narta Ιούνιος 12, 2012 #3341 Κοινοποίηση Ιούνιος 12, 2012 [MENTION=16598]dangar[/MENTION]Αλλο επικρατουσα θρησκεια, αλλο θρησκευτικο κρατος. Και στην Ιταλια υπαρχει επικρατουσα θρησκεια ο καθολοκισμος αλλα υπαρχει διαχωρισμος κοσμικου κρατους και θρησκειας. Για την συνεχιση της θρησκειας υποχρεωση εχει η εκκλησια ΟΧΙ το κρατος. Αν οι παπαδες θελουν δωρεαν κατηχηση στα σχολια, γνωμη μου ειναι να σφιξουν λιγο τον κωλους τους και να κανουν κατι μονοι τους.Sent from my SGH-i937 using Board Express Link to comment Share on other sites More sharing options...
colt3003 Ιούνιος 12, 2012 #3342 Κοινοποίηση Ιούνιος 12, 2012 Στέλεχος ΣΥΡΙΖΑ: Αν κυβερνήσουμε, θα καταστρέψουμε τη χώρα - NEWS247αν πέσουν τα φώτα της δημοσιότητας στις συνιστώσες του ΣΥΡΙΖΑ "θα γελάσει και το παρδαλό κατσίκι". Link to comment Share on other sites More sharing options...
vic Ιούνιος 12, 2012 #3343 Κοινοποίηση Ιούνιος 12, 2012 Και στην Ιταλια υπαρχει επικρατουσα θρησκεια ο καθολοκισμοςΑπό το τέλος του 2ου Παγκοσμίου Πολέμου και μετά δεν έχουν επικρατούσα θρησκεία. Ούτε και πριν από αυτόν είχαν, αλλά την επανέφερε ο Mussolini ώστε η εκκλησία να κάνει τα στραβά μάτια στο φασισμό. Τη δουλειά της την έπραξε στο ακέραιο. Διάβαζαν και αυτοί φαίνεται.http://upload.wikimedia.org/wikipedia/commons/f/fd/Map_of_state_religions.svgΕμείς και οι Μουσουλμάνοι. Το Ευρωπαϊκό Ιράν. (Η Αγγλία έχει επικρατούσα θρησκεία, αλλά εκεί παίζει θέμα με τη βασιλεία. Η Νορβηγία από την άλλη πρόσφατα ψήφισε το διαχωρισμό κράτους εκκλησίας, ακόμα και από το χριστιανοδημοκρατικό κόμμα.) Link to comment Share on other sites More sharing options...
narta Ιούνιος 12, 2012 #3344 Κοινοποίηση Ιούνιος 12, 2012 [MENTION=9387]victor[/MENTION]Εννοω με την λογικη του οτι η πλειονοτητα των Ιταλων ειναι καθολικοι αλλα υπαρχει διαχωρισμος κοσμικου κρατους και εκκλησιας συνταγματικα.Sent from my SGH-i937 using Board Express Link to comment Share on other sites More sharing options...
sotiris Ιούνιος 12, 2012 #3345 Κοινοποίηση Ιούνιος 12, 2012 Μην τρωγεστε, με εκνευριζετε και μου ανεβαινει η πιεση και η κακη χοληστερινη.Ο φοτμι πηρε καρτα, πηγα να την βαλω (την καρτα) και στον ΛΛ_ΝΕΟ, αλλα μουβγαλε οτι θα μπαναριστει πενθημερο γιατι μαζεψε πολλες τωρα τελευταια, και για να μην τον φιμωσω προεκλογικη περιοδο και μας τα πρηξει οτι ειμαστε εγκαθετοι του Περισσου, της Κουμουνδουρου η του στρουμφοχωριου, του εδωσα λιγες μερες αναστολη, με το που βγαλουμε κυβερνηση ας μου θυμισει καποιος καλος δωσιλογος να του την ξανα-βαλω για να εξυπηρετηθει και το κοινο περι δικαιου αισθημα. Πρέπει να είσαι μακράν ο πιο overqualified moderator που παίζει στα ελληνικά φόρα πλην του forum του ΔΣΑ (αν έχει) Πρόσεχε μη σε απολύσουν λόγω ... προσόντων Link to comment Share on other sites More sharing options...
Myralis Ιούνιος 12, 2012 #3346 Κοινοποίηση Ιούνιος 12, 2012 Στέλεχος ΣΥΡΙΖΑ: Αν κυβερνήσουμε, θα καταστρέψουμε τη χώρα - NEWS247Ένας πρώην ΠΑΣΟΚος συνδικαλιστής λιγότερος..Νίκος Χανιάς: Ένας τ. ΠΑΣΟΚτζής που τον ακολουθούσε η φωτιά, ο… τ. ΣΥΡΙΖΑίος που άναψε φωτιές. « www.olympia.grΌχι αλήθεια, ποιος πιστευει ότι δεν είναι πληρωμένος προβοκάτορας που φευγει με τέτοιες δηλώσεις 5 μέρες πριν τις εκλογές? Link to comment Share on other sites More sharing options...
tavliban Ιούνιος 12, 2012 #3347 Κοινοποίηση Ιούνιος 12, 2012 Ένας πρώην ΠΑΣΟΚος συνδικαλιστής λιγότερος..Νίκος Χανιάς: Ένας τ. ΠΑΣΟΚτζής που τον ακολουθούσε η φωτιά, ο… τ. ΣΥΡΙΖΑίος που άναψε φωτιές. « www.olympia.gr Όχι αλήθεια, ποιος πιστευει ότι δεν είναι πληρωμένος προβοκάτορας που φευγει με τέτοιες δηλώσεις 5 μέρες πριν τις εκλογές? πληρωμένος ξε-πληρωμένος..μια δόση αλήθειας την είπε... εγώ βλέπω ότι το ΣΥΡΙΖΑ έχει μαζέψει συνδικαληστές...αν επιβεβαιωθεί και του Φωτόπουλου...Τσίπρα;;; Κούνια που σε κούναγε... edit: συμφωνώ με τον [MENTION=1167]colt3003[/MENTION] στο ποστ 3349... Δεν το ήξερε ο ΣΥΡΙΖΑ τι ήταν ο κ. Χανιάς;;; Link to comment Share on other sites More sharing options...
yanni Ιούνιος 12, 2012 #3348 Κοινοποίηση Ιούνιος 12, 2012 Στέλεχος ΣΥΡΙΖΑ: Αν κυβερνήσουμε, θα καταστρέψουμε τη χώρα - NEWS247Όπως έχω γράψει παλιότερα, στα αριστερά έδρανα υπήρχαν επαγγελματίες υπνοβάτες που είχαν βγάλει ρίζες, παίρνανε τον μισθό και νομιμοποιούσαν τους κυβερνώντες. Παρουσιάστηκε ένας Τσίπρας που θέλει να κυβερνήσει και δεν ξέρουν από που τους ήρθε. Link to comment Share on other sites More sharing options...
colt3003 Ιούνιος 12, 2012 #3349 Κοινοποίηση Ιούνιος 12, 2012 Ένας πρώην ΠΑΣΟΚος συνδικαλιστής λιγότερος..Νίκος Χανιάς: Ένας τ. ΠΑΣΟΚτζής που τον ακολουθούσε η φωτιά, ο… τ. ΣΥΡΙΖΑίος που άναψε φωτιές. « www.olympia.grΌχι αλήθεια, ποιος πιστευει ότι δεν είναι πληρωμένος προβοκάτορας που φευγει με τέτοιες δηλώσεις 5 μέρες πριν τις εκλογές?Περιέργως αυτά δεν λέγοναν πριν τον δεχθούν με ανοιχτές αγκάλες στο κόμμα τους. Ίδια ακριβώς αντιμετώπιση με τους κομμουνιστάς, όπου αν ένας (από απλό στέλεχος μέχρι γενικός γραμματέας) διατύπωνε διαφωνία σε ένα ζήτημα του κοτσάρανε μια ταμπέλα ΝΑ (με το συμπάθειο) τύπου ''ασταθές στοιχείο'', ''οπορτουνιστής'', ''κρυφό - τροτσκιστής'' κ.α. Άντε να δω πότε τελικά θα μεγαλώσουμε. Link to comment Share on other sites More sharing options...
yanni Ιούνιος 12, 2012 #3350 Κοινοποίηση Ιούνιος 12, 2012 Ένας πρώην ΠΑΣΟΚος συνδικαλιστής λιγότερος..Εσύ δεν έλεγες ότι δεν έχετε σχέση με το ΠΑΣΟΚ? Μόνο όταν φεύγουν τους ανακαλύπτετε; Όταν έρχονται μόκο; Link to comment Share on other sites More sharing options...
Myralis Ιούνιος 12, 2012 #3351 Κοινοποίηση Ιούνιος 12, 2012 Περιέργως αυτά δεν λέγοναν πριν τον δεχθούν με ανοιχτές αγκάλες στο κόμμα τους. Ίδια ακριβώς αντιμετώπιση με τους κομμουνιστάς, όπου αν ένας (από απλό στέλεχος μέχρι γενικός γραμματέας) διατύπωνε διαφωνία σε ένα ζήτημα του κοτσάρανε μια ταμπέλα ΝΑ (με το συμπάθειο) τύπου ''ασταθές στοιχείο'', ''οπορτουνιστής'', ''κρυφό - τροτσκιστής'' κ.α. Άντε να δω πότε τελικά θα μεγαλώσουμε.Περιέργως, αυτά δεν τα έλεγε πριν μπει στο κόμμα, ή τις τελευταίες 40-50 μέρες προεκλογικού αγώνα.Δεν τον ξέρω τον κύριο, ούτε ξέρω τι έλεγαν για αυτόν, ούτε τι έλεγε ο ίδιος, ούτε γιατί τα έλεγε. Η διαφωνία με τις "γραμμές του κόμματος" είναι θεμιτή, όπως και το να συνοδευεται από συζήτηση κτλ. Το να φευγεις έτσι 5 μέρες πριν τις εκλογές, δείχνει ότι μάλλον είχες άλλα εξωτερικά ερεθίσματα. Δεν είναι κατανοητό αυτό?Τι στον κόρακα δηλαδή κατανόησε χθες-προχθες ότι πήγαινε λάθος με τον ΣΥΡΙΖΑ και δεν το είχε δει πριν 1 μήνα ή πριν 1 χρόνο? Γιατί το να φευγει κανείς με τέτοιες δηλώσεις, σημαίνει μίσος για τον Τσίπρα και τον ΣΥΡΙΖΑ και όλους τους πρώην συντρόφους του, μίσος που "έκρυβε" τόσο καιρό και περίμενε την κατάλληλη στιγμή?[MENTION=188]yanni[/MENTION]Δεν ξέρω την περίπτωση του τύπου, αλλά θεωρώ ότι η χρονική συγκυρία και το τι λέει κάποιος που μπαίνει στον ΣΥΡΙΖΑ είναι σημαντικά. Δεν είναι το ίδιο να μπήκε κάποιος πρωην ΠΑΣΟΚος μεγαλοσυνδικαλιστής στον ΣΥΡΙΖΑ πριν 5 χρόνια, πριν 2 χρόνια ή να προσπαθήσει να μπει πριν 1-2 μήνες. Ξαναλέω, δεν ξέρω πότε μπήκε στον ΣΥΡΙΖΑ (βρήκα μόνο ότι έφυγε από την ΠΑΣΚΕ τον ιούνιο του 2010), αλλά δεν θα μου φαινόταν παράξενο να μπήκε πριν 7-8 μήνες και να ήταν .. ασταθές στοιχείο όπως είπε ο Colt. Ε δεν ψάχναμε να φυλαχτούμε από κακούς ΠΑΣΟΚους τότε. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Galioni Ιούνιος 12, 2012 #3352 Κοινοποίηση Ιούνιος 12, 2012 Ανεξάρτητοι Έλληνες - Δεκάλεπτο Spot (HD) - YouTubeΝταξ... δεν υπάρχει... αν είναι ποτε δυνατόν... Μου έχει ανέβη η πίεση 200.Καλά δεν τίθεται θέμα μεταξύ πιτσαρά και Καμμένου. Ο πιτσαράς πρέπει να έχει πραγματικά χαμηλό πολιτικό (και όχι μόνο) IQ. Αν μαζεύει ποσοστό είναι επειδή παίζει πόκερ ο Τσίπρας με το ευρώ. Link to comment Share on other sites More sharing options...
dangar Ιούνιος 12, 2012 #3353 Κοινοποίηση Ιούνιος 12, 2012 @narta - Τί εννοείς θρησκευτικό; Δεν θεωρώ ότι ζούμε σε ένα θρησκευτικού τύπου κράτος σαν το Ιράν. Μπορεί να πιστεύει κάποιος σε οτιδήποτε θέλει χωρίς καμμία επίπτωση στα πολιτικά του δικαιώματα. Η υποχρέωση του κράτους -ανάμμεσα στα άλλα- είναι να διασφαλίζει τους θεσμούς του έθνους. Και η θρησκεία είναι ένας από αυτούς.Τώρα για τους παπάδες στο ξαναλέω είναι θέμα. Όποιο κόμμα όμως θέλει αλλαγές-μεταρριθμύσεις πάνω σε αυτό , οφείλει να το πει ξεκάθαρα πριν τις εκλογές. Link to comment Share on other sites More sharing options...
LL_NEO Ιούνιος 12, 2012 #3354 Κοινοποίηση Ιούνιος 12, 2012 Μην τρωγεστε, με εκνευριζετε και μου ανεβαινει η πιεση και η κακη χοληστερινη.Ο φοτμι πηρε καρτα, πηγα να την βαλω (την καρτα) και στον ΛΛ_ΝΕΟ, αλλα μουβγαλε οτι θα μπαναριστει πενθημερο γιατι μαζεψε πολλες τωρα τελευταια, και για να μην τον φιμωσω προεκλογικη περιοδο και μας τα πρηξει οτι ειμαστε εγκαθετοι του Περισσου, της Κουμουνδουρου η του στρουμφοχωριου, του εδωσα λιγες μερες αναστολη, με το που βγαλουμε κυβερνηση ας μου θυμισει καποιος καλος δωσιλογος να του την ξανα-βαλω για να εξυπηρετηθει και το κοινο περι δικαιου αισθημα. Δεν έχω γκρινιάξει ποτέ για κάρτες, ban και τέτοια. Οπότε ρίχτηνα κούκλε. Απλά θέλω να ξέρω αν είναι για τη φασολάδα ή για αυτό που είπα στον narta. Ούτοις ή άλλως απο αύριο έρχομαι Ελλάδα οπότε σιγά μη μπαίνω μέσα. Ω ναι αγόρια. Έρχομαι μια βδομαδούλα για μπάνια:dance3:, ξύλο με αριστερούς , προγκρόμ σε μετανάστες:patsak: και για να ψηφίσω (Καλαματιανή διάλεκτος κικς ιν) Αντωνννννηηηηη Σαμαρά. Και πριν ρωτήσει κανας έξυπνος, όχι η ΝΔ δε μου πληρώνει εισητήριο απο Λονδίνο γμ την κρίση μου γμ. Edit: έτοιμος άλλαξα και το αβαταρ μου για τα προεόρτια. Να το βλέπουν Κυριακή βράδυ όσοι έχουν χάσει και να τους γυρνάνε τ' άντερα Link to comment Share on other sites More sharing options...
naxiand Ιούνιος 12, 2012 #3355 Κοινοποίηση Ιούνιος 12, 2012 Τελικά Τι Θέλεις ρε Έλληνα;-Τα λεφτά μου. Τη σύνταξή μου, το μισθό μου. Αυτά που μου μείωσαν κι ακόμα παραπάνω.-Και που θα τα βρει το κράτος να στα δώσει;-Δεν ξέρω...από τις μίζες που έπαιρναν τα λαμόγια.-Ναι, αλλά οι μισθοί σου και οι συντάξεις σου είναι το μεγαλύτερο κομμάτι στον προϋπολογισμό. Κι όλες τις εισπράξεις να σου δώσουν πάλι δε φτάνουν. Από που θα στα δώσουν;-Να μαζέψουν φόρους.-Κι άλλους;-Ναι από εκείνους που τα έχουν.-Μα εκείνοι που τα έχουν έφυγαν. Εσύ δεν αποφάσισες ότι θες την Ευρώπη που επιτρέπεται να πηγαίνει όπου θέλει ο καθένας τα λεφτά του; -Τότε να φορολογήσουν τις τράπεζες.-Μα οι τράπεζες έχουν ζημιές. Θα φορολογήσεις τις ζημιές;-Ναι αλλά πιο πριν είχαν κέρδη.-θέλεις να φορολογήσουν τα κέρδη που είχαν πριν 2 χρόνια;-Ναι-Μα αν συμβεί αυτό, οι τράπεζες θα γράψουν μεγαλύτερες ζημιές-Και τι με νοιάζει εμένα;-Εσύ δε μου είπες ότι θες να μείνεις στο ευρώ;-Ναι-Οπότε πως θα μείνεις στο ευρώ αν δεν έχεις τράπεζες;-Να τις πάρει το κράτος-Και μετά; Θα φορολογεί το κράτος τον εαυτό του; Ή θα φορτωθεί τις ζημιές αυξάνοντας το έλλειμμα;-Να μου δώσουν τα λεφτά οι Ευρωπαίοι-Μα εσύ δεν είπες ότι δε θες Μνημόνιο;-Ναι, δε θέλω με τίποτα-Δηλαδή θες να μείνεις στο ευρώ αλλά χωρίς Μνημόνιο-Ακριβώς!-Δηλαδή θες να μείνεις στο ευρώ και στην Ευρωζώνη αλλά με τους δικούς σου όρους-Ναι, να μείνω όπως θέλω εγώ.-Οπότε μου λες ότι εσύ θα αποφασίζεις πόσα λεφτά θες, ας πούμε αποφασίζεις ότι θα δώσεις αυξήσεις 20% στις συντάξεις και οι Ευρωπαίοι θα καταβάλλουν τα ποσά, σωστά;-Ναι...δηλαδή όχι. Να σου πω! Δεν είναι δυνατόν να ζήσω με 150 ευρώ. Θα πεθάνω.-Και τι λύση προτείνεις;-Αμάν με το ευρώ. Εθνικό νόμισμα. Δραχμή.-Δραχμή λοιπόν. Οπότε με μια υποτίμηση θα γίνεις φθηνός σωστά;-Απολύτως. Θα γίνω ανταγωνιστικός.-Σε τι;-Τι εννοείς σε τι;-Εννοώ ότι αν έχεις ένα προϊόν που θα το πουλήσεις φθηνά σε δραχμές γιατί δεν το πουλάς φθηνά σε ευρώ;-Γιατί δε με αφήνουν-Ποιοι;-Οι ξένοι. -Μα υποτίθεται ότι τώρα έχεις ανοικτά σύνορα στην Ευρώπη. Γι' αυτό μπήκες: για να πουλάς ότι θες σε όλη την Ευρώπη.-Δεν εννοούσα αυτό. Εννοούσα ότι αν έχω δραχμή θα έρχονται εδώ οι ξένοι για διακοπές γιατί θα είμαι φθηνός.-Μα έτσι θα σου αφήνουν λιγότερα ευρώ. Αφού θα είσαι φθηνότερος -Ναι αλλά θα έρχονται περισσότεροι-Και γιατί δεν έρχονται τώρα;-Γιατί είμαι ακριβός-Και γιατί δε ρίχνεις τις τιμές;-Μα δεν μπορώ. Δεν με αφήνει η φορολογία.-Μα η φορολογία σου με τη δραχμή θα αυξηθεί, αφού θα αυξηθεί ο πληθωρισμός, το κράτος θα ζητά ολοένα και περισσότερα.-Ναι. Θα είμαι όμως ανεξάρτητος.-Από ποιους;-Από τους ξένους. Με ελέγχουν με το ευρώ.-Και με τη δραχμή θα είσαι ανεξάρτητος; Πως; Αφού η ισοτιμία της δραχμής πάλι από "ξένους" όπως λες θα ελέγχεται!-Δηλαδή;-Δεν υπάρχει νόμισμα που να μην έχει μια ισοτιμία. Αν θες μπανάνες κάνεις τις δραχμές σου ευρώ ή δολάρια και αγοράζεις μπανάνες! Ή πετρέλαιο, ή φάρμακα. Σου θυμίζω ότι ο Σόρος με τα συναλλάγματα παίζει και ξετινάζει τις χώρες!-Δηλαδή μου λες ότι άμα πάω στη δραχμή θα θυμηθώ τις μέρες που ο κάθε τυχάρπαστος κατέστρεφε ολόκληρες χώρες παίζοντας με την ισοτιμία;-Ναι.-Καλά μένω στο ευρώ. Αλλά χωρίς Μνημόνιο.-Πως θα το καταφέρεις αυτό;-Θα το επαναδιαπραγματευτώ.-Πως; Αφού δεν έχεις ακόμα ορίσει διαπραγματευτές.-Θα κάνω εκλογές-Και με ποιο πρόγραμμα; Τι θα προτείνεις; Έχεις εθνικό σχέδιο διαπραγμάτευσης; Έχεις δηλαδή ένα εθνικό "αντι-μνημόνιο';-Όχι. -Οπότε;-Αει παράτα μας. Δεν ξέρεις τι λες.Sent from my LG-P990 using Tapatalk 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Myralis Ιούνιος 12, 2012 #3356 Κοινοποίηση Ιούνιος 12, 2012 Περί Εκκλησίας... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Galioni Ιούνιος 12, 2012 #3357 Κοινοποίηση Ιούνιος 12, 2012 Να αναλάβει η εκκλησία την προστασία των αδυνάτων. Να στεγάσει τους άστεγους και να περιθάλψει τους ναρκομανείς στα κτήριά της, να ταΐσει τους πεινασμένους, να φτιάξει νοσοκομεία με δωρεάν περίθαλψη για τους άπορους. Να ξέρω ότι αν η ψυχή μου ή το σώμα μου χρειαστεί κάποιον τη στιγμή που θα έχω χάσει τα πάντα θα υπάρχει κάποιος εκεί με υποδομές. Να το αναλάβει η εκκλησία σαν υποχρέωση και όχι προαιρετικά. Και τότε ας παραμείνει αφορολόγητη. Link to comment Share on other sites More sharing options...
narta Ιούνιος 12, 2012 #3358 Κοινοποίηση Ιούνιος 12, 2012 @narta - Τί εννοείς θρησκευτικό; Δεν θεωρώ ότι ζούμε σε ένα θρησκευτικού τύπου κράτος σαν το Ιράν. Μπορεί να πιστεύει κάποιος σε οτιδήποτε θέλει χωρίς καμμία επίπτωση στα πολιτικά του δικαιώματα. Η υποχρέωση του κράτους -ανάμμεσα στα άλλα- είναι να διασφαλίζει τους θεσμούς του έθνους. Και η θρησκεία είναι ένας από αυτούς.Τώρα για τους παπάδες στο ξαναλέω είναι θέμα. Όποιο κόμμα όμως θέλει αλλαγές-μεταρριθμύσεις πάνω σε αυτό , οφείλει να το πει ξεκάθαρα πριν τις εκλογές.Κακή διατύπωση. Θρησκοληπτο κράτος. Το κράτος είναι κοσμική εξουσία, η εκκλησία πνευματική, αυτά πρέπει να διαχωριστουν. Η υποχρέωση του κράτους είναι να διοικεί την χώρα όχι να κατιχει τους πολίτες, αυτό είναι δουλειά της εκκλησίας. Βέβαια η εκκλησία, σύμφωνα με τις αποκαλύψεις των τελευταίων ετών μάλλον με κερδοσκοπικό ίδρυμα μοιάζει και εταιρία ακίνητης περιουσίας παρακαλώ πνευματικό καθοδηγητη. Για να μην παρεξηγηθώ μιλάω για την διοίκηση της εκκλησίας και όχι τον γέροντα ιερέα που κάνει πολλά περισσότερα για τους ανθρώπους γύρω τουSent from my HTC Vigor using Tapatalk 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Galioni Ιούνιος 12, 2012 #3359 Κοινοποίηση Ιούνιος 12, 2012 Δημιουργία, ΞΑΝΑΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ 12.6.12Καταγγελία για την δίχως όρια παράνομη αφισσορύπανση της πόληςH δημιουργία, ξανά! με αφορμή την προκλητική και παράνομη αφισσορύπανση από τα κόμματα των άκρων με κύριους πρωταγωνιστές το ΣΥΡΙΖΑ, την ΔΗΜΑΡ και τους Ανεξάρτητους Έλληνες επισημαίνει τα εξής:Το ΣΥΡΙΖΑ, η ΔΗΜΑΡ και οι Ανεξάρτητοι Έλληνες καθώς και άλλα κόμματα της άκρας αριστεράς γράφουν στα παπούτσια τους τη νομοθεσία για την παράνομη αφισσοκόλληση και μετατρέπουν τις πόλεις σε ένα απέραντο σκουπιδότοπο αφισσών. Η παράνομη αυτή τακτική τους εκτός από τη νομιμότητα προσβάλλει το περιβάλλον και την αισθητική των πολιτών.Η παράνομη και προκλητική αφισσοκόληση είναι όμως και μια συνειδητή προσπάθεια από τα κόμματα της "ψευτοεπανάστασης" να αμφισβητηθεί η συντεταγμένη εξουσία και έτσι να περάσει στο λαό το μήνυμα της πολιτικής ισχύος τους.Με τέτοιες απαράδεκτες πρακτικές νοθεύεται και ο πολιτικός ανταγωνισμός αφού τα κόμματα που σέβονται το νόμο και τους κανόνες της δημοκρατίας είναι σε μειονεκτική θέση σε σχέση με τους παράνομους ανταγωνιστές τους.Η δημιουργία, ξανά! καλεί όλους τους δημάρχους που οι πόλεις τους μαστίζονται από την "κουρελαρία" των αφισών να επιβάλλουν χωρίς καθυστέρηση τα προβλεπόμενα από το νόμο πρόστιμα στους παρανόμους και να ζητήσουν και σχετική αποζημίωση για τις εκατοντάδες ώρες υπερωριακής εργασίας των συνεργείων καθαριότητας. Επικροτούμε τις δηλώσεις και τις ενέργειες των δημάρχων Αθήνας και Θεσσαλονίκης και αναμένουμε να συνεχίσουν να πράττουν τα δέοντα.Η Δημοκρατία έχει κανόνες.Αυτά γουστάρω. Link to comment Share on other sites More sharing options...
dangar Ιούνιος 12, 2012 #3360 Κοινοποίηση Ιούνιος 12, 2012 Η κουβέντα με την Εκκλησία ευτυχώς ή δυστυχώς είναι πολύ μεγάλη και ξεφεύγει από το κύριο θέμα του νήματος - κυρίως (η Εκκλησία σα σύνολο έμψυχου υλικού , δεν αναφέρομαι σ' αυτό που πρεσβεύει ) αποτελεί μία μικρογραφία της κοινωνίας μας. Πάντα θα υπάρχουν ξερά ανάμμεσα στα χλωρά - το ζήτημα είναι να μην τα κάψεις όλα μαζί. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.