narta Ιούνιος 11, 2012 #3301 Κοινοποίηση Ιούνιος 11, 2012 Μιλάμε για ναυτιλία ή γενικώς; Τι στον γιούτσο έχει να κάνει αυτό μου λες με το θέμα της ναυτιλίας. Σου μιλάω για εταιρίες ναυτιλιακές που βρίσκονται εκτός Ελλάδος, που το αντικείμενο εργασίας τους είναι παντού και των οποίων ο κύκλος εργασιών δε θα αλλοιωθεί απο την έδρα τους.Γενικως. Για την ναυτιλια πολυ απλα δεν συμφωνουμε. Εσυ βλεπεις οτι αμα τους πεις για φορολογια εισοδηματος θα φυγουν και θα απολυσουν και ολους τους εργαζομενους με την μια. Οκ. Εγω δεν νομιζω να λειτουργει ετσι κανενας επιχειρηματιας, θα καθησει να αξιολογισει πρωτα τί εχει να κερδισει και τι να χασει απο μια τετοια κινηση.Οπότε τι κάνεις; Έχεις ένα τομέα όπου μπορείς άμεσα να δημιουργήσεις νέες θέσεις εργασίας και τον διώχνεις μακρυά. Η μεσαία τάξη θα σε ευγνωμονεί (νοτ)Η μεσαια ταξη, δεν ασχολειται με παρα-ναυτιλιακες εργασιες. Τουλαχιστον το 99% των επαγγελματιων, οι οποιοι αυτηην την στιγμη βελαζουν, επειδη δεν επρεπε να θιχθει το εισοδημα των ατόμων που καθαριζουν 200.000€+/χρονο και των διευθυνταδων στα κωλογραφεια γυρω γυρω απο τους βουλευτες της μεταπολιτευσης. Βλεπω την ΝΔ να μιλαει σαν καθαρο δεξιο κομμα: Μηηηηηη το κεφαλαιο!!!Ναι ρε, το κεφάλαιο, αυτα τα λαμογια που τοσα χρονια τρωτε στα ιδια τραπεζια και λετε "γραφτα στον μ@λ@κ@ τον λαο να πληρωσει".Καιρος να παρουν τον πουλο μπομπολαιοι, βαριδνογιαννιδες και καθε ειδους επιχειρηματικο παρασιτο που ζει και βασιλευει στην πλατη του καθε ελληνα πολιτη. Καιρος να καθαρισει η μ@μημενη βρωμια της μεταπολιτευσης μαζι με τους βρωμο-ζιβαγκο-σκατιαριδες πολιτκους της. Link to comment Share on other sites More sharing options...
LL_NEO Ιούνιος 11, 2012 #3302 Κοινοποίηση Ιούνιος 11, 2012 Έλα και το ξαναλέω γιατί την προηγούμενη φορά το πέρασες στο ντούκου. Πως θα διώξεις Μπόμπολα και σια; Με διαφημίσεις της εφημερίδας σου στα κανάλια τους; Link to comment Share on other sites More sharing options...
narta Ιούνιος 11, 2012 #3303 Κοινοποίηση Ιούνιος 11, 2012 Έλα και το ξαναλέω γιατί την προηγούμενη φορά το πέρασες στο ντούκου. Πως θα διώξεις Μπόμπολα και σια; Με διαφημίσεις της εφημερίδας σου στα κανάλια τους;Γινεσαι γραφικα Μιχελακης. Link to comment Share on other sites More sharing options...
LL_NEO Ιούνιος 11, 2012 #3304 Κοινοποίηση Ιούνιος 11, 2012 Ρε δεν πάω να γίνω και nvidia? Απάντηση μπορείς να μου δώσεις; Τι δουλειά έχει διαφήμιση της Αυγής στο κακό Mega? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Tsakonas Ιούνιος 11, 2012 #3305 Κοινοποίηση Ιούνιος 11, 2012 ΕΙΧΑ. Καλυτερα με λιγα και με σωστη κοινωνια (οσο γινεται) διπλα μου, να εχω να λεω καλημερα σε 100 ανθρωπους, παρα να ειμαι το ζομπι στην Αθηνα που να νομιζω οτι ΖΩ, ΧΑΪΔΕΥΩ και ΔΕΡΝΩ επειδη εχω γυαλι, μαλι, κινητο, ακινητο και αυτοκινητο. Και μπιτσιζ φυσικα. Κοινωνικη συνοχη και ειρηνη ΡΕ!Σε περιπτωση που δυσκολεψει ο real life ανταγωνισμος θενκ γκοντ υπαρχει και το bf3 ..... Link to comment Share on other sites More sharing options...
narta Ιούνιος 11, 2012 #3306 Κοινοποίηση Ιούνιος 11, 2012 Ρε δεν πάω να γίνω και nvidia? Απάντηση μπορείς να μου δώσεις; Τι δουλειά έχει διαφήμιση της Αυγής στο κακό Mega?Ρωτα τον Τσιπρα, τον Παπαδημουλη, την Δουρου ξερω γω... Link to comment Share on other sites More sharing options...
narta Ιούνιος 11, 2012 #3307 Κοινοποίηση Ιούνιος 11, 2012 Σε περιπτωση που δυσκολεψει ο real life ανταγωνισμος θενκ γκοντ υπαρχει και το bf3 ..... Μια χαρα ανταγωνιστικος ημουν αλλα ειχα και αγχος. Τοσο που πηγα στα προθυρα καρδιακου. Εσυ μπορει να την βρισκεις και να λες τι γαμαουα που ειμαι. Μεγεια σου, το Ιατρικο εχει τους καλυτερους καρδιολογους Link to comment Share on other sites More sharing options...
LL_NEO Ιούνιος 11, 2012 #3308 Κοινοποίηση Ιούνιος 11, 2012 Μάλιστα. Εσύ δλδ ως ωηφοφόρος τους δεν το βρίσκεις ανακόλουθο; Δε σε προβληματίζει; Link to comment Share on other sites More sharing options...
LL_NEO Ιούνιος 11, 2012 #3309 Κοινοποίηση Ιούνιος 11, 2012 Μια χαρα ανταγωνιστικος ημουν αλλα ειχα και αγχος. Τοσο που πηγα στα προθυρα καρδιακου. Εσυ μπορει να την βρισκεις και να λες τι γαμαουα που ειμαι. Μεγεια σου, το Ιατρικο εχει τους καλυτερους καρδιολογους Ρε νάρτα σόρρυ με έπιασε η περιέργεια και σε έψαξα στο linkedin. Ρε φίλε αν μετά απο 18 μήνες χτύπησες πιράκια α) Ούτε λεφτά πρόλαβες να πιάσεις άρα το "τα λεφτά δεν είναι το παν ρε μάγκες ακούστε και μένα που ξέρω" δεν πολυπιάνει και β) Ρε μάγκα seriously? μετά απο 18 μήνες πήγες για καρδιακό; Ε δεν έκανες ρε πουλάκι μου (και δεν το λέω απαραίτητα σαν κακό) Link to comment Share on other sites More sharing options...
narta Ιούνιος 11, 2012 #3310 Κοινοποίηση Ιούνιος 11, 2012 Μάλιστα. Εσύ δλδ ως ωηφοφόρος τους δεν το βρίσκεις ανακόλουθο; Δε σε προβληματίζει;Ανακολουθο μπορει να ειναι. Μπορει να ξεφυγε; Μπορει, μπορει, πολλα μπορει. Αλλα για ανακολουθίες και το ΠΟΣΟ μεγαλες ειναι ρωτα ενα τυπο που πριν 3 μηνες ελεγε "εκοψα 365εκ απο τους συνταξιουχους γιατι δεν γινοταν αλλιως" και τωρα ερχεται σαν καβαλαρης στο ασπρο αλογο.Btw, σε ενα θεμα 166 σελιδων εχω δει καμια 100 προτασεις αλλων κομματων, κατα κυριο λογο Καμμενου, Τζημερου και απο ΝΔ εχω δει μονο προσπαθεια αποδομησης του ΣΥΡΙΖΑ. ΟΤαν θες να κυβερνησεις κανεις προτασεις, οταν θες να κανεις αντιπολιτευση προσπαθεις να βρεις κενα. Πραγμα που γινεται παντου, τηλεορασεις, τυπο παντου.Just saying... Link to comment Share on other sites More sharing options...
ΓιαγκΤ Ιούνιος 11, 2012 #3311 Κοινοποίηση Ιούνιος 11, 2012 Γενικως. Για την ναυτιλια πολυ απλα δεν συμφωνουμε. Εσυ βλεπεις οτι αμα τους πεις για φορολογια εισοδηματος θα φυγουν και θα απολυσουν και ολους τους εργαζομενους με την μια. Οκ. Εγω δεν νομιζω να λειτουργει ετσι κανενας επιχειρηματιας, θα καθησει να αξιολογισει πρωτα τί εχει να κερδισει και τι να χασει απο μια τετοια κινηση.Αυτός ο μπαμπούλας που ανακαλύψατε τώρα κυκλοφορεί πάνω από μήνα.Το ποιο ωραίο είναι ότι το πρωτοάκουσα από φύλο μου καπετάνιο.Ξέρεις τα αφεντικά μας είπανε να ετοιμαζόμαστε.Έλα ρε τι;Φεύγουμε, δεν άκουσες τον Τσηπρα τι μλκ είπε;Τι να σου πω δεν τα πολυπιστεύω αυτά.Μπλα μπλα μπλαΜπλα μπλα μπλαΔώσε ρε τα στοιχεία να κόψω το τιμολόγιο. Να εδώ τα έχω γραμμέναΈδρα Κύπρος βλέπω : OΟι περισσότερες εταιρίες έχουν αλλοδαπή διεύθυνση. Μόνο η ακτοπλοΐα έχει ελληνική.Μπαρούφες για να φοβηθούν οι άσχετοιΣτο φινάλε σιγά μην στηρίξεις το μέλλον σου σε αυτήν που ανοίγει τα πόδια στον πλειοδότη Link to comment Share on other sites More sharing options...
LL_NEO Ιούνιος 11, 2012 #3312 Κοινοποίηση Ιούνιος 11, 2012 Btw, σε ενα θεμα 166 σελιδων εχω δει καμια 100 προτασεις αλλων κομματων, κατα κυριο λογο Καμμενου, Τζημερου και απο ΝΔ εχω δει μονο προσπαθεια αποδομησης του ΣΥΡΙΖΑ. ΟΤαν θες να κυβερνησεις κανεις προτασεις, οταν θες να κανεις αντιπολιτευση προσπαθεις να βρεις κενα. ή μπορεί απλά να αρνείσαι να δεις εκεί που πρέπειΝέα Δημοκρατία | Εκλογές 2012 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Hydra Ιούνιος 11, 2012 #3313 Κοινοποίηση Ιούνιος 11, 2012 Σε περιπτωση που δυσκολεψει ο real life ανταγωνισμος θενκ γκοντ υπαρχει και το bf3 .....Τσακ δεν είναι για μια γραβάτα όλη η ζωή.Συμφωνώ με [MENTION=14120]narta[/MENTION]. Να καταλάβει ο Έλληνες ότι το πρόβλημα είναι στο κεφάλι του και όχι στην τσέπη του.Και το χειρότερο να μην ξανακαταλήξει να γίνει φιόγκος για το τίποτα. Χουριάτες με Μερτσέντες και τα μυαλά να μπάζουν αέρα πανταχόθεν. Link to comment Share on other sites More sharing options...
narta Ιούνιος 11, 2012 #3314 Κοινοποίηση Ιούνιος 11, 2012 ή μπορεί απλά να αρνείσαι να δεις εκεί που πρέπειΝέα Δημοκρατία | Εκλογές 2012 Γενικα στην τηλεοραση που καθησα και ειδα και βιντεα στο youtube γενιακ βλεπω προσπαθειες επιθεσης και αποδομησης, οχι προτασεις κυβερνητικης πολιτικης. Ιδιως απο τον Μιχελακη, νταξ εχει γινει γραφικα γραφικος. Τεσπα. Αυτο που μπορω να εξαγω ειναι οτι υπαρχει ο φοβος που θα κανουν διακοπες το καλοκαιρι (το επομενο): Σευχέλες ή διπλα απο τον ΑΚΗ Edit: [MENTION=10676]Hydra[/MENTION] και εδω υπαρχουν οι wannabe μαδαφακας, αγροτες με Mercedes και με το τσεκ (επιδοτησεις) ανα χειρας. Βεβαια του χρονου με βιβλια εσοδων/εξοδων να δω τί θα κανουν και με τα τσεκ απο ΕΕ κομμενα Link to comment Share on other sites More sharing options...
jiohkor3 Ιούνιος 11, 2012 #3315 Κοινοποίηση Ιούνιος 11, 2012 Γενικα στην τηλεοραση που καθησα και ειδα και βιντεα στο youtube γενιακ βλεπω προσπαθειες επιθεσης και αποδομησης, οχι προτασεις κυβερνητικης πολιτικης. Ιδιως απο τον Μιχελακη, νταξ εχει γινει γραφικα γραφικος. Τεσπα. Αυτο που μπορω να εξαγω ειναι οτι υπαρχει ο φοβος που θα κανουν διακοπες το καλοκαιρι (το επομενο): Σευχέλες ή διπαλ απο τον ΑΚΗ Το αριστερο σου χερι ειναι πιο γρηγορο απο το δεξί, αυτο παει να πει κατι.... Link to comment Share on other sites More sharing options...
narta Ιούνιος 11, 2012 #3316 Κοινοποίηση Ιούνιος 11, 2012 Το αριστερο σου χερι ειναι πιο γρηγορο απο το δεξί, αυτο παει να πει κατι.... Ναι η πολυ δεξια βλάπτει Link to comment Share on other sites More sharing options...
konservas Ιούνιος 11, 2012 #3317 Κοινοποίηση Ιούνιος 11, 2012 Στο μεταξύ σ'ένα παράλληλο σύμπαν όχι μακρυά από εδώ....: Link to comment Share on other sites More sharing options...
narta Ιούνιος 11, 2012 #3318 Κοινοποίηση Ιούνιος 11, 2012 Στο μεταξύ σ'ένα παράλληλο σύμπαν όχι μακρυά από εδώ....:Κλαίω λέμε... Sent from my HTC Vigor using Tapatalk 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
jiohkor3 Ιούνιος 11, 2012 #3319 Κοινοποίηση Ιούνιος 11, 2012 [ame=http://www.youtube.com/watch?v=Lp3pB2Q_j7Q&feature=channel&list=UL]Π. Καμμένος στο Καλημέρα ΣΚΑΙ με τον Γ. Αυτιά 10/06/12 - YouTube[/ame] Link to comment Share on other sites More sharing options...
fotme Ιούνιος 11, 2012 #3320 Κοινοποίηση Ιούνιος 11, 2012 Ρε νάρτα σόρρυ με έπιασε η περιέργεια και σε έψαξα στο linkedin. Ρε φίλε αν μετά απο 18 μήνες χτύπησες πιράκια α) Ούτε λεφτά πρόλαβες να πιάσεις άρα το "τα λεφτά δεν είναι το παν ρε μάγκες ακούστε και μένα που ξέρω" δεν πολυπιάνει και β) Ρε μάγκα seriously? μετά απο 18 μήνες πήγες για καρδιακό; Ε δεν έκανες ρε πουλάκι μου (και δεν το λέω απαραίτητα σαν κακό)δεν ειμαι admin αλλα αν δω ξανα σχολια για το τι κανει ο αλλος στη ζωη του και δη για την υγεια του, θα αρχισω agnostic trolling... just a notice. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.