Typhonios Ιούνιος 14, 2012 #3501 Κοινοποίηση Ιούνιος 14, 2012 Το "φαινόμενο" Τζήμερος!” Όχι δεν είμαστε υπέρ των συλλογικών συμβάσεων.. καθόλου κατάκτηση δεν είναι.. το ελάχιστο ας το βρεί ο καθένας με τον εργοδότη του.. να διεκδικήσει ο καθένας το μισθό ανάλογα με τις δυνατότητές του“. Πού είναι η Θάτσερ και ο Φρίντμαν να τον αποθεώσουν. Ο καθένας μας, δηλαδή, πρέπει να κοιτάει μόνο τα δικά του προσωπικά συμφέροντα, να αναπτύσσει τον εαυτό του σύμφωνα με τα εκάστοτε κριτήρια της αγοράς και – πατώντας επί πτωμάτων – να χτίζει την καριέρα και την προσωπική του περιουσία. Φιλαράκι που γεννήθηκες στην εργατογειτονιά και εξ’ ορισμού έχεις τεράστιο μειονέκτημα έναντι των αστών στο σύγχρονο στίβο της εργασίας λυπάμαι.. ας πρόσεχες, ας γεννιόσουν αλλού.."Μνημονιακός μέχρι το κόκκαλο!Καλύτερα pizza Antonio παρά Τζήμερο!Λέμε τώρα...:banging: Link to comment Share on other sites More sharing options...
dangar Ιούνιος 14, 2012 #3502 Κοινοποίηση Ιούνιος 14, 2012 Είναι ο ΣΥΡΙΖΑ έτοιμος να κυρήξει στάση πληρωμών με ότι επακόλουθα έχει μία τέτοια κίνηση; Αν ναι γιατί δεν το λέει ξεκάθαρα στον κόσμο , δεν άκουσα κάτι τέτοιο εχθές εγώ (ή το είπε πιο μετά όταν τον βαρέθηκα); Αν πάλι θέλει να παίξει με τον κόσμο πουλώντας φούμαρα προεκλογικά και κάνοντας γαργάρα όταν (και αν) έρθει η ώρα του δια ταύτα , μάλλον θα επιστρέψει πολύ γρήγορα στα παλιά ποσοστά του . Εκτός βέβαια αν τα λέει όλα αυτά για να ανεβάσει κι άλλο τα ποσοστά του και με δεύτερη συνεχόμενη επιτυχία να καταλάβει τη θέση της Αξιωματικής αντιπολίτευσης , σενάριο που προσωπικά ολοένα το βλέπω και πιο ρεαλιστικό. Βλέπεις , λεφτά είναι αυτά , αν μη τι άλλο ένα πολύ δυνατό κίνητρο , ειδικά όταν έρχονται χωρίς πολιτική ευθύνη. Και όσο αφορά το αν μας βλέπουν σαν ΝΠΙΔ - ούτε έτσι . Μας βλέπουν σαν μία Α.Ε ( εταιρία ΤΧΣ με έδρα το Λουξεμβούργο) όπου βάσει της δεύτερης δανειακής έχουν μεταφερθεί όλα τα περιουσιακά στοιχεία του Κράτους , καθώς και έχοντας στο χέρι την ΤτΕ έχουν και τον έλεγχο του ειδικού λογαριασμού που ελέγχει όλα τα έσοδα του.Κοντολογίς , οι φίλοι και εταίροι Ευρωπαίοι έχουν δημιουργήσει με μία σειρά από νομοθετήματα (μνημόνια , δανειακές συμβάσεις 1&2 , Εφαρμοστικός Μεσοπρόθεσμου που επαναφέρει και το δικαίωμα επιφανείας) που τα εδώ τσιράκια τους ψήφισαν , ένα τέτοιο νομικό υπόβαθρο ώστε να βγαίνει ο κάθε Σόιμπλε και να λέει αυτά που λέει .Οι εκλογές είναι σε 3 μέρες και θα φανεί τελικά όποια κυβέρνηση βγει τί καπνό φουμάρει. Ξαναλέω αυτό που πιστεύω , ή θα κόψεις το γόρδιο δεσμό ή θα πνιγείς με αυτόν. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Typhonios Ιούνιος 14, 2012 #3503 Κοινοποίηση Ιούνιος 14, 2012 googling, googling αλλά το σύστημα με έχει επηρεάσει υπερβολικά και δεν καταφέρνω να βρω κάτι πάνω σε αυτό που ανέφερες για το κόμμα.Αν θες, γράψε δυο τρεις παραγράφους με τον συλλογισμό σου για να λάμψει η αλήθεια.Δεν πρόκειται για συλλογισμό αλλά ούτε για βαθύτερο στοχασμό μου.Ψάξε καλύτερα, τα εργαλεία υπάρχουν.Μην ξεχνάμε ότι στελέχη των Α.Ε , έχουν κατηγορήσει την σχέση του Ανεξάρτητου Έλληνα ( αλήθεια, 19 ΧΡΟΝΙΑ στην ΝΔ ε???) για σχέσεις με την Delek. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Ιούνιος 14, 2012 #3504 Κοινοποίηση Ιούνιος 14, 2012 Δεν πρόκειται για συλλογισμό αλλά ούτε για βαθύτερο στοχασμό μου.Ψάξε καλύτερα, τα εργαλεία υπάρχουν.Μην ξεχνάμε ότι στελέχη των Α.Ε , έχουν κατηγορήσει την σχέση του Ανεξάρτητου Έλληνα ( αλήθεια, 19 ΧΡΟΝΙΑ στην ΝΔ ε???) για σχέσεις με την Delek.εργαλεία υπάρχουν, χρόνος δεν υπάρχει!!Αφού έγραψες τόσα για τον νεο-έλληνα σε άλλη δημοσίευση, φαντάστηκα ότι θα αφιέρωνες λίγο κόπο να βοηθήσεις έναν συνάνθρωπό σου να βρει αρχικά κανα δυο στοιχεία για το παρασκήνιο που ισχυρίστηκες. Εκτός αν έχω παρεξηγήσει τον σκοπό σου. Link to comment Share on other sites More sharing options...
tavliban Ιούνιος 14, 2012 #3505 Κοινοποίηση Ιούνιος 14, 2012 @Typhonios κοίτα...θα σου βάλω ένα παράδειγμα... Εγώ έχω τελειώσει ΤΕΙ Ηλεκτρονικής και έχω κάνει ένα μεταπτυχιακό και μπορώ να υπερηφανεύομαι ότι στην δουλειά μου είμαι καλός. Ένας συνάδελφός μου όμως που δουλεύει στην ίδια εταιρεία με μένα με το ίδιο πτυχίο (χωρίς μεταπτυχιακό) και εγώ είμαι σε θέση ανώτερή του, παίρνει παραπάνω λεφτά από μένα γιατί παίρνουμε τα ίδια λεφτά βάση σύμβασης αλλά αυτός κάνει βάρδυες (που να μην παρεξηγηθώ πρεπει να πληρώνονται παραπάνω), αλλά εγώ είμαι stand by μια εβδομάδα το μήνα και έχω την ευθύνη του οπτικού δικτύου της εταιρείας 24ώρες το 24ώρο. Το αποτέλεσμα είναι αυτός που με παίρνει τηλέφωνο 5 το πρωί για να λύσω το πρόβλημα παίρνει ένα 50ρικο (περίπου) παραπάνω από μένα...Θα μου πεις 1 πενηνταρικο είναι...Όχι φίλε...Η δουλειά που κάνω εγώ έχει πολύ μα ΠΟΛΥ μεγαλύτερες ευθύνες από αυτή που κάνει ο συνάδελφος (την κάνει καλά την δουλειά του πάντως) Γιατί λοιπόν να υπάρχουν τέτοιες συμβάσεις; από προσωπική λοιπόν εμπειρία στην αρχή έλεγα τι ωραία τι καλά με τις συμβάσεις...αλλά μετά διαπιστώνεις ότι οι συμβάσεις είναι του κ..ου. Έρχομαι τώρα στο σχόλιο σου... Φυσικά και διαφωνώ στο να πατάς επι πτωμάτων για να πάρεις ένα κατοστάρικο παραπάνω...αλλά ο υγιείς ανταγωνισμός μια εταιρεία το μόνο που θα την κάνει είναι να αναβαθμιστεί εσωτερικά (σε διαδικασίες, ικανότητες υπαλλήλων) και αυτό μόνο κέρδη θα έχει στην εταιρεία και την οικονομία γενικότερα, γιατί αυτοί οι υπάλληλοι μπορούν να πάνε σε μια άλλη εταιρεία και να πάρουν παραπάνω λεφτά στην τελική. Αυτό όμως για να ισχύσει, πρέπει να υπαρχει και χαμηλή ανεργία. Στην Ελλάδα του σήμερα δεν προκειται ποτε να γίνει αυτό. Επίσης γτ ένας με phd κλπ να πληρώνεται βάση μιας συλλογικής σύμβασης; Δεν είναι ίσα και όμοια με μένα...Αλλά! Αυτό δεν σημαίνει ότι το ράσο κάνει τον παπά. Όταν θα έρθει σε μια εταιρεία στην δικιά μου θέση και εγώ έχω εμπειρία 5 ετών, δεν πρέπει να πάρει τα ίδια λεφτά με μένα. Πρέπει να πληρωθεί ανάλογα με την θέση και την εμπειρία που έχει. Όταν με το καλό γίνει καλύτερός μου (αμφιβάλλω ) τότε να πάρει παραπάνω. Δυστυχώς δεν έχει καταλάβει ο Έλληνας (της επαρχίας και της πόλης) ότι πρέπει να στρώσει τον κ.λο του και να βγάλει σπυριά ώστε να πάει μπροστά και να προσπαθεί συνέχεια να γίνεται καλύτερος στο επάγγελμά του. Ελπίζω να ήμουν κατανοητός. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Typhonios Ιούνιος 14, 2012 #3506 Κοινοποίηση Ιούνιος 14, 2012 εργαλεία υπάρχουν, χρόνος δεν υπάρχει!!Αφού έγραψες τόσα για τον νεο-έλληνα σε άλλη δημοσίευση, φαντάστηκα ότι θα αφιέρωνες λίγο κόπο να βοηθήσεις έναν συνάνθρωπό σου να βρει αρχικά κανα δυο στοιχεία για το παρασκήνιο που ισχυρίστηκες. Εκτός αν έχω παρεξηγήσει τον σκοπό σου. Kι εγώ στην εργασία μου βρίσκομαι και δεν μπορώ να μπω σε site ή να αναρτήσω video με δηλώσεις του Πάνου Κ. από ΑΝ.ΕΛ. Το βράδυ , όταν επιστρέψω στο σπίτι,έχω να ανεβάσω αρκετό υλικό :happy2: Link to comment Share on other sites More sharing options...
Typhonios Ιούνιος 14, 2012 #3507 Κοινοποίηση Ιούνιος 14, 2012 @Typhonios κοίτα...θα σου βάλω ένα παράδειγμα...Εγώ έχω τελειώσει ΤΕΙ Ηλεκτρονικής και έχω κάνει ένα μεταπτυχιακό και μπορώ να υπερηφανεύομαι ότι στην δουλειά μου είμαι καλός.Ένας συνάδελφός μου όμως που δουλεύει στην ίδια εταιρεία με μένα με το ίδιο πτυχίο (χωρίς μεταπτυχιακό) και εγώ είμαι σε θέση ανώτερή του, παίρνει παραπάνω λεφτά από μένα γιατί παίρνουμε τα ίδια λεφτά βάση σύμβασης αλλά αυτός κάνει βάρδυες (που να μην παρεξηγηθώ πρεπει να πληρώνονται παραπάνω), αλλά εγώ είμαι stand by μια εβδομάδα το μήνα και έχω την ευθύνη του οπτικού δικτύου της εταιρείας 24ώρες το 24ώρο. Το αποτέλεσμα είναι αυτός που με παίρνει τηλέφωνο 5 το πρωί για να λύσω το πρόβλημα παίρνει ένα 50ρικο (περίπου) παραπάνω από μένα...Θα μου πεις 1 πενηνταρικο είναι...Όχι φίλε...Η δουλειά που κάνω εγώ έχει πολύ μα ΠΟΛΥ μεγαλύτερες ευθύνες από αυτή που κάνει ο συνάδελφος (την κάνει καλά την δουλειά του πάντως)Γιατί λοιπόν να υπάρχουν τέτοιες συμβάσεις; από προσωπική λοιπόν εμπειρία στην αρχή έλεγα τι ωραία τι καλά με τις συμβάσεις...αλλά μετά διαπιστώνεις ότι οι συμβάσεις είναι του κ..ου.Έρχομαι τώρα στο σχόλιο σου... Φυσικά και διαφωνώ στο να πατάς επι πτωμάτων για να πάρεις ένα κατοστάρικο παραπάνω...αλλά ο υγιείς ανταγωνισμός μια εταιρεία το μόνο που θα την κάνει είναι να αναβαθμιστεί εσωτερικά (σε διαδικασίες, ικανότητες υπαλλήλων) και αυτό μόνο κέρδη θα έχει στην εταιρεία και την οικονομία γενικότερα, γιατί αυτοί οι υπάλληλοι μπορούν να πάνε σε μια άλλη εταιρεία και να πάρουν παραπάνω λεφτά στην τελική. Αυτό όμως για να ισχύσει, πρέπει να υπαρχει και χαμηλή ανεργία. Στην Ελλάδα του σήμερα δεν προκειται ποτε να γίνει αυτό.Επίσης γτ ένας με phd κλπ να πληρώνεται βάση μιας συλλογικής σύμβασης; Δεν είναι ίσα και όμοια με μένα...Αλλά! Αυτό δεν σημαίνει ότι το ράσο κάνει τον παπά. Όταν θα έρθει σε μια εταιρεία στην δικιά μου θέση και εγώ έχω εμπειρία 5 ετών, δεν πρέπει να πάρει τα ίδια λεφτά με μένα. Πρέπει να πληρωθεί ανάλογα με την θέση. Δυστυχώς δεν έχει καταλάβει ο Έλληνας (της επαρχίας και της πόλης) ότι πρέπει να στρώσει τον κ.λο του και να βγάλει σπυριά ώστε να πάει μπροστά και να προσπαθεί συνέχεια να γίνεται καλύτερος στο επάγγελμά του.Ελπίζω να ήμουν κατανοητός.Συμφωνώ σε όλα, σε όλα όμως!Επίσης δεν γίνεται ένας γνωστός του εργοδότη μου, να έχει παραπάνω θέση από εμένα και να παίρνει τα διπλάσια χρήματα από εμένα και το μόνο, το οποίο κάνει, είναι καφές στον Γρηγόρη, χάζεμα κώλου της καυτής μελαχρινής και κουβεντούλα για το Euro.Υγιής ανταγωνισμός στην Ελλάδα του 2012.Σχετικά με το μαξιλάρι της συλλογικής σύμβασης, έχει θεσπιστεί για αρκετούς λόγους.Βλέπεις τι γίνεται στην αγορά εργασίας τώρα που η συλλογική σύμβαση πήγε περίπατο??Θα δουλεύεις για 300 Ευρώ και χέστηκε ο εργοδότης εάν είσαι super duper WoW με 12 πτυχία, υπάρχουν άλλοι τόσοι πλέον και ίσως καλύτεροι για να σε / με αντικαταστήσουν. Link to comment Share on other sites More sharing options...
narta Ιούνιος 14, 2012 #3508 Κοινοποίηση Ιούνιος 14, 2012 Εγώ είμαι από αυτούς που πιστεύουν ότι οι μισθοί και οι συντάξεις πρέπει να πληρώνονται από αυτά που βγάζει το ελληνικό κράτος, και όχι από δανεικά.. Αν είναι να παίρνουμε δανεικά για να πληρώνονται αργόσχολοι...sorry διαφωνώ. Έχω καταλάβει ότι αυτά τα λεφτά που μας δίνουν μας τα δίνουν για να κάνουμε τα απαραίτητα που πρέπει να αλλάξουμε (ανοίγματα επαγγελμάτων, μείωση ελλείματος μπλα μπλα μπλα). Αν μας τα έδιναν έτσι, νομίζω πως δεν θα κάναμε τίποτα...(που δεν κάναμε έτσι και αλλιώς).Η δανειακες συμβάσεις ξεκαθαριζουν οτι τα δανεια που λαμβανει η χωρα πανε για αποληρωμη παλαιοτερων δανειων (αναχρηματοδοτηση) και αποπληρωμη τόκων. ΤΙΠΟΤΑ ΑΛΛΟ. Τα λεφτα μας τα δινουν για να τα παρουν πισω με τοκο και στο ενδιαμεσο να μας επιβαλουν να πουλησουμε ακινητη περιουσια και να αφρικανοποιησουν τις αργασιακες σχεσεις. Ξεκαθαρισε το αυτο στο μυαλο σου.Ποιος δεν είναι επικίνδυνος ρωτάς;Συγκεκριμένο πρόσωπο δεν έχω στο μυαλό μου γιατί δεν εμπιστεύομαι κανέναν από τους υποψηφίους...Αλλά ο καθόλου επικίνδυνος για μένα είναι αυτός που θα προωθήσει τις μεταρυθμίσεις που χρειάζονται χωρίς να υπολογίζει τους συνδικαληστές, που θα τολμήσει να απολύσει Δ.Υ. που δεν θα δεχτούν μετατάξεις ή ότιδήποτε, που θα ανοίξει το επάγγελμα των φορτηγατζήδων και άμα κλείνουν την εθνική οδό θα τους μπαγλαρώνει για παρακώλυση συγκοινωνιών, που θα άρει την βουλευτική ασυλία, και για να συγκρίνω το μοντέλο μου με τους Τσίπρα Σαμαρά και τους λεγάμενους, δεν είναι επικίνδυνος αυτός που δεν κάνει κωλοτούμπες, που δεν μιλάει με παροχολογίες, που δεν έχει φασίστες στο κόμμα του, που δεν έχει κομμουνια στο κόμμα του (αντιευρωπαιστές δλδ), που δεν μιλάει με βάση συνωμοσίες (Καμμένος), που δεν λέει να βγούμε από την Ευρώποη (Παπαρήγα, Μιχαλολιάκος (με την καταγγελία του Μνημονίου) που λέει.Πιο συμπαθείς μου έρχονται οι Μανος-Τζήμερος (λόγο ιδεών που συμφωνώ), και ο Κουβέλης λόγο πιο ρεαλιστικών κατά την γνώμη μου απόψεων. Οι μεν όμως δεν θα μπουν βουλή (θα εκπλαγώ άμα μπουν), και οι δε πρέπει νομίζω να τολμήσουν να συνεργαστούν με ΝΔ-ΠΑΣΟΚ αν έχουμε αντίστοιχο αποτέλεσμα με τις προηγούμενες εκλογές, που πάλι δεν το πιστεύω να συνεργαστούν.Θα μεινω στα δυο bold: α) Να ανοιξουν τα επαγγελεματα, συμφωνω. Αλλα χωρις ορια; Να μπορει πχ ο Κούβελος να αγορασει 3000 αδειες φορτηγων και αλλες 5000 ταξι και να το κανει μονοπώλιο; ΝΑ μην χτυπηθουν μπλοκ συνεννοησης οπως αυτο στον χωρο των γαλακτοκομικων και των αφεψηματων;β)Οι συμπαθης προς εσενα Τζημερος και Μανος ειναι στον ακραιο νεο-φιλελευθερο χωρο. Που ειναι αυτος της ζουγκλας. Οι κυριοι δεν εχουν κανενα προβλημα αν αυριο πρεπει να αργαζεσαι με 100€ και να εχεις κοστος ζωης 1000. Σημαια τους ειναι οτι το κρατος ειναι αχρηστο, αρα ιδιωτικοποιηστε τα παντα. Ξεχνουν ομως οτι οι μεγαλυτερες λαμογιές στον κοσμο εγιναν απο ιδιωτικες εταιριες: Enron, Lehman Brothers, κοκ. Και τελος σε ρωταω, ευρω με καθε κοστος; Ακομα και με κοστος ανθρωπινες ζωες; Ας υποφερει η Ελλαδα ως συνολο; Link to comment Share on other sites More sharing options...
narta Ιούνιος 14, 2012 #3509 Κοινοποίηση Ιούνιος 14, 2012 Ουτε ψεμματα δεν ξερει να λεει...[ame=http://www.youtube.com/watch?v=8jb0_F9SUiw]Piazza TV | ΗΧΗΤΙΚΟ - Αδελφά κόμματα ΝΔ και Χρυσή Αυγή - YouTube[/ame] Link to comment Share on other sites More sharing options...
tavliban Ιούνιος 14, 2012 #3510 Κοινοποίηση Ιούνιος 14, 2012 Η δανειακες συμβάσεις ξεκαθαριζουν οτι τα δανεια που λαμβανει η χωρα πανε για αποληρωμη παλαιοτερων δανειων (αναχρηματοδοτηση) και αποπληρωμη τόκων. ΤΙΠΟΤΑ ΑΛΛΟ. Τα λεφτα μας τα δινουν για να τα παρουν πισω με τοκο και στο ενδιαμεσο να μας επιβαλουν να πουλησουμε ακινητη περιουσια και να αφρικανοποιησουν τις αργασιακες σχεσεις. Ξεκαθαρισε το αυτο στο μυαλο σου. Συμφωνώ...εν μέρη όμως για τους λόγους που ανάφερα παραπάνω... Θα μεινω στα δυο bold: α) Να ανοιξουν τα επαγγελεματα, συμφωνω. Αλλα χωρις ορια; Να μπορει πχ ο Κούβελος να αγορασει 3000 αδειες φορτηγων και αλλες 5000 ταξι και να το κανει μονοπώλιο; ΝΑ μην χτυπηθουν μπλοκ συνεννοησης οπως αυτο στον χωρο των γαλακτοκομικων και των αφεψηματων; β)Οι συμπαθης προς εσενα Τζημερος και Μανος ειναι στον ακραιο νεο-φιλελευθερο χωρο. Που ειναι αυτος της ζουγκλας. Οι κυριοι δεν εχουν κανενα προβλημα αν αυριο πρεπει να αργαζεσαι με 100€ και να εχεις κοστος ζωης 1000. Σημαια τους ειναι οτι το κρατος ειναι αχρηστο, αρα ιδιωτικοποιηστε τα παντα. Ξεχνουν ομως οτι οι μεγαλυτερες λαμογιές στον κοσμο εγιναν απο ιδιωτικες εταιριες: Enron, Lehman Brothers, κοκ. Και τελος σε ρωταω, ευρω με καθε κοστος; Ακομα και με κοστος ανθρωπινες ζωες; Ας υποφερει η Ελλαδα ως συνολο; Α: Εννοείτε με όρια. Έτσι στα κουτουρού; Για τους λόγους που προφανώς αναφέρειςΒ: Λόγω ιδεών είπα. Δεν ξέρω πως θα τα εφαρμόσουν. Αν τα εφαρμόσουν όπως τα φαντάζομαι εγώ, η χώρα θα πάει μπροστά (ψηφίστε με ). Το κράτος αυτή την στιγμή ΕΙΝΑΙ άχρηστο (δεν διαφωνείς πιστεύω). Πληρώνουμε τόσους φόρους και απολαμβάνουμε (?) υπηρεσίες ουγκάντας. Ιδιωτικοποίηση ναι. Αλλά με έλεγχο και ρυθμιση από το κράτος (όπως κάνει η ΕΕΤΤ στις τηλεπικοινωνίες). Ρύθμιση επίσης είναι να ιδιωτικοποιήσεις την ΔΕΗ, αλλά όχι το δίκτυο. Πως λοιπόν θα πουλήσουν οι εταιρείες ρεύμα αν δεν έχουν τους πυλώνες; Άρα θα πάνε με τα νερά του κράτους. Το έχουμε πει πως και σε παλαιότερα ποστ. edit: Ξέχασα να απαντήσω στο ερώτημά σου. Πρόσεξε τι λέω. ΜΕΤΑΡΥΘΜΙΣΕΙΣ με κάθε κόστος. Χρειάζονται σε αυτή τη χώρα. Έχω και γω προβλήματα και τα κατανοώ. Αν γίνουν θα μείνουμε και στο ευρώ αν δεν γίνουν, μνα και 2πλασιασμός αυτοκτονιών, πλιάτσικο κοκ.. Συμφωνώ σε όλα, σε όλα όμως!Επίσης δεν γίνεται ένας γνωστός του εργοδότη μου, να έχει παραπάνω θέση από εμένα και να παίρνει τα διπλάσια χρήματα από εμένα και το μόνο, το οποίο κάνει, είναι καφές στον Γρηγόρη, χάζεμα κώλου της καυτής μελαχρινής και κουβεντούλα για το Euro. Υγιής ανταγωνισμός στην Ελλάδα του 2012. Σχετικά με το μαξιλάρι της συλλογικής σύμβασης, έχει θεσπιστεί για αρκετούς λόγους. Βλέπεις τι γίνεται στην αγορά εργασίας τώρα που η συλλογική σύμβαση πήγε περίπατο?? Θα δουλεύεις για 300 Ευρώ και χέστηκε ο εργοδότης εάν είσαι super duper WoW με 12 πτυχία, υπάρχουν άλλοι τόσοι πλέον και ίσως καλύτεροι για να σε / με αντικαταστήσουν. Στην Ελλάδα του βύσματος και του κρατισμού αυτά τα σκ@τ@ συμβαίνουν. Είναι κουλτούρα μας ρε συ, και δυστυχώς δύσκολα θα αλλάξει. Ο μόνος τρόπος για να υπάρχει καλός μισθός είναι να χαμηλώσει η ανεργία και να ενισχυθεί ο Ι.Τ.. Ως τότε κάποια λαμόγια επιχειρηματίες (η ελλάδα έχει μπουχτίσει από δαύτους) θα εκμεταλλεύονται τον Έλληνα εργάτη. Ευτυχως υπάρχουν φωτεινές εξαιρέσεις (π.χ. Παυλίδης, έχω ακούσει τα καλύτερα και σε μια φαρμακευτική που δεν θυμάμαι. Εδώ που είμαι εγώ έχω τα παράπονά μου αλλά δεν είναι και να τρελαινόμαι) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dem Ιούνιος 14, 2012 #3511 Κοινοποίηση Ιούνιος 14, 2012 Η Μιράντα Ξαφά, πρώην μέλος του εκτελεστικού συμβουλίου του ΔΝΤ και σημερινή υποψήφια επικρατείας του φιλικού προς τις επιχειρήσεις κόμματος Δράση, εκτιμά πως οι ανησυχίες για την πιθανή έξοδο της Ελλάδας από το ευρώ θα επηρεάσουν τον τρόπο με τον οποίο θα ψηφίσουν οι Έλληνες την Κυριακή. «Υπάρχουν ενδείξεις πως ο παράγοντας φόβος έχει αντίκτυπο», λέει η κ. Ξαφά. «Μπορείς να το διαπιστώσεις από την εκροή καταθέσεων, αλλά είχα και ψηφοφόρους να μου λένε πως στήριξαν τη Δράση στις 6 Μαΐου αλλά ώρα θα ψηφίσουν Νέα Δημοκρατία διότι φοβούνται διαφορετικά πως η Ελλάδα θα επιστρέψει στη δραχμή».Η γνωστη μας υποψηφια Ξαφα με την δραση, μας λεει οτι οι ψηφοφοροι τηςθα ψηφισουν νδ. Μαλιστα.... Ο παράγοντας φόβος στις ελληνικές εκλογές - Capital.grΝέα παραίτηση από Δημιουργία ΞανάΝέα παραίτηση από Δημιουργία Ξανά - Capital.gr Link to comment Share on other sites More sharing options...
dangar Ιούνιος 14, 2012 #3512 Κοινοποίηση Ιούνιος 14, 2012 Κάτω τα χέρια απο τον Ζορό.... Που να μου κοβότανε το χέρι. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dem Ιούνιος 14, 2012 #3513 Κοινοποίηση Ιούνιος 14, 2012 Για το λαμογιο κλεφτη ψωμιαδη βαριεμαι να πω τιποτα, και μου ερχεται και εμετος. Ντρεπομαι που μενω θεσσαλονικη... με τις απιστευτες πελατιακες σχεσεις και τα σκυλια του γραφειου του που αμολουσε στη πολη και απειλουσαν.Απο που να αρχισεις...Εξω απο την φυλακη φυσικα και αυτος και ο αλλος ο Μακης.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Galioni Ιούνιος 14, 2012 #3514 Κοινοποίηση Ιούνιος 14, 2012 @Typhonios Εγώ έχω τελειώσει ΤΕΙ Ηλεκτρονικής και έχω κάνει ένα μεταπτυχιακό και μπορώ να υπερηφανεύομαι ότι στην δουλειά μου είμαι καλός. Έτσι εξηγείται η ταύτιση απόψεών μας... κι εγώ απόφοιτος ΤΕΙ Ηλεκτρονικής Όσο για τις συλλογικές συμβάσεις η κατάργησή τους και η διατήρηση μόνο ενός κατώτατου μισθού αξιοπρεπούς διαβίωσης (συν τα πτυχία, τις γλώσσες κτλ) θα ήταν μοχλός ανάπτυξης σε μια αξιοκρατική κοινωνία όπου ο εργοδότης θα είχε συμφέρον από την ανάπτυξη της εταιρίας του. Θα ήταν ουτοπικό όμως να το ζητάγαμε στην Ελλάδα της μηδενικής επιχειρηματικότητας ειδικά τώρα που η ανεργία είναι στο 20%+. Απ' ότι βλέπω τη λάσπη για τον Καμμένο την ψάχνετε. Για Αλλατίνη και Ιαχωβά το μόνο που κοιτάτε είναι παραιτήσεις και αποσπάσματα από επιστολές και συνεντεύξεις. Για επίσημες θέσεις ούτε λόγος. Αν έχετε αποφασίσει τι θα ψηφίσετε, δεν είναι ανάγκη να παίζετε συνέχεια με τη νοημοσύνη όσων καλώς ή κακώς επέλεξαν να ψηφίσουν ΔΗΞΑ. Στα μάτια του κόσμου ο Τζήμερος είναι νεοφιλελεύθερος τη στιγμή που θέλει ιδιωτικό τομέα ρυθμισμένο από το κράτος. Κάτι σαν την αγορά των τηλεπικοινωνιών. Προφανώς ξεχνάνε την εποχή που ο κρατικός ΟΤΕ ήταν μονοπώλιο και η ADSL φαινόταν μακρινό όνειρο τη στιγμή που στον κόσμο έπαιζαν με T1. Προφανώς μας χάλασε η forthnet, η HOL και η CYTA. Περαστικά μας και καλό πόκερ από τις 18 Ιούνη. Link to comment Share on other sites More sharing options...
tavliban Ιούνιος 14, 2012 #3515 Κοινοποίηση Ιούνιος 14, 2012 Έτσι εξηγείται η ταύτιση απόψεών μας... κι εγώ απόφοιτος ΤΕΙ Ηλεκτρονικής Ωραίος...Αν είσαι κα από Αθήνα και το 82 γεννημένος τότε θα γνωριζόμαστε (μάλλον)... Όσο για τις συλλογικές συμβάσεις η κατάργησή τους και η διατήρηση μόνο ενός κατώτατου μισθού αξιοπρεπούς διαβίωσης (συν τα πτυχία, τις γλώσσες κτλ) θα ήταν μοχλός ανάπτυξης σε μια αξιοκρατική κοινωνία όπου ο εργοδότης θα είχε συμφέρον από την ανάπτυξη της εταιρίας του. Θα ήταν ουτοπικό όμως να το ζητάγαμε στην Ελλάδα της μηδενικής επιχειρηματικότητας ειδικά τώρα που η ανεργία είναι στο 20%+. Exactly. Απ' ότι βλέπω τη λάσπη για τον Καμμένο την ψάχνετε. Για Αλλατίνη και Ιαχωβά το μόνο που κοιτάτε είναι παραιτήσεις και αποσπάσματα από επιστολές και συνεντεύξεις. Για επίσημες θέσεις ούτε λόγος. Αν έχετε αποφασίσει τι θα ψηφίσετε, δεν είναι ανάγκη να παίζετε συνέχεια με τη νοημοσύνη όσων καλώς ή κακώς επέλεξαν να ψηφίσουν ΔΗΞΑ.Στα μάτια του κόσμου ο Τζήμερος είναι νεοφιλελεύθερος τη στιγμή που θέλει ιδιωτικό τομέα ρυθμισμένο από το κράτος. Κάτι σαν την αγορά των τηλεπικοινωνιών. Προφανώς ξεχνάνε την εποχή που ο κρατικός ΟΤΕ ήταν μονοπώλιο και η ADSL φαινόταν μακρινό όνειρο τη στιγμή που στον κόσμο έπαιζαν με T1. Προφανώς μας χάλασε η forthnet, η HOL και η CYTA. Περαστικά μας και καλό πόκερ από τις 18 Ιούνη. Ποια ADSL; Ακόμα με το ΕΠΑΚ ήμασταν...Να μια διαφωνία... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Tsakonas Ιούνιος 14, 2012 #3516 Κοινοποίηση Ιούνιος 14, 2012 υπάρχει περίπτωση να βρω ψηφοδέλτιο από πειρατές?θέλω να πάω οργανωμένος αυτή την φορά γιατί πάλι δεν θα μου δώσουν.Σε περίπτωση που δεν μου δώσουν ή δεν έχουν τι γίνεται?wut??????? αρχηγε μου μιλας σοβαρα? πηγες και δεν σου εδωσαν ψηφοδελτιο του κομματος που ηθελες? χαλαρα καταστρεφεται κοσμος αν μαθευτει αυτο...αν ο δικαστικος αντιπροσωπος ειναι τοσο βοδι , το αναφερεις και σε αυτον και στον εφορο δικαστικων αντιπροσωπων (δικαστης ειδικα διορισμενος για αυτο στο τοπικο πρωτοδικειο)ειδοποιεις αμεσα τον συνδυασμο σου παντως, κανονικα ο δικαστικος αντιπροσωπος πρεπει να το διαπιστωσει με το που παραλαμβανει εκλογικο υλικο και να ενημερωσει... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Galioni Ιούνιος 14, 2012 #3517 Κοινοποίηση Ιούνιος 14, 2012 wut??????? αρχηγε μου μιλας σοβαρα? πηγες και δεν σου εδωσαν ψηφοδελτιο του κομματος που ηθελες? χαλαρα καταστρεφεται κοσμος αν μαθευτει αυτο...αν ο δικαστικος αντιπροσωπος ειναι τοσο βοδι , το αναφερεις και σε αυτον και στον εφορο δικαστικων αντιπροσωπων (δικαστης ειδικα διορισμενος για αυτο στο τοπικο πρωτοδικειο)ειδοποιεις αμεσα τον συνδυασμο σου παντως, κανονικα ο δικαστικος αντιπροσωπος πρεπει να το διαπιστωσει με το που παραλαμβανει εκλογικο υλικο και να ενημερωσει...Έτυχε και στην κοπέλα μου... Thanks για την ενημέρωση. Link to comment Share on other sites More sharing options...
tavliban Ιούνιος 14, 2012 #3518 Κοινοποίηση Ιούνιος 14, 2012 να ένας λόγος που τον θεωρώ επικίνδυνοFTcom | "Δεσμεύομαι για παραμονή Ελλάδας στο ευρώ" 13/06/2012Sarotiko: Τσίπρας: Το νόμισμα δεν είναι φετίχ – Δε λέμε «ευρώ και ξερό ψωμί» 14/06/2012τι θέλει ακριβώς δεν μας λέει. Σταμάτα τις κωλοτούμπες γμτ... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Τζώρτζης Ιούνιος 14, 2012 #3519 Κοινοποίηση Ιούνιος 14, 2012 Ο Νεο-'Ελληνας χρησιμοποίησε τον Αλβανό, Πακιστανό, Αφρικάνο, Καζακστανό και όλες τις φυλές του κόσμου στα χωράφια του, στα καταστήματα του και σε ότι κωλοχανείο (συγνώμη για τα γαλλικά μου) ονόμαζε οικογενειακή επιχείρηση, με ημερομίσθια πείνας και εξαθλίωσης.Τι περίμενε ο Νεο-Έλληνας? Τώρα που δεν έχει δουλειά ο Νεο-'Ελληνας , πεινάει και ο αλλοδαπός , οπότε θα κλέψει, θα σκοτώσει σκυλιά για να φάει.Η μετανάστευση ξεκίνησε από το σάπιο και σαθρό πολιτικό σύστημα και γαλουχήθηκε από τον Νεο-Έλληνα.Ο Νεο-'Ελληνας είναι αυτός που σκοτώνει και βασανίζει αδέσποστα σκυλιά (μας ενόχλησε που τα τρώει ο Πακιστανός ενώ εκατοντάδες σκυλιά βασανίζονται από Νεο-'Ελληνες), ο Νεο-Έλληνας είναι εκείνος που έδινε εργασία σε αλλοδαπούς και πλούτιζε εις βάρος ΜΑΣ.Τώρα ας απολαύσουμε το αγγούρι που μας σερβίρουν οι Τεύτονες.Και μου σχολιάζεις για τους Gay γάμους. Ναι έχεις δίκιο, ο Τσίπρας κάνει gay τους Νεο-'Ελληνες.O ΣΥΡΙΖΑ φταίει.:banging:Αυτοί ήντουσαν Έλληνες, στην Ψυχή και στο Σώμα:Ξένιος Ζευς: Ο ορισμός της φιλοξενίας στην Αρχαία Ελλάδα « Paradise Lost BlogΓκέγκε?Γκαγκά;Κοιτάς το σημείο και χάνεσαι στο νόημα.Το θέμα είναι Εκλογές 2012. Οι νεοέλληνες - άτοπο (εκτός και αν δεν είσαι, έχεις τρόπο εξολόθρευσής τους ώστε να μη ξαναψηφίσουν για μια υγιή κοινωνία μετά των εκλογών... Επίσης μήπως υπήρχε πρόσφορο έδαφος για αυτά που περιγράφεις; Το ψάρι βρωμάει από το κεφάλι. Και όσοι ήταν το κεφάλι ακόμα κολυμπούν στα δικά μας τα νερά. Τώρα περί αγγουριού δε θα πάρω, καλοφάγωτο, θα προσπαθήσω για ένα καλύτερο μέλλον για μένα, την οικογένεια και τα παιδιά μου. Όχι ότι θα αλλάξουν και πολλά αν δεν υπάρχει ένωση για το κοινό καλό των Ελλήνων, εκεί παίζεται το παιχνίδι). Περί ξένιου Δία - ποσόστωση το έχω αναφέρει πολλάκις. Περί Τσίπ(ρ)α και ομοφυλοφίλους - wikilink & faglink (δε το σχολίασα το ανέφερα, μήπως χτύπησα ομό-φλεβα; ). Link to comment Share on other sites More sharing options...
Xero Ιούνιος 14, 2012 #3520 Κοινοποίηση Ιούνιος 14, 2012 σε βλέπω λίγο ρατσιστή κατά των ομοφυλόφιλων ή my bad? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.