raven_g20 Ιούνιος 14, 2012 #3481 Κοινοποίηση Ιούνιος 14, 2012 Με συγχωρείτε δλδ αλλά κυριολεκτικά πιστεύετε όλοι αυτά που υπόσχεται να υλοποιήσει ο Τσίπρας, ο Καμένος, ο Σαμαράς ή ο κάθε σωτήρας μετά της 17 Ιουνίου? Παίδες αν υπάρχει ένα πράγμα που μας έχει διδάξει η ιστορία τα τελευταία έτη (μεταπολίτευση) είναι οτι ΠΟΤΕ δεν τηρούν τις προεκλογικές τους δεσμεύσεις οι πολιτικοί. Έλεος αν τους πιστεύετε...δεν έχετε μάθει τίποτα? Όποιος και να βγεί, εδώ θα είμαστε ελπίζω, θα δείς κολοτούμπες που θα κάνει...ούτε τσίρκο μεντράνο να ήταν...:wall: Link to comment Share on other sites More sharing options...
narta Ιούνιος 14, 2012 #3482 Κοινοποίηση Ιούνιος 14, 2012 Πριν ενα χρονο...[ame=http://www.youtube.com/watch?v=00uWTjcUxFg]Ο Αντ. Σαμαράς απαντά στα διλήμματα περί χρεωκοπίας - YouTube[/ame] Link to comment Share on other sites More sharing options...
narta Ιούνιος 14, 2012 #3483 Κοινοποίηση Ιούνιος 14, 2012 Με συγχωρείτε δλδ αλλά κυριολεκτικά πιστεύετε όλοι αυτά που υπόσχεται να υλοποιήσει ο Τσίπρας, ο Καμένος, ο Σαμαράς ή ο κάθε σωτήρας μετά της 17 Ιουνίου? Παίδες αν υπάρχει ένα πράγμα που μας έχει διδάξει η ιστορία τα τελευταία έτη (μεταπολίτευση) είναι οτι ΠΟΤΕ δεν τηρούν τις προεκλογικές τους δεσμεύσεις οι πολιτικοί. Έλεος αν τους πιστεύετε...δεν έχετε μάθει τίποτα? Όποιος και να βγεί, εδώ θα είμαστε ελπίζω, θα δείς κολοτούμπες που θα κάνει...ούτε τσίρκο μεντράνο να ήταν...:wall: Και καλα θα κανει, γουστο του και καπελο του. Βεβαια... πριν... μετα απο καθε εκλογες καποιοι βολευονταν και δεν μιλουσαν. Τωρα δεν εχει. Οι βολεμενοι ειναι 3 στους 1000 και οχι 3 στους 10. Αρα ή θα κανει αλλαγες για την προστασια της κοινωνιας απο την εξαθλιωση, ειτε θα ειναι υπευθυνος για το μπαχαλο και το αιμα που θα επακολουθησει Υ.Γ. The awkward moment που θα πεσει το πρωτο δακρυγονο απο κυβερνηση ΣΥΡΙΖΑ... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Typhonios Ιούνιος 14, 2012 #3484 Κοινοποίηση Ιούνιος 14, 2012 μιας και ακουσα σε συζητησεις για συγκρισεις μεταξυ αρχηγων,περα απο την ευθυτητα της ΧΑ λεει και ο καμμενος καποια πραγματα εξωσυστημικα. Αν θελει ο ελληνικος λαος ας ψηφισει ατομα που δινουν ΞΕΚΑΘΑΡΑ το λογο τους και την ΥΠΟΓΡΑΦΗ τους σε οτι ειναι να κανουν, γιατι αν βγει καποιος και αρχισει κωλοτουμπες , μη λενε : ποπο νεος παπανδρεου μας βρηκε. Μιας και η ΧΑ δε θα βγει Πρωτο κομμα δυστυχως, οι πολλοι τουλαχιστον ας ψηφισουν εναν που να βαζει την υπογραφη του και οχι μισολογα. Kαλά τα λέει ο Ανεξάρτητος Έλληνας αλλά....ΕΝΑ ΜΕΓΑΛΟ ΑΛΛΑ....19 χρόνια που βρισκόταν ο Εθνικισμός του?? Στην Ν.Δ. Ας είναι καλά Ισραηλινή Εταιρεία Πετρελαίων , η οποία κρύβεται πίσω από το "κώμα" αυτό. Link to comment Share on other sites More sharing options...
astrolabos Ιούνιος 14, 2012 Author #3485 Κοινοποίηση Ιούνιος 14, 2012 Ας είναι καλά Ισραηλινή Εταιρεία Πετρελαίων , η οποία κρύβεται πίσω από το "κώμα" αυτό.Για πες παραπάνω γι'αυτό. Ακούγεται ενδιαφέρον Link to comment Share on other sites More sharing options...
tavliban Ιούνιος 14, 2012 #3486 Κοινοποίηση Ιούνιος 14, 2012 Για πες παραπάνω γι'αυτό. Ακούγεται ενδιαφέρονσυμφωνώ...πρώτη φορά το ακούω... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dem Ιούνιος 14, 2012 #3487 Κοινοποίηση Ιούνιος 14, 2012 Τρεις μέρες πρίν τις εκλογές δίνει συνέντευξη ο Πρόεδρος της Γαλλίας με σαφείς αναφορές στο τί πρεπει να γίνει στην Ελλάδα. Ποιά άλλη ωμη παρεμβαση πρέπει να γίνει στις δημοκρατικες εκλογες για να καταλαβουμε και οτι καιγονται και οτι εχει παρει φωτια ο κωλος τους;Υ.Γ. Το γεγονός οτι η συνέντευξη δόθηκε στο MEGA και οχι πχ στην ΕΤ1 ή την ΝΕΤ δεν το σχολιάζω καν... Την είδα λίγο την εκπομπή χθες για αυτο και σχολίασα τρέμη καψη. Δεν έχει ξαναγίνει τόσο απροκάλυπτα τέτοιο πράγμα ποτέ. Ο καψής να ωριεται κατα συριζα, με τον εκπρόσωπο της νδ να είναι πιο ήπιος. Δεν τον άφηνε να μιλήσει της νδ λέμε ,το είχε πάρει πάνω του . Οι δημοσκοπήσεις να δείχνουν ότι μαζί με νδ διεκδικούν κυβέρνηση και καψης αντιμετώπιζε σύριζα λες και ήταν εγκληματική οργάνωση, δίχως προηγούμενο. Που και που τα χωνε και στους Α.Ε. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Typhonios Ιούνιος 14, 2012 #3488 Κοινοποίηση Ιούνιος 14, 2012 Υπεροχα ο Τσιπρας θα συνεχισει τις δεσμευσεις του μνημονιου.Θα νομιμοποιησει ολους τους λαθρομεταναστες, θα φερει τις οικογενειες τους στο μπουρδελο μεσα (πιπερι...), επιτελους θα ειρηνοποιησει τις διαδηλωσεις (μιας και οι Ελληνες θα χουν φυγει ή ψοφησει και θα γινονται απο πολιτισμενους λαθρομεταναστες με δεσμιους αστυνομικους), θα λυσει το οικονομικο προβλημα (γαμιώντ@ς τη ναυτιλια και μειωνοντας το βασικο μισθο) και οι Γερμανοι επιτελους θα απολαμβανουν γερμανικων τιμοκαταλογων στα νησια του προτεκτορατου τους.Παραληρημα;Τι θα ψηφισουμε τη Κυριακη; Τι ξεφτιλα ειναι αυτη που ζουμε.Τα της αργεντινης θα ειναι cartoon μπροστα σε αυτα που γινουν.Sent from my GT-P7510 using Tapatalk 2Ο Νεο-'Ελληνας χρησιμοποίησε τον Αλβανό, Πακιστανό, Αφρικάνο, Καζακστανό και όλες τις φυλές του κόσμου στα χωράφια του, στα καταστήματα του και σε ότι κωλοχανείο (συγνώμη για τα γαλλικά μου) ονόμαζε οικογενειακή επιχείρηση, με ημερομίσθια πείνας και εξαθλίωσης.Τι περίμενε ο Νεο-Έλληνας? Τώρα που δεν έχει δουλειά ο Νεο-'Ελληνας , πεινάει και ο αλλοδαπός , οπότε θα κλέψει, θα σκοτώσει σκυλιά για να φάει.Η μετανάστευση ξεκίνησε από το σάπιο και σαθρό πολιτικό σύστημα και γαλουχήθηκε από τον Νεο-Έλληνα.Ο Νεο-'Ελληνας είναι αυτός που σκοτώνει και βασανίζει αδέσποστα σκυλιά (μας ενόχλησε που τα τρώει ο Πακιστανός ενώ εκατοντάδες σκυλιά βασανίζονται από Νεο-'Ελληνες), ο Νεο-Έλληνας είναι εκείνος που έδινε εργασία σε αλλοδαπούς και πλούτιζε εις βάρος ΜΑΣ.Τώρα ας απολαύσουμε το αγγούρι που μας σερβίρουν οι Τεύτονες.Και μου σχολιάζεις για τους Gay γάμους. Ναι έχεις δίκιο, ο Τσίπρας κάνει gay τους Νεο-'Ελληνες.O ΣΥΡΙΖΑ φταίει.:banging:Αυτοί ήντουσαν Έλληνες, στην Ψυχή και στο Σώμα:Ξένιος Ζευς: Ο ορισμός της φιλοξενίας στην Αρχαία Ελλάδα « Paradise Lost BlogΓκέγκε? Link to comment Share on other sites More sharing options...
jesus Ιούνιος 14, 2012 #3489 Κοινοποίηση Ιούνιος 14, 2012 Ο Νεο-Ελληνας. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Typhonios Ιούνιος 14, 2012 #3490 Κοινοποίηση Ιούνιος 14, 2012 συμφωνώ...πρώτη φορά το ακούω...Για googlare την ισραηλινή εταιρεία Delek :smoke: Link to comment Share on other sites More sharing options...
Myralis Ιούνιος 14, 2012 #3491 Κοινοποίηση Ιούνιος 14, 2012 Πόσες φορές πρέπει να συμφωνήσουμε ότι διαφωνούμε ιδεολογικά και σε πολλά θέματα? :patsak: δεν είμαι οικονομολόγος...αλλά είναι προφανές ότι άμα μας κόψουν τα λεφτά από την δανειακή σύμβαση, όχι συντάξεις και μισθούς δεν θα μπορεί να πληρώσει το κράτος...αυτό φαίνεται στο ότι δεν πληρώνουν φαρμακοποιούς, νοσοκομεία κλπ. Απορώ πως εσύ δεν το καταλαβαίνεις αυτό. Είχε γράψει ο Narta που πάνε τα λεφτά, και όπως έχω ξαναγράψει, το 97% των χρημάτων έλεγαν πως πάνε σε... δάνεια, όχι σε μισθούς και συντάξεις. Ξεχνάς εσύ και άλλοι ότι το κράτος, πέρνει χρήματα, από φορολογίες κ.α.Υπάρχουν και άλλα θεματάκια, δεν τα θυμάμαι τώρα, αλλά νομίζω έχουμε υπογράψει μία συμφωνία, που μας απαγορευει να χρησιμοποιούμε τα χρήματα μας όπως θέλουμε εμείς, αλλά να τα δίνουμε εκεί που μας λένε. Μπορεί να λέω και αρλούμπες. Αυτό δεν το διάβασες? I guess not... Αρα δεν έβγαλα ΕΓΩ κάποιο συμπέρασμα. "Τα στελέχη της διοχετεύουν «αποκλειστικές πληροφορίες» ότι η μάχη Ν.Δ.-ΣΥΡΙΖΑ δεν είναι πλέον ντέρμπι διότι «έχει κλειδώσει» η επικράτηση της Ν.Δ.και μάλιστα με μεγάλη διαφορά. Πηγή:Capital.gr " Επειδή το διάβασα το λέω! Λέει λοιπόν το άρθρο "Τα στελέχη (της Ιπποκράτους-ΠΑΣΟΚ) διοχετεύουν «αποκλειστικές πληροφορίες» ότι η μάχη Ν.Δ.-ΣΥΡΙΖΑ δεν είναι πλέον ντέρμπι διότι «έχει κλειδώσει» η επικράτηση της Ν.Δ.και μάλιστα με μεγάλη διαφορά", και εξηγεί το ίδιο το άρθρο από κάτω, ότι το λένε για να μην έχουν περισσότερες διαρροές προς τον ΣΥΡΙΖΑ. Δεν το λέει το αρθρο σαν γνώμη του, αλλά οι ΠΑΣΟΚοι με προφανείς σκοπούς. Ο ΣΥΡΙΖΑ λέει αντίστοιχα ότι κάποιες σημοσκοπήσεις τον βγάζουν μπροστά -ακόμη και στα όρια της αυτοδυναμίας- και η ΝΔ λέει ότι οι δημοσκοπήσεις την βγάζουν μπροστά με 2-2,5% Και ΝΔ και ΣΥΡΙΖΑ τα λένε αυτά για να προσελκύσουν ψηφοφόρους, οι μεν αξιοποιώντας το σύνδρομο της νίκης, οι δε για να συσποιρώσουν κόσμο κάτω από το "Παράσταστη Νίκης". Καλύτερα λοιπόν τώρα? :bigsmile: Ο Τσίπρας μόνο για πρόεδρος 15μελούς κάνει και για ακροβάτης σε τσίρκο..Μας έχει τρελάνει με τις κωλοτούμπες του και τις ανοησίες που λέει. Επίσης του αποδίδω τεράστια ευθύνη που αφήνει τον Γλέζο και όποιον άλλο γελοίο να λένε βλακείες (υποχρεωτικό δάνειο κλπ) αντί να τους κλείσει το στόμα. Ο ΓΑΠ (άλλο φυντάνι) κατάφερε να πάει το ΠΑΣΟΚ στο 43% και να κάνει αυτοδυναμία το 2009 λέγοντας πως "Λεφτά υπάρχουν". Τώρα ο κάθε μέσος νοήμων ψηφοφόρος του ΠΑΣΟΚ που πήγε να ψηφίσει ΣΥΡΙΖΑ φαίνεται από αυτό εδώ το βίντεο... Αυτό που θέλω να πω είναι ότι όταν λαικίζεις, και τάζεις ότι δεν θα απολύσεις κανέναν, ότι θα μειώσεις φόρους, θα αυξήσεις ή επαναφέρεις μισθούς στα επίπεδα του 09 κλπ κλπ, είναι πολύ λογικό να αυξήσεις τα ποσοστά του κόμματός σου, όταν ειδικά το ΠΑΣΟΚ στα 2 χρόνια που κυβέρνησε τα έκανα σκ@τ@ και απόσκ@τ@...Δεν έκανε κάτι μαγικό. Σε ακούω και σε διαβάζω προσεκτικά...αλλά ο Τσίπρας είναι ότι χειρότερο μπορεί να υπάρξει σε πρωθυπουργός, ας μείνει στα σχολεία και τα 15μελή...(αντέ μπορεί η Παπαρήγα και ο Μιχαλολιάκος αλλά σε σύγκριση με τους 2 επικρατέστερους μιλάμε)...Ο δεύτερος χειρότερος είναι ο Σαμαράς (με πολύ μικρή διαφορά)...Ο Μπένι το απέδειξε ήδη πόσο μπορεί... Εγώ είμαι μη νοήμων δηλαδή, που στο αυτί μου δεν ακούγονται καλές οι παροχολογίες του Τσίπρα και του Σαμαρά, και όποια πλάνα έχουν για την επιδιόρθωση της χώρας στο σύνολό της; Δηλαδή για να είμαι νοήμων, πρέπει να πιστεύω τα μαγικά που λένε αυτοί οι δύο; ΔΕΝ ΤΟΥΣ ΠΙΣΤΕΥΩ ΡΕ ΛΕΜΕ!!! Για αυτό και δεν θα πάρουν την ψήφο μου. Γιατί όλα αυτά που λένε εσένα δεν σου θυμίζουν τις προεκλογίκες εκστρατείες του παρελθόντος; Εμένα μου τις θυμίζουν. :bad: Αλλά όποιος είναι ειλικρινής (Μάνος Τζήμερος π.χ. που λένε να απολυθούν 150.000 Δ.Υ.) θα πάρει τα @@...(λογικό στην Ελλάδα του κρατισμού.) Το ΣΥΡΙΖΑ είναι η συνέχεια του ΠΑΣΟΚ και βίδωσε το καλά στο μυαλό σου...Άρα είτε βγει ΠΑΣΟΚ είτε βγει ΝΔ, πάλι θα συνεχίσουμε με τα ίδια σκ@τ@ που πορευόμαστε 30 χρόνια τώρα... Ε οκ, σε αυτά διαφωνούμε σχεδόν σε όλα, τα έχουμε πει πολλές φορές, δεν έχει νόημα να τα ξαναλέμε. Δεν διαφωνώ ότι όποια δημοσκόπηση είναι μη αξιόπιστη. Το άρθρο τα ανάφερα σαν πηγή ενημέρωσης και τπτ άλλο. Επισύναψψε αντίστοιχη.. Τα χουμε πει αυτά.. Δεν διαφωνήσαμε εκεί, διαφωνήσαμε στο .. διάβασμα του άρθρου, ελπίζω να σε έπεισα ότι το άρθρο δεν έλεγε ότι κλείδωσε η νίκη της ΝΔ. :giveup: Link to comment Share on other sites More sharing options...
tavliban Ιούνιος 14, 2012 #3492 Κοινοποίηση Ιούνιος 14, 2012 Πόσες φορές πρέπει να συμφωνήσουμε ότι διαφωνούμε ιδεολογικά και σε πολλά θέματα? :patsak:Ε οκ, σε αυτά διαφωνούμε σχεδόν σε όλα, τα έχουμε πει πολλές φορές, δεν έχει νόημα να τα ξαναλέμε.έχει νόημα, αρκεί να σε πείσω ότι ο Τσίπρας είναι επικίνδυνος... :devil:Αλλιώς θα το καταλάβεις άμα βγει κυβέρνηση... Link to comment Share on other sites More sharing options...
narta Ιούνιος 14, 2012 #3493 Κοινοποίηση Ιούνιος 14, 2012 δεν είμαι οικονομολόγος...αλλά είναι προφανές ότι άμα μας κόψουν τα λεφτά από την δανειακή σύμβαση, όχι συντάξεις και μισθούς δεν θα μπορεί να πληρώσει το κράτος...αυτό φαίνεται στο ότι δεν πληρώνουν φαρμακοποιούς, νοσοκομεία κλπ. Απορώ πως εσύ δεν το καταλαβαίνεις αυτό.Τα λεφτα του δανεισμου χρησημοποιούνται αποκλειστικα και μονο για αποπλήρωμη τοκων και χρεολυσίων. Απο τα λεφτα αυτα δεν πεφτει δεκαρα τσακιστη για τις αναγκες του κρατους εκτος απο τις αναγκες αναχρηματοδοτησης τους χρεουςΑυτη η καραμελα πρεπει να σταματησει.editέχει νόημα, αρκεί να σε πείσω ότι ο Τσίπρας είναι επικίνδυνος... :devil:Αλλιώς θα το καταλάβεις άμα βγει κυβέρνηση...Ποιος δεν ειναι επικινδυνος τοτε; Link to comment Share on other sites More sharing options...
Typhonios Ιούνιος 14, 2012 #3494 Κοινοποίηση Ιούνιος 14, 2012 Ο Νεο-Ελληνας.“Τοσούτον δ’ απολέλοιπεν η πόλις ημών περί το φρονείν και λέγειν τους άλλους ανθρώπους, ώσθ’ οι ταύτης μαθηταί των άλλων διδάσκαλοι γεγόνασιν, και το των Ελλήνων όνομα πεποίηκεν μηκέτι του γένους, αλλά της διανοίας δοκείν είναι, και μάλλον Ελληνας καλείσθαι τους της παιδεύσεως της ημετέρας ή τους της κοινής φύσεως μετέχοντας"Έλληνες θα ειπεί να προσκυνάς τακτικά στους Δελφούς το γνώθι σ’ αυτόν. Όχι να κάνεις την εξομολόγηση στους αγράμματους πνευματικούς και στους μαύρους ψυχοσώστες.Έλληνες θα ειπεί να σταθείς μπροστά στη στήλη του Κεραμεικού και να διαβάσεις το επιτύμβιο: στάθι καί οίκτιρον.Σταμάτα, και δάκρυσε, γιατί δε ζω πια. Κι όχι να σκαλίζεις πάνω σε σταυρούς κορακίστικα λόγια και νοήματα: προσδοκώ ανάσταση νεκρών.Έλληνες θα ειπεί το πρωί να γελάς σαν παιδί. Το μεσημέρι να κουβεντιάζεις φρόνιμα. Και το δείλι να δακρύζεις περήφανα.Κι όχι το πρωί να κάνεις μετάνοιες στα τούβλα. Το μεσημέρι να γίνεσαι φοροφυγάς στο κράτος και επίτροπος στην ενορία σου. Και το βράδυ να κρύβεσαι στην κώχη του φόβου σου, και να ολολύζεις σα βερέμης.Ακόμη και ο Ελύτης, καθώς εγέρασε, το `ριξε στους αγγέλους και στα σουδάρια. Τι απογοήτεψη… Έλληνες θα ειπεί όσο ζεις, να δοξάζεις με τους γείτονες τον ήλιο και τον άνθρωπο. Και να παλεύεις με τους συντρόφους τη γη και τη θάλασσα. Και σαν πεθάνεις, να μαζεύουνται οι φίλοι γύρω από τη μνήμη σου, να πίνουνε παλιό κρασί, και να σε τραγουδάνε…" Link to comment Share on other sites More sharing options...
astrolabos Ιούνιος 14, 2012 Author #3495 Κοινοποίηση Ιούνιος 14, 2012 Αμα το όνομα πάει με τη διάνοια, τότε δεν είμαστε Έλληνες ούτε κατά διάνοια Link to comment Share on other sites More sharing options...
DJD Ιούνιος 14, 2012 #3496 Κοινοποίηση Ιούνιος 14, 2012 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Myralis Ιούνιος 14, 2012 #3497 Κοινοποίηση Ιούνιος 14, 2012 έχει νόημα, αρκεί να σε πείσω ότι ο Τσίπρας είναι επικίνδυνος... :devil:Αλλιώς θα το καταλάβεις άμα βγει κυβέρνηση...Ενώ ο Σαμαράς, που έχει δοκιμαστεί πολιτικά με γνωστά κατορθώματα και αποτυχίες δεν είναι επικίνδυνος?Sorry, αλλά τον ΣΥΡΙΖΑ στήριζα, Αριστερός είμαι, θα προτιμήσω τον νέο που είναι ωραίος και δεν έχει βάρος στις πλάτες..Δεν απάντησες, σε έπεισα για το άρθρο? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Typhonios Ιούνιος 14, 2012 #3498 Κοινοποίηση Ιούνιος 14, 2012 Ενώ ο Σαμαράς, που έχει δοκιμαστεί πολιτικά με γνωστά κατορθώματα και αποτυχίες δεν είναι επικίνδυνος?Sorry, αλλά τον ΣΥΡΙΖΑ στήριζα, Αριστερός είμαι, θα προτιμήσω τον νέο που είναι ωραίος και δεν έχει βάρος στις πλάτες..Δεν απάντησες, σε έπεισα για το άρθρο?O Σα (χλα)μάρας θα μοιράζει και πίτσα, δωρεάν!-Κε. Πρωθυπουργέ ο λαός πεινάει, δεν έχει να φάει ψωμί-Ας φάει πίτσα! Link to comment Share on other sites More sharing options...
tavliban Ιούνιος 14, 2012 #3499 Κοινοποίηση Ιούνιος 14, 2012 Τα λεφτα του δανεισμου χρησημοποιούνται αποκλειστικα και μονο για αποπλήρωμη τοκων και χρεολυσίων. Απο τα λεφτα αυτα δεν πεφτει δεκαρα τσακιστη για τις αναγκες του κρατους εκτος απο τις αναγκες αναχρηματοδοτησης τους χρεουςΑυτη η καραμελα πρεπει να σταματησει.editΠοιος δεν ειναι επικινδυνος τοτε;Εγώ είμαι από αυτούς που πιστεύουν ότι οι μισθοί και οι συντάξεις πρέπει να πληρώνονται από αυτά που βγάζει το ελληνικό κράτος, και όχι από δανεικά.. Αν είναι να παίρνουμε δανεικά για να πληρώνονται αργόσχολοι...sorry διαφωνώ. Έχω καταλάβει ότι αυτά τα λεφτά που μας δίνουν μας τα δίνουν για να κάνουμε τα απαραίτητα που πρέπει να αλλάξουμε (ανοίγματα επαγγελμάτων, μείωση ελλείματος μπλα μπλα μπλα). Αν μας τα έδιναν έτσι, νομίζω πως δεν θα κάναμε τίποτα...(που δεν κάναμε έτσι και αλλιώς).Ποιος δεν είναι επικίνδυνος ρωτάς;Συγκεκριμένο πρόσωπο δεν έχω στο μυαλό μου γιατί δεν εμπιστεύομαι κανέναν από τους υποψηφίους...Αλλά ο καθόλου επικίνδυνος για μένα είναι αυτός που θα προωθήσει τις μεταρυθμίσεις που χρειάζονται χωρίς να υπολογίζει τους συνδικαληστές, που θα τολμήσει να απολύσει Δ.Υ. που δεν θα δεχτούν μετατάξεις ή ότιδήποτε, που θα ανοίξει το επάγγελμα των φορτηγατζήδων και άμα κλείνουν την εθνική οδό θα τους μπαγλαρώνει για παρακώλυση συγκοινωνιών, που θα άρει την βουλευτική ασυλία, και για να συγκρίνω το μοντέλο μου με τους Τσίπρα Σαμαρά και τους λεγάμενους, δεν είναι επικίνδυνος αυτός που δεν κάνει κωλοτούμπες, που δεν μιλάει με παροχολογίες, που δεν έχει φασίστες στο κόμμα του, που δεν έχει κομμουνια στο κόμμα του (αντιευρωπαιστές δλδ), που δεν μιλάει με βάση συνωμοσίες (Καμμένος), που δεν λέει να βγούμε από την Ευρώποη (Παπαρήγα, Μιχαλολιάκος (με την καταγγελία του Μνημονίου) που λέει.Πιο συμπαθείς μου έρχονται οι Μανος-Τζήμερος (λόγο ιδεών που συμφωνώ), και ο Κουβέλης λόγο πιο ρεαλιστικών κατά την γνώμη μου απόψεων. Οι μεν όμως δεν θα μπουν βουλή (θα εκπλαγώ άμα μπουν), και οι δε πρέπει νομίζω να τολμήσουν να συνεργαστούν με ΝΔ-ΠΑΣΟΚ αν έχουμε αντίστοιχο αποτέλεσμα με τις προηγούμενες εκλογές, που πάλι δεν το πιστεύω να συνεργαστούν. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Ιούνιος 14, 2012 #3500 Κοινοποίηση Ιούνιος 14, 2012 Για googlare την ισραηλινή εταιρεία Delek :smoke:googling, googling αλλά το σύστημα με έχει επηρεάσει υπερβολικά και δεν καταφέρνω να βρω κάτι πάνω σε αυτό που ανέφερες για το κόμμα.Αν θες, γράψε δυο τρεις παραγράφους με τον συλλογισμό σου για να λάμψει η αλήθεια. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.