Jump to content

Εκλογές 2012

astrolabos

Recommended Posts

Η κουβέντα με την Εκκλησία ευτυχώς ή δυστυχώς είναι πολύ μεγάλη και ξεφεύγει από το κύριο θέμα του νήματος - κυρίως (η Εκκλησία σα σύνολο έμψυχου υλικού , δεν αναφέρομαι σ' αυτό που πρεσβεύει ) αποτελεί μία μικρογραφία της κοινωνίας μας. Πάντα θα υπάρχουν ξερά ανάμμεσα στα χλωρά - το ζήτημα είναι να μην τα κάψεις όλα μαζί.

Πιο πολυ για χλωρα αναμεσα στα ξερα που φαινεται..:shifty:

• Replies 4,1k
  • Created
  • Last Reply
Συγνώμη τώρα το είδα αυτό, χωρίς καμία διάθεση ειρωνείας ή οτιδήποτε άλλο τι ακριβώς σε ενοχλεί στο video; Άσχετα με τον Σύριζα επανάσταση από τον καναπέ δε γίνεται, επανάσταση χωρίς βία δε γίνεται και μεγάλες αλλαγές χωρίς επανάσταση δε πρόκειται να ρθουν. Ξέρω (και το νιώθω κι εγώ ο ίδιος) ότι για πολλούς η λέξη επανάσταση ανήκει στο παρελθόν αλλά κοντός ψαλμός αλληλούια, ωρολογιακή βόμβα είναι αυτό που ζούμε και όπου να ναι θα σκάσει σε παγκόσμιο επίπεδο.

‘Πνευματικός πατέρας’ Αλέξη

Επανάσταση σε ποιόν; Πρώτο κόμμα το φέρνουν οι δημοσκοπήσεις

‘Πνευματικός πατέρας’ Αλέξη

Επανάσταση σε ποιόν; Πρώτο κόμμα το φέρνουν οι δημοσκοπήσεις

Στο συστημα. Με σκοπο να ξεβρωμισει ο τόπος. Η διαφορα ειναι οτι οταν ξεβρωμισει ο τοπος δεν θα γεμίσει κουραδομαγκες τυπου Κασιδιάρη και απομεινάρια του Χιτλερ σαν τον Μιχαλολιακο.

You savvy?

Ουτε την ειρωνεία δεν πιανεις...

On another note

Αφου δεν πιανουν οι απειλες περι αποβολης της Ελλαδας απο την ΕΖ (μαλλον καταλαβαν οτι, οι ελληνες καταλαβαν, οτι δεν γινεται), αρχισαν οι πιεσεις περι του "Να δειτε τι θα παθετε αμα βγαλετε ΣΥΡΙΖΑ"

Κομισιόν: Επεξεργαζόμαστε μόνο ένα σχέδιο, να κρατήσουμε την Ελλάδα στο ευρώ - Capital.gr

Edit: Δωσε κι' άλλο!!!

Αντιμνημονιακή κυβέρνηση σημαίνει stop στη βοήθεια!

[MENTION=188]yanni[/MENTION]

Δεν ξέρω την περίπτωση του τύπου, αλλά θεωρώ ότι η χρονική συγκυρία και το τι λέει κάποιος που μπαίνει στον ΣΥΡΙΖΑ είναι σημαντικά. Δεν είναι το ίδιο να μπήκε κάποιος πρωην ΠΑΣΟΚος μεγαλοσυνδικαλιστής στον ΣΥΡΙΖΑ πριν 5 χρόνια, πριν 2 χρόνια ή να προσπαθήσει να μπει πριν 1-2 μήνες. Ξαναλέω, δεν ξέρω πότε μπήκε στον ΣΥΡΙΖΑ (βρήκα μόνο ότι έφυγε από την ΠΑΣΚΕ τον ιούνιο του 2010), αλλά δεν θα μου φαινόταν παράξενο να μπήκε πριν 7-8 μήνες και να ήταν .. ασταθές στοιχείο όπως είπε ο Colt. Ε δεν ψάχναμε να φυλαχτούμε από κακούς ΠΑΣΟΚους τότε.

Θυμάσαι τι σου έλεγα περί "χρονικής συγκυρίας". Κάτσε δες όσες ανακοινώσεις θέλεις, πολιτικών, κομμάτων, καναλιών, της σφουγγαρίστριας. Όποτε το θέμα δεν βολεύει θα προσπαθήσουν στην απάντησή τους/ανακοίνωσή τους να θέσουν θέμα για την χρονική στιγμή που συνέβη κάτι και όχι για την ουσία, όπως για παράδειγμα ότι πολλοί ΠΑΣΟΚοι είναι πλέον στον ΣΥΡΙΖΑ. Και για την χρονική συγκυρία μαζί σου. Έσκασε ένα τηλ. ο Μπένι και 100 χιλιαρικάκια σε έναν λογαριασμό και ο άλλος τσίμπησε. Έστω να δεχτώ αυτή την εξήγηση. Αλλά με πρώην πακοκάκια θα ξεβρομίσετε την χώρα; :computer:

Θυμάσαι τι σου έλεγα περί "χρονικής συγκυρίας". Κάτσε δες όσες ανακοινώσεις θέλεις, πολιτικών, κομμάτων, καναλιών, της σφουγγαρίστριας. Όποτε το θέμα δεν βολεύει θα προσπαθήσουν στην απάντησή τους/ανακοίνωσή τους να θέσουν θέμα για την χρονική στιγμή που συνέβη κάτι και όχι για την ουσία, όπως για παράδειγμα ότι πολλοί ΠΑΣΟΚοι είναι πλέον στον ΣΥΡΙΖΑ. Και για την χρονική συγκυρία μαζί σου. Έσκασε ένα τηλ. ο Μπένι και 100 χιλιαρικάκια σε έναν λογαριασμό και ο άλλος τσίμπησε. Έστω να δεχτώ αυτή την εξήγηση. Αλλά με πρώην πακοκάκια θα ξεβρομίσετε την χώρα; :computer:

Τι θέλεης να σου απαντήσω? "Απεταξάμην τους ΠΑΣΟΚους"? Υπάρχουν πρώην ΠΑΣΟΚια και πρώην ΠΑΣΟΚια. Ελπίζω να έχουμε μόνο τους μεν στον ΣΥΡΙΖΑ και ελάχιστους από τους δε..

Για την "Χρονική Συγκυρία", ναι μεν έχει σημασία ότι έφυγε τώρα, αλλά δεν μιλούσα για αυτό ως "χρονική συγκυρία", αλλά για το πότε κάποιος μπήκε στον ΣΥΡΙΖΑ. Το εξήγησα στο προηγούμενο ποστ.

Για την "Χρονική Συγκυρία", ναι μεν έχει σημασία ότι έφυγε τώρα, αλλά δεν μιλούσα για αυτό ως "χρονική συγκυρία", αλλά για το πότε κάποιος μπήκε στον ΣΥΡΙΖΑ. Το εξήγησα στο προηγούμενο ποστ.

Έχεις δίκιο το διάβασα λάθος.

( :OT: μπραβο παιδια, πολυ εποικοδομητικος διαλογος διαφορετικων αποψεων που ενεχει τον σεβασμο, μπραβο!)

Ο Λαζόπουλος κάνει εκπομπή ακριβώς πριν τις εκλογές.

Γιατί καλέ;

Υπάρχει κανείς τον οποίον δεν έπεισε εδώ και ένα χρόνο;

Περιέργως, αυτά δεν τα έλεγε πριν μπει στο κόμμα, ή τις τελευταίες 40-50 μέρες προεκλογικού αγώνα.

Δεν τον ξέρω τον κύριο, ούτε ξέρω τι έλεγαν για αυτόν, ούτε τι έλεγε ο ίδιος, ούτε γιατί τα έλεγε. Η διαφωνία με τις "γραμμές του κόμματος" είναι θεμιτή, όπως και το να συνοδευεται από συζήτηση κτλ. Το να φευγεις έτσι 5 μέρες πριν τις εκλογές, δείχνει ότι μάλλον είχες άλλα εξωτερικά ερεθίσματα. Δεν είναι κατανοητό αυτό?

Τι στον κόρακα δηλαδή κατανόησε χθες-προχθες ότι πήγαινε λάθος με τον ΣΥΡΙΖΑ και δεν το είχε δει πριν 1 μήνα ή πριν 1 χρόνο? Γιατί το να φευγει κανείς με τέτοιες δηλώσεις, σημαίνει μίσος για τον Τσίπρα και τον ΣΥΡΙΖΑ και όλους τους πρώην συντρόφους του, μίσος που "έκρυβε" τόσο καιρό και περίμενε την κατάλληλη στιγμή?

Τι να γίνει ? αυτά είναι τα τυχερά των ''μεταγραφών''. Με το ίδιο σκεπτικό, αν αύριο ζητήσει να μπει στο κόμμα κάποιος ο οποίος στο παρελθόν έχει εκφράσει ''περίεργες'' απόψεις (βλέπε περίπτωση Αμυρά) το κόμμα πάλι θα τον δεχτεί με ανοιχτές αγκάλες έτσι ?? Ε σου έχω νέα: 1000% στις τάξεις του ο ΣΥΡΙΖΑ έχει όλα τα λαμόγια που θέλαμε φυλακή. Γιατί ? γιατί η κυρίαρχη άποψη είναι πως όλοι ''οι καλοί'' χωράνε. Πόσο μάλλον αν δεν χρειάστηκε να δώσουν και λογαριασμό.

Τι να γίνει ? αυτά είναι τα τυχερά των ''μεταγραφών''. Με το ίδιο σκεπτικό, αν αύριο ζητήσει να μπει στο κόμμα κάποιος ο οποίος στο παρελθόν έχει εκφράσει ''περίεργες'' απόψεις (βλέπε περίπτωση Αμυρά) το κόμμα πάλι θα τον δεχτεί με ανοιχτές αγκάλες έτσι ?? Ε σου έχω νέα: 1000% στις τάξεις του ο ΣΥΡΙΖΑ έχει όλα τα λαμόγια που θέλαμε φυλακή. Γιατί ? γιατί η κυρίαρχη άποψη είναι πως όλοι ''οι καλοί'' χωράνε. Πόσο μάλλον αν δεν χρειάστηκε να δώσουν και λογαριασμό.

Είναι μεγάλη κουβέντα και ίσως έχει ξαναγίνει, φυσικά θα διαφωνήσω στο ότι έχουμε πάρει όλα τα λαμόγια. Σίγουρα έχουν έρθει μερικά, αλλά που θα πάει, θα μας βρουν πολύ καθαρούς για τα γούστα τους και θα την κάνουν, ίσως και για αυτό έφυγε ο Χανιάς...

Πάλι θα τα λέμε για τον Αμυρά? Δεν τον είδαν καλά στην αρχή, ο τύπος αυτοπροτάθηκε, τον ανακάλυψαν και τον έδιωξαν, τέρμα.

Η κυριάρχη άποψη είναι ίδια με τα περισσότερα κόμματα, αν συμφωνείς σε 5 βασικά πράγματα και θέλεις να ασχοληθείς και να βοηθήσεις, μπαίνεις.

Στην μία περίπτωση όμως, η λαμογιά είναι βασικό, στην περίπτωση του ΣΥΡΙΖΑ, είναι βασικό να μην είσαι λαμόγιο. Τώρα αν αποκρύψεις την λαμογιά και μπεις, ε κάποτε θα φανεί και θα φας πόδι.

Είναι μεγάλη κουβέντα και ίσως έχει ξαναγίνει, φυσικά θα διαφωνήσω στο ότι έχουμε πάρει όλα τα λαμόγια. Σίγουρα έχουν έρθει μερικά, αλλά που θα πάει, θα μας βρουν πολύ καθαρούς για τα γούστα τους και θα την κάνουν, ίσως και για αυτό έφυγε ο Χανιάς...

Αντιλαμβάνεσαι ελπίζω πως με τέτοιες παραδοχές, ομοιάζουν όλο και περισσότερο με αυτό που -και καλά- πολεμάνε έτσι ? Άμα είναι να βασιζόμαστε στην καλή θέληση των λαμόγιων για έξοδο από ένα μηχανισμό που τους παρέχει τα εχέγγυα για συνέχιση των ατιμιών τους, τότε ζήτω που καήκαμε. Έλεγχο ζητάει ο κόσμος, και έλεγχο δε βλέπει. Και συγγνώμην κιόλας αλλά η λογική ''θα κάνουμε κάθαρση από τα λαμόγια που δεχτήκαμε προεκλογικά, μετά τις εκλογές'' δεν με πείθει. Ελπίζω να καταλαβαίνεις και γιατί.

Πάλι θα τα λέμε για τον Αμυρά? Δεν τον είδαν καλά στην αρχή, ο τύπος αυτοπροτάθηκε, τον ανακάλυψαν και τον έδιωξαν, τέρμα.

Ναι. Κατάλαβα. Με τον Αμυρά τέρμα. Με τον επόμενο ?? ποιος είναι ο μηχανισμός που διαθέτει το κόμμα ώστε να μην υπάρχουν τέτοιοι ? Δες και παραπάνω.

Η κυριάρχη άποψη είναι ίδια με τα περισσότερα κόμματα, αν συμφωνείς σε 5 βασικά πράγματα και θέλεις να ασχοληθείς και να βοηθήσεις, μπαίνεις.

Ο δρόμος προς την κόλαση είναι σπαρμένος με τις πιο αγαθές προθέσεις. Ή αλλιώς: Τι να το κάνω εγώ αν θες αλλά είτε δεν μπορείς είτε δεν ξέρεις ?

Στην μία περίπτωση όμως, η λαμογιά είναι βασικό, στην περίπτωση του ΣΥΡΙΖΑ, είναι βασικό να μην είσαι λαμόγιο. Τώρα αν αποκρύψεις την λαμογιά και μπεις, ε κάποτε θα φανεί και θα φας πόδι.

Ρε φίλε, έφυγε ο Ζέλικο, με τον Τσίπρα θα ασχολούμαστε;

Αυτό το ξέρουμε από πέρυσι.... και τι να κάνουμε τώρα? Να πέσουμε να πεθάνουμε? Ή να πάρουμε τον ....Ιωαννίδη :dance3:

(με το να λέει ....."Το συγκεκριμένο Ινστιτούτο, δεν είναι του Άκη Τζοχατζόπουλου ή του Γιάννου Παπαντωνίου αλλά άνηκε στο Υπουργείο Εθνικής Άμυνας" ή "Γυρνώντας από τις σπουδές μου στο εξωτερικό έστειλα ένα βιογραφικό το 2001 και προσλήφθηκα αμέσως, χωρίς να έχω κάποιον να βοηθήσει ως είθισται… κάθισα σε αυτό δύο χρόνια και το το 2003 παραιτήθηκα.)δεν γίνεται πιστευτή καθώς οι "παροικούντες στην Ιερουσαλήμ" ξέρουν οτι σε τέτοιες θέσεις χρειάζεται σίγουρα βύσμα και έγκριση του πολιτικού προισταμένου

Και σε τελική ανάλυση εάν πιστεύει ότι όλα έγιναν καλώς γιατί δεν αναφέρει στο βιογραφικό της (όπως καταγγέλει η εφημερίδα)οτι υπηρέτησε στην συγκεκριμένη θέση το τάδε διάστημα

Συγνώμη που σε ξύπνησαν.

Λίγο χιούμορ δεν βλάπτει φίλε.

Και το ποιος κοιμάται είναι σχετικό. Μέχρι πριν 2-3 χρόνια μπορείς να πεις και ότι κοιμόμουν. Εσύ είσαi σίγουρος ότι είσαι ξύπνιος;

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.