνευματική μου Ανάσταση και το διάχυτο Χύσιμο (του Φωτός) , μπορώ να σου στείλω κανα δυο κιλά από αυτό το Χυμένο (Φως)Σου απαντάω ως εξής:Θνητός γεγονώς άνθρωπε, μη φρόνει μέγα.Πάλι εκτός θέματος το ειλικρινές παραλήρημά σου.Μόνο μη πέσω στο ψυχίατρό σου, θα χαθεί τελείως η υπόθεση :giveup:"Εγέρθητου"Πάλι εκτός θέματος το ειλικρινές παραλήρημά σου.Μόνο μη πέσω στο ψυχίατρό σου, θα χαθεί τελείως η υπόθεση :giveup:Επίσης και κάτι , last και εκτός θέματος, γιατί δεν μου αρέσει να ασχολούμαι με Εθνικοσοσιαλιστές, σχετικά με το πέσιμο που ανέφερες:Καιάδας - ΒικιπαίδειαMost welcomed! Link to comment Share on other sites More sharing options...
konservas Ιούνιος 14, 2012 #3525 Κοινοποίηση Ιούνιος 14, 2012 Εμένα μου φαίνονται...κάπως ,αυτές οι εκλογές. Αν δε βγει κυβέρνηση θα συνεχίσει το μάδημα-και ποιόν να κατηγορήσεις την υπηρεσιακή; Αν βγει μνημονιακή θα συνεχίσει και επαυξηθεί το μάδημα. Αν βγεί αριστερή θυμηθείτε το ..περιουσολόγιο -εμένα μου βρωμάει-και κάτι ανάλογο υποστηρίζει και ο Καμμένος. Αν βγει οικουμενική πάμε για GRD. Ελπίζω να μη βγήκα πολύ από τη συζήτηση αλλά είπα να αλλάξω τη ροή μπας και δε ξεκινήσει κανά καλιαρντό Link to comment Share on other sites More sharing options...
Tsakonas Ιούνιος 14, 2012 #3526 Κοινοποίηση Ιούνιος 14, 2012 Aνέφερα ότι πρέπει να απολογηθεί κάποιος / κάποια , επειδή έχει ακριβό αυτοκίνητο ή του αρέσει να μοστράρει το νέο του Iphone ?Ανεξαρτήτως φυσικά εάν έχει "ξεζουμίσει" Έλληνες και Μετανάστες στο χείριστο επιτρεπτό εργασιάκό επίπεδο."Όποιος έχει την μύγα, μυγιάζεται".Σε τι θεωρείσαι ανώτερος από τον Μετανάστη?????? Δεν είσαι μέρος της Αρχαίας Ελληνικής Ιστορίας , ούτε θα γίνεις, αποδέξου το και κάνε τσάρκα με το πειραγμένο Ibiza σου.Σχετικά με την Πνευματική μου Ανάσταση και το διάχυτο Χύσιμο (του Φωτός) , μπορώ να σου στείλω κανα δυο κιλά από αυτό το Χυμένο (Φως)Σου απαντάω ως εξής:Θνητός γεγονώς άνθρωπε, μη φρόνει μέγα.Χαλαρα μου κανεις πλακα.Τι χειριστο εργασιακο επιπεδο και μπαρμπ@@τσαλα?Υποφερουν τοσο πολυ που καθε τρεις και λιγο ερχονται ολο και περισσοτεροι?Εισαι απο τους τυπους που γραφουν στους τοιχους "η ελλαδα ειναι η αμερικη των βαλκανιων"?Δηλαδη ολοι στην Ελλαδα ειμαστε επιχειρηματιες που εκμεταλλευομαστε αλλοδαπους και δεν τοχα καταλαβει?Να κλεισουμε τις ΔΟΥ δηλαδη και να αφησουμε μονο τις ΦΑΕ αμα εχουμε τοσες επιχειρησεις βρε αδελφε...Δηλαδη ειμαι αμερικανος των βαλκανιων αμα ενας αλβανος μου βαψει το σπιτι?Να ανακαλυψω δηλαδη την εστια της υπεροχης μου.Δεν με απασχολει η ελληνικη ιστορια, και δεν εχω ibiza, αλλα απο τον ιδιο ρημαδοομιλο που κανει τα κ@λοκιβωτια.Και κ@υλωνω τρελλα οταν το χρησιμοποιω, γιατι συμβολιζει κατι. Κατι που δεν μπορω να στο εξηγησω, και ο μηχανισμος αμυνας σου απο την πραγματικοτητα θα το ερμηνευσει ως μικροαστικη αλλαζονεια, μα το βλεπω καθε φορα στα προσωπα των ανθρωπων που προστατευω από την τρελλα αναλυοντας και αξιολογωντας ογκο πληροφοριων που δεν μπορει να διαχειριστει ο μεσος ανθρωποςΑυτο που με διαχωριζει απο τον εισβολεα μεταναστη ειναι το δικαιωμα μου πανω στην γη, σαν λαος. Το δικαιωμα που εχει ο μονιμως εγκατεστημενος λαος σε μια εδαφικη περιοχη να ασκει την εξουσια του επ'αυτης της περιοχης , χωρις να χρειαζεται την εγκριση κανενος καναπεδοφραπεδοθεωρητικου. Οπως χρειαζεσαι κι εσυ τον χωρο του ποστ για να αναπτυξεις την αποψη σου, η οποια θα πνιγει αν στον ιδιο χωρο συμπιεστουν 30 διαφορετικες αποψεις... Το δικαιωμα της κυριαρχιας.Ειναι το δικαιωμα μου να θελω να ζω εγω και οι γυρω μου με 100 και να μην περιοριστω στα 10 με το να τα μοιραστω με σωρεια ξενων που δεν τους χρωστω τιποτα. Το δικαιωμα στην ευημερια.Σου ανταπανταω ως εξης:[ame=http://www.youtube.com/watch?v=fbGkxcY7YFU]Samwell - "What What (In the Butt)" - YouTube[/ame] Link to comment Share on other sites More sharing options...
Typhonios Ιούνιος 14, 2012 #3527 Κοινοποίηση Ιούνιος 14, 2012 Χαλαρα μου κανεις πλακα.Τι χειριστο εργασιακο επιπεδο και μπαρμπ@@τσαλα? Υποφερουν τοσο πολυ που καθε τρεις και λιγο ερχονται ολο και περισσοτεροι? Εισαι απο τους τυπους που γραφουν στους τοιχους "η ελλαδα ειναι η αμερικη των βαλκανιων"? Δηλαδη ολοι στην Ελλαδα ειμαστε επιχειρηματιες που εκμεταλλευομαστε αλλοδαπους και δεν τοχα καταλαβει? Να κλεισουμε τις ΔΟΥ δηλαδη και να αφησουμε μονο τις ΦΑΕ αμα εχουμε τοσες επιχειρησεις βρε αδελφε... Δηλαδη ειμαι αμερικανος των βαλκανιων αμα ενας αλβανος μου βαψει το σπιτι? Να ανακαλυψω δηλαδη την εστια της υπεροχης μου. Δεν με απασχολει η ελληνικη ιστορια, και δεν εχω ibiza, αλλα απο τον ιδιο ρημαδοομιλο που κανει τα κ@λοκιβωτια. Και κ@υλωνω τρελλα οταν το χρησιμοποιω, γιατι συμβολιζει κατι. Κατι που δεν μπορω να στο εξηγησω, και ο μηχανισμος αμυνας σου απο την πραγματικοτητα θα το ερμηνευσει ως μικροαστικη αλλαζονεια, μα το βλεπω καθε φορα στα προσωπα των ανθρωπων που προστατευω από την τρελλα αναλυοντας και αξιολογωντας ογκο πληροφοριων που δεν μπορει να διαχειριστει ο μεσος ανθρωπος Αυτο που με διαχωριζει απο τον εισβολεα μεταναστη ειναι το δικαιωμα μου πανω στην γη, σαν λαος. Το δικαιωμα που εχει ο μονιμως εγκατεστημενος λαος σε μια εδαφικη περιοχη να ασκει την εξουσια του επ'αυτης της περιοχης , χωρις να χρειαζεται την εγκριση κανενος καναπεδοφραπεδοθεωρητικου. Οπως χρειαζεσαι κι εσυ τον χωρο του ποστ για να αναπτυξεις την αποψη σου, η οποια θα πνιγει αν στον ιδιο χωρο συμπιεστουν 30 διαφορετικες αποψεις... Το δικαιωμα της κυριαρχιας. Ειναι το δικαιωμα μου να θελω να ζω εγω και οι γυρω μου με 100 και να μην περιοριστω στα 10 με το να τα μοιραστω με σωρεια ξενων που δεν τους χρωστω τιποτα. Το δικαιωμα στην ευημερια. Σου ανταπανταω ως εξης: Όταν πας στην Γερμανία για εργασία, πήγαινε να τα τακιμιάσεις με τους εκεί Εθνικοσοσιαλιστές. Να δεις υποδοχή που θα σου έχουν επιφυλάξει. Πήγαινε εκεί να μιλήσεις για την Εθνική σου υπεροχή. Επίσης είσαι μέλος στην EU, δεν έχει κανένα εδαφικό δικαίωμα , ας είναι καλά το Μνημόνιο Νο2. Α.Ε. είσαι με έδρα το Λουξεμβούργο. Κ@@@σε τώρα με το τετράτροχο γιατί και αυτό το χρωστάς στους Τεύτονες και δεν έχουν θέμα να στο πάρουν. [ame=http://www.youtube.com/watch?v=-EMoLBKqoVU]Ρόδα Τσάντα και Κοπάνα - YouTube[/ame] Link to comment Share on other sites More sharing options...
Tsakonas Ιούνιος 14, 2012 #3528 Κοινοποίηση Ιούνιος 14, 2012 Όταν πας στην Γερμανία για εργασία, πήγαινε να τα τακιμιάσεις με τους εκεί Εθνικοσοσιαλιστές.Να δεις υποδοχή που θα σου έχουν επιφυλάξει.Πήγαινε εκεί να μιλήσεις για την Εθνική σου υπεροχή.Warning, το επομενο ποστ περιεχει μαθηματικα, αυστηρως ακαταλληλο για κολλημενους.εχω δουλεψει και στην γερμανια καναπεδοφραπεδιαρη θαυμαστη μου. Η διαφορα μου απο τους υπαναπτυκτους ειναι οτι ημουν κερδος (εξαγωγες μεταχειρισμενων προς ελλαδα) και δευτερον οτι ακομη και εκει να μπαστακωνομουνα ,8.000.000 ελληνες η γερμανια (80.000.000 πληθυσμος) δεν θα εχει ποτε (σε σχεση με το 1.200.000 μεταναστων που ανεχομαστε εδω, την στιγμη που ο πληθυσμος μας ειναι 10.000.000)Μην ακουω λοιπον τις γνωστες αναμασημενες ανοησιες περι μεταναστων στην ελλαδα και μεταναστων ελληνων, γιατι ολοι οι ελληνες να σηκωθουμε να φυγουμε τωρα να παμε στην αμερικη (235 εκατομμυρια πληθυσμος) να κατσικωθουμε, δεν φτανουμε την αναλογια των λαθρομεταναστων με τους ελληνες εδω.Δικαιωμα σου φυσικα να πιστευεις οτι γουσταρειςΔικαιωμα σου να θες τοσους κι αλλους τοσους μεταναστεςΟταν ομως σου πουν "ΤΩΡΑ ΠΟΥ ΕΙΣΤΕ ΠΟΛΛΟΙ, ΒΑΣΙΚΟΣ ΜΙΣΘΟΣ ΣΤΑ 33 ΕΥΡΩ.ΜΕΙΚΤΑ.ΚΑΙ ΠΟΛΛΑ ΣΑΣ ΕΙΝΑΙ",βγες να πεις μπουρδιτσες για το διεθνες κεφαλαιο.Αν αυριο γινει ενα δημοκρατικο δημοψηφισμα για τους μεταναστες, νομιζεις θα επικρατησουν οι μεταναστολαγνοι καταπιεστες? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Typhonios Ιούνιος 14, 2012 #3529 Κοινοποίηση Ιούνιος 14, 2012 Warning, το επομενο ποστ περιεχει μαθηματικα, αυστηρως ακαταλληλο για κολλημενους.εχω δουλεψει και στην γερμανια καναπεδοφραπεδιαρη θαυμαστη μου. Η διαφορα μου απο τους υπαναπτυκτους ειναι οτι ημουν κερδος (εξαγωγες μεταχειρισμενων προς ελλαδα) και δευτερον οτι ακομη και εκει να μπαστακωνομουνα ,8.000.000 ελληνες η γερμανια (80.000.000 πληθυσμος) δεν θα εχει ποτε (σε σχεση με το 1.200.000 μεταναστων που ανεχομαστε εδω, την στιγμη που ο πληθυσμος μας ειναι 10.000.000)Μην ακουω λοιπον τις γνωστες αναμασημενες ανοησιες περι μεταναστων στην ελλαδα και μεταναστων ελληνων, γιατι ολοι οι ελληνες να σηκωθουμε να φυγουμε τωρα να παμε στην αμερικη (235 εκατομμυρια πληθυσμος) να κατσικωθουμε, δεν φτανουμε την αναλογια των λαθρομεταναστων με τους ελληνες εδω.Δικαιωμα σου φυσικα να πιστευεις οτι γουσταρειςΔικαιωμα σου να θες τοσους κι αλλους τοσους μεταναστεςΟταν ομως σου πουν "ΤΩΡΑ ΠΟΥ ΕΙΣΤΕ ΠΟΛΛΟΙ, ΒΑΣΙΚΟΣ ΜΙΣΘΟΣ ΣΤΑ 33 ΕΥΡΩ.ΜΕΙΚΤΑ.ΚΑΙ ΠΟΛΛΑ ΣΑΣ ΕΙΝΑΙ",βγες να πεις μπουρδιτσες για το διεθνες κεφαλαιο.Αν αυριο γινει ενα δημοκρατικο δημοψηφισμα για τους μεταναστες, νομιζεις θα επικρατησουν οι μεταναστολαγνοι καταπιεστες?Συγχαρητήρια για την εργασιακή σου προυπηρεσία και τολμώ να πω , ότι από στατιστική πας καλά:magic:Το 8% έδωσε αρκετή τόλμη για να βγαίνουν ορισμένοι αμόρφωτοι στα παράθυρα αλλά θα έπρεπε να υπενθυμίσω τι έπαθαν οι Ταγματασφαλίτες μόλις τελείωσε το παρτάκι που είχαν στήσει?Νομίζω δεν χρειάζεται...ε?Σχετικά με την Ελληνική Ιστορία, η οποία δεν σε ενδιαφέρει, να υποθέσω ότι στην Μ.Ασία έγινε συνωστισμός ή ότι ο Μέγας Αλέξανδρος είναι Σκοπιανός?Είδες τι κάνει ο νεο φιλελευθερισμός???Γεννά ρατσιστές με την υβριδική μορφή δημοκρατικών / φασιστών (sic!) και ανιστόριτους.Επίσης είδες σε κάποια ανάρτηση μου να υποστηρίζει τις παράνομες ορδές αλλοδαπών , οι οποίες λυμαίνουν την Ελληνική Κοινωνία?Όμως η ρίζα δεν είναι ο Αbdul αλλά ο λευκός αντιπρόσωπος στην Βουλή που μπήκε με την ψήφο σου και ο Νεο-'Ελληνας που αποφάσισε να δαιμονοποιήσει τα πάντα και τους πάντες.Δεν είναι κάτι ανησυχητικό όμως, κατάλοιπο της Γραικής νοοτροπίας ορισμένων που ευτυχώς εξαλείφεται.Μην ξεχάσουμε να πάμε και στην Εκκλησία την Κυριακή, μην χάσουμε την θέση μας στον Παράδεισο, κρίμα θα είναι.Αυτή την στιγμή δεν είσαι ανεξάρτητος, δεσμεύεσαι από τα λαμόγια , βρίσκουν πάτημα στο μεταναστευτικό ( το οποίο είναι τερατώδες) και το ανάγουν ως πρώτο θέμα !!Στο περιθώριο βάζουν τις καθημερινές αυτοκτονίες , τους δυσβάσταχτους φόρους και την Ελληνική Οικογένεια , η οποία δεν μπορεί πλέον να ζήσει.Αλλά φταίει ο ΣΥΡΙΖΑ και οι μετανάστες γι'όλα αυτά.:banging: Link to comment Share on other sites More sharing options...
Chosen Ιούνιος 14, 2012 #3530 Κοινοποίηση Ιούνιος 14, 2012 Κουρής FTMFW Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dem Ιούνιος 14, 2012 #3531 Κοινοποίηση Ιούνιος 14, 2012 @astro για αυτο έλεγα δεν μπορείς να βγάλεις άκρη με το κουρή σε σχέση με την ερώτηση που είχες θέσει λίγες μέρες πριν Link to comment Share on other sites More sharing options...
Tsakonas Ιούνιος 14, 2012 #3532 Κοινοποίηση Ιούνιος 14, 2012 Συγχαρητήρια για την εργασιακή σου προυπηρεσία και τολμώ να πω , ότι από στατιστική πας καλά:magic:Το 8% έδωσε αρκετή τόλμη για να βγαίνουν ορισμένοι αμόρφωτοι στα παράθυρα αλλά θα έπρεπε να υπενθυμίσω τι έπαθαν οι Ταγματασφαλίτες μόλις τελείωσε το παρτάκι που είχαν στήσει?Νομίζω δεν χρειάζεται...ε?Σχετικά με την Ελληνική Ιστορία, η οποία δεν σε ενδιαφέρει, να υποθέσω ότι στην Μ.Ασία έγινε συνωστισμός ή ότι ο Μέγας Αλέξανδρος είναι Σκοπιανός?Είδες τι κάνει ο νεο φιλελευθερισμός???Γεννά ρατσιστές με την υβριδική μορφή δημοκρατικών / φασιστών (sic!) και ανιστόριτους.Επίσης είδες σε κάποια ανάρτηση μου να υποστηρίζει τις παράνομες ορδές αλλοδαπών , οι οποίες λυμαίνουν την Ελληνική Κοινωνία?Όμως η ρίζα δεν είναι ο Αbdul αλλά ο λευκός αντιπρόσωπος στην Βουλή που μπήκε με την ψήφο σου και ο Νεο-'Ελληνας που αποφάσισε να δαιμονοποιήσει τα πάντα και τους πάντες.Δεν είναι κάτι ανησυχητικό όμως, κατάλοιπο της Γραικής νοοτροπίας ορισμένων που ευτυχώς εξαλείφεται.Μην ξεχάσουμε να πάμε και στην Εκκλησία την Κυριακή, μην χάσουμε την θέση μας στον Παράδεισο, κρίμα θα είναι.Αυτή την στιγμή δεν είσαι ανεξάρτητος, δεσμεύεσαι από τα λαμόγια , βρίσκουν πάτημα στο μεταναστευτικό ( το οποίο είναι τερατώδες) και το ανάγουν ως πρώτο θέμα !!Στο περιθώριο βάζουν τις καθημερινές αυτοκτονίες , τους δυσβάσταχτους φόρους και την Ελληνική Οικογένεια , η οποία δεν μπορεί πλέον να ζήσει.Αλλά φταίει ο ΣΥΡΙΖΑ και οι μετανάστες γι'όλα αυτά.:banging:Την περιμενα αυτην την ασχετη αναφορα σε ταγματασφαλιτες, θα μου χρεωσεις και την εξαφανιση των δεινοσαυρων;Απλα πραγματα. Οσο περισσοτερος κοσμος μαζευεται στον ιδιο χωρο, τοσο πεφτει το επιπεδο ζωης. Βλ. Κινα, Ινδια κ απο την αλλη λιχτενσταιν. Οταν ερχονται 2-3 παρεισακτοι λαθρομεταναστες παρασιτα και παρεχουν εργασια με 400 ευρω πχ, 3 τετοιοι παραγουν περισσοτερο σε ποσοτητα, λιγοτερο σε ποιοτητα και καταστρεφουν 1-1μιση καλοπληρωμενη θεση εργασιας για ελληνα. Δεν εχουν τιςαναγκες του ελληνα (ενοικιο) γιατι μενουν 10-10οποτε πλασματικα μειωνουν τον μεσο μισθο.Αντιθετα τα ενοικια μενουν σταθεροτατα, εις βαρος του αντιστοιχου ελληνα, και καταληγουμε να χανονται λεφτα απο την φορολογια και τα ασφαλιστικα ταμεια, κι απο πανω νοσηλευονται και τσαμπα στο συστημα υγειας που πλερωνουμε εμεις.Στην εικονα αυτη τι ακριβως δεν καταλαβαινεις και θεωρητικολογεις για μικρα ασια, μεγα αλεξανδρο κλπ; Link to comment Share on other sites More sharing options...
Typhonios Ιούνιος 14, 2012 #3533 Κοινοποίηση Ιούνιος 14, 2012 Την περιμενα αυτην την ασχετη αναφορα σε ταγματασφαλιτες, θα μου χρεωσεις και την εξαφανιση των δεινοσαυρων;Απλα πραγματα. Οσο περισσοτερος κοσμος μαζευεται στον ιδιο χωρο, τοσο πεφτει το επιπεδο ζωης. Βλ. Κινα, Ινδια κ απο την αλλη λιχτενσταιν. Οταν ερχονται 2-3 παρεισακτοι λαθρομεταναστες παρασιτα και παρεχουν εργασια με 400 ευρω πχ, 3 τετοιοι παραγουν περισσοτερο σε ποσοτητα, λιγοτερο σε ποιοτητα και καταστρεφουν 1-1μιση καλοπληρωμενη θεση εργασιας για ελληνα. Δεν εχουν τιςαναγκες του ελληνα (ενοικιο) γιατι μενουν 10-10οποτε πλασματικα μειωνουν τον μεσο μισθο.Αντιθετα τα ενοικια μενουν σταθεροτατα, εις βαρος του αντιστοιχου ελληνα, και καταληγουμε να χανονται λεφτα απο την φορολογια και τα ασφαλιστικα ταμεια, κι απο πανω νοσηλευονται και τσαμπα στο συστημα υγειας που πλερωνουμε εμεις.Στην εικονα αυτη τι ακριβως δεν καταλαβαινεις και θεωρητικολογεις για μικρα ασια, μεγα αλεξανδρο κλπ;Έχεις δίκο!!Ο μετανάστης καταχράστηκε το Ελληνικό Δημόσιο, ο μετανάστης είπε στην Τρόικα για την κατάργηση (μην μιλάμε για μείωση γιατί κάτι τέτοιο δεν ισχύει) του κατώτατου μισθού, ο μετανάστης θεώρησε ότι τα 700 Ευρώ μισθός είναι υψηλός και ζεις σαν βασιλιάς οπότε να τα μειώσουμε βρε παιδάκι μου! , ο μετανάστης είπε να διατηρηθούν οι τιμές στα super market στα ύψη, ο μετανάστης ανέβασε στον Όλυμπο την φορολογία , ο μετανάστης οπλίζει το χέρι του εκάστοτε αυτόχειρα, ο μετανάστης αφήνει τα λαμόγια να μας κυβερνούν!Ρε, μήπως ο μετανάστης είναι μεταμφιεσμένος ΝΕΦΕΛΙΜ και μας ραντίζει με νοητικές εντολές??Δεν σου είπε κανείς να αγαπάς τους μετανάστες, να υποθέσω είσαι Χριστιανός (οπότε αγαπάτε αλλήλους? ) εάν δεν είσαι ζητάω συγνώμη αλλά να μην ρίχνουμε τα πάντα στους μετανάστες.Ανήκουν στο ανθρώπινο είδος, εάν εσένα σου αρέσει να τους βλέπεις και να τους αντιμετωπίζεις ως κτήνη, καλά κάνεις αλλά δεν είναι αποδεκτό σε όλη την Ελληνική κοινωνία.Εάν βγει ο ΣΥΡΙΖΑ, φταίει ο μετανάστης.Heavy ******* Metal καταστάσεις !!!:banging::banging::banging:http://www.defencenet.gr/defence/index.php?option=com_content&task=view&id=44637&Itemid=170ΦΤΑΙΕΙ Ο ΜΕΤΑΝΑΣΤΗΣ!!![ame=http://www.youtube.com/watch?v=k9QpPbIuL24]Behemoth Slaves Shall Serve(lyrics) - YouTube[/ame]Υ.Γ. Και αυτό κατάπτυστο και αισχρό από τον ΣΥΡΙΖΑ (δεν σαρκάζω)http://www.defencenet.gr/defence/index.php?option=com_content&task=view&id=44006&Itemid=139 Link to comment Share on other sites More sharing options...
raven_g20 Ιούνιος 14, 2012 #3534 Κοινοποίηση Ιούνιος 14, 2012 Δεν νομίζω να προσπαθεί κανείς να φορτώσει την δολοφονία του Κέννεντυ στους μετανάστες (btw υπάρχει ουσιώδη διαφορά μεταξύ ΛΑΘΡΟμετανάστη και μετανάστη fyi) αλλα μην ξεχνάμε:1. Αύξηση εγκληματικότητας, κυρίως στο κέντρο της Αθήνας, οπότε στο τέλος εμείς την πατάμε οριστικά 6ft underground.2. Αύξηση παραεμπορίου οδηγώντας μικρομάζα και μικρομεσαίες επιχειρήσεις στο κλείσιμο, οπότε στο τέλος εμείς την πατάμε (μην με βάλεις να το αναλύσω το πως γιατί θα μπλέξουμε και οικονομικά μέσα και θα χαθεί η μπάλλα....νομίζω u get the picture).3. Αύξηση ανεργίας μιας και ο μετανάστης θα δουλέψει για π.χ. 5€ την ώρα ενώ ο προηγούμενος ή επόμενος έλληνας εργαζόμενος έπαιρνε ή θα έπαιρνε 10€ την ώρα, οπότε στο τέλος εμείς την πατάμε.4. Αύξηση προυπολογισμού και δημοσίου χρέους για αντιμετώπιση του μεταναστευτικού "φαινομένου" οπότε στο τέλος εμείς την πατάμε.5. Κτλ κτλ list is endless.....Επίσης, μιλώ από προσωπική εμπειρία, ξέρω πακιστανό ο οποίος πληρώνεται με 800€ το μήνα και στο πακιστάν οι δικοί του μένουν σαν πρίγκηπες στην κυριολεξία όπως και ο ίδιος όταν γυρνά πίσω στην χώρα του. Οπότε είναι αναπόφευκτο να πέσει και άλλο ο κατώτατος μισθός διότι υπάρχει πλεόνασμα εργατικών (φτηνών) χεριών (πιθανόν συνοδεύεται με μείωση ποιότητα εργασίας/αποτελεσματικότητας) και συγχρόνως μείωση θέσεων εργασίας. Τώρα να υποστηρίζεις τον αλβανό κλέφτη επειδή είναι (λάθρο?)μετανάστης και να αποκαλείς δολοφόνο τον άνθρωπο που ήθελε απλά να προστατέψει τον ίδιο και την οικογένεια του ε εντάξει...εκεί το παραχ***με το θέμα νομίζω. Παρεπιπτόντως δεν μου φαίνεται περίεργο που πήραν πρωτοβουλία οι Χ.Α. και "καθαρίζουν" το κέντρο...αυτό που μου φαίνεται περίεργο είναι πως δεν τον κάνουν ήδη απλοί πολίτες που δεν ανήκουν ούτε σε παρατάξεις με φασιστικές ιδεολογίες ούτε πουθενά...:wassat: Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Ιούνιος 14, 2012 #3535 Κοινοποίηση Ιούνιος 14, 2012 Σχετικά με την Πνευματική μου Ανάσταση και το διάχυτο Χύσιμο (του Φωτός) , μπορώ να σου στείλω κανα δυο κιλά από αυτό το Χυμένο (Φως)Το φως άπλετο και περισσεύει ενώ αρκετοί από εμάς περιμένουμε με ανυπομονησία τι στον τενεκέ δουλειά έχει το ισραήλ με τους ανεξάρτητους έλληνες.ΥΓ. Να ευχαριστήσω και δημόσια τον Τσάκωνα που με τέχνη, χάρη και τόλμη καταφέρνει επιδέξια να αναλωθεί σε διάλογο δίχως να δείχνει πως υστερεί εναντίων στο απέναντι μέτωποΥΓ2. Είμαι σίγουρος ότι μόλις το διαβάσει αυτό ο Τσάκωνας, θα ασπρίσει όλο το λάμπη από την εκχύλιση τεστοστερόνης η οποία είναι αυξανόμενη αναλογικά με το βαθμό και την ποσότητα επαίνων των συνανθρώπων του. Link to comment Share on other sites More sharing options...
narta Ιούνιος 14, 2012 #3536 Κοινοποίηση Ιούνιος 14, 2012 Μνημονιο ΡΕ!ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ: 8χρονος λιποθύμησε από την πείνα στο Ηράκλειο! - Crete Plus Link to comment Share on other sites More sharing options...
LL_NEO Ιούνιος 14, 2012 #3537 Κοινοποίηση Ιούνιος 14, 2012 Τσακωνα έλα παραδεξου το. Πήρες χαμπάρι ότι τρολαρει (γιατι αλλιώς δεν εξηγείται) και είπες να αρχίσεις και συ; Link to comment Share on other sites More sharing options...
naxiand Ιούνιος 14, 2012 #3538 Κοινοποίηση Ιούνιος 14, 2012 Ό καμενος: μην ψηφίσετε Γιώργο Παπανδρέου στην Αχαΐα, για να πάει φυλακή :-D. Έχει αγριεψει αυτός λολ...Send from my Android :-) Link to comment Share on other sites More sharing options...
RootX Ιούνιος 14, 2012 #3539 Κοινοποίηση Ιούνιος 14, 2012 Το φως άπλετο και περισσεύει ενώ αρκετοί από εμάς περιμένουμε με ανυπομονησία τι στον τενεκέ δουλειά έχει το ισραήλ με τους ανεξάρτητους έλληνες.Το μόνο που βρήκα σχετικό, είναι το ενδιαφέρον της Delek για πιθανά κοιτάσματα στην Ελλάδα - δεν ξέρω αυτό πως συνδέεται με τον Καμμένο βέβαια. Link to comment Share on other sites More sharing options...
narta Ιούνιος 14, 2012 #3540 Κοινοποίηση Ιούνιος 14, 2012 Εγω αυτο που εχω ως αισθηση, απ' οτι μιλαω εξωτερικο κυριως αλλα και εδω με γνωστους και αγνωστους πολλες φορες λογο φυσης της δουλειας, ειναι οτι την Κυριακη θα πεσει η τελικη σφαλιαρα.Το θεμα ειναι οτι στην Ν. Ευρωπη (Ποστογαλια, Ισπανια, Ιταλια) ολοι περιμενουν τους Ελλληνες να δωσουν το συνθημα με το αποτελεσμα την Κυριακη και μετα να ξεκινησει το πανηγυρι της αντιδρασης.Just a gut feeling though... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.