tavliban Ιούνιος 11, 2012 #3261 Κοινοποίηση Ιούνιος 11, 2012 τολμά και μιλάει το ζώοΠαπακωνσταντίνου στο NEWS 247: Με δικό μου νόμο στη φυλακή ο Τσοχατζόπουλος - NEWS247βασικά ΟΟΟΟΟΛΑ τα πάνελ έπρεπε να είναι κλειστά για τον πανίβλακα... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Xero Ιούνιος 11, 2012 #3262 Κοινοποίηση Ιούνιος 11, 2012 Δεν ξέρω άμα το ξεπουλάνε, πάντως είναι υπερ της σύνθετης ονομασίας που θ περιέχει μέσα το "Μακεδονία" (όπως προείπα ) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Hydra Ιούνιος 11, 2012 #3263 Κοινοποίηση Ιούνιος 11, 2012 06.06.12 Επιστολή Θ.Τζήμερου-Στ. Μάνου προς τους πολιτικούς αρχηγούς Link to comment Share on other sites More sharing options...
l2phile Ιούνιος 11, 2012 #3264 Κοινοποίηση Ιούνιος 11, 2012 ΑΛΕΞΙΑ ΚΕΦΑΛΑ ? ΒΙΝΤΕΟ: Σάλο προκαλούν οι δηλώσεις της υπέρ της Χρυσής Αυγής | On-news.grΚαι ο Πρετεντέρης; και ο Ευαγγελάτος; και η Στάη; και η Τρέμη; και ο Αυτιάς; και ο Παπαδάκης; και ο Οικονομέας; και ο Καμπουράκης; και ο Χασαπόπουλος; και ο Αναγνωστάκης; και ο Σρόϋτερ; και ο Παπαχελάς; και ο Βερύκιος;29 ΚΑΤΑΣΚΕΥΑΣΤΕΣ ΔΥΣΤΥΧΙΑΣ, ΣΥΝΙΣΤΟΥΝ ΝΑ ΜΗΝ ΞΑΝΑΨΗΦΙΣΕΤΕ ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ! Link to comment Share on other sites More sharing options...
ARMAGEDDON Ιούνιος 11, 2012 #3265 Κοινοποίηση Ιούνιος 11, 2012 σήμερα θα μιλήσει στο πέραμα ο βουλευτής της Χ.Α Ιωάννης Λαγός στο ainigma ! :flag:για να ξέρουν εδώ μέσα γιατί υπάρχουν και καρφιά όπως και παντού αν δεν θέλετε να ανοίξουν κεφάλια μην κάνετε καμιά μλκία Link to comment Share on other sites More sharing options...
Hydra Ιούνιος 11, 2012 #3266 Κοινοποίηση Ιούνιος 11, 2012 για να ξέρουν εδώ μέσα γιατί υπάρχουν και καρφιά όπως και παντού αν δεν θέλετε να ανοίξουν κεφάλια μην κάνετε καμιά μλκία????? Link to comment Share on other sites More sharing options...
ARMAGEDDON Ιούνιος 11, 2012 #3267 Κοινοποίηση Ιούνιος 11, 2012 τίποτα hydra μα αρέσει να μιλάω με γρίφους ! :flag: Link to comment Share on other sites More sharing options...
Galioni Ιούνιος 11, 2012 #3268 Κοινοποίηση Ιούνιος 11, 2012 06.06.12 Επιστολή Θ.Τζήμερου-Στ. Μάνου προς τους πολιτικούς αρχηγούς Στου την πόρτα... Link to comment Share on other sites More sharing options...
LL_NEO Ιούνιος 11, 2012 #3269 Κοινοποίηση Ιούνιος 11, 2012 Υπάρχει κάτι που να συνδέει τον ΣΥΡΙΖΑ με αυτό? Κάτι κατακριταίο ή περίεργο που χάνω? Πραγματικά ρωτάω, δεν ξέρω,Χμμμμμ ή εγώ παρανόησα εσένα ή εσύ τον Τζώρτζή (ή και τα δυο). Απλώς νόμιζα ότι αγνοείς οτι υπάρχουν ΜΚΟ στην Ελλάδα που χρηματοδοτούνται απο το Σόρος.Όχι δεν ξέρω, κάποτε νομίζω είχε δώσει μερικά στοιχεία ο [MENTION=14120]narta[/MENTION] μπορεί να κάνω και λάθος. Αλλά το θέμα είναι, ότι ναι, αν έχουν να δώσουν, αυτοί είναι που ΠΡΕΠΕΙ να βοηθήσουν την χώρα που τους στήριξε τόσα χρόνια, όχι ο συνταξιούχος και ο μικροεπιχειρηματίας.Μάλιστα. Και παρόλο που δεν ξέρεις αυτά για τη ναυτιλία κατηγορείς τον Τζώρτζη ότι δεν ξέρει τι του γίνεται.Συνεπως ας βαλουν το χερι στην τσεπη αυτοι οι υπερφιαλοι ΠΑΤΡΙΩΤΕΣ γιατι η ΕΛΛΑΔΑ για την οποια κοπτονται, τους εχει αναγκη.Καταλάβετε κάτι και οι 2. Στα @@ μου οι πλοιοκτήτες. Δε με ενδιαφέρει ακόμα και αν τους επιβληθεί 80% φόρος. Ή μάλλον δε θα με ενδιέφερε αν δεν υπήρχε μια μικρή λεπτομέρεια. Σε 24 ώρες απο τη στιγμή που θα κάνουν αίτηση έχουν αποκτήσει Μαλτέζικη σημαία. Θεωρώ τσίτα υποκριτικό να λέτε αν αγαπάνε την Ελλάδα θα πληρώσουν, διότι ξέρουμε ΟΛΟΙ οτι δεν την αγαπάνε ρε γμτ. Οπότε πέρα απο τον 15ώρο πριαπισμο που θα μπορέσετε να φιλοδωρήσετε όλους τους Έλληνες έχοντας πλέον αποδείξει έμπρακτα ότι το κεφάλαιο δεν αγαπάει την Ελλάδα, τι άλλο θα κερδίσουμε σα χώρα βάζοντας έκτακτη φορολογία σε κάτι απο το όποιο θα πάρουμε μια μερίδα τριχωτά και μεγάλα για το σπίτι πακέτο; Link to comment Share on other sites More sharing options...
GruntGR Ιούνιος 11, 2012 #3270 Κοινοποίηση Ιούνιος 11, 2012 αν δεν θέλετε να ανοίξουν κεφάλια μην κάνετε καμιά μλκία Link to comment Share on other sites More sharing options...
narta Ιούνιος 11, 2012 #3271 Κοινοποίηση Ιούνιος 11, 2012 Καταλάβετε κάτι και οι 2. Στα @@ μου οι πλοιοκτήτες. Δε με ενδιαφέρει ακόμα και αν τους επιβληθεί 80% φόρος. Ή μάλλον δε θα με ενδιέφερε αν δεν υπήρχε μια μικρή λεπτομέρεια. Σε 24 ώρες απο τη στιγμή που θα κάνουν αίτηση έχουν αποκτήσει Μαλτέζικη σημαία. Θεωρώ τσίτα υποκριτικό να λέτε αν αγαπάνε την Ελλάδα θα πληρώσουν, διότι ξέρουμε ΟΛΟΙ οτι δεν την αγαπάνε ρε γμτ. Οπότε πέρα απο τον 15ώρο πριαπισμο που θα μπορέσετε να φιλοδωρήσετε όλους τους Έλληνες έχοντας πλέον αποδείξει έμπρακτα ότι το κεφάλαιο δεν αγαπάει την Ελλάδα, τι άλλο θα κερδίσουμε σα χώρα βάζοντας έκτακτη φορολογία σε κάτι απο το όποιο θα πάρουμε μια μερίδα τριχωτά και μεγάλα για το σπίτι πακέτο;Αμα οι ΣΚΑΤΙΑΡΗΔΕΣ παρουν τα λεφτα τους και φυγουν (τα πλοια τους whatevah) τοτε, ας φυγουν. Ξερεις γιατι; Γιατι ουτε τωρα, ουτε τοτε, θα δινουν ΦΡΑΓΚΟ στην Ελλάδα. Απολαμβανουν μια ιδιοτυπη μορφη ασυλιας, τιποτα αλλο.ΚΑι στην τελικη, μεριδα τριχωτα παιρνεις και τωρα και εισαι υποχρεομένος να τους χαμογελας οταν τους βλεπεις. Ας παει στην Μαλτα και ο Αλαφουζος μαζι με το ΣΚΑΙ και ο Λατσης με την Eurobank. Μια ζωη μην χαλασουμε καρδιες και εχει μαζευτει οτι τσογλανι κυκλοφορει στο επιχειρηματικο στερεωμα και μας *μπιπ* και του λεμε και ευχαριστω.Στα διαλα πια... Link to comment Share on other sites More sharing options...
astrolabos Ιούνιος 11, 2012 Author #3272 Κοινοποίηση Ιούνιος 11, 2012 06.06.12 Επιστολή Θ.Τζήμερου-Στ. Μάνου προς τους πολιτικούς αρχηγούςΌταν και εγώ έχω το 2%, πολλά τραγούδια λέω. Link to comment Share on other sites More sharing options...
tavliban Ιούνιος 11, 2012 #3273 Κοινοποίηση Ιούνιος 11, 2012 για τους εφοπλιστές θα συμφωνήσω ότι πρέπει να φορολογηθούν... ΑΛΛΑ...θεωρώ πως πρέπει να γίνει σε τέτοια πλαίσια που να μην τους δίνει το δικαίωμα να αλλάξουν σημαία από Ελληνική σε Μαλτέζικη/Παναμέζικη whatevah...κατα την γνώμη μου λοιπόν και γνωρίζοντας ότι η Ελλαδά είναι μια χώρα που βασίζεται στον εμπορικό της στόλο, πρέπει να κρατήσει όσο το δυνατόν την δύναμή της.Επίσης να τονίσω το εξής...Πόσοι είναι οι πλοιοκτήτες και πρέπει να φορολογηθούν; Σίγουρα πάντως δεν είναι πάνω από 100.Για μένα λοιπόν πιο πολλά λεφτά θα βγάλει το κράτος αν πατάξει την φοροδιαφυγή σε ταβέρνες, επιχειρίσεις κλπ που είτε δεν κόβουν απόδειξη/τιμολόγια κοκ, δεν πληρώνουν εισφορές σε ΙΚΑ κλπ...[MENTION=400]astrolabos[/MENTION]βασικά αυτοί ελπίζουν ότι με το 2% του Μάνου και το 2% του Τζήμερου θα βγουν βουλή. Αμ δε το νομίζω...Πολλοί οι ψηφοφόροι του Τζημερου που απογοητεύτηκαν...φαίνεται κιόλας και από τις παραιτήσεις μελών του.... Link to comment Share on other sites More sharing options...
narta Ιούνιος 11, 2012 #3274 Κοινοποίηση Ιούνιος 11, 2012 Όταν και εγώ έχω το 2%, πολλά τραγούδια λέω.Για μενα τα1 (με επιφυλαξη του τί ειναι των γειτώνων μας, Βουλγαρια πχ με φορολογια 0%; )3,7,8,9,10,11,12,14,15 και18 (με την προσθηκη ομως να μην εχουν και οι επιχειρησεις ρολο στα πανεπιστημια και τα καταντησουν κρεατομηχανη της αγορας)ειναι σωστα, οπως και το 2 αλλα με αντικατασταση ενος διασυνδεδεμενου συστηματος και ηλεκτρονικων τιμολογιων. Link to comment Share on other sites More sharing options...
astrolabos Ιούνιος 11, 2012 Author #3275 Κοινοποίηση Ιούνιος 11, 2012 Το γράμμα είναι επίκληση στη κοινή λογική. Αυτός και όλοι όσοι τάζουν πρέπει να βγουν και να πουν πόσο κοστίζουν αυτά τα οποία λένε ότι θα κάνουν και από πως θα τα χρηματοδοτήσουν. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Τζώρτζης Ιούνιος 11, 2012 #3276 Κοινοποίηση Ιούνιος 11, 2012 Λυπάμαι αλλά δε θα μπω στο τριπάκι να απαντάω προσωπικά σε μια απρόσωπη συζήτηση.Αναλίσκω το χρόνο μου άδικα. Εκφράζω τις απόψεις μου χωρίς να επιζητώ επευφημία. Δυστυχώς οι απόψεις μου πυροδοτούν εκρήξεις, συφερτούς αντιλόγου και εσμούς αλόγων, άνευ σημασίας προσωπικά. Ξαναλέω, τελευταία φορά για να μη γίνομαι κουραστικός ή γραφικός, ευθύνομαι για το τι λέω και όχι για το τι καταλαβαίνει ο καθένας που τα διαβάζει.Τα πράγματα έχουν μπει στο αυλάκι και ή το νερό θα κυλήσει ομαλά σε αυτό ή το αυλάκι θα ξεχειλήσει. Δυστυχώς η διάβρωση είναι ισχυρή. Ελπίζω η Παναγία να μας βοηθήσει εμάς τους Έλληνες να γλιτώσουμε και να μη ζήσουμε όσα μπορούμε να αντέξουμε. Link to comment Share on other sites More sharing options...
narta Ιούνιος 11, 2012 #3277 Κοινοποίηση Ιούνιος 11, 2012 Το γράμμα είναι επίκληση στη κοινή λογική. Αυτός και όλοι όσοι τάζουν πρέπει να βγουν και να πουν πόσο κοστίζουν αυτά τα οποία λένε ότι θα κάνουν και από πως θα τα χρηματοδοτήσουν.7,8,9 τιποτα11,12,15 μπορει να φερουν (σιγουρα) εσοδαΤο κοστος ειναι μονο πολιτικο. Link to comment Share on other sites More sharing options...
gpl Ιούνιος 11, 2012 #3278 Κοινοποίηση Ιούνιος 11, 2012 ίσως είναι καλύτερο για το σύριζα να μην βγει.μετά το πασοκ θα διαλυθεί και η νέα προδοταρία.Θα έρθει μετά καβάλα στο άλογο ως σωτήρας.Αν και πρόβλεψη μου είναι πως δεν θα κάνουν χωριό ξανά.Μακάρι δηλαδή. Link to comment Share on other sites More sharing options...
LL_NEO Ιούνιος 11, 2012 #3279 Κοινοποίηση Ιούνιος 11, 2012 Αμα οι ΣΚΑΤΙΑΡΗΔΕΣ παρουν τα λεφτα τους και φυγουν (τα πλοια τους whatevah) τοτε, ας φυγουν. Ξερεις γιατι; Γιατι ουτε τωρα, ουτε τοτε, θα δινουν ΦΡΑΓΚΟ στην Ελλάδα. Απολαμβανουν μια ιδιοτυπη μορφη ασυλιας, τιποτα αλλο.ΚΑι στην τελικη, μεριδα τριχωτα παιρνεις και τωρα και εισαι υποχρεομένος να τους χαμογελας οταν τους βλεπεις. Ας παει στην Μαλτα και ο Αλαφουζος μαζι με το ΣΚΑΙ και ο Λατσης με την Eurobank. Μια ζωη μην χαλασουμε καρδιες και εχει μαζευτει οτι τσογλανι κυκλοφορει στο επιχειρηματικο στερεωμα και μας *μπιπ* και του λεμε και ευχαριστω.Στα διαλα πια...Oooooook. Να φανταστώ ότι όσοι χάσουν τις δουλειές τους εδώ θα έρθουν να βρουν δουλειά σε σένα έτσι; Link to comment Share on other sites More sharing options...
jiohkor3 Ιούνιος 11, 2012 #3280 Κοινοποίηση Ιούνιος 11, 2012 ναρτα εχεις διανοηθει ποσους απασχολουνε απο ναυτικο προσωπικο μεχρι εργατες και μηχανικους; OMGΑς μη μιλησω για γραφεια που ηδη φευγουν-εχουν φυγει για αγγλια των ναυτιλιακων.Το κατεχεις το αθλημα αλλα παει στο οικονομικο το θεμα, ξαναλεω, ριχτα στο διπλα θρεντ,δεν ειναι πολιτικη η συζητηση και οι αποψεις σου ειναι καθαρα οικονομικες.Δεν σε κρινω, απλα αλλο το να λεμε τι υποστηριζουν τα κομματα και αλλοτο οικονομικο προγραμμα του συριζα. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.