Hydra Ιούνιος 11, 2012 #3241 Κοινοποίηση Ιούνιος 11, 2012 Macedonia Hellenic Land, Μακεδονία Γη Ελληνική, Θεσσαλονίκη, Thessaloniki - Αγκαλιά με τους Σκοπιανούς οι Μάνος και Τζήμερος Link to comment Share on other sites More sharing options...
Xero Ιούνιος 11, 2012 #3242 Κοινοποίηση Ιούνιος 11, 2012 [MENTION=22080]tavliban[/MENTION] +φωνό απόλυτα μαζί σου! Ειδικά στο κομμάτι των συνδικαληστών και του να μείνουμε στο ευρώ! Και εγώ ψάχνομαι για το ποιον θα ψηφίσω ακόμα. Link to comment Share on other sites More sharing options...
narta Ιούνιος 11, 2012 #3243 Κοινοποίηση Ιούνιος 11, 2012 [MENTION=17303]Xero[/MENTION]δεν έχεις άδικο αδερφέ, αλλά τόσο πολύ με έχουν απογοητεύσει που πραγματικά δεν περιμένω τίποτα ουσιαστικό από τους δύο γελοίους (από κανέναν υποψήφιο για να είμαι ειλικρινής).όποιος καταφέρει και πάει εναντίων των συνδικαληστών και τους συντρίψει (κανονικά όμως), καταφέρει και περάσει το συμφέρον της Ελλάδος στην Ευρώπη, πατάξει την φοροδιαφυγή, μειώσει το κράτος, προσελκύσει επενδύσεις, μειώσει την ανεργία και μας κρατήσει στο ευρώ κλπ.... Όποιος κάνει τα παραπάνω τότε για μένα είναι ο κατάλληλος.αλλά είπαμε θέλει @@ και θράσος.ΘΕΛΩ να πιστευω οτι ο Τσιπρας εχει kinder εκπληξη για μετα τις εκλογες. Λεφτα υπάρχουν στα σεντουκια των μαυροφορεμενων Darth Vader που εχουν, περιεργως, λουφαξει τα τελευταια δυο χρόνια.... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Snips Ιούνιος 11, 2012 #3244 Κοινοποίηση Ιούνιος 11, 2012 Ο Τσίπρας και ή..."σύνθεση απόψεων" του κόμματος του αντίθετοι προς τους συνδικαλιστές;Έλα απ' αυτό στον τόπο σου... Link to comment Share on other sites More sharing options...
dangar Ιούνιος 11, 2012 #3245 Κοινοποίηση Ιούνιος 11, 2012 Και ενώ εδώ μιλάμε ( εσείς πιο πολύ γιατί εγώ μόνο "αγοράζω") κάπου αλλού - Real.gr - Κοινωνία - Υπέβαλε μηνύσειςΡε πως τα φέρνει η ζωή... Link to comment Share on other sites More sharing options...
naxiand Ιούνιος 11, 2012 #3246 Κοινοποίηση Ιούνιος 11, 2012 Τα δυο κόμματα είναι τοσο μπιπ...αφού ο ίδιος ο πρωθυπουργός της χώρας βγήκε και είπε είμαστε τεμπελιδες κλπ γιατί αν βγει ο σύριζα την επομένη εβδομάδα που θα έρθει η τρωικα να μην φύγει και καλά όπως πριν λίγο καιρό και αμέσως τα παπαγαλάκια να πουν πάει βγήκε ο σύριζα θα χρεοκωπισουμε με αποτέλεσμά την άλλη μέρα που θα πάει κόσμος να τραβάει καταθέσεις να γίνει και πραγματικότητά.... Sent from my LG-P990 using Tapatalk 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
narta Ιούνιος 11, 2012 #3247 Κοινοποίηση Ιούνιος 11, 2012 Ο Τσίπρας και ή..."σύνθεση απόψεων" του κόμματος του αντίθετοι προς τους συνδικαλιστές;Έλα απ' αυτό στον τόπο σου...Αν δεν ΓΙΝΕΙ αντιθετος, ας ετοιμαστει για γιουρτια και τσιμεντολιθα. Τα πρωτα κανουν καλο στην επιδερμιδα, τα αλλα προκαλουν κρανιοεγκεφαλικες κακωσεις.Διαλεγει και περνει. Link to comment Share on other sites More sharing options...
tavliban Ιούνιος 11, 2012 #3248 Κοινοποίηση Ιούνιος 11, 2012 ΘΕΛΩ να πιστευω οτι ο Τσιπρας εχει kinder εκπληξη για μετα τις εκλογες. Λεφτα υπάρχουν στα σεντουκια των μαυροφορεμενων Darth Vader που εχουν, περιεργως, λουφαξει τα τελευταια δυο χρόνια....μακάρι..αλλά δεν με έχει πείσει κανείς τους...sorry...όπως λες και συ ΘΕΛΕΙΣ να πιστεύεις...AN βγει τότε το συζητάμε...αλλιώς όπως τα λες...τσιμεντόλιθοι και κατάρρευση... Link to comment Share on other sites More sharing options...
LL_NEO Ιούνιος 11, 2012 #3249 Κοινοποίηση Ιούνιος 11, 2012 αυτο εχει ακουστει καιρο τωρα και επισης τα καλοκαναλα τρεμουν την ωρα και την στιγμη που θα τους ζητηθει ναπληρωσουν την κανονικη αδεια συχνοτηας. Μεχρι τωρα, 10+ χρονια ειναι με δοκιμαστικες/προσωρινεςΚαι φυσικά ο ΣΥΡΙΖΑ για να σφίξει τα λουριά στα παλιοκάναλα τσοντάρει μια διαφημισούλα ΑΥΓΗ σε prime time στο Mega.Για τον Soros δεν ξέρω τίποτα, και σίγουρα δεν έχεις αποδείξειςHuman Rights Watch - Wikipedia, the free encyclopediaΔεν ξέρεις τι σου γίνεται αν νομίζεις ότι πληρώνουν κανονικά ή ότι τους συμφέρει να φύγουν, στην τελική, ΕΧΟΥΝ λεφτά και ΠΡΕΠΕΙ να βοηθήσουν την χώρα τους, δεν το κατάλαβα αυτό, αυτοί δεν είναι πατριώτες?Ώπα κάτσε γιατί δεν ξέρω τι μύγα σε τσίμπησε και άρχισες να σκορπάς χαρακτηρισμούς σήμεραΑ) Ξέρεις εσύ πόσα πληρώνουν. Τι μέρος του ΑΕΠ αποτελεί ναυτιλία θέλεις να μας πείς;Β) Πόσες μέρες τους παίρνει για να σηκώσουν σημαία Μάλτας ξέρεις; Link to comment Share on other sites More sharing options...
GFFermari Ιούνιος 11, 2012 #3250 Κοινοποίηση Ιούνιος 11, 2012 Macedonia Hellenic Land, Μακεδονία Γη Ελληνική, Θεσσαλονίκη, Thessaloniki - Αγκαλιά με τους Σκοπιανούς οι Μάνος και Τζήμερος..ελεος δλδ...καθε π@π@ροιστοσελιδα αναρτά ότι της κατεβει κ το παρουσιαζει ως ειδηση....Δεν υποστηριζω τον Τζημερο ή τον Μανο, αλλα ελεος με τα χωρις υποσταση αρθρα.:nono: Link to comment Share on other sites More sharing options...
tavliban Ιούνιος 11, 2012 #3251 Κοινοποίηση Ιούνιος 11, 2012 @tavliban +φωνό απόλυτα μαζί σου! Ειδικά στο κομμάτι των συνδικαληστών και του να μείνουμε στο ευρώ! Και εγώ ψάχνομαι για το ποιον θα ψηφίσω ακόμα.και γω στο ψάξιμο είμαι...πάντως άκυρο ή λευκό δεν τους κάνω την χάρη...με βλέπω προς Δημιουργία Ξανά αλλά δεν γουστάρω την νοοτροπία "συμμαχώ-με-Μάνο-για-να-μπω-βουλή"...:sick:επίσης αυτά του Τζήμερου τα θεωρώ λίγο commercial tricks (διαφημιστής είναι ο άνθρωπος), αλλά σε πολλά συμφωνώ μαζί του...Επίσης με αυτά και με αυτά δεν θεωρώ ότι θα μπει βουλή (δεν πρόκειται να ψηφίσω κόμμα που θα μπεί βουλή όπως προτεινε σε παλιό post ο [MENTION=2868]Myralis[/MENTION], καθώς πρέπει να υπάρχει σύγκλιση των δικών μου ιδεολογιών με το κόμμα που θα ψηφίσω, για να νιώθω και καλά).Προτίνω λοιπόν σε σένα να ψηφίσεις ότι είναι πιο κοντά στην ιδεολογία σου. π.χ. γουστάρεις να μην πληρώνεις διόδια?? ψήφισε ΔΕΝ ΠΛΗΡΩΝΩ π.χ. (απλό παράδειγμα) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Myralis Ιούνιος 11, 2012 #3252 Κοινοποίηση Ιούνιος 11, 2012 Απο μπλα μπλα, λογια του αερα, κωλοτουμπες και λασπολογιες με ευφυισμους χορτασαμε. Μαλλον ειναι πολυ ευστοχα τα οσα ειπε ο κυριος και ανεφερα προηγουμενως.Θα τα δουμε τα σκατα του Συριζα σε λιγο καιρο (δε λεω τα σκατα σας διοτι δε διαχωριζομαι με τους Ελληνες εν αντιθεσει...).Ποιος μιλάει για μπλα μπλα, λόγια του αέρα, και λάσπη πάλι??Με συγχωρείς κύριε Τζώρτζη, είπες κάποια λόγια, λόγια βαριά για μένα που είμαι μέλος συνιστώσας και σου λέω, «Ιδού η Ρόδος, ιδού και το πήδημα». Η απάντηση σου είναι... ?? ποια? Ότι είπες ψέματα? ότι αερολόγησες? Ότι πέταξες πάλι λάσπη? Δεν σε κατάλαβα.Επίσης ποιος διαχώρησε τις θέσεις του με τους Έλληνες? Γιατί αν είναι Έλληνες και Πατριώτες όσοι με το Εθνικό Σύμβολο βαράνε κόσμο (και για εμένα δεν έχει σημασία τι κόσμος είναι αυτός), τότε εγώ δεν θέλω να έχω σχέση με τέτοιο κόσμο και εκεί θα διαχωριστώ. Η σημαία που τιμάς και αγαπάς, είναι για να κυματίζει ελευθερη και αγέρωχη ψηλά, δεν είναι ούτε για να είναι "ένα με το στανιό" με άλλες 20 σημαίες σαν να βλέπεις σε ποδοσφαιρικό αγώνα 30 σημαίες της "ομάδας" σε 15 τετραγωνικά μέτρα, ούτε για να την τυλίγεις το ξύλο και να την ανεβοκατεβάζεις σε κεφάλια.Ψευτοπατριωτισμός είναι αυτός "κύριοι" εθνικιστές, ρεζίλεμα των συμβόλων.ΕΔΙΤ:Human Rights Watch - Wikipedia, the free encyclopediaΥπάρχει κάτι που να συνδέει τον ΣΥΡΙΖΑ με αυτό? Κάτι κατακριταίο ή περίεργο που χάνω? Πραγματικά ρωτάω, δεν ξέρω,Ώπα κάτσε γιατί δεν ξέρω τι μύγα σε τσίμπησε και άρχισες να σκορπάς χαρακτηρισμούς σήμεραΜε τσίμπησε η μύγα του Τζώρτζη με τους δικούς του χαρακτηρισμούς.Α) Ξέρεις εσύ πόσα πληρώνουν. Τι μέρος του ΑΕΠ αποτελεί ναυτιλία θέλεις να μας πείς;Β) Πόσες μέρες τους παίρνει για να σηκώσουν σημαία Μάλτας ξέρεις;Όχι δεν ξέρω, κάποτε νομίζω είχε δώσει μερικά στοιχεία ο [MENTION=14120]narta[/MENTION] μπορεί να κάνω και λάθος. Αλλά το θέμα είναι, ότι ναι, αν έχουν να δώσουν, αυτοί είναι που ΠΡΕΠΕΙ να βοηθήσουν την χώρα που τους στήριξε τόσα χρόνια, όχι ο συνταξιούχος και ο μικροεπιχειρηματίας. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Hydra Ιούνιος 11, 2012 #3253 Κοινοποίηση Ιούνιος 11, 2012 ..ελεος δλδ...καθε π@π@ροιστοσελιδα αναρτά ότι της κατεβει κ το παρουσιαζει ως ειδηση....Δεν υποστηριζω τον Τζημερο ή τον Μανο, αλλα ελεος με τα χωρις υποσταση αρθρα.:nono:Έχεις κάτι που να το αναιρεί; Μέχρι τότε... δεν μπορούμε να λέμε ότι είναι χωρίς υπόσταση.Ωστόσο, ούτε ότι έχουν υπόσταση σίγουρα! Link to comment Share on other sites More sharing options...
narta Ιούνιος 11, 2012 #3254 Κοινοποίηση Ιούνιος 11, 2012 Και φυσικά ο ΣΥΡΙΖΑ για να σφίξει τα λουριά στα παλιοκάναλα τσοντάρει μια διαφημισούλα ΑΥΓΗ σε prime time στο Mega.Human Rights Watch - Wikipedia, the free encyclopediaΏπα κάτσε γιατί δεν ξέρω τι μύγα σε τσίμπησε και άρχισες να σκορπάς χαρακτηρισμούς σήμεραΑ) Ξέρεις εσύ πόσα πληρώνουν. Τι μέρος του ΑΕΠ αποτελεί ναυτιλία θέλεις να μας πείς;Β) Πόσες μέρες τους παίρνει για να σηκώσουν σημαία Μάλτας ξέρεις;Τα καθαρά εσοδα του κρατους απο την ναυτιλια ειναι στα 145εκ ευρω (απο φορους πλοιων, λιμενικα και επισεκυαστικα)Το ποσοστο του ΑΕΠ της ναυτιλιας ειναι στο 3,5%-4%Τα έσοδα απο ναυτιλια στην ΕΛΛΑΔΑ είναι ΑΦΟΡΟΛΟΓΗΤΑ sauceΤα πλοια υπο ελληνικη σημαια εχουν 58 διαφορετικες φοροαπαλαγες.Συνεπως ας βαλουν το χερι στην τσεπη αυτοι οι υπερφιαλοι ΠΑΤΡΙΩΤΕΣ γιατι η ΕΛΛΑΔΑ για την οποια κοπτονται, τους εχει αναγκη. Link to comment Share on other sites More sharing options...
yanni Ιούνιος 11, 2012 #3255 Κοινοποίηση Ιούνιος 11, 2012 Β) Πόσες μέρες τους παίρνει για να σηκώσουν σημαία Μάλτας ξέρεις;Αυτό ξανά πες το. Εδώ οι βιομήχανοι κλείνουν τα εργοστάσια και τα ξανά ανοίγουν την άλλη μέρα στην Βουλγαρία και εμείς περιμένουμε ότι με μια υψηλή φορολογία οι πλούσιοι καλοθρεμμένοι και καλομαθημένοι της χώρας θα γίνουν πατριώτες και θα πληρώνουν όλους τους αυξημένους φόρους τους. ΜΑΚΑΡΙ ΜΑΚΑΡΙ ΜΑΚΑΡΙ. Αλλά ΧΛΩΜΟ ΧΛΩΜΟ ΧΛΩΜΟ.Γιατί αν είναι Έλληνες και Πατριώτες όσοι με το Εθνικό Σύμβολο βαράνε κόσμο Είχα σπαστεί πάρα πολύ με τους πανίβλακες στην Πάτρα που πηγαίνανε με την σημαία να βαρέσουν τους μετανάστες. Μα πόσο ηλίθιος μπορεί να είναι κάποιος ώστε με τέτοιες κινήσεις να πάρει μια σημαία σαν την Ελληνική και να την ταυτίσει στα μάτια των μεταναστών με την αμερικάνικη του βαράω, δέρνω, βομβαρδίζω και σκοτώνω επειδή... μπορώ. Και οι μετανάστες μπορεί να είναι πρόβλημα, μπορεί να είναι οτιδήποτε, αλλά δεν είναι κατακτητές ώστε να πάρεις την σημαία και να πας για ντου. Έλεος, λίγο μυαλό δεν υπάρχει; Link to comment Share on other sites More sharing options...
GFFermari Ιούνιος 11, 2012 #3256 Κοινοποίηση Ιούνιος 11, 2012 Έχεις κάτι που να το αναιρεί; Μέχρι τότε... δεν μπορούμε να λέμε ότι είναι χωρίς υπόσταση.Ωστόσο, ούτε ότι έχουν υπόσταση σίγουρα!Δεν θελω, γιατι θα φανει ως προωθητικη ενεργεια προς το κομμα του Τζημερου, να ανεβασω εστω μια συνεντευξη του ιδιου που αναφερει οτι δεν ειναι ή ηταν Ιεχωβας ή οτι υποστηριζει την ονομασια των Σκοπιων ως Μακεδονια ή κατι παρεμφερες. Παντως το εχει αναφερει πολλακις καθως οι δημοσιογραφοι τον ρωτανε συνεχεια περι θρησκειας (λογω των θεσεων που εχει), μεταναστευτικου και μακεδονικου.Τα ιδια ειχαν ακουστει κ για τους οικολογους. Κ οχι μονο, απλα θυμαμαι χαρακτηριστικα τα κομματα για τα οποια αναφερθηκαν τα παραπανω.Μ'αρεσε η απαντηση σου btw... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Hydra Ιούνιος 11, 2012 #3257 Κοινοποίηση Ιούνιος 11, 2012 Μ'αρεσε η απαντηση σου btw... Ελπίζω να μην το λες ειρωνικά, γιατί δεν έχω καμμία σχέση με λασπολόγους. Μακάρι να είναι ψεύτικο το παραπάνω. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Xero Ιούνιος 11, 2012 #3258 Κοινοποίηση Ιούνιος 11, 2012 Για τους οικολόγους τι εννοείς? Πάντως στο θέμα της Μακεδονίας είναι υπερ της σύνθετης ονομασίας Link to comment Share on other sites More sharing options...
EraserheadX Ιούνιος 11, 2012 #3259 Κοινοποίηση Ιούνιος 11, 2012 Μιχαλολιάκος Τετράγωνος Φασίστας - YouTube Εμπνευσμένο! Link to comment Share on other sites More sharing options...
GFFermari Ιούνιος 11, 2012 #3260 Κοινοποίηση Ιούνιος 11, 2012 Ελπίζω να μην το λες ειρωνικά, γιατί δεν έχω καμμία σχέση με λασπολόγους. Μακάρι να είναι ψεύτικο το παραπάνω. Οχι ρε (ρε ευγενείας). Δε το λεω ειρωνικα. Αν ειναι δυνατον! [MENTION=17303]Xero[/MENTION] ειχε ακουστει ομοιως κ με το παραπανω οτι οι οικολογοι ''ξεπουλανε την ονομασια της μακεδονιας''. Δεν εχω δει το αρθρο απλα καποιοι φανατικοι ψηφοφοροι κ υποστηρικτες του παλαιου δικομματισμου μου το ειχαν πεταξει ως επιχειρημα για το ποιον των οικολογων. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.